Database til interim og fastansættelse

Søg blandt mere end 5000 velkvalificeret ledere og specialister, eller ring og få del i vores interne database og netværk som er opbygget gennem mange år i branchen.

Søg efter ny CxO, leder eller specialist her - Klar til fastansættelse og interim.

Database for C-level | Søg topleder gratis

Det er bekendt at mere end 75 % af alle ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80% er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater til både faste og interim stillinger. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interim (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO, produktchef eller lign. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

No cure no pay

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at fastansætte en kandidat fra databasen er prisen kun kr. 19.900,00. Vælger i interim ansættelse afregnes på time/dag/mdr. basis. Bemærk, at vi også har en intern database med flere tusinde kandidater, som dog ikke ønsker at være offentligt eksponeret.

Kontakt os på "Kontakt" eller 7026 6144 for yderligere dialog.

1. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ekstern Lektor CBS / Jobsøgende
HD Organisation / Bankuddannet
27
17
COO / Administrationschef / Ledelse / Eksekvering / Kommerciel succes / Digitalisering / Service- og rådgivningsvirksomheder / SMV / Ejerledede

Som direktør / COO / Administrationschef, har jeg i mere end 10 år, arbejdet med virksomheders strategi, ledelse og eksekvering. Gennem anerkendende ledelse, dygtige medarbejdere og sigtekornet rettet på kundernes tilfredshed, skaber jeg ekstraordinære resultater.

Min baggrund på mere end 17 år i bankverdenen, som chef for digital strategi og direktør, gør at jeg ser alle vinkler af en virksomheds økonomi.

Jeg har et særligt øje for at udvikle det eksisterende, med det resultat at virksomheden udnytter sit fulde potentiale, på såvel på ledelses- som medarbejderniveau med stor fokus på engagement, arbejdsglæde, og i særdeleshed at fremstå som en god rollemodel.

Min tilgang er en konkret bearbejdelse af virksomhedens værdikæde via analyse, involvering af ejer, kunder, samarbejdspartnere og medarbejderne. Via forståelig, positiv kommunikation og en synlig ledelsesstil udarbejder jeg en klar retning, formidler den ideelle forretnings- og kundestrategi, transformerer og implementerer den.

Mit speciale er transformationer af virksomheder, som følgende resultater bevidner:

✓ 70% vækst på 3 år i top- og bundlinje
✓ Medarbejdertilfredshed på 88%
✓ Succesfulde virksomhedsfusioner
✓ Eksekvering af kundeloyalitets- og kundestrategier der har vækst og øger DB
✓ Digitalisering og brug af IT til at forbedre drift og effektivitet
✓ Transformation af virksomhedskulturer til samarbejde, videndeling og unik kundeservice
✓ ”MUS er uambitiøst” - koncept for medarbejderudvikling med fokus på videndeling og samarbejde

Min ambition er fortsat, at eksekvere virksomheders potentiale og udvikle medarbejdernes og kundernes tilfredshed med det slutmål, at virksomheden - naturligvis - er den bedste i sin branche!

28. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
It-chef (CIO)
Cand. Scient.
25
20
CIO, It-chef, It-manager, It-projektleder, SDM

Jeg har mere end 25 års erfaring som leder af og konsulent i en IT afdeling. Som leder er jeg eminent til at
udvikle, motivere og fastholde IT-medarbejdere og bygge stærke relationer til forretningen. Jeg kan
dokumentere solide resultater fra en bred portefølje af IT og forretningsprojekter.
Med bred IT faglig viden og stor forretningsmæssig forståelse er jeg en værdsat sparringspartner for ledelse
og medarbejdere. Jeg omtales som en faglig dygtig, troværdig og handlekraftig leder, der samtidigt sikrer høj trivsel blandt medarbejdere.
Min passion er IT, og jeg brænder for at skabe resultater. Jeg drives af lysten til at bringe IT i praksis og
glæden ved et effektivt og vellykket resultat.
Medlem af DANSK IT. Foreningen af IT Ledere i Danmark, Stort netværk på LinkedIn (+1.400).
Specialer: IT Chef (CIO), IT Projektledelse (PRINCE2), IT Service Mgmt. (ITIL), IT Sikkerhed og NLP (Pract.).

27. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør
Erhvervssproglig korrespondent
30
20
CEO/direktør, funktionsdirektør

Værdiskabende Executive - implementerer strategi via samarbejde og eksekvering

Jeg er en målrettet og resultatorienteret forretningsudvikler med 30 års erfaring, heraf 20 år som leder, fra danske og internationale organisationer i både produktions- og handelsvirksomheder i forskellige brancher, blandt andet energi og forsyning, teknik og anlæg samt fødevarer/FMCG.

Jeg omsætter strategi til handling ved at definere tydelige mål, følge op, sætte fælles retning og gå foran. Jeg evner at identificere udfordringer og muligheder, og med afsæt heri sikrer jeg gennemførelse af de nødvendige forandringer, både hvad angår forretningsgrundlag, organisering og processer.

Jeg er igangsætter og har et stort drive, er fleksibel og forandringsparat, og jeg trives med usikkerhed. Jeg er en stærk kommunikator og forhandler, besidder implementeringskraft, og så har jeg modet til at træffe de nødvendige beslutninger. Egenskaber, jeg succesfuldt har anvendt til at foretage opkøb og frasalg, til at gennemføre store organisationsændringer, bl.a. sammenlægninger, opsplitninger og outsourcing, til at gennemføre en omfattende turn-around af en kriseramt forretning samt til at opbygge strategiske HR-forretninger.

25. september 2018
Fast stilling
Ja
Konsulent i eget firma
Den Danske Eksportskole salg/marketing
35
6
salgschef / salgsdirektør

Jeg er en ambitiøs, engageret og værdibaseret menneske der kan dokumentere en track record for konsekvent at skabe resultater, med værdi for både kunder og virksomheden.

Jeg tror på ledelse gennem et stærkt engagement og en power og betragter mig selv som en stratetisk tænker der er god til at vurderer og løse komplekse problemstillinger.

Jeg er en talstærk person der også kan tænke kreativt for at nå et mål - giver aldrig op det findes ikke.

Jeg er professionel og ambitiøs, innovativ orienteret - jeg har en humoristisk sans. Jeg er hårdt arbejdende og søger altid at levere over målet. Jeg drives af at opnå resultater både direkte og via andre personer. Jeg motiveres af et åbent og ærligt sind som giver et godt arbejdsmiljø. Det er altid nemmere når der er plads til et smil og der arbejdes fokuseret på at nå de opstillede mål.

25. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgs-, medlems-, og rådgivningsdirektør
Cand.Oecon
25
25
CXO

Eksekverende direktør med mere end 20 års bred og solid erfaring fra danske, og internationale virksomheder, både B2C og B2B. Stræk track-record med start-up, forandringsledelse og vækst/turn-around gennem medarbejderengagement samt målrettet fokusering og levering på væsentlige forretningsprioriteter. Meget resultatdrevet leder med mange års erfaring med forbedring af konkurrenceevnen gennem optimering af værdikædens processer og har gennemført talrige succesfulde projekter og turn-arounds med troværdig og nærværende ledelsesstil.

Stærke kommunikations- og præsentationskompetencer – erfaren forhandler på alle niveauer.

Seneste roller :

FDM:                                                                           Medlems- og Rådgivningsdirektør
Deichmann Gruppen/Bungalow Systems:          Adm. direktør
GreenCredit:                                                              Adm. direktør
GE Money Bank:                                                       CRM Direktør
3:                                                                                  Kundedirektør
Falck:                                                                           Privatdirektør

24. september 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Ejer/chefkonsulent
Ingeniør, Kemi
24
10
Forretningsudvikling, markedsudvikling, salgsledelse og- udvikling,

Karsten Nielsen har mere end 24 års erhvervserfaring. Gennem sine job i danske og internationale konsulent- og ingeniørvirksomheder, herunder DHI Water and Environment, Atkins, NNE samt ALECTIA (nu NIRAS), har Karsten opnået en dyb praktisk erfaring som leder af forretningsenheder og teams, herunder med særligt fokus på innovation, forretningsudvikling, salg og projektledelse.

Med fokus på bæredygtig forretningsudvikling har Karsten Nielsen stor erhvervserfaring inden for både den private industri og den offentlige sektor. Karsten Nielsens arbejde og projektopgaver omfatter erfaring og kompetencer indenfor flere forskellige sektorer såsom: Føde og drikkevarer, pharma og biotech, vand og energi, byggeri og hospitaler, i Danmark,  Sydøstasien og Afrika.

Karsten er en erfaren intrapreneur, og har således stor erfaring med at lede innovations- og forretningsudviklingsprocesser med henblik på at skabe ny og bedre forretning, samt at udvikle virksomheden i eksisterende og nye markeder.

Styrker - fagligt:
Meget stor erfaring med B2B salg og markedsføring af konsulent- og ingeniørvirksomheder

Gode intuitive evner til at se trends og nye teknologier på markedet og med at udvikle nye og bedre forretningsmodeller

Stor erfaring med at opdyrke netværk med kunder og forretningspartnere

Stor erfaring  med at lede og designe innovationsprocesser

Meget erfaren projektleder

International projekterfaring

Meget stærk faglig kompetence indenfor industrielle vand- og miljøteknologier

Styrker - ledelse:
P/L  ansvar for forretningsenheder

Stor erfaring med at lede og udvikle teams

Meget erfaren i forhold til  projektledelse - mennesker, scope og økonomi

24. september 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Produktionsingeniør
30
15
Forretningsudvikling og salg

Ambitiøs og vedholdende hunterprofil der har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling og salg af missionskritiske IT-løsninger siden 1995. Jeg er god til at se muligheder og motiveres af, at finde og aktivere løsninger der er effektive og giver udvikling og vækst. Jeg har en god forretningsforståelse og har arbejdet med praktisk talt alle forretningsprocesser i mange forskellige brancher.

24. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Project Manager
Korrespondent
27
3
Stillinger: projektleder el.lign. Områder: alle.

Udpluk fra tests:

Pålidelig, velovervejet, ihærdig, en god lytter, selvsikker, nysgerrig, reserveret, reflekterende og søgende.

· En oprigtig og loyal person.
· Kræver høje standarder af sig selv og andre.
· Har en logisk og faktuel tankegang.
· Er i stand til at konkurrere og udfordre indenfor sit specialistprægede kompetenceområde.
· Har en beroligende og stabiliserende indflydelse på andre.
· En god faktuel problemløser.
· Følger regler  og procedurer.

Jeg er i stand til at bidrage til organisationen med mange forskellige værdier. Først og fremmest påtager jeg mig gerne et ansvar og vil også gerne identificere og acceptere udfordrende projekter og opgaver. Særlig god til at omsætte strategier til handleplaner og få opgaverne i mål.

Det er typisk for mig at være tålmodig, beroligende og forsikrende overfor f.eks. utilfredse kunder og kolleger, og samtidigt stiller jeg høje krav til standarder og adfærd.

Det er vigtigt for mig at min chef er et analytisk og stabilt menneske med sunde værdier. Det er også vigtigt for mig at ord og handling går hånd i hånd.

24. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
ledig
Ingeniør + HD
25
3
projektledelse

I was Senior Project Manager in DONG E&P working on an oil and gas development project in the North Sea. Dong E&P were sold to Ineos E&P and the new owner put the project on hold due to low oil prices.

The red thread in my working life is energy and engineering projects. Problems and solving those together with competent people motivates me.

I am a dedicated project manager experienced in creating plans and budgets. Human, innovative and collaborative skills are my main personal skills and my communication is clear about goals and responsibilities.

I am good at establishing relations.

I have successfully handled cross cultural and international projects, up to 5-10m US$, and have participated in big capital projects as project manager, interface manager, logistic manager and  liaison officer.

25. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Supply Chain medarbejder
cand.merc.int
22
0
Intercultural marketing og management, salg, kunde support, administration, tolk.

Cand. merc.int fra CBS. Taler dansk, engelsk og russisk.

Erfaring indenfor intercultural marketing, salg, projektkoorditation, administation, SAP, tolk.

24. september 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Projektleder
Cand.mag i militærstrategi
11
5
Projektleder projektchef programleder
24. september 2018
Fast stilling
Ja
direktør
kaospilot
10
6
direktør, COO, projektchef

Som leder og medarbejder er jeg energisk, resultatorienteret og struktureret med fokus på målet. Jeg er god til at skabe overblik, sammenhæng og befinder mig godt med at have mange bolde i luften, også i pressede situationer. Jeg er strategisk stærk og god til at genere og udvikle forretnings- og projektideer og identificere og etablere frugtbare partnerskaber. Jeg er tydelig i min kommunikation, og jeg har en god evne til at skabe involvering og få eksekveret en strategi eller plan. Jeg har en positiv og optimistisk tilgang til mine arbejdsopgaver og til livet generelt.

Mad og gastronomi begejstrer mig og har været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv i snart 10 år, hvorfor jeg også har et stort netværk i branchen samt en veludviklet kvalitetsforståelse.Jeg er socialt anlagt, nysgerrig på livet, elsker at møde nye mennesker og opleve verden. Jeg er vinterbader, elsker sport, løb, kortspil og konkurrencer i alle afskygninger, og så sætter jeg enormt stor pris på at læse en god bog, når tiden en sjælden gang byder sig. Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to børn i et lille familiekollektiv, som vi deler med min søster og hendes familie. Fællesskab er centralt for mig både privat og på mit arbejde.

 

21. september 2018
Fast stilling
Nej
Jobsøgende (sagt managerstilling op)
Cand.scient.techn. (Mikrobiologi)
8
5
Senior Management - Pharma, Biotech, Medical Device

Integrity and transparency are key elements in my work. I believe in setting an example, honesty and thoroughness. I expect no less from my colleagues. That being said I am an easy going and fun-loving individual who thinks that having a good laugh should be an everyday occurrence. I am very focused on being a good communicator since I am convinced that respectful communication is the key to successful collaboration. My experience includes leadership in pharmaceutical companies, subject matter expert in aseptic production, project management and scientific work within the field of microbiology/biotechnology. My hope for the future is to use my professional experience in an ambitious and responsible company.

21. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Senior Commercial Manager
HDIM
20
0
Kommercielt lead, Forretningsudvikling, Online/digital, Projektledelse

Jeg motiveres af vekslende arbejdsopgaver, der giver daglige udfordringer. Jeg arbejder målrettet for synlige resultater af egen indsats, der samtidig bidrager med værdi til forretningen.

Jeg følger mine projekter fra start til post-lancering, og er arbejdsopgaverne ikke veldefinerede, sikre jeg at det sker i tæt samarbejde med andre involverede kollegaer. Jeg har en hands-on tilgang til opgaverne og solid erfaring i at udvikle, drive og eksekvere produkter og go-to-market spor med høj succesrate.

Som person bruger jeg gerne mig selv i et dynamisk samspil med mine kollegaer, så vi trækker i samme retning. Jeg er selvkørende, tager ansvar, er målrettet, jeg har et godt drive, og forsøger altid at lykkes med det bedst mulige resultat.

Mine kolleger kender mig som en ansvarsbevidst person med god gennemslagskraft, der arbejder struktureret og formår at levere som aftalt. Jeg er proaktiv, passioneret, visionær og er god til at takle nye udfordringer og arbejde i innovative miljøer.

Om mig i stikord:

 • Selvstarter med drive
 • Analytisk, kreativ og idérig
 • Håndtering af mange forskellig stakholders
 • Iværksætter med go-get mentalitet
 • Stærke kommunikations- og netværkskompetencer
 • Teamlead af produktudviklingsteams
21. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
BA Hotelledelse
27
12
Type:Teamledelse, områder: fleksibel

Med mere end 10 års erfaring indenfor ledelse i Danmark og i USA, har jeg et solidt kendskab til kvalitetskrav og håndtering samt forandringsledelse. Dette er suppleret op med 10 år indenfor miljøbranchen hvor samarbejde med faggrupper har givet indsigt i mennesket bag medarbejderen. Heraf har jeg ligeledes erfaring med sparring og netværk med offentlige og private instancer.

Med en BA indenfor hotel ledelse fra Schweiz og England og en igangværende HD (O) på SDU, kan jeg bidrage med løsningen af opgaver der kræver et større overblik i et tværfagligt felt, men hvor helhedsoplevelsen ikke bliver tilsidesat. Jeg er den struktureret, målrettede og vedholdende kandidat med fokus på sammenskabelsen af identitet og kultur der forener privatliv og arbejdsliv. Jeg vil bidrage med ledelseserfaring, der skaber den sammenhørighed der vedholder konceptet ”værdiskabelse”.

20. september 2018
Fast stilling
Nej
salgschef
cand oecon
25
23
salgsledelse inden for IT-branchen

B2B-salg og ledelse i it-branchen. Farming & hunting.
Forhandlingsvant på alle niveauer
Solide økonomiske kompetencer.
Budgettering, rapportering og performance management.
Udvikling af salgsstrategier og -planer med fokus på eksekvering.

20. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Business Partner
cand.negot.
20
10
Lederstillinger indenfor markedsføring, HR eller forretningsudvikling

Stærk lederprofil - Forretningsudvikling, HR og Markedsføring

Efter tre et halvt dejlige år som selvstændig rådgiver, har jeg pr 1. august valgt at lukke min konsulentvirksomhed.

Jeg har de sidst fem år nydt at hjælpe virksomheder med rekruttering, udvælgelse og on- boarding af dygtige ledere og specialister og ikke mindst har jeg nydt at få lov til at byde ind, når organisationer skulle forandres, teams optimeres og ledere guides og motiveres.

Alligevel er jeg nået til den erkendelse, at det er, når jeg selv er leder, at jeg gør den største forskel. Det er her jeg trives, og det er her, jeg opnår de største resultater for den organisation, som jeg er en del af.

Jeg er derfor nu aktivt søgende ifht næste skridt i min karriere. Om det er indenfor HR, Marketing eller noget helt tredje er ikke det vigtigste, når blot det er i en rolle, hvor jeg sammen med ambitiøse kolleger kan være med til at udvikle forretningen og gøre en forskel på top- og bundlinje.

Det kan som leder af en (større) marketingafdeling eller som HR Partner/Manager i en stilling, hvor jeg kan være med til at sikre en velfungerende, forretningsorienteret HR- funktion. Som leder er min spidskompetence ledelse af specialister, og fremadrettet ser jeg også gerne mig selv i en position, hvor ledelse af ledere er en del af opgaven.

Jeg har voksne børn og er fuldt mobil både inden- og udenfor landets grænser.

Kontakt mig meget gerne for yderligere informationer, eller inviter mig forbi til en kop kaffe og en snak.

Det vil glæde mig at høre fra jer.

20. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
CFO / økonomichef
Cand. Merc. CBS
23
12
CFO, økonomichef, kontorchef

Forretnings- og resultatorienteret CFO med entreprenant DNA

 • + 10 års loyal ledelse i en større kommerciel og kompleks organisation
 • + 10 års personaleledelse af mellemledere og medarbejdere
 • Effektiv og fremsynet økonomistyring med dokumenteret resultatopfyldelse
 • Etablering af smidige processer og digital transformation
 • Genopretning og optimering af back-end systemer
 • God medarbejder tilfredshed med fokus på medarbejderudvikling
 • Etablering af vedkommende struktureret målstyring
 • Strategi og forretningsudvikling af en forretning i forandring
 • Succesfuld implementering af strategiske projekter

47 år, gift med Lene i 16 år, 3 børn på 17, 15, 13

21. november 2018
Fast stilling
Nej
Sales Unit Manager
Merkonom i Organisation & Strategi
33
16
Country Manager, Sales Manager eller Sales Director

I dag sidder jeg i uopsagt stilling som Sales Unit Manager i en International virksomhed (Antalis A/S), hvor jeg ansvarlig for Sektor Office (Office produkter, herunder kontorartikler, forbrugsstoffer og papir), såvel salgs som produkt ansvar.

Jeg er en resultatorienteret mand med international erfaring. Jeg er struktureret og kan holde fokus på opgaverne og få dem i mål. Med afsæt i mine salgs- og ledelseserfaringer, kan jeg tilbyde en bred vifte af kompetencer indenfor salg samt ledelse af sælgere.

Jeg arbejder selvstændigt og kan være med til at sætte rammerne for den fremtidige udvikling af organisationen. Jeg arbejder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau og kan derfor deltage i, og rådgive på disse niveauer.

Min styrke er at jeg har kendskab til næsten alle dele af organisationen, og kan derfor indgå i samarbejde og dialog på de fleste områder.

Via min fritidsinteresse som dykkerinstruktør har jeg fået indblik i menneskers mere personlige grænser og kan positivt påvirke folk til at rykke deres egne grænser for at nå de mål der er sat op.

19. september 2018
Fast stilling
Nej
Procurement Manager
HH
15
15
Head of Procurement, Procurement Manager, Purchasing Manager

Summary

I find challenges motivating and enjoy taking responsibility. I add creativity and imagination to my role as leader and bring about change. I pay attention to what motivates others and encourage them to act. I orient towards the big picture and see opportunities and connections not necessarily obvious to others.

I communicate directly, thinks strategically and persistently pursue goals.

 Strengths

 • Empathic listener
 • Supporting individual and team to be a value-adding partner
 • Solid experience from working in political organizations
 • Business-oriented mindset combined with an analytical approach
 • Making robust solutions focusing on employees, customers and results
18. september 2018
Fast stilling
Ja
CEO
Produktionsingeniør
24
23
CEO, COO, Administrerende direktør, Teknisk direktør

Baggrund
Jeg har de seneste 10 år arbejdet som øverste ledelse i de virksomheder, hvor jeg har været beskæftiget og har 23 års erfaring som leder.

De seneste godt 7 år har jeg været CEO i Stila a/s, der leverer indvendig og udvendig solafskærmning fremstillet på mål til danske og svenske forhandlere. Efter en succesfuld outsourcing af vores produktion, solgte vi i 2015 virksomheden til en hollandsk koncern indenfor branchen.

Da Stila er beliggende ved Ballerup, og jeg selv bor i Galten mellem Aarhus og Silkeborg, er tiden nu kommet til, at jeg vil arbejde tættere på vores bopæl.

Hvem er jeg?
Som person er jeg naturlig tillidsvækkende, fordi jeg holder ord og sætter en ære i at opretholde høj integritet. I udgangspunktet lytter og tænker jeg, før end jeg taler og handler, men jeg besidder samtidig en naturlig intuition og har flair for god forretning. Det gør at jeg også er i stand til at træffe hurtige og rigtige beslutninger.

Jeg er god til at sætte mig i kundernes sted, og jeg formår at tage afsæt i deres behov og forventninger, når kursen for forretningen sættes. Med min vedholdenhed samt flair for IT og mennesker er jeg i stand til at opbygge robuste forretningsprocesser og sætte det rigtige hold.

Jeg trives i en uformel organisationskultur, og jeg motiveres af at få tingene til at ske. Jeg arbejder helst med produkter eller services af teknisk karakter og / eller, hvor design og æstetik spiller en betydelig rolle.

 

18. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm. Direktør og Bestyrelsesmedlem
HD A + MFBI (Mini MBA)
39
25
Generel ledelse. CEO,Salgsdirektør

Extrovert generalist med lang generel ledelseserfaring.

Stærk analytisk og kompetent strategi og forretningsudvikler

Salgs orienteret med fine evner til at skabe langvarende relationer med diverse stakeholders

Kan lede både blue som white collar medarbejdere

Er forandringsparat og kan drive forandringsprocesser

FMCG ekspert

Kan drive virksomheder i flere kulturer

Holdspiller

Hurtig til at sætte sig ind i nye og komplicerede problemstillinger

Kan påbegynde nyt job inden for et par uger

17. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Kontorassistent i administration
30
2
administration, rekrutering, bogholderi

Til Holmgaard Management

Hvem er jeg?

Jeg er en fleksibel, stabil og udviklingsorienteret person med interesse for administration inden for regnskab. For mig er det vigtigt løbende at udvikle min viden og kunne dygtiggøre mig. Jeg har afsluttet et længerevarende kursusforløb inden for bogholderi og regnskab og efter en veloverstået eksamen som kontorassistent i administration vil det glæde mig at blive en del af Holmgaard og bidrage til den fortsatte udvikling indenfor rekruttering og administration. Da jeg blev kontorassistent skrev jeg fagprøve om udsøgning og screening af ledige på et jobcenter.

Det jeg kan bidrage med er udsøgning og screening (rekruttering), bogføring, projektkoordinering og forskellige administrative opgaver. Derudover er min styrke, at jeg kan tale med alle typer mennesker og er god til at læse kundes behov. Et eksempel er at få vendt en kundes dårlig oplevelse til at blive en tilfreds kunde.

I mit tidligere job var jeg med til at præge kulturen og arbejdsmiljøet i en positiv retning og jeg er kendt som en hjælpsom og respekteret kollega med øje for trivsel.

Jeg kommer med gå på mod og stor lyst til at give, hvad jeg kan hos Holmgaard og være med til at gøre hverdagen til en god oplevelse for såvel kolleger som kunder. Derfor tiltaler det mig at søge et uopfordret job hos Holmgaard Managerment.

 

Jeg ser frem til at høre fra jer og kommer gerne til en personlig samtale.

 

8. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Driftsdirektør
HH
31
26
CEO mindre virksomhed / COO

Erfaren og robust leder, der har erfaring med genopbygning og sammenlægning af virksomheder og afdelinger. Åben personlighed, med drive og energi. Dygtig coach og motivator, der kan omsætte strategi til mål og billeder, folk kan se sig selv i.

17. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kontorsmedarbejder
Humanistisk Basis Uddannelse
8
0
Kunderådgiver, Resarcher- headhunter, kunderådgiver, adminitratør, projektmedarbejder

Skandinavisk talende akademiker med erfaring inden for Salg, Analyse og kommunikation. 

Jeg er uddannet i Europa Studier ved Malmø Universitet og Roskilde Universitet og var klar i 2007.  Har siden arbejdet med Salg, kundeservice, sagsbehandler og Analysemedarbejder før virksomheder i både Malmø og København. Jeg er svensk men har boet i København siden flere år tilbage og taler næsten flydende dansk.

Sagsbehandler- Arbejdede et år som sagsbehandler på Arbejdsformidlingen i Malmø og fik erfaring med: avanceret administration, borgerrådgivning, leverandørs kontakt, screening rekruttering, matching av jobsøgende.

Kundeservice- Har en bred erfaring med :kundeservice -mersalg, klager, track and trace før virksomheder som Postnord, Elgiganten og Politikens Hus.

Analysemedarbejder- Har arbejdet 2 år på Gallup med dybtgående lange interviews av privatpersoner.

Salg- Jeg har arbejdet som mødebooker siden skoletiden før virksomheder som : Skandia , Acta og Erik Olsson samt har en del erfaring med B2B salg.

Humanistisk Basis Uddannelse- Som akademiker er jeg god til research, analysering af processer, statistikbearbejdning og akademisk engelsk.

Som person er jeg ambitiøs, struktureret, fleksibel og går altid in før at levere gode resultater.

16. september 2018
Fast stilling
Nej
Technology sales manager
Msc Chemical Engineering
8
0
Sales manager, liceinsing manager, key account manager, sourcing manager, contract specialist
16. september 2018
Fast stilling
Nej
Salgs Konsulent
Salg
27
0
Salg og team ledelse

Jeg er i dag i uopsagt stilling som konsulent for Bent Brandt hvor jeg sælger udstyr til diverse toneangivende restauranter og hoteller i København og Nordsjælland

 

Jeg leder efter en stilling som konsulent /teamleder i en virksomhed som sælger udstyr eller ydelser til denne branche. Jeg ønsker et udekørende job med mulighed for kontor hjemme. Jeg arbejder bedst i et kreativt miljø med rammer som er aftalte.

 

Jeg er kendt som en glad, arbejdsom og kreativ medarbejder som sætter stor pris på en sprudlende hverdag.

 

 

Med venlig hilsen

 

Pia Moreau

26. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Markedschef
Bachelor - Økonomi
-30
10
Business Unit Manager, Senior KAM, AKM, Kategorichef, Indkøber indenfor FMCG.

30 års erfaring med FMCG i dansk detailhandel. Kommerciel med styrker indenfor SALG & MARKETING, LEDELSE samt INDKØB. En dreven person ud i FORHANDLING på alle niveauer. Analytisk stærk og BESLUTNINGSDYGTIG med baggrund i fact-baseret viden (Big Data).

Har siddet på ”begge sider af bordet”. Bl.a. som Kategorigruppechef  over KAM roller og senere som Business Unit Manager og Salgsdirektør i store mærkevarer virksomheder

15. september 2018
Fast stilling
Nej
Funktionschef
Cand.mag.
22
7
Change Management, Brand Management, Kultur, Turisme, Oplevelsesøkonomi

Jeg tænker kunst, kultur og forretning sammen og kommunikerer om det fra morgen til aften. Jeg skaber nysgerrighed hos vores gæster og indfrier deres forventning ved at holde, hvad jeg lover – og lidt til. Jeg arbejder strategisk, engagerende og tværorganisatorisk med oplevelser, services og processer. Jeg klæder vores medarbejdere på til værtsrollen og jeg klæder direktøren på til bestyrelsesmødet. Jeg holder åbningstalen, faciliterer visions-workshoppen, forvalter kommunale aftaler, slår budgettet, skriver strategioplægget og implementerer resultatet. Jeg har et bredt netværk og skaber kontakt og synergi mellem mellem kommercielle, kulturelle og kunstneriske aktører.

https://dk.linkedin.com/in/anneliisberg

 

 

14. september 2018
Fast stilling
Ja
Director R&D
M. Sc. Mechanical Engineer
22
14
R&D. Director, VP, Senior Manager, Board member

Since 1996 I have been working as a R&D Specialist, Senior Chief engineer, Project manager and Director Research & Development within mechanics of compressors. An important element has been corporation with other cultures inside the company and also external partners. Focus areas has been strategic and business development, development of new products starting from idea generation, research and development of new products from start up to implementation of production equipment in the factories. Example of results are 21 patents and applications, management of 3 Government financed projects, development of products with higher contribution rate, products which are world class on performance and rebuild of a R&D organisation.

14. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afdelingschef
Ehrvervsfaglig uddannelse
20
10
Ledelse

Jeg har mere end 10 års erfaring som leder inden for køle og ventilationsområdet og har gennem de år arbejdet intensivt med drifts- og ressourceoptimering.

Særligt har jeg talent for at komme op med nye idéer og samle de idéer op, der hurtigt kan implementeres, således at vi kan gøre mere med mindre.

Jeg sætter pris på en hverdag med stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Min ledelsesstil er anerkendende og delegerende.

Jeg kender værdien af højt motiverede medarbejdere og ved, hvad der kræves af en moderne leder for at nå det mål, jeg selv eller andre har sat for mig.

Jeg er købmand til fingerspidserne og har næse for forretning. Jeg arbejder rationelt og systematisk, men er i stand til at træffe en hurtig beslutning, når det kræves.

14. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Jobsøgende
BA i erhvervssprog engelsk/fransk fra CBS/Læreruddannelse
5
0
Administrative stillinger inden for eksport, import, salg, indkøb, ingen fastsat branche, gerne med brug af tysk og engelsk.

Generelt er jeg sprogmenneske med godt kendskab til grammatik og udtale. Det betyder, at jeg er god til at kommunikere/yde service på fremmedsprog, hvilket jeg i tidligere ansættelser har brugt i kommunikationen med kunder, leverandører og samarbejdspartnere til daglig i koncernen, Aldi, i deres indkøbsafdeling.

Ydermere er jeg meget selvstændig og kan godt lide at have styr på tingene, dog er jeg også god til at samarbejde, det gjorde sig gældende ved at supportere indkøberne, marketing og sekretariatet allround. Senest har jeg arbejdet med undervisning i grundskolen, hvor hurtige beslutninger skulle træffes hver dag, relationer skulle opbygges og fleksibel tilgang til opgaverne var nødvendigt.

 

13. september 2018
Fast stilling
Nej
Medlemschef
markedsføringsøkonom med speciale i salg
10
2
medlemschef, salgschef, marketingchef, sales manager
13. september 2018
Fast stilling
Nej
Kørende sælger
Handelsassistent med speciale i salg
7
0
Kørende sælger, Account Manager, Key account manager, Sælger, Intern sælger, kunderådgiver

Søger du en sælger med B2B erfaring så vil jeg meget gerne høre fra dig, da jeg er netop er stoppet som kørende sælger hos Verisure. Før jeg kom til Verisure arbejdede jeg med B2B salg hos hhv Bestseller og DONG Energy.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mig så kan jeg kontaktes via LinkedIn.

Link til min LinkedIn profil:
https://www.linkedin.com/in/simon-m%C3%B8ller-a96ba9163/

13. september 2018
Fast stilling
Nej
ledig
salg
28
15
KAM, Export, slags manager, Textil, fashion, sport, shoe, privat labeld. .

Jyde med begge ben plantet solidt.

Købmand som altid tænker hele værdikæden igennem, resultat orienteret, med stor økonomisk sans.

Stort netværk inden for fashion/mode retail.

13. september 2018
Fast stilling
Nej
Administrativ Kørselsmedarbejder
Spedtition, HR
15
3
HR koordinator, HR assistant, HR medarbejder, Rekrutteringskonsulent, kontor, administration, internationalt, multikulturalt
13. september 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Handelsassisten Jern- og Metal
25
3
Salgschef, Key Account Manager, Regionschef, Chef

Jeg er en stærk salgsperson med 23 års salgserfaring og 3 års ledererfaring. Er uddannet og arbejdet med salg og logistik inden for jern- og metalindustrien i 17 år. Der udover har jeg de sidste mange år arbejdet generelt inden for genanvendelse af organisk affald samt jord- og byggeaffald. Som person holder jeg mig løbende orienteret med hvad der sker inden for mit arbejdsområde. Jeg formår at opbygge og vedligeholde langsigtede kundeforhold via netværk samt opbygning af nye markeder. Jeg har været vant til løsningsorienteret salg og være kunden samarbejdspartner. Jeg er struktureret og selvkørende samt en dygtig købmand.

12. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director R&D Engineering
Maskinkonstruktør / Bachelor i ledelse
22
20
Supply Chain-, Operations-, Engineering Manager / Director, COO

I have 20 years of experience as manager and project manager within mechanical engineering, research, development and production. I’ve gained significant experience with global, and cross functional collaboration, from minor, middle-size, and large international companies.

My colleagues describe me as a straight forward, trustworthy, empathetic, loyal, and very result-oriented person, with a high energy level.

My managerial motivation and drive are anchored in my deep passion for playing an active part of developing companies, organizations, teams, people, products and processes.

Change Management is one of my strengths, it’s anchored in my strategic and holistic orientation and hence my ability to create a clear vision. This combined with my ability to motivate, onboard and delegate, has always enabled me in creating high performing organizations and teams.

18. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgschef
Folkeskole suppleret af Merkonom + Kurser
30
25
Salgsledelse / Personlige projekter

Leder, ikke chef, der skaber resultater, først og fremmest igennem andre mennesker med styrke i koncept og projektsalg. Har arbejdet for små og mellemstore virksomheder, danske som internationale. Er merkonom i markedsføring og har løbende deltaget i kurser i ledelse og salg.

Blandt mine vigtigste personlige, faglige og ledelsesmæssige kompetencer er:

-      Erfaring med forandringsledelse, organisationsudvikling & optimering

-      Sympatisk med god empati der skaber relationer.

-      Innovativ engageret og resultatskabende leder

-      Arbejder optimalt på tværs af organisationen

 

10. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CFO
Revisor
30
25
CFO/økonomichef

I mine i alt ca. 17 år, hvor jeg har arbejdet som den øverste økonomiske ansvarlige for økonomifunktionen, har de ca. 11 af disse år været i større internationale koncerner, mens de ca. 2 år var i en virksomhed, hvor jeg selv var hovedaktionær og endelig ca. 4 år som CFO i ejer ledede virksomheder. Som beskrevet i mit CV, er jeg oprindelige uddannet som revisor. Jeg har efterfølgende opbygget solide kompetencer, inden for operative som strategiske discipliner, i mine jobs som Finance Manager/Director/CFO. Jeg har arbejdet indgående med udvikling af systemer og implementering heraf, ligesom jeg har arbejdet indgående med udvikling af ledelsesrapportering. Jeg har personligt, sammen med de øvrige medarbejdere i økonomifunktionen stået for aflæggelsen af månedsregnskaber, årsregnskaber, budgetter og økonomiske analyser.

Jeg anser mig selv som en meget forretningsorienteret CFO, der samtidig grundet mange års erfaring og uddannelse som revisor, har et indgående detaljeret kendskab til stort set alt, hvad der foregår i det økonomiske og regnskabsmæssige ”maskinrum”

Den forretningsmæssige side har jeg fået styrket gennem en MBA uddannelse, fra Middlesex University/Niels Brock Executive, som jeg tog i perioden 2013 – 2015, med graduering i december 2015. Min hovedopgave var en strategisk analyse af en møbelvirksomhed.

Som det fremgår af vedlagte CV, har jeg i alle årene haft ledelsesansvar og således opnået betydelige kompetencer på dette område. Jeg har ligeledes været leder i mange forskellige brancher i både ind- og udland, hvilket yderligere har styrket mine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

 

25. september 2018
Fast stilling
Ja
CEO
BBA
30
28
Ledelse, salgsledelse, KAM, salg

Dynamisk, målrettet og dybt engageret ledelses- og salgspersonlighed søger nye udfordringer.

Jeg har stor erfaring indenfor virksomheds- og forretningsområdeledelse, salg og markedsføring af Medical Devices, tekniske produkter, tilbehør og forbrugsmaterialer samt teknisk service, software og support.

At fastsætte mål og finde strategien, der gennem en fokuseret og målrette indsats lykkes, er en helt naturlig del af min kommercielle tilgang.

Salg og identifikation af salgs- og markedsmuligheder er mit største drive og interesse.
Dette gerne i et team af kompetente medarbejdere. Jeg har altid arbejdet med lange og komplekse salgsprocesser i en stærkt konceptuel tilgang hvor værdiskabelse for kunden er i centrum.

Jeg er vant til at arbejde i internationale koncerner hvor markedsopbygning og -udvikling har været højeste prioritet.

10. september 2018
Fast stilling
Ja
Fritstillet Sales Manager
Student
34
18
Salg, Salgsledelse, Business Development, Product Management

Troværdig & holistisk indstillet købmand, med fokus på den langtidsholdbare kunderelation. Ledelsesmæssig erfaring fra 8 år som leder af udviklingsafdeling samt 10 år som butikschef i radiobranchen.

Gennem 5 års salgsarbejde indenfor luftfart gennemgribende kendskab til især General Aviation Maintenance & Upgrades.

Mere end 25 års samlet erfaring indenfor mange former for salg: detailsalg, BtB salg, telefonsalg, eksportsalg, teknisk salg og formidlende systemsalg.

Bred teknisk baggrund, senest på femte år inden for flyvedligehold / upgrades, samt 8 år som kommerciel udviklingschef i produktionsvirksomhed i automobilindustrien, og før det 19 år indenfor alle sider af radiobranchen.

Købmandskab: Jeg har stor erfaring i og fokus på kalkulering & styring af projekter / tilbudsberegning, så bundlinjen ikke tabes på gulvet.

Solid erfaring med produkt management fra mit virke som udviklingschef, herunder udarbejdelse af SWOT- og markedsanalyser.

Over 10 års erfaring med projektstyring i udviklingsafdeling / senest i SUN-AIR, bl.a. vha. Microsoft Project.

Har gennem hele mit virke i forskellige organisationer undervist og oplært kunder / medarbejdere i respektive koncepter og teknikker, og er således vandt til at formidle teknisk stof til lægmand.

Stor erfaring med mission-critical certificering og afprøvning, bl.a. til automotive og defence.

Solid erfaring med 3D konstruktion (AutoDesk Inventor) som hurtigste /sikreste vej fra idé til færdigt produkt.

Flydende i skrift & tale på dansk, engelsk & tysk.

10. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent/Freelance
Cand.Comm./Bachelor i Engelsk
35
10
CEO support, HR, Jura, Administration, Kommunikation

After my M.Sc. Communication I have worked corporate related tasks, HR, general administration and management support.

My Contactor positions in Norway have given me great experience and a different cultural dimension as working both in German and Canadian owned companies.

I have implemented many successful projects with an eye on the bottom line and with a sense of new tendencies within many areas. I am a strong networker with high integrity and I adapt easily to organisational changes and shifting demands.

My experiences and strengths lies in my practical and service related approach, my coordination and my own demand of being curious, creative and quality minded

10. september 2018
Fast stilling
Nej
CFO
HD (f)
30
20
CFO, Økonomichef

Jeg anser mig selv som en pålidelig økonomimand der har styr på tingene i økonomiafdelingen. Men samtidig besidder stor forretningsmæssig forståelse og vigtigheden af at se hele virksomheden som en samlet enhed.

Samtidig er jeg manden, der får tingende til at ske, dvs er en beslutning truffet, sættes det fornødne i gang, og jeg driver gerne processen selv.

Jeg arbejder i høj grad efter devisen ’Intet tab må ramme os, som kunne være undgået ved rettidig omhu’.

Angående personaleledelse trives jeg bedst med at uddelegere ansvar og opbygge kompetencer hos medarbejderne. Jeg er i øvrigt tilhænger af begrebet frihed under ansvar, idet jeg også selv fungerer bedst under denne arbejdsform.

Jeg er socialt udadvendt og har nemt ved at kommunikere med andre.

9. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Site manager
Maskinmester
3
1
Lederstillinger, byggeri, industri, ingeniør virksomhed

Efter tre år som rejsende supervisor og senest site manager for FLSmidth A/S søger jeg nye udfordringer med fast base i Danmark.

I dag sidder jeg som site manager og chef for mekanisk supervision på en cement fabrik i Rusland, hvor jeg har ansvaret for 7 specialister og fungerer som det direkte link i mellem kunden og vores projektledelse i Danmark.

De sidste 3 år har jeg arbejdet i det meste af verden med installation og idriftsætning af projekter i forskellige størrelser, fra hele fabrikker til enkelt udstyr, i både cement og mineral industrien.

Før min tid i FLSmidth A/S var jeg soldat i kamptropperne ved garderhusar regimentet og efter et halvt år i Afghanistan tog jeg uddannelsen som maskinmester og blev civil.

Siden har jeg arbejdet nord for polarcirklen om vinteren, i det sydlige Pakistan om sommeren, været med til at bygge Asiens største cement fabrik i Vietnam, og deltaget i opstarten af en kobberfabrik i det krigshærgede grænseland mellem Armenien og Aserbajdsjan.

Jeg er en rolig og bund robust person som vægter sammenhold højt, og jeg tror på at et godt samarbejde er nøglen til de gode resultater.

Jeg er ambitiøs og forsøger konstant at gøre mig selv dygtigere både som leder, som teknikker og som kollega.

Det er tid for mig at søge nye eventyr og jeg håber denne tekst har vækket din interesse.

Tak for din tid.

Jens Kristian Kristensen

9. september 2018
Fast stilling
Nej
Ledig
Gartner
15
2
Konsulent
7. september 2018
Fast stilling
Nej
Kommerciel Projektleder
HH samt HD enkeltfag
20
0
Salg, KAM, Salgschef

Søger efter det perfekte jobmatch, hvor jeg kan få mine talenter i spil og bidrage med min passion og erfaring for salg med udvikling af eksisterende kundeportefølje samt opsøgende salg til nye kunder.

I mit arbejde lægger jeg vægt på, at mit forhold til kunderne er afslappet og troværdigt, men stadig professionelt. Ligeledes værdsætter jeg et godt arbejdsmiljø med god humor, struktur og fælles målsætninger.

Jeg bliver drevet af at se muligheder og ideer, sætte nye projekter i gang og følge dem til dørs. Det synes jeg er inspirerende og vigtigt i forhold til et godt samarbejde mellem mig, virksomheden og kunden.

Jeg kan godt lide at arbejde selvstændigt og trives med et højt aktivitetsniveau, men har ligeledes brug for sparring med motiverende og inspirerende kollegaer.

Som person er jeg udadvendt, positiv, målrettet og god til at bevare overblikket i pressede situationer. Jeg er god til at opbygge og pleje kunderelationer på alle niveauer. Er desuden ofte blevet fortalt, at jeg har nogle stærke menneskekundskaber.

Åben for nye muligheder. Relationssalg med fokus på pleje og udbygning af eksisterende kunder. Opbygning af salgskanaler. Salgsstrategi. Projektsalg. Projektstyring. Struktureret tilgang. CRM styring. Forhandlersalg. Løsningssalg. Selvkørende. CV kan sendes.

Sidder pt. i en fast stilling som kommerciel projektleder, med fokus på at strukturere salgsindsatsen.

Er ikke interesseret i henvendelser vedr telefonsalg og 100% hunter salg (kold canvas)

5. april 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
produktchef
datamatiker, bachelor
20
10
IT ledelse, enten direkte eller projekt

Med mere end 10 års international erfaring indenfor IT ledelse, både med direkte personaleledelse og projekter, søger jeg nu efter mit næste job indenfor samme kategori. Jeg har været hele paletten rundt, lige fra systemudvikler til CEO, og med en del store strategiske projekter i porteføljen. Jeg er bosiddende på vestsjælland, men er vant til at færdes i hele kbh-området.

6. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Customer Support Manager
SCM
27
6
Logistik, Administration, Indkøb, SAP

Knivskarp til Excel og talanalyse med mere end 5 SAP implementeringer i bagagen er jeg klar til at prøve nye udfordringer. Mange års erfaring med såvel SCM, kundeservice, salg, indkøb og en evne til hurtigt at sætte min ind i nye systemer gør mig til et stort aktiv -  har endvidere udviklet brugermanualer, træningmateriale og holdt kurser for kolleger i diverse systemer primært SAP.

3. januar 2019
Fast stilling
Nej
IT-chef
Akademiingeniør, DTU
28
22
DIRECTOR OF IT / HEAD OF IT / HEAD OF IT OPERATIONS / IT-CHEF / IT-DRIFTSCHEF / AFDELINGSLEDER

IT-CHEF / IT-DRIFTSCHEF / AFDELINGSLEDER / SERVICE DELIVERY MANAGER / TEKNISK PROJEKTLEDER
(DIRECTOR OF IT / HEAD OF IT / HEAD OF IT OPERATIONS)

Jeg har haft titler som de nævnte og løst mine opgaver med godt resultat – og vil gerne høre nærmere, hvis noget tilsvarende dukker op på radaren.

Over tid har jeg løst mange, forskelligartede opgaver. Af eksempler kan nævnes:

 • Ledet koncern-it drift- og supportservices (indtil 30 medarbejdere i ITIL- og ISO-processer) for indtil 3000 brugere med kapacitets-, risiko-, personale- og budgetansvar
 • Ledet leverandørside service team (SAP R/3) og rollen som transitional Service Delivery Manager hos CSC under idriftsættelsen af et meget stort, SAP-baseret public sector IT-udviklingsprojekt.
 • Ledet af sikkerheds-, udbuds-, anskaffelses-, implementerings-, drifts- og vedligeholdsprojekter og valg af it-teknologier, netværk og driftsstøttesystemer
 • Leveret life sciences (pharma-) it-drift under regulatoriske (FDA, GMP/GxP) forhold, fx CAPA afvigelsesstyring, validering og implementering/ændringsstyring ifølge V-modellen

 

Hvad særligt motiverer mig er at bidrage til forretningsudviklingen, levere pålidelig drift og at lede de tekniske teams og projekter, der gør den teknologiske udvikling tilgængelig for forretningen.

Jeg elsker nye, udfordrende opgaver, der både udnytter mine aktuelle kompetencer og lader mig lære nyt og tilbyde indspil. Jeg medbringer en tung ballast inden for generel it-ledelse, forretnings-it produkter fx SAP R/3, it-teknologier, sikkerhed m.fl., og nyder respekt som teknisk projektleder.

Samtidigt ville jeg nyde at være del af en succesfuld virksomhed i vækst.

http://dk.linkedin.com/in/birgermess/

6. september 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Freelancer
Diplom og bestyrelsesuddannelse
40
38
Interim ledelse, bestyrelse/advisoryboard,

Bred international erfaring inden for såvel industri som service.

Er velbevandret i de fleste discipliner inden for ledelse, logistik, afsætning og eksport, drift, opkøb, integration, større projekter samt turn around. Sikre overblik og retning, samler folk og bevare roen.

Arbejder hjemmevant med en bred varians af stakeholders i private virksomheder og offentlige instanser på kryds af brancher og lande.

Har ry for at kunne eksekvere gennem at få det bedste ud af de mennesker jeg arbejder sammen med, såvel eksternt som internt og på tværs af organisationsgrænser.

Er selvstændig, kreativ, og skaber sædvanligvis gode resultater i nært samarbejde med kollegaer og eksterne parter.

Jeg har her fra medio 2018, valgt at prioritere et 3.halveg´s arbejdsliv som freelancer i Nordjylland, hvor vi som familie har vores base. Geografisk område: Interim/projekter, Norden, Bestyrelsesarbejde Europa/Asien

5. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kemiker
Kemiker, MSc
3
0
Kemiker, Kemiingeniør eller relateret

Jeg kan tilbyde jer en fagligt dygtig kemiker, som har erfaring med analysekemi, samt uddannelse i polymer kemi.

I de sidste 3 år har jeg arbejdet som analyse kemiker i den kemiske afdeling i en af den storste laboratorier i Danmark, hvor jeg er ansvarlig for at analyser af fødevarer er i kontrol. Igennem denne ansættelse har jeg opnået en solid praktisk erfaring med arbejdsområdet især inden for udvikling af nye analyser og løsning af løbende problemer ved produktion.

Jeg har stor lyst og energi til at påtage mig nye udfordringer. Jeg brænder for et job, der stiller krav til mine faglige kompetencer og giver mulighed for at udvikle mit potentiale.

Jeg håber, at mit CV vil vække jeres interesse. Jeg ser frem til at høre fra jer.

 

mvh

Marta A. R. Sztuka

5. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Controller
cand.merc(it.)
2
0
konsulent arbejde - Change Management & Business Intelligence
5. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
HDR og Finansiel uddannelse
39
15
Kreditkonsulent - Økonomichef - likviditetschef

Jeg ser mig som en dedikeret, grundig og faglig kompetent økonomi-, finans- og bankmand.

Som leder trives jeg med at udvikle medarbejderne både faglig og menneskeligt.

Jeg

 • arbejder målbevist og struktureret.
 • deler gerne viden så holdet kan lave en bedre fælles præstation.

Erfaring med strategi, rådgivning, kreditvurdering og styring. Herudover erfaring med nødlidende fordring og administration af overtagene ejendomme og salg af disse.

Positivt livssyn, fleksibel og proaktiv.

Se også mine anbefalinger/udtalelser på Linked IN:

https://www.linkedin.com/in/asbj%C3%B8rn-fruensgaard-andersen-a8b81512/

18. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Managing Director
C.V.
30
15
CEO, project management

Overview

I have an in-depth experience with R/D project and production management and furthermore experience in international business development of high tech capital equipment in Europe, USA, and Asia.

Qualifications

 • Experienced as CEO in start up companies
 • Experienced with R/D project management of capital equipment
 • Experienced with production management of mechanics & electronics
 • Experienced in running company economy & cash flow
 • Has an entrepreneurial spirit with a good business acumen
 • Good organizational and planning skills
 • Strong analytical skills within business development
 • Prefer to work with an honest corporation between people
 • Good to motivate a team to focus on and deliver the job on time
 • Always worked with a deep passion in my job
 • Good to get the job done – whatever it takes
4. september 2018
Fast stilling
Ja
Logistikchef
HD afsætning
25
21
Supplychain, Kundeservice, logistik

Jeg er en pragmatisk leder på 46 år, som efter 8 år i udlandet søger nye udfordringer i en lederstilling i Danmark.

Som person er jeg forretningsorienteret, dedikeret, analytisk og humoristisk.

Jeg har en bred erfaringen inden for supply chain fra forecast, produktion, distribution og til salg.

Jeg elsker at optimere processer - både i bestående strukturer og ved at skabe nye rammer.

4. september 2018
Fast stilling
Nej
Slagsassistent
Folkeskole
9
3
Detail, kundeservice, salg og service, sekræter, blæksprutte, personlig assistent
 • En ansvarsbevidst, pligtopfyldende, nysgerrig og ambitiøs medarbejder.
 • Engagement, passion, gode samarbejdsevner og åbenhed.
 • Udadvendt, tålmodig, samarbejdsvillig og holder hovedet koldt i stressede situationer .
 • Struktureret, resultatorienteret og omstillingsparat.
 • Hurtigopfattende og lærenem.
 • 7 års erfaring i butik med bl.a. daglig ledelse og kundekontakt.
4. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Strategisk produktchef - opsagt
Civilingeniør
21
18
Forretningsudvikling, Strategisk salgsledelse, produktporteføljestyring

Har arbejdet målrettet med forretningsudvikling gennem størstedelen af min karriere. Jeg har strategi, ledelses- og salgserfaring og har deltaget i M&A aktiviteter, salgsanalyser og business cases.

Jeg opnår de bedste resultater gennem inspiration og ledelse af medarbejdere. Jeg forstår løsningens værdi for kunden og sætter mig ind i hvordan kundens bundlinje kan forbedres, gennem en analytisk tilgang til opgaver kombineret med en pragmatisk eksekvering.

Jeg trives bedst med målstyring gennem KPI’er og med en venlig omgangstone, med respekt for mennesker og deres forskellige organisatoriske- eller kulturelle baggrunde.

3. september 2018
Fast stilling
Ja
Procurement Manager
Faglig uddannet
37
30
Strategisk indkøb på alle niveauer indenfor primært fødevare industrien eller detail handel

Mine faglige kernekompetencer:

 • Strategisk indkøbs arbejde
 • Optimering af forretnings processer i relation til indkøb
 • Samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer.
 • ”Hands on” kontraktforhandling
 • Supplier relation management.

Mine personlige kernekompetencer:

 • Engageret – jeg er god til at motivere mig selv og andre, til at gå forrest og til at skabe dynamik i processerne
 • Målrettet – når jeg påtager mig en opgave, er jeg vedholdende og følger den hele vejen til målet
 • Kreativ tænker – i processen frem mod målet går jeg sjældent i stå, da jeg ofte kan se nye veje og dermed tænke i alternative løsninger.
 • Resultatorienteret – resultater er ”føde for sjælen”, det er vigtigt for mig at overholde deadlines, og at nå et resultat, der kan implementeres i det praktiske.
 • Tolerant og empatisk – jeg styres af klare værdier og holdninger til mit arbejde. Desuden har jeg evnen til at kunne sætte mig ind i andres situation samtidig med at jeg bevarer min egen konstruktive kritiske sans.
3. september 2018
Fast stilling
Ja
Kommunikationskonsulent
Cand. Scient. Soc. i Public Relations
23
8
Kommunikationschef/-rådgiver - alle typer virksomheder

Jeg er en engageret og ansvarlig kommunikatør og leder, som har mere end 20 års erhvervserfaring – herunder med at udvikle, effektivisere og samle forskellige medarbejdergrupper.

Jeg brænder for, at kommunikationsindsatsen eksternt bidrager som et væsentligt element i en virksomhedens forretning og internt for, at den bidrager til medarbejdernes fortsatte udvikling og forandring.

Værdier som troværdighed, respekt, ærlighed, ansvarlighed og frihed er væsentlige parametre for, at jeg trives.

Gennem en anerkendende ledelsesstil arbejder jeg for, at medarbejderne er stolte af deres arbejdsplads og derfor har lyst til at yde deres bedste. Jeg stiller store forventninger til både
medarbejdere og mig selv. Beslutninger bliver omsat til handling. Så derfor meget kort – jeg tager ansvar.

3. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
cand.oecon.agro
16
10
CEO, COO, VP

To whom it may concern

 

When you next time are looking for a business executive for your clients you should turn your head to me. Especially if the business is working with consumer goods or services, is in need of a new strategy and it takes hard work and resilience to bring the business potentials to life.

For a number of years I have worked with FMCG and consumer experiences. I have been in charge of two successful turnarounds. And I have created growth for both low and high involvement brands.

I have had executive positions for Claus Meyer, in ArlaFoods and after five years as CEO for Europe’s Best ZOO in Odense I am looking for new opportunities.

 

Currently I work as consultant as well as I have two board positions. But it is my plan within reasonable time to take up an executive position.

 

I have included two CV's; a short and classic, and a more in depth description of the successes and motivations that has been my driving force.

 

I look forward to hearing from you

 

With regards

 

Jens Odgaard Olsson

+45 2482 0008

 

31. august 2018
Fast stilling
Nej
Business Manager
Akademimerkonom i Ledelse
25
12
salgschef, salgsdirektør, COO, Business Unit Manager,

Jeg er en senior B2B-profil med mere end 12 års salgsledelses erfaring, hvor jeg har arbejdet med bl.a. ledelsesstrategier, forretningsudvikling og implementeringer i globale Fortune 500-organisationer. Over 20 år i IT & Telecom industrien (IT-distribution & producenter), hvoraf 6 år har været på øverste ledelsesniveau som salgs- kanaldirektør. Succesfuld erfaring og dokumenteret track record inden for generel ledelse og drift med P&L ansvar.

★ Salgsledelse (People Management & team Building)

★ Strategi udvikling og udrulning - Salg og marketing (forandringsledelse, kultur mv)

★ Kanal ekspert - Udvikling, udførelse, partner management, programmer mv.

★ Commercial Excellence - Salgsaktiviteter, marketing, forretningsudvikling & vækstplanlægning

★ Opbygning og styring af forretnings- og salgsafdelinger (internt og eksternt)

★ Kontakt til storkunder på CxO niveau & Executive sponsorering

★ SMB/SMV kanalen - engagement, partnerskab og udvikling

★ Forhandlinger, juridisk aftaleforhold som eks forlig og kontrakter

31. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig, tidligere indkøbschef/strategisk indkøber
H.A./H.D.Organisation
35
13
Indkøb/logistik

Mere end 25 års erfaring med indkøb/logistik på såvel strategisk som operationelt niveau hos større danske virksomheder inden for maskinbyg, teleindustri og belysning. Fra ledelse af mindre indkøbsafdelinger til ”hands-on” opgaver såsom disponering og opfølgning. Ofte forestået centrale rammeaftaler på tværs af mangfoldige virksomheds- og landekulturer. Altid kendetegnet ved godt købmandskab samt aftaleindgåelse med fokus på ”den hele forretning” og med efterfølgende kommunikation overfor virksomhedens interne og eksterne interessenter.

Stor erfaring med optimering af virksomhedsprocesser fra rent interne indkøbsprocesser til større sammenhænge med fokus på reduktion af administration og håndtering.

Min tilgang til ovennævnte sker struktureret, vedholdende og med højt energiniveau. Er god til at arbejde i teams og til at kommunikere, udviser handlingskraft men forstår samtidigt at begejstre medarbejdere og kollegaer. Jeg motiveres ved at få ting til at lykkes og går gerne forrest med gåpåmod og humor. Jeg er yderst fleksibel, hvad angår arbejdstider og forretningsrejser.

31. august 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
HHX
18
3
Salgschef

Jeg har med mine 15 år i salgsbranchen, en solid ballast med i kufferten. Jeg kan begå mig på alle niveauer i virksomheden. Jeg har en bred og velfunderet viden om salg, drift, økonomi, ledelse og strategi. Jeg er en stærk formidler, som arbejder struktureret, målrettet og vedholdende. Jeg er drevet af succes og syntes salg opfylder mit energiniveau. Jeg forstår vigtigheden af gode relationer til såvel kunder som kolleger, uden at man mister fokus på målet.

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kasseassistent i Netto
Igangværende HF
2
0
Leder efter job indenfor IT

Dygtig og energifyldt medarbejder. Med kompetencer indenfor både kundeservice og IT, herunder kassebetjening, programmering samt løsning af diverse IT komplikationer.

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm direktør
Diplomøkonom - managment
32
25
Hjælper virksomheder med ambitioner, til at nå deres mål – virksomheder der er, eller ønsker at være en succes! Det kan være som leder eller i bestyrelsen

MAKE THINGS HAPPEN!
Generelt betragtet er jeg meget vækst-, udviklings- og forretningsorienteret, har et stærkt kommercielt fokus, med en særlig alsidig ledelseserfaring, og er dygtig til at forvandle ideer til virkelighed. Jeg har altid haft succes med udvikling og er en meget stærk team player, der motiverer mine omgivelser. Jeg agerer professionelt, er yderst engageret og entusiastisk og kan begå mig på alle niveauer.

I øvrigt har jeg følgende stærke sider:

 • Målrettet og vedholdende
 • Analytisk
 • Overbevisende argumentation
 • God og vellidt leder
 • Trives med et højt aktivitetsniveau
 • Rolig og afslappet
 • Konflikt og problemløser
29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
selvstændig erhvervscoach
bach. psyk
20
5
Coach, Ledelseskonsulent, HR Partner, Udviklingskonsulent

Jeg er indehaver af firmaet SoSimple, hvor jeg i dag beskæftiger mig med coaching og lederudvikling med stor succes. Se gerne siden: www.sosimple.dk

Efter 8 gode år som selvstændig med mange spændende udviklingsopgaver, ønsker jeg
at vende tilbage til det mere etablerede jobmarked. Den primære årsag er velovervejet
og ganske enkel - jeg savner dagligt kolleger med alt hvad det indebærer af vidensdeling, fælleskab, udfordringer og udvikling.

Jeg er et mix af masser af blød teoretisk og praktisk erfaring fra det psykologiske felt med et evigt fokus på den hårde kommercielle tilgang og er ret vild med og god til at sælge og kommunikere på ledelsesgangene.

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Vice President Group Supply Chain
HD(SCM)
19
15
Vice President, Director, Fabrikschef, COO
13. september 2018
Fast stilling
Nej
QHSE Manager
Maskiningeniør
20
10
HSEQ Manager, HSEQ director, Kvalitetschef, Arbejdsmiljøchef, Miljøchef

Dedikeret HSEQ Manager med +20 års erfaring (heraf +10 års erfaring som leder) indenfor HSEQ.

Jeg brænder for at arbejde med HSEQ både strategisk men også operationelt, og det skal gerne være i en virksomhed, som ser værdien i at arbejde struktureret og systematisk med HSEQ. Ved at gøre dette vil virksomheden dels have kommercielle fordele samt, at godt HSEQ arbejde kan aflæses positivt på bundlinjen.

Standarder jeg har indgående kendskab til kan nævnes: OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 9001 m.fl.

Erfaringen har jeg opnået  fra forskellige brancher som: Energi, Vind, Olie & Gas, Træ- og møbel samt industrien.

 

 

 

 

 

29. august 2018
Fast stilling
Nej
Freight Forwarder/Speditør
Speditionel uddannelse via Roskilde Handelsskole
6
1
Logistik og spedition

Passioneret speditør søger nye udfordringer

Speditionsuddannelse, M 28 år, København, Sjælland, Storkøbenhavn

Determined, Passionate, Goal seeking, Energetic, Motivated, Leadership, Loyalty.

 • Customer service
 • Contract Logistics
 • Courier, Road, Air, Ocean freight
 • Multimodal + intermodal transports
 • Sales
 • Tender management
 • Administration
 • Project management
 • Key Account Management

6 års joberfaring, 1 års ledererfaring, 35-40.000 kr. pr. måned

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
First Vice President
CBA samt HD
29
14
Direktør, Underdirektør, Vicediretør, Afdelingschef

A highly experienced manager from the Nordic financial sector, combining strong and effective results within general management, strategy definition & execution, risk management, process optimisation and sale activities.

Competences

 • 13+ years of managerial experience – incl. Global Head of a pan-Nordic management team
 • Strong communication skills
 • Change management, process optimisation and greenfield start up
 • Relocation of tasks and functions to foreign unit
 • Handling of complex loan agreements, security packages and agency role
 • Relationship Management
 • Private Equity financing
 • Credit and risk proficiencies
 • Negotiations (buy and sell side)
28. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Chef Konsulent
Lærer -exam scient, diplom og master i ledelse
35
27
ledelse

Efter mere end 20 år i ledelsesstillinger med ansvar for nedenstående:
Økonomi - personale - pædagogik - bygningsmasse - elever - forældrekontakt - ministeriet - kommunalpolitik med meget mere; sidder jeg nu som chefkonsulent for, indenfor:
Rekruttering
Personprofil analyser (DISC)
Coaching
Strategi udvikling og implementering
Organisations udvikling
Fundraising
Interim ledelse
Outplacement
m.m.

Ovenstående erfaringer, sammen med mine uddannelser indenfor feltet, vil jeg sætte i spil i forhold til at udføre opgaver for Jer ude på skolerne, som er i proces med tilsvarende eller påtænker at starte det op. Det gælder for både den veletablerede institution der bare vil tage et nyt ryk, eller skolen som er helt nystartet eller i støbeskeen.

Mine arbejdsområder på tidligere arbejdspladser var bl.a.:

Refererende til skolens bestyrelse og skolekreds.
Pædagogisk ansvar
Økonomisk ansvar
Personale- og HR ansvar
Kompetenceudvikling.
Skoleudviklingsansvar.
Internationalitet- og globaliseret skolearbejde, med kontakter i hele verden
IT miljø med udvikling af læringsmiljø med I-pads.
Sportslinjeopbygning med kontakter og samarbejdsaftaler med respektive forbund
Branding- og markedsføringsansvar
I samarbejde med kommune, at udvikle Fritids- og Sportscenter.
20 års erfaring med politiske systemer og beslutningsprocesser.
Opbygge højskole koncept, og få tilvejebragt ændringsforslag til lov om efterskoler, besluttet i folketinget dec. 2013

28. august 2018
Fast stilling
Nej
Eksportchef
Eksamineret Eksportør, EE
25
5
Salg, eksport, salgsledelse, KAM

20+ years of experience with B2B both international and national.

Large Capital Chains – Large European industrial Companies – Wholesalers – Agents

Annual agreements – Contracts – Partnerships

Fluent in Danish, English, German and the Scandinavian languages.

Higher education in Export Economics

Educated and trained Business Coach

And not to forget – a seasoned traveler with lots of humor

27. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
International organisation and development (Msc. )
9
4
Projektleder, Udvikler

Jeg er en jysk mand som er flyttet til København efter 7 år i udlandet. Her har jeg være i forskellige brancher transformeret imod forretningsudvikling, onboardings, kvalitetssikring, operations, analyser/research, strategiske planer og klient optimeringer. Jeg er meget glad for international udvikling og stakeholder management, hvor jeg kan effektivisere og lave det gode multikulturelle samarbejde. Mine studier har udviklet mit teoretiske og strukturelle grundlag for udvikling og udenlandske stillinger tvunget mig til at tilpasse.

27. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesformand
P-ing & HD-O
20
20
CEO og bestyrelsesmedlem eller formand
27. august 2018
Fast stilling
Nej
Regionschef
Kaptajn i Hæren
24
24
Chef- /lederstilling på eller lige under managementniveau
24. august 2018
Fast stilling
Ja
Managing Director
Cand. Merc. Business & International Marketing
21
11
Direktør indenfor forretningsudvikling og salg

Jeg brænder for den kommercielle opgave det er på tværs af salg, marketing og leverance at tag et produkt (hardware, software, services) til et marked og kunder. Jeg elsker den kompleksitet der ligger i at have mange bolde luften, træffe valg og få andre begejstret og motiveret til at gå i den rigtige retning.

24. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Detail
34
32
Salgschef, salgs- og marketingchef, kædechef, markedschef, retail manager, salgsdirektør, distrikschef

Med mere end 20 års erfaring inden for salg, markedsføring, forretningsudvikling og ledelse er jeg vant at sætte retning samt skabe resultater og udvikling med og gennem andre. Jeg har både erfaring med direkte ledelse og fjernledelse.

Jeg kan hjælpe en virksomhed til at opnå de ønskede resultater gennem en dedikeret, målrettet, struktureret og vedholdende indsats.Mine omgivelser beskriver mig som en målbevidst, robust og engageret leder med et stort drive.

Jeg er anerkendende og krævende, og jeg opnår mine resultater via målstyring og anerkendende ledelse.

Både i lederrollen og i forhandlingssituationer med kunder og samarbejdspartnere er det vigtigt for mig at fremstå troværdig og løsningsorienteret.

Min analytiske tilgang til udvikling sikrer fokus på de rigtige indsatser og de nødvendige kompetencer i organisationen.

Jeg tror på samarbejde på tværs af en organisation, hvor jeg bidrager med motivation, indsigt, ansvar, løsningsforslag og humor via et glimt i øjet. Jeg er handlekraftigt og kommunikerer åbent og ærligt, så andre altid ved hvor de har mig.                                                       

Den virksomhed, som jeg kan tilføre værdi gennem mine kompetencer og indsatser, er en virksomhed, hvor jeg kan skabe udvikling og stærke resultater.

23. august 2018
Fast stilling
Ja
Kommunikationsansvarlig | Teamkoordinator
Cand. mag i kommunikation og medievidenskab
12
1
Kommunikationsansvarlig, kommunikationschef, Communications Manager, Head of Communication, kommunikationskonsulent, kommunikationsrådgiver, teamleder inden for kommunktion, marketing, content creation og alt, der ligner

Jeg har sammenlagt 12 års erfaring med kommunikation og markedsføring fra bl.a. telebranchen, uddannelsesbranchen og mediebranchen.

Jeg er en operationel allrounder og er vant til at bære et bredt udvalg af kasketter på samme tid. Jeg har bl.a. fungeret som kommunikationsansvarlig, konstitueret mediechef, teamkoordinator, kommunikationskonsulent, tekstforfatter, konceptudvikler, SoMe Manager, intranetredaktør, webredaktør, journalist, magasinredaktør, korrekturlæser, eventkoordinator, projektleder, mentor og rådgiver.

Det seneste halvandet år har jeg været ansat hos et stort dansk mediehus. Jeg lagde ud som kommunikationsansvarlig for koncernen, men denne funktion blev desværre nedlagt i forbindelse med et direktørskifte. Jeg fik i stedet tilbudt en stilling som teamkoordinator for Content Creation. Her er jeg stadig, men det er ikke det rigtige for mig. Jeg har derfor valgt at søge videre.

Jeg er både interesseret i ledende stillinger og specialiststillinger.

23. august 2018
Fast stilling
Ja
Arkitekt m.a.a. / Danske Ark. / ejer af arkitektvirksomhed
Arkitekt m.a.a. + bred erfaring
23
12
Leder / chef jobs, direktørjobs, bestyrelsesposter m.v. Søger jobs i den private sektor, jobs i den offentlige sektor, foreninger, organisationer m.v.

Bred arkitektfaglig erfaring, indenfor alle faglige faser og aspekter - herunder bl.a. æstetisk, teknisk og helhedsmæssigt. Iøvrigt erfaring med ledelse, tilsyn og byggeledelse, samt virksomhedsdrift og ledelse. Er et udadvendt menneske, der agerer udfra et helhedsforankret fundament, med en innovativ, visionær tilgang. Jeg er bl.a. god til at administrere, styre, balancere og udvikle, med fokus på orden, redelighed og kvalitet. Jeg har 23 års bred erfaring, som udøvende arkitekt, og herunder 12 års erfaring, med selvstændig arkitektvirksomhed. Jeg søger relevante direktør- og lederjobs, indenfor den private og offentlige sektor, samt foreninger og øvrige organisationer. Iøvrigt søger jeg relevante bestyrelsesposter.

MIT CV MÅ IKKE VISES OFFENTLIGT!

22. august 2018
Fast stilling
Nej
Teamleder og Projektchef
Butiks og salgs uddannet
40
15
Jeg søger stillinger indenfor salg og marketing gerne med et større leder ansvar. FMCG eller BTB ville være det rette.

Er en mand i sin bedste alder. Gift i 37 år hvilket viser min troværdighed og udholdenhed.

Som person er jeg meget målrette. Er god til at sætte mål - udarbejde planer for at nå målet - for eller forbliver det en drøm. Har altid arbejdet ud fra denne teori. Det har medført stor succes i alle mine ansættelses forhold med dokumenteret resultater.

Min salgs og leder stil er på mange måder lige til dog krydret med smil og humor. Er meget ambitiøs i alt hvad jeg foretager mig og er god til at få alle med for at opnå resultater.

En nærmere og mere dybdegående samtale vil bevise ovenstående.

Benny Burkal Nielsen

14. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
HHX + HD Enkeltfag
25
15
Salgsledelse
22. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Manager
Finansøkonom
12
6
HR, Administration, Ledelse, Hospitality

Jeg arbejder pt. for Læger Uden Grænser, hvor jeg umiddelbart er udstationeret I Syd Sudan frem til August. Jeg har været udstationeret for Læger Uden Grænser de seneste 2 år, hvor jeg primært har arbejdet som Human Resource Manager i projekter lige fra 100 til 450 medarbejdere.

Derudover kommer jeg fra en servicebranche (Rejse- Event branchen) hvor kunden er i fokus, hvor jeg har haft direkte ledelsesansvar lige fra 2 – 30 medarbejdere. Med flere års erfaring indenfor ledelse er jeg kommet frem til at min ledelsesstil et situationsbestemt, udviklingsorienteret og coachende.

Som nuværende HR Manager har jeg blandt andet nedenstående spidskompetencer:

-          People Management; Jeg sætter stor fokus på personalets trivsel og udvikling

-          Sparringspartner; Jeg er en god sparringspartner der er god til at vejlede of coache på tværs af afdelinger indenfor HR ledelse.

-          Hjerte, Hjerne og Hånd; Jeg har altid hjertet med mig når jeg arbejder, hjernen bliver brugt og jeg er ikke bange for at ”tage fat”

Hvorfor er jeg den rette kandidat? Jeg har en solid og bred erhvervserfaring. Jeg er yderst fleksibel, målrettet og resultatorienteret. Jeg er altid positiv og ser muligheder frem for problemer.

22. august 2018
Fast stilling
Ja
ejerPartner
Cand Techn Soc.
25
20
HR leder rolle... andre leder stillinger
21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Seneior Specialist
Officer handelsflåden
25
12
Strategy and operation, Business manager, General manager, COO, Direktør, afdelings chef.

Award Winning and Experienced cross-organizational manager with strong capabilities within strategy and operations, Business-, Project- and Program- Management, Organizational analysis and changes.  

With my experience of Multidisciplinary and cross-organizational management, I can provide a strong combination of knowledge within program management, strategy and business development, and with a strong technical understanding, I can support and develop the organization.

I will bring a Proactive drive of continuous improvements to a higher level through my knowledge of Asset management of organizations and physical assets. I provide a knowledge Cooperate Social Responsibility, Health and Safety, Environment and Energy, in areas of strategy, operations and policies. I possess competence of communicating with a wide range of stakeholders on all levels in an international and dynamic environment.

I keep a sense of perspective and stay calm, efficient and effective in high-pressure situations, and I deliver high expectations and quality to the assignment. I am structured and can juggle among different tasks at the same time without losing focus on values and business understandings.

 I am well known as a person that takes great responsibilities and support the organizations development of owner-and leadership. I create an overview, stay organized, and look in to details by using my Strong analytical skills, and keep a focus on the assignments. I work committed and pursue the sustainable solutions, and aims for the long-term goals. I am well capable of working independently and create results which did not seem possible, by being openminded frontrunner, and motivate leader and employees.

21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Økonomichef
HD-R
37
32
Økonomichef/CFO

En hands-on leder, der driver en effektiv og udadvendt økonomifunktion, motiveret af virksomhedens resultater og udvikling og som samtidig har et godt blik for, hvad der skaber trivsel og motivation i såvel økonomiorganisationen som i hele organisationen.

Resultatorienteret, struktureret, analytisk og med gennemslagskraft samt med evnen til at bevare overblikket i stressede situationer.

Jeg arbejder målrettet ud fra nøgleord som forståelse, respekt og empati samt at aftaler overholdes til tiden.

21. august 2018
Fast stilling
Ja
Økonomichef
Cand.merc.FIR
17
7
CFO, Økonomichef

Jeg har som person en stærk analytisk tilgang til mit virke. Driver/KPI baseret fokus for styring og yderligere udvikling af virksomheden.

God kommunikator, forretningsorienteret og tør træffe de svære beslutninger når det skal til. Har fokus på forretningsudvikling, effektive forretningsgange, som kan skabe merværdi for virksomheden.

I mit lederskab kræver jeg engagement. Har samtidig fokus på, at udvikle den enkelte medarbejder, uddele ansvar og give lov til at lave fejl - såfremt der læres heraf. Hermed skabes et stærkere team.

 

21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Digital Business Transformation Lead hos FN
Cand. Merc. SOL
27
13
Senior/leder stillinger indenfor digitalisering

Jeg er en erfaren senior Digital Business leder, der trives med at arbejde med kunder, kolleger og teams om at skabe forretningsmæssige fordele med ny teknologi.

Min Cand. Merc. i Strategi, Organisation og Ledelse afspejler min interesse for hvordan organisationer vedligeholder og udvikler forretningsfordele, hvilket førte til en karriere i digital, og som har udviklet sig fra en stilling som konsulent til de mange forskellige funktioner i en virksomhed. De sidste 10 år har jeg haft ledende stillinger, med ansvar for multi-disciplinære teams af op til 50 medarbejdere.

I hele min karriere har jeg arbejdet i globale og multikulturelle organisationer, hvor jeg konstant har udfordret status quo’en og lede teams der leverer bæredygtige resultater gennem digital transformation af interne processer, forbedre kundeoplevelse, og skabe ny værdi i forretningsmodeller.

Jeg er i stand til at forbinde digital teknologi med en organisations mange forretningsfunktioner, og det er mit mål at fortsætte med at lede et digitaliseringsprogram i en international vækstorganisation, der skaber og implementerer innovative løsninger rettet mod at løser strategiske udfordringer.

21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Commercial Director
Cand.Merc
23
13
Commercial Director, CCO, Business Dev. Director, GM, Country Manager

Ledelse & Strategi
Efter at have arbejdet 20+ år med internationale og lokale teams, stærke brands og gennemført en lang række kommercielle samt udviklings-projekter, er mine ledelseskompetencer, strategiske forretningsforståelse og evne til at eksekvere stærk. Jeg har arbejdet med og håndteret værdikæden fra idé til lancering i markedet. Ved at forene organisationen bag et fælles formål og med klar kommunikation om den strategiske retning, sikrer jeg grundlaget for at teamet kan levere på målene

Forretningsudvikling og Kommercialisering
Mine faglige kompetencer er formet omkring kommercielle aktiviteter med fokus på salg, marketing og forretningsudvikling. Min erfaring fra virksomheder som f.eks. Altia Group, BAT, House of Prince, Toms Group, ØK og Coloplast har opbygget min forretningsforståelse og kommercielle tankegang. Kundecentricitet samt en struktureret tilgang til digitalisering og datastyring sikrer en fokuseret udvikling af virksomheden

Kommunikation og Samarbejde
Jeg er en stærk kommunikator og involverer folk på tværs af niveauer, afdelinger og kulturer. Min indlevelsesevne bruger jeg til at opbygge tillid og stærke relationer. Min personlighed er endvidere kendetegnet ved at være åben og tillidsfuld, hvilket sikrer et befordrende arbejdsmiljø. Udvikling og motivering af et stærkt team med holdånd og en positiv attitude er centralt for mig.

20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Team Leader
AU i Ledelse
10
2
Head of Department eller CTO, strategisk ledelse eller ledelse af specialister inden for drift eller udvikling af IT og Netværk

Talent inden for ledelse med stort potentiale og erfaring med driftsledelse, forhandling, rekruttering, ledelse af specialister, organisationsudvikling og kultur-/værdiledelse i IT- og Telekombrancherne.

Afslutter i øjeblikket Akademiuddannelse i Ledelse, samt påbegynder HD. Certificeret ITIL® Foundation, PRINCE2® Practitioner, Garuda FokusProfilen. Har desuden gennemført kurser i journalistik, jura, coaching og psykologi/humaniora.

Er en stærk kommunikator, procesorienteret og struktureret, økonomisk, skaber trivsel og arbejdsglæde, leder igennem specialister, og har stor forretnings- og kundeforståelse.

Indgår naturligt i samarbejdende relationer internt og eksternt, samt tager ansvar for og hensyn til hele forretningen og leverance-/værdikæden i alle beslutninger.

26. september 2018
Fast stilling
Ja
International Sales Manager
Bachelor i økonomistyring og procesledelse
23
20
Sales Manager, Retail Manager, Franchise Manager, Konsulent

Den person du oplever til samtalen, er den person du ansætter og er samme privat som i erhversmæssig øjemed.

Meget kort er jeg struktureret, arbejdssom og velovervejet. Desuden har jeg altid fokus på detaljen, det økonomiske aspekt, formidle korrekt, at være service/kundemindet og at gennemskue sammenhænge samt fejl og mangler.

Jeg er meget tillidsvækkende og stoler også meget på både mine kollegaer og medarbejdere.

Som person har jeg stærke analytiske og strategiske evner i forhold til at optimere driften i retailbranchen. Stor erfaring med retail og franchise drift og skabe value for money for både egen virksomhed samt for franchise partnere.Som leder er min ledelsesstil tydelig, anerkendende og motiverende og jeg tror på, at det kun er ved fælles indsats vi kan skabe de ekstraordinære gode resultater. Min styrke er mit store engagement og evnen til at få alle omkring mig til at føle sig som en del af opgaven, for på den måde at motivere alle til at yde deres absolut bedste. Jeg trives med mange bolde i luften og er kendt for mit høje energiniveau, gode humør og altid positive indstilling.

Derudover er jeg god til at koordinere, facilitere og følger altid mine opgaver til dørs. Jeg bruger mit konkurrencegen til at sikre fremdrift og min udadvendte og imødekommende personlighed til at kommunikere og skabe fælles mål. Jeg er god til at optimere og se muligheder samt potentiale ift. at styrke brands og generere en højere omsætning. Jeg befinder mig godt når jeg har mulighed for at omsætte mine erfaringer til gode resultater for virksomheden .

[SKJ1]

[SKJ2]Evt lave et overblik der opsummere dine titler – erhvervsoversigt

20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Arbejdsløs
Cand. Polyt.
0
0
Produktudvikling, Projektstyrelse eller Konsulent
20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Marketing Manager - fritstillet
Markedsøkonom
25
7
Marketingprojektledelses stillinger, branche underordnet

Marketingledelse, projektstyring og planlægning er nogle af de nøglekompetencer, som har præget mit arbejdsliv i mere end 20 år, og altid med fokus på værdiskabende aktiviteter. Med mit strategiske overblik og en systematisk tilgang til tingene, bidrager jeg til at virksomheden kommer i mål på planer, aktiviteter og projekter.

Jeg er en handlekraftig projektleder, men drives i høj grad også af den strategiske og kreative del af marketing - fra udarbejdelse af aktivitetsplaner og kampagneoplæg, til den kreative proces med designkoncepter og content-skrivning.

Jeg sætter en ære i, at kvaliteten af mit arbejde er i orden og her bidrager mit overblik og fokus på detaljen i allerhøjeste grad, både på den grafiske og sproglige side.

Med mig får man en marketingleder eller projektleder med en logisk og analyserende tilgang til opgaverne. Men også en nærværende og opmærksom leder, der roligt, men bestemt formår at lede gruppen i mål.

Fremadrettet vil jeg gerne bidrage med - og videreudvikle - mine kompetencer inden for marketing og projektledelse.

17. august 2018
Fast stilling
Nej
CTO
Skole
20
16
CTO, CIO, Udviklingschef, Driftchef

Jeg er en forretningsorienteret leder og praktikker med stor erfaring i drift, udvikling samt vedligeholdelse af IT systemer. Igennem tiden været med i flere startup virksomheder indenfor blandt andet telebranchen, som efterfølgende er vækstet og sidenhen opkøbt af større selskaber. I disse virksomheder har det været mit hovedansvar, at få designet systemerne, udformet forretningsbetingelser, opbygget et drift stabilt miljø, detalje planlagt og udført udviklingen samt at overholde de fastsatte deadlines, både internt og med eksterne partnere.

Jeg har en særdeles god evne til at forstå og aflæse en forretnings behov, for derefter at sammensætte et team af dygtige folk, som sammen med mig kan udvikle og implementere systemer, der matcher virksomhedens behov.

17. august 2018
Fast stilling
Nej
Forretingskonsulent
Handelsskole
25
4
Salg, rådgivning, kommunikation
16. august 2018
Fast stilling
Nej
ledig
Jordbrugsteknolog
19
5
Sælger; Fyn
16. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Operations Manager
Kontor-og handelsuddannet
20
15
Indkøbschef/direktør, indkøbs og drifts ledelse

Jeg er en erfaren indkøbs- og driftsleder, som med stort overblik, struktur og analytisk tilgang og kundeorienteret fokus sikrer at alle projekter og opgaver bliver igangsat, fulgt op og fulgt til dørs. Jeg har stor faglig indsigt og kompetencer inden for ledelse og drift, indkøb/supply chain, CSR og product compliance samt samhandel med producenter i Østen og EU. Jeg har mange års erfaring i at drive en indkøbsfunktion, som løser kundespecifikke projekter/ordrer samt egenproduktion fra idéfasen til endelig levering. Jeg omsætter og formidler strategier og målsætninger til et forståeligt sprog og konkrete handlinger. Optimeringer af processer, procedure og forretningsområder, er en integreret del af mig og mit virke og jeg løser de mest komplekse udfordringer en indkøbsafdeling/organisation kan stå overfor, både af drifts og ledelsesmæssig karakter. Jeg skaber gode og langvarige relationer til både medarbejdere, leverandører og kunder og får ved tillidsvækkende, involverede og vedholdende adfærd skabt et værdifuldt samarbejde og opnår det ønskede resultat

16. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD(O) og cand.scient.soc.
12
8
Projektledelse, udviklingsledelse

Jeg kommer med en entreprenant og resultatsorienteret holdning til opgaver. Som leder og iværksætter er jeg løsningsorienteret. Der skal findes løsninger, og jeg har drive til at ændre og opbygge nyt, stædighed til at holde fast i langsigtede mål trods hverdagens praktiske problemløsninger, og erfaring med at træffe de beslutninger til at komme videre på et tilstrækkeligt oplyst grundlag, for at holde momentum.

Som selvstændig kommer jeg med en erfaring, hvor jeg får afprøvet beslutningerne ud fra en fail fast strategi, og er tilgengæld klar til hurtigt at justere retningen efter mødet med virkeligheden. Qua min bagage som programleder holder jeg samtidig overblik over mange sideløbende spor, som fx ved opbygning af en virksomhed.

Som leder er jeg udadvendt, empatisk, og ydmyg. Derfor har jeg hurtigt kunne etablere tillid til samarbejdspartnere og kollegaer for at skabe motivation, netværk til eksterne og løse konflikter.

Dertil kommer at jeg er brobygger. Jeg har i ASK Living været brobygger mellem innovation og drift, mellem behovet hos de kreative for uformel og ustruktureret organisering til at skabe nyt og behovet i driften for strukturering og standardisering af processer.

16. august 2018
Fast stilling
Nej
Head of Complaint Management
Cand.oecon.
21
5
Ledelse, analyse, department manager

After over 7 years in my current company I feel the time has come to move forward.

I am experienced in working in the medical device industry, currently Heading the Complaint Management team of 15 people, with 5 direct subordinates.

I have skills within regulatory requirements like CFR, ISO:13485 and MDSAP and a professional approach to the tasks within complaint handling and trending of data. The two areas that I am responsible for.

I have strong analytical skills, management skills and skills within business process improvements. I show a structured approach to tasks, fulfilling deadlines and continuously improving working processes.

My work environment is global, I have contact to many sister companies throughout the world and it is easy for me to have a daily work life with the different cultures.

In case You do not have any suitable openings at the moment, I would be grateful if You would keep my CVon file for any future possibilities.

You are always welcome to contact me, either by mail or mobile phone.

Best regards

Per Bernack

15. august 2018
Fast stilling
Nej
COO
Cand.merc.(psyk.)
6
5
Ledelsesstillinger indenfor HR, markedsanalyse, udvikling, optimering, supply chain, procurement

Jeg er 30 år, gift og har en skøn dreng på snart 2 år. Jeg er uddannet cand.merc.(psyk.), som beskæftiger sig med at udvikle og forbedre virksomheders og andre organisationers ledelses- og forretningsprocesser, særligt ift. rammerne for individers præstation og udvikling.

Jeg har 6 års erfaring med markeds- og forretningsanalyser, organisationsudvikling, projektledelse og procesoptimering.

Jeg har en analytisk tilgang til mit arbejde, og stiller gerne spørgsmålstegn ved eksisterende processer og vaner for at sikre en optimal arbejdsproces samt det bedst mulige output.

Som leder er jeg empatisk og mener det er afgørende at møde sine medarbejdere i øjenhøjde. En leder er ikke vigtigere end sine medarbejde, og bør være et eksempel til motivation og lede gennem faglig kompetence.

Jeg er målrettet og møder min arbejdsplads med et stort drive og en masse positiv energi. Jeg er vant til at arbejde på tværs af organisationen og have mange bolde i luften, hvor der ofte er mange interessenter involveret. Jeg motiveres af udfordringer, faglighed og udvikling – og vægter derfor også en arbejdsplads med plads til personlig og faglig udvikling højt.