Se kandidat

ID
14295

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
Ledig
Primære uddannelse
MBA
Joberfaring - antal år
28
Ledererfaring - antal år
20
Typer af stillinger
C-level eller reference til C-level
Kort Resumé

Erfaren executive der skaber vækst på top og bund

Jeg har solid erfaring fra komplekse organisatoriske enheder i store virksomheder, hvor høj volumen i resultatskabelse og antal transaktioner gør mit ansvarsområde til en synlig og betydningsfuld del af organisationen. Min erfaring er opnået gennem mere end 20 års ledelse og med ansvaret for salgs- og servicefunktioner på op til 400 FTE. Herunder det fulde P/L-ansvar inkl. ansvaret for omkostningsbudgetter på op til 3-cifrede millionbeløb samt for salgsbudgetter på op mod en halv milliard årligt. Erfaringerne er erhvervet i tele- og forsikringsbranchen.

Jeg brænder særligt for kundeoplevelse og vækst, hvor jeg sætter overliggeren ekstra højt. Jeg udpeger hurtigt de væsentligste udviklingsområder i organisationen, der giver mig det strategiske afsæt for udvikling af en kundevendt organisation, hvor et solidt kundefokus gennemsyrer kulturen og øger performance, og hvor jeg selv går forrest med et kundemindset, der forandrer den samlede organisations tilgang til kunder.

Jeg løfter kundeoplevelsen og øger effektiviteten i opgaveløsningen gennem digitalisering og implementering af relevant teknologi. Jeg arbejder strategisk med at udvikle kompetencerne i organisationen, for at matche fremtidens kunder og teknologi, med henblik på at fastholde en høj performance og kundeoplevelse på den lange bane.

Digitalisering, forretnings- og organisationsudvikling samt strategisk kompetenceudvikling gennemføres sideløbende med et målrettet fokus på at levere forventet vækst på top- og bundlinje – og uden at miste fokus på den daglige resultatskabelse.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.