Se kandidat

ID
14275

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Nej
Nuværende stilling
Ledig
Primære uddannelse
HD - Supply Chain Management
Joberfaring - antal år
30
Ledererfaring - antal år
27
Typer af stillinger
Stillinger med en høj grad af ledelse, gerne med P&L ansvar. Stillingerne kan være indenfor Ledelse, generelt, Supply Chain Management eller Salg
Kort Resumé

I min baggrund har jeg mange succeser som Leder og Manager, både indenfor generel Virksomhedsledelse, Supply Chain Management og Salg. Succeserne er hentet i flere forskellige sektorer i Europa og Mexico.

Med bundlinjen som styrende parameter, opnår jeg mine resultater igennem fokus på mennesker og processer.

Min ledelsesstil er delegerende og empatisk. Denne kombination, sammenholdt med at jeg er pålidelig, troværdig og opfølgende, er medvirkende til, at mine teams altid leverer gode resultater.  Empatien kommer til udtryk overfor både medarbejdere, kolleger og kunder, hvor alle oplever min oprigtige interessere i dem. Dette skaber samhørighed, tillid, og resultater. ”Win-Win” er således til enhver tid mit udgangspunkt for forhandlinger, og jeg tror på, at det er acceptabelt at lave fejl, bare ikke de samme fejl flere gange.

En anden styrke, er evnen til se behov for forandringer, og for at planlægge og gennemføre forandringerne med mennesker, i processer og i organisationer. Derved skaber jeg resultater, der er synlige på bundlinjen.

En rød tråd i mine resultater, har været sammenhængen imellem medarbejderudvikling, forbedret service, og den medfølgende forøgede kundetilfredshed og mersalg. Dette ses bl.a. i tidligere ansættelser, hvor de ansættende direktører hentede mig, fordi de kendte mine resultater bl.a. ved DHL Express.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.