Se kandidat

ID
14257

Offentlig profil

Skriv her de oplysninger, der skal fremgå af din offentlige profil i denne, og som interesserede kan fremsøge fx CEO, CFO, CTO, COO? Disse oplysninger bliver kun vist offentligt, hvis du trykker ja til det.

Ansættelsestyper
Fast stilling
Vil du kunne søges anonymt på vores Hjemmeside?
Ja
Bestyrelseskandidat
Ja
Nuværende stilling
Management Consultant
Primære uddannelse
MSc in Engineering - Operations Management - Global Supply Chain Development
Joberfaring - antal år
3
Ledererfaring - antal år
1
Typer af stillinger
Søger stillinger indenfor operations management spektret; supply chain, produktion, digitalisering og automatisering, sourcing, projektledelse og konsulent stillinger
Kort Resumé

Jeg er uddannet civilingeniør indenfor Operations Management, med specialiseringen indenfor Global Supply Chain Development, digitalisering og automatisering. Jeg bidrager med stor viden og passion indenfor supply chain management og det at være bindeledet imellem salg, produktion, det logistiske flow, til levering af perfekte ordre. Desuden, arbejder jeg med automatisering og digitalisering af produktioner og supply chains. Jeg er knivskarp analytisk, da jeg er god til at undersøge data systematisk, hvilket jeg anvender til at træffe de nødvendige beslutninger på et velbegrundet grundlag. Jeg har erfaringer på tværs af fremstillingsindustrien hvor jeg har arbejdet på tværs af forsyningskæden, samt har ledelses erfaring. Som person er jeg struktureret, motiverende, samarbejdsdygtig og udadvendt. Som underviserer på både bachelor- og kandidatniveau på ingeniørstudierne ved Syddansk Universitet, bemærkede de studerende ofte min umiddelbare og pædagogiske approach, herunder min naturlige evne til at møde andre mennesker i øjenhøjde. Gensidig respekt er vigtigt for mig, og mine nuværende kollegaer fortæller mig ofte, at jeg er god til at samarbejde, samle folk og motivere dem til at yde deres absolut bedste. Med mig som jeres nye kollega får I en proaktiv person, der sætter en ære i at tage ansvar og give ansvar.

Vil du i kontakt med en kandidat?

Skriv til os her. Angiv venligst kandidatens id-nr, som fremgår af tabellen.