Se kandidat

ID
14280

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
free Lance
Primære uddannelse
teknikum Ingeniør
Joberfaring - antal år
28
Ledererfaring - antal år
20
Typer af stillinger
Inerim management R&D
Kort Resumé

Uddannet Svagstrømsingeniør og certificeret projekt- og linjeleder i PROPS indeholdende Agile metoder, med mange års erfaring med projekt- og linjeledelse, SW embedded - og HW-elektronikudviklingsprojekter, generering af dokumentation og koordination af tværfaglige innovationsprojekter

Omdrejningspunktet har altid været bygget op om et gedigent samarbejde på tværs af organisationen.

Uddelegering af ansvar og ejerskab indeholdende chance management, hvor det drejede sig m at ændre noget nuværende til noget bedre fremadrettet.

Holde fokus og være vedholdende høre med til at være en god programleder. Jeg har endvidere, ved siden af projekt leder også stor erfaring med at styre projekt projektkontorer.

Være opsøgende i forhold til forandringer – udefra kommende, grundlaget, kundeønsker, konkurrenter etc. som kræver hurtige handlinger, beslutninger eller beslutningsændringer/tillempninger.

 

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.