Database for C-level (CxO) – søg gratis

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny CxO, leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

 

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80 % er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO etc. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Gratis at søge

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at ansætte en C- level kandidat fra vores database er prisen kun kr. 11000,00. Bemærk, at vi også har en intern C-level database.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
produktionschef
ingeniør, HD(O), projektleder, EFQM
17
12
lederstilling, indenfor fremstilling og transport / logistik

Jeg er en handlekraftig leder med 17 års erfaring og succes med, at forstå interne og eksterne kunders behov og skabe klar retning for mit ansvarsområde gennem mit lederskab. Det gør jeg ved at fokusere på processer, kompetencer og skabe organisatorisk empowerment ift. strategi. Jeg motiveres af, at skabe udvikling og resultater gennem nye tiltag, og finder det meningsfuldt, at bidrage til implementering og udvikling i alle typer af virksomheder. Jeg kan bidrage som erfaren leder, der kan engagere, sprede gejst og fokusere stærk på kvalitet, kunder, værdiskabende aktiviteter og ledelse af forandringer. Jeg er kendt for at have en ledelsesstil, der skaber involvering, stolthed og dedikation.

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Programleder
Kandidatgrad i International Business, Århus, 2005
13
2
Ledelse af projekter og porteføljer, processer, forandringer og forretningsudvikling.

Jeg er en netværker, der altid søger at forstå mine medspilleres succeskriterier og derefter finder løsninger på hvordan vi kan vinde sammen. Jeg er empatisk og lyttende og kommunikerer ærligt. Jeg er strategisk med udgangspunkt i mit end-to-end perspektiv, det gør at jeg kan udvikle bærbare koncepter og processer. Jeg er god til at optimere og identificere synergier. Personligt er jeg dynamisk, en netværker, har høj energi, elsker at gøre en forskel, er ikke bange for at løbe ricisi, udfordrer status-quo, har høj viljestyrke, ansvarlig og problemløser. 

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales and Business Delvelopment Manager
HD Informatik og Økonomistyring, HD SCM
28
18
Salg af IT-løsninger ERP/SCM/BI - Rådgiver intern/ekstern indenfor ERP/SCM/BI Projektleder intern eller ekstern ERP/SCM/BI/Digitalisering

Motiverende, inspirende , udfordrende rådgiver/sælger af IT-løsninger , som sælger af IT løsninger(ERP/CRM/SCM/BI) på det nordiske marked for mellemstore virksomheder.

Jeg tror, jeg på Solutions Selling konceptet.

Tag udgangspunkt i virksomheden og deres sponsorers paints, få bekræftet disse paints, rådgiv i forhold til disse paints, få sat beløb på hvad koster det at have disse paints, skab tillid, fremvis erfaring/referencer med ligne sager, vær tålmodig.

Få alle med rundt om bordet.

Hvis jeg gør det godt nok så køber folk, med udgangspunkt i projekt salg af større IT-projekter med ERP og add-ons (BI,CRM,SCM) mv. er det vigtigt at jeg bevare relationen og dermed skaber grobund for reference, mere salg og en god opfølgning fra sælger til leverence afdelingen, bevare tillid fra kunden, som i fremtiden kan bruge dig som rådgiver.

Jeg brænder for, at høre at kunden synes at jeg har skabt værdi for dem med et salg af IT-løsning.

Jeg mener at høj faglig er vigtig hos en rådgiver/sælger- derfor har jeg både en teorisk og praktisk erfaring med ERP,Bogholderi/logistik,CRM(pipeline management), BI(Rapportering, budgetter/prognoser), SCM, logistik styring - jeg har læst 2 HD i henholdsvis Informatik og økonomistyring og en i SCM fra 2015, kombineret med praktisk erfaring som Controller, ERP-konsulent.

Elsker sport/løb 1/2 marathon, dialog med andre mennesker og min familie.

Klaus

 

8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm. direktør
MBA - Business strategi/development
30
25
Senior - general ledelse

Leder med temperament, involvering og empati.

Har både nationalt og international erfaring på godt og ondt, men tror på vi skal udvikle og lære hele livet, da det der var rigtigt i går, er forkert i dag eller omvendt.

Har været med til at skabe både store og mindre store succeser, men succeser kommer ikke alene, det er holdpræsentationer og kun ved at fungerer som et hold kan man skabe vækst og fremgang.

Har også den teoretiske ballast på universitetsniveau, men tror meste den menneskelige tankegang og udvikling, samt almindelig ”coming sence”.

Ledelses stilen er ”lead by doing and involvement”, Ja vi træffer forkerte beslutninger, men så må vi jo lave dem om og lære fra dem, så vi sikre, at vi ikke gør det igen.

8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Executive MBA
35
25
CEO, CCO, Direktør, B2B, Fuld Værdikæde

Strategisk, kommerciel og operational vækstorienteret lederprofil med bred international BTB erfaring:

 • +20 års international og multikulturel ledelseserfaring
 • Fuldt P/L ansvar
 • Strategisk markeds- forretnings- og organisationsudvikling
 • Fuld værdikæde (intern og outsourcet produktion)
 • Internationalt salg forskellige distributionskanaler
 • Marketing / positioneringsstrategier forskellige segmenter
 • Produktudvikling / projektstyring
 • Tekniske produkter
 • Strategiplan og handlingsplan
 • Målesystemer, KPI’ere og kvalitetsstyring
 • Optimering af forretningsdrift og processer (six sigma, lean)
 • Internationale forhandlinger indkøb og salg
 • Identifikation af strategiske partnere på supply siden
 • Turn-around – change management
 • Tværorganisatorisk kompetenceudvikling

KORT INTRODUKTION:

Jeg er en motiverende, resultatorienteret og markedsfokuseret leder, som sætter dagsordenen i samarbejde med hele organisationen. Mit energiniveau er højt, og jeg arbejder på en uformel, innovativ og kundecentreret måde med en struktureret tilgang til problemløsning. Min ledelsesstil er kommunikerende, involverende og uddelegerende, og jeg fokuserer på at nå og overgå fastsatte mål. Overordnet tror jeg på, at vi altid kan gøre det bedre og smartere.

Mit livssyn er meget positivt, og jeg tror på den enkeltes evne til at udføre det ”næsten umulige” og på den enkeltes ansvar for at bidrage bedst muligt. Jeg taler og skriver dansk, engelsk og tysk flydende, og jeg forstår ”skandinavisk”. Herudover er jeg en erfaren IT bruger og meget rejsevant.

8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Handelsasistent
26
24
Distriktschef - regionschef - projektchef - salgschef -

Jeg har mere end 20 års erfaring, med salg – ledelse og strategi – udvikling – drift og ledelse på distancen.

Jeg arbejder fokuseret efter, at alt hvad jeg laver skal skabe værdi for  den virksomhed som jeg er en del af. Særligt har jeg talent for at udvikle varige relationer, og for at være meget innovativ, som skaber nye forretningskoncepter, der løfter salget.

Jeg ser mig selv som ham der skal "passe" på teamet, og sikre at teamet har de rigtige værktøjer til at kunne få succes med deres arbejdsopgaver.

9. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Partner & Management Konsulent
Post Graduate Diploma in Management
20
8
CCO - CSO - Salgsdirektør - (Evt. CEO)

Engageret og autentisk leder med +15 års international erfaring med B2B-salg, forretningsudvikling og projektledelse på højt niveau.

Vedholdende, struktureret og analytisk profil med en holistisk tilgang.  Formår at eksekvere på strategisk såvel som på operationelt niveau.

Stærke ledelsesmæssige færdigheder, der tager udgangspunkt i den enkelte ansattes kompetenceprofil.

Kernekompetencer:

 • Ledelseserfaring fra topledelse i SMV'er og funktionsledelse af salgs-
  og projektafdelinger.
 • Bred international erfaring med strategiudvikling, projektledelse og implementering ifm. forretningsudvikling og salgsfremmende tiltag.
 • Arbejdet med globalt salg gennem netværk af distributører.
 • Synligt og nærværende lederskab, der udvikler mennesker.
 • Stor strategisk indsigt med solid forretningsforståelse og en resultatorienteret arbejdsstruktur.
 • Struktureret og handlekraftig profil med sans for optimeringer.
 • Stærke evner inden for kommunikation og formidling af forretningsmæssige tiltag til alle niveauer i organisationen.
 • Jeg har været bosiddende i UK, Polen og Indonesien.
8. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Interim CEO
HD / MBA studerende / Strategic management
32
26
CEO, CFO, COO, generel udvikling

Mere end 20 års erfaring fra detailkæder i Norden, både i form af kapital, franchise og frivillige kæder. Fokus på vækst og innovation, samt optimering af virksomhedens værdikæde. 

Kan dokumenter succes med at forbedret markedsposition og P/L for kæder og virksomheder.

7. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Supply Chain Executive
Executive Management, Insead
22
15
Supply Chain Management, Strategy

Skilled and empathic leader with a solid track record

 

With more than 22 years of experience with strategic and operational Supply Chain Manage­ment in complex business environments, I have developed strong skills and solid results within value chain development and within sourcing/negotiation. I thrive in the role as both strategic facilitator and as operational problem solver, but first and foremost, I find my motivation in supporting my team’s achievements.

 

As a person I am reflective with a good sense of humor and a straightforward nature. I like sports, gourmet food and exiting books/movies when relaxing.

 

 

 

7. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
indkøbs og logistikchef
Handelsiuddannet
25
15
Indkøbschef, logistikchef, purchasing, procurement

Experienced and dedicated leader with high drive and continuously ambition to improve and create results inside value/supply chain.

More than 25 years of procurement experience thereof more than 15 years of leadership management in global sourcing, purchasing and logistics.
Empathetic manager with strong leadership and talent to delegate and motivate his team, colleagues and business partners.

My personality is characterized dynamic, eclectic, systematic, adaptable, curious and humorous. Working approach is highly results-oriented, and decision taking comes naturally when driving processes in order to get the results.

Countable profile with excellent communication skills.

7. juni 2018
Fast stilling
Nej
International Salgschef
Cand. agro
17
12
CEO, direktør, salgsdirektør, R&D

Jeg er bredt velfunderende med speciale indenfor salg, salgsledelse, ledelse specielt med fokus på langvarige relationer. Har benene solidt placeret på jorden men har samtidigt syn for store og større mål.

7. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Trosserarbejder
Kontor/serviceøkonom
14
1
Kontor, service eller det maritime
Hej
Mit navn er ilan isak. Jeg er 34 år gammel og bor i København. Jeg er interesseret i at flytte teltpælene til Århus måske til efteråret da det er en by som jeg virkelig godt kan lide og derover har jeg nogen venner i byen.
Jeg har vedlagt mit CV hvis der måske kunne opstå en mulighed for et job som måske passer til en af jeres kunder?
Nu er jeg selvfølgelig lidt tidlig ude, men I må da meget gerne gemme mit CV i jeres database 🙂
På forhånd tak.
6. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Bankuddannet/Salg
30
3
Key Account Manager / Salgsleder

 

Jeg er jobsøgende. Jeg forlader mit arbejde sidste denne måned. Så jeg har mulighed for at tiltræde en ny stilling med kort varsel.

I mit sidste arbejde har jeg været ansvarlig for nordiske samarbejdspartner, hvor jeg også havde salgsansvaret for 10 eksterne sælgere.

I arbejde, har jeg fået en stor faglig erfaring i at afdække kundernes behov og ønsker. I at formidle information på messer, seminarer og undervisning på kurser til bankens kunder, præsentationer.  Jeg har haft projektansvaret for implementering af integrationsløsninger imellem kundernes økonomisystemer og banken IT-system.

Jeg er en ildsjæl, der brænder for at formidle viden og afdække kunder behov. At dyrke og arbejde med sport er vigtigt for mig. Jeg har et stort engagement og entusiasme for det jeg arbejder med. Mine resultater kommer blandt andet via en positiv og samarbejdsorienteret tilgang til livet og arbejde. Jeg fyldes med energi, når får mulighed for at give viden fra mig. Og når jeg arbejder sammen med andre, der har samme passion.

I min fritid går med sport og familien.  Jeg er aktiv i foreningsarbejde og sidder blandt andet i bestyrelsen i Olympisk klub Danmark, der er en forening for tidligere OL deltagere. Jeg deltog selv i sejlsport.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe en af jeres kunder, som mangler en mand, i deres virksomhed.

Venlig hilsen

Jesper Pilegaard

4. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Development - Management Advisor
HD(A)
28
10
Commercial Leadership & Business Development

Senior executive within Commercial Management and Business Development in B2B and B2C.

10+ years of commercial responsibilities across +20 European markets with sales through subsidiaries, wholesalers, retailers, and distributors/agents.

5 years on the Management Team.

Extensive experience and results from leading Business Development initiatives involving and impacting Customers, Commercial teams, and factories / operations in multi-country matrix organizations.

Motivated by developing people, processes, and solutions to improve and deliver customer satisfaction and internal efficiency, ultimately to deliver results.

21. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
IT Director
HD
17
15
CIO, Head of IT, Management

I de seneste 17 år har jeg arbejdet professionelt med digitalisering i større virksomheder. De seneste 15 år har mine positioner indeholdt lederansvar (internationalt og med mellemledere). 

Gennem udarbejdelsen og eksekveringen af en forretningsdrevet digital strategi, er min nuværende afdeling blevet en dybt integreret del af forretningen, hvor alle tiltag vurderes og implementeres med forretningsværdi for øjet, frem for en udelukkende teknisk angrebsvinkel.

For at sikre gennemførslen af de strategiske tiltag, har jeg igennem min periode i virksomheden, opnået et meget dybt kendskab til arbejdsgange og processer, ligesom jeg har etableret relationer på tværs af business units, fagområder og geografi. Jeg er af den opfattelse, at man i en digital funktion ikke fuldt ud kan understøtte virksomhedens forretningsstrategi, medmindre man forstår de underliggende mekanismer, organisationen samt kunder – en opgave og udfordring som jeg personligt bliver drevet af.

2. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Bechelor
25
25
Salgs, ledelse, Business Development
31. maj 2018
Fast stilling
Nej
Head of partnerships and communication
HD i organisation og ledelse, ED i engelsk på Handelshøjskolen (1. del) + advokatsekretær
32
2
Jeg er meget åben overfor arbejdsområde og stillingsbetegnelse - Har tidligere været Personlig Assistent, direktionssekretær og Executive Assistant

Jeg er en glad og positiv person med et lyst sind og et godt humør. Jeg er god til at bevare overblik, også i stressede situationer. Jeg er god til også at kunne se tingene fra en lidt anderledes vinkel. Herudover er jeg en professionel problemknuser, betroet sparringspartner og er kreativ, iderig, loyal og præsentabel.

Jeg er uddannet advokatsekretær og har mange års erfaring som PA og Executive Assistant, og har arbejdet meget for direktion og bestyrelse.

Jeg var koordinator, da GreenMobility i 2017 blev børsnoteret, hvorfor jeg også har den kompetence med mig, hvilket var meget spændende og lærerigt.

Jeg afsluttede i 2015 HD i organisation og ledelse, hvilket jeg vil sige viser, at jeg ikke er bange for at tag fat og lære nyt. Herudover har jeg i to år læst ED i engelsk på Handelshøjskolen og har arbejdet 1 1/2 år på advokatkontor i Californien, hvorfor jeg kan engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt.

Link til LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/sosjakobsen/

 

30. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
General management
MBA
30
20
C-Level, retail, consumer, handel,

I am a C-Level Commercial Business Leader, Board Advisor and Global Distribution Specialist, expert in guiding the delivery of multi-channel business strategies for major Retail corporates to drive sustainable growth. My key value proposition includes: leveraging deep experience transforming diverse businesses to trade for today and build for the future; analysing, defining and leading the execution of complex business strategies to gain competitive advantage often in mature markets; driving cross-functional operational and strategic change in fast paced environments to drive profitability; and nurturing collaborative relationships with a global network of key stakeholders to win buy-in to the strategic vision of the business.

30. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent, Investor & Bestyrelsesmedlem
Cand. Merc.
20
15
CEO, CMO, COO, Kommerciel direktør, Salgsdirektør
Senior executive with 20 years of experience with top and middle management in international companies and various industries, including expatriation in Thailand, working and living in US, France and Switzerland. Experience from industries in FMCGs, Retail, Pharma, Healthcare, and Private equity.

Extensive experience in leadership, business transformation, strategy development, restructuring, mergers, cost focus programs, branding, digital branding, and innovation.

Proven record of generating business results beyond the ordinary, including successful entrepreneurial start-ups, increasing shareholder value, growing top line (between +60% to 200%) and profit improvements (+40%).

Strong in aligning expectations with board of directors, translating initiatives into execution with management and employees. Have a can-do mind-set, is a strong communicator, and is an authentic and passionate leader striving for high standards of delivery with a holistic perspective.

To the companies I work with, I bring an all-round commitment and dedication to strategic business development, leadership and branding development.  I am driven by working with ambitious people and companies who want to grow and exploit their full potential.

30. maj 2018
Fast stilling
Ja
Global Head of Sales and Marketing, Digital Business
Cand. Merc.
25
22
CEO, CCO, COO

I am a commercially focused leader with a passion for leading and driving results through talents. My 20+ years of experience with management, strategy, digitalization, SaaS, marketing and sales, has provided me with the ability to operate on strategic, tactical and operational level.

In the past 12+ years, I have worked on C-level in the IT and web industry covering startups and more matured companies focusing on growth, business development, digital transformation, new digital business models, subscription, sales efficiency and profitability.

My core competencies are

 • Growth (/exit) strategies and implementation
 • Digitalization
 • Digital business development
 • Subscription based business models (/SaaS)
 • Sales management and efficiency (solution selling)
 • Online marketing and SoMe strategies
 • Business development
 • Change management
22. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Director
Akademimerkonom
19
13
Commercial leadership

I’m an international business leader with a strategic GTM development back-bone, having more than 16 years of experience managing markets, global brands and talent across EMEA in larger global co-operations. This in fast growing and entrepreneurial markets with tech. disruption and industry leading digitalization. I’m a passionate brand ambassador with a pragmatic sense for strategic initiatives, crossfunctional synergies & data. As a leader I engage, build trust & pave the way for one to shine.

I see myself successful leading markets, people and brands with a solid, honest end-user purpose. Independent of industry, size of business and organization. Creating, converting and scaling demand.

29. maj 2018
Fast stilling
Ja
Direktør
HD International Business
34
29
IT Direktør, CIO, Adm Direktør, Salesledelse e.lign.

Leder med dokumenteret erfaring med administration, forretningsudvikling, forandringsledelse og transformation af både organisationer og virksomheder, ved hjælp af teknologi og digitalisering som en forudsætning for at opnå organisatorisk udvikling, effektivisering, bruger- og kundefokus.

Passioneret kommunikator med stor interesse for at bygge bro mellem it, digitalisering og forretning.

Med en forretningsmæssig baggrund, teknisk forståelse, stærke kommunikationsevner og et intensivt forretningsfokus investerer jeg min stærke drivkraft og energi i at skabe sammenhæng mellem forretningsstrategi samt it- og digital strategi og derved levere proces og forretningsunderstøttende løsninger i en digital verden.

Gennem en visionær, empatisk, kommunikativ og åben lederstil skaber jeg engagement, ejerskab og lyst til at lære og lykkes.

 

29. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Driftsleder
Anlægsgartnertekniker, HD(O)
40
27
Driftsleder eller driftschef

Jeg drives fremad ved at lede, udvikle og motivere medarbejdere, så vi sammen når de fastsatte mål på en meningsfuld måde. Jeg har mange års ledelseserfaring med drift af kommunale veje, grønne områder og udearealer ved kommunale ejendomme. Det omfatter organisationsudvikling af medstyrende grupper for at opnå en velfungerende organisation, der kan eksistere på konkurrencemæssige vilkår samt strategiudvikling og løbende effektivisering af driftsopgaver. Stor erfaring i at arbejde i en politisk styret organisation, hvor formålet er at yde bedst mulige service til borgerne, samt fokus på værdiskabelse i samarbejde med institutionsledere, kunder og eksterne interessegrupper.

29. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Markedschef
Officer af reserven
30
15
Salgschef, markedschef, salgsdirektør, area sales manager
29. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Sector Manager
Kandidat - økonomi, administration, markedsføring
34
30
Salg og marketing - Foodservice - HoReCa sektoren

 

 • Analytisk og strategisk leder med klar fornemmelse for prioritering af mål og indsatser.
 • Resultatorienteret, ambitiøs og entusiastisk med god forretningssans og forhandlingsevner.
 • Bred faglig erfaring og godt humør skaber god teamånd med fælles mål.

 

28. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Regional Director
MBA Business Administration from CBS
21
10

This is how I can contribute to driving profitable growth for your company:

 • Business Acumen by analyzing what’s right for the business and stay focused
 • Leadership by communicating purpose and building strong teams
 • Sales Excellence by leveraging multiple sales channels intelligently
 • Customer Focus by first understanding and then fulfilling customers’ needs
 • International ability to navigate across borders, cultures and languages

I spent the first half of my career building and perfecting competences within branding, product management and marketing in the fast moving consumer goods industry. This includes several years of employment for The Coca-Cola Company and Arla Foods.

In the second half of my careeer I have migrated into sales and customer account management and eventually general management. This has happened in roles of progressing responsibility for Bang & Olufsen. During my nearly ten years at Bang & Olufsen I have held the topline sales accountability for the Nordic region which is the company`s single largest sales territory. I managed to lift topline sales in the Nordics during very challenging years for the company.

Most recently and for more than three years I headed the company`s North America division and had full P&L accountability and team leadership of up to 50 FTEs.  Based in Chicago I lead my managers and team through a transformation which lifted the bottom line from negative to positive in three years.

I am an energetic and determined business leader who is looking for the next exciting opportunity to deliver outstanding results.  I naturally build relationships with internal and external stakeholders. I am geographically mobile and willing to move for the right role.

28. maj 2018
Fast stilling
Ja
Køkknchef
Kok & Akademiuddannelse i Ledelse
18
12
Ledelsesstillinger og bestyrelsesstillinger

Faglig stærk og udadvendt leder.

En idérig og ambitiøs leder, som går efter guldet. Min erhvervserfaring og ledelsesuddannelse har udvidet min forståelse, for det kommunikative aspekt og vigtigheden af medarbejderinddragelse.
Derfor bygger min ledelsestilgang på inddragende og anderkendende leadership, hvor der fokuseres på muligheder og drømme i handlingerne, så vidensmedarbejdere kan bidrage på en inspirerende og motiverende måde.
Min erfaring med optimering og forandringsledelse er blev opbygget igennem flere projekter, som har omhandlet både strategiske og operationelle forandringer. Så har I brug for en innovativ og inspirerende chef, som viser vejen på en anderkende, udadvendt måde med godt humør - her er én.

20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
MBA
18
15
CIO/CDO
27. maj 2018
Fast stilling
Ja
Studiechef
cand.mag.
21
8
direktionsmedlem, offentligt (Stat, kommune) og privat; uddannelse, kultur, bibliotek, velfærd

Som leder beskrives jeg sådan her:
- resultatskabende, rummelig og retningssættende
- med politisk tæft, strategisk indsigt og visioner
- stor styrke, stor arbejdskapacitet og robusthed
- realistisk, pragmatisk og løsningsfokuseret

Jeg har gennemført meget store organisationsændringer med overblik og skarp styring.
Jeg er en stærk kommunikator, skriftligt og mundtligt.
Jeg gør en dyd ud at kende og mærke, hvor min organisation er henne, hvilket betaler sig både ift. bundlinje og generel trivsel.

Jeg agerer ubesværet i et komplekst interesselandskab og forstår vigtigheden af relationer og god forretningsforståelse.

Jeg er mor til 4 og evner at prioritere skarpt i hverdagen og bevare overblikket samtidig med, at jeg  har sansen for den vigtige detalje.

25. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
E-commerce Production Manager
Cand.Merc.
22
20
E-commerce manager, Digital Development Manager, CRM manager
25. maj 2018
Fast stilling
Nej
COO + Key account salg
Niels Brock 3 årig
21
6
Intl. / national sales manager / director

Entreprenant business developer med bred international erfaring.

Som person er jeg positiv og energisk med vinderattitude og er tidligere elitetennisspiller.
Jeg arbejder systematisk og med stor gennemslagskraft, tager ansvar og er drevet af resultatorienteret salg- og netværksrelationer.

Efter 15 år i udlandet har jeg gen-etableret mig i København. Mine år i udlandet har givet mig erfaring med resultatorienteret salg, at skabe vækst i nye markeder, at optimere den eksisterende distribution og eksekvere planlagte strategier. Derudover har jeg tilegnet mig dyb indsigt i forskellige forretningskulturer og fået solide sprog- og kommunikationskundskaber.

 

24. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ressourcedirektør
Cand.Polit
30
25
Ressourcedirektør, administrationschef, direktør, økonomichef, økonomi- og personalechef, CFO,

Driftssikker, udviklingsorienteret direktør med stærke ledelseskompetencer

Jeg er en erfaren og driftssikker topleder, som trives i krydsfeltet mellem drift og udvikling. Min pallette dækker områderne økonomi, HR, IT, bygningsdrift, servicefunktioner, Bibliotek og studie/kursusadministration. Jeg er motiveret af at finde løsninger på udefra kommende såvel som indefra opståede udfordringer samt af at understøtte og styrke samarbejdet på tværs af organisationen. Jeg kan bidrage med energi og ideer til en fortsat strategisk udvikling af organisationen og jeg kan sikkert omsætte strategier til konkret handling. Det gør jeg gennem sikker styring og en særlig evne til at skabe et transparent, tæt og tillidsfuldt samarbejde op, ned og på tværs af faggrupper i organisationen. Jeg har stor arbejdskapacitet, er ambitiøs, nytænkende og særligt optaget af den nye teknologi og hvordan den klogt kan anvendes i arbejdet

 

 

24. maj 2018
Fast stilling
Nej
IT forretningspartner
Jeg er igang med en HD uddannelse, og er tidligere uddannet Datamatiker
16
7
Jeg søger stillinger som director, chef og afdelingsleder i spændingsfeltet mellem forretning, digitalisering og IT. Gerne stillinger med et strategisk fokus.

Jeg elsker at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning, digitalisering og IT, og søger stillinger med et stort strategisk fokus, men hvor der stadigvæk er en vigtig hverdag der skal hænge sammen. Jeg har gennem mine ansættelser opbygget en stærk kompetence for ledelse, og selvom jeg på nuværende tidspunkt organisatorisk er ansat på niveau som afdelingsleder, agerer jeg naturligt på niveauet for direktører og chefer, og jeg er naturligt involveret i både rådgivning om, vedtagelse af og eksekvering på strategiske beslutninger.

Gennem mine ansættelser har jeg altid arbejdet i grænselandet mellem forretning og IT. Specielt de forskellige aspekter af arkitektur er et af mine store interesseområder, da det kan sikre en meget tæt kobling mellem forretning og IT hvis det håndteres rigtigt. Samtidigt kan det også sikre en høj grad af standardisering, uden at gå på kompromis med de forretningsmæssige behov.

Som person har jeg stærke kompetencer til at tænke og kommunikere i helheder og sammenhænge, og jeg sikrer dermed naturligt den strategisk ledelse opad i organisationen. Samtidigt er jeg som person empatisk og personlig, hvilket jeg bruger aktivt i mine opgaver med forandringsledelse ned igennem organisationen. Endelig har jeg stor respekt for den tekniske faglighed og forståelse for vigtigheden af at sikre at den underliggende organisation arbejder med i den rigtige retning, og dermed hvor vigtig det er få beslutninger og strategier forankret helt ned i organisationen.

Jeg har arbejdet med forskellige aspekter af ledelse på forskellige niveauer i organisationer, og jeg har nu lysten og erfaringen til at søge mod en strategisk stilling.

Jeg ser meget frem til at høre nærmere fra jer.

23. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Tag & Facedamontør med VVS / ICC Coach
16
1
Key Account Manager

Personligt er det en spændende udfordring ar arbejde med Salg & Rådgivning. For mig er nøglen til det gode salg, troværdighed & en tæt kunderelation, samt at skabe et tillidsfuldt partnerskab.

Jeg er som person :

 • Ærlig, loyal og tillidsfuld.
 • Resultatorienteret og serviceminded.
 • Har et stort "drive" og er kreativ.
 • Brænder for løsnings salg.
 • Engageret, robust og dyrtig.
 • Ser altid muligheder i stedet for begrænsninger.

 

23. maj 2018
Fast stilling
Ja
Markedschef
HHX
8
1
Key Account Manger og Markedschef

Min baggrund er bygget op indenfor salg af finansieringsløsninger, leasing og lån .  

Jeg har fokus og erfarring indenfor salg af betalingkort (Mastercard), faktura produkter, sales finance, abonnement, leasing – og mobilebetalinger med fokus på partnere indenfor Retail og E-commerce.

Jeg er relations skabende og har i min nuværende stilling fokus på at hente nye partnere og kunder ind hos Resurs Bank med stor succes.

Jeg har i min stilling hos Resurs Bank ansvar for at koordinere salgsprocessen på Nordisk plan med de lokale Key Account Managers’ i Sverige, Norge og Findland.

I min nuværende stilling står jeg for hele hunting – og salgsprocessen til nye og eksisterende partnere, nogle af min områder er også at udbygge vores netværk af strategiske partnere.

I Danmark sidder vi 2 Key Account Managers’ på området ’’Retail & E-commerce’’ og har 2 Account Managers tilknyttet som besøger og eksekvere løbende salgskampagner og salgsaktiviteter i hele Danmark som bliver planlagt med partnere individuelt.

På det mere personlige plan, bruger jeg mange timer på spinningscyklen, løbebåndet og svømmehallen da jeg træner triathlon i min fritid og IRONMAN til August. Jeg bor til dagligt i Ørestaden med min kæreste Anne som til dagligt arbejder som Udviklingskonsulent på Pharmakon (Skolen for Farmakonomer og Farmaceuter)

22. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
International Contractor
M.Sc. in Pharmacy, AP Degree in Business Copenhagen Business Academy
25
10
Brand Manager, Marketing Manager, Marketing Director, Sales Manager, Sales Director, Medical Marketing and Business Development

Top performing professional with extensive and verifiable achievements in the full scope of business-to-business Sales, Marketing and Business Development. Furthermore experienced in Medical Marketing and able to successfully build bridge between clinical strategy/operations and sales & marketing.

Talent for identifying and maximizing new business opportunities and demonstrated ability to developing superior relationship with co-operation partners.

22. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Professions bachelor i militær ledelse
7
5
Ledelse, Ledelse af team, projektarbejde, sikkerhed, uddannelse, HR administration og rekruttering

Med en faglig baggrund som Officer i Hæren har jeg stor erfaring indenfor ledelse af medarbejdere, og min spidskompetence er at få personer og teams til at opnå sit højeste potentiale. Jeg trives bedst i en rolle med koordinerende opgaver, hvor det at holde overblik og have mange bolde i luften er et kendetegn. Jeg er meget professionel i min arbejdsindstilling, og jeg er målrettet og struktureret, når jeg løser opgaver. Jeg er en robust og ansvarlig person, der kan håndtere mange og forskelligartede opgaver, og jeg trives med det. Jeg kommunikerer klart og præcist, og jeg er god til at støtte og motivere andre i hverdagen. Af kollegaer beskrives jeg som dygtig, arbejdsom og en stærk leder, hvilket kan tilskrives, at jeg er i stand til at opbygge tillid og skabe relationer på tværs af organisationen. Jeg er praktisk anlagt og har en bred viden indenfor mange områder, og jeg lærer hurtigt nyt.

22. maj 2018
Fast stilling
Nej
Koordinator
Kontorassistent indenfor administration/advokatsekretær/korrekturlæser
20
0
Koordinator/administrativ medarb mv. indenfor kontor/administration

Jeg har mange års erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem administrative og servicerelaterede opgaver, hvor jeg altid har fokus på at optimere processen og resultatet. Mit indgående kendskab til procesplanlægning, sagsstyring og kvalitetssikring skaber ikke blot et højt fagligt niveau men fører også til, at jeg arbejder effektivt og prioriterende. Mit store engagement er smittende, og jeg er yderst proaktiv og ansvarsbevidst. Efter flere år i et internationalt arbejdsmiljø er mine kommunikative evner stærke, hvilket understøttes af min naturlige evne til ubesværet at samarbejde med alle persontyper, samt at jeg har et lyst sind. Det er naturligt for mig hurtigt at tilegne mig viden om nye it-værktøjer, og jeg er bl.a. en rutineret bruger af Microsoft Office.

22. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Management Konsulent
E-MBA, HD-A
38
30
Konsulent eller lederjob med afsæt i min afsæt i min faglighed indenfor strategi- og forretningsudvikling, salg & marketing og/eller business intelligence.

Jeg har altid trivedes med at analysere og løse de mest udfordrende markedsmæssige problemstillinger og komplekse strategiske spørgsmål - og mit engagement og evne til at eksekvere, lede projekter og skabe resultater ligger et godt stykke over gennemsnittet.

Mit arbejdsområde har altid haft et omdrejningspunkt omkring strategi, forretningsudvikling, salg & marketing samt data- og markedsanalyse både på executive og ledelsesniveau og i konsulentstillinger - nationalt og internationalt.

Jeg har været drivkraften og arkitekten bag flere ekstraordinære og succesfulde strategiske og markedsrettede initiativer omfattende bl.a. vækst strategier, Commercial Excellence, transformation, Turn Around, fusion, digitalisering, distributions- og omni-kanaler, partnerskaber, BI & Analytics og due diligence.

Jeg er analytisk og strategisk tænkende med en stærk holistisk forståelse, der gør, at jeg kan se både de store linjer og de små detaljer i komplekse forretningsmæssige problemstillinger, og finde frem til andre eller nye veje med succes.

Jeg har altid mod til at være med, hvor det sker, og har både let ved og lyst til at sætte mig ind i nye områder. Jeg er forandringsparat og trives med udfordringer i et miljø, hvor opgaverne udvikler og forandrer sig løbende - og jeg kan samarbejde på alle niveauer i en virksomhed.

21. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør International
kontor med speciale i spedition
18
6
stillinger på direktør niveau eller over, i en global virksomhed.

Personligt er jeg en ildsjæl, brænder for udfordringen i arbejdsopgaverne
hvad enten de er bundne, eller kræver udvikling eller nytænkning. Jeg har
evnen til at se løsningen i stedet for problemet, samt få min omgivelsers
accept for løsningen og mine medarbejders forståelse for vigtigheden af at
nå de nye mål. I teamet er jeg ofte lidt utålmodig, når løsningen ligger lige
for, men jeg har stor forståelse for at sikre sammenhæng for virksomhedens
øvrige aktiviteter samt teamets behov for tid til implementering og fortsat
varetagelse af de daglige rutiner.

19. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesformand
Finansiel uddannelse
37
30

Jeg bidrager med fokus på forøgelse af virksomhedens værdi igennem vækst, effektivisering, digitalisering, optimering af de finansielle forhold, samt kunde og medarbejdertilfredshed..

Mine kompetencer har jeg fra mere end 35 års ledelse og drift på executive niveau i den finansielle sektor, samt drift af egen virksomhed igennem mere end 15 år.

Jeg vil særligt kunne bidrage med:

 • Udvikling og eksekvering på af virksomhedens strategier
 • Stærkt økonomisk indblik og viden om finansiering
 • Ordentlighed, herunder fastlægge rammerne omkring bestyrelsens arbejde
 • Forandringsledelse, herunder håndtering af personalereduktioner
 • Øge virksomhedens salg, kundetilfredshed og arbejdsglæde igennem opbygning af

  performancekultur

 • Optimering af driften ved anvendelse af digitale værktøjer
 • Et betydeligt netværk og mangeårig kontakt til virksomheder i forskellige brancher,

  et netværk jeg gerne deler og anvender i min sparring af ledelsen

 • Som person bidrager jeg med engagement, godt humør, empati, samt en resultat-

  og løsningsorienteret ledelsesstil.

22. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afdelingschef. COO
Cand.Merc.
24
8
Direktør, Afdelingschef, HR chef

Ledelse er omdrejningspunktet for mit arbejde. Hvad enten det er som leder for ledere, specialister, medarbejdere eller etablering af enheder, tværgående samarbejde eller at få fagligheder eller afdelinger til at arbejde efter samme mål.

Min karriere begyndte med organisationsudvikling, styrings og kvalitetsmodeller samt performancemanagement i form at direktørkontrakter mm. Mit fokus skiftede efter få år til strategi og implementering, projektledelse, sekretariatsbetjening, kundetilfredshed samt produkt- og forretningsudvikling. Forandringsledelse fulgte efter som en helt naturlig del for at sikre at både medarbejdere, afdelingen og organisationen arbejdede i samme retning som strategien.

Ovenstående erfaring har jeg haft med mig siden jeg i 2005 begyndte at interessere mig for ledelse og HR og den værdi, dette giver til en enhed, afdeling og hele organisationen. Ledelse binder organisationen sammen gennem retning, ressourcer og vedvarende optimering af enheden eller enheder.

Jeg kan samle en enhed eller organisation og skabe det samarbejde der skal til mellem fagligheder, som er altafgørende i både produkt- og serviceudvikling, forretningsudvikling eller væsentlige skift i strategi eller organisationen.

Mit kommende job skal gerne indeholde flere af følgende kerne elementer: ledelse af ledere/medarbejdere, strategi, opbygning af enheder/organisationer, helhedsfokus på udvikling, coaching af individer og teams, undervisning og relations salg. Mit mål er at have fokus på helheden, strategien og opnåelse af resultater.

18. maj 2018
Fast stilling
Ja
CFO
cand. merc. / HD
25
20
CFO
Jeg er en strategisk og handlekraftig CFO med 16 års erfaring inden for IT, consulting og professionelle services, og jeg har erfaring med alle aspekter af CFO-rollen - både på det
strategiske og operationelle niveau. Desuden har jeg erfaring med strategisk udvikling og økonomisk styring af internationale datterselskaber.
Jeg har haft succes med at skabe substantiel toplinje gennem forretningsudvikling og M&A samt bundlinjevækst gennem implementering af ERP-systemer, BI og digitalisering af administrative processer med indbygget robotics, som har understøttet vækst, skabt effektivitetsstigninger og differentierede kundeportaler.
Jeg motiveres af værdiskabende forretningsudvikling og sparring på topledelsesniveau, den daglige ledelse af finans- og administration samt at stå i spidsen for implementering af kritiske digitaliseringsprojekter. Min ledelsesstil opad er proaktiv og vedholdende, og nedad er jeg i øjenhøjde, lyttende, sætter klare mål og giver feedback til mit team.
18. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
0
0
26
15

I have extensive experience in the following areas; Internal Audit, Risk Management (ERM), Forensic Auditing / Accounting, IT Auditing, ERP Management, Supply Chain Management, HSE, Asset Management, Audit Department Inception, Audit Committee, Balanced Scorecard, Business Analyst.

Included in my experience is a combination of mining, oil & gas and other financial consulting experience.

I am a team player and believe in an open-door policy. I have a passion to mentor and assist staff members and to ultimately make a positive change in their respective careers. Customer satisfaction and buy-in is of critical importance to me. I have been involved in mentoring and developing staff in various countries.

The effectiveness of problem solving should be met with clear and manageable solutions. It is critical to foster mutual respect between all respective parties concerned. To this end, audit reporting and communication should be clear and concise.

I have South African Citizenship & Currently based in Qatar

18. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Direktør
HA / HD
30
27
Direktør - CEO - CxO

Kommerciel direktør profil med stor erfaring i vækst- og forandringsledelse

 

Med et karriereforløb hos velkendte danske og internationale virksomheder på tværs af forskellige brancher, både industri, service og handel, har jeg en solid baggrund og har over en længere årrække arbejdet med strategi, forretningsudvikling, salg og ledelse i både små og store virksomheder/forretningsenheder herunder også ejerledede virksomheder.

Med en kundecentrisk indstilling og hands-on erfaring arbejder jeg ubesværet med hele virksomhedens værdikæde, på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Jeg har stor erfaring med drift, vækst og markedsføring af B2B salgskanaler indenfor såvel handels- som servicevirksomheder.

Vækststrategi har været et naturligt omdrejningspunkt i de fleste af mine tidligere stillinger hvor produktkvalitet, ordholdenhed og ordentlighed har været grundforudsætninger sammen med en struktureret markedstilgang.

Jeg er en moderne lederprofil med bred erfaring og et stærkt finansielt afsæt, der motiveres af forandrings processer og som har et solidt ståsted, også nå det til tider kan være stormfuldt. Fokus er på sikker eksekvering og fremdrift i forhold til strategi og planer, hvor hele organisationen inddrages og tages med på rejsen.

Gode kommunikationsevner og fortrolig i omgang med både bestyrelse, ejerkreds, medarbejdere, medarbejderorganisationer samt øvrige in- og eksterne interessenter.

16. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Brand Director
Teknisk Designer
28
12
Ceo, Cco, Coo, Sales director, Brand Director

 An ideal visionary executive candidate for top management within general, sales or

operational/change management, fitting medium sized companies with growth ambitions.

Outstanding people skills as an inspirational team builder who attract, motivate and develop

talent.

During the last 26 years I have been working in the fashion business, mostly with

international brands, primarily within sales, business development and management

/leadership retail/franchise. I have a strong knowledge to the Danish/Scandinavian

marked and has built up a high level of experience and a great network within the

European marked

People that have worked with me, will most likely describe me as a dynamic and

determined person, with a great engagement together with deep roots in commercial

businessman ship. I have an entrepreneurial attitude and acts proactively with a

structured approach. I am a dedicated and involving team player who values the

importance of a good network. My negotiation, communication and interpersonal

skills are excellent. In my management and leadership role, I value and execute

honesty, thrives when I with personal leadership go in front of the group motivating

the team to follow. Most people would describe me as being open minded,

motivated, happy and cheerful.

16. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Eksportchef
Merkonom i afsætning
35
5
Salg af FMCG, helst eksport

Udadvendt, kontaktskabende og positiv. Familiemenneske. Stor erfaring med salg til distributører/importører i Asien (Kina, Japan, Korea). Godt humør. Omstillingsparat. Fleksibel. Rejsevant og -villig. Vidende. Glad. Empatisk.

Interesser: Musik (koncerter og lytte), biler, rejser, have

15. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Partner og Konsulent
Forsvarets videregående lederuddannelse & Diplomuddannelse i Pædagogik
22
20
Ledelse, HR udvikling og rekruttering
 • Mit kald er at få mennesker til at samarbejde, udvikle sig og yde deres bedste.
 • Generalist med 20 års erfaring inden for ledelse og HR-området.
 • Solid erfaring og succes med helhedsorienteret udvikling af ledere og medarbejdere.
 • Dokumenteret succes med adskillige forandrings- og organisationsudviklingsprojekter både i forsvaret og for en række kunder i Danmark.
 • Robust baggrund og menneskekender med en høj emotionel intelligens, der sætter mig i stand til at kommunikere med alle i en organisation fra top til bund.
 • Skaber resultater ved at være udfordrende, klar i min kommunikation og ikke mindst ved at være en anerkendende leder, der skaber arbejdsglæde.
 • Tilbyder et perfekt mix af kompetencer fra det offentlige og private arbejdsmarkedet.
15. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Managing Director Nordic Forum Holding
Bachelor of Science in Economics
21
21

Introduction

I am the one who identifies and drives change together with a committed board. The bigger challenge, the more interesting. Whether it is to get non profitable companies profitable or non-growing to grow does not matter, it is all the same interesting challenge for me!

I have successfully performed several company transformations in my career (Meca Car Parts, Lindab Profile Finland, Lindab Profile UK, Lindab Profile Russia, Nordic Forum) and am always looking for opportunities to do it again. I quickly get the grasp of how a company "ticks" regardless of whether it is within cosmetics, car parts, construction components or any other product or service area.

Change management with strong leadership and delegated processes is my speciality. I particularly like to work with focused owners that have clear expectations.

Cultural differences makes this work even more interesting. I have through the years worked very close to the following markets China, UK, Finland, Denmark, Norway, France, The Baltics, Germany, Russia, Poland and the rest of the CEE countries.

In the near future I am looking forward to new exiting company transformations and also to be involved with more board assignments where my specific expertise in Procurement and Asia sourcing can be valuable. If any opportunity or challenges would take me and my family abroad this is something I would gladly consider.

Best regards

Håkan Bergström

20. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Administration Manager
MBA in Management Consulting
18
8
Administration Manager, Operations Manager, Project Manager, Management Consultant

An experienced administration and procurement professional with over 18 years of international experience in operations management and procurement.

A consultative leader with a proven track record in strategic planning, client focus, effective interactive communication, initiative, teamwork, focus on quality and details, and ability to develop constructive relationships with different stakeholders.

Specialties: administration and operations management, strategy, change management, stakeholder relationship management, negotiation, contracting, procurement.

15. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Logistics Manager
HHx
25
11
Ledelse inden for produktion, logistik, lean, forandringsledelse

41 år, far til to drenge på  6 og 10 og bor sammen med kæresten Marie gennem 15 år. Jeg nyder at løbe en tur og at opholde mig i naturen. Jeg sidder qua min tid som selvstændig konsulent som advisory board medlem i Dystopia Entertainment, som er en eventvirksomhed der involverer rigtig mange unge frivillige.

Fagligt er jeg en handlekraftig leder med bl.a. 8 års erfaring fra en større FMCG-virksomhed og de seneste par år har opgaven været at skabe en større forandringer i det logistiske setup hos mindre virksomheder bl.a. ved implementering af nye WMS-systemer til effektivisering og kvalitetssikring. Jeg har et indgående kendskab til ledelse af personale og mellemledere, og har skabt succes med at omsætte strategi og mål til konkret handling. Jeg har været LEAN-ejer og facilitator i udvikling og implementering af en ambitiøs LEAN-strategi, og i kombination med behovet for at skulle styre forandringsprocesser, så har jeg udviklet en ledelsesstil der har en anerkendende og coachende tilgang til den enkelte medarbejder/leder. Teamwork er vigtigt for at jeg når mine mål.

15. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
System Administrator
IT Erhversudd.
24
5
Teamleder, supportleder, supportchef, driftkoordinator, it-koordinator, driftleder

God til at igangsætte og opfølge.

Konkurrence menneske og god til at træde i karakter.

Ansvarsbevidst og risikovillig.

Beslutsom

Resultatorienteret

Er positiv, udadvendt og har høj empati.

Individualist med godt humør.

God til at etablere og fastholde langsigtede relationer.

God mental styrke og kan overskue komplekse problemstillinger, og i stand til at arbejde under pres.

Stor indsigt i komplekse it systemer omfattende både hardware, software, drift økonomi og budgettering.

En del års erfaring med koordinering og projektledelse.

God til at sammensætte selvkørende teams.

15. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
Diploma in Business Administration, pre-MBA
30
15
Salgsdirektør, salgschef, Head of Sales, Kommerciel direktør, BTB salg

Jeg har rigtigt meget at byde på, og kan garanteret gøre en forskel, hvis der skal skabes en bedre performance i salget, eller hvis du har dele af forretningen, som du ønsker skal komme til at fungere bedre.

 

De seneste 15 år har min karriere været drevet af at skabe lønsom resultatforbedring, samtidig med at skabe en kultur, hvor medarbejdere tror på virksomheden, stortrives og brænder så meget for deres arbejde, at de fastholdes i virksomheden, og virksomheden fastholder deres kunder.

 

Jeg er god til mennesker, og jeg arbejder bedst, hvis der skal flyttes noget med salget og medarbejderne.

 

Jeg søger at komme ind i en virksomhed med en stærk kundedrevet salgskultur, og det er mit håb, at den kultur der er i din virksomhed og de kompetencer der driver mig, vil kunne give et succesfuldt match.

14. maj 2018
Fast stilling
Nej
Direktør/salgschef
Eksportteknikker
32
28
slagschef

Har som salgschef i flere jobs haft direkte sparring med topledelsen omkring strategisk og operationel udvikling af virksomheden. Jeg har mange års erfaring som salgsleder i internationalt miljø og altid haft tæt direkte og indirekte kundekontakt. Jeg er stærk på forretnings- og markedsudvikling og god til at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Jeg er kreativ og innovativ og kan lide at gå forrest for at motiver mine kolleger. Elsker en travl og aktiv hverdag med stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Min ledelsesstil er anerkendende og delegerende. Jeg kender værdien af højt motiverede medarbejdere og ved hvad der kræves for at nå såvel personlige som fælles mål.

 

14. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Leder
Cand.med.vet og Matser i Oplevelsesøkonomi og Ledelse
23
5
Direktør, udviklingschef, leder

En af mine stærkeste kompetencer er at skabe synlige værdiskabende resultater, baseret på evnen til at koordinere og drive meget komplekse processer. Jeg er visionær og handlekraftig og formår at understøtte, udvikle og drive store visioner OG evner at realisere og forankre visionerne i det daglige arbejde og gennem strategi og handlinger at skabe konkrete resultater

Jeg har beskæftiget mig med ledelse, innovation, erhvervsudvikling og forandringsprocesser i over 10 år i en lang række regi, og har i samarbejde med både politikere, virksomheder og interesseorganisationer skabt fælles målsætninger, der forenede og tilgodeså flere dagsordener på tværs af sektorer, landegrænser og fagligheder

Jeg tænker i helheder - og hele vejen rundt, når jeg arbejder med blik for både organisationen, menneskene i den og økonomien bag, og jeg ser FNs verdensmål som en spændende ramme for fremtidens udvikling og vækst.

14. august 2018
Fast stilling
Ja
CEO
IMD MBA
22
18
SVP Marketing, SVP Salg, CMO, CXO, CCO, CSO, CEO, MD

Efter 15 år i Schweiz i eksekutive stillinger har jeg besluttet at vende hjem til Danmark af familiemæssige årsager. Jeg søger derfor nye udfordringer.

Med erfaring fra globale B-to-B virksomheder samt med baggrund som selvstændig i en B-to-C virksomhed mener jeg at have mange kompetencer at tilbyde danske virksomheder.

Jeg har haft corporate karriere med stort strategisk og ledelsesansvar hos NKT i Danmark og Asien og hos HILTI i Liechtenstein og Schweiz. I 2003 tog jeg en MBA på IMD og jeg har derefter haft ledende stillinger i global salg, marketing og forretningsudvikling i HILTI.

I de sidste 9 år har jeg været CEO og Partner i en start-up, som jeg har udviklet til et internationalt succesfuldt brand sammen med en kollega fra IMD. Jeg er tryg ved at lade andre stå for den daglige drift, mens jeg fortsætter i bestyrelsen.

Jeg er overbevist om, at jeg vil kunne bidrage betydeligt til en dansk international virksomhed i en executive kommerciel rolle. Jeg kommer naturligvis gerne forbi til en uforpligtende snak, hvis I vil høre mere om min baggrund og kompetencer.

17. august 2018
Fast stilling
Ja
Senior Partner
MBA
30
25
adm. direktør, salgsdirektør, country manager, business unit manager

MBA

B.Sc.EE, Svagstrømsingeniør

P&L ansvar

Forretningsudvikling

Personale udvikling

Forandringsledelse

Salg af tekniske produkter, og tilegner mig enkelt ny teknisk viden

Strategisk planlægning og implementering

Synligt lederskab. Coacher, sparrer og motiverer

Skaber relationer både eksternt og internt

Empatisk og kommunikerer enkelt med alle niveauer i en organisation

Analytisk og struktureret

Konkurrenceret, antikorruption og compliance

Pricing

14. august 2018
Fast stilling
Ja
Business segment direktør ( group SVP)
E-MBA
30
25
C-levels alternativt Salgs Dir i større virksomhed

Global og international erfaren c-level executive  

Erfaring

 • Full value chain  og P/L ansvar ( 200 m€)
 • Global cross boarder management fra +20 lande
 • Konvertering af en nordisk virksomhed til en global virksomhed,
  nu aktiv på 3 kontinenter
 • Organisations- og konceptudvikling førende til en indtjeningsprofil
  som uden sammenligning slår markedsstandarder
 • Generel strategiudvikling og ikke mindst eksekvering
 • M&A erfaring ( kontakt, forhandling, DD Work streams og
  post-integration projekter)
 • Bestyrelseserfaring

 

11. maj 2018
Fast stilling
Nej
Director, Sales and Business Development UK/EU
Cand.Merc. IMM, International Marketing and Management
7
2
Business Development, Brand Management

Jeg er en forretningsudvikling og lancerings specialist, der har har arbejdet de sidste 3 år i Singapore og returnerer til Danmark og København i Juni.

Mine nøglekompetencer ligger indenfor brandingstrategi, forretningsudvikling samt udbygning af nye og eksisterende forretningspartnerskaber. Min industrierfaring er splittet mellem FMCG og biotech hvor mange af de produkter jeg har lanceret, har været meget complexe, som følge heraf kan jeg nemt oversætte og konceptualisere kompleks emner til værdiskapende kommerciel information. 

Jeg har erfaring fra både globale førende MNC og start-up, som har givet mig de efterspurgte evner til både at kunne udvikle kompetente overordnede strategier samt at gennemføre den praktiske eksekvering og implementering.  

11. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Project Management Office/Operations
e*MBA in Change Management & Leadership, HD-O, P-ING
17
10
People Management, Business Development, Supply Chain Management, Change Management , Project & Portfolio Management or Product Management

I am a result-orientated and highly dedicated person, and my energy derives from making a positive impact/difference through my leadership.

I have more than 17 years of business experience cross-functional, primarily within supply chain management (on all levels), service, strategy, sales and projects. I am a talented people manager and I have lead business development globally for years in international organizations.

I have worked in many different industries and sectors, and I have gained a great knowledge of the core dynamics in a value chain of a company and the importance of strategic management and leadership.

9. maj 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
bachelor/korrespondent - Coach - Leder - CBA
37
11
Afdelingschef, Teamleder, HR manager, Coach, Mentor, konsulent

Min store styrke er mit blik for det enkelte menneske. Jeg sætter et stærkt hold med fokus på, at vi udvikler os og skaber de bedste resultater sammen.

I min tilgang til opgaverne er jeg først og fremmest ansvarsfuld, ambitiøs og resultatorienteret. Jeg har struktur og overblik og følger op. Jeg har en coachende ledelsesstil og støtter både den enkelte og gruppen i at nå de opsatte mål.

Jeg kommunikerer tydelige mål og uddelegerer
ansvar og opgaver.

Det, der er vigtigt for mig i rollen som leder, er at skabe et trygt arbejdsmiljø baseret på tillid, dialog og respekt.

Der skal også være plads til sjov og kreativ tænkning.

Jeg tror på, at de bedste og mest enkle løsninger kommer ved at skabe motivation og sikre involvering på alle niveauer i organisationen.

Som menneske er jeg ærlig, empatisk og lyttende. Jeg er meget optaget af at udvikle og optimere, og jeg skaber store resultater, når jobbet for mig rummer tillid og frihed.

7. maj 2018
Fast stilling
Nej
Salg
Business
2
0
Salg og markting

 

My name is Peter Hansen. I am Danish citizen that has recently graduated with a Bachelor in International Business and a Master’s degree in Business Administration from Feng Chia University, Taiwan. My major was in Management of Technology, a business program delivered in Chinese. My Thesis was titled: Business leadership in China.

My current position is at Alltrade Ltd. as a sales representative. Alltrade is a manufacturer of home fitness machines and equipment. The main function of my job is to follow up on old cold leads through mediums such as cold calls and emails, along with handling the quotations. After the completion of my Master's degree, I worked in the financial company USGFX as an account manager, and was tasked with the selling of our services. Prior to that, I was working for a startup company, Success Come. To canvas customers, we used the phone and the internet, along with participation in fairs; I have participated in fairs in Malaysia and Thailand, and went to Europe on a 2 week business trip during the Spring of 2017. Furthermore, I have completed an internship at Luell Industrial Corporation, where I made websites for their products (spare parts for classic cars).

I'm looking for a trainee position in Denmark and I am willing too work abroad should the job demand it.

 

7. maj 2018
Fast stilling
Ja
Direktør
civilingeniør fra DTU
20
15
job som direktør

Med ni års direktionserfaring indenfor salg af tekniske løsninger på forskellige markeder, synes jeg, at jeg har ”værktøjskassen” i orden. Jeg ser derfor min næste udfordring på netop direktionsniveau (som funktionsdirektør eller CEO) i en stilling, som stiller krav til administration og salg af tekniske løsninger, gerne kombineret med store ledelsesmæssige opgaver. Jeg har stor erfaring fra maskinindustrien, skibs-, offshore- og bilbranchen, men jeg kan sagtens se mig selv i andre brancher.

7. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO / Business Developer
HA-jure & HD-O
25
22
CEO

Hvem er jeg?

 • Med baggrund i marketing har jeg gennem de sidste 15 år som CEO med fuldt P&L ansvar høstet bred erfaring fra forskellige brancher.
 • Jeg er en empatisk leder med en involverende lederstil, der forstår at skabe begejstring for projekter og opgaver.
 • Jeg befinder mig godt med at arbejde på såvel det strategiske og taktiske niveau, men nyder også at have fingeren på pulsen og være med på det operationelle niveau.

Hvad kan jeg?

 • Jeg er analytisk stærk, hvilket sikre en hurtig forståelse for forretningen og værdikæden og giver et godt udgangspunkt for at optimere forretningsgangene.
 • Udarbejde en stærk strategi, som med min kommercielle baggrund altid tager afsæt i markedet og de tendenser, der er i markedet.
 • Jeg sætter klare mål og er bevidst om at det rette team i fællesskab skaber de bedste resultater.
 • Jeg er en god kommunikator, der i både skrift og tale er i stand til at formidle budskaber på alle niveauer i organisationen.

Hvad vil jeg?

 • Det er vigtigt for mig at være en del af og have indflydelse på beslutningsprocesserne i virksomheden.
 • Jeg nyder at arbejde i et internationalt miljø, hvor der er høj grad af interaktion både internt og eksternt.
 • Jeg finder det klart mest interessant at arbejde med udvikling, frem for afvikling, men forstår også at lave nødvendige tilpasninger.
7. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Kundeservicechef men fratræder 30/9
Bankassistent og lang lederuddannelse
35
26
Leder eller krævende specialisstillinger.

Jeg er en person der har et højt drive og stiller krav til min omverden ligesom jeg også forventer at de stiller krav til mig.

Som leder er jeg motiverende, coachende og går forrest for at nå resultater. Jeg har et stort overblik men evner også at se detaljen.

Jeg er meget forretningsorienteret og lever stort set altid op til stillede mål.

Som mit CV viser har jeg mange års ledererfaring.  Ledererfaring er specielt i meget krævende situationer, hvor der kræves lidt ekstra.

3. maj 2018
Fast stilling
Nej
Area Director, Strategy & Performance Excellence
IT Engineer – Computer Science
14
12
VP, CIO or equivalent within Strategy, transformation, IT development, service delivery etc.

Experienced Area Director with strong strategic, organizational, commercial & delivery management skills, combined with broad technological insight. Ability to build the vital digital transformation bridge where business goals is realized through strategic use of IT Services.

Operating on strategic & tactical level between business & delivery management, business & service development and organizational change management. Strong focus on execution & benefit realization.

Extensive experience with overall leadership of complex business and delivery organizations with 100+ FTEs across Danish, Scandinavian, near & offshore locations. Running digital transformation & development programs/projects in combination with application outsourcing & IT service management deliveries.

Proven track record on strategy design, execution, reinforcement & benefit realization through structured change & portfolio management. Has spearheaded multiple strategic transformational change initiatives. Including restructuring & reorganizations to align service offerings, agile delivery capability & methodology to changing market demands.

From a strategic perspective extensive experience with service offerings design, delivery standardization and quality & performance optimization. Also integrating the use of Global Delivery from nearshore & offshore into standardized delivery methodologies including shared & managed service delivery.

Extensive experience with leadership of managers, executive steering committees, portfolio & program boards.

2. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
Executive MBA
25
20

Jeg har de sidste 13 år været ansat i to internationale virksomheder, hvor jeg har arbejdet på forskellige markeder og med forskellige produkter. Mine roller har været lokale, regionale samt globale. Jeg har 20 års ledelseserfaring heraf 15 år med ledelse af andre ledere. I den periode har jeg opbygget en solid erfaring i strategi- og forretningsudvikling samt implementering, værdikædeoptimering, salgsledelse, kundeservice samt analyser af brancher, markeder og segmenter.

Derudover sidder jeg i bestyrelsen i 4 selskaber.

1. maj 2018
Fast stilling
Ja
General Manager
Datalog med MBA
12
10
Direktør i mellemstor virksomhed med vækstpotentiale

Underdirektør / General Manager i global high-tech Fortune 500 virksomhed med solid taktisk og strategisk ledelseserfaring.

Forretningen jeg er ansvarlig for omsætter for DKK 1,1 milliard og har 350 ansatte. Salget er ligeligt fordelt mellem Amerika, Europa og Asien. Ansvarlig for: Salg, marketing, udvikling, produktion og service.

Jeg brænder for at skabe vækst samt, at udvikle virksomheder og mennesker. Gennem min  ledelseserfaring, fra både store og små virksomheder, har jeg fået en indgående forståelse for hvordan samspillet i hele værdikæden kan bidrage til at skabe vækst.

Som person er jeg åben og ligetil og har en analytisk tilgang til tingene. Jeg evner at definerer en strategi og omsætte den til konkrete mål og handlinger. Min ledelsesstilen er inkluderende og målstyret og gør brug af LEAN værktøjer såsom Visual Management, Continuous Improvement og KPI Leadership.

1. maj 2018
Fast stilling
Nej
Ledig - pga. besparelser
EH-økonom
20
5
Contract manager, kundechef, driftschef - indenfor facility management

Stærk profil indenfor ledelse og Facility management søger nye udfordringer.

 Jeg har stor erfaring i både kontrakts udfærdigelse og kontrakts styring – både som kunde og leverandør.

Min ledelsesstil er, uddelegerende, medinddragende, støttende og med fokus på at den enkelte bruger sine kompetencer og ressourcer mest optimalt i forhold til opgaven. Jeg er ikke bange for at træde i karakter hvis det kræves.

Jeg mener at jeg med min erfaring i at arbejde med kontrakter både som udbyder og kunde kan bidrage positivt til mange forskellige typer områder, ikke kun indenfor servicefag.

Jeg er i mit arbejde, grundig, systematisk og resultatorienteret. Jeg trives godt i travle og temopfyldet miljøer, dog med tid til at løses opgaverne med tilfredsstillen kvalitet.

Jeg har en bred erfaring i at arbejde både selvstændigt og i grupper og kan lide begge former for arbejde. Jeg er god til at ”vende tingene på hovedet”, når der skal findes nye løsninger.
I min hverdag har jeg haft en bred kontaktflade med mange forskellige faggrupper og forstår at kommunikere på mange niveauer.

Jeg er meget servicemindet og god til både at have det store overblik og øje for detaljen, så intet bliver glemt.

Jeg er hurtig til at tilegne mig nyt stof og vil naturligvis gøre en stor indsats for hurtigt at lære det jeg endnu ikke kan.

Som person er jeg udadvendt, har godt humør og formår at møde mennesker, der hvor de er. Jeg tror på de bedste resultater kommer hvis man samarbejder og udviser forståelse for hinanden.

30. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Contract Management
Cand.merc. Industrial Marketing & Purchasing
18
8
Manager/Director niveau indenfor supply chain og operations

Med 8+ års ledelseserfaring indenfor supply chain management og operations management har jeg været med til at trimme og optimere både store og små virksomheder. Stikord som 'performance management' og 'change management' eksempler på hvad jeg kan tilføre en virksomhed.

Jeg er ikke branchespecifik, da jeg har beskæftiget mig med flere områder, men fælles har været fokus på B2B markedet, og markant fokus på virksomheder og industrier i forandring.

Mit drive kommer af at ville gøre en forskel og bidrage til den positive udvikling. Det gør jeg med en analytisk og helhedsorienteret tilgang, hvor værdiskabelsen sættes i fokus.

30. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR chef
Cand.merc.
25
20
Primært inden for HR og ledelse.

En forretnings- og resultatfokuseret HR leder med erfaring fra globale virksomheder, som bidrager strategisk ud over funktionen.

Strategisk sparringspartner med forretningsforståelse, end-to-end processer og implementering af strategiske beslutninger samtidig med at være på forkant med de personalemæssige effekter heraf.

Konverterer forretningsstrategier og visioner til HR-strategier, change management, HR-infrastruktur og konkrete handlinger, der understøtter udvikling og vækst.

30. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Manager
MSc. Eng.
14
7
Manager, Director, Leder

Min erfaring ligger indenfor en industri hvor teknologi, analytiske evner og evnen til, at udforske detaljer, mens vi stadig ser det større billede, danner grundlaget for de fleste beslutninger, og hvor tværfaglige indsatser er en naturlig del af, hvordan vi gør tingene. Jeg har solid erfaring med, at navigere i matrixorganisationer og internationalt miljø og tilpasser mig nemt nye situationer og miljøer.

Jeg er vellidt på tværs af organisationen og har en involverende ledelsesstil. Jeg leverer resultater og er ikke bange for, at skære igennem når retningen skal sættes. Jeg er dog heller ikke bange for, at korrigere retningen såfremt ny viden indikerer, at det er det rigtige, at gøre.

Jeg elsker, at arbejde sammen med dygtige folk der ønsker, at bidrage og jeg skaber trygge rammer der sikrer, at teamets viden sættes i spil for, at løse opgaverne på en pragmatisk og god måde.

Igennem min karriere har jeg opnået en bred forretningsmæssig erfaring:

Ledelse og Kommercielle processer: Linieledelse, Projektledelse, Funktionsledelse, Asset Management, Budgetproces, Business Review, Business Development, Due Diligence, IPO, M&A, Forecasting, Strategi, Performance Management, Porteføljestyring, Governance, Finansiering, Risikostyring.

Tekniske og Operationelle områder: Deterministiske og Probabilistiske grundlag, Numerisk Modellering og Simulering, R&D, Site Survey, 2. Linie Beredskab, Reserves Management, Field Development, Production Operations, Reservoir Management, Exploration, Production Technology, Well Integrity, Reservoir Engineering, Geoteknik, Geomekanik, Geologi, Geofysik og meget mere...

30. april 2018
Fast stilling
Ja
Ledig - grundet tidsbegrænset projekt
Cand.comm
18
3
Projektledelse, HR, Salg

Eksekverende Projektleder med stor erfaring fra både det offentlige og det private

29. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Vicedirektør
Officersuddannelse
42
38
Leder/chef stillinger inden for de områder mit CV viser

Jeg anser mig for at være en faglig stærk person inden for ledelse, økonomi, administration, personale samt bygningsdrift, som grundlæggende lægger meget vægt på struktur og detaljer. Har et stort kendskab til de menneskelige reaktioner når der sker forandringer på arbejdspladsen. Jeg brænder for drift og udvikling af organisationer, dette omhandler både struktur, arbejdsprocesser og menneskelige relationer. Min lederstil er respekt/empati, troværdighed, medarbejderinddragende. Jeg kan bidrager med erfaring, viden, troværdighed og respekt i de arbejdsrelationer/opgaver jeg deltager i, er god til at sikre gennemførelse og forankring af projekter. Er altid i godt humør da jeg mener livet er for kort til at være sur.

Fritid/privat: Gift på 31 år med Jytte, har to sønner på henholdsvis 32 og 34 år samt en datter på 21, vores datter er et plejebarn som har boet fast hos os siden hun var 4 måneder gammel, og så har vi tre børnebørn. Familiemenneske som nyder at være sammen med børn og børnebørn, elsker at rejse, dels på oplevelsesture men også badeferier, USA, Vietnam, Thailand, Kina, Cuba og planlægningen er nu på safari for at se minimum Big five og derefter Dansk vestindiske øer. Bor tæt ved fjord og skov som også bliver benyttet en del. Stor interesse for politik og samfundsforhold. Aktiv cykelrytter, træner 3-4 gange om ugen, spinning i vintersæsonen, cykler gerne på arbejdet (hvis det ligger inden for en radius af 50 km).

7. maj 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO Norisol Norge AS
MBA
32
25
C-level. indenfor olie & gas, energi, maritime, bygge og anlæg samt produktion

Energisk leder med stor international erfaring - erfaring der er opnået igennem fejl så vel som succes.

Erfaring med a drive vækst både organisk og via opkøb, business transformation, turn-around management, køb og salg af virksomheder, strategi, storkunde relationer (B2B) sales stakeholder management samt kontraktforhandlinger på højt niveau.

Medlem af bestyrelserne for 2 equity ejede virksomheder.

 

 

 

27. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Seniorkonsulent
IT Supporter
17
5
IT support, IT Ledelse & IT Drift

En spirende person, med bred faglig erfaring og stort drive søger nye kolleger.

Jeg er en 40 årig imødekommende og meget energisk "UNG" mand, som søger nye udfordringer, gerne et job hvor jeg kan blive udfordret, og min kvaliteter kan komme en ny virksomhed tilgode.

Jeg har i over 25 år beskæftiget mig med IT-faget, og har i godt 5 år haft med ledelse og projektmanagement at gøre. For mig er ingen opgave for lille, og ingen for stor, jeg er ydmyg men selvsikker, og evner både at arbejde alene, men bestemt også i et team, uanset om det er som den toneangivende, eller som konsulent eller tekniker.

Nogle af mine kurser, certifikater.
Cisco CCNA
Morsebevis
Radiokommunikation
F-Secure teknik og salg
Bitdefender teknik og salg
Flight Medicin
Kvalitetsbevidsthed
Driftoperatør 1 & 2

27. april 2018
Fast stilling
Ja
Head of Technology, CTO
Ph.D, MBA
23
16
fremstillingsindustri, energi sektor, rådgivning

My personal main resources are approaching my life with the mindset of “Do things with passion – or not at all”. I have an enterprising, visionary and result-oriented way of thinking; believing the best results are achieved by high performance teams. My professional denominator is leading acti- vities to commercialise the business sweet spots. My pivotal point is to orchestrate new solutions throughout the full value chain to emerge business success opportunities.

Keynotes: Speed, Leadership, Execution, Innovation, R&D, Business Development.

26. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CFO
MBA og cand.merc.aud.
19
12
CFO, finansdirektør, forandringsleder

LOOKING FOR NEW OPPORTUNITES
Searching for a CFO position within mid/large size companies with a change agenda. Experienced within the facility service industry, but also open to and adapting fast to other industries.

AMBITIONS
Make a purposeful difference • Influence and contribute to the strategic direction and targets of the company • Apply and execute MBA toolbox and experienced best practices • And to have fun all the way!

EXPERIENCED PROFESSIONAL
International finance and change leader with extensive experience and a 'can-do-attitude'. Delivering on the company's change agenda, with a solid toolbox from many different positions, tasks and projects.

STRATEGIC MINDSET
Leveraging strategic thinking from MBA. Trusted sparring partner for the CEO and management team. Execution focused, structured and analytical by nature, always with the solution and result in mind.

26. april 2018
Fast stilling
Nej
Ledig (Seneste stilling: Program Manager GOOGLE Partner Program Support)
Grundskole
18
11
Ledelse, personale og organisation

Kære Holmgaard Management,

Da jeg netop er hjemvendt til København, efter syv år i udlandet, tillader mig hermed at sende jer mit CV (EN version) samt en anbefaling fra min forhenværende arbejdsplads i Barcelona. DA CV kan tilrådighedsstilles ved forespørgsel.

Jobønske: Ledelse, personale og organisation.
Arbejdtid: Fuldtid
Lønniveau: 40.000-45.000Dkr.
Lokation: Københavnsområdet

Jeg håber at høre fra jer!

Med venlig hilsen,
Julie Popenda

25. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Arbejdssøgende
Cand.merc.
20
15
Salgsledelse, forretningsudvikling, chef/direktør

Se venligst mit CV

2. juni 2018
Fast stilling
Ja
Administerende Direktør
MBA
20
15
MD, EVP, VP på Sjælland og Fyn
25. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Jobsøgende
Bygnningsingeniør
1
0
Projektleder

Jeg selvstændig, har sans for detaljen, ansvars- og kvalitetsbevidst, fordomsfri, ærlig, hjælpsom, serviceminded og arbejder godt både alene og i teams. Trives godt med mange bolte i luften, og en afvekslende hverdag. Tidligere er jeg blevet rost for at være den gode kollegaer, med humor og engagement.

25. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Group Head of Logistics
Speditør
25
15
Supply Chain, logistik, distribution, transport, indkøb

Dynamisk, innovativ og resultatorienteret logistik profil, der brænder for optimering og ledelse.
Med en unik fokus og forståelse for logistik effektiviteten (Responstid, fleksibilitet, performance og total
omkostning) som et værdifuldt konkurrenceparameter.
Samt den enkelte leverandørs og medarbejders rolle, som aktiv medspiller igennem hele værdikæden.
På både det strategiske, taktiske og operationelle niveau.
Stærke resultater, skabt via en bred SCM erfaring, hands on tilgang og motiverende “People management”.
I tætte interne og eksterne partnerskaber, med basis i, en struktureret, systematisk, proaktiv, fleksibel, og
vedholdende eksekverende entreprenør profil.
Robust og empatisk leder med involvering, medbestemmelse og udvikling af den enkelte og “holdet”, som
de vigtigste nøgleord. I transparente rammer og fælles KPI struktur.
Der stortrives med ansvar, selvstændighed, mennesker og ledelse gennem mennesker samt en hektisk
hverdag.
Men ikke mindst, et dedikeret, analytisk, vedvarende optimerings DNA og købmandsgen, som drives af, top
performance, som den suveræne forskel. Der tiltrækker og skaber de loyale og længerevarende tilfredse
relationer.

25. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Freelancer
Coach & Finansiel rådgivning
18
13
Ledelse, Karriererådgivning, HR Management

Min erhvervsmæssige erfaring og primære fokusområder i et nyt samarbejde:

 • 13 års ledelseserfaring med 1. og 2. led medarbejdere - salg, marketing, backoffice
 • 13 års rekrutteringserfaring indenfor bl.a salg, marketing, ledelse, stabsfunktioner. Er vant til at arbejde med profilanalyser som fx. DISC, PI
 • 13 års erfaring med forskellig typer af personalesager, herunder:
  Fraud, stress, organisationsændringer, afskedigelser, konflikthåndtering ml. leder/medarbejder, leder/leder
 • Coaching af medarbejdere og ledere (Uddannet Coach i 2013)
 • Forretningsudvikling både som primær ansvarlig for områder men også som sparringspartner
 • Erfaring med større organisationer i forhold til tværgående samarbejde og stakeholder management.

Jeg har en bred erfaring og forkærlighed for:

 • At koble strategi og medarbejdere sammen. At få strategien nedbrudt så det bliver gjort aktuelt og nærværende for den enkelte og sikre en fælles forståelse mod et fælles mål
 • At tiltrække de rigtige kandidater og sætte det rigtige team
 • At være en empatisk medspiller i min rolle som leder og/eller sparringspartner
 • At udfordre det bestående med en passioneret og empatisk tilgang

Mulige stillinger kunne være:

 • Ledelse med fokus på medarbejdere, organisation og udvikling
 • HRBP med fokus på organisation og ledelsesmæssig sparring samt forretningsudvikling
 • Rådgiver med fokus på sparring/karriererådgivning
25. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Konsulent
cand. mag. i filosofi
3
2
Konsulent (evt. projektleder) inden for kommunikation, ledelse og rådgivning

Jeg er uddannet kandidat i filosofi fra Aarhus Universitet og har ligeledes min bachelor fra samme sted. Derudover har jeg en tillægsuddannelse i journalistisk formidling og virksomhedskommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg har en bred erhvervserfaring fra tiden før, under og efter min universitetsuddannelse indenfor bl.a. projektledelse, analyse, kommunikation og rådgivning.

24. april 2018
Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
Mellemleder forsvaret
32
20
Salgsdirektør - Salgschef

Jeg har over 20 års erfaring fra salgsledelse i såvel mindre som store virksomheder. Mine opgaver har været at vækste afdelingerne, videreudvikle og implementere nye salgsstrategier, optimere kundetilfredsheden, samt medarbejder tilfredsheden.

Mine mange års salgserfaring har vist at jeg kan:

 • Lede salgsorganisationer med fokus på omsætning og lønsomhed
 • Stigning i kundetilfredsheden
 • Realisere budgetmål og KPIer
 • Salgstræning og coaching af salgsorganisationer

Min lederstil er understøttende og delegerende. Jeg kender værdien af højt motiverede medarbejdere, og ved hvad der forventes af en moderne leder fagligt samt personligt. Som person går jeg gerne forrest, og bruger mig selv i et dynamisk samspil med medarbejderne, så vi går i samme retning. Jeg er resultatorienteret, målrettet, humoristisk og passioneret i mit arbejde.

Jeg er stærk i personaleledelse, salgsoptimering, salgsledelse af medarbejder samt mellemleder. Jeg har kompetencer i Account management, strategisk salg samt kanvassalg (new Bizz). Jeg er en god coach, og forstår mig på Lean.

Min baggrund

Min succes hos de nævnte firmaer på mit cv, er blandt andet min store egenskab til at motivere mine medarbejderne. Det falder mig helt naturligt at drive afdelingen med personlig coaching baseret på egne erfaringer som Account Manager, et godt arbejdsklima med masser af humor, betænksomhed, omsorg og ikke mindst fortroligheden mellem medarbejder og leder. Min form for ledelse gør, at mine medarbejder gennem årene ikke har ønsket at forlade afdelingen, altid er topmotiveret og villig til lige at yde en ekstra indsats, hvis jeg beder dem om det. Derfor har min lederbedømmelse fra medarbejderne gennem årene altid ligget over index 90.

Hvem er jeg?

Jeg er 49 år, lykkelig gift og far til 3 børn. Jeg besidder en god portion humor, og mener at humor er et vigtigt parameter i hverdagen i en salgsorganisation. Jeg har overblik i pressede situationer og arbejder meget struktureret. Jeg er energisk og handlekraftig, og med en stærk vindermentalitet - en chef der får tingene til at ske, og aldrig er bange for at gå forrest. Jeg er drevet af nye udfordringer og mål, og jeg nyder et miljø hvor aggressiv vækst er på agendaen. Som menneske er jeg empatisk, afbalanceret, åben, ærlig, målrettet og energisk. Egenskaber der flere gange er blevet dokumenteret ved 360 graders undersøgelser og tests.

 

24. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Jobsøgende
Cand.merc. Management of Innovation and Business Development
10
2
Forretningsudvikling, Produktudvikling

Se indledning CV.

24. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Cand.mag. i kultur, kommunikation og globalisering med specialisering i ledelse og organisationskultur
7
5
Karriererådgiver, virksomhedskonsulent, Salgsleder, HR-konsulent, HR-medarbejder

Iværksætter med kandidatgrad i ledelse og organisationskultur

Fem grunde til at ansætte mig:

 1. Jeg er handlingens mand, som ikke sidder og venter på, at andre gør tingene for mig.
 2. Iværksætter og erfaren leder, der ved, at der skal penge ind for at udvikle organisation. Uden salg er der ingen midler til udvikling.
 3. En god købmand, som brænder for at lave en god handel, også med internationale samarbejdspartnere.
 4. Stærk relationsskaber
 5. Dyb og bred viden inden organisationskultur og ledelse, hvori jeg har stærke kompetencer inden for salgs- og kommunikationstræning af medarbejdere.
23. april 2018
Fast stilling
Ja
Construction Design Manager
Architect - BSc (Hons) BArch (Dist) RIBA
10
4
Project Manager/Project Coordinator/Design Manager/Architect - Construction Industry

My key strengths lie in a combination of multidisciplinary project experience with an international construction firm, and design knowledge as an architect to quickly understand and resolve complex construction issues. I have an open mindset, inquisitive personality and approach tasks not only with diligence, but as the team enthusiast regardless of the challenge faced.

Backed by ten years of professional experience, I recognise the importance of establishing and maintaining relationships to achieve project success. In recent years I have focused on implementing digital construction/building information modeling (BIM), as a management tool for collaboration among project stakeholders, to control project quality, timetable and budget.

In my current role as construction design manager, I have been exposed daily to onsite activities which have greatly enhanced my technical ability. I have a unique combination of skills, not only to understand design and construction principles, but also in dealing with project management and contractual matters.

23. april 2018
Fast stilling
Ja
Service Technician
Master of Engineering(Mechanical)
6
1
Service Engineer, Maintenance Engineer,Design Engineer,

I am a mechanical engineer with 6+ years of international experience in installation, commissioning, inspection, operations and maintenance of large process plants in Oil & Gas industry and Mining & Steel industry.

I'm a dynamic, independent and creative person who has a systematic and careful approach to details in all projects and at the same time providing the right team spirit.

Keyword Competence: M.Sc. Mechanical Engineering, Freelance Mechanical Inspector, Preventive & Predictive Maintenance, Piping, Energy saving & optimization, CFD Simulation, Technical Office Documentation
Computer skills: Mechanical: Fluent, Gambit, Salome-Meca, Auto Cad, Carrier
General: Microsoft office Package, O.S. Window, OS Linux

23. april 2018
Fast stilling
Ja
Skandinavisk e-Commerce Manager samt Bestyrelsesformand
Højere Handelseksamen
28
13
Ledelse i Internationalt miljø, gerne med engelsk som hovedsprog. Er åben for forskellige typer branche.

Som person er jeg en ansvarsfuld og engageret leder, der sikrer den gode balance mellem personaleledelse og kundeleverancer.

Jeg har erfaring med ledelse af både små og store teams og sætter stor pris på at analysere og eksekvere på optimeringstiltag på tværs af arbejdsgange og afdelinger i virksomheden.

Mit arbejde er analytisk og resultatorienteret både selvstændigt såvel som i tæt samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland.

Jeg ser mig selv som koordinator, multitasker, serviceorienteret, projektleder, udadvendt, kommunikativ, igangsætter og ildsjæl med engelsk på højt niveau.

Jeg værdsætter et professionelt miljø med forståelsen af at trivsel fremmer resultaterne.

Dette gælder også i min fritid hvor jeg er aktiv gymnast, instruktør og bestyrelsesformand i en forening med 700 gymnaster og 80 ildsjæle.

Jeg kan næsten altid finde tid til at kaste mig ud i nye spændende projekter. De sidste 5 år har jeg været holdleder og arrangør af et hold på Kræftens Bekæmpelses arrangement Stafet for Livet.

 

23. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Part-time student towards BSc in Psychology
European Business Administration / MARKETING
8
2
Brand Manager

I am an international FMCG marketing specialist. I am French, trilingual (English, Spanish and French) and with my family we have decided to settle in Denmark for the long-term where I am looking for my next career opportunity.

My marketing skills include market research to rebranding, NPD, new TV campaigns, PR and sampling campaigns, as well as consumer and trade promotions and of course project management.

I am a great believer that the whole is greater than the sum of its parts and I have successfully worked in multinational teams during all my work and volunteering experiences. I am continuously learning to further develop my interpersonal skills and cultural perspectives understanding through my part-time studies in psychology (I am about to finish my 3rd year of studies).

 

I have always been hired after successful "trial": after a work placement during University, I was hired as an assistant brand manager for Ocean Spray Drinks; a few years later, after a maternity leave replacement working in an interim position, I was hired as a product manager for Nutella and Tic Tac.

I love running, contact with nature, upcycling furniture, and have developed a taste for interior design since our relocation to Denmark.

 

20. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Country Director
cand.scient.pol
10
9
Jeg søger en ledelsestilling - gerne med et regionelt ansvar for f.eks. Østeuropa og Rusland og gerne som leverandør til pharma- og andre teknologidrevne virksomheder.

I am charismatic and hardworking business leader with great personal drive, strong integrity and values and with proven results in managing and developing a business in a challenging environment. As an experienced MD I have in-depth knowledge of every aspect of a business and great leadership capabilities. Founding father and chairman of VL76 in Russia collecting the leading Danish business men for the common goal of learning from each other.

I am seeking new opportunities in a Danish or international organization with a base in Copenhagen area preferably in the clean room business or other technology-driven businesses.

20. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
CEO og CFO
Cand. Oecon
18
11
CFO og Direktør
CEO/CFO søger arbejde ved virksomheder hvor der er gang i den.
Efter at at have assisteret de tidligere ejere, i salg af min eksisterende arbejdsplads, til en af de store spillere på markedet, søger jer derfor nyt arbejde. Jeg elsker virksomheder hvor der er en forandrings- og forbedrings dagsorden. Mine kompetencer er at komme ind til kernen i en virksomhed og skære unødvendigt fedt fra og optimere driften for dermed at kunne vækste de vigtigste områder. Titlen er ikke vigtig, mere dagsordenen i jobbet.
19. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Søger nye udfordringer
MBA, Erhversvforsker Ph.d., Civiling.
26
12
Ledelse, direktør, PMO, Projektledelse, Kommerciel forretingsudvikling, Transformation, Digitalisering

Min ledelseskarriere er forankret i videnstunge og typisk projektorienterede BtB og BtC virksomheder, der har givet mig både en teknisk og kommerciel profil. En profil der har skabt resultater i transformationen af virksomheder og mindre enheder samt i den kommercielle forretningsudvikling i både (halv)offentlige som private selskaber. Af resultater kan bl.a. nævnes:

 • Turn-around gennem effektivisering af hele virksomhedens værdikæde med forbedring af EBITDA på DKK 85 mio. og besparelser på DKK 120 mio. i et entreprenør/serviceselskab.
 • Effektivisering af arbejdsprocesser gennem digitalisering, herunder udviklet og implementeret IT-baserede
  planlægnings- og styringsværktøjer, der har skabt overblik over komplekse forretningssammenhænge og
  givet retning i virksomheders operationelle og strategiske styring.
 • Forbedring af konkurrenceevnen på hjemlige som internationale markeder gennem produktlanceringer, optimering af produktporteføljen, salg, udvikling og implementering af strategi- og markedsplaner i.

Herudover omfatter mine færdigheder bl.a. evnen til at gennemskue organisationer, skabe overblik og klarhed over komplekse sammenhænge, samt ikke mindst evnen til at spørge ind, lytte og inkludere kolleger og interessenter i opgaveløsningen/ beslutningsprocessen på en integrerende og tillidsskabende facon.

Jeg er, og bliver ofte beskrevet som en person med høj integritet der bevarer roen i ”stormvejr”. Og jeg lægger særlig vægt på åbenhed, respekt og fællesskabet i min ledergerning.

Jeg motiveres af at arbejde med helheden, samarbejdet i opgaveløsningen og opnåelse af fælles mål. Særligt motiveres jeg af udviklingsorienterede opgaver (af både strategisk og operationel karakter), der kræver analytisk tæft, evnen til at opstille mål og aktionsplaner samt gennemføre disse i tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

10. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Country Manager
HD
20
18
Country Manager, Managing Director, Head of Operations, Retail Director, Sales Director

Accomplished executive with domestic and international experience in retail operations, franchise, wholesale and marketing involving both start-up and growth organizations.

Result-oriented, decisive leader with proven success and track record of increasing sales and growing bottom line while spearheading operational improvements to drive productivity and reduce costs. Excel in dynamic, demanding environments while remaining pragmatic and focused.

Specializing in turn around management.

18. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Freelance konsulent/selvstændig
Cand. Merc. i Finansiering og Regnskab
14
8
CFO, Interim CFO, Økonomichef, Strategikonsulent

Solid økonomisk viden med erfaring inden for controlling, regnskab og finansiering, herunder værdiansættelse samt ansvar for årsregnskab for et børsnoteret selskab. En iværksætter i hjertet, der altid tænker på forretningsmuligheder og værdiskabelse. Skaber af 2 vellykkede start-ups. Freelance konsulent i de seneste år, primært inden for Private Equity, med fokus på strategi, forandring og optimeringer. Fremragende kommunikator. Masser af ”drive”, positiv energi og i stand til at sprede dette. Musikalsk.

18. april 2018
Fast stilling
Ja
Ledig efter arbejdsophold i Schweiz
Civilingeniør (kemi) og HD (Økonomistyring)
30
25
Ledelse af "Operations", plant management, generel ledelse. Indenfor pharma, Life Science, biotech.

 

Har en international profil efter flere ledelsesjobs i pharma/biotech/food ingredients hvor jeg har ledet fabrikker, - i enkelte tilfælde flere fabrikker i flere lande.

Har opbygget generel ledelses-erfaring gennem opbygning og ledelse af senior management teams incl. produktion, supply chain, QA/QA (cGMP), HR, vedligehold og support funktioner.

Erfaring med Change Management og tværorganisatorisk samt tværkulturelle miljøer.

Dyb erfaring med arbejde i Indien efter 3 års expat ophold for Ferring Pharmaceuticals, med ledelse af opbygning og start af ny fabrik.

Senest ledet Ferring Pharamceuticals's eksterne produktion af færdige lægemidler fra Ferring's hovedkontor i Saint-Prex, Schweiz.

Er vendt hjem til DK i April 2018 af private grunde (ingen sammenhæng med job/Ferring), og derfor klar til ny udfordring.

17. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
pt ledig
Cand.scient.soc
13
5
projektleder, koordinator, forretningsudvikler, rådgiver

Jeg har en kandidatgrad i internationale udviklingsstudier og geografi med fokus på naturressourceforvaltning og bæredygtig udvikling. Jeg har arbejdet med udvikling i Sydøstasien, Østafrika, det sydlige Afrika og Danmark, hvor mit arbejde har fokuseret på alle faser af projektledelse fra udvikling af programmer til implementering, monitorering og evaluering. Jeg har erfaring med kapacitetsudvikling på nationalt, sektor og lokalt niveau med fokus på fødevaresikkerhed, naturressourceforvaltning, bæredygtig udvikling, fattigdom og miljø.

 

Jeg har arbejdserfaring med koordinering og samarbejde med FN-organisationer, NGOer, internationale partnere og donorer, ministerier og universitetsfakulteter. Det betyder også, at jeg har en god diplomatisk sans og er god til at danne netværk med aktører med forskellige kulturer og jeg trives godt med at arbejde interdisciplinært.

 

Jeg ønsker at bruge mine internationale erfaringer og kompetencer, kulturel forståelse og diplomatiske sans og arbejde med danske virksomheder, der ønsker at komme ind på det internationale marked eller allerede er på vej.

 

16. april 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Manager
M.Sc. (Kemi Ingeniør), HD og MBA
15
10
Lederstillnger inden for pharma eller fødevare industri

15 års erfaring fra komplekse produktions miljøer, hvor jeg har opbygget omfattende erfaring inden for bla. personaleledelse, procesoptimering og forandringsledelse.

Jeg brænder for at optimere produktions- og forretningsprocesser via en involverende, målrettet og hands-on tilgang.

Jeg er vandt til både at arbejde på det operationelle samt strategiske niveau.