Se kandidat

ID
14310

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
CFO
Primære uddannelse
HD
Joberfaring - antal år
30
Ledererfaring - antal år
17
Typer af stillinger
CFO
Kort Resumé

Jeg er en erfaren kommerciel CFO, der har arbejdet i flere forskellige typer af produktions virksomheder.

Jeg er vant til at arbejde med hele paletten indenfor CFO-området dvs. strategi, strategiopfølgning, finansiering, revision, regnskab, driftsøkonomi og IT.

Jeg har deltaget i M&A, hvor der er købt selskaber eller aktivitet. Derudover har jeg i en periode også arbejdet som COO, hvor vi blandt andet etablerede et produktionsselskab i et low-cost-country.

Jeg har tidligere arbejdet som IT konsulent, så jeg har et dybdegående kendskab til forretningsprocesser, hvilket jeg anvender i min dagligdag, når fokus er på at indrette KPI-nøgletal og opfølgning herpå.

Jeg er vant til at arbejde i et multinationalt setup af selskaber, både med udenlandske datterselskaber og rapportering til et udenlandsk moderselskab.

Jeg har i de sidste 5 år været beskæftiget i en virksomhed der har været igennem en succesfuld turnaround, hvor omsætningen i perioden er vokset med ca. 25% og der har været resultatfremgang hvert år.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.