Se kandidat

ID
14279

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
Administgrerende Direktør
Primære uddannelse
Elektroniktekniker
Joberfaring - antal år
35
Ledererfaring - antal år
18
Typer af stillinger
CEO eller CIO/IT chef inden for IT og Teknik
Kort Resumé

Jeg er kendt som en forretningsorienteret person, der bevæger sig på alle niveauer i en organisation, et multifunktionelt menneske, som har stor interesse i, at samarbejde og være del i udviklingen, sammen med mennesker, og derved skabe resultater. Til dato har jeg arbejdet i større nationale og internationale virksomheder, og opbygget en stor erfaring i ledelse af medarbejdere på tværs af kultur, alder og kompetencer.

Mit kommende karriereforløb skal være på niveau med min nuværende opgave, jeg ønsker at arbejde i en mellemstor dansk virksomhed som er målrettet om vækst, udvikling og merindtjening. Jeg ønsker at bestride en topleder position, med reference til koncernchef eller bestyrelse. Jeg ønsker ansvar for salg, markedsføring og produktudvikling samt personaleledelse for en gruppe entusiastiske mennesker, der vil arbejde for målet.

Vælger man mig som kollega, får man en positiv indstillet person, med et stort drive og energi, som kan gøre en forskel.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.