Database for C-level (CxO) – søg gratis

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny CxO, leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

 

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80 % er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO etc. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Gratis at søge

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at ansætte en C- level kandidat fra vores database er prisen kun kr. 11000,00. Bemærk, at vi også har en intern C-level database.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

3. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Senior Manager Operations & HR
HD(O) organisation og ledelse
30
15
Ledelse, HR

Jeg går glad på arbejde når jeg via min faglige nysgerrighed og viden er med til at gøre organisationer og mennesker endnu stærkere. Det gør jeg fordi, det har min store interesse og fordi tilbagemeldinger fortæller mig, at jeg også er god til det.

Det er med afsæt i ledelse på det strategiske- og taktiske plan, jeg arbejder med forretnings- og organisations udvikling for at styrke organisationen og medarbejdere til virksomhedens udvikling og vækst. Jeg har fokus på interne processer for at sikre de rigtige informationer er til rådighed, dermed undgå fejl, samt efterfølgende ekstraomkostninger. Jeg får det blandt andet til at lykkes fordi jeg sikrer kommunikationen på alle niveauer i virksomheden, det gøres med transparens og ordentlighed som fokus. Desuden sørger jeg for at medarbejdere inddrages i forandrings-processen for at sikre ejerskab og engagement.

Jeg er god til at fastholde og udvikle, og kan lide at se indsatsen forvandlet til stærke resultater. Resultater der giver gode tal på bundlinjen og medarbejdere der trives i jobbet og med deres udvikling.

Jeg søger job hvor jeg kan være med til at ”udvikle organisationen” og ”udvikle mennesker” det kan jeg gøre i et job, hvor jeg kan bruge mine lederevner og forretningsforståelse. Jeg søger mindre og mellemstore virksomheder i Midtjylland. Virksomheden må gerne være en produktionsvirksomhed eller anden type teknisk virksomhed, hvor min tekniske viden, viden fra forretningsudvikling og det strategiske niveau gør en forskel.

• Forretningsmæssig helhedsforståelse
• Resultatorienteret
• Gennemslagskraft og naturlig autoritet
• Initiativrig, entusiastisk

2. august 2018
Fast stilling
Nej
Strategic Buyer
markedsføringsøkonom
10
3
indkøb, sourcing, logistik, produkt udvikling, category management

Jeg arbejder som indkøber i dag og leder efter et lignende job.

Men vil gerne arbejde i en mindre virksomhed hvor jobtitler ikke er det vigtigste, men mere at få tingene løst og komme videre og skabe en fælles succes.

Så jobbet må gerne være en blanding af indkøb, logistik, produktudvikling og kundekontakt – jeg har arbejdet med alt dette tidligere.

Fødevare er min store interesse og jeg har viden fra både detailkæder (Flying Tiger og Coop) og fra producentleddet hos Castus/fredsted/Trope.

Jeg har kendskab til sourcing af råvare, pakkematerialer, logistik samt færdigvare fra både Europa og Kina.

Jeg er kendt for mit gode humør og for at tænke ud af boksen med fokus på at være løsningsorienteret.

 

Jeg håber at jeg har vant jeres interesse og kommer selvfølgelig forbi til en uforpligtende snak eller uddybning af mine kvalifikationer.

2. august 2018
Fast stilling
Nej
Export Consultant
Autodidakt
7
1
KAM eller lignende inden for FMCG

Moderne interessevaretagelse kræver en stærk forståelse for kundes problemstillinger, som binder det traditionelle salgs arbejde sammen med relations pleje og indsigt.

Jeg har erfaring med salg på tværs af kulturer og sprog og jeg har arbejdet meget med at udvikle og omsætte feedback til nye initiativer. Min store force er min evne til at etablere og opbygge vedvarende relationer, hvilket jeg gør ved at forstå all aspekter af kundes udfordringer og finde de løsninger som afhjælper dem bedst. Det har resulteret i vedholdende relationer, som også har bredt sig via word-of-mouth og resulteret i støt stigende salg.

En stor del af jobbet var også at kunne arbejde på tværs af kulturer og sprog da Londons HORECA scene har en stor diversitet, men stadig en lille stab af beslutningstager hvilket gjorde det vigtigt at man kunne skabe relationer, vedligeholde dem og gøre deres udfordringer til nye produkter samtidig med man skulle sælge ideerne til deres C-level.

 

Venlig Hilsen

Emil Nordstrøm

2. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesmedlem
Mini MBA, HD Regnskab
36
30
CFO, COO, Generel ledelse, Bestyrelse

Med udgangspunkt i mangeårig national og international erfaring indenfor forretningsledelse (CFO-, COO- og bestyrelsesposter) trives jeg med stærkt engagement og fokus på at udvikle og nå strategiske og operative mål.
Med analytisk tilgang, overblik og medarbejderledelse holder jeg fokus på høj kvalitet i alle processer, organisationsudvikling, medarbejdertilfredshed og nødvendige forandringer.

Jeg kan således særligt bidrage med erfaring og kompetencer indenfor:

 • Entreprise, service og produktsalgs ledelse
 • Økonomi-optimering og styring heraf
 • Forretningsudvikling, strategi, organisationsopbygning,markedsudvikling, indkøbsledelse og outsourcing
 • Ledelse af ledergrupper og funktionsledelse
 • International relationer, herunder internationale matrix organisationer
 • Forhandler- og Partner-setup
 • Privatejede og privatledede virksomheder
 • Iværksætterig og innovation
 • Virksomhedsoverdragelser
 • Turnaround, change management og projekt ledelse
 • Bank og finansielle relationer
 • Skattemæssige implikationer
 • Operationel "hands-on" på relevante opgaver
1. august 2018
Fast stilling
Nej
Distriktschef
Stx
22
13
Ledelse
1. august 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
Juridisk Kandidat
3
0
Advokatfuldmægtig

Jeg er en kvalitetsbevidst og forretningsorienteret cand.jur. med stort fokus på faglig og personlig udvikling samt erfaring som rettergangsfuldmægtig. Jeg har en alsidig og fagligt velfunderet profil med stærke kompetencer indenfor lejeret, entrepriseret og fast ejendom. Min tilgang til arbejdet er klient-, og resultatorienteret, da mødet med klienten for mig er mindst lige så vigtigt som et godt resultat.

Som person er jeg positiv, udadvendt og ambitiøs. Jeg værdsætter det sociale og gode kollegiale arbejdsmiljø og er kendt for at være hjælpsom og initiativrig. Jeg sætter også pris på gode sparringsmuligheder med mine kollegaer.

1. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
unemployed
MSc in Electrical and Electronics Engineering
0
0
R&D, Engineering
31. juli 2018
Fast stilling
Nej
Group Director Moving - Aspire Mobility
Bachelor
15
6
Management, Mobility, Logistics

Dutch energetic game changer who has experience in managing cross-cultural and cross-locational organizations.

Brings loyalty, common sense and a hands-on mentality to the workforce.

Leadership style based on the " Servant Leadership" principle.

Agile and connector between departments and people

Thrives in organizations that are open to change, and willing to make a difference.

 

28. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ingen
Markedsførings Merkonom
33
27
Salgsledelse "Salgschef, Salgsdirektør" Marketing ledelse, Generel ledelse.

Værdiskabende i salgs - og personaleledelse, udvikling af teams og optimering af driftsresultater.

Jeg skaber forskellen gennem salgsledelse og strategisk udvikling ved et højt drive og gennem-slagskraft som motiverende teamplayer.

Jeg er ambitiøs, kreativ, har god positiv energi og kan nemt begejstre og motivere mine omgivelser. Jeg er velstruktureret og som en god organisator, der er vant til at holde overblikket og kommunikere frit og ubesværet, trives jeg med at bistå og sparre med mine kolleger og sammen udvikle en arbejdsplads med fokus på arbejdsglæde og opnåelse af ambitiøse vækstmål og resultater.

Jeg har hos bla. Skovlyst, Miele, ”3” og D:E:R, udviklet nye forretningsområder og har med stor succes drevet både salget, teams og projekter til nye højder.

Med min erfaring som salgs- og personaleleder, kan jeg med synlig ledelse og værktøjerne fra mine erfaringer vise vejen, udvikle på forretningen og medarbejdere, samt sikre opfølgning og struktur, og indfri forventningerne til resultaterne.

23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
IT Projektleder
HD og Mini MBA
41
15
IT chef, IT ledelse, IT Rådgivning

Nogle af nøgleordene i mit hidtidige virke er IT program-, projekt- og personaleledelse, IT rådgivning, IT strategiudvikling, IT drift og forvaltning, IT organisationsudvikling, Leverandørstyring og IT anskaffelse. Jeg har således arbejdet med IT på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau.

Jeg har solid erfaring som både aftager (kunde/rådgiver) og leverandør af IT ydelser. Og har forhandlingskompetencer, inklusive aftale indgåelse (anskaffelse og vedligehold, samarbejde og SLA), fra begge sider. Jeg har arbejdet med mange brancher, men har især erfaring inden for finans- og sundheds IT.

Jeg har stor erfaring med projekt- og systemudviklingsmetoder og jeg har arbejdet med både traditionelle og agile metoder (Scrum og Kanban).

Jeg har suppleret min tekniske IT uddannelse med kommercielle HD og Mini MBA uddannelser. Ligesom jeg er Prince 2 certificeret.

Jeg har stærke analytiske evner, er handlings- og resultatorienteret og særdeles god til at kommunikere og samarbejde og skabe resultater gennem delegering af ansvar og positiv motivation af den enkelte medarbejder.

23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Director
Civiløkonom, HD(U)
40
35
Sales Director, General Manager, Sales Manager, Export Manager, Key Account Manager

Management/Sales:

 • ”Hands-on” experienced and competent General Manager / Sales Director with a proven track-/sales record from developing local distributors as well as direct technical sales, B2B, KAM, export, after sales, managing sales/service organizations and used to P&L responsibility.
 • International commercial background with a solid business and technical understanding.
 • Excellent analytical, communication, negotiation and leadership skills.
 • Proven organizer and an efficient administrator.
 • Adaptable and responds well to challenges and changing priorities.
 • Experienced user of IT and CRM systems with a quick adaptability to changes.
 • Strong executer – gets things done!

Personally:

 • Ambitious, committed and honest.
 • Able to handle heavy workloads with a healthy work-life balance.
 • Empathic and generally in a cheerful mood with a good sense of humour.
 • Now looking forward to leveraging the skills mentioned above in a position within general management, international sales, sales management, KAM and business development.
23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Interim Analyst at Bupa
MSc, London Business School
6
3

LBS Alumna and Management Consultant with experience in London, Boston and Athens. Throughout my career I have been involved in strategy consulting projects for a range of different organisations spanning from SMEs to start-ups and Blue Chip companies across a number of different industries: Healthcare, Consumer & Luxury Goods, Retail, Gaming & Gambling, Shipping, and others.

Successfully completed freelance consulting engagements for the Global Go-to-Market team at Coty, and for Bupa’s Corporate Centre Strategy Team in London, led by Bupa’s CSO.

23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Business Consultant / Sales Executive
BA - Engelsk & Europæiske Studier
15
5
Ledelse, salg og konsulentarbejde

Mangler i en viljestærk salg- og marketingsprofil som er udstyret med stærke forretningsmæssige og menneskelige evner? Så læs endelig videre – for her præsenteres I for en kompetent medarbejder, der har mundtlig og skriftlig formidling som sine stærke sider.

 

Jeg er 37 år og har beskæftiget mig marketing, salg og service organisationer i snart femten år. I løbet af min karriere har jeg etableret mig som en af Københavns stærkeste salgsprofiler med baggrund fra telefonsalg, salgscoaching, salgsledelse og strategisk løsningssalg. De sidste syv år med primært fokus på Key Account Management og Business Consulting indenfor BtB og BtG markedet.

 

Efter at have arbejdet med operationel salgs- og serviceledelse i ca. syv år, valgte jeg at takke ja til et job i IT-branchen, hvor jeg kunne udvikle mig selv som sælger og ikke kun som leder. Begge karrierespor har givet mig en stærk forståelse for sammenhængen mellem virksomheders strategiske udfordringer og de forretningsmæssige arbejdsgange der nødvendigvis skal løse dem.

 

Udover min passion for sport er jeg meget interesseret i mennesker og hvordan vi kan optimere vores hverdag som individer og som en del af et team. Dette har jeg understøttet med flere kurser indenfor ledelse, coaching og rekruttering, samt i mit daglige virke som konsulterende sælger for mine mange kunder.

 

Sidste men ikke mindst har jeg i de seneste fem år været ansvarlig for mine arbejdsgiveres salgsindsatser i forbindelse med større eller mindre udbud i det private og offentlige marked.

 

Jeg betragter mig selv som et empatisk menneske, hvis gode humør og åbne sind - gør mig til en vellidt kollega - og jeg håber med denne ansøgning at høre mere fra jer.

 

De bedste hilsener

Kasper Kjærgaard

22. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Sprog, international relations, Jura
10
15
Administration, salg, kunde service

Efter en mangeårig karriere i udlandet valgte jeg for 5 år siden at flytte tilbage til Danmark. Jeg er nu meget bevidst og målrettet omkring hvilket arbejdsområde og hvilke af mine kompetencer der skal bringes i spil. Det er derfor et
bevidst valg jeg har truffet at min fremtid på jobmarkedet bliver i administration, salg og kundeservice retningen.

Jeg er en dynamisk og resultatskabende koordinator med mange års erfaring og succes med selvstændigt at styre opgaver, kunderelationer samt processer sikkert i mål.
Gennem min erfaring er jeg vant til at bevare overblikket og have mange opgaver kørende på samme tid, overholde deadlines og sikre at opgaven bliver udført professionelt fra start til slut. Jeg kan byde ind med en bred vifte af international viden og administrative kompetencer og jeg trives i et dynamisk miljø med varierende arbejdsopgaver.

Jeg har en passion for at yde hjælp til andre, er som person og udadvendt med et godt humør og smil på læben.

Min tilgang til livet er pragmatisk og målrettet. Jeg arbejder energisk for at skabe de bedste løsninger for alle parter.

22. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Markedschef Norge & Sverige (frem til d. 29. juni, 2018)
Cand.mag Turisme
8
5
Ledelse indenfor marketing og/eller udvikling. Gerne med et nordisk perspektiv. Branchemæssigt er jeg stærkest indenfor turismen og offentlig/private samarbejder, men prøver også gerne kræfter med andre brancher.

Som VisitDenmarks markedschef i Norge og Sverige har det frem til juli i år været min opgave at varetage destinationsmarkedsføringen og i store træk kommunikationen om Danmark på vores andet og tredje største turismemarked. Det har været mit ansvar at samle kræfterne i baglandet, skabe konsensus om den strategiske retning på tværs af det offentlig/private samarbejde, sikre en effektfuld eksekvering af vores DKK 16 mio. årlige fællesindsats og sørge for at alle aktører er velinformeret omkring hvilke forhold der findes på markederne.

Til at assistere mig har jeg haft et fast team på otte personer (personaleansvar for 6 personer). 2 Presse- og PR Manager, 2 Marketing Manager, 2 Pr- og Marketing Koordinatorer, 1 Content Manager og 1 studentermedhjælper.

Igennem mit samarbejde med danske, norske og svenske partnere står jeg i spidsen for en indsats der består af et bredt spektrum af købte off- og onlinemediekanaler, anvendelse af egne kanaler og optjente kanaler (presse & SoMe). Jeg er i den forbindelse vant til på daglig basis at stå på mål for den værdi vi skaber i markedet og for vores partnere.

19. juli 2018
Fast stilling
Nej
Operationsofficer på Fregatten PETER WILLEMOES
Officer i Søværnet
10
5
Jeg søger inden for ledelse, management, teammanagement og lignende

Jeg er 33 år og har efter færdiggjort uddannelse på Søværnets Officersskole arbejdet mig op fra vagtchef/navigatør til nu at bestride stillingen som Operationsofficer på Fregatten PETER WILLEMOES. Jeg er dermed divisionsofficer med direkte ledelse af 34 mænd og kvinder og ansvarlig for planlægning og gennemførelse af de øvelser og operationer fregatten udfører.

Jeg har det godt i min nuværende stilling og trives med en omskiftelig hverdag med mange udfordringer og lange arbejdsdage på søen. Jeg er dog interesseret i at kigge bredt og vil ikke afvise at min fremtid også kan ligge på det civile arbejdsmarked. Det tiltaler mig at teste mine kompetencer og prøve af, hvordan jeg kan bringe mig selv og mine kompetencer i spil på andre felter.

Jeg er en meget omgængelig person, der kommer godt ud af det med andre. Jeg formår at skabe resultater sammen med de mennesker omgiver mig med.

18. juli 2018
Fast stilling
Nej
Underdirektør Topdanmark
MBA
25
10
Topledelse - forsikring, bank, rådgivning, byggeri, ejendomme, indkøb

I am a result-driven leader and manager with 25 year experience within the building and insurance business with the area of procurement/analysis, claim handling, property underwriting and appraisals as an expertise.

I am a disciplined and innovative high-performer and process developer with supreme social and organizational skills with the ability to strategic thinking. Automation and digital is my passion.

I master insurance and building processes from A-Z and I am inspired by the results I create for internal and external clients. I have a deep knowledge, interest and empathy for people in all organisations. I belong to a special breed within the insurance business as I have a technical background combined with and organisation and management education.

 

Automation, digitalization, process, change management, ambition, commitment, people and passion for results constitute my driving force.

18. juli 2018
Fast stilling
Nej
Ledig
Handels Gymnasium
14
8
salg, detail, telekommunikation,
16. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business owner
Master's Degree in Politics & International Economics
25
20
CEO, VP Sales & Marketing; Business Development & Strategy

Som det ses af vedlagte CV - både i en short-version samt et længere uddybende CV - så har jeg en markant ledelsesmæssig og international "senior executive" profil erhvervet fra B2B industrisegmentet primært fra din internationale fødevareindustri. Har i denne ledelsesfunktion igennem de seneste 15 år i al væsentlighed haft strategi- og forretningsudvikling som hovedfokus, foruden det direkte ledelsesmæssige ansvar for en global salgsorganisation, herunder marketing, logistik, produktionsplanlægning, og teknisk service/applikation. I det sidste års tid har jeg drevet egen konsulentvirksomhed indenfor B2B fødevareingredienser. Nu er jeg dog klar til en ny udfordring i "the corporate business world igen".  Jeg vil gerne allerede her tilføje, at jeg er fleksibel ift lokation ligesom det er vigtigt for mig at understrege at jeg i mit fremtidige virke også er åben for et interessant brancheskifte, men også er interesseret i et mindre tungt "senior executive"-niveau job, som jeg har varetaget med stor dedikation og succes i de sidste godt 15 år. Kort fortalt ønsker jeg en mere ligevægtig work/life balance end jeg har oplevet det i de sidste godt 15 år på et markant topleder-niveau.
Jeg tænker dog, at jeg kan byde ind med en massiv international ledelseserfaring, herunder også forretningsstrategiudvikling og change management, cross-cultural management, bestyrelseserfaring samt ikke mindst daglig operationel ledelse af både tekniske specialister og salgsfolk både nær og fjern.

19. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Globals Sales
Ingeniør + HD
29
13
Salg, Business Development,
Resumé:
Forretnings
udvikling, innovation og konstant forbedring er mit DNA. Jeg kombinerer teknisk viden med forretningssans og lederskab, min karriere handler om ledelse, projektledelse, salg og forretningsudvikling inden for procesudstyr og procesanlæg til føde-og drikkevarer, energi, materialeteknologi og termiske processer.
Jeg motiveres af at forbedre min kundes drift og gøre det til forretning. Jeg tror, at gode kunderelationer er nøglen til succes, og jeg har salgserfaring, fra canvas til kontrakt og opfølgning. Ansvar for et budget 12 MEUR, med direkte kunder, KAM og salgskanaler i Kina, Japan, USA, Tyskland og Europa.
Salg: 
Udarbejdelse af salgs-og produktstrategier, markedsanalyse, forretningsplaner, marketingmateriale, præsentationer, messer og salgssupport. Omsætningsvækst 60% på 5 år.
Markedsintroduktion og-udvikling af et nyt produkt fra forsøg til accepteret produktionsteknologi og salg af mere end 300 systemer solgt.
Management: 
Jeg opbygger relationer, har stor troværdighed men hat ikke behov for at stå forrest. Jeg har erfaring med ledelse af teams og afdelinger, ledelse af ledere, ledelse over afstand og ledelse af mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde i en matrixorganisation. Etablering af en ny afdeling og post-acquisition.
Jeg er god til at: 
 • Kombinere teknologi, salg og ledelse
 • Sætte mig ind i en problemstilling og analyserer mulige løsninger og få nye ideer.
 • Lede, udvikler og motiverer medarbejdere i retning af et givet mål
 • Opbygge tillid og relationer med mennesker fra forskellige kulturer og på alle niveauer.
 • At se tingene fra kundens perspektiv og dermed skabe den rette kommunikation.
 • Planlægge, tænke langsigtet og fastholde fokus
1. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Interim CMO i konsulenthus
Civilingeniør
20
15
CMO, CCO

KOMMERCIEL DIREKTØR MED DIGITAL ERFARING OG MARKETINGSUCCES 

Jeg har været med på den digitale rejse siden 1997, og er ofte blevet ansat til at udvikle og gennemføre digitale transformationer. Jeg var således den første chef for DSB Online. Senere kom salg af digitale og mobile medier for Eniro, udvikling af e-commerce forretning for Imerco, digitalisering af kundeservice for Dansk Retursystem og senest globalt digitalt salg af cybersecurity software for LogPoint.

Jeg har et stærkt drive. Af natur er jeg resultatorienteret og arbejder hurtigt. Ved udvikling af strategier og planer arbejder jeg holistisk i forhold til virksomhedens mål og tænker i hele værdikæder og kunderejser. Jeg sikrer mig, at tingene blive eksekveret efter aftale med direktionen og den øvrige ledelse. I ressourceknappe organisationer skaber jeg overskud ved at prioritere de vigtigste opgaver først. Mange års ledererfaring har lært mig vigtigheden af at inddrage organisationen, når der skal skabes større forandringer og langvarige resultater. Derfor samarbejder jeg på tværs af afdelinger og bruger gerne en dag ”på gulvet” for at forstå virksomheden nedefra.

Jeg tilstræber at møde folk i øjenhøjde. Jeg har et ledelsesmæssigt mod til at tænke ud af boksen og gå forrest, når der skal skabes forandring, vækst og resultater. Selv foretrækker jeg et arbejdsmiljø med gensidig respekt, uddelegering af ansvar og en uformel omgangstone.

 

13. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Maskinmeste - Diplom Brygmester
40
35
Projektledelse, Site Manager, produktionsledelse
11. juli 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
Master of Business Administration
18
16

My professional experience consists of middle office and back office background in senior-level roles at multi-location, international, private equity funded, and public firms, most recently in Marine Terminals in the US. Before moving back to Europe, I was the GM for Host Terminals which was a startup facility where I was responsible for all day-to-day aspects of Finance & Administration, Operations, Environmental Health & Safety, Terminal Development and Commercial Integration activities.  Prior to that, I was the CFO and Treasurer of a $200M container terminal where I oversaw all Finance, IT and other support staff, encompassing business operations, decision-making, financial planning and analysis, ROI strategies, forecasting and performance measurements. I was the sparring partner with the CEO and responsible for Board material along with translating corporate financial objectives into operational goals. In addition, I have professional experience at Director-level and Managerial roles in financial technology companies, brokerage firms, healthcare providers and law firms. I hold multiple advanced degrees in Finance, International Business Management and Organizational Behavior along with a PMP from Stanford University.

11. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Manager
Højere Handelseksamen
30
10
Jeg søger job som projektleder, og mit område er commersielle projekter, som har fokus på forretningsudviking, marked, processer og ikke mindst værktøjer - og digitalt.

Jeg er en dedikeret og struktureret projekter, som har stor erfaring med projekter indenfor salg og marketing. Mit fokusområde er udvikling af det kommercielle område; forretnings- og markedsudvikling, procesudviking og -optimering, udvikling og implementering af værktøjer som CRM,  Partner Portal, Web-shop, Contract Management System, Markeds monitoring etc.

Jeg har været ansvarlig for hele projektprocessen; fra analyse og beskrivelse til scope, planlægning, udvikling, implementering og eksekvering.  Jeg har haft ansvaret for at beskrive projekt arbejdspakker samt senior stakeholder management med opdatering og rapportering. Min projekter har typiske krævet involvering af stakeholder på tværs i organsationen. Jeg er Prince 2 - Certificeret.

Jeg har ledelses erfaring af både eget team og internatinale projektteamsog har arbejdet tæt sammen med top management i en international virksomhed, hvor jeg har arbejdet fra både Hannover (HQ) og København i en international rolle.

Min baggrund er derudover marketing og kommunikation samt udvikling af intern kommunikation.

Som person motiveres jeg af at planlægge, skabe fremdrift og opnå resultater i forhold til strategi og aftale mål og indenfor deadline. Jeg brænder for at optimere den kommercielle indsats til fordel for forretningen, markedet og kunder.

Jeg er en netværker, som forstår at bygge relationer på tværs i organisationen med forskellige faggrupper og på alle niveauer.

8. juli 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Direktør
MBA
30
25
Økonomi og Produktion

Jeg er 49 år, bosiddende i Vestjylland.

Jeg har en bred erfaring fra autoindustrien indenfor ledelse og strategi - samt turnarounds. Mine erfaringer stammer fra både nationale og internationale positioner, hvor jeg gennemfører forandringer med situationsbestemt ledelse, og med så meget empati, som nu tidshorisonten tillader.

Det er primært indenfor økonomi at mine kompetencer viser sig bedst, hvor mit dybe kendskab til flere fagområder bistår mig i at levere holdbare løsninger, der bevæger organisationer sikker mod sine mål.

 

6. juli 2018
Fast stilling
Ja
Lektor
Cand.scient.soc.
14
5
ledelse, konsulent, udvikling, forandring, politisk, interessevaretagelse

Min velnok største force er at se muligheder og udarbejde løsninger i stort set alle situationer, at smøge ærmerne op og tage fat - uanset om det kræver en direkte hands-on løsning eller en mere strategisk tilgang. Jeg får tingene til at ske fra start til slut. Jeg er drevet af ønsket om konstant udvikling. Min nysgerrighed og min interesse for andre mennesker, gør motivation og inspiration til mine nøgleord og kernekompetencer. Mit strategiske og analytiske blik er i brug hver dag, men især som konsulent og leder, har netop disse kompetencer sikret mig stærke resultater. Jeg er altid garant for resultater. Relationer er centrale både når det handler om at skabe resultater med og for kunderne, men også når det kommer til medarbejdere, samarbejdspartnere og forhandlingspartnere. Netop forhandlinger trækker også på en anden kompetence - politisk tæft. Som TR i samarbejdsudvalg på de højeste niveauer i organisationen, er min politiske tæft helt afgørende for at skabe resultaterne. Flere år som leder og konsulent har givet mig et solidt grundlag for at arbejde med strategi, udvikling og relationer.

5. juli 2018
Fast stilling
Ja
Jobsøgende
Maskinsnedker med sølv
33
20
x- feltet mellem adm og produktion - produktionsledelse- administration

Med omfattende erfaring fra job i produktionsvirksomheder med eksport til EU, har jeg arbejdet intensivt med produktion, dokumentation, kommunikation og planlægning. Mine primære
arbejdsopgaver og ansvar var i samarbejde med administrationen, at produktionsplanlægge
og koordinere, samt ansvar for dokumentations- og dokumentstyring, ofte i samarbejde med kunde eller udenlandske leverandører.
Jeg har bred erfaring for frembringelse af data til, materiale, - anvendelse, - oprindelse, -leveringscertifikater, produktbeskrivelser samt frembringelse af data til CE-certificering på da/eng.
Jeg har med stor succes, medvirket til løbende optimering og videreudvikling af arbejdsprocesser, metoder og systemer samt produktionsteknisk udarbejdet interne instruktioner, som systematisk er udarbejdet i forhold til aktuel arbejdsopgave eller specifik enhed.
Særligt har jeg talent for det store overblik, hvor jeg står øverst på stigen og opfanger, de små ting som ofte får lov, til at hænge i en travl hverdag.
Jeg bidrager med faglig iver og interesse, byder gerne ind med nye ideer, møder de daglige udfordringer med højt humør.....også, en almindelig onsdag formiddag, hvor det har regnet konstant de sidste 5 dage.
Jeg er interesseret i nye udfordringer, hvor jeg kan gøre en forskel og levere en professionel service

5. juli 2018
Fast stilling
Ja
Kommunikationschef
Cand. Comm.
10
5
Kommunikationschef, public affairs, PR/CSR

Som global kommunikationschef for omfattende forretningsområde i stort nordisk firma, bruger jeg primært min tid i udlandet. Efter +7 år hvor de fleste arbejdsdage er blevet tilbragt i udlandet, søger jeg tilbage til dansk jord (primært - ikke udelukkende). Jeg har en særlig stærk profil inden for ekstern kommunikation, PR, CSR, mediehåndtering og Public Affairs, og jeg har siddet i ledelsen i de sidste 5 år. Jeg har stor erfaring med den europæiske fødevaresektor og jeg har et solidt netværk inden for nordiske policy makers. Jeg har et stort drive, holdt +100 forelæninger og key note præsentationer som repræsentant for virksomheder, og så er jeg særlig optaget af bæredygtige innovationer.

5. juli 2018
Fast stilling
Ja
MD Unilever Denmark
University of Amsterdam, MSc,
22
20
MD/CEO/CCO

L.s.,

 

Looking for MD/CEO and CCO roles of midsize to larger companies (country lead roles). Also interested to join Private Equity Ventures with personal participation opportunities. Focus on Consumer Goods industry.

5. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afdelingschef, Tværfaglig
AK installatør/tekniker
36
22
Ledelse, salg og udvikling

Ledelse, strategi, optimering, forretnings og teknisk forståelse.                           

Resumé:

Med min tekniske snilde og forretningsmæssige forståelse, har jeg flere gange arbejdet med strategi, optimering og med turnaround.

Jeg finder min passion ved at være lederen, der skaber ny energi og teamwork med fælles mål.

5. juli 2018
Fast stilling
Nej
Chief Marketing Officer
BA i International Handel og Markedsføring
10
3
digital markeføring

Digital marketing profil med solid international erfaring på B2B markedet

4. juli 2018
Fast stilling
Nej
Opsagde teamleder job for at skrive min MBA masteropgave
Finansiel uddannelse kombineret med Henley MBA
27
13
Forretningsudvikler, projektleder, senior relationship manager, teamleder

Projektleder der brænder for positive forandringer, der skaber resultater og gode kundeoplevelser - stærk på implementering rettet mod kundeleddet. Den røde tråd i min karriere er, at jeg tænker udefra og ind i en organisation, altid med fokus på at skabe effektive, lønsomme og gode kundeoplevelser. Min styrke er min mangeårige erfaring med kunder og forståelse af, hvad der skaber kundetilfredshed kombineret med en mangeårig erfaring med forretningsudvikling og projektledelse rettet mod kundeleddet. Min praktiske erfaring har jeg suppleret med en Executive MBA, hvilket har resulteret i en høj forretningsforståelse herunder forståelse for såvel de økonomiske og bløde værdiers indvirkning på resultatskabelse.

Jeg motiveres af at skabe positive forandringer og optimeringer, som bidrager til forbedring af forretningen og unikke kundeoplevelser.

Kommunikation er et af mine vigtige redskaber til at sætte retningen, motivere og skabe tætte relationer og jeg ser vigtigheden i at samarbejde på tværs af organisationen for sammen at sikre de bedste løsninger.

International erfaring, fusioner og erfaring fra forskellige organisationer, har bidraget til stor forståelse for kultur og dens indvirkning.

Udadvendt, handlingsorienteret og kvalitetsbevidst.

Jeg kan bidrage med et stort engagement, gode kommunikationsevner og en god evne til at forstå, analysere samt eksekvere og komme i mål med en opgave. Jeg har opnået stor succes og skab gode resultater gennem team samarbejde og en empatisk og tillidsvækkende adfærd.

4. juli 2018
Fast stilling
Nej
IT Chef
HTX Studentereksamen
17
11
IT Ledelse

Jeg er den moderne leder, der holder fingeren på den teknologiske puls, har erfaring så jeg kan snakke med på medarbejdernes niveau og være en medspiller og manager i et.

Har de sidste 11 år været IT-chef hos en af Europas største IT-distributører, EET Group.
Jeg har ført IT delen af forretningen igennem en rejse, hvor virksomheden er vokset fra 160 til 600 ansatte og til en omsætning tæt på 3 mia. kr.

Jeg brænder for det jeg laver og går gennem dagene med højt humør og en professionalisme som kan tage hånd om høj som lav.

Har god forståelse for forrretning og it processer herunder ITIL.

11. september 2018
Fast stilling
Nej
COO i en advokatvirksomhed
Mellemlang
18
10
It-chef, CIO, It-direktør

Leder på 40 år med solid erfaring inden for personaleledelse, projektledelse og service og support. Har en bred ledelsesmæssig erfaring, både på det strategiske og operationelt niveau. Specialist i at koble forretning og IT sammen, med henblik på at understøtte forretningen.

4. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Forsikringsrådgiver
Forsikringsrådgiver
40
0
Chefsekretær, sekretær

Jeg er hurtig til at sætte mig ind i nye ting. Har det godt med at overskue flere arbejdsopgaver på en gang. Er god til at ”holde orden i tingene”, sætter faktisk en ære i, at der er ordne i mine opgaver og i de ting, jeg afleverer.
Kan godt lide, at jeg selv har mulighed for at få indflydelse på mine arbejdsopgaver og går meget op i at yde en god og professionel kundeservice.

Jeg vil meget gerne være ”forsøgsperson” på nye ting. 🙂

Du får en medarbejder, der har erfaring med:

PERSONLIG ASSISTENT - der kan hjælpe dig igennem dagen, og sørge for at der er styr på tingene. ☺
✓ Skabe overblik over opgaver
✓ Filhåndtering og strukturering
✓ Kalenderstyring og møde-
booking
✓ Mødeindkaldelse og referater
✓ Projekt- og eventkoordinering
✓ Sparring
✓ HR opgaver i mindre omfang

KUNDEKONTAKT - jeg sørger for, at det altid er en god og konstruktiv kontakt. Det er både til fordel for dig og dine kunder. ☺
✓ Kundekorrespondance
✓ Kundeservice både personligt og telefonisk
✓ Bogføring i mindre grad - (debet, kredit og moms)

PROGRAMMER | VÆRKTØJ
✓ Office (Word, power point og excel)
✓ Outlook

Jeg har nemt ved at lære brugen af nye programmer, da jeg nok er lidt nysgerrig på "det IT".

2. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
EVP Global Supply Chain
Kemiingeniør, HD
30
20
Fabriksdirektør, Supply chain ledelse

Professionel og resultat orienteret leder med 15 års international leder erfaring inden for produktion og supply chain. Dokumenterede resultater bl.a. inden for fabriksudvidelser, besparelsesprogrammer og leveringssikkerhed.

Har i gennem årene arbejdet med produktion, engineering, vedligeholdelse, customer service, indkøb, planlægning, kvalitet og sikkerhed.

Har især arbejdet inden for fødevarer (FMCG), fødevare ingredienser og procesindustri.

Effektiv ledelsesstil baseret på analytisk tilgang og stærk i beslutninger. Udvikling af medarbejdere og organisationer. Åben person og god til kommunikation. Evner at arbejde både på det operationelle og strategiske niveau.

20. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director of IT
Cand.Oecon
23
19

My name is Kim Jensen. I'm living with my wife and youngest daughter in Ørum close to Viborg. Personally I'm interested in running, enjoying nature, travel experiences and my family.

I am a highly qualified leader with 23 years of working experience in the IT Industry, among those 7 years of international experience. I have worked with most aspects of IT Solution support and delivery in complex Business contexts. An excellent company ambassador, with proven internal and external, communication and negotiating skills. I've been working with different customer types and in vastly different sectors handling deliveries in multicultural settings.

Over many years I've had the chance of leading departments/projects with large budgets and with many internal employees and external consultants working together in an highly outsourced environment. But most importantly I've been able to balance employee satisfaction with the high requirements for todays working environment. I have good and solid feedback on my leadership skills and emphatic way of leading - no matter the situation.

For some while now I have been contemplating starting up my own company within IT consultancy starting by rendering my services as Interim manager or program/project manager. If exiting very senior positions in small/medium sized companies are vacant this will also be looked at with interest.

29. juni 2018
Fast stilling
Ja
CFO
MBA
25
12
CFO
 • CFO stilling, eller den øverste regnskabsansvarlige, som skal sparre med en direktør
 • Virksomheden skal være mellemstor (100-300 ansatte), dog gerne en del af en større koncern, hvor der er et samarbejde med corporatefunktioner
 • Ledelse skal indgå i jobbet, da jeg er god til at motivere medarbejder og med dem skabe en proaktiv økonomifunktion, som understøtter forretningen
 • Jeg har fokus på digitalisering og systemer der understøtter processerne
 • Det er vigtigt for mig at økonomifunktionen ikke er et kostcenter, men et profitcenter der skaber værdi til virksomheden
 • Jeg har erfaring inden for mediebranchen, som jeg fortsat er interesseret i at arbejde for, eller andre steder inden for underholdning, forbrugsgoder eller innovation og digitalisering og gerne med fokus på den endelige forbruger.
29. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Praktikant hos Bach Gruppen
Bygningskonstruktør
1
1
Bygningskonstruktør

I am a proactive, youg and flexible person. Searching for a job where I can grow my skillset and carrier. Currently, I am intern in Bach Gruppen in project "Bryggens Bastion" as Project managers assistant.

27. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CIO
Elektronikingeniør (B.Sc.Elec.Eng)
24
17
IT ledelse og topledelse

Jeg er en ekstrovert meget kommunikerende leder, der er snublet ind i IT verdenen i slutningen af 90'erne. Siden har jeg arbejdet som intern SAP konsulent, projektleder, porteføljeleder, projektchef, leder af Business Engagement og de seneste 4 år som CIO.

Jeg er energisk, positiv (ikke altid let i IT branchen), hårdfør og en god leder. Jeg skaber resultater og har gjort det igennem mange år gennem mine medarbejdere. Jeg er god til at lede både opad og nedad.

Igennem de seneste to år har jeg arbejdet med strategi, strategi eksekvering samt outsourcing og carve-out projekter iforb. med salget af vores virksomhed.

Jeg er nu nået til et sted i min karriere, hvor jeg rigtig gerne vil prøve kræfter et nyt sted - og udnytte det, jeg har tillært mig på den hårde måde.

27. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Chef og PA for CEO
Cand.jur. og MBA, General Management
18
10
Titel kan være: Forretningsudvikler, Organisationsudvikler, Direktionsassistent, CEO Support, PA, Konsulent, HR Manager, Manager

Som Forretnings- og organisationsudvikler/Direktionsassistent/Leder implementerer jeg forretningsstrategien gennem projekter, initiativer og handlinger – med fokus på forandring, optimering og tilpasning – ønskevirksomheden er mellemstor (100-600 medarbejdere) og i vækst, forandring eller transition.

Min juridiske baggrund sætter mig i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt og til at forstå og omsætte komplicerede sammenhænge til brugbare løsninger, mens MBA’en giver mig forståelse for de organisatoriske detaljer, helheder og sammenhænge. Kombineret med erfaring fra dynamiske virksomheder i forskellige brancher gør det mig til en alsidig ”indsatsstyrke” for en virksomhed med ambitioner om Mere.

Mine kernekompetencer er projektledelse, ledelse, optimering, forandrings-ledelse, forhandling, organisationsudvikling, kommunikation og kultur. Appendix (side 3) giver eksempler på mine kompetencer omsat til praksis.

Som person er jeg kvalitetsorienteret, engageret, resultat-skabende, i besiddelse af en ”ja-vi-kan-attitude” og et smittende godt humør. Jeg begår mig sikkert og positivt på alle organisatoriske niveauer og skaber tillid og gode relationer som grundlag for samarbejde, udvikling og succes.

Jeg har et ”godt hoved” og opnår hurtigt forståelse af og overblik over nye ting og sammenhænge – og over den betydning, disse måtte have for at opnå succes med et projekt, en forandring eller nye tiltag.

Værdier som Nysgerrighed, Ordentlighed, Kvalitet, Respekt og Positivitet er vigtige for mig – og det er vigtigt, at der er et godt værdimæssigt match mellem mig og min kommende arbejdsgiver. Det er også vigtigt for mig, at mit arbejde giver mening og har betydning – det skal gøre den berømte forskel. Når dette ”why” er opfyldt, tilfører jeg betydelig værdi – for virksomheden, medarbejderne - og for mig selv.

Geografi: Østjylland (Inden for ”trekanten” mellem Vejle, Silkeborg og Randers). Kan være 2 dage om ugen i ØstDanmark – eller udenlands.

Opstart: Kan starte fra uge 33, 2018 (12. august) og derefter.

27. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Fri
MBA og PhD
22
12
VP/Director R&D

During my career I have led cutting edge technology development, managed a startup that revolutionized patient access to health information, helped clients with digitalization strategies, setup and led venture capital firms, led the development of complex hardware/software/biotech products in a corporate environment, and led projects to develop branding strategies, perform due diligence for M&A, analyze the failure of new products at a corporate, develop new product development processes.

All of this was strategic to the parent that I was working with. And I was the driver of the activity.

My next venture could be to:
– R&D management – Leveraging my experience in leading and structuring development activities both within pure software as well as in mixed technology environments (hardware/software/biotechnology)
– Managing director for a technology focused SME – End to end responsibility, strategy, growth management, organization development, restructuring/turn-around.
– Lead special projects in a corporate environment – The buzz word these days is digitalization. But it could be development of a new business area, integration of acquisitions, restructuring of a business unit, a corporate spin-out, corporate venturing.

2. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Client executive
Cand.merc.fir
12
1
Salgchef, Finans, IT

Jeg er en ambitiøs kommercielt tænkende mand med evnen til at skabe nye veje og gode resultater. Dem, der kender mig og har arbejdet sammen med mig ved, at jeg kan drive projekter fra start til slut. For mig er glaset altid halv fyldt og jeg elsker at se fremdriften, holde stakeholderne informeret og optimere processen undervejs. Jeg er en hårdtarbejdende holdspiller, som kan drive komplekse projekter på en motiverende måde. Jeg har altid mange bolde i luften og mit humør er godt og smittende. Jeg er ansvarlig, selvstændig og kan bevare overblikket i krævende situationer. Slutteligt har jeg været vant til meget lange arbejdsdage, da bl.a. rejser har været en del af hverdagen. Til trods for det er jeg godt gift på 13. år med Line og har 3 børn Valdemar, Karla og Frida på hhv. 4, 10 og 13 år og bor i udkanten af København. Jeg håber, dette giver Jer lyst til at mødes, så I kan lære mig bedre at kende.

Mvh

Martin

26. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ledig
Maskin ingeniør, teknologileder
30
10
Procesleder, analytikker, kvalitetsledelse, BPM leder, Proceskonsulent

Jeg er uddannede maskiningeniør, med 30 års erfaring indenfor effektivisering, kvalitetsledelse og optimering af forretningsprocesser. Jeg har gennem min karrier arbejdet med Proces og Kvalitetsledelse og med ny metoder, til bedre udnyttelse af ressource og performance.
Jeg har indført forskellige redskaber og systemer til at kunne optimere processer hvor der er behov for forandringer og effektiviseringer. Jeg har arbejdet meget med ISO certificering i forskellige industrier, samt digitalisering a varierende forretningsprocesses
Jeg har arbejdet både med produktionen, Kvalitet og Supply Chain, for at dokumentere og forbedre forretningsaktiviteterne og tilføre værdi til virksomheden.
Jeg er meget målrettet og arbejder fokuseret på at opnå den optimale løsning for organisationen. Jeg har led effektiviserings projekter og brugt Lean og Six-Sigma til at forbedre forretningsgangen.
De seneste år har jeg arbejdet med at optimere processerne og sikkerhed i Supply Chain for at sikre bedre work flow ved at indføre digitale løsninger til bla. dokumentation, kommunikation, Sikkerhed og antikorruption samt beslutning og databehandling.

Jeg har arbejdet i tværfaglige projekt grupper for at sikre den optimale integrerede løsningsmodel.

Min personlige målsætning er at skabe den optimale løsning ved at forbedre processer.
Jeg trives godt med udfordringer og innovative løsninger er det der driver mig mod målrettet løsninger

PROFESSIONELLE FÆRDIGHEDER
Statistiske analyser, resultatorienteret Problemløser.
Jeg arbejder struktureret og er meget målrettet.
Jeg trives godt med udfordringer og søger alternativer metoder til forbedringer.
Erfaren trainer og kommunikator med gode lederevner.

Jeg har en professionel erfaring fra forskellige industrier og arbejdet med mange forskellige kulture fra min tid i udlandet.

Har siddet i bestyrelsen for IDA Proces i mange år

26. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand Scient Geologi
23
15
COO, CEO

Gennem mere end 15 år har jeg opnået solid erfaring med strategisk ledelse, personaleledelse, forretningsledelse, forandringsledelse og distanceledelse i den offentlige og private sektor. Dokumenterbare resultater med strategiudvikling, drifts-, mål- og resultatstyring, risiko- og økonomistyring, administration, HR samt forhandling på højt niveau. Været ansvarlig for to storskala transitioner i større offentlige organisationer med komplekse sagsområder samt hovedansvarlig ved to turn arounds i private virksomheder.

 

Ledelse – strategi, forretningsudvikling, transition, finance og interessenthåndtering

 • +15 års erfaring med overordnet strategiudvikling og implementering, forretningsudvikling, udvikling af styringsparadigmer, governancemodeller, mål- og resultatstyring, handleplaner samt kompleks interessenthåndtering.
 • +15 års erfaring med økonomistyring, finansiel registrering og planlægning, rapportering til bestyrelse, budgetter, opfølgninger mv.
 • +15 års erfaring med ledelse, ledelse af ledere, personaleledelse samt transitions- og forandringsledelse.
26. juni 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Sevstændig
Kontorassistent
18
16
Regnskabschef
26. juni 2018
Fast stilling
Ja
Markedschef
HD og Bygningskonstruktør
15
10
Ledelse, Direktion, Bestyrelse

Med udgangspunkt i en opvækst i en entreprenørfamilie, har jeg taget den lange, udfordrende og spændende
vej fra selv at stå på byggepladserne, over arbejde som både projektleder, rådgiver og projektchef af over 300
projekter, til ledelse af rådgivningsteams og mellemledere. Alt imens det har været mit ansvar at opbygge og
vedligeholde de altafgørende relationer for at sikre virksomheders vækst, samt sørge for at projekterne når i hus
til kundens forventninger og med den rette bundlinje. Erfaringsmæssigt tilbyder jeg en, omend utraditionel, men meget alsidig profil for en topleder. Den
håndværksmæssige baggrund er suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Denne kombination
var yderst effektiv som projektleder, hvor det skabte en bred procesforståelse. Med DNA’et fra en familie af
selvstændige, er jeg gået videre med en fuld HD. Dette for at styrke mine forretningsmæssige værktøjskasse,
som over en årrække var udviklet via erfaring og selvstudier.

25. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
3d Printing engineer and toy designer
Master's Degree in Design and Product Development
2
0
Design, Product Development, Mechanical Engineering

As a product designer and mechanical engineer, I consider that design is necessary to have a broad knowledge of the full process involved in the creation of a product, from the original idea to the final production, and I could fit adequately in your company values. At my age, I am interested in going abroad (especially Denmark, where I was living and studying for one year during my Erasmus program) and I found that you are looking for a profile quite similar to mine. I am looking for new opportunities that challenge me and give all the best I have to offer.

During the last two years I have gathered an interesting experience in some important companies in Spain related to product design -technical development of luminaire products, graphic design of packaging and websites, market studies…- including my current job as freelance toy designer, and I am ready for taking a step further and offer my skills and effort beyond. Additionally to this experience, I am working as 3D printing researcher too, what gives me an overall vision of how our designs can be taken to reality, converting them into something tangible and opening a world of new ideas, procedures and processes that can support the different stages of design in a really important way.

Moreover, I am an easygoing and sympathetic person, always willing to help everyone else and get their objectives fulfilled in any situation. In addition, I have worked with several teams of different departments, always trying to optimize our work and get the job done in the minimum possible time, which have given me an idea of the importance of each of the small details that each coworker offers with their work.

Furthermore, as you may see, I have enough experience in a wide range of tools, including Adobe Creative Cloud (Illustrator, Indesign and Photoshop), 3D design with SolidWorks, Autocad or 3dsMAX, Inventor and more, thanks in part to several courses and certifications I have accomplished during the last years: Professional Graphic Design by Granada Art School, SolidWorks Associate and SolidWorks Professional Surfaces certifications, Design - Creation of Artifacts in Society by University of Pennsylvania... Making the lives of others easier both fascinates and motivates me and I am ready for this big challenge.

 

25. juni 2018
Fast stilling
Ja
Marketing Manager
cand.merc.MCM
12
3
Marketing Manager

Jeg er en professionel og ambitiøs cand.merc med massiv erfaring indenfor marketing og ledelse som altid formår at eksekvere kreative marketingskampagner som er effektive og løfter salget og kundeoplevelsen.

Jeg trives i et dynamisk og internationalt miljø og er vant til at arbejde med et kommercielt mind-set og i tæt samarbejde med Salg. Jeg er opfattet som en person som kommunikerer godt med alle stakeholders - både internt og eksternt.

Som person er jeg udadvendt, resultat- og kvalitetsorienteret og i høj grad en teamplayer. Jeg arbejder velstruktureret og anser det som min største kompetence at udforme nye idéer og udfordre eksisterende antagelser. Samtidig er empati og intuition i forhold til andre mennesker stærke karakteristika hos mig

 

 

 

 

13. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Civilingeniør
31
30
CEO i fremstillingsvirksomheder

Jeg har der før de sidste 20 år arbejdet som CEO, COO, CTO i virksomhederne Brüel Systems, Desmi, Grundfos og Logstor. Stillingerne har alle været stærk internationale og jeg har haft ansvaret op til 2000 medarbejdere

Jeg har arbejdet med de fleste kendte optimeringsværktøjer (heri blandt andet Lean Leadership, Simplimize og Six Sigma) og har skabt en gode resultater.

Jeg har arbejdet med Policy Deployment, Balance Score Card, Operationel/Business Excellence, outsourcing aktiviteter, Kunden i centrum aktiviteter og Business Proces Reenineering

Jeg har igennem årerne stået for markante forbedringer af Kunde leveringsperformance, forbedret lageromsætningshastigheder, markante årlige produktivitetsstigninger, flyttet meget produktion til lavtlønsområder, outsourcet og optimeret de administrative processer.

Som person, er jeg analytisk og god til at skabe overblik. Jeg stiller krav og har et højt drive mht. forandringer. Jeg trives bedst med involvering og har selv en motiverende ledelsesstil, og det siges, at jeg er dynamisk, robust og resultatorienteret

Jeg er målrettet og god til at uddelegere og skabe rammer for ledere/medarbejderne. Jeg er god til at skabe struktur/flow og er meget strategisk helhedsorienteret, herunder meget kundeorienteret.

Jeg har gennem årerne siddet i bestyrelser for både salgs -og produktionsselskaber i hhv. Danmark, Sverige, Polen, Tyskland, Kina og Schweiz

25. juni 2018
Fast stilling
Nej
Teamleder
Håndværksuddannelse
21
14
Teamleder, fagkoordinator, supervisor, lageransvarlig

Jeg er en dedikeret, loyal og imødekommende person, som gennem en årrække med ledelses- og driftsansvar af lagerfunktioner, har oparbejdet en bred viden indenfor lagerstyring, indkøb, økonomistyring, personaleadministration, kundeservice m.m.

Løsningen af mine arbejdsopgaver er sket på det strategiske, såvel som på det operationelle plan, og jeg har solide færdigheder og forståelse her.

Min arbejdsindsats er præget af fokus på effektivisering, samt resultatorienterede og besparende løsninger, med forståelse for helheden.

Jeg trives i et travlt miljø, og ser mig selv som arbejdsom og omhyggelig, og stræber altid efter, at levere den rigtige kvalitet, til den aftalte tid.

10. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Cand. merc EMF - Økonomisk Markedsføring
10
0
Projektledelse, Produktchef, Marketing stillinger

Kompetenceområder: Marketing, projektledelse, produktudvikling, eksekvering, SAP og budgetter.

Ledelseskompetencer: PRINCE2 Foundation certificering – samt projektledelseserfaring indenfor produktudvikling og flytning af et større marketing lager til ny udbyder.

Med mig som medarbejder får I en person som er meget proaktiv med adskillige års erfaring indenfor marketing, produktudvikling og projektledelse fra nogle af verdens mest anerkendte brands. Desuden er jeg også lærenem indenfor systemer og  på kort tid blev jeg udvalgt som underviser i SAP på nordisk plan.  Jeg arbejder meget struktureret og er skarp  mht. planlægning, eksekvering og problemløsning. Jeg kan lide at arbejde på tværs af organisationen og er vant til at arbejde i internationale miljøer, og også i virksomheder under forandring, hvor man selv skal få processerne på plads. Som person er jeg meget udadvent, hvilket gør at jeg hurtigt opbygger gode relationer både internt og eksternt.  Kan tiltræde ASAP.

Link til en kort video præsentation af mig: http://llk.dk/4asiel

22. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesformand
Økonomi og forsikring. Har en Master of Science in Business Administration, Boston University + en forsikringsuddannelse fra Chartered Insurance Institute, London
40
30
Ledelse, primært i den finansiellesektor

Som baggrund har jeg 30 års ledelseserfaring inden for den finansielle sektor, med en Master of Science in Business Administration, Boston University og forsikringsuddannelse fra the Chartered Insurance Institute, London. I løbet af min karriere har jeg opnået stor erfaring og indsigt, i de problemer og udfordringer virksomheder står over for i dagligdagen.

Mit ekspertiseområde består af generel ledelse, strategisk planlægning, finansiering, salg, marketing og HR. Det falder mig naturligt at lave forretningsaftaler, og gennem det netværk, som jeg har oparbejdet i årenes løb, har jeg været i stand til at gøre mange gode forretninger.

At udvikle virksomheder og se dem vokse, både hvad angår organisation og markedsstilling, er særligt motiverende for mig. Det er min overbevisning og erfaring at en virksomhed styres mest effektivt med en åben, engageret og personlig tilgang, bl.a. gennem ansvarsuddelegerings og med åben kommunikationsstil.

Gennem hele min karriere har jeg rejst meget, herunder har jeg været bosat i London, Hong Kong og Bangkok. Dette har givet mig kompetencer til at forstå og handle hensigtsmæssigt på tværs af forskellige kulturer. Jeg er en erfaren forhandler med lang erfaring i at opbygge relationer med forankring i gensidig tillid. Af natur er jeg resultatorienteret med fokus på at skabe langsigtede resultater. Jeg kommunikerer ærligt og præcist til alle lige fra værkstedsgulvet til bestyrelseslokalet. Mit stærkeste personlige varemærke er troværdighed.

 

22. juni 2018
Fast stilling
Nej
Project Manager Business development / Senior Manager
Bygningskonstruktør
12
3
management, business development, ejendomsudvikling

!0+ års erfaring inden for Retail inden for:

 •  koncept udruling,
 • Teamledelse for den markedsudviklings supporterende function (store design and Planning) inkl. inhouse tegnestue.
 • Fixture sourcing
 • Business development: udruling af It applicationer (fra forretningssiden)
 • Stake holder management
 • Change management
 • process optimering
 • international erfaring fra et globalt C20 firma med 65+ markeder/lande
 • Brand alignement.

Personlig:

 • Beslutningstager og løsningsorienteret
 • strategisk tænkende med en bred forretningsforståelse og et godt overblik
 • stærke sociale kompetencer - god til at skabe følgeskab og de rigtige rammer for succesfulde tværfaglige samarbejder.
 • Positiv og energisk.
21. juni 2018
Fast stilling
Ja
Vice President
MBA og cand.jur.
20
15

Vice President med solid track record

Jeg skaber profitabel vækst og transformation gennem datadrevne og solidt forankrede strategier, løbende optimering, inkrementiel og radikal innovation baseret på business modelling og digitalisering. Jeg skaber vedblivende resultater, fordi jeg anerkender interessenthåndtering (fra C-suite til operations) og kultur som afgørende forudsætninger for succesfuld strategiimplementering og transformation. Jeg udvikler forretning, organisationer og mennesker.

Jeg har mere end 15 års ledelseserfaring fra et globalt professional service firm (B2B) og den offentlige sektor. Jeg er en autentisk leder, som skaber følgeskab via empowerment, entusiasme og drive.

 

20. juni 2018
Fast stilling
Ja
Senior Specialist in Design and User Experience / Episerver Platform Owner
Cand. Merc, Communication and Design
18
1
Head of Online, Digital eller innovation

Jeg er 45 år og Cand. merc. i Design & Communication Management fra Copenhagen Business School med specialefokus på e-branding.

I min 18 årige karriere har jeg prøvet kræfter med web og produkt udvikling, marketing og sociale medier som et forretningsværktøj. De mange forskelligartede områder, har givet mig en bred forretningsforståelse og en evne til at omsætte idéer til handling. De seneste år har mine arbejdesopgaver været koncenteret omkring digital udvikling, hvor jeg godt kan lide at udfordre de gængse processer og rutiner.

Jeg kan tilbyde følgende kvaliteter:

 • Social Media erfaring
 • Social Media / Web / E-business strategi og udvikling.
 • Webmaster og CMS erfaring
 • Identifikation og udnyttelse af nye digitale medier og muligheder
 • E-commerce / SEO
 • IT- og web projektledelse
19. juni 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef/"højre hånd"
Bankassistent
36
22
ledelse, strategi, forretningsudvikling, salg

Jeg er nysgerrig, proaktiv, innovativ og ”verdens bedste chef”. Jeg elsker hurtige beslutninger og gerne i en virksomhed, hvor jeg indgår som en del af en ledergruppe og dermed være med til at præge strategi og udvikling.

Jeg er fit for fight, og har nemt ved at forstå nye forretningsområder. Jeg er udadvendt og udstråler positivitet og naturlig respekt.

Det er naturligt for mig at være "på" 24 timer i døgnet, ikke at jeg arbejder dem alle, men dermed opnår både virksomheden og jeg den bedste fleksibilitet.

Jeg er holdspiller, men kan også sagtens arbejde som den ensomme ulv.

19. juni 2018
Fast stilling
Ja
Adm Direktør
HD-R
37
32
Direktør, generel ledelse, økonomi/finans - på Fyn og i Trekantsområdet

Experienced Chief Executive Officer with more than 31 years of management experience with a proven record of growth and value adding.
Skilled in Business strategy and -development, Sales and Key account Management - project sales, Contract negotiations at a high level, Economic and financial management, Product strategy, -development and -marketing, Technology transformation, Aquisitions and mergers
A top motivated, engaged, energetic, persevering, professional leader

23. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Chief Procurement Officer
Cand Merc
16
8
Leder af eller i indkøbsafdelinger
17. juni 2018
Fast stilling
Ja
Kreativ direktør
Ledelse + design
30
23
Produktionchef - ejerledede virksomheder

Jeg har sort bælte i at agere wingman for ejerledere og levere konstruktivt modspil til deres ideer såvel som rygdækning på de projekter, de søsætter. Og min favoritposition er netop rollen som strategisk tænkende og udviklingsorienteret produktionsansvarlig med direkte og indirekte personaleansvar. I de roller har jeg i al beskedenhed haft markant succes – både målt på økonomi og vækst og på medarbejdertilfredshed og -loyalitet.

17. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Økonomichef
HD(R)
23
10
Regnskabschef Økonomichef

Mine kompetencer spænder fra klassiske controlleropgaver, udarbejdelse og revision af regnskaber til optimering og ledelse.

Jeg har erfaring fra flere forskellige virksomheder, både nationalt og internationalt orienterede, indenfor brancherne revision, handel/detail, IT og Facility Management.

Som person er jeg nysgerrig. Jeg har en pragmatisk tilgang til mange ting, og så ser jeg altid frem til nye udfordringer. Jeg er stærk analytisk, og jeg er ikke bange for at tage en beslutning og det heraf medfølgende ansvar.

Af personlige kompetencer vil jeg fremhæve følgende:

 • Evnen til at eksekvere, jeg får tingene til at ske
 • Nytænkende, jeg er motiveres og begejstres af ny teknologi
 • Coachende, jeg udfordrer, supporterer og sparrer gerne
15. juni 2018
Fast stilling
Nej
Nyuddannet
Cand.merc.EMF
4
0
Marketing & Strategi
14. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selfemployed consultant
HD(R), CEDEP
30
16
CEO, CFO, Board of Directors

Since 1993, I have strong financial experience in supporting businesses through reconstruction and turn-around phases, growth scenarios, working with subsidiaries, joint ventures and partnerships. I have substantial experience in leadership of different support functions (Finance, HR, IT, Legal, Communications and Facility Management) and in a large number of M&A’s; both as seller and buyer.

I am highly business oriented and have great implementation and execution power. I like structure and goals. I excellence in processing data to create transparency, optimize existing and develop new business processes. I strive for the supports functions to be pro-active and not re-active, I have a high level of professionalism and pride in securing the business’ profitability. My strengths include a strategic and visionary mind, an analytic and factual approach, an urge to achieve results through people engagement and an ability to execute decisions.

As a person, I am committed, energetic, empathetic, independent and with a good dose of common sense. I very much appreciate a positive attitude in life and am known to infect others with my good mood. I also enjoy an active life and appreciate my family and friends very much.

13. juni 2018
Fast stilling
Ja
Landechef
Kommunikation
23
15
Kundeservice Leder, Afdelings leder, Team Leder.

Jeg er en motiverende, udviklingsorienteret og kommunikativ leder.

Som menneske går jeg forrest og viser hvad jeg vil have, Lead by excample.

Glade medarbejdere yder bedre, mere effektivt og arbejder som et team.

https://www.linkedin.com/in/nicolai-roesgaard-b8091731/

 

 

13. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO/Partner
Cand. Polit/MBA
23
15
Økonomi ledelse & COO

Bred CXX profil med hovedinteresse- og kompetence i at være integrator mellem operations, IT og økonomi. Med udgangspunkt i dyb tal- og forretningsforståelse, driver jeg implementering af økonomi- og driftsoverblik i form af Dashboards, KPI'er og til tider ændringer af underliggende operative systemer.

Jeg har gode erfaringer med anvendelse af SaaS/Cloud værktøjer til at automatisere flows og processer med høj kvalitet og implementeringshastighed.

Jeg søger roller CEO/COO/CFO hvor hovedopgaven er at skabe overblik og få styr på operations, IT og økonomi. Opgaven er vigtigere end virksomhedens størrelse.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Executive MBA / Cand.merc.dat
27
22
CEO, CFO, CIO, COO | Consumer Goods, FMCG, IT/Tech, Services etc.

I refocus the business model and strategy, execute business transformation and/or turn-around, optimize operating model, ensure right structure, organization & people and thus generate growth, sustainable value and a revitalized organization.

Professional attributes:
• Consumer Goods, FMCG, Services, Advisory & IT/Tech
• Experience working with large international brands
• Agile b2b business models, customer centric & service delivery models
• Commercial excellence and sales management
• Strategy development and implementation, incl. corporate identity
• IT centric transformation programs - bridging business and IT
• Lead of large scale strategy programs and transformation efforts
• Data and fact driven analysis, incl. ABC programs
• Finance Management; Use of information to drive performance measures
• Performance culture, value creation and sustainable profitability
• Turn-around execution, restructuring & refocus
• Leadership, management and team building
• Category knowhow; Food, Confectionery, Spirits, Beverages, Household & Cleaning, Personal Health Care, Cosmetic, Fashion & Accessories
• Sales channel knowhow; Grocery Retail (Nordic & DK), Food Service, On-premise, Travel Retail, Drugstores & Pharmacies
• International with Nordic core focus
• CEO, CFO, CIO, COO, Executive experience
• Executive MBA

Personal attributes:
• High level of integrity and transparency
• Strong communicator
• Conceptual, structured and analytical
• Result oriented and ambitious
• Process and data focused
• Impatient

12. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afsluttet interim stilling som adm. direktør
HD(O)
30
20
CEO, COO, ledelse, Sitemanager, Divisionsdirektør, generel udvikling og vækst, turnaround, produktionseksekvering

Leder der kan sætte retning og eksekvere

Fællestrækket for min karriere har været at udvikle virksomheder til at være mere indtjenende, yde bedre
kundeservice, skabe højere kapacitet og kapabilitet, således at skabe en fremadrettet retning og sikre eksekvering for
at nå dertil. Jeg har en teknisk, økonomisk og ledelsesmæssig baggrund, hvor mit speciale er udvikling og
forandringsledelse.
Jeg kan bidrage med strategiudvikling og vigtigst af alt - eksekvering af besluttede planer. Jeg har primært ageret i
større og mindre virksomheder i udviklings- og vækstscenarier og i større og mindre projekter. Det er her jeg har
udviklet min evne til få en organisation med og få den med i en stærk, involveret og engageret version.
Jeg skaber gode samarbejdsrelationer med såvel kunder, ejere/bestyrelse som internt i organisationen ved min åbne
tilgang, samt min respekt og ydmyghed overfor andres kompetencer. Jeg kan ofte bidrage ved at se muligheder og
skabe plads for løsninger.
Jeg byder ind med viden omkring udvikling processer og systemer i samarbejde med medarbejderne. Med en målrettet
og proaktiv arbejdsindsats, god social kompetence og hands-on, er det altid lykkedes mig både at engagere og
præstere. Min kompetence er bl.a. at skabe udvikling via involvering og teamorientering, samt ved at sætte viden i spil.

 

 

14. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Executive MBA
34
33
Topledelse, rejser, hotel, underholdning.

Jeg har 30 aars erfaring fra en verdens mest konkurrencepraegede brancher - rejsebranchen. Desuden har jeg erfaring som CEO i Skandinaviens mest eksponererede fodboldklub. Jeg har vaeret med til at vende negativ udvikling til positiv ditto i adskillige virksomheder. Jeg er en staerk leder og dygtig kommunikator med et kraftigt, entreprenant gen. Jeg har omfattende erfaring med udvikling og implementering af koncepter.

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
selvstændig management konsulent
Bestyrelsesuddannelse- Innovation Management -HRM
26
23
CX, Salg & Service, Business Development

Leder med solid erfaring fra kunde og call centre, og med at skabe effektivitet og loyalitet.

Jeg er et humoristisk og stærkt menneske, der med hjertet på rette sted oftest går forrest i bestræbelserne på at skabe en velfungerende, effektiv og attraktiv arbejdsplads med glade, tilfredse kunder og medarbejdere. Jeg tror på, der er noget, vi altid kan gøre bedre.

Skyder energi i teamet og inspirerer med engagement og autenticitet. Medarbejdernes indre potentiale anerkendes og udnyttes, så de på bedste vis kan tage del i implementeringen og selv skabe resultaterne.

Lytter til interessenters behov, meninger og oplevelser, kombinerer med data, sikrer teamet og dets kompetencer er på plads, involverer dream teamet og sammen tager vi action. Kunderejse og processer optimeres, vi ensarter og differentierer, og sammen skaber vi resultater.

 

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
produktionschef
ingeniør, HD(O), projektleder, EFQM
17
12
lederstilling, indenfor fremstilling og transport / logistik

Jeg er en handlekraftig leder med 17 års erfaring og succes med, at forstå interne og eksterne kunders behov og skabe klar retning for mit ansvarsområde gennem mit lederskab. Det gør jeg ved at fokusere på processer, kompetencer og skabe organisatorisk empowerment ift. strategi. Jeg motiveres af, at skabe udvikling og resultater gennem nye tiltag, og finder det meningsfuldt, at bidrage til implementering og udvikling i alle typer af virksomheder. Jeg kan bidrage som erfaren leder, der kan engagere, sprede gejst og fokusere stærk på kvalitet, kunder, værdiskabende aktiviteter og ledelse af forandringer. Jeg er kendt for at have en ledelsesstil, der skaber involvering, stolthed og dedikation.

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Programleder
Kandidatgrad i International Business, Århus, 2005
13
2
Ledelse af projekter og porteføljer, processer, forandringer og forretningsudvikling.

Jeg er en netværker, der altid søger at forstå mine medspilleres succeskriterier og derefter finder løsninger på hvordan vi kan vinde sammen. Jeg er empatisk og lyttende og kommunikerer ærligt. Jeg er strategisk med udgangspunkt i mit end-to-end perspektiv, det gør at jeg kan udvikle bærbare koncepter og processer. Jeg er god til at optimere og identificere synergier. Personligt er jeg dynamisk, en netværker, har høj energi, elsker at gøre en forskel, er ikke bange for at løbe ricisi, udfordrer status-quo, har høj viljestyrke, ansvarlig og problemløser. 

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales and Business Delvelopment Manager
HD Informatik og Økonomistyring, HD SCM
28
18
Salg af IT-løsninger ERP/SCM/BI - Rådgiver intern/ekstern indenfor ERP/SCM/BI Projektleder intern eller ekstern ERP/SCM/BI/Digitalisering

Motiverende, inspirende , udfordrende rådgiver/sælger af IT-løsninger , som sælger af IT løsninger(ERP/CRM/SCM/BI) på det nordiske marked for mellemstore virksomheder.

Jeg tror, jeg på Solutions Selling konceptet.

Tag udgangspunkt i virksomheden og deres sponsorers paints, få bekræftet disse paints, rådgiv i forhold til disse paints, få sat beløb på hvad koster det at have disse paints, skab tillid, fremvis erfaring/referencer med ligne sager, vær tålmodig.

Få alle med rundt om bordet.

Hvis jeg gør det godt nok så køber folk, med udgangspunkt i projekt salg af større IT-projekter med ERP og add-ons (BI,CRM,SCM) mv. er det vigtigt at jeg bevare relationen og dermed skaber grobund for reference, mere salg og en god opfølgning fra sælger til leverence afdelingen, bevare tillid fra kunden, som i fremtiden kan bruge dig som rådgiver.

Jeg brænder for, at høre at kunden synes at jeg har skabt værdi for dem med et salg af IT-løsning.

Jeg mener at høj faglig er vigtig hos en rådgiver/sælger- derfor har jeg både en teorisk og praktisk erfaring med ERP,Bogholderi/logistik,CRM(pipeline management), BI(Rapportering, budgetter/prognoser), SCM, logistik styring - jeg har læst 2 HD i henholdsvis Informatik og økonomistyring og en i SCM fra 2015, kombineret med praktisk erfaring som Controller, ERP-konsulent.

Elsker sport/løb 1/2 marathon, dialog med andre mennesker og min familie.

Klaus

 

8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm. direktør
MBA - Business strategi/development
30
25
Senior - general ledelse

Leder med temperament, involvering og empati.

Har både nationalt og international erfaring på godt og ondt, men tror på vi skal udvikle og lære hele livet, da det der var rigtigt i går, er forkert i dag eller omvendt.

Har været med til at skabe både store og mindre store succeser, men succeser kommer ikke alene, det er holdpræsentationer og kun ved at fungerer som et hold kan man skabe vækst og fremgang.

Har også den teoretiske ballast på universitetsniveau, men tror meste den menneskelige tankegang og udvikling, samt almindelig ”coming sence”.

Ledelses stilen er ”lead by doing and involvement”, Ja vi træffer forkerte beslutninger, men så må vi jo lave dem om og lære fra dem, så vi sikre, at vi ikke gør det igen.

8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Executive MBA
35
25
CEO, CCO, Direktør, B2B, Fuld Værdikæde

Strategisk, kommerciel og operational vækstorienteret lederprofil med bred international BTB erfaring:

 • +20 års international og multikulturel ledelseserfaring
 • Fuldt P/L ansvar
 • Strategisk markeds- forretnings- og organisationsudvikling
 • Fuld værdikæde (intern og outsourcet produktion)
 • Internationalt salg forskellige distributionskanaler
 • Marketing / positioneringsstrategier forskellige segmenter
 • Produktudvikling / projektstyring
 • Tekniske produkter
 • Strategiplan og handlingsplan
 • Målesystemer, KPI’ere og kvalitetsstyring
 • Optimering af forretningsdrift og processer (six sigma, lean)
 • Internationale forhandlinger indkøb og salg
 • Identifikation af strategiske partnere på supply siden
 • Turn-around – change management
 • Tværorganisatorisk kompetenceudvikling

KORT INTRODUKTION:

Jeg er en motiverende, resultatorienteret og markedsfokuseret leder, som sætter dagsordenen i samarbejde med hele organisationen. Mit energiniveau er højt, og jeg arbejder på en uformel, innovativ og kundecentreret måde med en struktureret tilgang til problemløsning. Min ledelsesstil er kommunikerende, involverende og uddelegerende, og jeg fokuserer på at nå og overgå fastsatte mål. Overordnet tror jeg på, at vi altid kan gøre det bedre og smartere.

Mit livssyn er meget positivt, og jeg tror på den enkeltes evne til at udføre det ”næsten umulige” og på den enkeltes ansvar for at bidrage bedst muligt. Jeg taler og skriver dansk, engelsk og tysk flydende, og jeg forstår ”skandinavisk”. Herudover er jeg en erfaren IT bruger og meget rejsevant.

8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Handelsasistent
26
24
Distriktschef - regionschef - projektchef - salgschef -

Jeg har mere end 20 års erfaring, med salg – ledelse og strategi – udvikling – drift og ledelse på distancen.

Jeg arbejder fokuseret efter, at alt hvad jeg laver skal skabe værdi for  den virksomhed som jeg er en del af. Særligt har jeg talent for at udvikle varige relationer, og for at være meget innovativ, som skaber nye forretningskoncepter, der løfter salget.

Jeg ser mig selv som ham der skal "passe" på teamet, og sikre at teamet har de rigtige værktøjer til at kunne få succes med deres arbejdsopgaver.

9. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Partner & Management Konsulent
Post Graduate Diploma in Management
20
8
CCO - CSO - Salgsdirektør - (Evt. CEO)

Engageret og autentisk leder med +15 års international erfaring med B2B-salg, forretningsudvikling og projektledelse på højt niveau.

Vedholdende, struktureret og analytisk profil med en holistisk tilgang.  Formår at eksekvere på strategisk såvel som på operationelt niveau.

Stærke ledelsesmæssige færdigheder, der tager udgangspunkt i den enkelte ansattes kompetenceprofil.

Kernekompetencer:

 • Ledelseserfaring fra topledelse i SMV'er og funktionsledelse af salgs-
  og projektafdelinger.
 • Bred international erfaring med strategiudvikling, projektledelse og implementering ifm. forretningsudvikling og salgsfremmende tiltag.
 • Arbejdet med globalt salg gennem netværk af distributører.
 • Synligt og nærværende lederskab, der udvikler mennesker.
 • Stor strategisk indsigt med solid forretningsforståelse og en resultatorienteret arbejdsstruktur.
 • Struktureret og handlekraftig profil med sans for optimeringer.
 • Stærke evner inden for kommunikation og formidling af forretningsmæssige tiltag til alle niveauer i organisationen.
 • Jeg har været bosiddende i UK, Polen og Indonesien.
8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Interim CEO
HD / MBA studerende / Strategic management
32
26
CEO, CFO, COO, generel udvikling

Mere end 20 års erfaring fra detailkæder i Norden, både i form af kapital, franchise og frivillige kæder. Fokus på vækst og innovation, samt optimering af virksomhedens værdikæde. 

Kan dokumenter succes med at forbedret markedsposition og P/L for kæder og virksomheder.

7. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Supply Chain Executive
Executive Management, Insead
22
15
Supply Chain Management, Strategy

Skilled and empathic leader with a solid track record

 

With more than 22 years of experience with strategic and operational Supply Chain Manage­ment in complex business environments, I have developed strong skills and solid results within value chain development and within sourcing/negotiation. I thrive in the role as both strategic facilitator and as operational problem solver, but first and foremost, I find my motivation in supporting my team’s achievements.

 

As a person I am reflective with a good sense of humor and a straightforward nature. I like sports, gourmet food and exiting books/movies when relaxing.

 

 

 

7. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
indkøbs og logistikchef
Handelsiuddannet
25
15
Indkøbschef, logistikchef, purchasing, procurement

Experienced and dedicated leader with high drive and continuously ambition to improve and create results inside value/supply chain.

More than 25 years of procurement experience thereof more than 15 years of leadership management in global sourcing, purchasing and logistics.
Empathetic manager with strong leadership and talent to delegate and motivate his team, colleagues and business partners.

My personality is characterized dynamic, eclectic, systematic, adaptable, curious and humorous. Working approach is highly results-oriented, and decision taking comes naturally when driving processes in order to get the results.

Countable profile with excellent communication skills.

7. juni 2018
Fast stilling
Nej
International Salgschef
Cand. agro
17
12
CEO, direktør, salgsdirektør, R&D

Jeg er bredt velfunderende med speciale indenfor salg, salgsledelse, ledelse specielt med fokus på langvarige relationer. Har benene solidt placeret på jorden men har samtidigt syn for store og større mål.

7. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Trosserarbejder
Kontor/serviceøkonom
14
1
Kontor, service eller det maritime
Hej
Mit navn er ilan isak. Jeg er 34 år gammel og bor i København. Jeg er interesseret i at flytte teltpælene til Århus måske til efteråret da det er en by som jeg virkelig godt kan lide og derover har jeg nogen venner i byen.
Jeg har vedlagt mit CV hvis der måske kunne opstå en mulighed for et job som måske passer til en af jeres kunder?
Nu er jeg selvfølgelig lidt tidlig ude, men I må da meget gerne gemme mit CV i jeres database 🙂
På forhånd tak.
6. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Bankuddannet/Salg
30
3
Key Account Manager / Salgsleder

 

Jeg er jobsøgende. Jeg forlader mit arbejde sidste denne måned. Så jeg har mulighed for at tiltræde en ny stilling med kort varsel.

I mit sidste arbejde har jeg været ansvarlig for nordiske samarbejdspartner, hvor jeg også havde salgsansvaret for 10 eksterne sælgere.

I arbejde, har jeg fået en stor faglig erfaring i at afdække kundernes behov og ønsker. I at formidle information på messer, seminarer og undervisning på kurser til bankens kunder, præsentationer.  Jeg har haft projektansvaret for implementering af integrationsløsninger imellem kundernes økonomisystemer og banken IT-system.

Jeg er en ildsjæl, der brænder for at formidle viden og afdække kunder behov. At dyrke og arbejde med sport er vigtigt for mig. Jeg har et stort engagement og entusiasme for det jeg arbejder med. Mine resultater kommer blandt andet via en positiv og samarbejdsorienteret tilgang til livet og arbejde. Jeg fyldes med energi, når får mulighed for at give viden fra mig. Og når jeg arbejder sammen med andre, der har samme passion.

I min fritid går med sport og familien.  Jeg er aktiv i foreningsarbejde og sidder blandt andet i bestyrelsen i Olympisk klub Danmark, der er en forening for tidligere OL deltagere. Jeg deltog selv i sejlsport.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe en af jeres kunder, som mangler en mand, i deres virksomhed.

Venlig hilsen

Jesper Pilegaard

4. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Development - Management Advisor
HD(A)
28
10
Commercial Leadership & Business Development

Senior executive within Commercial Management and Business Development in B2B and B2C.

10+ years of commercial responsibilities across +20 European markets with sales through subsidiaries, wholesalers, retailers, and distributors/agents.

5 years on the Management Team.

Extensive experience and results from leading Business Development initiatives involving and impacting Customers, Commercial teams, and factories / operations in multi-country matrix organizations.

Motivated by developing people, processes, and solutions to improve and deliver customer satisfaction and internal efficiency, ultimately to deliver results.

21. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
IT Director
HD
17
15
CIO, Head of IT, Management

I de seneste 17 år har jeg arbejdet professionelt med digitalisering i større virksomheder. De seneste 15 år har mine positioner indeholdt lederansvar (internationalt og med mellemledere). 

Gennem udarbejdelsen og eksekveringen af en forretningsdrevet digital strategi, er min nuværende afdeling blevet en dybt integreret del af forretningen, hvor alle tiltag vurderes og implementeres med forretningsværdi for øjet, frem for en udelukkende teknisk angrebsvinkel.

For at sikre gennemførslen af de strategiske tiltag, har jeg igennem min periode i virksomheden, opnået et meget dybt kendskab til arbejdsgange og processer, ligesom jeg har etableret relationer på tværs af business units, fagområder og geografi. Jeg er af den opfattelse, at man i en digital funktion ikke fuldt ud kan understøtte virksomhedens forretningsstrategi, medmindre man forstår de underliggende mekanismer, organisationen samt kunder – en opgave og udfordring som jeg personligt bliver drevet af.

2. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Bechelor
25
25
Salgs, ledelse, Business Development
31. maj 2018
Fast stilling
Nej
Head of partnerships and communication
HD i organisation og ledelse, ED i engelsk på Handelshøjskolen (1. del) + advokatsekretær
32
2
Jeg er meget åben overfor arbejdsområde og stillingsbetegnelse - Har tidligere været Personlig Assistent, direktionssekretær og Executive Assistant

Jeg er en glad og positiv person med et lyst sind og et godt humør. Jeg er god til at bevare overblik, også i stressede situationer. Jeg er god til også at kunne se tingene fra en lidt anderledes vinkel. Herudover er jeg en professionel problemknuser, betroet sparringspartner og er kreativ, iderig, loyal og præsentabel.

Jeg er uddannet advokatsekretær og har mange års erfaring som PA og Executive Assistant, og har arbejdet meget for direktion og bestyrelse.

Jeg var koordinator, da GreenMobility i 2017 blev børsnoteret, hvorfor jeg også har den kompetence med mig, hvilket var meget spændende og lærerigt.

Jeg afsluttede i 2015 HD i organisation og ledelse, hvilket jeg vil sige viser, at jeg ikke er bange for at tag fat og lære nyt. Herudover har jeg i to år læst ED i engelsk på Handelshøjskolen og har arbejdet 1 1/2 år på advokatkontor i Californien, hvorfor jeg kan engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Link til LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/sosjakobsen/

 

30. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
General management
MBA
30
20
C-Level, retail, consumer, handel,

I am a C-Level Commercial Business Leader, Board Advisor and Global Distribution Specialist, expert in guiding the delivery of multi-channel business strategies for major Retail corporates to drive sustainable growth. My key value proposition includes: leveraging deep experience transforming diverse businesses to trade for today and build for the future; analysing, defining and leading the execution of complex business strategies to gain competitive advantage often in mature markets; driving cross-functional operational and strategic change in fast paced environments to drive profitability; and nurturing collaborative relationships with a global network of key stakeholders to win buy-in to the strategic vision of the business.

30. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent, Investor & Bestyrelsesmedlem
Cand. Merc.
20
15
CEO, CMO, COO, Kommerciel direktør, Salgsdirektør
Senior executive with 20 years of experience with top and middle management in international companies and various industries, including expatriation in Thailand, working and living in US, France and Switzerland. Experience from industries in FMCGs, Retail, Pharma, Healthcare, and Private equity.

Extensive experience in leadership, business transformation, strategy development, restructuring, mergers, cost focus programs, branding, digital branding, and innovation.

Proven record of generating business results beyond the ordinary, including successful entrepreneurial start-ups, increasing shareholder value, growing top line (between +60% to 200%) and profit improvements (+40%).

Strong in aligning expectations with board of directors, translating initiatives into execution with management and employees. Have a can-do mind-set, is a strong communicator, and is an authentic and passionate leader striving for high standards of delivery with a holistic perspective.

To the companies I work with, I bring an all-round commitment and dedication to strategic business development, leadership and branding development.  I am driven by working with ambitious people and companies who want to grow and exploit their full potential.

30. maj 2018
Fast stilling
Ja
Global Head of Sales and Marketing, Digital Business
Cand. Merc.
25
22
CEO, CCO, COO

I am a commercially focused leader with a passion for leading and driving results through talents. My 20+ years of experience with management, strategy, digitalization, SaaS, marketing and sales, has provided me with the ability to operate on strategic, tactical and operational level.

In the past 12+ years, I have worked on C-level in the IT and web industry covering startups and more matured companies focusing on growth, business development, digital transformation, new digital business models, subscription, sales efficiency and profitability.

My core competencies are

 • Growth (/exit) strategies and implementation
 • Digitalization
 • Digital business development
 • Subscription based business models (/SaaS)
 • Sales management and efficiency (solution selling)
 • Online marketing and SoMe strategies
 • Business development
 • Change management
22. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Director
Akademimerkonom
19
13
Commercial leadership

I’m an international business leader with a strategic GTM development back-bone, having more than 16 years of experience managing markets, global brands and talent across EMEA in larger global co-operations. This in fast growing and entrepreneurial markets with tech. disruption and industry leading digitalization. I’m a passionate brand ambassador with a pragmatic sense for strategic initiatives, crossfunctional synergies & data. As a leader I engage, build trust & pave the way for one to shine.

I see myself successful leading markets, people and brands with a solid, honest end-user purpose. Independent of industry, size of business and organization. Creating, converting and scaling demand.

29. maj 2018
Fast stilling
Ja
Direktør
HD International Business
34
29
IT Direktør, CIO, Adm Direktør, Salesledelse e.lign.

Leder med dokumenteret erfaring med administration, forretningsudvikling, forandringsledelse og transformation af både organisationer og virksomheder, ved hjælp af teknologi og digitalisering som en forudsætning for at opnå organisatorisk udvikling, effektivisering, bruger- og kundefokus.

Passioneret kommunikator med stor interesse for at bygge bro mellem it, digitalisering og forretning.

Med en forretningsmæssig baggrund, teknisk forståelse, stærke kommunikationsevner og et intensivt forretningsfokus investerer jeg min stærke drivkraft og energi i at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategi samt it- og digital strategi og derved levere proces og forretningsunderstøttende løsninger i en digital verden.

Gennem en visionær, empatisk, kommunikativ og åben lederstil skaber jeg engagement, ejerskab og lyst til at lære og lykkes.

 

29. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Driftsleder
Anlægsgartnertekniker, HD(O)
40
27
Driftsleder eller driftschef

Jeg drives fremad ved at lede, udvikle og motivere medarbejdere, så vi sammen når de fastsatte mål på en meningsfuld måde. Jeg har mange års ledelseserfaring med drift af kommunale veje, grønne områder og udearealer ved kommunale ejendomme. Det omfatter organisationsudvikling af medstyrende grupper for at opnå en velfungerende organisation, der kan eksistere på konkurrencemæssige vilkår samt strategiudvikling og løbende effektivisering af driftsopgaver. Stor erfaring i at arbejde i en politisk styret organisation, hvor formålet er at yde bedst mulige service til borgerne, samt fokus på værdiskabelse i samarbejde med institutionsledere, kunder og eksterne interessegrupper.

29. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Markedschef
Officer af reserven
30
15
Salgschef, markedschef, salgsdirektør, area sales manager
29. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Sector Manager
Kandidat - økonomi, administration, markedsføring
34
30
Salg og marketing - Foodservice - HoReCa sektoren

 

 • Analytisk og strategisk leder med klar fornemmelse for prioritering af mål og indsatser.
 • Resultatorienteret, ambitiøs og entusiastisk med god forretningssans og forhandlingsevner.
 • Bred faglig erfaring og godt humør skaber god teamånd med fælles mål.

 

28. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Regional Director
MBA Business Administration from CBS
21
10

This is how I can contribute to driving profitable growth for your company:

 • Business Acumen by analyzing what’s right for the business and stay focused
 • Leadership by communicating purpose and building strong teams
 • Sales Excellence by leveraging multiple sales channels intelligently
 • Customer Focus by first understanding and then fulfilling customers’ needs
 • International ability to navigate across borders, cultures and languages

I spent the first half of my career building and perfecting competences within branding, product management and marketing in the fast moving consumer goods industry. This includes several years of employment for The Coca-Cola Company and Arla Foods.

In the second half of my careeer I have migrated into sales and customer account management and eventually general management. This has happened in roles of progressing responsibility for Bang & Olufsen. During my nearly ten years at Bang & Olufsen I have held the topline sales accountability for the Nordic region which is the company`s single largest sales territory. I managed to lift topline sales in the Nordics during very challenging years for the company.

Most recently and for more than three years I headed the company`s North America division and had full P&L accountability and team leadership of up to 50 FTEs.  Based in Chicago I lead my managers and team through a transformation which lifted the bottom line from negative to positive in three years.

I am an energetic and determined business leader who is looking for the next exciting opportunity to deliver outstanding results.  I naturally build relationships with internal and external stakeholders. I am geographically mobile and willing to move for the right role.

28. maj 2018
Fast stilling
Ja
Køkknchef
Kok & Akademiuddannelse i Ledelse
18
12
Ledelsesstillinger og bestyrelsesstillinger

Faglig stærk og udadvendt leder.

En idérig og ambitiøs leder, som går efter guldet. Min erhvervserfaring og ledelsesuddannelse har udvidet min forståelse, for det kommunikative aspekt og vigtigheden af medarbejderinddragelse.
Derfor bygger min ledelsestilgang på inddragende og anderkendende leadership, hvor der fokuseres på muligheder og drømme i handlingerne, så vidensmedarbejdere kan bidrage på en inspirerende og motiverende måde.
Min erfaring med optimering og forandringsledelse er blev opbygget igennem flere projekter, som har omhandlet både strategiske og operationelle forandringer. Så har I brug for en innovativ og inspirerende chef, som viser vejen på en anderkende, udadvendt måde med godt humør - her er én.

20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
MBA
18
15
CIO/CDO
27. maj 2018
Fast stilling
Ja
Studiechef
cand.mag.
21
8
direktionsmedlem, offentligt (Stat, kommune) og privat; uddannelse, kultur, bibliotek, velfærd

Som leder beskrives jeg sådan her:
- resultatskabende, rummelig og retningssættende
- med politisk tæft, strategisk indsigt og visioner
- stor styrke, stor arbejdskapacitet og robusthed
- realistisk, pragmatisk og løsningsfokuseret

Jeg har gennemført meget store organisationsændringer med overblik og skarp styring.
Jeg er en stærk kommunikator, skriftligt og mundtligt.
Jeg gør en dyd ud at kende og mærke, hvor min organisation er henne, hvilket betaler sig både ift. bundlinje og generel trivsel.

Jeg agerer ubesværet i et komplekst interesselandskab og forstår vigtigheden af relationer og god forretningsforståelse.

Jeg er mor til 4 og evner at prioritere skarpt i hverdagen og bevare overblikket samtidig med, at jeg  har sansen for den vigtige detalje.

25. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
E-commerce Production Manager
Cand.Merc.
22
20
E-commerce manager, Digital Development Manager, CRM manager
25. maj 2018
Fast stilling
Nej
COO + Key account salg
Niels Brock 3 årig
21
6
Intl. / national sales manager / director

Entreprenant business developer med bred international erfaring.

Som person er jeg positiv og energisk med vinderattitude og er tidligere elitetennisspiller.
Jeg arbejder systematisk og med stor gennemslagskraft, tager ansvar og er drevet af resultatorienteret salg- og netværksrelationer.

Efter 15 år i udlandet har jeg gen-etableret mig i København. Mine år i udlandet har givet mig erfaring med resultatorienteret salg, at skabe vækst i nye markeder, at optimere den eksisterende distribution og eksekvere planlagte strategier. Derudover har jeg tilegnet mig dyb indsigt i forskellige forretningskulturer og fået solide sprog- og kommunikationskundskaber.