Se kandidat

ID
14294

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
COO
Primære uddannelse
Ingeniør
Joberfaring - antal år
38
Ledererfaring - antal år
20
Typer af stillinger
COO
Kort Resumé

Åben og tillidsfuld leder stærk på produktion og ledelse:

Med mere end 35 års erfaring indenfor fødevare produktion og ledelse har jeg et solidt kendskab til og erfaring med en bred vifte af de udfordringer, der opleves i det i daglige arbejde og strategiske arbejde. Jeg befinder mig godt i en selvstændig rolle og med de opgaver, der ligger, i at arbejde strategisk og med at optimere produktion og udføre ledelse. Jeg besidder et stort drive og er vedholdende og har en struktureret arbejdsform, der gør at jeg lykkedes med de fleste opgaver og projekter.

KERNEKOMPETENCER

Ledelse:       Mere end 20 års ledelses erfaring fra afdeling til fabrikker. Indgå i ledergrupper på alle niveauer ligeledes drive egne ledergrupper på fabriks niveau.

Produktion: Stor erfaring og indsigt med produktion af specielt fødevarer indenfor B2B, FMCG og ready to eat produkter, herunder optimering og effektivisering.

Projekter:     Stor erfaring med at drive projekter i produktion (flytte produkter/ udstyr lukke afd./ fabrikker) og deltage i projekter på tværs af organisationen.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.