Database til interim og fastansættelse

Søg blandt mere end 5000 velkvalificeret ledere og specialister, eller ring og få del i vores interne database og netværk som er opbygget gennem mange år i branchen.

Søg efter ny CxO, leder eller specialist her - Klar til fastansættelse og interim.

Database for C-level | Søg topleder gratis

Det er bekendt at mere end 75 % af alle ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80% er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater til både faste og interim stillinger. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interim (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO, produktchef eller lign. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

No cure no pay

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at fastansætte en kandidat fra databasen er prisen kun kr. 19.900,00. Vælger i interim ansættelse afregnes på time/dag/mdr. basis. Bemærk, at vi også har en intern database med flere tusinde kandidater, som dog ikke ønsker at være offentligt eksponeret.

Kontakt os på "Kontakt" eller 7026 6144 for yderligere dialog.

14. november 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Akademiøkonom og HD 1. del
27
8
Salgschef, projektledelse, senior KAM

Jeg har 8 års erfaring som leder indenfor udvikling af medarbejdere og forretningsmuligheder, samt budgettering og opfølgning på disse. Jeg har mere end 20 års erfaring med salg og marketing relateret hertil. Jeg er en helstøbt og ambitiøs person med fokus på resultater og en analytisk, struktureret og fokuseret tilgang til opgaverne. Jeg har en troværdig fremtoning med gennemslagskraft. Særligt her jeg talent for at se nye forretningsmuligheder, forfølge disse samt en god evne til at få tingene til at fungere, binde enderne sammen mellem flere interessenter/samarbejdspartnere. Jeg har et stærkt kommercielt mindset og nemt ved at skabe relationer og fastholde dem. Er god til at omsætte og formidle den ledelsesmæssige strategi til operationelle tiltag og skabe ”fælles fodslag”, og har også et godt blik for, hvad der på praktisk niveau kan være hindringer til at følge strategien/holde motivationen, og formidle dette til toppen.

14. november 2018
Fast stilling
Nej
Executive Assistant
B.A. Rhetoric & Communication Studies
11
4
Executive Assistant, Project Management, Internal Communications

I am a proactive problem solver using my background in project management, communications, administration, and service to create solutions that support my senior leadership, as well as key stakeholders and customers alike.

Nationality - American. Werkvergunning noodzakelijk - relocation / tax assistance is not.

Main Competencies:
// Communicative
// Content Creation
// Organization
// Responsible
// Flexible
// Independent

14. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Distributions- / Logistikchef
CBA
32
30
COO, Logistik/Transport

Jeg er resultatdrevet og drives af muligheden for at opnå resultater, som kun få tidligere har kunnet præstere. Jeg er en god kommunikator og i kraft heraf også god til, at skabe forståelse og følgeskab under store forandringer.

Jeg er udadvendt og god til at skabe og fastholde relationer. Jeg trives på direktionsgangen såvel som i driften og nyder på den måde, at skabe sammenhæng mellem det strategiske perspektiv og basisdriften. De fleste af mine nære kolleger og samarbejdspartnere beskriver mig som en visionær og kreativ manager med et godt humør, stort drive og engagement – der mærkes og smitter!

Mine faglige erfaringer knytter sig til Supply Chain, produktion og distribution af Fast Moving Consumer Goods - hvor leveringspræcision er altafgørende. Desuden er min faglige ballast støttet op af en række teoretiske uddannelsesforløb bl.a. MBA og bestyrelsesuddannelse.

14. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
General Manager
MBA
18
10
CEO / direktør / bestyrelsespost

Passioneret leder med business mindset, stort mod og talent for transformation!

Mine spidskompetencer indenfor ledelse/strategi, udvikling og krisehåndtering.

Jeg når mine resultater ved at fokusere på retning, kommunikation og organisationshastighed.

Jeg er selvstændig, har et højt drive og evner at gennemskue og håndtere problemstillinger med høj kompleksitet. Jeg er positiv, åben og udadvendt. Jeg sætter stor pris på humor og en uformel omgangstone.

 

13. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO under fratrædelse
MBA, HD(A), Civ.ing.
30
25
Adm. direktør evt. bestyrelse indenfor Udstyr og maskiner (til fødevarer eller Pharma) eller engineering

Jeg er en strategisk, visionær, kommerciel, meget resultatorienteret og erfaren topleder med en 20-årig kontinuerlig historik af fremragende kommercielle og økonomiske resultater fra globale engineering- og projektvirksomheder, der udvikler, sælger, producerer, installerer og servicerer avancerede procesanlæg til primært fødevareindustrien men også til olie og gas, pharma, power og marine. Jeg kan transformere organisationer til højt ydende globale markedsledere gennem analyse, strategisk positionering, udvikling af entusiastiske teams, kundefokus, innovation, skabelse af stærke kunderelationer og optimal drift samt ikke mindst teamwork.

13. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgschef
Mellemlang
30
18
salgschef,salgsdirektør
13. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director Business Development
MSc, HD, MBA
-26
20
Tung international forretningsudvikling, ledelse, energi, business to business, løsninger

Analytisk og hands on

Ledelse og bestyrelses erfaring

Tung forretningsudvikling, strategiske partnerskaber, erfaringer fra Kina, Japan, Syd Korea, USA, Rusland, Europa, bor i Tyskland.

Energi, Renewables, Automatisering, Løsninger

 

 

13. november 2018
Fast stilling
Ja
Business Development Director
Cand. Polyt (Bioengineering)
20
5
Strategisk Forretningsudvikling eller Salg indenfor Biotech/pharma

Mine primære styrker ligger i forretningsudvikling/salg, tværorganisatorisk ledelse, strategiudvikling og portefølje prioriteringer. Jeg har arbejdet en del med innovation og 'early stage' produkter og har et godt øje for hvad der skaber værdi.

Vil også være interesseret i at arbejde med mere modne porteføljer såfremt der er tale om en strategisk turnaround og optimering.

 

12. november 2018
Fast stilling
Ja
Senior Finance Manager
HD (R )
25
15
CFO, Finance Director, Finance Manager i Københavns området

With an education as HD(R) from 1998 supplemented with the education as Registered Accountant from 2003 and with more than 20 years of international and national experience within finance and accounting, hereof 15 years with staff and projects responsibility, I have obtained comprehensive experience within:

 • Leadership
 • Stakeholder Management
 • Business Partnering
 • Financial Management and Processes
 • Budgeting

I achieve my results with an effort characterized with the following personal competences:

 • Articulate
 • Structured, Systematic & Analytical
 • Responsible
 • Good, considerate, empathic and business-oriented leader
11. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Projects
HD(O)
20
16
Salg, markedsføring, forretningsudvikling

Sucess med at overgå omsætning og indtjening. Stor erfaring i forretningsudvikling indenfor start-up, turnaround og konsulideringsvirksomheder. Rutineret i at opbygge relationer med beslutningstagere, afsøge problemområder og skabe løsninger og lederskab. Lede teams op til 430 personer, P&L ansvar samt budget på over DKK 500 millioner. Spidskompetancer indenfor kommerciel ledelse og afsætning.

 

9. november 2018
Fast stilling
Ja
Interim CFO
Cand Merc
20
15
CCO, CFO, CEO

I’m a result determined individual who drives uncompromisingly for higher performance. I thrive in a fast- paced environment where focus is on the ball and getting things done. I’m passionate about understanding and dissecting business models to identify areas of value creation/destruction. I position customers in the center of all I do and embed a culture of innovation and creative thinking to create new commercial opportunities. I’m fascinated by digitalization and how data insight can be leveraged to optimize impact from marketing/branding effort. I find purpose in my work from developing high impact corporate strategies by bridging business fundamentals to industry drives and long-term commercial/brand objectives.

I have an informal and grounded communication style aimed at resolving conflicts and making decisions. I’m focused on maintaining strong relationships and genuinely care about the wellbeing of my colleagues, business partners and consumers/shoppers. Empowerment is a key part of my leadership style as it fully unlocks the potential and performance of talented people. I insist on high team performance and health by facilitating a culture embracing diversity, inclusion, openness, humor/fun and clearly defined priorities and accountabilities.

9. november 2018
Fast stilling
Ja
Afdelingsleder
Maskinmester
16
5
Ledelse - indenfor teknik, produktion, GMP, eller andet spændende.

Jeg er en resultatorienteret person der sætter en ære i at yde et veludført arbejde og en meget vellidt person. Jeg er meget pålidelig og har nemt ved at skabe gode kontakter og relationer til andre personer. Som leder lægger jeg stor vægt på at inddrage medarbejderne i udviklingen af nye tiltag, da jeg mener, at motiverede medarbejdere er nøglen til at opnå gode resultater. Jeg lægger desuden vægt på at være en synlig og troværdig ledelse og sætter en ære i, at der er overensstemmelse, mellem det jeg siger, og det jeg gør.
Jeg er en stærk teknisk leder og det er væsentligt for mig at være med der hvor de strategiske beslutninger tages. I min hverdag anvender jeg LEAN med hovedfokus på KPI og tavlemøder. Jeg har mange års erfaring med GMP, særligt med fokus på dokumentation ved implementering af nyt produktionsudstyr. Min erfaring har lært mig, at vigtigheden i at have en god dokumentation, er afgørende i arbejdet med GMP.

9. november 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Kort videregående uddannelse
30
20
Salgschef, salgsdirektør, direktør, chef, leder, manager

Jeg har en solid og resultatskabende salgs- og ledelseserfaring (BtB/BtC) fra onsumer-, bygge- og underholdningsbranchen. Herunder KAM, netværk og relationssalg. Primært stærke kvalitetsvaremærker i meget konkurrence-prægede markeder.

Jeg har stor succes med kunderelationer. Min ledelsesstil er kommunikerende samt motiverende. Jeg er initiativrig, empatisk, velstruktureret, vedholdende og bevarer overblikket selv i pressede situationer blandt andet gennem en knivskarp prioriteringssans selv med mange bolde i luften. Jeg motiveres af at skabe gode resultater og få tingene til at ske i teamsamarbejde. "Har med-arbejderne succes, får jeg succes". Jeg lægger vægt på, at være en synlig og troværdig leder.

Solidt købmandsskab og tillidsskabende.

8. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jeg uddanner mig
HH/HD
26
18
Teamleder, chef, direktør, kundeservicechef, kundeservicedirektør, customer service manager, customerservice director, salgschef, salgsdirektør

Jeg er en resultatskabende og kvalitetsbevidst leder med mere end 24 års erfaring og succes med at opbygge & drifte kundeservice/support/call center, skabe strategier, analyser, struktur og skabe kundeoplevelser og kunderelationer og sikre kvalitet. Jeg er motiveret af at skabe resultater og udvikling gennem medarbejdere og ledere og udvikle deres kompentencer, så vi kan levere de bedste resultater og de bedste kunde og serviceoplevelser samt af innovation og at bruge styringsredskaber, implementere digitale løsninger og målværktøjer til at nå de fastlagte mål og sikre et højt fagligt niveau. Jeg kan bidrage med indgående kendskab til proffesionel driftsstyring, kundeservice, procesoptimering, projektledelse af forandringsprojekter, forretningsudvikling af servicekoncepter, loyalitetsprogrammer, CRM-aktiviteter, udvikling af digitale løsninger, ledelse, udvikling og motivering af medarbejdere og ledere samt en evne til at skabe resultater på baggrund af strategier og – implementering. Jeg har en inddragende, motiverende og inspirende ledelsesstil, der er åben og ærlig og skaber rum til alle i et vindermiljø, hvor begejsting og interesse for mennesker er en naturlig del.

Om min person kan jeg oplyse, at jeg er en analytisk og struktureret orienteret person, der selv kan tage initiativer og arbejde selvstændig, tager ansvar på alle områder og som har stor beslutsomhed, handlekraft & drive. Jeg har et positivt ressourceoverskud til at skabe og give den enkelte medarbejdere troen på, at alt kan lykkes og skaber derved vinderkultur og resultater gennem mine medarbejdere og ledere. Jeg er åbensindet, sjov og lydhør – ser andres perspektiver og imødekommer andres behov, samtidig med at jeg er i stand til at træffe hurtige beslutninger og sikre fremdrift. Jeg er inspirende & motiverende og skaber altid fælles fremdrift

 

8. november 2018
Fast stilling
Nej
International Influencer and Social Media Associate
Cand.merc
7
2

I have a diverse background with combination of digital marketing, consultancy and pharmaceutical industry. My interests include digital marketing, project management,  and business development. I speak Chinese(Native), English(Fluent) and Danish(intermediate).

With deep knowledge of online marketing, I am expert user of various digital tools, such as Google Analytic, Meltwater, Global Web Index, Crimson Hexagon, etc, always ready to learn something new.

I have accumulated solid project management experience. In some of the projects I worked closely with C level stakeholders from international clients such as Uber, P&G, B&O, Volvo, etc, ensuring smooth external and internal communication.

8. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Unemployed
Masters in Finance
10
2
Analyst, Controlling, Procurement, Supply Chain, Financial Market Investments, Business Intelligence, Audit, Consultant

Experienced working on Finance departments. I have a passion on Financial analysis of companies, where in my professional experience I worked closely for 10 months in developing tools to understand the finances of the company and 9 months for risk analysis (eg: segregation of duties, reports checks).  Two years professional experience working with Excel (also with application of VBA), SQL and working with Big data.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
Adm. direktør
cand.oecon
25
22
CXO og bestyrelse

Jeg har en fortid som økonomidirektør for C25-virksomheder og administrerende direktør for en stor dansk transportkoncern. De seneste år har jeg været direktør i en specialiseret konsulentvirksomhed, hvor jeg bl.a. har realiseret en vækst på 100% over 4 år.

 

Jeg er åben for nye udfordringer. CXO-jobs i større virksomheder, men også bestyrelsesarbejde. Er p.t. både formand og medlem af en række bestyrelser, primært inden for investeringer, ejendomme og energi.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
General Manager
Cand.merc.
25
20
CEo, COO, CSO, General Manager/divisionsdirektør

Executive management with 20+ years of successful international experience. Commercial and result oriented
General Manager with P&L responsibility.
I will characterize myself as smart, energetic, empathic and I have a
positive mindset with a motivating influence on people.
I understand how to drive results through others via great leadership,
clear objectives and teamwork.
I am well liked by employees, colleagues, customers and I am
visionary and see myself as a motivator and a hard-working achiever
who gets things done.

8. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Fratrådt afdelingschef
Cand.scient. (humanbiologi)
15
6
Operations, lean, forretningsudvikling, digitalisering

Kundefokus, analyse og lederskab

Strategisk forandring

Mine styrker ligger i at udvikle og implementere strategi for brugeroplevelser og processer.  Det vigtigste for mig er at søge kernen af den strategiske vision og bryde dem ned til velkendte elementer.  Så kan man nemlig formidle det i hverdagen og handle direkte på det.  Det gør jeg gennem intelligente KPI’er, et grundigt kendskab til hverdagen og uddelegering af ansvar.  Dertil den gode kultur for at kunne planlægge, eksekvere og undgå micromanagement.

 

Udviklende ledelse

Få ting giver mig større tilfredsstillelse end at være med til at forme et højtperformende team og en fremragende udviklingskultur.  Det har jeg gjort ved at tale ambitionerne op, at sætte klare mål og sikre en fælles vision, alt sammen med kunden i centrum.  Et fast, men fleksibelt koncept, der kombinerer hverdagens realiteter med blikket for fremtiden.

 

Processer, digitalisering og effektivisering

Gennem otte år har jeg specialiseret mig i processerne, der udgør administrationens pulsslag:   design, risikostyring, master data, automatiseringer, og offshoring.  Jeg skubber organisationen mod nye destinationer ved at drive, lede og rådgive om træning, IT-løsninger, implementeringer, softwareløsninger (inkl. robotter), operational risk, lean, projektledelse, forretningsudvikling, driftsledelse, GDPR og forandringsledelse.

7. november 2018
Fast stilling
Nej
Head of Web Development
cand.merc.dat.
31
18
Development Manager

Through my different positions during my 32 years in IT, I have gained a deep insight in various businesses both as a customer and as a vendor.

I manage to work under high pressure, having the courage to take tough decisions in difficult situations.

I have been able to overcome complex challenges by working closely together with high skilled IT competencies and many external IT vendors.

I excel when given the challenge to

 • build and lead high-skilled development teams through modern principles of autonomy and coaching
 • lead design of a new development architecture & (Open Source) technology stack
 • execute on a business strategy created on the newest design thinking principles

My main domain is SMBs where the individual driving force are more important than following formalized processes.

6. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Head of Operational Excellence
Cand. merc.
18
15
Driftsledelse, Driftsoptimering, Serviceledelse

Jeg er en erfaren leder, der trives med at skabe rammerne for førsteklasses kundeoplevelser, der kan udføres på en konsekvent, effektiv og rentabel måde. Jeg opnår dette mål gennem inkluderende lederskab samt kompromisløs fokus på konstant af forbedre kundernes samlede oplevelser og den operationelle præstation på tværs af kunderejsen.

Jeg har brugt det meste af min professionelle karriere på transformationer eller på at bygge nye funktioner op fra bunden. Jeg har dermed stor erfaring med praktisk forandringsledelse. Faktisk eksekvering og det at holde tingene simple ligger også højt på min prioriteringsliste.

Jeg har en bred og solid ledelsesbaggrund. Jeg startede som 22-årig i min studietid med personaleansvar i et telemarketingbureau, og har siden været leder for op til 50 personer, leder for ledere, leder for højtuddannede vidensmedarbejdere, leder for håndværkere, leder for administrativt personale mv. Jeg brænder for ledelse, og synes det er en helt særlig udfordring at motivere og skabe resultater gennem andre.

Personligt er jeg analyserende, informerende, modig, udviklings-begærlig og har et stort drive for at skabe gode og profitable kundeoplevelser.

6. november 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Factory Supply Chain Manager
HD-SCM, CBB Six Sigma, Master Lean, Projektledelse på IPMA c niveau samt Coaching
29
5
Proces optimering, Projekt ledelse, SCM og Produktions ledelse

Siden 2004 har mit arbejdet været fokuseret på proces optimering, samt senere også facilitering af Lean og Six Sigma filosofierne i praksis. Jeg har gennem tiden opnået stor succes på området, ligesom jeg har fungeret som både mentor, auditor og underviser indenfor Lean Six Sigma.

Jeg kan bidrage med stor praktisk erfaring og viden omkring Projektledelse, Lean, Six Sigma, Supply Chain samt facilitering af processer og filosofier i hightech produktion såvel som FMCG.

6. november 2018
Fast stilling
Nej
Nordic Key Account Manager
Kort videregående
22
1
KAM, Sales Manager, Business Manager, Business Development

 

5. november 2018
Fast stilling
Nej
Account Manager
Cand. Mag. /BA
20
0
Key Account Manager, Account Manager, Salgschef/Sales Manager, Team Lead, Distriktsansvarlig sælger, Salgsansvarlig

Mine primære styrker og erfaring ligger i strategisk og løsningsbaseret BtB salg, porteføljeansvar samt kunde- og relationspleje kombineret med særdeles gode evner inden for kommunikation, rådgivning og
forhandling.

Er en stærk kommerciel, agil og proaktiv profil, der samtidig besidder solid teknisk indsigt og forståelse via mangeårig joberfaring fra teknisk, tunge brancher med stort kvalitetsfokus.

Min filosofi bygger på at skabe værdi og gode oplevelser for kunden, og jeg sætter en ære i at arbejde struktureret mod at nå denne målsætning. Arbejder yderst selvstændigt, målrettet og
fokuseret og er bestemt rutineret i kommunikation på mange niveauer, sprog og på tværs af teams.

Betroet medarbejder, der ofte fungerer som eksekutiv sparringspartner ifm. strategiarbejde.

5. november 2018
Fast stilling
Nej
Insights Team Manager, YouGov
Cand.comm i Kommunikation og Kultur- og Sprogmødestudier (RUC)
12
4
Lederstilling (team-/afdelingsleder) eller rådgiver inden for strategi, innovation, insights, research, kommunikation

Mit navn er Marie Christiansen Krøyer, jeg er 38 år og uddannet cand. comm. i Kommunikation og Kultur- og Sprogmødestudier fra RUC.

Under studierne havde jeg en stærk drejning over i det antropologiske felt med en særlig interesse for at undersøge og forstå menneskers handlinger, tanker, adfærd, fællesskaber mv. Den interesse har jeg bragt med ind i mit arbejdsliv, hvor jeg har arbejdet med markedsanalyse de seneste 10 år.

Efter studierne startede jeg som konsulent hos analysevirksomheden YouGov, blev forfremmet til seniorkonsulent efter tre måneder og varetog den rolle i seks år, før jeg fik min nuværende rolle som Insights Team Manager, som jeg har haft i knap fire år.

Selvom jeg er glad for min nuværende stilling, ønsker jeg nye og større udfordringer i en virksomhed, hvor jeg kan udfolde mine talenter inden for ledelse, rådgivning, strategi, innovation, insights og kommunikation endnu bedre. Om det er en i lederrolle eller i en mere operationel funktion er sammen med fagområdet og virksomhedstypen i virkeligheden underordnet så længe, stillingen er fyldt med spændende udfordringer.

Pt. leder jeg leder et team af insights-konsulenter, som gennemfører og bidrager til at sælge primært kvantitative, men også kvalitative analyser, evalueringer og målinger til et bredt spektrum af nationale og globale kunder i både privat og offentligt regi. Jeg har transformeret vores tilgang til analyse markant ved at insistere på, at mit team altid indtager en aktiv, rådgivende partnerrolle over for kunderne og leverer klare og visuelt lækre insights, som føder direkte ind i kundernes udfordringer, strategiprocesser og beslutningstagen.

5. november 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Vice President, Projects & Technology
Ingeniør, HD-A og MBA
25
20
Projektledelse, PMO, forandringsledelse

Jeg har 20 års leder erfaring fra anerkendte internationale virksomheder som Danfoss, B&O, AP Møller-Mærsk og Nordex Energy.

Jeg har massiv international erfaring, og behersker forandringsledelse mellem mange forskellige kulturer og niveuaer.

Jeg er super stærk i projektledelse; har været mange år i maskinrummet, men endnu flere år, hvor jeg har uddannet og udviklet såvel projektledere, som funktionsledere.

Jeg sætter en kæmpe ære i at holde fokus på at leverer på aftalte KPI'er, men med overskriften: som 1 team. Det er vigtigt for mig, at holdet føler sig som et stærkt og dedikeret team. Her er min værktøjskasse stor.

Jeg er gift, har 3 børn, går på jagt og løber maraton.

 

4. februar 2019
Fast stilling
Ja
Innovation Manager (konsulent)
Kandidat I virksomhedsledelse (cand.scient.soc.)
17
5
Innovation, udvikling, kunderejse & oplevelse, brand, marketing, ledelsesudvikling, manager, change manager, Kunde succes, Event manager, udviklingschef

Som professionel innovationsmanager og kundeoplevelsesekspert har jeg
løst strategiske, konceptuelle og digitale forretningsmæssige udfordringer
for B2C og B2B i forskellige industrier. Den systematiske tilgang til innovation er f.eks. at bruge betydelige ubrugte data og viden vedrørende kundefrustrationer, trend og fremtid og generationsprofiler, inden man udfører sin hackathon, sprint eller design-thinking proces.

Jeg er motiveret af at skabe og udføre ’next practice’ indenfor produkt og service vækststrategier, og levere nye og bedre kundeoplevelser, der skubber grænserne for hvordan en virksomhed skiller sig ud og når deres mål. Jeg er meget ambitiøs omkring mit arbejde og sætter en ære i at afbalancere brugerindsigt, bæredygtige forretningsmuligheder, tekniske begrænsninger og designudvikling.

Jeg har erfaring med : Bygge og styre ’cross-border’ projekter og kreative teams i et struktureret rum - Skabe innovationsmuligheder ved at udnytte data - Beslutte retninger ved at udnytte data - Gennemførelse af TrenDNA & GenMap projekter - Kundefokuseret udvikling ved UX & UI forbedring - Facilitere Hackathons, Designthinking - Tilrettelægge systematiske innovationsworkshops - Skabe og designe positiv ’step change’ - Lede større innovationsprojekter - Markting, Brand & Event

Jeg tror på et team er stærkest, hvor alle har en stemme. Et diverse team vil altid skabe en bedre løsning på lang sigt. Jo mere et projekt bliver udfordret, jo bedre er det crash-testet på forhånd.
Hver person har sine specifikke evner inden for hans eller hendes område – når de forskellige evner vises, kommer det unikke i et team frem. Jeg er drevet af at være social, men når overblikket skal skabes og rammerne skal sættes i en strategisk opgave(projekt. -proces eller –integration), går jeg ind i et stille rum.

Som leder er jeg agil og empatisk, med stor fokus på at deadlines overholdes og forventningerne er afstemt.

5. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig/CEO/Bestyrelsesmedlem/Mentor/Træner/Forretningsudvikling
Selfmade iværksætter
25
15
Leder rolle

Efter mange år som selvstændig og i en position hvor relationer er altafgørende for succes, har jeg opnået en god evne til at indgå i hvilken som helst situation med en nysgerrig og positiv attitude. Jeg har en initiativrig iværksætter i maven og det har jeg nok altid haft. På mange områder er jeg selfmade og kan ikke fremvise en masse diplomer og eksamensbevis. Min styrke ligger i de stillinger og virksomheder som jeg har skabt eller været en del af at skabe.

Jeg er en god historiefortæller og rollen som underviser og leder inspirerer mig. Jeg har et dybtliggende behov for at medvirke til en positiv udvikling, dette værende i enkeltpersonen eller i organisationer. Jeg har lært mig tålmodighed, dog er min naturlige styrke utålmodighed. Jeg kan lide at få ting gjort, jeg nyder direkte tale og ærlighed. Min respekt for andre mennesker, medfører at jeg er til at stole på og altid forsøger at finde løsninger som giver mening for alle involveret.

De mange meget forskelligartet opgaver som selvstændig, har udviklet et overblik i pressede situationer, som jeg nyder godt af nu. Jeg lader mig sjældent skræmme, da jeg i min karrierer har været i mange situationer, såsom udbredelse af helt ukendt træningskoncept i DK, vigtige håndboldkampe, medarbejder samtaler, økonomiske udfordringer og salgssituationer, som har krævet overblik og snarrådighed. Jeg anser mig selv for at have prøvet det meste og for at være modig i situationer hvor det kræves, eftertænksom og analytisk, når der er behov og med en stor evne for empati og forståelse for den menneskelig psyke.

5. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
Cand. Merc.
-25
-20
Salgsdirektør, salgschef, marketingdirektør, marketingchef, kundedirektør, CEO

Jeg er en ambitiøs og kommercielt orienteret salgsdirektør med højt drive og stor gennemslagskraft, der skaber synlige salgsresultater. Har mange års succesrig erfaring med kommerciel ledelse, virksomheds- og forretningsudvikling, strategi og innovation på B2B markedet med fokus på online salg og strategisk salg. Herunder specielt transformation af virksomheder med stabilisering af modne forretningsområder og vækst for nye forretningsområder. Ekspert indenfor løsningssalg, krydssalg og  online salgskoncepter, der gør det nemt at være kunde i virksomheden.

Fra mine stillinger som CEO, salgsdirektør og salgschef har jeg meget stor erfaring med motiverende og coachende ledelse gennem ledere, ledelse af salgs- og kundeserviceteam og den vigtige synlige ledelse af medarbejdere i hverdagen. Dette kombineret med godt købmandsskab og indgående forret- ningsforståelse gør mig i stand til at sætte ambitiøs retning, foretage den nødvendige opfølgning og agere synligt i forhold til målsætningerne hos virksomheden.

2. november 2018
Fast stilling
Ja
Advokat
cand.jur
4
2
Jurist/advokat, in-house i privat virksomhed

Jeg har drive, lyst til at drive forandringer og finde løsninger i en kommerciel kontekst. Jeg har stærke analytiske evner, og arbejder altid målrettet og resultatorienteret. Min tilgang til mit arbejde er karakteriseret ved min grundighed og stærke engagement.

Jeg er advokat og har speciale i fast ejendom, herunder særligt ejendomstransaktioner, projektudvikling, erhvervslejeret, lejeret og projektsalg. Igennem min tid som jurist i advokatbranchen har jeg beskæftiget mig med både generel selskabsret, retssagsførelse og diverse andre retsområder. For den rigtige stilling er jeg klar til at prøve nye retsområder.

Min kommende arbejdsplads må gerne byde på udfordringer og rejseaktivitet. Jeg er en udpræget pragmatist med et roligt overblik.

1. november 2018
Fast stilling
Ja
Jobsøgende (senest Distriktschef)
cand.merc.jur
9
6
lederstillinger eller jobs indenfor jura

Jeg er af natur udadvendt, smilende og relationsorienteret.

Jeg gør meget ud af, at være i stand til at kommunikere på alle niveauer.

Jeg er ambitiøs, og er god til at holde hovedet koldt i en travl hverdag, hvor jeg også er i stand til at prioritere mine opgaver.

Jeg har fået lederansvar i en ung alder, hvilket har rustet mig til at evne at styre "frihed under ansvar". Mit ambitionsniveau tilmed, gør at jeg altid får noget for hånden. Jeg trives ikke ved at sidde stille og ikke have noget at lave, jeg tror på at man altid kan forbedre sig.

1. november 2018
Fast stilling
Ja
Manager for Digital Marketing
Multimediedesigner
11
2
Mit næste naturlige karrieretræk vil være som marketingchef, digital marketingchef, head of digital - kært barn har mange navne. Det afgørende for mig er ikke titlen, men ansvaret og muligheden for at gøre en reel forskel - gerne med eget budget og

Gennem en lang årrække med ansvar i marketingafdelinger på både kunde- og bureausiden, har jeg oparbejdet en bred erfaring med digital markedsføring, forretningsoptimerende arbejde og branding.

Herunder både i arbejdet med Digitale Strategier, Marketing Automation, Lead Generering, konverteringsoptimering på tværs af kanaler og lande - samt underliggende marketingdiscipliner.

På baggrund af min +10 års erfaring, og helst med udgangspunkt i data, tager jeg beslutninger indenfor digital markedsføring. Beslutninger der skal understøtte forretningens øvrige strategi og direkte understøtte væksten (gennem målbare aktiviteter).

5. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Manager
Produktions ingeniør
24
15
CTO, Head of Innovation, R&D Manager, Project Manager, Country Manager, Product Manager

Erfaren Head of Innovation og Business manager med baggrund i international virksomhed – uddannet produktionsingeniør

Det at være pioner i opbygning af nye organisationer og processer samt nøgleord som facilitering, disruption og optimering er for mig grundlæggende for hvordan jeg driver projekter og ledelse.

Nytænkende og motiverende leder, med mere end 20 års erfaring inden for den mekaniske industri med et vælg af forskellige produkter og materialer med hovedvægt på produkter inden for FMCG.

Jeg inspireres af at arbejde med mennesker og bringe dem sammen, og jeg finder min motivation i at få ting til at ske. Jeg arbejder dedikeret og loyalt og har et stærkt fokus på virksomheden.

31. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Senior Account Executive Financial Services, SAS Institute Nordic
Bachelor of Commerce
30
12
Lederstilling indenfor salg eller marketing. Eller tung account manager stilling (account executive, Director stilling)

Jeg har arbejdet med salg og marketing gennem mere end 30 år. Jeg har 12 års erfaring indenfor salgsledelse og generel ledelse. Jeg har haft ansvaret for afdelinger med op til 40 ansatte med P&L ansvar for hele værdikæden.

 • Bred kommerciel erfaring med en årelang indsigt i komplekse løsningssalg.
 • Indgående erfaring og succes med ledelse og udvikling af medarbejder
 • Dokumenteret resultater med forandringsledelse, adfærdsændringer og situationsbestemt ledelse
 • Relations skaber med et særdeles bredt netværk i både den offentlige og private sektor
 • Diplomatisk flair for at få samarbejder på tværs til at fungere både intern og ekstern
 • Fingeren på pulsen i forhold til nye trends på markedet og samfundet

Mit digitale DNA er opdyrket i IT og softwarebranchen, hvor jeg pt. har min gang og beskæftiger mig med Analytics, IoT, BI, Artificial Intelligence, Augmented Reality og mange andre interessante områder der kommer til at ændre den måde vi arbejder, bygger, lever og samarbejder på.

Ud over det faglige, er jeg et videbegærligt og udadvendt menneske med interesse for mine omgivelser og med en evne til at få det optimale ud af de mennesker jeg omgås. Jeg er opmærksom på værdien i anerkendelse og har fokus på hvad der motiverer den enkelte.

30. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Process Development manager
Civil Ingeniør Proces og materiale teknik
30
20
Business and strategy development, Innovation, Global project Management, Technology Development

Since 1998 I, as Director and International Manager have been in charge for developing and building new companies working with innovative high-technology processes. My experience has taught me to handle and lead complex projects from the development phase to the final establishment of a technology or a company.

I have worked 4 years in Germany for a global organization with successful implementation of a new innovative technology.

In my recent job as Manager of DanSpray A/S, I once again have been responsible for a company, strategy development and business development which has resulted in following:

 • More than 10 new major Customer Relationships in USA and Europe.
 • Turnover increase from 0-12 mill. dkk within the first 2 years.
 • Created a value growth to the Group of 20%.

My ability to formulate and implement successful strategy and business development, as well as knowing the realistic implementation time, is thus positively reflected in both the business operations and the established value set in the Group. This is due, inter alia, to My ability not only to act as the Managing Director, but also as a visible and acknowledging leader, showing the way forward and creating new contacts.

I am passionate about innovation and commercial business development, and therefore, in my future work, I want to help companies whose goal is to create value through new strategy, business and technology development of new products and processes. Also, to be used as a product specialist/advisor in collaboration with a sales organization and drafting new strategies.

30. oktober 2018
Fast stilling
Ja
CEO / COO
3 x MBA
20
15
CxO

Jeg er nysgerrighed af natur, og tre gange er jeg dykket ned i en MBA (2011, 2015 og 2018) for at blive klogere på mig selv, og ikke mindst klogere på, hvordan organisationer skaber high performance. Lige nu nørder jeg i Corporate Entreprenuership, med fokus på at udvikle nye forretningskritiske kompetencer, udvikle evnen til at praktisere ledelse af mennesker i et turbulent forretningsmiljø.

Ønsker til fremtidigt jobindhold

 1. Strategi / forandring / udvikling
  Som leder tændes jeg af at forstå en forretning, sætte ord på visionen, konkretisere det i missionen og sikre, at alle medarbejdere er med, for igennem high commitment skabes high performance, der er det ypperste, en organisation kan levere. Det gør ikke noget, at vi skal noget andet i morgen, end det, vi troede vi skulle.
 2. Ledelse

Jeg er hardcore i strategi, men undrede mig ofte over, hvor svært det var at kommunikere til medarbejdere og samarbejdspartnere, hvad det var, vi som ledelse havde besluttet i en given situation. Denne forundring gjorde, at jeg ville lære at forstå den anden side. Psykologien. Hvorfor jeg i 2015 dykkede ned i Business Psychology.

 1. Størrelse

Jeg har været EMEA salgsdirektør i en af verdens største IT virksomheder, og været COO / CEO i virksomheder med 15-50 ansatte, samt været selvstændig. Jeg vil gerne skalere, vækste og være sammen med bestyrelse eller ledergruppe, der ikke er bange for at tænke nyt. Det kan være som ansat eller som medejer.

 1. Branche

Jeg har erfaring fra IT (PIM, PLM, ERP, POS, BTB, B2C, SFA) – både projektsalg og projektstyring. Senest fra handels- produktion og lagerførende virksomheder. Jeg nyder tilgangen som ikke værende branche-blind, hvilket har skabt rigtig store resultater. Senest hos Nordic Game Supply GmbH.

 1. Internationalt udsyn

Jeg taler engelsk flydende, og har været Geschäftsführer i Tyskland siden 2017. Mit talte spanske er stort set forsvundet. Jeg er vant til at rejse og havde i 2005-2006 bopæl i Danmark, men kontor i New York, hvor jeg rejste ud mandag morgen og hjem torsdag aften. Kultur, politik og sprog interesserer mig.

Og nu formuleret i en sætning:

Jeg drømmer som leder om at fokusere på udviklingen af det professionelle lederskab, der fører organisationen ud af den vante kultur og de vante arbejdsprocesser – sætte en kurs, hvor medarbejdere får ansvar og bliver nysgerrige.

Så kommer resten af sig selv.

30. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
R&D Manager Specsavers
Audiologist
34
22
CEO, VP, Director, manager

Chef / adm. direktør med solid erfaring i ledelse af virksomheder med fokus på service og kundeoplevelser indenfor det sundhedsfaglige område. Jeg er resultatorienteret og har qua min baggrund i detailverdenen en dyb forståelse for finans- og økonomi. Jeg har solid erfaring med organisk vækst og M&A. Ligeledes med turn around af virksomheder. Trives vældig godt i ”kaos” og har en stor tilfredshed med at bringe orden og struktur i organisationer.

Jeg betragter medarbejdere som et vigtigt aktiv og vurderer, at jeg er god til at skabe et miljø hvor professionalisme og kommerciel forståelse går hånd i hånd med at skabe en arbejdsplads og et miljø, hvor medarbejderne trives og udvikler sig og hvor de tør tænke det utænkelige og gøre det umulige. Jeg er på ingen måder bange for at gå forrest og vise vejen - tværtimod.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
CCO
erasmus university + IMD
30
20
CEO, CCO

Efter 12 år i udlandet, ønsker jeg nu at vende hjem til Danmark og ideelt set arbejde for en dansk virksomhed med internationalt snit. Mit drømmejob er at tage en virksomhed og vækste den til salg.
Gennem de seneste 5 år, har jeg drevet et internationalt board som divisionschef med 10.000 medarbejdere i 62 lande. Jeg er commercielt fokuseret og fokuseret på bundlinie resultater.

29. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Junior Assistant / Studerende
Cand.Soc Politisk Kommunikation & Ledelse
4
0
Deltid, Fuldtid - Kommunikation / Marketing

Stud.cand. Politisk Kommunikation & Ledelse (PKL) ved CBS. Jeg har, trods jeg er studerende, allerede over 4 års erfaring med kommunikation og marketing fra forskellige brancher. Jeg har arbejdet i konsulentbranchen, telco-branchen, medicoindustrien, i en politisk organisation og nu for verdens største erhvervsejendomsrådgiver

29. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Group CEO & Founding Partner
Cand. Merc. Int. afsætning
20
13
Direktør / Director

Fratræder efter eget ønske min stilling som øverste ansvarlige i et nordisk digital marketing bureau, som jeg de seneste 10 år har bygget fra 1 til knap 70 medarbejdere.
Tidligere har jeg 9 års Salg / Marketing erfaring fra Carlsberg.

27. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Partner Program Manager
MSc EBA - Innovation and Business Development
3
3
27. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Direktør
HD og Bachlor i psky
32
25
HR og ledelse

Bor i København med min mand i gennem 30 år og vores 3 børn, som alle er voksne. Jeg er 53 år. I min fritid er jeg aktiv med venner og sport, som golf, yoga, tennis, fitness m.m.  Jeg har arbejdet i SAS, Sika og Canon alle store internationale virksomheder. Har alle tre steder været HR ansvarlig og været  ansvarlig for HR strategien og dens samspil  med forretningen. Har med stor succes opbygget HR teams, som alle steder har været meget velfungerende. Har været ansvarlig for eller dybt involveret i store transformationer i alle tre virksomheder som omstrukturering, virksomhedssammenlægning, og udflytning af produktion til udlandet. Har fast stilling i Canon, men  søger nye udfordringer.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Leder / Manager
B.Sc, HD(O)
23
11
Interim Manager, Leder / Manager, Projectleader inden for lægemiddel-, fødevare eller teknologibranchen

Som uddannet ingeniør og HD(O) har jeg beskæftiget mig med mange alsidige aspekter af industrien, både som support/produktions teamleder hos Novo Nordisk A/S, teknisk afdelingsleder i Chr. Hansen A/S, samt i tekniske stillinger som projektleder samt udviklingsingeniør.

Med denne erfaring kan jeg hurtig indgå som leder i et team/afdeling og sætte mig ind i eksisterende problemstillinger og skabe god værdi for området.

Som leder har jeg stor erfaring i at sætte rammerne for, at afdelingen/teamet sammen med nøgleinteressenterne fastlægger og når motiverende og værdifulde mål. Som del af dette understøtter jeg eksisterende værdifulde strukturer og opbygger nye, hvor det er nødvendigt. Min største passion er at få mennesker til effektivt og med god holdånd at spille sammen og blive en succes for forretningen.

Ledelsesmæssige nøglespecialer / erfaring
Involvering, motivation, roller og ansvar, ændringsprocesser, ansvarlighed, visuel ledelse, synlig prioritering, struktur, LEAN, ’SMARTE’ mål, visuelle KPI’er, resultatorienteret, cost/benfit vurderinger, forretningsforståelse, Insourcing, outsourcing, tværorganisatorisk vidensdeling, projektledelse, root cause analyser, innovation, leverandøraftaler, pharma/GMP, food/HACCP.

25. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Sales manager
Teknisk salg / diplom i ledelse
18
8
Sales manager/director, business development ect. B2B salg

Insisterende tålmodighed, diplomatisk gennemslagskraft, direkte kommunikation samt dialog i øjenhøjde er kendetegn i min profil. Jeg er modig uden at være dumdristig, har en stor grad af robusthed og formår at bevare mine gode menneskelige egenskaber under pres. Som menneske hviler jeg i mig selv, og trives med udfordringen der ligger i det lange seje træk, som sikrer succes. Jeg formår at omsætte og kommunikere strategi så den bliver en klar, målbar værdi og retning for alle. Mange års erfaring fra både eksternt og internt salg samt ledelse heraf, sikrer god forståelse for hele salgsprocessen, således vi hele tiden bruger vores kompetencer rigtigt.

I samarbejdssituationer tilfører jeg konstruktiv energi baseret på min evne til at tænke nyt, lytte, analysere og beslutte. Jeg besidder stor grad af velovervejet handlekraft. Stærk relations skaber, og jeg begår mig ubesværet på alle niveauer hos både kunder og i egen organisation. Jeg kommunikerer tydeligt og formår at samle mit hold omkring mig, hvilket giver mig muligheden for at udvikle både marked og organisation. Jeg arbejder altid med helheden.

Begge ben solidt plantet på jorden, oprigtig interesse, troværdighed og en tilpas portion ydmyghed er med til at skabe en åben og positive kultur. En kultur som skal være medvirkende til, at vi sammen når vores målsætninger.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Head of Technical Service & Academies
B.Sc. Mechanical Engineer / EMBA
12
5
Senior Manager, indenfor R&D, Engineering, Technical Service

I am a dedicated Senior Manager with a strong background within management, service, mechanical design and process development. My competence set is founded on a professional craftsman background, supported by several high level educations within mechanics, business administration and general management.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Operation Manager
MBA
29
15
Supply Chain Manager ell. lignende

Clear and concise communication
Calm, confident and trustworthy.
High delivery capability. Strong drive and result-oriented.
Able to influence others and gain influence.
Team-oriented leadership with ambition to involve all stakeholders
Long-term and strategic thinking
Very good learning ability.

I have quite a systematic approach and a good overview which ensure that we obtain review of the total workflow.

Good experience in change management and I have a clear theoretical understanding of the parameters that should be used to create a transformation over time.

My patience will ensure that we get everyone on board and my many years of management experience contributes in the transition phase which for many is a difficult time.
I have success because I just love my job and the people in it.

Typically I make the best results in a company with a desire to be "best in class". A company with a fighter spirit and a company that is on some kind of a missions with a high level of ambition. preferably a larger company with international contacts. The more complex the better.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Udviklingskonsulent
Cand.mag. dansk og virksomhedskommunikation
13
0
Konsulentstillinger, ledelsessupport, teamledelse, udviklingsarbejde, projektarbejde og tværsektorielle projekter

Stærk kommunikations- og udviklingsprofil, der altid har blik for optimering og effektivisering ud fra et blødt synspunkt: kommunikation og evnen til at forklare projektretning, incitamenter og behovet for forandring. Jeg vinder hurtigt folks fortrolighed og ser folks kompetencer i lyset af, hvordan de bedst sættes i anvendelse og udnyttes til fordel for organisation og medarbejder. Har en meget stor båndbredde - dygtig til at eksekvere og lytter indgående til andres faglighed og kvalificerer løsningen udfra de input. Kan bedst med konkrete ambitioner og mål og ærligheden omkring, hvordan man lykkes bedst som tværfagligt samarbejde. Humoristisk, konstruktiv og ærlig - får mange ideer, men vil kun søsætte dem, som andre bakker mig op i.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Team Leader
Danske Bank Akademi
30
15
Ledelse, Salgsledelse, konsulent

Det at medvirke til at skabe gode og solide resultater, baseret på udvikling og partnerskab, er præcis det jeg trives i og motiveres af. Jeg er dygtig til selv at skabe og udbygge relationer ligesom jeg er i stand til at skabe inspirerende rammer for andre at gøre det i. Den dynamik der ligger i menneskers dygtiggørelse og udvikling og den udvikling der følger for et team, en organisation eller en virksomhed er fantastisk at være en del af.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
KAM
civiløkonom
24
8
sales-, marketing-, business development manager, country manager, account manager

Salgs- og marketingansvarlig leder/specialist med flere års erfaring indenfor pharma og life science IVD diagnostik og rfaring med en række terapiområder.

Solid baggrund indenfor produkt- og marketingstrategi og eksekvering af produktlanceringer, market access, kommunikation og business intelligence. LIF (Medicademy) certificeret. Uformel leder og vant til at møde interessenter på alle niveauer. KAM erfaring, samt markedskendskab til BtC, BtB, via distributør, BtG.
Dedikeret og fleksibel person, energisk og med en entusiastisk tilgang til opgaven. Systematisk tilgang til målgrupper gennem screening, opbygning og segmentering. Erfaring med optimering af salgs- og digitale markedsføringsprocesser, herunder udvikling og implementering af strategi og udførelse. Praktisk erfaring med implementering af CRM-systemer.

Solid baggrund og erfaring med udbud, forhandlinger og kontrakter. Altid med et åbent kundefokus for at vedligeholde og udvikle forretningsforbindelser til langvarige relationer.
Strategisk input til planlægning og implementering gennem markedsanalyse. Change management, agil i nye markedssituationer, herunder konkurrence og ændrede markedsforhold. Stærke kommunikations-færdigheder, søger altid en værdibaseret løsning. Erfaring på de nordiske markeder med internationalt baseret netværk. Ledelse og coaching.

Jeg gør mit allerbedste i positive, åbne og kreative omgivelser, hvor alle respekteres for deres forskellighed.

23. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Area Sales Director TCAA DK
Den Danske Eksportskole
35
10
Tysktalende eksportmarkeder - speciale i industrielt projektsalg

Sammenfattende har jeg i mit virke, som eksportsælger løst opgaver spændende fra rent opsøgende karakter til decideret Key Account Management (KAM).

Sprogligt kommunikerer jeg flydende på engelsk, tysk i såvel skrift som tale.

PERSONLIG PROFIL:

Personlige værdier inkluderer vedholdenhed, proaktiv indstilling, struktur, vilje, afslutter, engagement, samarbejde.

Som person har jeg den nødvendige nysgerrighed og respekt for vigtigheden i at kunne tilegne mig ny teknisk viden.

Jeg er 53 år gammel, og fyldt med masser af godt humør samt gå-på-mod.

Baggrunden for mine hidtil opnåede resultater ser jeg, som en blanding af en altid struktureret og systematisk arbejdsgang krydret med en relationaskabende samt åben og ærlig fremtoning.

22. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Marketing Manager
HD (A)
25
10
Marketing Director, Marketing Manager, Projektleder, Digital

Jeg er en ambitiøs og resultatorienteret leder med mere end 15 års erfaring indenfor marketing, branding, projektledelse og strategi. Jeg arbejder på strategisk, taktisk og operationel niveau og anvender alle parametrene indenfor markedsføring. Jeg er dygtig til at budgettere, udarbejde marketingplaner og strategier samt at eksekvere på dem. Jeg har bl.a. erfaring med at arbejde indenfor høreapparater, biludlejning og turisme og har bred erfaring med at arbejde med stærke brands.

22. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Leder
cand.jur
22
14
Ledelse, personalejura, forhandling
22. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Koordinerende konsulent
Akademi i beskæftigelse
15
4
Mellemleder, salg og HR

I mine tidligere ansættelser har jeg høstet positiv feddback for min strukturerede arbejdsform, min positive energi og naturlig glade personlighed. Jeg er meget imødekommende, er fantastisk god til at holde fokus, og tage ansvar for igangsværende og nye opgaver.

Min håndtering af opgaver er meget grundig, men samtidig den hjælpsomme kollega/leder der positivt servicerer alle brugergrupper, kunder mv., uden at gå på kompromis med kvalitet, fælles mål og aftalte deadlines.

Min kommunikation er let, velformuleret og i øjenhøjde med personer på alle niveauer.

Jeg formår at danne mig selv og organisationen et "helikopter" perspektiv i hverdagen, zoome ud og skabe det nødvendige overblik, hvilket er essentielt for at have styr på detaljen og mindske fejl.

Jeg multitasker med et smil!

19. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Channel Manager
Merkonom
33
7
Afdelingsleder, Service Delivery Management, Services salg

Jeg har tilbragt det meste af min karriere i IBM, hvor jeg har haft mange forskellige roller gennem årene. Jeg har derfor en meget bred IT erfaring primært fra spændingsfeltet mellem IT og forretning. Denne erfaring vil jeg rigtig gerne bringe i spil, og meget gerne i en ny konstellation.

Jeg er selvstarter,arbejder struktureret, er god til at løse udfordringer, og skaber varige relationer til mine kunder og kolleger.

Jeg er kendt for at skabe dynamik omkring mig, og har masser af energi/drive.

17. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Kommunikationsrådgiver
cand. mag.
31
25
Kommunikation og PR

Jeg er en erfaren kommunikator, der er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet. Jeg arbejder som selvstændig kommunikationsrådgiver. Afsættet hertil har været, at jeg gennem 20 år har været ansvarlig for kommunikation i store danske og internationale virksomheder og organisationer. De fleste år som kommunikationschef. Jeg dækker hele kommunikationspaletten: Strategisk planlægning, rådgivning af ledelse og medarbejdere, presseindsats, sociale medier, events og udarbejdelse af alle former for tekster.

Det er min overbevisning og erfaring, at virksomheder, der kommunikerer klart, til tiden og i de rette kanaler, lykkes bedre med deres forretning.

17. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Architect
Architecture
12
6
Architecture

I am writing to apply for the position of < Architect >

I have been an Architect for 12 years and I believe I would fit well into company's team, I would appreciate if i get the opportunity to introduce my Portfolio and myself in person as i am in Copenhagen for a short time until 2nd November.

17. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Projekt assistent
Environmental Engineering
1
0
Miljö, hållbarhet

Jag är civilingenjör inom ekosystemteknik (environmental engineering) och söker nu miljörelaterade jobb. Jag är ambitiös och engagerad. Under min utbildning studerade jag utomlands i Kanada och Japan. Jag har jobbar inom flera olika sektorer, bl.a. på ett laboratorium och inom service. Jag har även arbetat som koordinator för en sommarskola och drivit projekt.

15. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketing Manager
Bachelor
18
3
Head of Marketing, Marketing/Brand/Product Manager,

I am a professional and result-oriented marketer and branding specialist with 15+ years’ experience within Marketing, Branding and PR, highly experienced in Sales supportive and Branding activities directed towards channel partners, trade and/or end-users. Always with the same goal, increase and optimize the awareness, benefitting the sales.

Additionally, I have a large network due to long-standing cooperation with the media, as well as solid experience in promotions / cooperation with FMCG, Electronics, Mobile, Toys, Auto etc.

With a highly evolved adaptability, and a very social mindset, I’m able to commit myself at all levels in most industries and are highly experienced in optimization of process and, not least costs.

With experience and know-how, acquired from major national and international companies, skills and career goals, and not least a solid experience in working with high profiled, desirable products, I see good opportunities to bring new, decisive input to any company and its’ products and services.

23. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO, Seniorkonsulent/Interim
Cand.Merc. Strategi, Organisation og Ledelse
20
8
CEO, Direktør, COO, CCO, Afdelingschef

Jeg besidder et skarpt blik for at skabe samarbejde og resultater på tværs af fagligheder, holdninger og organisatoriske enheder. Min inddragende lederstil samt strategiske og forretningsmæssige forståelse sikre den rigtige balance mellem drift og udvikling samt resultater på kort og lang sigt. På den baggrund har jeg skabt solide resultater i politisk styret organisationer.

 

Med spidskompetence indenfor forretningsudvikling, forandringsledelse og drift i organisationer med komplekse problemstillinger og politisk styring, kan jeg gennem strategisk ledelse og fokus på drift udvikle og tilpasse organisationen til de krav og forandringer, der kommer fra kunder, medlemmer, interessenter mm.

20. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør
Cand. scient. pol., INSEAD, OFF-R
25
30
CEO, CCO, COO - Retail-, salgs- og service branchen

Jeg drives af at skabe det bedste kundemøde strategisk såvel som taktisk, herunder ikke mindst at kombinere det analoge og digitale salg.

Jeg er en stærk og tydelig leder og har altid lykkes med at skabe involvering og ejerskab i min organisation. Jeg trives med at skabe god ledelse og udvikle medarbejdere der kan skabe store resultater og indfri ambitiøse mål.

Prisvindende konceptudvikling og implementering. Kategori- og sortimentsudvikling. Ejendomsudvikling og etablering.

14. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Freelance consultent , for det CCO
EFG
27
20
CCO, Creative Director, CEO, Retail / Brand Director, Buying Director

Leveraging over 25 years of experience at the strategic, commercial and creative aspect of retail, as a Senior Retail Executive I have influenced the direction and performance of Private label, Design, Buying, Merchandising and Brand strategy across the EMEA.  Delivering within all product categories from Mens, Womens, Kids Fashion to Furniture / Home products. From FMCG through to luxury, I have adapted my approaches to achieve optimised customer and market penetration.  Deeply connected to transformational change as a tool to advance performance, I have redefined strategy, process and teams and established a strong track record of consistently turning business to commercial prosperity. 

Highly creative and innovative, I have a unique connection to markets and trends and have leveraged my ability to swiftly transform strategic delivery to adapt to customer and market changes.  Employing a hands-on approach from within, I have influenced growth from the strategic directorate level down to store strategies in unique market locations.  Often defined as a Brand Champion, I hold my teams to high standards and define challenging targets to maximise the use of their talent to achieve commercial and market objectives.  

Throughout my career, I have established a reputation as a transformational leader who is driven by challenge, undeterred by obstacles, and committed to furthering standards of excellence. My expertise encompasses all aspects of Product / Design / Brand . Business development, and administration, from controlling costs, building key supplier relationships, and maximising revenues to harnessing team strengths to improve companywide performance. Further, my ability to build consensus among executive teams and stakeholders to promote transparency and influence positive change has been repeatedly proven.

13. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Varehuschef Elgiganten
Salgsass. med profil detail
25
20
varehuschef, distriktschef, regionschef, kørende sælger.

Vindermentalitet er det ord der bedst kendetegner mig. Der er mange forskellige måder at vinde på, men den der giver mig mest, er når jeg vinder gennem og sammen med andre mennesker. Det kan både være som chef eller som medspiller. De sidste 20 år har det primært været som chef. Med fokus på trivsel, sparring, målsætninger og opfølgning har jeg skabt mine største resultater.

 

12. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Administrationschef
cand.soc. erhvervsøkonomi og psykologi
9
4
CFO, økonomichef, regnskabschef, administrationschef, kontorchef

Jeg er uddannet indenfor regnskab og virksomhedsledelse, og har solid erfaring med ledelse samt flere års praktisk erfaring med regnskabsmæssige discipliner.

Som person jeg selvkørende og trives i en stilling med mulighed for selv at tilrettelægge mit arbejde, samtidigt med at jeg sætter stor pris på sparring og samarbejde med kollegerne i det daglige. Jeg er et positivt og omgængeligt menneske med godt humør.

Jeg mener, det er vigtigt at være serviceminded, lydhør og imødekommende – og at have en god dialog. Ved at lytte og udfordre er jeg god til at opbygge tillid og skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af organisatoriske og faglige skel. Jeg er vant til at en rolle som daglig sparringspartner for forretningen og til at bidrage med relevante analyser og rapportering.

28. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of AOP & NCC
Eksportingeniør med lederuddannelse
18
14
Director/manager indenfor forretningsudvikling/optimering med et kommercielt- og kundefokus

+15 års fra IT og telekommunikation med ledelseserfaring spændende fra specialist teams til styring af store forandringsprojekter i forskellige forretningsenheder.

Forretningsudvikling, operationel excellence og forandringsledelse med fokus på digitalisering og kundeoplevelsen har været dominerende i min karriere. Jeg er specialiseret i ledelsesprocessen fra strategiudvikling til eksekvering til resultatet.

Jeg har ledt mange typer projekter og forandringer fra in-og outsourcing til organisationsudvikling til kundeoplevelsen, kunderejsen og transformation, som er blevet implementeret på tværs af organisationen.

Jeg har et stærkt kommercielt fokus og procesforståelse. Min hovedinteresse er at flytte forretningen til nye niveauer på et operationelt, taktisk og strategisk niveau. Min ledelsesstil er gennem åben, direkte og tillidsfuld kommunikation.

Jeg tilbyder et positivt outlook og attitude og en særlig evne til at skabe relationer og tydeligt se synergier og forstå kundens verden.

12. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesmedlem
MBA Corporate Communication, CBS
22
7
Kommunikation & Markedsføring

BRANDING – MARKEDSFØRING – 1-1 KOMMUNIKATION
Jeg arbejder med branding og markedsføring, der skaber resultater. Jeg har arbejdet med kampagner, digital markedsføring, direct marketing, loyalitet, branding, kommerciel udvikling, PR, sponsorater og salgsfremmende mekanikker til BtC og BtB. Sideløbende har jeg specialiseret mig i etablering af loyalitets-programmer (fx abonnementsalg & medlemsklubber), CRM, CEM og dialogmarkedsføring. Jeg har erfaring med oplevelsesøkonomi fra kulturorganisationer; billetsalg, markedsføring, sponsorater, CEM og service-koncepter. Og med fundraising hos interesse- og udviklingsorganisationer, ved at bruge markedsføring, CRM og branding som værktøjer.

7. december 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Handelsassistent
20
15
Salgschef, salgskonsulent, Sælger, Afdelingsleder, Area Sales Manager, Account manager, Sales manager, Export Manager

STÆRK SALGSPROFIL MED EKSPORT-, OG LEDELSESERFARING
Med mere end 15 års erfaring inden for teknisk salg, ledelse og eksport i brancher som auto-, maskin-, lager- og logistik har jeg opbygget en solid viden omkring hvordan man skaber resultater og positive relationer i en organisation og på et marked.

Min karriere har givet mig en stor viden omkring de operationelle strukturer og de processer der er inden for ledelse og salg, dette kombineret med min praktiske mentalitet, personlige kompetencer og min evne til at forstå kunder og medarbejders potentiale og behov har gjort at jeg har opnået gode resultater i min karriere.

Jeg er udadvendt som person, har en strategisk, taktisk og kommerciel orienteret tankegang samt forstår at udarbejde en strategi og omsætte den til en operationel handling på en sådan måde at både kunder og organisationen tager ejerskab og specielt her, har mine gode kommunikative og personlige kompetencer været med til at udvikle, igangsætte og implementere og nå komplicerede mål på tværorganisatorisk niveau hvor flere afdelinger har samarbejdet omkring at nå et fælles mål.

11. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD (A)
35
35
CEO, bestyrelse

Særdeles erfaren topleder, både på CEO- og på bestyrelsesniveau.

Stor erfaring med strategiskifte og i særdeleshed turn around.

Praktisk erfaring fra BtB og BtC.

8. november 2018
Fast stilling
Nej
Kvalitetschef
Automekaniker
37
16
Jeg ser som jobsøgende gerne, at mine nye udfordringer bliver indenfor et eller flere af disse områder: sikkerhed, arbejdsmiljø, miljø & kvalitet, men er samtidigt åben for andre muligheder og kombinationer. Jeg kører gerne 1 time eller mere for

Jeg har arbejdet med HSEQ – Arbejdsmiljø, Sikkerhed, Miljø & Kvalitet de sidste 21 år og opnået stærke kompetencer både teoretisk og praktisk og med væsentlige resultater skabt for både virksomhederne og medarbejderne.
Senest har jeg arbejdet som Kvalitetschef i en international virksomhed og i perioden 2006 til 2017 som HSEQ leder i 2 internationalt orienterede virksomheder.

Tidligere har jeg arbejdet som projektkoordinator /-leder, kvalitetstekniker og værkfører. Oprindelig er jeg uddannet automekaniker.

Kvalitet, præcision, struktur og altid med målet for øje er en del af mit DNA og grundlagt i min tid i forsvaret som befalingsmand, efterfølgende udbygget med en lederuddannelse.

Jeg tager ansvar og har let ved at sætte mig ind i tingene, og derved forstå en virksomheds arbejdsgange og processer.

Jeg brænder for at sikre sammenhæng med strategi og mål samt etablering, implementering og vedligehold af nødvendige processer herfor.

Jeg søger pt. nye udfordringer og tilbyder en medarbejder der er:
• Engageret / Fyldt med energi
• Fokuseret / Organiseret og alligevel fleksibel
• Samarbejdsvillig / Loyal overfor trufne beslutninger og virksomheden
• Selvstændig, vant til at træffe beslutninger / Siger sin mening / Ærlig
• Ser muligheder / Er positiv / Humoristisk
• Stabil / Sund og rask (20+ år med kun 2 dages sygefravær)

Jeg kører gerne 1 time eller mere for det næste spændende job. Det kunne være en stilling som chef, specialist eller rådgiver.

#HSSEQ / #HSEQ / #HSE / #QHSE / #QSE / #QEHS / #QE / #QA / #EHS / #SHEQ / #CSR
#Kvalitets- og Miljøchef / #Kvalitetschef / #Miljøchef / #Sikkerheds chef / #Overensstemmelseschef / #Proces chef

11. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Global Business Support Manager
Merkonom, Eksport & Markedsføring, samt Sprog ENG/FRA Handelshøjskole
36
28
Teamleder, Internt Salg, Kundesupport

Jeg har i min tilgang til arbejdet stor fokus på opgaveløsningen.

Som person er jeg seriøs og loyal og har/er

 • Overblik
 • Høj stresstærskel
 • Beslutningskompetent
 • God analytisk sans
 • Serviceminded

og der skal være ordentlighed i den måde som opgaver, kolleger, kunder og samarbejdspartnere behandles på.

2. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CCO
CBA
25
25
Head of Retail, Regional Retail Manager, Salgchef, Salg Direktør, CEO i mindre virksomhed

Jeg arbejder i dag som CCO hos Ltp Group, men vælger at søge nye udfordringer allerede nu, da potentialet i jobbet ikke er til stede. Jeg ønsker, at udnytte mine købmandsevner og internationale erfaringer fra mine tidligere jobs.

Kort om mine tidligere erfaringer:

 • Jeg har arbejdet hos Georg Jensen, ECCO, Carl Hansen & Søn som ansvarlig for International Salg (Wholesale og Retail) og E-commers.
 • Jeg har haft ansvaret for datterselskaber, arbejdet med agenten, lavet aftaler med agenten distributører, Master franchisee og JV
 • Jeg har igennem tiden arbejdet med følgneden markeder Norge, Sverige, Kina, US, Sydøst Asien, Øst Europa, Australien og Mellemøsten.
 • Jeg har udviklet koncepter, kontrakter og forhandlet aftaler. Jeg har gennemført forhandlinger mellem leverandører og partnere.
 • Jeg har drevet og implementeret Retail-, Franchise- og salgskoncepter for disse brands. Som del af chefgruppen har en af mine primære opgaver været at samle salgsstyrken omkring den fælles strategi og vision. Dette er primært gjort via løbende opfølgning, butiks- og kundebesøg, sparring og reviews.
 • Jeg har haft ansvaret for servicestandarder, som sikrer at kunden oplever den rigtige atmosfære, og at kunden har fået en oplevelse udover det forventede.
 • Jeg har lavet analyser af markedet og lavet eller tilrettet ”go-to-market”-strategier. Jeg har ligeledes sikret, at de koncepter jeg har arbejdet med konstant er fulgt med udviklingen.
 • Jeg har været primus motor på afholdelse af ”kick off” og konferencer, hvor man præsenterede nye ideer, kommende produkter og kampagner. Dette har givet en fælles forståelse for fremtidens mål, og været med til at sikre at medarbejdere er opdaterede og motiverede for opgaven.
 • Jeg har deltaget i planlægning af marketingindsatser og arbejdet tæt sammen med bureau og marketingafdeling.
 • Jeg har udviklet uddannelsesstrategi med tilhørende implementeringsplan.

En af mine styrker er, at jeg har både været i frontlinen og på hovedkontoret, hvilket gør at jeg hurtigt kan sætte mig ind i forskellige problematikker. Jeg er også i stand til at analysere problemstillingerne set fra oven. Intet mål nås uden samarbejde og opfølgning, derfor sætter jeg en stor ære i, at få mange forskellige afdelinger til at arbejde sammen om det samme mål. Jeg har 25 års ledelseserfaring og kender detailmarkedet rigtig godt – både nationalt og internationalt.

Mit job har igennem tiden betydet en del rejseaktivitet, hvilket stiller krav til planlægning og struktur omkring arbejdsopgaverne. Det er vigtigt for mig, at organisationen er gearet til forandring, hvad enten ideen kommer fra toppen eller bunden. Jeg motiveres af ledelse, nye ideer og forretningsmuligheder og drives af at få folk til at arbejde sammen og opnå større synergi.

 

11. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketing Director
Cand.merc.
18
5
Marketing Director, CMO, VP Marketing, Marketingchef, Head of Portfolio, Head of Marketing, Marketingdirektør

Senior business professional with product portfolio management & international marketing experience on Global level from consumer electronics, FMCG and shipping, industries.

 

With a proven track record of successfully leading the development and management of portfolio and go-to-market strategies, I have driven market positioning and market shares for some of the world’s leading brands in companies like Maersk Line, Nokia, Doro, Colgate-Palmolive & Kraft Foods/Mondeléz. My focus is to help organisations embrace customer centricity and digitilisation.

 

My results are driven by my passion for people and technology. “Human technology” that makes sense and helps people live and enjoy their life’s as they want to, as well as helps business’ achieve their vision and goals. I lead by putting people (users, customers, my team, etc.) in the “spotlight” to understand and leverage their needs and potentials and hereby drive business transformation with customer focus.

Specialties:

 • Global business and marketing strategy - formulation and execution
 • Segmentation, customer understanding and market research
 • Product innovation and product concepts (insights driven)
 • Go-to-Market strategy
 • International marketing planning and communication (omni-channel)
 • Change management - drive customer focus and digitisation in organisations
 • People management - Cross-cultural and functional leadership
 • Stakeholder management (internal and external)
11. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Vice President Sales & Strategic Alliances
Kandidat, HD & Executive Education
20
18
Salg, Partnerskab, Forretningsudvikling. Brancher: IT, telecom, FinTech, VR. Markeder: Specialist i Latin Amerika og Afrika

I’m a seasoned digital media expert with +18 years of working within mobile technology. I have a strong strategic understanding and insights for the business development and growth opportunities existing in especially emerging markets.

I have a total of +18 years of managing international sales and marketing teams all over the world and with large P&L responsibilities. As such, I am a very experience leader with a profound intercultural understanding of what it takes to build and develop great talents and business cases around the world.

I’ve lived outside Denmark since 2002, yet looking to return to Denmark, if the right opportunity opens. I’m fluent in Danish, Spanish and English.

11. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Business Unit Director
HD (U)
26
15
Direktør, Business Unit Director

Jeg har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse primært inden for IT sektoren både i internationale og danske virksomheder samt en HD i udenrigshandel. I de sidste 5 år har jeg ledet en division med fuldt P/L ansvar for salg, teknik, udvikling og logistik.

10. oktober 2018
Fast stilling
Nej
søger arbejde
Master
13
0
Danmark
10. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Cand. mag i pædagogik & uddannelsestudier og sundhedsfremme & sundhedsstrategier
0
0
HR-Medarbejderudvikling, konsulent

Jeg  hedder Iben og er 40 år gammel. Jeg bor med min søn på 9 år i Holbæk.

Jeg brænder innovation og finder mennesker og deres udvikling enormt spændende. Samtidig vil jeg gerne være med til at have en finger på pulsen og har et godt overblik.

Jeg er god til at kommunikere på flere planer og har stor erfaring i at støtte, vejlede og rådgive.

Ligeledes er jeg god til at organisere og fastholde struktur og have mange bolde i luften.

Jeg har god erfaring med at styre, lede og guide grupper og enkelte borgere i en given retning der er hensigtsmæssig for udviklingen for den enkelte, gruppen og organisationen.

Jeg er vant til at arbejde meget selvstændigt men er samtidig en meget stor teamplayer.

Jeg er glad og positiv af natur, hvilket også gør at jeg har et godt sammenspil med de fleste mennesker, hvilket jeg ser som en fordel i arbejdet.

Jeg er lærenem og har altid haft gode tekniske evner, jeg skaber hurtigt en forståelse for hvordan de forskellige systemer fungerer.

Sidst er jeg autentisk hvilket medfører at jeg ikke er bange for at sige min mening, jeg er reel og fungerer bedst når der er rene linjer.

Typemæssigt er jeg ud fra Belbin’s test Idémager og Afslutter

10. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Merconom i Salg-og markedsføring
36
16
Salgschef, Sales Manager

Solid brancheerfaring fra byggebranchen i Skandinavien med både start-ups og salg via grossistleddet til BtB segmentet primært i DK. Kan også indsættes interim som salgschef eller motivator for et team

10. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Vice President Global Sales & Marketing
MBA
28
16
Salgsdirektør, VP Sales, Teknologi, IT

Jeg er en erfaren salgsleder med passion for at drive profitabel vækst. Jeg har mangeårig erfaring med internationale markeder og fjernledelse af teams og individer. Jeg har stærke resultater indenfor forandringsledelse og turnarounds i salgs- og marketingorganisationer.

Jeg har en baggrund indenfor IT-sektoren, men vil kunne løfte salgsledelse indenfor alle teknologiområder. Jeg har endvidere en god grundlæggende forretningsforståelse og har med succes medvirket i tværfaglige teams.

Jeg er på udkig efter et ledelsesjob indenfor globalt / internationalt teknologisalg og -markedsføring, ideelt i en større virksomhed. Alternativt et CEO-job i en startup med brug for kommercialisering.

9. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Kort videregående
26
10
Salgschef, Key Account Manager

Vækst og resultater kommer ikke af tilfældigheder, men skabes af dygtige medarbejdere. Jeg trives og motiveres af at udvikle dygtige medarbejdere. Jeg baserer dette på målrettede månedlige One-2-One samtaler med hver enkelt medarbejder, hvor fokus er på den fortsatte udvikling af de kompetencer hver enkelt sælger har i forhold til den individuelle profil.

Med mere end 25 års erfaring med salg til egne BtB kunder, nationale såvel som internationale, samt ledelse af teams, har jeg en solid ballast, som gør, at jeg kan sætte retningen for et team i forhold til virksomhedens strategi og vækstplaner.

En af mine styrker, er min evne til at opbygge relationer internt såvel som eksternt, hvilket ofte har ført til øget samhandel med eksisterende såvel som nye kunder, der stiller krav til professionalisme og sans for innovative og pragmatiske løsninger.

14. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO/Executive Partner
HD/Master Sales & Marketing CBS
40
33
FMCG, salg til Detail.Commerciel ansvarlig, CEO, etablering, turn around

Omfattende FMCG  erfaring i etablering og udvikling som Country Manager fra international global topkoncern samt etablering og udvikling af eget selskab. Begge med 3 cifrede omsætninger til følge. Stor organisatorisk ledelseserfaring. Ses i branchen som visionær . Strategisk stærk og brænder for at udvikle og eksekvere. Min passion er stadig intakt og søger platform hvor jeg kan få en rolle helt eller delvist.

6. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Commercial Control Lead
Cand.Merc.Aud / Statsaut. revisor
24
10
Økonomichef/regnskabschef

Struktureret og analytisk økonomichef, med erfaring fra såvel revisionsbranchen som produktions og salgsvirksomhed.

Hands on i forhold til økonomifunktionens processer, og med erfaring i såvel ERP integration, som BI-løsninger og data analyse.

Ledelseserfaring i forhold til shared service afdeling, såvel som koncern økonomifunktion omfattende business controlling og finansiel controlling.

 

5. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ved at finde ud af next step
HD i regnskab og økonomistyring/lederuddannelse fra Center for Ledelse
23
8
Administrationschef/økonomichef/COO

Jeg er ansvarsfuld, struktureret, postitiv, handlekraftig og organisatorisk stærk administration/økonomichef. Der har stor erfaringen inden for udvikling og drift af partner/ejerdrevet virksomheder.

Jeg kan håndtere flere bolde i luften på en gang inden for foreskellige fagområder, så som HR, økonomi, administration og it.

Jeg har gennemført 3 fusioner samt en nedlukning af et kontor. Herudover har jeg været ansvarlig for firmaet flytninger både i Aarhus og København til nye lokationer.

Er ansvarlig for udarbejdelse helt klar til revisor, og uden efterfølgende bemærkninger eller rettelser fra revisor både i forhold til årsregnskab, skatteregnskab samt klientkontoerklæringer. Ansvarlig for kreditor/debitorstyring, likviditetsbudget m.v.

Har udarbejdet firmaets personalehåndbog. Været ansvarlig for on/off bordning, udviklings/mussamtaler og lønsamtaler

5. oktober 2018
Fast stilling
Nej
account manager
Handel
35
0
Key account eller salgschef inden for salg

Jeg er en stabil og loyal medarbejder der altid arbejde i firmaets interesse.

Jeg er god til at bibeholde fokus, og arbejde selvstændigt, med henblik på mine klare mål, og de strategier som skal nås.

Som person er jeg åben, og imødekommende. Jeg besidder en god portion humor, og danner hurtigt relationer i form af min personlighed og verbale imødekommenhed.

Jeg har de sidste ca. 2 år, arbejde med at opbygge en kunde base til KitchenAid hvidevare, hvor jeg har stået for ind salg og præsentation til kæder, ind salg til butikkerne og oplæring af butikspersonale

5. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Project Manager Dynamics D365O
Økonom
22
20
Project Management, Business Development, Supply Chain

Jeg har solid erfaring med Dynamics AX, generelt ERP og perifere systemer fra internationale virksomheder.

 

 • Har solid erfaring med analyse og udvikling af processer på tværs af alle afdelinger.
 • Robust og vedholdende og vant til politiske og organisatoriske udfordringer.
 • Jeg har stor erfaring med ledelse og har en empatisk og involverende ledelsesstil.
 • Jeg har stor erfaring med change management og prioritering.
 • Struktureret og er god til opfølgning.
 • Har stor erfaring inden for projektledelse og forretningsudvikling.
 • Har gode engelsk, svensk og tyskkundskaber.
4. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director
Diplomleder
30
20
Senior IT ledelse

Jeg er en erfaren international IT leder med en passion for den impact IT kan have på vores virksomheders konkurrenceevne.

Igennem årene har jeg arbejdet en i række forskellige roller indenfor IT-ledelse, rangerende fra konsulentydelser over IT chef til senest Director for  en europæisk IT Shared Service organisation i et FTSE100 selskab.

Rollerne har været i brancher som IT leverandører, produktion og retail / wholsesale, og geografisk har mit ansvar været dansk, nordisk og internationalt, hvorved jeg har stiftet bekendskab med mange forskellige kulturer såvel som komplekse beslutnings- og governancestrukturer.

Jeg har senest opbygget en stor erfaring med forandringsledelse og organisationsudvikling i forbindelse med definering og opbygning af IT Shared Service ydelser til forretningen i et internationalt setup. Herunder cloud, sourcing og outsourcing.

Fremadrettet ser jeg mig selv bidrage med erfaring og kompetancer indenfor bl.a.:

International IT Ledelse, strategi udvikling, afstemning imellem IT og forretningen, Sourcing / outsourcing, forandringsledelse, organisationsudvikling, IT transformation / digitalisering, portfolio management, stakeholder management og effektivisering / optimering.

Geografisk er jeg åben overfor en rolle i hele DK og i udlandet.

4. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig konsulent
Civilingeniør M.Sc.E.E
32
23
Teknisk Direktør, CTO, Bestyrelsesformand

Med en hovedkarriere som Teknisk Direktør hos 7 forskellige Teleoperatører med netværk i 15 lande, har jeg gennemgået mange transformationer af forretnings modeller, organisationer og og komplekse tekniske IT og Teleløsninger. Mit ansvar har dækket aktiver ofr 3 cifrene milliarder i danske kroner.

Med ansvar for de store investeringer, har jeg været fast deltager i bestyrelser hos selskaberne. Samtidig har teknisk været en vigtig grundsten for markeds strategier og taktiske løsninger, og dermed har jeg ud over IT og Tele teknik haft vigtige opgave med HR, marked og økonomi.

Efter at være vendt hjem til Danmark, har jeg investeret i forskellige selskaber, hvilket har givet mig indsigt i virksomhedsledelse fra startup firmaer i Telesektoren til store investerings virksomheder i el sektoren.

Jeg påtager mig som konsulent opgaver med strategiplanlægning, strategisk projektledelse, og operationel projektledelse af IT projekter og Tele projekter.

3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
HD
10
3
Key Account Manager, Salgschef,
3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Key Account Manager
HH / Digital Marketing
30
4
Salg / Marketing

Jeg elsker nye udfordringer og arbejder engageret, målrettet, loyalt og ansvarsfuldt for både virksomhed og kunder. Jeg udfordres på kreative løsninger på tværs af alle platforme, digitale, mobile og off-line. Jeg skaber resultater med min erfaring, og rådgiver kunder ud fra deres behov og målsætninger. Jeg omdanner markedsindsigt og analysedata til konkrete strategiske planer og driver projekter sikkert gennem alle faser. Forhandlingsvant og beslutningsdygtig.

 

3. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Mellemleder
40
30
Salgschef, Dritsleder, Projektleder
 • Autodidakt
 • Innovativ
 • Kreativ
 • Systematisk
 • Analytisk
 • Grundig
 • Beslutningsdygtig
 • Selvstændig
 • Humor
 • Empatisk
 • Ærekær

Jeg er resultatsøgende og når mine mål ved en proaktiv og holistisk tilgang til mine opgaver. Hvor andre ser begrænsninger, ser jeg oftest nye muligheder - som jeg gerne argumenterer for.   Jeg er god til at etablere længevarende relationer, hvilket specielt er en fordel indenfor  salg - men en også en stor fordel i drifts- eller projektledelse

3. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Leder hos Aller Media A/S
Cand. Merc
18
10
Direktør, Manager, leder indenfor Marketing, kommunikation og salg

I have worked in the industry for more than 15 years and has experience from sponsor, media, digital and advertising, brand activation/event agencies. The past 10 years with agencies of which I have been in management positions at director to Partner level with staffing and budget / P & L responsibilities.

Primary focus is on: Strategic communications, Branding, Marketing and Business Management, Business Development, Newbizz, Acquisition, Digital Strategy, Strategic Media Planning, Media Buying, Digital Media, Social Media, Mobile, International Media Planning, Account Management, events and experimental marketing.

Specialties: Planning, execution and roll-out of digital platforms, digital programs and campaigns. Brand identity and activation/events. Business and market development experience across a wide range of marketing-driven categories like Automotive, Financial Services, FMCG and Travel.

When I am “off duty” I enjoy spending time with my family (wife and 2 kids aged 8 and 12) and friends, dinners, going to concerts and festivals, doing sports and travelling. Sports: Squash at a competitive level, golf (hcp. 16,9), tennis and mountainbiking.

3. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Chief Commercial Officer for et boersnoteret selskab med omsaeting paa ca. DKK15 milliarder
MBA fra Kellogg Northwestern og Hong Kong University of Science & Technology
20
13
VP, SVP, CCO, CEO, og lignende.

Til rette vedkommende,

Efter 8 år i KAZ Minerals plc (tidligere Kazakhmys), en børsnoteret global FTSE250-naturressourcegruppe, trådte jeg tilbage i august og forlod min stilling som Chief Commercial Officer ansvarlig for salg, marketing og logistik og forretningsudvikling (M & A og Corp Fin) med et årlig salgsbudget på US$2 mia. og en M&A pipeline på US$3 mia. Jeg har været medlem af Executive Committee i 5 år og regelmæssige samspil med bestyrelsen.

Med 12 år i virksomhedsledelse i børsnoterede og private virksomheder i Asien, Europa og Mellemøsten, med stor erfaring inden for rådgivning og strategi, ser jeg mig selv i en af ​​to retninger 1) En rådgivende karriere (Management Consulting eller Private Equity), eller 2) fortsætte af den vej jeg allerede er på som corporate c-suite executive.

Parallelt med min rolle hos KAZ Minerals har bestyrelses og advisory board erfaring fra aviation, finance, private equity, consumer goods og tech, hvor jeg rådgiver i strategi, marketing og salg, go-to-market, forretningsudvikling og transformation .

Jeg bor i London sammen med min familie og min 5-årige søn, og med 136 rejsedage sidste år er jeg vant til at rejse meget forretningsmæssigt. Og som sådan er jeg fleksibel med hensyn til mit næste job og min base.

Check venligst min LinkedIn for yderligere info, samt sender jeg gerne et CV.

Ser frem til at høre fra jer

.

3. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Handel
28
8
Sælger, KAM, Salgschef - alt indenfor salg

Jeg har over 20 års erfaring indenfor salg og mere end 10 års ledererfaring som partner og medejer.

Efter over 10 år som medejer og partner solgte jeg i 2017 virksomheden, og alle ejere og medejere blev ansat i en 1 årig periode for at videregive forretningen til de nye ejere. Denne periode sluttede d. 1/6-2018, derefter valgte jeg at tage nogle måneder fri for at puste ud, få ro på og nu er jeg nu klar til nye udfordringer indenfor salg og/eller salgsledelse.

 

 

3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Country Manager
Civilingeniør
30
10
Forrretningsuvikling, teknisk salg, projektchef, afdelingsleder, country manager, product management

With my commercial mindset and engineering background, I can convert market demands and/or requirements into technology and with high credibility, I can market advanced technology. I am particularly strong in communicating advanced technology to engineers.

 

Being solution oriented and a problem solver, I can convert ideas and market needs into products with real customer value.

 

I can and will take the decisions necessary during the process to ensure that a result is achieved.

 

To thrive I need to be an organization that delegate responsibilities and enables quick decision-making processes.

 

As a Manager, I am trustworthy, open and consistent in my dealings with co-workers and subordinates. My target is establish an environment that supports an open dialogue and interdepartmental collaboration.

 

As a person I am open and communicating - I establish teams with low hierarchies and try to get on even level with colleagues.

 

3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Salgscehf
Handel
29
7

Jeg brænder for salget, jagten efter kunden, både hvad angår projekt eller løsningsorienteret salg samt få muligheden for at udvikle kunden via sparring/ rådgivningen.

Begejstre kunden ved at løse udfordringer som for kunden ikke havde forventet, samt sikre at blive den foretrukne sparringspartner/ leverandør til kunden

Jeg ser mig selv som ambitiøs, energisk, udadvendt og positiv person, med en solid værktøjskasse inden for salg, dog med forventninger om løbende at styrke mine salgsværktøjer, da jeg tror på, at man kun kommer i den gule førertrøje ved løbende træning.

Jeg forventer naturligvis en opbakning fra baglandet hvor det bliver nødvendigt at løfte i flok/ som team.

29 års joberfaring, 7 års ledererfaring.

3. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Postgraduate
Cand. Merc. International business
3
0
Strategy, Forretningsudvikling og eksport

My name is Nicolaj S. Christensen, I’m 26 years old postgraduate master student in International Business at

Aarhus University, School of Business and Social Science. As a human, I love to take advantage of life –

professional by inspiring, assembling and lead people – private by maximizing the outcome of the everyday

life by attending sports activities, travel in the holidays and discovering new personalities through direct

contact. Professionally, I hold a high analytical and inquisitive work style with a keen attention to detail. In

December, 2017 I signed up with Danske Bank Talentbox and started my thesis

Primo February, where I am looking on a cross-boarder payment infrastructure proposal within Mobilepay

with the use of the Blockchain Technology seen from a business perspective.

3. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Vendor & Sourcing Manager
M.Sc. Purchasing & Supply Chain Management
7
0
Jeg søger min næste udfordring i form af en stilling indenfor strategisk indkøb. Gerne som leder, eller med mulighed for en udvikling til leder.

Jeg er en professionel indkøbsprofil med mange års erfaring indenfor strategisk indkøb.

Jeg søger en senior stilling i en virksomhed med fokus på indkøbsprocessen.

På sigt ønsker jeg at bevæge mig ind i en lederstilling indenfor indkøb.

2. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Retail&Marketing Director
Ha/Kanditat afsætning
28
27
• Leder af mindre/mellemstor virksomhed eller nystartet firma/afdeling • Funktionsdirektør i organisation med fokus på forretningsudvikling, salg og marketing • Interim opgaver og/eller konsulentopgaver

Jeg er en dygtig leder med mangeårig erfaring indenfor følgende kerneområder:

 • Generel ledelse – herunder stor indsigt i finans
 • Strategisk forretningsudvikling
 • Salgsledelse og bred erfaring med Internationalt salg
 • Markedsføring og positionering af stærke globale brands
 • 27 års ledererfaring

Som leder er jeg vant til hurtige omstillinger – drevet af ændringer i marked og  globale økonomiske forhold

Jeg er hands on på  ”min forretning”, men giver samtidig medarbejdere ”empowerment” til selv at træffe beslutninger.

Jeg når mine mål, som fx salgs mål, overholder omkostninger og optimerer indtjening

Jeg opbygger lange og tillidsfulde relationer – kunder, leverandører, medarbejdere og kollegaer

2. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Speditør
17
7
Supply chain manager, indkøbschef

Jeg har primært arbejdet med indkøb, logistik og supply chain de sidste 15 år.

Jeg har været vant til at skabe kommunikation mellem meget alsidige stakeholders og opnå optimering, besparelser og resultater gennem mit lederskab.

 

Jeg befinder mig bedst i en projektledende rolle, hvor jeg skal tænke kreativt og kæmpe hårdt for at nå målet.

 

Jeg har altid mod på at lære nyt, og jeg nyder at tage del i det praktiske. Jeg forholder mig kritisk, men nysgerrigt og konstruktivt til arbejdsopgaver og udfordringer.

 

Jeg er god til at skabe stærke relationer - både på tværs af organisationen – men i høj grad også til eksterne samarbejdspartnere.

 

Kort sagt: Jeg inspireres af det umulige, og jeg elsker at vinde!

1. marts 2019
Fast stilling
Nej
Lock Consultant
Låsemed
12
1

Jeg har et højt engagement, selvmotiverende og arbejder målrettet. Jeg kommer fra en stilling ved Hoist hvor jeg bla. Arbejder med projektkoordination i form af underleverandør, projektering af Låse og Adgangskontrol, og skaber den nødvendige tryghed overfor kunderne. Jeg arbejder desuden med support og undervisning, pre-sale til sælger med teknisk viden, opsøgende salg, projekt salg. Desuden har jeg siddet i en arbejdsgruppe med andre kollega i verden for at udvikle og fremtidssikre vores låse og adgangskontrol. Jeg fungerede i 6-8 måneder som Account Manager som gik ud på New Bizz, canvas kald, bookning af egen møder.

1. oktober 2018
Fast stilling
Ja
CEO/direktør
Merconom samt Aros 1. årig MBA
25
20
Alt hvor forretningsudvikling bliver nøgleordet
 • Skaber ny udvikling via innovation og forretningsudvikling
 • Garantere en driftssikker og nytænkende dialog med samarbejdspartnere og medarbejdere
 • Udvise engagement og erfaring med respekt for de givne rammer samt nuværende DNA
 • Motiveres ved selvstændigt ansvar
 • Optimere serviceoplevelsen og skabe værdi for kunder og samarbejdspartnere
 • Bidrage med erfaring omkring samarbejdet mellem offentlige og private aktører
 • Stor erfaring omkring salg & marketing både via BtB og agentled
1. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
MBA, HD-O, Udvidet maskinmester
31
30
Strategi, forretningsudvikling,