Database for C-level (CxO) – søg gratis

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny CxO, leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

 

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80 % er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO etc. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Gratis at søge

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at ansætte en C- level kandidat fra vores database er prisen kun kr. 11000,00. Bemærk, at vi også har en intern C-level database.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

14. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Jobsøgende
BA i erhvervssprog engelsk/fransk fra CBS/Læreruddannelse
5
0
Administrative stillinger inden for eksport, import, salg, indkøb, ingen fastsat branche, gerne med brug af tysk og engelsk.

Generelt er jeg sprogmenneske med godt kendskab til grammatik og udtale. Det betyder, at jeg er god til at kommunikere/yde service på fremmedsprog, hvilket jeg i tidligere ansættelser har brugt i kommunikationen med kunder, leverandører og samarbejdspartnere til daglig i koncernen, Aldi, i deres indkøbsafdeling.

Ydermere er jeg meget selvstændig og kan godt lide at have styr på tingene, dog er jeg også god til at samarbejde, det gjorde sig gældende ved at supportere indkøberne, marketing og sekretariatet allround. Senest har jeg arbejdet med undervisning i grundskolen, hvor hurtige beslutninger skulle træffes hver dag, relationer skulle opbygges og fleksibel tilgang til opgaverne var nødvendigt.

 

13. september 2018
Fast stilling
Nej
Medlemschef
markedsføringsøkonom med speciale i salg
10
2
medlemschef, salgschef, marketingchef, sales manager
13. september 2018
Fast stilling
Nej
Kørende sælger
Handelsassistent med speciale i salg
7
0
Kørende sælger, Account Manager, Key account manager, Sælger, Intern sælger, kunderådgiver

Søger du en sælger med B2B erfaring så vil jeg meget gerne høre fra dig, da jeg er netop er stoppet som kørende sælger hos Verisure. Før jeg kom til Verisure arbejdede jeg med B2B salg hos hhv Bestseller og DONG Energy.

Hvis du er interesseret i at høre mere om mig så kan jeg kontaktes via LinkedIn.

Link til min LinkedIn profil:
https://www.linkedin.com/in/simon-m%C3%B8ller-a96ba9163/

13. september 2018
Fast stilling
Nej
ledig
salg
28
15
KAM, Export, slags manager, Textil, fashion, sport, shoe, privat labeld. .

Jyde med begge ben plantet solidt.

Købmand som altid tænker hele værdikæden igennem, resultat orienteret, med stor økonomisk sans.

Stort netværk inden for fashion/mode retail.

13. september 2018
Fast stilling
Nej
Administrativ Kørselsmedarbejder
Spedtition, HR
15
3
HR koordinator, HR assistant, HR medarbejder, Rekrutteringskonsulent, kontor, administration, internationalt, multikulturalt
13. september 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Handelsassisten Jern- og Metal
25
3
Salgschef, Key Account Manager, Regionschef, Chef

Jeg er en stærk salgsperson med 23 års salgserfaring og 3 års ledererfaring. Er uddannet og arbejdet med salg og logistik inden for jern- og metalindustrien i 17 år. Der udover har jeg de sidste mange år arbejdet generelt inden for genanvendelse af organisk affald samt jord- og byggeaffald. Som person holder jeg mig løbende orienteret med hvad der sker inden for mit arbejdsområde. Jeg formår at opbygge og vedligeholde langsigtede kundeforhold via netværk samt opbygning af nye markeder. Jeg har været vant til løsningsorienteret salg og være kunden samarbejdspartner. Jeg er struktureret og selvkørende samt en dygtig købmand.

12. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director R&D Engineering
Maskinkonstruktør / Bachelor i ledelse
22
20
Supply Chain-, Operations-, Engineering Manager / Director, COO

I have 20 years of experience as manager and project manager within mechanical engineering, research, development and production. I’ve gained significant experience with global, and cross functional collaboration, from minor, middle-size, and large international companies.

My colleagues describe me as a straight forward, trustworthy, empathetic, loyal, and very result-oriented person, with a high energy level.

My managerial motivation and drive are anchored in my deep passion for playing an active part of developing companies, organizations, teams, people, products and processes.

Change Management is one of my strengths, it’s anchored in my strategic and holistic orientation and hence my ability to create a clear vision. This combined with my ability to motivate, onboard and delegate, has always enabled me in creating high performing organizations and teams.

18. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgschef
Folkeskole suppleret af Merkonom + Kurser
30
25
Salgsledelse / Personlige projekter

Leder, ikke chef, der skaber resultater, først og fremmest igennem andre mennesker med styrke i koncept og projektsalg. Har arbejdet for små og mellemstore virksomheder, danske som internationale. Er merkonom i markedsføring og har løbende deltaget i kurser i ledelse og salg.

Blandt mine vigtigste personlige, faglige og ledelsesmæssige kompetencer er:

-      Erfaring med forandringsledelse, organisationsudvikling & optimering

-      Sympatisk med god empati der skaber relationer.

-      Innovativ engageret og resultatskabende leder

-      Arbejder optimalt på tværs af organisationen

 

10. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CFO
Revisor
30
25
CFO/økonomichef

I mine i alt ca. 17 år, hvor jeg har arbejdet som den øverste økonomiske ansvarlige for økonomifunktionen, har de ca. 11 af disse år været i større internationale koncerner, mens de ca. 2 år var i en virksomhed, hvor jeg selv var hovedaktionær og endelig ca. 4 år som CFO i ejer ledede virksomheder. Som beskrevet i mit CV, er jeg oprindelige uddannet som revisor. Jeg har efterfølgende opbygget solide kompetencer, inden for operative som strategiske discipliner, i mine jobs som Finance Manager/Director/CFO. Jeg har arbejdet indgående med udvikling af systemer og implementering heraf, ligesom jeg har arbejdet indgående med udvikling af ledelsesrapportering. Jeg har personligt, sammen med de øvrige medarbejdere i økonomifunktionen stået for aflæggelsen af månedsregnskaber, årsregnskaber, budgetter og økonomiske analyser.

Jeg anser mig selv som en meget forretningsorienteret CFO, der samtidig grundet mange års erfaring og uddannelse som revisor, har et indgående detaljeret kendskab til stort set alt, hvad der foregår i det økonomiske og regnskabsmæssige ”maskinrum”

Den forretningsmæssige side har jeg fået styrket gennem en MBA uddannelse, fra Middlesex University/Niels Brock Executive, som jeg tog i perioden 2013 – 2015, med graduering i december 2015. Min hovedopgave var en strategisk analyse af en møbelvirksomhed.

Som det fremgår af vedlagte CV, har jeg i alle årene haft ledelsesansvar og således opnået betydelige kompetencer på dette område. Jeg har ligeledes været leder i mange forskellige brancher i både ind- og udland, hvilket yderligere har styrket mine faglige og ledelsesmæssige kompetencer.

 

25. september 2018
Fast stilling
Ja
CEO
BBA
30
28
Ledelse, salgsledelse, KAM, salg

Dynamisk, målrettet og dybt engageret ledelses- og salgspersonlighed søger nye udfordringer.

Jeg har stor erfaring indenfor virksomheds- og forretningsområdeledelse, salg og markedsføring af Medical Devices, tekniske produkter, tilbehør og forbrugsmaterialer samt teknisk service, software og support.

At fastsætte mål og finde strategien, der gennem en fokuseret og målrette indsats lykkes, er en helt naturlig del af min kommercielle tilgang.

Salg og identifikation af salgs- og markedsmuligheder er mit største drive og interesse.
Dette gerne i et team af kompetente medarbejdere. Jeg har altid arbejdet med lange og komplekse salgsprocesser i en stærkt konceptuel tilgang hvor værdiskabelse for kunden er i centrum.

Jeg er vant til at arbejde i internationale koncerner hvor markedsopbygning og -udvikling har været højeste prioritet.

10. september 2018
Fast stilling
Ja
Fritstillet Sales Manager
Student
34
18
Salg, Salgsledelse, Business Development, Product Management

Troværdig & holistisk indstillet købmand, med fokus på den langtidsholdbare kunderelation. Ledelsesmæssig erfaring fra 8 år som leder af udviklingsafdeling samt 10 år som butikschef i radiobranchen.

Gennem 5 års salgsarbejde indenfor luftfart gennemgribende kendskab til især General Aviation Maintenance & Upgrades.

Mere end 25 års samlet erfaring indenfor mange former for salg: detailsalg, BtB salg, telefonsalg, eksportsalg, teknisk salg og formidlende systemsalg.

Bred teknisk baggrund, senest på femte år inden for flyvedligehold / upgrades, samt 8 år som kommerciel udviklingschef i produktionsvirksomhed i automobilindustrien, og før det 19 år indenfor alle sider af radiobranchen.

Købmandskab: Jeg har stor erfaring i og fokus på kalkulering & styring af projekter / tilbudsberegning, så bundlinjen ikke tabes på gulvet.

Solid erfaring med produkt management fra mit virke som udviklingschef, herunder udarbejdelse af SWOT- og markedsanalyser.

Over 10 års erfaring med projektstyring i udviklingsafdeling / senest i SUN-AIR, bl.a. vha. Microsoft Project.

Har gennem hele mit virke i forskellige organisationer undervist og oplært kunder / medarbejdere i respektive koncepter og teknikker, og er således vandt til at formidle teknisk stof til lægmand.

Stor erfaring med mission-critical certificering og afprøvning, bl.a. til automotive og defence.

Solid erfaring med 3D konstruktion (AutoDesk Inventor) som hurtigste /sikreste vej fra idé til færdigt produkt.

Flydende i skrift & tale på dansk, engelsk & tysk.

10. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Konsulent/Freelance
Cand.Comm./Bachelor i Engelsk
35
10
CEO support, HR, Jura, Administration, Kommunikation

After my M.Sc. Communication I have worked corporate related tasks, HR, general administration and management support.

My Contactor positions in Norway have given me great experience and a different cultural dimension as working both in German and Canadian owned companies.

I have implemented many successful projects with an eye on the bottom line and with a sense of new tendencies within many areas. I am a strong networker with high integrity and I adapt easily to organisational changes and shifting demands.

My experiences and strengths lies in my practical and service related approach, my coordination and my own demand of being curious, creative and quality minded

10. september 2018
Fast stilling
Nej
CFO
HD (f)
30
20
CFO, Økonomichef

Jeg anser mig selv som en pålidelig økonomimand der har styr på tingene i økonomiafdelingen. Men samtidig besidder stor forretningsmæssig forståelse og vigtigheden af at se hele virksomheden som en samlet enhed.

Samtidig er jeg manden, der får tingende til at ske, dvs er en beslutning truffet, sættes det fornødne i gang, og jeg driver gerne processen selv.

Jeg arbejder i høj grad efter devisen ’Intet tab må ramme os, som kunne være undgået ved rettidig omhu’.

Angående personaleledelse trives jeg bedst med at uddelegere ansvar og opbygge kompetencer hos medarbejderne. Jeg er i øvrigt tilhænger af begrebet frihed under ansvar, idet jeg også selv fungerer bedst under denne arbejdsform.

Jeg er socialt udadvendt og har nemt ved at kommunikere med andre.

9. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Site manager
Maskinmester
3
1
Lederstillinger, byggeri, industri, ingeniør virksomhed

Efter tre år som rejsende supervisor og senest site manager for FLSmidth A/S søger jeg nye udfordringer med fast base i Danmark.

I dag sidder jeg som site manager og chef for mekanisk supervision på en cement fabrik i Rusland, hvor jeg har ansvaret for 7 specialister og fungerer som det direkte link i mellem kunden og vores projektledelse i Danmark.

De sidste 3 år har jeg arbejdet i det meste af verden med installation og idriftsætning af projekter i forskellige størrelser, fra hele fabrikker til enkelt udstyr, i både cement og mineral industrien.

Før min tid i FLSmidth A/S var jeg soldat i kamptropperne ved garderhusar regimentet og efter et halvt år i Afghanistan tog jeg uddannelsen som maskinmester og blev civil.

Siden har jeg arbejdet nord for polarcirklen om vinteren, i det sydlige Pakistan om sommeren, været med til at bygge Asiens største cement fabrik i Vietnam, og deltaget i opstarten af en kobberfabrik i det krigshærgede grænseland mellem Armenien og Aserbajdsjan.

Jeg er en rolig og bund robust person som vægter sammenhold højt, og jeg tror på at et godt samarbejde er nøglen til de gode resultater.

Jeg er ambitiøs og forsøger konstant at gøre mig selv dygtigere både som leder, som teknikker og som kollega.

Det er tid for mig at søge nye eventyr og jeg håber denne tekst har vækket din interesse.

Tak for din tid.

Jens Kristian Kristensen

9. september 2018
Fast stilling
Nej
Ledig
Gartner
15
2
Konsulent
7. september 2018
Fast stilling
Nej
Kommerciel Projektleder
HH samt HD enkeltfag
20
0
Salg, KAM, Salgschef

Søger efter det perfekte jobmatch, hvor jeg kan få mine talenter i spil og bidrage med min passion og erfaring for salg med udvikling af eksisterende kundeportefølje samt opsøgende salg til nye kunder.

I mit arbejde lægger jeg vægt på, at mit forhold til kunderne er afslappet og troværdigt, men stadig professionelt. Ligeledes værdsætter jeg et godt arbejdsmiljø med god humor, struktur og fælles målsætninger.

Jeg bliver drevet af at se muligheder og ideer, sætte nye projekter i gang og følge dem til dørs. Det synes jeg er inspirerende og vigtigt i forhold til et godt samarbejde mellem mig, virksomheden og kunden.

Jeg kan godt lide at arbejde selvstændigt og trives med et højt aktivitetsniveau, men har ligeledes brug for sparring med motiverende og inspirerende kollegaer.

Som person er jeg udadvendt, positiv, målrettet og god til at bevare overblikket i pressede situationer. Jeg er god til at opbygge og pleje kunderelationer på alle niveauer. Er desuden ofte blevet fortalt, at jeg har nogle stærke menneskekundskaber.

Åben for nye muligheder. Relationssalg med fokus på pleje og udbygning af eksisterende kunder. Opbygning af salgskanaler. Salgsstrategi. Projektsalg. Projektstyring. Struktureret tilgang. CRM styring. Forhandlersalg. Løsningssalg. Selvkørende. CV kan sendes.

Sidder pt. i en fast stilling som kommerciel projektleder, med fokus på at strukturere salgsindsatsen.

Er ikke interesseret i henvendelser vedr telefonsalg og 100% hunter salg (kold canvas)

6. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Interim produktchef - Open Source
Datamatiker m/bachelor overbygning
20
10
Ledelse og forretningsudvikling indenfor IT, herunder projektledelse

Jeg er en resultatorienteret mand med hjertet på rette sted.  Jeg går efter målet, men jeg er også empatisk og lyttende, og formår at coache og inspirere mine kolleger til at yde en ekstra indsats. Jeg er et meget nærværende menneske, som andre gerne kommer til.

6. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Customer Support Manager
SCM
27
6
Logistik, Administration, Indkøb, SAP

Knivskarp til Excel og talanalyse med mere end 5 SAP implementeringer i bagagen er jeg klar til at prøve nye udfordringer. Mange års erfaring med såvel SCM, kundeservice, salg, indkøb og en evne til hurtigt at sætte min ind i nye systemer gør mig til et stort aktiv -  har endvidere udviklet brugermanualer, træningmateriale og holdt kurser for kolleger i diverse systemer primært SAP.

3. januar 2019
Fast stilling
Nej
IT-chef
Akademiingeniør, DTU
28
22
DIRECTOR OF IT / HEAD OF IT / HEAD OF IT OPERATIONS / IT-CHEF / IT-DRIFTSCHEF / AFDELINGSLEDER

IT-CHEF / IT-DRIFTSCHEF / AFDELINGSLEDER / SERVICE DELIVERY MANAGER / TEKNISK PROJEKTLEDER
(DIRECTOR OF IT / HEAD OF IT / HEAD OF IT OPERATIONS)

Jeg har haft titler som de nævnte og løst mine opgaver med godt resultat – og vil gerne høre nærmere, hvis noget tilsvarende dukker op på radaren.

Over tid har jeg løst mange, forskelligartede opgaver. Af eksempler kan nævnes:

 • Ledet koncern-it drift- og supportservices (indtil 30 medarbejdere i ITIL- og ISO-processer) for indtil 3000 brugere med kapacitets-, risiko-, personale- og budgetansvar
 • Ledet leverandørside service team (SAP R/3) og rollen som transitional Service Delivery Manager hos CSC under idriftsættelsen af et meget stort, SAP-baseret public sector IT-udviklingsprojekt.
 • Ledet af sikkerheds-, udbuds-, anskaffelses-, implementerings-, drifts- og vedligeholdsprojekter og valg af it-teknologier, netværk og driftsstøttesystemer
 • Leveret life sciences (pharma-) it-drift under regulatoriske (FDA, GMP/GxP) forhold, fx CAPA afvigelsesstyring, validering og implementering/ændringsstyring ifølge V-modellen

 

Hvad særligt motiverer mig er at bidrage til forretningsudviklingen, levere pålidelig drift og at lede de tekniske teams og projekter, der gør den teknologiske udvikling tilgængelig for forretningen.

Jeg elsker nye, udfordrende opgaver, der både udnytter mine aktuelle kompetencer og lader mig lære nyt og tilbyde indspil. Jeg medbringer en tung ballast inden for generel it-ledelse, forretnings-it produkter fx SAP R/3, it-teknologier, sikkerhed m.fl., og nyder respekt som teknisk projektleder.

Samtidigt ville jeg nyde at være del af en succesfuld virksomhed i vækst.

http://dk.linkedin.com/in/birgermess/

6. september 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Freelancer
Diplom og bestyrelsesuddannelse
40
38
Interim ledelse, bestyrelse/advisoryboard,

Bred international erfaring inden for såvel industri som service.

Er velbevandret i de fleste discipliner inden for ledelse, logistik, afsætning og eksport, drift, opkøb, integration, større projekter samt turn around. Sikre overblik og retning, samler folk og bevare roen.

Arbejder hjemmevant med en bred varians af stakeholders i private virksomheder og offentlige instanser på kryds af brancher og lande.

Har ry for at kunne eksekvere gennem at få det bedste ud af de mennesker jeg arbejder sammen med, såvel eksternt som internt og på tværs af organisationsgrænser.

Er selvstændig, kreativ, og skaber sædvanligvis gode resultater i nært samarbejde med kollegaer og eksterne parter.

Jeg har her fra medio 2018, valgt at prioritere et 3.halveg´s arbejdsliv som freelancer i Nordjylland, hvor vi som familie har vores base. Geografisk område: Interim/projekter, Norden, Bestyrelsesarbejde Europa/Asien

5. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kemiker
Kemiker, MSc
3
0
Kemiker, Kemiingeniør eller relateret

Jeg kan tilbyde jer en fagligt dygtig kemiker, som har erfaring med analysekemi, samt uddannelse i polymer kemi.

I de sidste 3 år har jeg arbejdet som analyse kemiker i den kemiske afdeling i en af den storste laboratorier i Danmark, hvor jeg er ansvarlig for at analyser af fødevarer er i kontrol. Igennem denne ansættelse har jeg opnået en solid praktisk erfaring med arbejdsområdet især inden for udvikling af nye analyser og løsning af løbende problemer ved produktion.

Jeg har stor lyst og energi til at påtage mig nye udfordringer. Jeg brænder for et job, der stiller krav til mine faglige kompetencer og giver mulighed for at udvikle mit potentiale.

Jeg håber, at mit CV vil vække jeres interesse. Jeg ser frem til at høre fra jer.

 

mvh

Marta A. R. Sztuka

5. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Controller
cand.merc(it.)
2
0
konsulent arbejde - Change Management & Business Intelligence
5. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Jobsøgende
HDR og Finansiel uddannelse
39
15
Kreditkonsulent - Økonomichef - likviditetschef

Jeg ser mig som en dedikeret, grundig og faglig kompetent økonomi-, finans- og bankmand.

Som leder trives jeg med at udvikle medarbejderne både faglig og menneskeligt.

Jeg

 • arbejder målbevist og struktureret.
 • deler gerne viden så holdet kan lave en bedre fælles præstation.

Erfaring med strategi, rådgivning, kreditvurdering og styring. Herudover erfaring med nødlidende fordring og administration af overtagene ejendomme og salg af disse.

Positivt livssyn, fleksibel og proaktiv.

Se også mine anbefalinger/udtalelser på Linked IN:

https://www.linkedin.com/in/asbj%C3%B8rn-fruensgaard-andersen-a8b81512/

18. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Managing Director
C.V.
30
15
CEO, project management

Overview

I have an in-depth experience with R/D project and production management and furthermore experience in international business development of high tech capital equipment in Europe, USA, and Asia.

Qualifications

 • Experienced as CEO in start up companies
 • Experienced with R/D project management of capital equipment
 • Experienced with production management of mechanics & electronics
 • Experienced in running company economy & cash flow
 • Has an entrepreneurial spirit with a good business acumen
 • Good organizational and planning skills
 • Strong analytical skills within business development
 • Prefer to work with an honest corporation between people
 • Good to motivate a team to focus on and deliver the job on time
 • Always worked with a deep passion in my job
 • Good to get the job done – whatever it takes
4. september 2018
Fast stilling
Ja
Logistikchef
HD afsætning
25
21
Supplychain, Kundeservice, logistik

Jeg er en pragmatisk leder på 46 år, som efter 8 år i udlandet søger nye udfordringer i en lederstilling i Danmark.

Som person er jeg forretningsorienteret, dedikeret, analytisk og humoristisk.

Jeg har en bred erfaringen inden for supply chain fra forecast, produktion, distribution og til salg.

Jeg elsker at optimere processer - både i bestående strukturer og ved at skabe nye rammer.

4. september 2018
Fast stilling
Nej
Slagsassistent
Folkeskole
9
3
Detail, kundeservice, salg og service, sekræter, blæksprutte, personlig assistent
 • En ansvarsbevidst, pligtopfyldende, nysgerrig og ambitiøs medarbejder.
 • Engagement, passion, gode samarbejdsevner og åbenhed.
 • Udadvendt, tålmodig, samarbejdsvillig og holder hovedet koldt i stressede situationer .
 • Struktureret, resultatorienteret og omstillingsparat.
 • Hurtigopfattende og lærenem.
 • 7 års erfaring i butik med bl.a. daglig ledelse og kundekontakt.
4. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Strategisk produktchef - opsagt
Civilingeniør
21
18
Forretningsudvikling, Strategisk salgsledelse, produktporteføljestyring

Har arbejdet målrettet med forretningsudvikling gennem størstedelen af min karriere. Jeg har strategi, ledelses- og salgserfaring og har deltaget i M&A aktiviteter, salgsanalyser og business cases.

Jeg opnår de bedste resultater gennem inspiration og ledelse af medarbejdere. Jeg forstår løsningens værdi for kunden og sætter mig ind i hvordan kundens bundlinje kan forbedres, gennem en analytisk tilgang til opgaver kombineret med en pragmatisk eksekvering.

Jeg trives bedst med målstyring gennem KPI’er og med en venlig omgangstone, med respekt for mennesker og deres forskellige organisatoriske- eller kulturelle baggrunde.

3. september 2018
Fast stilling
Ja
Procurement Manager
Faglig uddannet
37
30
Strategisk indkøb på alle niveauer indenfor primært fødevare industrien eller detail handel

Mine faglige kernekompetencer:

 • Strategisk indkøbs arbejde
 • Optimering af forretnings processer i relation til indkøb
 • Samarbejde på tværs af afdelinger og organisationer.
 • ”Hands on” kontraktforhandling
 • Supplier relation management.

Mine personlige kernekompetencer:

 • Engageret – jeg er god til at motivere mig selv og andre, til at gå forrest og til at skabe dynamik i processerne
 • Målrettet – når jeg påtager mig en opgave, er jeg vedholdende og følger den hele vejen til målet
 • Kreativ tænker – i processen frem mod målet går jeg sjældent i stå, da jeg ofte kan se nye veje og dermed tænke i alternative løsninger.
 • Resultatorienteret – resultater er ”føde for sjælen”, det er vigtigt for mig at overholde deadlines, og at nå et resultat, der kan implementeres i det praktiske.
 • Tolerant og empatisk – jeg styres af klare værdier og holdninger til mit arbejde. Desuden har jeg evnen til at kunne sætte mig ind i andres situation samtidig med at jeg bevarer min egen konstruktive kritiske sans.
3. september 2018
Fast stilling
Ja
Kommunikationskonsulent
Cand. Scient. Soc. i Public Relations
23
8
Kommunikationschef/-rådgiver - alle typer virksomheder

Jeg er en engageret og ansvarlig kommunikatør og leder, som har mere end 20 års erhvervserfaring – herunder med at udvikle, effektivisere og samle forskellige medarbejdergrupper.

Jeg brænder for, at kommunikationsindsatsen eksternt bidrager som et væsentligt element i en virksomhedens forretning og internt for, at den bidrager til medarbejdernes fortsatte udvikling og forandring.

Værdier som troværdighed, respekt, ærlighed, ansvarlighed og frihed er væsentlige parametre for, at jeg trives.

Gennem en anerkendende ledelsesstil arbejder jeg for, at medarbejderne er stolte af deres arbejdsplads og derfor har lyst til at yde deres bedste. Jeg stiller store forventninger til både
medarbejdere og mig selv. Beslutninger bliver omsat til handling. Så derfor meget kort – jeg tager ansvar.

3. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
cand.oecon.agro
16
10
CEO, COO, VP

To whom it may concern

 

When you next time are looking for a business executive for your clients you should turn your head to me. Especially if the business is working with consumer goods or services, is in need of a new strategy and it takes hard work and resilience to bring the business potentials to life.

For a number of years I have worked with FMCG and consumer experiences. I have been in charge of two successful turnarounds. And I have created growth for both low and high involvement brands.

I have had executive positions for Claus Meyer, in ArlaFoods and after five years as CEO for Europe’s Best ZOO in Odense I am looking for new opportunities.

 

Currently I work as consultant as well as I have two board positions. But it is my plan within reasonable time to take up an executive position.

 

I have included two CV's; a short and classic, and a more in depth description of the successes and motivations that has been my driving force.

 

I look forward to hearing from you

 

With regards

 

Jens Odgaard Olsson

+45 2482 0008

 

31. august 2018
Fast stilling
Nej
Business Manager
Akademimerkonom i Ledelse
25
12
salgschef, salgsdirektør, COO, Business Unit Manager,

Jeg er en senior B2B-profil med mere end 12 års salgsledelses erfaring, hvor jeg har arbejdet med bl.a. ledelsesstrategier, forretningsudvikling og implementeringer i globale Fortune 500-organisationer. Over 20 år i IT & Telecom industrien (IT-distribution & producenter), hvoraf 6 år har været på øverste ledelsesniveau som salgs- kanaldirektør. Succesfuld erfaring og dokumenteret track record inden for generel ledelse og drift med P&L ansvar.

★ Salgsledelse (People Management & team Building)

★ Strategi udvikling og udrulning - Salg og marketing (forandringsledelse, kultur mv)

★ Kanal ekspert - Udvikling, udførelse, partner management, programmer mv.

★ Commercial Excellence - Salgsaktiviteter, marketing, forretningsudvikling & vækstplanlægning

★ Opbygning og styring af forretnings- og salgsafdelinger (internt og eksternt)

★ Kontakt til storkunder på CxO niveau & Executive sponsorering

★ SMB/SMV kanalen - engagement, partnerskab og udvikling

★ Forhandlinger, juridisk aftaleforhold som eks forlig og kontrakter

31. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig, tidligere indkøbschef/strategisk indkøber
H.A./H.D.Organisation
35
13
Indkøb/logistik

Mere end 25 års erfaring med indkøb/logistik på såvel strategisk som operationelt niveau hos større danske virksomheder inden for maskinbyg, teleindustri og belysning. Fra ledelse af mindre indkøbsafdelinger til ”hands-on” opgaver såsom disponering og opfølgning. Ofte forestået centrale rammeaftaler på tværs af mangfoldige virksomheds- og landekulturer. Altid kendetegnet ved godt købmandskab samt aftaleindgåelse med fokus på ”den hele forretning” og med efterfølgende kommunikation overfor virksomhedens interne og eksterne interessenter.

Stor erfaring med optimering af virksomhedsprocesser fra rent interne indkøbsprocesser til større sammenhænge med fokus på reduktion af administration og håndtering.

Min tilgang til ovennævnte sker struktureret, vedholdende og med højt energiniveau. Er god til at arbejde i teams og til at kommunikere, udviser handlingskraft men forstår samtidigt at begejstre medarbejdere og kollegaer. Jeg motiveres ved at få ting til at lykkes og går gerne forrest med gåpåmod og humor. Jeg er yderst fleksibel, hvad angår arbejdstider og forretningsrejser.

31. august 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
HHX
18
3
Salgschef

Jeg har med mine 15 år i salgsbranchen, en solid ballast med i kufferten. Jeg kan begå mig på alle niveauer i virksomheden. Jeg har en bred og velfunderet viden om salg, drift, økonomi, ledelse og strategi. Jeg er en stærk formidler, som arbejder struktureret, målrettet og vedholdende. Jeg er drevet af succes og syntes salg opfylder mit energiniveau. Jeg forstår vigtigheden af gode relationer til såvel kunder som kolleger, uden at man mister fokus på målet.

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kasseassistent i Netto
Igangværende HF
2
0
Leder efter job indenfor IT

Dygtig og energifyldt medarbejder. Med kompetencer indenfor både kundeservice og IT, herunder kassebetjening, programmering samt løsning af diverse IT komplikationer.

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm direktør
Diplomøkonom - managment
32
25
Hjælper virksomheder med ambitioner, til at nå deres mål – virksomheder der er, eller ønsker at være en succes! Det kan være som leder eller i bestyrelsen

MAKE THINGS HAPPEN!
Generelt betragtet er jeg meget vækst-, udviklings- og forretningsorienteret, har et stærkt kommercielt fokus, med en særlig alsidig ledelseserfaring, og er dygtig til at forvandle ideer til virkelighed. Jeg har altid haft succes med udvikling og er en meget stærk team player, der motiverer mine omgivelser. Jeg agerer professionelt, er yderst engageret og entusiastisk og kan begå mig på alle niveauer.

I øvrigt har jeg følgende stærke sider:

 • Målrettet og vedholdende
 • Analytisk
 • Overbevisende argumentation
 • God og vellidt leder
 • Trives med et højt aktivitetsniveau
 • Rolig og afslappet
 • Konflikt og problemløser
29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
selvstændig erhvervscoach
bach. psyk
20
5
Coach, Ledelseskonsulent, HR Partner, Udviklingskonsulent

Jeg er indehaver af firmaet SoSimple, hvor jeg i dag beskæftiger mig med coaching og lederudvikling med stor succes. Se gerne siden: www.sosimple.dk

Efter 8 gode år som selvstændig med mange spændende udviklingsopgaver, ønsker jeg
at vende tilbage til det mere etablerede jobmarked. Den primære årsag er velovervejet
og ganske enkel - jeg savner dagligt kolleger med alt hvad det indebærer af vidensdeling, fælleskab, udfordringer og udvikling.

Jeg er et mix af masser af blød teoretisk og praktisk erfaring fra det psykologiske felt med et evigt fokus på den hårde kommercielle tilgang og er ret vild med og god til at sælge og kommunikere på ledelsesgangene.

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Vice President Group Supply Chain
HD(SCM)
19
15
Vice President, Director, Fabrikschef, COO
13. september 2018
Fast stilling
Nej
QHSE Manager
Maskiningeniør
20
10
HSEQ Manager, HSEQ director, Kvalitetschef, Arbejdsmiljøchef, Miljøchef

Dedikeret HSEQ Manager med +20 års erfaring (heraf +10 års erfaring som leder) indenfor HSEQ.

Jeg brænder for at arbejde med HSEQ både strategisk men også operationelt, og det skal gerne være i en virksomhed, som ser værdien i at arbejde struktureret og systematisk med HSEQ. Ved at gøre dette vil virksomheden dels have kommercielle fordele samt, at godt HSEQ arbejde kan aflæses positivt på bundlinjen.

Standarder jeg har indgående kendskab til kan nævnes: OHSAS 18001, ISO 14001, ISO 9001 m.fl.

Erfaringen har jeg opnået  fra forskellige brancher som: Energi, Vind, Olie & Gas, Træ- og møbel samt industrien.

 

 

 

 

 

29. august 2018
Fast stilling
Nej
Freight Forwarder/Speditør
Speditionel uddannelse via Roskilde Handelsskole
6
1
Logistik og spedition

Passioneret speditør søger nye udfordringer

Speditionsuddannelse, M 28 år, København, Sjælland, Storkøbenhavn

Determined, Passionate, Goal seeking, Energetic, Motivated, Leadership, Loyalty.

 • Customer service
 • Contract Logistics
 • Courier, Road, Air, Ocean freight
 • Multimodal + intermodal transports
 • Sales
 • Tender management
 • Administration
 • Project management
 • Key Account Management

6 års joberfaring, 1 års ledererfaring, 35-40.000 kr. pr. måned

29. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
First Vice President
CBA samt HD
29
14
Direktør, Underdirektør, Vicediretør, Afdelingschef

A highly experienced manager from the Nordic financial sector, combining strong and effective results within general management, strategy definition & execution, risk management, process optimisation and sale activities.

Competences

 • 13+ years of managerial experience – incl. Global Head of a pan-Nordic management team
 • Strong communication skills
 • Change management, process optimisation and greenfield start up
 • Relocation of tasks and functions to foreign unit
 • Handling of complex loan agreements, security packages and agency role
 • Relationship Management
 • Private Equity financing
 • Credit and risk proficiencies
 • Negotiations (buy and sell side)
28. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Chef Konsulent
Lærer -exam scient, diplom og master i ledelse
35
27
ledelse

Efter mere end 20 år i ledelsesstillinger med ansvar for nedenstående:
Økonomi - personale - pædagogik - bygningsmasse - elever - forældrekontakt - ministeriet - kommunalpolitik med meget mere; sidder jeg nu som chefkonsulent for, indenfor:
Rekruttering
Personprofil analyser (DISC)
Coaching
Strategi udvikling og implementering
Organisations udvikling
Fundraising
Interim ledelse
Outplacement
m.m.

Ovenstående erfaringer, sammen med mine uddannelser indenfor feltet, vil jeg sætte i spil i forhold til at udføre opgaver for Jer ude på skolerne, som er i proces med tilsvarende eller påtænker at starte det op. Det gælder for både den veletablerede institution der bare vil tage et nyt ryk, eller skolen som er helt nystartet eller i støbeskeen.

Mine arbejdsområder på tidligere arbejdspladser var bl.a.:

Refererende til skolens bestyrelse og skolekreds.
Pædagogisk ansvar
Økonomisk ansvar
Personale- og HR ansvar
Kompetenceudvikling.
Skoleudviklingsansvar.
Internationalitet- og globaliseret skolearbejde, med kontakter i hele verden
IT miljø med udvikling af læringsmiljø med I-pads.
Sportslinjeopbygning med kontakter og samarbejdsaftaler med respektive forbund
Branding- og markedsføringsansvar
I samarbejde med kommune, at udvikle Fritids- og Sportscenter.
20 års erfaring med politiske systemer og beslutningsprocesser.
Opbygge højskole koncept, og få tilvejebragt ændringsforslag til lov om efterskoler, besluttet i folketinget dec. 2013

28. august 2018
Fast stilling
Nej
Eksportchef
Eksamineret Eksportør, EE
25
5
Salg, eksport, salgsledelse, KAM

20+ years of experience with B2B both international and national.

Large Capital Chains – Large European industrial Companies – Wholesalers – Agents

Annual agreements – Contracts – Partnerships

Fluent in Danish, English, German and the Scandinavian languages.

Higher education in Export Economics

Educated and trained Business Coach

And not to forget – a seasoned traveler with lots of humor

27. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
International organisation and development (Msc. )
9
4
Projektleder, Udvikler

Jeg er en jysk mand som er flyttet til København efter 7 år i udlandet. Her har jeg være i forskellige brancher transformeret imod forretningsudvikling, onboardings, kvalitetssikring, operations, analyser/research, strategiske planer og klient optimeringer. Jeg er meget glad for international udvikling og stakeholder management, hvor jeg kan effektivisere og lave det gode multikulturelle samarbejde. Mine studier har udviklet mit teoretiske og strukturelle grundlag for udvikling og udenlandske stillinger tvunget mig til at tilpasse.

27. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesformand
P-ing & HD-O
20
20
CEO og bestyrelsesmedlem eller formand
27. august 2018
Fast stilling
Nej
Regionschef
Kaptajn i Hæren
24
24
Chef- /lederstilling på eller lige under managementniveau
24. august 2018
Fast stilling
Ja
Managing Director
Cand. Merc. Business & International Marketing
21
11
Direktør indenfor forretningsudvikling og salg

Jeg brænder for den kommercielle opgave det er på tværs af salg, marketing og leverance at tag et produkt (hardware, software, services) til et marked og kunder. Jeg elsker den kompleksitet der ligger i at have mange bolde luften, træffe valg og få andre begejstret og motiveret til at gå i den rigtige retning.

24. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Detail
34
32
Salgschef, salgs- og marketingchef, kædechef, markedschef, retail manager, salgsdirektør, distrikschef

Med mere end 20 års erfaring inden for salg, markedsføring, forretningsudvikling og ledelse er jeg vant at sætte retning samt skabe resultater og udvikling med og gennem andre. Jeg har både erfaring med direkte ledelse og fjernledelse.

Jeg kan hjælpe en virksomhed til at opnå de ønskede resultater gennem en dedikeret, målrettet, struktureret og vedholdende indsats.Mine omgivelser beskriver mig som en målbevidst, robust og engageret leder med et stort drive.

Jeg er anerkendende og krævende, og jeg opnår mine resultater via målstyring og anerkendende ledelse.

Både i lederrollen og i forhandlingssituationer med kunder og samarbejdspartnere er det vigtigt for mig at fremstå troværdig og løsningsorienteret.

Min analytiske tilgang til udvikling sikrer fokus på de rigtige indsatser og de nødvendige kompetencer i organisationen.

Jeg tror på samarbejde på tværs af en organisation, hvor jeg bidrager med motivation, indsigt, ansvar, løsningsforslag og humor via et glimt i øjet. Jeg er handlekraftigt og kommunikerer åbent og ærligt, så andre altid ved hvor de har mig.                                                       

Den virksomhed, som jeg kan tilføre værdi gennem mine kompetencer og indsatser, er en virksomhed, hvor jeg kan skabe udvikling og stærke resultater.

23. august 2018
Fast stilling
Ja
Kommunikationsansvarlig | Teamkoordinator
Cand. mag i kommunikation og medievidenskab
12
1
Kommunikationsansvarlig, kommunikationschef, Communications Manager, Head of Communication, kommunikationskonsulent, kommunikationsrådgiver, teamleder inden for kommunktion, marketing, content creation og alt, der ligner

Jeg har sammenlagt 12 års erfaring med kommunikation og markedsføring fra bl.a. telebranchen, uddannelsesbranchen og mediebranchen.

Jeg er en operationel allrounder og er vant til at bære et bredt udvalg af kasketter på samme tid. Jeg har bl.a. fungeret som kommunikationsansvarlig, konstitueret mediechef, teamkoordinator, kommunikationskonsulent, tekstforfatter, konceptudvikler, SoMe Manager, intranetredaktør, webredaktør, journalist, magasinredaktør, korrekturlæser, eventkoordinator, projektleder, mentor og rådgiver.

Det seneste halvandet år har jeg været ansat hos et stort dansk mediehus. Jeg lagde ud som kommunikationsansvarlig for koncernen, men denne funktion blev desværre nedlagt i forbindelse med et direktørskifte. Jeg fik i stedet tilbudt en stilling som teamkoordinator for Content Creation. Her er jeg stadig, men det er ikke det rigtige for mig. Jeg har derfor valgt at søge videre.

Jeg er både interesseret i ledende stillinger og specialiststillinger.

23. august 2018
Fast stilling
Ja
Arkitekt m.a.a. / Danske Ark. / ejer af arkitektvirksomhed
Arkitekt m.a.a. + bred erfaring
23
12
Leder / chef jobs, direktørjobs, bestyrelsesposter m.v. Søger jobs i den private sektor, jobs i den offentlige sektor, foreninger, organisationer m.v.

Bred arkitektfaglig erfaring, indenfor alle faglige faser og aspekter - herunder bl.a. æstetisk, teknisk og helhedsmæssigt. Iøvrigt erfaring med ledelse, tilsyn og byggeledelse, samt virksomhedsdrift og ledelse. Er et udadvendt menneske, der agerer udfra et helhedsforankret fundament, med en innovativ, visionær tilgang. Jeg er bl.a. god til at administrere, styre, balancere og udvikle, med fokus på orden, redelighed og kvalitet. Jeg har 23 års bred erfaring, som udøvende arkitekt, og herunder 12 års erfaring, med selvstændig arkitektvirksomhed. Jeg søger relevante direktør- og lederjobs, indenfor den private og offentlige sektor, samt foreninger og øvrige organisationer. Iøvrigt søger jeg relevante bestyrelsesposter.

MIT CV MÅ IKKE VISES OFFENTLIGT!

22. august 2018
Fast stilling
Nej
Teamleder og Projektchef
Butiks og salgs uddannet
40
15
Jeg søger stillinger indenfor salg og marketing gerne med et større leder ansvar. FMCG eller BTB ville være det rette.

Er en mand i sin bedste alder. Gift i 37 år hvilket viser min troværdighed og udholdenhed.

Som person er jeg meget målrette. Er god til at sætte mål - udarbejde planer for at nå målet - for eller forbliver det en drøm. Har altid arbejdet ud fra denne teori. Det har medført stor succes i alle mine ansættelses forhold med dokumenteret resultater.

Min salgs og leder stil er på mange måder lige til dog krydret med smil og humor. Er meget ambitiøs i alt hvad jeg foretager mig og er god til at få alle med for at opnå resultater.

En nærmere og mere dybdegående samtale vil bevise ovenstående.

Benny Burkal Nielsen

14. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
HHX + HD Enkeltfag
25
15
Salgsledelse
22. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Manager
Finansøkonom
12
6
HR, Administration, Ledelse, Hospitality

Jeg arbejder pt. for Læger Uden Grænser, hvor jeg umiddelbart er udstationeret I Syd Sudan frem til August. Jeg har været udstationeret for Læger Uden Grænser de seneste 2 år, hvor jeg primært har arbejdet som Human Resource Manager i projekter lige fra 100 til 450 medarbejdere.

Derudover kommer jeg fra en servicebranche (Rejse- Event branchen) hvor kunden er i fokus, hvor jeg har haft direkte ledelsesansvar lige fra 2 – 30 medarbejdere. Med flere års erfaring indenfor ledelse er jeg kommet frem til at min ledelsesstil et situationsbestemt, udviklingsorienteret og coachende.

Som nuværende HR Manager har jeg blandt andet nedenstående spidskompetencer:

-          People Management; Jeg sætter stor fokus på personalets trivsel og udvikling

-          Sparringspartner; Jeg er en god sparringspartner der er god til at vejlede of coache på tværs af afdelinger indenfor HR ledelse.

-          Hjerte, Hjerne og Hånd; Jeg har altid hjertet med mig når jeg arbejder, hjernen bliver brugt og jeg er ikke bange for at ”tage fat”

Hvorfor er jeg den rette kandidat? Jeg har en solid og bred erhvervserfaring. Jeg er yderst fleksibel, målrettet og resultatorienteret. Jeg er altid positiv og ser muligheder frem for problemer.

22. august 2018
Fast stilling
Ja
ejerPartner
Cand Techn Soc.
25
20
HR leder rolle... andre leder stillinger
21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Seneior Specialist
Officer handelsflåden
25
12
Strategy and operation, Business manager, General manager, COO, Direktør, afdelings chef.

Award Winning and Experienced cross-organizational manager with strong capabilities within strategy and operations, Business-, Project- and Program- Management, Organizational analysis and changes.  

With my experience of Multidisciplinary and cross-organizational management, I can provide a strong combination of knowledge within program management, strategy and business development, and with a strong technical understanding, I can support and develop the organization.

I will bring a Proactive drive of continuous improvements to a higher level through my knowledge of Asset management of organizations and physical assets. I provide a knowledge Cooperate Social Responsibility, Health and Safety, Environment and Energy, in areas of strategy, operations and policies. I possess competence of communicating with a wide range of stakeholders on all levels in an international and dynamic environment.

I keep a sense of perspective and stay calm, efficient and effective in high-pressure situations, and I deliver high expectations and quality to the assignment. I am structured and can juggle among different tasks at the same time without losing focus on values and business understandings.

 I am well known as a person that takes great responsibilities and support the organizations development of owner-and leadership. I create an overview, stay organized, and look in to details by using my Strong analytical skills, and keep a focus on the assignments. I work committed and pursue the sustainable solutions, and aims for the long-term goals. I am well capable of working independently and create results which did not seem possible, by being openminded frontrunner, and motivate leader and employees.

21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Økonomichef
HD-R
37
32
Økonomichef/CFO

En hands-on leder, der driver en effektiv og udadvendt økonomifunktion, motiveret af virksomhedens resultater og udvikling og som samtidig har et godt blik for, hvad der skaber trivsel og motivation i såvel økonomiorganisationen som i hele organisationen.

Resultatorienteret, struktureret, analytisk og med gennemslagskraft samt med evnen til at bevare overblikket i stressede situationer.

Jeg arbejder målrettet ud fra nøgleord som forståelse, respekt og empati samt at aftaler overholdes til tiden.

21. august 2018
Fast stilling
Ja
Økonomichef
Cand.merc.FIR
17
7
CFO, Økonomichef

Jeg har som person en stærk analytisk tilgang til mit virke. Driver/KPI baseret fokus for styring og yderligere udvikling af virksomheden.

God kommunikator, forretningsorienteret og tør træffe de svære beslutninger når det skal til. Har fokus på forretningsudvikling, effektive forretningsgange, som kan skabe merværdi for virksomheden.

I mit lederskab kræver jeg engagement. Har samtidig fokus på, at udvikle den enkelte medarbejder, uddele ansvar og give lov til at lave fejl - såfremt der læres heraf. Hermed skabes et stærkere team.

 

21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Digital Business Transformation Lead hos FN
Cand. Merc. SOL
27
13
Senior/leder stillinger indenfor digitalisering

Jeg er en erfaren senior Digital Business leder, der trives med at arbejde med kunder, kolleger og teams om at skabe forretningsmæssige fordele med ny teknologi.

Min Cand. Merc. i Strategi, Organisation og Ledelse afspejler min interesse for hvordan organisationer vedligeholder og udvikler forretningsfordele, hvilket førte til en karriere i digital, og som har udviklet sig fra en stilling som konsulent til de mange forskellige funktioner i en virksomhed. De sidste 10 år har jeg haft ledende stillinger, med ansvar for multi-disciplinære teams af op til 50 medarbejdere.

I hele min karriere har jeg arbejdet i globale og multikulturelle organisationer, hvor jeg konstant har udfordret status quo’en og lede teams der leverer bæredygtige resultater gennem digital transformation af interne processer, forbedre kundeoplevelse, og skabe ny værdi i forretningsmodeller.

Jeg er i stand til at forbinde digital teknologi med en organisations mange forretningsfunktioner, og det er mit mål at fortsætte med at lede et digitaliseringsprogram i en international vækstorganisation, der skaber og implementerer innovative løsninger rettet mod at løser strategiske udfordringer.

21. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Commercial Director
Cand.Merc
23
13
Commercial Director, CCO, Business Dev. Director, GM, Country Manager

Ledelse & Strategi
Efter at have arbejdet 20+ år med internationale og lokale teams, stærke brands og gennemført en lang række kommercielle samt udviklings-projekter, er mine ledelseskompetencer, strategiske forretningsforståelse og evne til at eksekvere stærk. Jeg har arbejdet med og håndteret værdikæden fra idé til lancering i markedet. Ved at forene organisationen bag et fælles formål og med klar kommunikation om den strategiske retning, sikrer jeg grundlaget for at teamet kan levere på målene

Forretningsudvikling og Kommercialisering
Mine faglige kompetencer er formet omkring kommercielle aktiviteter med fokus på salg, marketing og forretningsudvikling. Min erfaring fra virksomheder som f.eks. Altia Group, BAT, House of Prince, Toms Group, ØK og Coloplast har opbygget min forretningsforståelse og kommercielle tankegang. Kundecentricitet samt en struktureret tilgang til digitalisering og datastyring sikrer en fokuseret udvikling af virksomheden

Kommunikation og Samarbejde
Jeg er en stærk kommunikator og involverer folk på tværs af niveauer, afdelinger og kulturer. Min indlevelsesevne bruger jeg til at opbygge tillid og stærke relationer. Min personlighed er endvidere kendetegnet ved at være åben og tillidsfuld, hvilket sikrer et befordrende arbejdsmiljø. Udvikling og motivering af et stærkt team med holdånd og en positiv attitude er centralt for mig.

20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Team Leader
AU i Ledelse
10
2
Head of Department eller CTO, strategisk ledelse eller ledelse af specialister inden for drift eller udvikling af IT og Netværk

Talent inden for ledelse med stort potentiale og erfaring med driftsledelse, forhandling, rekruttering, ledelse af specialister, organisationsudvikling og kultur-/værdiledelse i IT- og Telekombrancherne.

Afslutter i øjeblikket Akademiuddannelse i Ledelse, samt påbegynder HD. Certificeret ITIL® Foundation, PRINCE2® Practitioner, Garuda FokusProfilen. Har desuden gennemført kurser i journalistik, jura, coaching og psykologi/humaniora.

Er en stærk kommunikator, procesorienteret og struktureret, økonomisk, skaber trivsel og arbejdsglæde, leder igennem specialister, og har stor forretnings- og kundeforståelse.

Indgår naturligt i samarbejdende relationer internt og eksternt, samt tager ansvar for og hensyn til hele forretningen og leverance-/værdikæden i alle beslutninger.

26. september 2018
Fast stilling
Ja
International Sales Manager
Bachelor i økonomistyring og procesledelse
23
20
Sales Manager, Retail Manager, Franchise Manager, Konsulent

Den person du oplever til samtalen, er den person du ansætter og er samme privat som i erhversmæssig øjemed.

Meget kort er jeg struktureret, arbejdssom og velovervejet. Desuden har jeg altid fokus på detaljen, det økonomiske aspekt, formidle korrekt, at være service/kundemindet og at gennemskue sammenhænge samt fejl og mangler.

Jeg er meget tillidsvækkende og stoler også meget på både mine kollegaer og medarbejdere.

Som person har jeg stærke analytiske og strategiske evner i forhold til at optimere driften i retailbranchen. Stor erfaring med retail og franchise drift og skabe value for money for både egen virksomhed samt for franchise partnere.Som leder er min ledelsesstil tydelig, anerkendende og motiverende og jeg tror på, at det kun er ved fælles indsats vi kan skabe de ekstraordinære gode resultater. Min styrke er mit store engagement og evnen til at få alle omkring mig til at føle sig som en del af opgaven, for på den måde at motivere alle til at yde deres absolut bedste. Jeg trives med mange bolde i luften og er kendt for mit høje energiniveau, gode humør og altid positive indstilling.

Derudover er jeg god til at koordinere, facilitere og følger altid mine opgaver til dørs. Jeg bruger mit konkurrencegen til at sikre fremdrift og min udadvendte og imødekommende personlighed til at kommunikere og skabe fælles mål. Jeg er god til at optimere og se muligheder samt potentiale ift. at styrke brands og generere en højere omsætning. Jeg befinder mig godt når jeg har mulighed for at omsætte mine erfaringer til gode resultater for virksomheden .

[SKJ1]

[SKJ2]Evt lave et overblik der opsummere dine titler – erhvervsoversigt

20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Arbejdsløs
Cand. Polyt.
0
0
Produktudvikling, Projektstyrelse eller Konsulent
20. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Marketing Manager - fritstillet
Markedsøkonom
25
7
Marketingprojektledelses stillinger, branche underordnet

Marketingledelse, projektstyring og planlægning er nogle af de nøglekompetencer, som har præget mit arbejdsliv i mere end 20 år, og altid med fokus på værdiskabende aktiviteter. Med mit strategiske overblik og en systematisk tilgang til tingene, bidrager jeg til at virksomheden kommer i mål på planer, aktiviteter og projekter.

Jeg er en handlekraftig projektleder, men drives i høj grad også af den strategiske og kreative del af marketing - fra udarbejdelse af aktivitetsplaner og kampagneoplæg, til den kreative proces med designkoncepter og content-skrivning.

Jeg sætter en ære i, at kvaliteten af mit arbejde er i orden og her bidrager mit overblik og fokus på detaljen i allerhøjeste grad, både på den grafiske og sproglige side.

Med mig får man en marketingleder eller projektleder med en logisk og analyserende tilgang til opgaverne. Men også en nærværende og opmærksom leder, der roligt, men bestemt formår at lede gruppen i mål.

Fremadrettet vil jeg gerne bidrage med - og videreudvikle - mine kompetencer inden for marketing og projektledelse.

17. august 2018
Fast stilling
Nej
CTO
Skole
20
16
CTO, CIO, Udviklingschef, Driftchef

Jeg er en forretningsorienteret leder og praktikker med stor erfaring i drift, udvikling samt vedligeholdelse af IT systemer. Igennem tiden været med i flere startup virksomheder indenfor blandt andet telebranchen, som efterfølgende er vækstet og sidenhen opkøbt af større selskaber. I disse virksomheder har det været mit hovedansvar, at få designet systemerne, udformet forretningsbetingelser, opbygget et drift stabilt miljø, detalje planlagt og udført udviklingen samt at overholde de fastsatte deadlines, både internt og med eksterne partnere.

Jeg har en særdeles god evne til at forstå og aflæse en forretnings behov, for derefter at sammensætte et team af dygtige folk, som sammen med mig kan udvikle og implementere systemer, der matcher virksomhedens behov.

17. august 2018
Fast stilling
Nej
Forretingskonsulent
Handelsskole
25
4
Salg, rådgivning, kommunikation
16. august 2018
Fast stilling
Nej
ledig
Jordbrugsteknolog
19
5
Sælger; Fyn
16. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Operations Manager
Kontor-og handelsuddannet
20
15
Indkøbschef/direktør, indkøbs og drifts ledelse

Jeg er en erfaren indkøbs- og driftsleder, som med stort overblik, struktur og analytisk tilgang og kundeorienteret fokus sikrer at alle projekter og opgaver bliver igangsat, fulgt op og fulgt til dørs. Jeg har stor faglig indsigt og kompetencer inden for ledelse og drift, indkøb/supply chain, CSR og product compliance samt samhandel med producenter i Østen og EU. Jeg har mange års erfaring i at drive en indkøbsfunktion, som løser kundespecifikke projekter/ordrer samt egenproduktion fra idéfasen til endelig levering. Jeg omsætter og formidler strategier og målsætninger til et forståeligt sprog og konkrete handlinger. Optimeringer af processer, procedure og forretningsområder, er en integreret del af mig og mit virke og jeg løser de mest komplekse udfordringer en indkøbsafdeling/organisation kan stå overfor, både af drifts og ledelsesmæssig karakter. Jeg skaber gode og langvarige relationer til både medarbejdere, leverandører og kunder og får ved tillidsvækkende, involverede og vedholdende adfærd skabt et værdifuldt samarbejde og opnår det ønskede resultat

16. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD(O) og cand.scient.soc.
12
8
Projektledelse, udviklingsledelse

Jeg kommer med en entreprenant og resultatsorienteret holdning til opgaver. Som leder og iværksætter er jeg løsningsorienteret. Der skal findes løsninger, og jeg har drive til at ændre og opbygge nyt, stædighed til at holde fast i langsigtede mål trods hverdagens praktiske problemløsninger, og erfaring med at træffe de beslutninger til at komme videre på et tilstrækkeligt oplyst grundlag, for at holde momentum.

Som selvstændig kommer jeg med en erfaring, hvor jeg får afprøvet beslutningerne ud fra en fail fast strategi, og er tilgengæld klar til hurtigt at justere retningen efter mødet med virkeligheden. Qua min bagage som programleder holder jeg samtidig overblik over mange sideløbende spor, som fx ved opbygning af en virksomhed.

Som leder er jeg udadvendt, empatisk, og ydmyg. Derfor har jeg hurtigt kunne etablere tillid til samarbejdspartnere og kollegaer for at skabe motivation, netværk til eksterne og løse konflikter.

Dertil kommer at jeg er brobygger. Jeg har i ASK Living været brobygger mellem innovation og drift, mellem behovet hos de kreative for uformel og ustruktureret organisering til at skabe nyt og behovet i driften for strukturering og standardisering af processer.

16. august 2018
Fast stilling
Nej
Head of Complaint Management
Cand.oecon.
21
5
Ledelse, analyse, department manager

After over 7 years in my current company I feel the time has come to move forward.

I am experienced in working in the medical device industry, currently Heading the Complaint Management team of 15 people, with 5 direct subordinates.

I have skills within regulatory requirements like CFR, ISO:13485 and MDSAP and a professional approach to the tasks within complaint handling and trending of data. The two areas that I am responsible for.

I have strong analytical skills, management skills and skills within business process improvements. I show a structured approach to tasks, fulfilling deadlines and continuously improving working processes.

My work environment is global, I have contact to many sister companies throughout the world and it is easy for me to have a daily work life with the different cultures.

In case You do not have any suitable openings at the moment, I would be grateful if You would keep my CVon file for any future possibilities.

You are always welcome to contact me, either by mail or mobile phone.

Best regards

Per Bernack

15. august 2018
Fast stilling
Nej
COO
Cand.merc.(psyk.)
6
5
Ledelsesstillinger indenfor HR, markedsanalyse, udvikling, optimering, supply chain, procurement

Jeg er 30 år, gift og har en skøn dreng på snart 2 år. Jeg er uddannet cand.merc.(psyk.), som beskæftiger sig med at udvikle og forbedre virksomheders og andre organisationers ledelses- og forretningsprocesser, særligt ift. rammerne for individers præstation og udvikling.

Jeg har 6 års erfaring med markeds- og forretningsanalyser, organisationsudvikling, projektledelse og procesoptimering.

Jeg har en analytisk tilgang til mit arbejde, og stiller gerne spørgsmålstegn ved eksisterende processer og vaner for at sikre en optimal arbejdsproces samt det bedst mulige output.

Som leder er jeg empatisk og mener det er afgørende at møde sine medarbejdere i øjenhøjde. En leder er ikke vigtigere end sine medarbejde, og bør være et eksempel til motivation og lede gennem faglig kompetence.

Jeg er målrettet og møder min arbejdsplads med et stort drive og en masse positiv energi. Jeg er vant til at arbejde på tværs af organisationen og have mange bolde i luften, hvor der ofte er mange interessenter involveret. Jeg motiveres af udfordringer, faglighed og udvikling – og vægter derfor også en arbejdsplads med plads til personlig og faglig udvikling højt.

 

 

15. august 2018
Fast stilling
Ja
Senior Marketing Manager
Cand. Merc i marketing og strategisk planlægning
20
12
Senior Marketing Manager, Marketing Director
15. august 2018
Fast stilling
Nej
Business Development Manager
Cand. Merc IMM
10
2
Kommerciel

Har bred erfaring indenfor international handel med fødevare ingredienser. Asien og EMEA har de seneste år været fokus områder. Jeg holder et højt fagligt niveau og håber på at næste skridt skal være i en velkonsolideret virksomhed.

14. august 2018
Fast stilling
Nej
Nordic Strategic Retail Manager
Niels Brock, Flyspeditør
30
3
Key Account Management, forretningsudvikling, løsningssalg, ledelse

Mangler DIN organisation en erfaren salgsgentleman med følgende spids-kompetencer:

• Projektsalg/ledelse
• Løsningssalg
• Forretningsudvikling / BDM
• Key Account Management (B t B og B t C)

De sidste +20 år har jeg arbejdet med salg, forretnings udvikling og projektledelse.
Jeg er drevet af glade kunder og samarbejdspartnere.

Udover det får din organisation følgende personlige værdier med i pakken:

Selvstændig - Er god til at træffe beslutninger.
Dynamisk - Jeg har et stort drive
Stædig - Viljen til at nå mine mål. Jeg er en fighter

Område: Øst for Storebælt

 

 

 

3. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør - rådgiver - ejer
HH samt Oxford Advanged Leadership and Managment Course, Board Assured
35
25
Generel ledelse/salgsledelse/afsætning. Generel industri/emballage/industri produktion/rådgivning

Engageret og energisk ledelsesprofil, der med baggrund i gennemførende handlinger sikrer bevægelsen fra strategi til resultat. Arbejder gennem teams, er uddelegerende og er beslutningsdygtig. Arbejder gerne med mange "bolde i luften" og fastholder overblikket i pressede situationer. Er som person positiv og kommunikerer godt på alle niveauer. Er resultatorienteret med en stort drive for at nå aftalte resultater, men i et konstruktivt miljø med respekt for engagerede medarbejdere.

13. august 2018
Fast stilling
Ja
Marketingchef
Journalist
12
9

Erfaren e-commerce og digital marketingleder med 9 års ledererfaring. Jeg er i øjeblikket ansvarlig for P&L, kampagner, online hos Fitness World med 180+ centre i to lande og to kæder. Jeg er kendt for min energi, iværksætterånd, evne til at skabe resultater og få tingene gjort.

13. august 2018
Fast stilling
Ja
Afdelingschef
Cand. Merc International Business
12
6
-

Jeg er høj motiveret og resultatorienteret visionær leder, som evner at omsætte strategi til eksekvering ved at involvere og engagere medarbejdere. Tre key words for min ledelse er coachingevner, evnen til at uddelegere og sætte retning samt gode kommunikationsevner.

Jeg ser mig selv og min ledelse, som en problemløser på højt niveau, den interne problemløser, som man kommer til med problemer, ingen andre kan løse.

Min dybe forretningsforståelse og strategiske tænkning er et helt afgørende element for at få visionen til virksomheden til at blive til virkelighed. Jeg trives bedst i spændingsfeltet mellem drift af eksisterende opgaver/løsninger og samtidig være visionær og udviklingsorienteret i forhold til visionen.

Jeg er en meget stærk analytisk profil, som har solid erfaring med metodisk at omsætte store datamængder og informationer fra forskellige datakilder til konkrete og brugbare forretningsmæssige konklusioner. Den analytiske og datamæssige forståelse er en af min grundpiller for at skabe værdi og resultater for virksomheden.

Kundefokus er et naturligt omdrejningspunktet for mig i enhver handling og tanke. Uagtet hvilken arbejdsmæssige funktion eller opgave jeg har haft i værdikæden, så har udgangspunktet for mit arbejde, prioriteter og fokus altid været hvordan og hvilke betydninger og impact det får for kundeoplevelsen. Herudover evne jeg og har interesse for at opbygge en relation ud

Visionær ledelse -  Strategisk udviklingsorienteret - Analytisk -  Kundefokuseret

11. august 2018
Fast stilling
Nej
Head of Sales, Retail & eCommerce
HD (A)
22
11
Director of Sales
 • Stor forretningforståelse og resultatorienteret
 • Højt udviklede kommercielle færdigheder
 • Gode kommunikationsfærdigheder
 • Højt niveau af salg / forhandlingsfærdigheder
 • Effektiv og inspirerende leder
 • Stor empati - Evne til at inspirere og engagere andre
 • Ekspert i brugerdreven innovation, der kan oversætte kundernes behov og indsigt i løsninger til forretning
 • Fremtidstænkning, kan tænke både i dag, nær fremtid og lang fremtid i samme
 • Indflydelse uden myndighed bruger min egen ekspertise til at udfordre interessenter
 • Kreativ og god til at identificere nye muligheder. Drevet ved at udvikle noget fra bunden
 • Vedholdende og ikke bange for forandring
10. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Strategic Project Manager
Bachelor in Business Administration
6
1
Strategy, Management Consulting (in-house or external), Commercial Excellence, Project Management

I am currently working as Strategic Project Manager at the Business Transformation Office in Desigual, the international fashion brand. Previously, I worked in management consulting for more than 4 years, but then I decided to drive change from within and to be part of a really challenging project: to lead Desigual transformation momentum from inception to implementation.

My management consulting background has provided me strong analytical basis, problem solving mindset and high impact communication aptitudes. I have experience in managing several working teams simultaneously. Proven by my fast-track career, I early acquired stakeholder management and team leadership skills.

From my experience in Desigual experience, I have developed the capability to lead by influence, a key lever to achieve stakeholders buy-in on key strategic initiatives and make things happen across all organizational levels. Also, I can bring a more pragmatic approach of strategy in such a multichannel and fast-paced environment, as well as an end to end vision across the full value chain.

I consider myself hard-working and ambitious. Curious person, always eager to learn, I like to embrace new challenges and step outside the comfort zone.

10. august 2018
Fast stilling
Ja
Sales Manager
Salgsuddannelse
31
9
Key Account, Salgschef, Salg - åben for mange brancher

Proaktiv selvstændig og handlekraftig person, der skaber stærke langvarige relationer både intern/ekstern med fokus på den gode forretning.

Er altid i godt humør, lægger vægt på frihed under ansvar, og at have gode medspillere i teamet.

9. august 2018
Fast stilling
Ja
Direktør
I gang med en akademiudd. i ledelse
23
11
Sales Director, Sales Manager, Sales Executive

Jeg sidder i en uopsagt stilling som direktør i IT-virksomheden EBRAND Services, som jeg har bygget op fra bunden.

EBRAND er nu i en stabil vækst, og jeg skal derfor videre til nye udfordringer. Min hverdag må gerne være lidt kaotisk,og meget udfordrende og varieret.

Jeg kan bevare overblikket selv med rigtigt mange bolde i luften. Hvis jeg ikke selv kan gribe dem, er jeg god til at få uddelegeret i tide. Jeg motiveres af at have kontakt til kolleger, kunder/potentielle kunder.

 

9. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Forrretningsudviklingschef
cand.merc.jur
14
8
Udvikling, salgsledelse, ejendomme

Jeg er en erfaren analyse- og forretningsudviklingschef med fokus på udvikling af både eksisterende og nye markeder, områder og projekter. I min karriere har jeg fokuseret på udarbejdelse af markedsanalyser, herunder økonomi, jura etc. med det formål at træffe strategiske beslutninger om retning og mål. Jeg har ligeledes flere års erfaring med salgsledelse af butikker inden for dagligvare- og vinbranchen.  Jeg er vant til at håndtere store datamængder og analytiske problemstillinger og finder det spændende og motiverende at gøre komplekse analyser tilgængelige. Jeg har en struktureret tilgang til mine opgaver og er vant til at prioritere i et miljø med mange samarbejdspartnere og interessenter. Jeg samarbejder bredt både internt og eksternt og oplever kommunikation og effektiv projektledelse er afgørende i at etablere og udvikle gode partnerskaber. Jeg er en teamplayer, der spiller både mine kollegaer, medarbejdere og ledere gode.

9. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director, Talent & Leadership
Cand.ling.merc
11
3
HR Director, HR chef, HR Manager

I am a passionate, business-oriented senior HR professional with focus on the HR business strategy designed to fit and meet the business strategy and the goals of the company. Throughout my career, I have worked with transformations and major organizational change activities, and I have demonstrated solid skills in HR, leadership and communication with the focus of optimizing business performance. I have extensive experience in designing and implementing training strategies, and I have developed and executed various training programs – from top management training to leadership and project management training.  I manage a team of HR consultants/HR business partners, and I am used to working in complex matrix organizations, where stakeholder management is key.

 

8. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
-
Cand.polit.
18
4
Business Development Manager, afd. chef,
 • Strategisk rådgivning & forretningsudvikling: 15+ års erfaring som strategisk rådgiver omkring virksomheders internationalisering (Rådgivning i forhold til eksport og etablering på emerging markets). Rådgiver om forretningsudvikling og market entry strategiudvikling, market creation strategier og mid-market innovation strategiudvikling (product adaptation) samt operationel implementering af disse. Facilitator af strategiprocesser på baggrund af beslutningsgrundlag (markedsstudier, forretningsplaner) og efterfølgende workshops med udvalgte medarbejdere fra virksomheden.
 • Projektledelse: 15+ års projektledererfaring
 • Operationel driftsledelse / direktør: 4 års erfaring med operationel virksomhedsledelse som direktør for DI's datterselskab i Shanghai. Budget- og driftsansvar med reference til separat bestyrelse for selskabet.
 • Bestyrelsesarbejde: erfaring med forberedelse, gennemførsel og opfølgning på beslutninger truffet i DI’s datterselskabsbestyrelser (Bestyrelser for DI’s udenlandske kontorer / datterselskaber).
 • Organisationsudvikling: praktisk erfaring med udvikling, restrukturering og optimering af operationel driftsorganisation. Adskillige års erfaring med rekruttering og træning af medarbejdere / kompetenceopbygning.
 • Kina / Asien: specialiseret viden om Kina (20+ år) på baggrund af Master grad i Asien studier 1996-1998, mange projekter i Kina samt praktisk erfaring fra 4 års udstationering i Shanghai som direktør for DI's kontor.
 • Interkulturel kompetence: faglig og erfaringsbaseret interkulturel kompetence (boet i Belgien, Libyen, USA, Kina - i alt boet 10 år uden for Danmark)
 • Personlighed profil (ENTP): "Fokus på innovation og at overvinde forhindringer" - ENTP-typer er ofte entusiastiske, udadvendte og idérige personer, der interesserer sig for mange forskellige ting og holder af at debattere. Deres talent ligger ofte i at udvikle og opbygge idégrundlaget for nyskabende projekter, som de får sat i gang. De er ofte meget uafhængige personer, der kan lide at finde nye måder at anvende teorier på, så de kan effektivisere de eksisterende processer i organisationen eller produktionen. De ser ikke problemer, men kun muligheder for udvikling.
8. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Specialkonsulent, senest
Cand.comm., Kommunikation og Virksomhedsstudier
12
1
Jeg søger både job som specialist, generalist og mellemleder. Jeg har en stærk madprofil, men ser også på andre brancher og områder. Bl.a. oplevelser, relationer, adfærdsdesign, netværk, kultur, forandring, partnerskaber, samfundsudfordringer, l

Mit engagement og mine kernekompetencer ligger i feltet mellem projekter og formidling samt udvikling og værdiskabelse igennem relationer, tværfagligt samarbejde og faglig substans. Jeg har erfaring med et bredt spekter af opgaver inden for projektledelse, konceptudvikling, kommunikation, ledelse, oplevelser og netværk – fra strategi til eksekvering – oftest med mad som tema.

Som person er jeg løsningsorienteret, struktureret og fleksibel. Jeg involverer mig dybt i projekter, er opfølgende og stiller ligeså krav til mine kollegaer og samarbejdspartnere. Jeg motiveres af varierende opgaver, værdiskabelse og forandring. Jeg kan lidt af hvert og har lyst til at lære nyt.

Mine sociale kompetencer roses ofte både af kunder og kollegaer. Jeg har det nemt i mødet med nye mennesker, og jeg spiller gerne andre bedre. På en arbejdsplads værdsætter jeg engagement, teams og et uformelt miljø.

Jeg har været i madbranchen siden 2005, og har en bred madfaglighed og et godt netværk her. De seneste år har jeg arbejdet for en bedre madkultur, og har skabt resultater med offentlige organisationer og private virksomheder.

Jeg søger nye udfordringer inden for bl.a. madområdet, samfundsudfordringer, adfærdsændringer, kultur og oplevelser.

8. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Commerciel Director Nordics & Baltics
HD (A)
31
20
Salgs Direktør og lign.

Jeg har mere end 19 års erfaring med salgsledelse i Norden. Mit CV viser, at jeg har været konsekvent forfremmet for hårdt arbejde med øget ansvar. Disse belønninger er et direkte resultat af min ekspertise i:

 • Salg og kommerciel ekspertise
 • People Management
 • Performance styring

Som leder er det min hensigt at blive opfattet som værende åben, ærlig, transparent og fair. Den vigtigste værdi for mig i at arbejde med mennesker er at arbejde med tillid, som ofte er den lille afgørende forskel mellem succes og fiasko.

Jeg er i stand til at korceptualisere og teoretisere muligheder til planer for at nå lange og kortsigtede mål. Jeg er sikker på min egen evne til at nå disse mål, jeg forbliver rolig i stressed situationer og bevare en sans for humor selv under vanskelige omstændigheder. Jeg tager ejerskab / ansvar for egne og selskabets fejl.

8. august 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Bioanalytiker
25
12
8. august 2018
Fast stilling
Nej
Sales Responsible Denmark
HGV handelsuddannelse
16
5
Key Account Manager / FMCG / Fashion

Att: Rette vedkommende

 

Som det fremgår af mit CV, har jeg stor kendskab til Key Account`s på det danske samt de nordiske markeder.

 

Erfaring fra følgende produktgrupper på Key Account`s /  kædeplan : Mode / Sport / Bolig / Isenkram / FMCG

 

Personlig profil:

Selvstændig og selvmotiverende SALGSPROFIL der trives og drives bedst med et ambitiøst mål at løbe efter.
Sætter stor ære i at yde en god service for mine kunder samt personale, hvilket har medført at mit netværk og relationer altid har været lette at genoptage.
Samtidig gør jeg en dyd ud af at sikre høj integritet overfor såvel kunder som arbejdsgiver. Årelang FMCG – Tekstil / kædesalgserfaring (Retail / Wholesale ) fra de nordiske og udvalgte europæiske markeder.
Fokus på kvalitet, design, leveringssikkerhed, reklamationsbehandling og nye tiltag og aktiviteter.

Personligt er jeg en resultatorienteret, ærlig, ambitiøs og energisk ung mand, som altid arbejder efter organisationens vision frem for egne interesser. Mine kunder og kollegaer oplever, at jeg holder det jeg lover, og gerne påtager mig ansvar. Jeg er god til opfølgning og arbejder godt selvstændigt såvel som i teams.

Skulle I have spørgsmål til fremsendte, kan jeg kontaktes på nedenstående tlf. nr.

P.s. Jeg tager gerne et " Kaffe møde " med Jer hvor jeg kan uddybe min profil, hvis dette kunne passe ind.

 

Med venlig hilsen - Best regards

Martin Ravnkilde
Tlf. + 45 22161118
Email : henrymartin@email.dk

 

 

8. august 2018
Fast stilling
Ja
Konsulent i finanssektoren
Cand.Merc.
7
4
Leder indenfor Hospitality / Hoteldrift eller andre kvalificerende stillinger der arbejder op mod hotelbranchen

Jeg har i årevis arbejdet indenfor hospitality på den ene eller anden måde. Efter endt kandidatstudium fokuserede jeg på lederudvikling og var igennem et glimrende graduate forløb i Danske Bank.

Jeg kan imidlertid mærke at det trækker i mig at komme tilbage til hospitality branchen - det er simpelthen her jeg har det bedst. Jeg nyder det umiddelbare møde med gæsten, jeg er rigtig god til at rekruttere og få de rigtige personer med på holdet - og derefter lede og udvikle dem, jeg har en ægte passion for hoteller, mad, vine, rejser.

Og så er jeg i øvrigt en overordentlig glad og smilende person med stort overblik uden at gå på kompromis med detaljerne!

8. august 2018
Fast stilling
Ja
Director, R&D
Svagstrømsingeniør
24
10
Udviklingschef og lign.

Extensive experience in managing R&D organizations in large, global

oriented companies within the energy-, wind-, aerospace-, defense and

building material industry.

Strong technical- and leadership track record, managing submanagers

and departments, gaining broad and solid experience in all aspects of

people-, product-, project- and portfolio management.

Specialized in advanced electronics and software engineering, and

integration with mechanics in large mechatronics projects and

products. Major strengths in cross functional and cross company

spotting and combination of ideas, initiatives and people.

page1image3673136

7. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Konsulent (produktudvikling)
Cand.Polyt (kemiingeniør)
5
4
Udviklingschef, Produktudvikler, udviklingsingeniør, produktchef, business development manager

Fokuseret civilingeniør i materialekemi med solid interesse og erfaring inden for produktudvikling. Besidder færdigheder i projektstyring, udvikling, ledelse og industrialisering af løsninger baseret på ny teknologi.

7. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Bachelor
20
12
Salg, personale ledelse

Jeg er en frisk udadvendt fyr som er god til at skabe troværdig relationer. Jeg arbejder hårdt og er meget positiv både som sælger og som kollega.

Jeg er selvkørende og god til at motivere mig selv men er også en stærk teamplayer og teamleader med et positivt " yes I can" attitude.

Jeg trives i en hektisk hverdag med masser af kul på og for et kick ud af det. Min erfaring fra flere forskellige erhverv har lært mig at tale med alle typer, fra direktions gangen til manden på lageret.

7. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO - Adm. Direktør
HHX, A.P. Møller, INSEAD EMP
38
28
Direktør, Afdelings direktør, produktspecialist
 • Professionel administrerende direktør - CEO med en alsidig erfaring, senest som direktør for en nordisk division af et internationalt firma.
 • Jeg har arbejdet med salg og international handel siden 1980 og startede min ledelses erfaring i 1988 hos A.P. Møller, og fortsatte den som CEO for TORMAX Danmark og record Nordic.
 • jeg skaber værdi gennem udvikling af strategiske og taktiske handlingsplaner der fokuserer på salg, branding, effektivisering af forretnings-processer, optimering af omkostninger, kvalitet og service.
 • Jeg motiveres af fremgang, og i modgang motiveres jeg af opgaven med at vende udviklingen til fremgang.
 • Jeg har en ærlig og pragmatisk ledelsesform, der indeholder engagement og empati.
 • Jeg er løsnings orienteret og sparrer gerne med alle grupper af personale, når der gennemføres projekter, eksempelvis krydsorganisatoriske projekter.
7. august 2018
Fast stilling
Nej
Lead Financial Analyst
CIMA
7
0
Financial controller, Finance manager

Jeg har +7 aars oekonomisk erfaring fra globale virksomheder i London  (+5 aar hos Thomson Reuters og 2 aar hos MITIE PLC) og har en CIMA. Mit hovedfelt er intern afrapportering og budgettering/forecasting samt konsolidering. Udover det har jeg har ogsaa arbejdet med diverse projekter og analytiske opgaver og har daekket de fleste af de mere almindelige oekonomiopgaver en controller typisk varetager.

Jeg soeger nyt job i Svendborg og Odense omraaderne som Financial Controller eller lignende stillinger indenfor oekonomi.

6. august 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Konsulent,
HD (R)
39
33
forretningsudvikling, slagsledelse
 • Leading multinational sales organisations with 130 employees and annual order entry volume above EUR 2 billion. Passionate about succeeding and reaching targets as a team.
 • Focus on creating emerging market strategy. Achieved first mover advantage in five markets.
 • Taking a strategic and holistic perspective in leadership when implementing new ideas. Conscientious and gets things done.
 • Strong international experience from a career that led to working/living in several European countries.
 • Take pride in facilitating strategic development processes, i.e. sales & KAM strategies, product portfolio directions, customer first strategy, etc.
6. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Director
HD A
30
20
Exportsalg og markedsudvikling. Salg. Forretningsudvikling

Salgsleder national/international. Lang track record på internationalt salg og markedsudvikling. Er tillidsvækkende og en relationsopbygger samt vedligeholder, nationalt såvel som internationalt.

Tænker i helheder. Er generalist og har en udpræget empati samt pragmatisk indstilling. Fokuseret på målet og midlerne til at nå dette. Troværdig. Tværorganisatorisk teamplayer. Visionær kommunikator.

5. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Maskinmester
25
6
Teknisk salg, ledelse
4. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
COO
Leder
29
20

Uddannet i bilbranchen og flere års ledererfaring i denne. 16 års erfaring i forsikringsbranchen, heraf 12+ år som leder på overordnet niveau med både nationalt og nordisk ansvar. C-Level erfaring i >100% vækstcase. - Tung erfaring med forretningsudvikling og -optimering, væsentlige forandringer, in- og outsourcing i både store og mindre organisationer. - Motiveres af udfordrende kommercielle muligheder, strategisk ansvar og resultatskabelse.
- Evner at balancere modsatrettede prioriteter.
- Er analytisk, innovativ, holistisk og udpræget resultatorienteret.
- Besidder politisk tæft og særdeles erfaren med håndtering af partnerskaber og storkundeforhold. - Forhandlingsstærk - alt lige fra overenskomster til strategiske aftaler med værdi på >200 mDKK. - Kendt som empatisk, kommunikerende, synlig og særdeles engageret leder. - Fokuseret på stærkt link mellem kunde- og medarbejdertilfredshed. - Dygtig people manager, der motiverer med engagement, talentudvikling og anerkendelse.

3. august 2018
Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
bacheloruddannelse i salg - ledelse - regnskab og virksomhedsdrift
20
20
Salgs- og ledelse /Salgsdirektør-Salgschef

Salgs direktør/chef med stor erfaring:

Jeg har en bacheloruddannelse  i salg - ledelse – virksomheds økonomi. Samt en regnskabsuddannelse.
Jeg har i de sidste 18 år arbejdet som salgsdirektør i større virksomheder. Mine salgskompetencer ligger i udvikling af salget til eksisterende kunder – forhandler salg og nye kunder på ledelses niveau.

Min mange år med salg og ledelse, gør at jeg har høj kompetence til at forretningsudvikle en organisation. Jeg har en stærk kommerciel forståelse i forhold til strategisk planlægning samt eksekvering og kan forene ledelse og det økonomiske ansvar.

Jeg motiveres af forretningsudvikling, ledelse/salg og være operationel, hvilket gør, at jeg og forretningen er i konstant udvikling. Jeg har en stærk forretningsforståelse, strategisk planlægning og er god til at eksekvere den. Jeg er godt til at sammensætte det rigtige hold og skabe et grundlag for en virksomhed i udvikling.

Med min viden i hele værdikæden, er jeg i stand til at bygge en sund virksomhed, hvor alle er på samme hold og arbejder mod fælles mål.

Som leder går jeg for at være en iderig og god kulturbærer, der skaber hands on resultater sammen med organisationen, jeg er god til at håndtere de problemstillinger, udfordringer og konflikter der uvilkårligt opstår, når mennesker samarbejder om fælles strategi og målopfyldelse.

3. august 2018
Fast stilling
Nej
HR Manager & HR Business Partner
Bachelor HRM
20
15
HR Manager, HR Business Partner, rekruttering og udvikling, organisationsudvikling, change management

Har meget stor HR erfaring fra internationale selskaber inden for fremstillings- og mekanisk industri. Har arbejdet med både strategiske, taktiske og operationelle opgaver inden for ledelse, organisationsudvikling, talentudvikling, rekruttering, sparring og coaching af ledere, employer branding, forhandlinger på overenskomstområder (DI) samt strategisk sparring til ledere. Har desuden erfaring med HR udviklingsprojekter.

Folk beskriver mig som en engageret ildsjæl, energisk og handlekraftig med fokus på mit team og de fælles mål. Jeg har en struktureret og resultatorienteret tilgang til opgaverne.

Søger et HR job hvor jeg skal arbejde tæt sammen med en organisation. Direkte ledelsesansvar er ikke et must. Indirekte lederskab via f.eks. en HR Business Partner rolle er også en stor motivationsfaktor for mig.

Se gerne min LinkedIn profil på: www.linkedin.com/in/ulla-poulsen

3. august 2018
Fast stilling
Nej
Ledig før Logistikchef
Markedsføringsøkonom
-20
8
3. august 2018
Fast stilling
Ja
Area Sales Manager
HH
30
20
Sales & Export Manager

Jeg er en resultatskabende Sales Manager med mere end 10 års erfaring i salg B2B. Jeg er en dedikeret og hårdtarbejdende person der med stor ihærdighed har været i stand til at åbne mange døre og etablere gode og langsigtede kunderelationer. Jeg er vant til at arbejde med marginalen og søger at optimere alle processerne for at opnå det bedst mulige resultat. Jeg er en teamplayer, der er i stand til at operere på alle niveauer i organisationen med fokus på at løse eventuelle problemer gennem intern såvel som ekstern sparring. Jeg er visionær og strategisk og bygger mine salgsindsatser på analyser af mulighederne i markedet. Jeg er positiv og udadvendt som person og går gerne forrest og tager initiativ i et hektisk arbejdsmiljø. Jeg er selvkørende og tager ansvar for mit arbejde og de beslutninger jeg træffer.