Se kandidat

ID
14258

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
CFO
Primære uddannelse
Excecutive MBA
Joberfaring - antal år
32
Ledererfaring - antal år
23
Typer af stillinger
Økonomidirektør/Økonomichef/ CFO/COO stillinger indenfor alle brancher og organisationer
Kort Resumé

Visionær og strategisk tænkende økonomi-/ressourcedirektør, med en stærk økonomiforståelse og stor erfaring med udvikling og drift at økonomifunktioner i komplekse organisationer med mange interessenter. Formår at fokusere på det som giver værdi for og videreudvikler den samlede organisation. Med en bred erfaring fra mange brancher og en stærk faglig økonomiprofil, har jeg udover de faglige økonomi-kompetencer, stor erfaring med projektstyring specielt indenfor nybygning, udvikling - og optimering af anlægs/bygningsområde, samt IT og HR ledelse.

Med mere end 23 års økonomiledelseserfaring spændende fra mellemstore virksomheder til børsnoterede koncerner, og en analytisk og målrettet arbejdsmetode, formår jeg således at identificere og optimere de væsentlige KPI er til gavn for forretningen.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.