Se kandidat

ID
14289

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
Direktør
Primære uddannelse
Insead
Joberfaring - antal år
30
Ledererfaring - antal år
15
Typer af stillinger
Direktør, Eftermarkedsdirektør
Kort Resumé

International erfaren & resultat drevet Senior Executive med en stærk strategisk, kommerciel og operationel erfaring, med en dokumenteret evne til at udvikle og styrke ledelsesteams med henblik på at maksimere virksomhedens rentabilitet og effektivitet i AutoMotive & Intralogistics industrier.

Meget dynamisk leder, med evnen til at oversætte corporate strategier i konkrete driftsplaner & strukturer. Dokumenteret erfaring med førende strategisk transformation, skabe rentabel vækst og udvikle nye forretningsområder. Senior Executive medlem af > €5.000.000.000 Group, der har leveret løbende rentabel vækst.

Stærk erfaring i at lave forandringsledelse, forretnings transformation, internationale & nationale salgsstrategier, international Key Account Management, udvikle og implementere nye kunde forretningsmodeller.

Samarbejdsorienteret tilgang til succesfuld virksomhedsledelse, engagerer sig med centrale interessenter. Fremragende kommunikationsevner og er i stand til at etablere bæredygtige og rentable relationer med kunder, leverandører og interessenter i hele regionen.

Strategiudvikling
Ledelse, coaching og team ledership af medarbejdere
Salgsledelse
Customer Experience Management (CX)
Digitalisering, IoT, Blockchain
Stakeholder management

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.