Se kandidat

ID
14279

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
Administgrerende Direktør
Primære uddannelse
Elektroniktekniker
Joberfaring - antal år
35
Ledererfaring - antal år
18
Typer af stillinger
CEO eller CIO/CDO inden for IT udvikling/drift
Kort Resumé

Jeg er kendt som en forretningsorienteret person, der bevæger sig på alle niveauer i en organisation, et multifunktionelt menneske, som har stor interesse i, at samarbejde og være del i udviklingen, sammen med mennesker, og derved skabe resultater.

Jeg har erfaring med ledelse i større nationale og internationale virksomheder, og opbygget en stor kompetence i ledelse af medarbejdere på tværs af kultur, alder og kvalifikationer.

Mit kommende karriereforløb skal være på niveau med min nuværende opgave, og gerne en rolle forretningsorienteret CIO eller CDO rolle, eller med ansvaret som CEO har også min interesse, hvor jeg har erfaring med salg, markedsføring og produktudvikling.

Vælger man mig som kollega i ledelsen, får man en positiv indstillet person, med et stort drive og energi, som kan gøre en forskel.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.