Database for C-level (CxO) – søg gratis

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny CxO, leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

 

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80 % er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO etc. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Gratis at søge

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at ansætte en C- level kandidat fra vores database er prisen kun kr. 11000,00. Bemærk, at vi også har en intern C-level database.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

15. august 2018
Fast stilling
Ja
Senior Marketing Manager
Cand. Merc i marketing og strategisk planlægning
20
12
Senior Marketing Manager, Marketing Director
15. august 2018
Fast stilling
Nej
Business Development Manager
Cand. Merc IMM
10
2
Kommerciel

Har bred erfaring indenfor international handel med fødevare ingredienser. Asien og EMEA har de seneste år været fokus områder. Jeg holder et højt fagligt niveau og håber på at næste skridt skal være i en velkonsolideret virksomhed.

14. august 2018
Fast stilling
Nej
Nordic Strategic Retail Manager
Niels Brock, Flyspeditør
30
3
Key Account Management, forretningsudvikling, løsningssalg, ledelse

Mangler DIN organisation en erfaren salgsgentleman med følgende spids-kompetencer:

• Projektsalg/ledelse
• Løsningssalg
• Forretningsudvikling / BDM
• Key Account Management (B t B og B t C)

De sidste +20 år har jeg arbejdet med salg, forretnings udvikling og projektledelse.
Jeg er drevet af glade kunder og samarbejdspartnere.

Udover det får din organisation følgende personlige værdier med i pakken:

Selvstændig - Er god til at træffe beslutninger.
Dynamisk - Jeg har et stort drive
Stædig - Viljen til at nå mine mål. Jeg er en fighter

Område: Øst for Storebælt

 

 

 

3. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør - rådgiver - ejer
HH samt Oxford Advanged Leadership and Managment Course, Board Assured
35
25
Generel ledelse/salgsledelse/afsætning. Generel industri/emballage/industri produktion/rådgivning

Engageret og energisk ledelsesprofil, der med baggrund i gennemførende handlinger sikrer bevægelsen fra strategi til resultat. Arbejder gennem teams, er uddelegerende og er beslutningsdygtig. Arbejder gerne med mange "bolde i luften" og fastholder overblikket i pressede situationer. Er som person positiv og kommunikerer godt på alle niveauer. Er resultatorienteret med en stort drive for at nå aftalte resultater, men i et konstruktivt miljø med respekt for engagerede medarbejdere.

13. august 2018
Fast stilling
Ja
Marketingchef
Journalist
12
9

Erfaren e-commerce og digital marketingleder med 9 års ledererfaring. Jeg er i øjeblikket ansvarlig for P&L, kampagner, online hos Fitness World med 180+ centre i to lande og to kæder. Jeg er kendt for min energi, iværksætterånd, evne til at skabe resultater og få tingene gjort.

13. august 2018
Fast stilling
Ja
Afdelingschef
Cand. Merc International Business
12
6
-

Jeg er høj motiveret og resultatorienteret visionær leder, som evner at omsætte strategi til eksekvering ved at involvere og engagere medarbejdere. Tre key words for min ledelse er coachingevner, evnen til at uddelegere og sætte retning samt gode kommunikationsevner.

Jeg ser mig selv og min ledelse, som en problemløser på højt niveau, den interne problemløser, som man kommer til med problemer, ingen andre kan løse.

Min dybe forretningsforståelse og strategiske tænkning er et helt afgørende element for at få visionen til virksomheden til at blive til virkelighed. Jeg trives bedst i spændingsfeltet mellem drift af eksisterende opgaver/løsninger og samtidig være visionær og udviklingsorienteret i forhold til visionen.

Jeg er en meget stærk analytisk profil, som har solid erfaring med metodisk at omsætte store datamængder og informationer fra forskellige datakilder til konkrete og brugbare forretningsmæssige konklusioner. Den analytiske og datamæssige forståelse er en af min grundpiller for at skabe værdi og resultater for virksomheden.

Kundefokus er et naturligt omdrejningspunktet for mig i enhver handling og tanke. Uagtet hvilken arbejdsmæssige funktion eller opgave jeg har haft i værdikæden, så har udgangspunktet for mit arbejde, prioriteter og fokus altid været hvordan og hvilke betydninger og impact det får for kundeoplevelsen. Herudover evne jeg og har interesse for at opbygge en relation ud

Visionær ledelse -  Strategisk udviklingsorienteret - Analytisk -  Kundefokuseret

11. august 2018
Fast stilling
Nej
Head of Sales, Retail & eCommerce
HD (A)
22
11
Director of Sales
 • Stor forretningforståelse og resultatorienteret
 • Højt udviklede kommercielle færdigheder
 • Gode kommunikationsfærdigheder
 • Højt niveau af salg / forhandlingsfærdigheder
 • Effektiv og inspirerende leder
 • Stor empati - Evne til at inspirere og engagere andre
 • Ekspert i brugerdreven innovation, der kan oversætte kundernes behov og indsigt i løsninger til forretning
 • Fremtidstænkning, kan tænke både i dag, nær fremtid og lang fremtid i samme
 • Indflydelse uden myndighed bruger min egen ekspertise til at udfordre interessenter
 • Kreativ og god til at identificere nye muligheder. Drevet ved at udvikle noget fra bunden
 • Vedholdende og ikke bange for forandring
10. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Strategic Project Manager
Bachelor in Business Administration
6
1
Strategy, Management Consulting (in-house or external), Commercial Excellence, Project Management

I am currently working as Strategic Project Manager at the Business Transformation Office in Desigual, the international fashion brand. Previously, I worked in management consulting for more than 4 years, but then I decided to drive change from within and to be part of a really challenging project: to lead Desigual transformation momentum from inception to implementation.

My management consulting background has provided me strong analytical basis, problem solving mindset and high impact communication aptitudes. I have experience in managing several working teams simultaneously. Proven by my fast-track career, I early acquired stakeholder management and team leadership skills.

From my experience in Desigual experience, I have developed the capability to lead by influence, a key lever to achieve stakeholders buy-in on key strategic initiatives and make things happen across all organizational levels. Also, I can bring a more pragmatic approach of strategy in such a multichannel and fast-paced environment, as well as an end to end vision across the full value chain.

I consider myself hard-working and ambitious. Curious person, always eager to learn, I like to embrace new challenges and step outside the comfort zone.

10. august 2018
Fast stilling
Ja
Sales Manager
Salgsuddannelse
31
9
Key Account, Salgschef, Salg - åben for mange brancher

Proaktiv selvstændig og handlekraftig person, der skaber stærke langvarige relationer både intern/ekstern med fokus på den gode forretning.

Er altid i godt humør, lægger vægt på frihed under ansvar, og at have gode medspillere i teamet.

9. august 2018
Fast stilling
Ja
Direktør
I gang med en akademiudd. i ledelse
23
11
Sales Director, Sales Manager, Sales Executive

Jeg sidder i en uopsagt stilling som direktør i IT-virksomheden EBRAND Services, som jeg har bygget op fra bunden.

EBRAND er nu i en stabil vækst, og jeg skal derfor videre til nye udfordringer. Min hverdag må gerne være lidt kaotisk,og meget udfordrende og varieret.

Jeg kan bevare overblikket selv med rigtigt mange bolde i luften. Hvis jeg ikke selv kan gribe dem, er jeg god til at få uddelegeret i tide. Jeg motiveres af at have kontakt til kolleger, kunder/potentielle kunder.

 

9. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Forrretningsudviklingschef
cand.merc.jur
14
8
Udvikling, salgsledelse, ejendomme

Jeg er en erfaren analyse- og forretningsudviklingschef med fokus på udvikling af både eksisterende og nye markeder, områder og projekter. I min karriere har jeg fokuseret på udarbejdelse af markedsanalyser, herunder økonomi, jura etc. med det formål at træffe strategiske beslutninger om retning og mål. Jeg har ligeledes flere års erfaring med salgsledelse af butikker inden for dagligvare- og vinbranchen.  Jeg er vant til at håndtere store datamængder og analytiske problemstillinger og finder det spændende og motiverende at gøre komplekse analyser tilgængelige. Jeg har en struktureret tilgang til mine opgaver og er vant til at prioritere i et miljø med mange samarbejdspartnere og interessenter. Jeg samarbejder bredt både internt og eksternt og oplever kommunikation og effektiv projektledelse er afgørende i at etablere og udvikle gode partnerskaber. Jeg er en teamplayer, der spiller både mine kollegaer, medarbejdere og ledere gode.

9. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director, Talent & Leadership
Cand.ling.merc
11
3
HR Director, HR chef, HR Manager

I am a passionate, business-oriented senior HR professional with focus on the HR business strategy designed to fit and meet the business strategy and the goals of the company. Throughout my career, I have worked with transformations and major organizational change activities, and I have demonstrated solid skills in HR, leadership and communication with the focus of optimizing business performance. I have extensive experience in designing and implementing training strategies, and I have developed and executed various training programs – from top management training to leadership and project management training.  I manage a team of HR consultants/HR business partners, and I am used to working in complex matrix organizations, where stakeholder management is key.

 

8. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
-
Cand.polit.
18
4
Business Development Manager, afd. chef,
 • Strategisk rådgivning & forretningsudvikling: 15+ års erfaring som strategisk rådgiver omkring virksomheders internationalisering (Rådgivning i forhold til eksport og etablering på emerging markets). Rådgiver om forretningsudvikling og market entry strategiudvikling, market creation strategier og mid-market innovation strategiudvikling (product adaptation) samt operationel implementering af disse. Facilitator af strategiprocesser på baggrund af beslutningsgrundlag (markedsstudier, forretningsplaner) og efterfølgende workshops med udvalgte medarbejdere fra virksomheden.
 • Projektledelse: 15+ års projektledererfaring
 • Operationel driftsledelse / direktør: 4 års erfaring med operationel virksomhedsledelse som direktør for DI's datterselskab i Shanghai. Budget- og driftsansvar med reference til separat bestyrelse for selskabet.
 • Bestyrelsesarbejde: erfaring med forberedelse, gennemførsel og opfølgning på beslutninger truffet i DI’s datterselskabsbestyrelser (Bestyrelser for DI’s udenlandske kontorer / datterselskaber).
 • Organisationsudvikling: praktisk erfaring med udvikling, restrukturering og optimering af operationel driftsorganisation. Adskillige års erfaring med rekruttering og træning af medarbejdere / kompetenceopbygning.
 • Kina / Asien: specialiseret viden om Kina (20+ år) på baggrund af Master grad i Asien studier 1996-1998, mange projekter i Kina samt praktisk erfaring fra 4 års udstationering i Shanghai som direktør for DI's kontor.
 • Interkulturel kompetence: faglig og erfaringsbaseret interkulturel kompetence (boet i Belgien, Libyen, USA, Kina - i alt boet 10 år uden for Danmark)
 • Personlighed profil (ENTP): "Fokus på innovation og at overvinde forhindringer" - ENTP-typer er ofte entusiastiske, udadvendte og idérige personer, der interesserer sig for mange forskellige ting og holder af at debattere. Deres talent ligger ofte i at udvikle og opbygge idégrundlaget for nyskabende projekter, som de får sat i gang. De er ofte meget uafhængige personer, der kan lide at finde nye måder at anvende teorier på, så de kan effektivisere de eksisterende processer i organisationen eller produktionen. De ser ikke problemer, men kun muligheder for udvikling.
8. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Specialkonsulent, senest
Cand.comm., Kommunikation og Virksomhedsstudier
12
1
Jeg søger både job som specialist, generalist og mellemleder. Jeg har en stærk madprofil, men ser også på andre brancher og områder. Bl.a. oplevelser, relationer, adfærdsdesign, netværk, kultur, forandring, partnerskaber, samfundsudfordringer, l

Mit engagement og mine kernekompetencer ligger i feltet mellem projekter og formidling samt udvikling og værdiskabelse igennem relationer, tværfagligt samarbejde og faglig substans. Jeg har erfaring med et bredt spekter af opgaver inden for projektledelse, konceptudvikling, kommunikation, ledelse, oplevelser og netværk – fra strategi til eksekvering – oftest med mad som tema.

Som person er jeg løsningsorienteret, struktureret og fleksibel. Jeg involverer mig dybt i projekter, er opfølgende og stiller ligeså krav til mine kollegaer og samarbejdspartnere. Jeg motiveres af varierende opgaver, værdiskabelse og forandring. Jeg kan lidt af hvert og har lyst til at lære nyt.

Mine sociale kompetencer roses ofte både af kunder og kollegaer. Jeg har det nemt i mødet med nye mennesker, og jeg spiller gerne andre bedre. På en arbejdsplads værdsætter jeg engagement, teams og et uformelt miljø.

Jeg har været i madbranchen siden 2005, og har en bred madfaglighed og et godt netværk her. De seneste år har jeg arbejdet for en bedre madkultur, og har skabt resultater med offentlige organisationer og private virksomheder.

Jeg søger nye udfordringer inden for bl.a. madområdet, samfundsudfordringer, adfærdsændringer, kultur og oplevelser.

8. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Commerciel Director Nordics & Baltics
HD (A)
31
20
Salgs Direktør og lign.

Jeg har mere end 19 års erfaring med salgsledelse i Norden. Mit CV viser, at jeg har været konsekvent forfremmet for hårdt arbejde med øget ansvar. Disse belønninger er et direkte resultat af min ekspertise i:

 • Salg og kommerciel ekspertise
 • People Management
 • Performance styring

Som leder er det min hensigt at blive opfattet som værende åben, ærlig, transparent og fair. Den vigtigste værdi for mig i at arbejde med mennesker er at arbejde med tillid, som ofte er den lille afgørende forskel mellem succes og fiasko.

Jeg er i stand til at korceptualisere og teoretisere muligheder til planer for at nå lange og kortsigtede mål. Jeg er sikker på min egen evne til at nå disse mål, jeg forbliver rolig i stressed situationer og bevare en sans for humor selv under vanskelige omstændigheder. Jeg tager ejerskab / ansvar for egne og selskabets fejl.

8. august 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Bioanalytiker
25
12
8. august 2018
Fast stilling
Nej
Sales Responsible Denmark
HGV handelsuddannelse
16
5
Key Account Manager / FMCG / Fashion

Att: Rette vedkommende

 

Som det fremgår af mit CV, har jeg stor kendskab til Key Account`s på det danske samt de nordiske markeder.

 

Erfaring fra følgende produktgrupper på Key Account`s /  kædeplan : Mode / Sport / Bolig / Isenkram / FMCG

 

Personlig profil:

Selvstændig og selvmotiverende SALGSPROFIL der trives og drives bedst med et ambitiøst mål at løbe efter.
Sætter stor ære i at yde en god service for mine kunder samt personale, hvilket har medført at mit netværk og relationer altid har været lette at genoptage.
Samtidig gør jeg en dyd ud af at sikre høj integritet overfor såvel kunder som arbejdsgiver. Årelang FMCG – Tekstil / kædesalgserfaring (Retail / Wholesale ) fra de nordiske og udvalgte europæiske markeder.
Fokus på kvalitet, design, leveringssikkerhed, reklamationsbehandling og nye tiltag og aktiviteter.

Personligt er jeg en resultatorienteret, ærlig, ambitiøs og energisk ung mand, som altid arbejder efter organisationens vision frem for egne interesser. Mine kunder og kollegaer oplever, at jeg holder det jeg lover, og gerne påtager mig ansvar. Jeg er god til opfølgning og arbejder godt selvstændigt såvel som i teams.

Skulle I have spørgsmål til fremsendte, kan jeg kontaktes på nedenstående tlf. nr.

P.s. Jeg tager gerne et " Kaffe møde " med Jer hvor jeg kan uddybe min profil, hvis dette kunne passe ind.

 

Med venlig hilsen - Best regards

Martin Ravnkilde
Tlf. + 45 22161118
Email : henrymartin@email.dk

 

 

8. august 2018
Fast stilling
Ja
Konsulent i finanssektoren
Cand.Merc.
7
4
Leder indenfor Hospitality / Hoteldrift eller andre kvalificerende stillinger der arbejder op mod hotelbranchen

Jeg har i årevis arbejdet indenfor hospitality på den ene eller anden måde. Efter endt kandidatstudium fokuserede jeg på lederudvikling og var igennem et glimrende graduate forløb i Danske Bank.

Jeg kan imidlertid mærke at det trækker i mig at komme tilbage til hospitality branchen - det er simpelthen her jeg har det bedst. Jeg nyder det umiddelbare møde med gæsten, jeg er rigtig god til at rekruttere og få de rigtige personer med på holdet - og derefter lede og udvikle dem, jeg har en ægte passion for hoteller, mad, vine, rejser.

Og så er jeg i øvrigt en overordentlig glad og smilende person med stort overblik uden at gå på kompromis med detaljerne!

8. august 2018
Fast stilling
Ja
Director, R&D
Svagstrømsingeniør
24
10
Udviklingschef og lign.

Extensive experience in managing R&D organizations in large, global

oriented companies within the energy-, wind-, aerospace-, defense and

building material industry.

Strong technical- and leadership track record, managing submanagers

and departments, gaining broad and solid experience in all aspects of

people-, product-, project- and portfolio management.

Specialized in advanced electronics and software engineering, and

integration with mechanics in large mechatronics projects and

products. Major strengths in cross functional and cross company

spotting and combination of ideas, initiatives and people.

page1image3673136

7. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Konsulent (produktudvikling)
Cand.Polyt (kemiingeniør)
5
4
Udviklingschef, Produktudvikler, udviklingsingeniør, produktchef, business development manager

Fokuseret civilingeniør i materialekemi med solid interesse og erfaring inden for produktudvikling. Besidder færdigheder i projektstyring, udvikling, ledelse og industrialisering af løsninger baseret på ny teknologi.

7. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Bachelor
20
12
Salg, personale ledelse

Jeg er en frisk udadvendt fyr som er god til at skabe troværdig relationer. Jeg arbejder hårdt og er meget positiv både som sælger og som kollega.

Jeg er selvkørende og god til at motivere mig selv men er også en stærk teamplayer og teamleader med et positivt " yes I can" attitude.

Jeg trives i en hektisk hverdag med masser af kul på og for et kick ud af det. Min erfaring fra flere forskellige erhverv har lært mig at tale med alle typer, fra direktions gangen til manden på lageret.

7. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO - Adm. Direktør
HHX, A.P. Møller, INSEAD EMP
38
28
Direktør, Afdelings direktør, produktspecialist
 • Professionel administrerende direktør - CEO med en alsidig erfaring, senest som direktør for en nordisk division af et internationalt firma.
 • Jeg har arbejdet med salg og international handel siden 1980 og startede min ledelses erfaring i 1988 hos A.P. Møller, og fortsatte den som CEO for TORMAX Danmark og record Nordic.
 • jeg skaber værdi gennem udvikling af strategiske og taktiske handlingsplaner der fokuserer på salg, branding, effektivisering af forretnings-processer, optimering af omkostninger, kvalitet og service.
 • Jeg motiveres af fremgang, og i modgang motiveres jeg af opgaven med at vende udviklingen til fremgang.
 • Jeg har en ærlig og pragmatisk ledelsesform, der indeholder engagement og empati.
 • Jeg er løsnings orienteret og sparrer gerne med alle grupper af personale, når der gennemføres projekter, eksempelvis krydsorganisatoriske projekter.
7. august 2018
Fast stilling
Nej
Lead Financial Analyst
CIMA
7
0
Financial controller, Finance manager

Jeg har +7 aars oekonomisk erfaring fra globale virksomheder i London  (+5 aar hos Thomson Reuters og 2 aar hos MITIE PLC) og har en CIMA. Mit hovedfelt er intern afrapportering og budgettering/forecasting samt konsolidering. Udover det har jeg har ogsaa arbejdet med diverse projekter og analytiske opgaver og har daekket de fleste af de mere almindelige oekonomiopgaver en controller typisk varetager.

Jeg soeger nyt job i Svendborg og Odense omraaderne som Financial Controller eller lignende stillinger indenfor oekonomi.

6. august 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Konsulent,
HD (R)
39
33
forretningsudvikling, slagsledelse
 • Leading multinational sales organisations with 130 employees and annual order entry volume above EUR 2 billion. Passionate about succeeding and reaching targets as a team.
 • Focus on creating emerging market strategy. Achieved first mover advantage in five markets.
 • Taking a strategic and holistic perspective in leadership when implementing new ideas. Conscientious and gets things done.
 • Strong international experience from a career that led to working/living in several European countries.
 • Take pride in facilitating strategic development processes, i.e. sales & KAM strategies, product portfolio directions, customer first strategy, etc.
6. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Director
HD A
30
20
Exportsalg og markedsudvikling. Salg. Forretningsudvikling

Salgsleder national/international. Lang track record på internationalt salg og markedsudvikling. Er tillidsvækkende og en relationsopbygger samt vedligeholder, nationalt såvel som internationalt.

Tænker i helheder. Er generalist og har en udpræget empati samt pragmatisk indstilling. Fokuseret på målet og midlerne til at nå dette. Troværdig. Tværorganisatorisk teamplayer. Visionær kommunikator.

5. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Maskinmester
25
6
Teknisk salg, ledelse
4. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
COO
Leder
29
20

Uddannet i bilbranchen og flere års ledererfaring i denne. 16 års erfaring i forsikringsbranchen, heraf 12+ år som leder på overordnet niveau med både nationalt og nordisk ansvar. C-Level erfaring i >100% vækstcase. - Tung erfaring med forretningsudvikling og -optimering, væsentlige forandringer, in- og outsourcing i både store og mindre organisationer. - Motiveres af udfordrende kommercielle muligheder, strategisk ansvar og resultatskabelse.
- Evner at balancere modsatrettede prioriteter.
- Er analytisk, innovativ, holistisk og udpræget resultatorienteret.
- Besidder politisk tæft og særdeles erfaren med håndtering af partnerskaber og storkundeforhold. - Forhandlingsstærk - alt lige fra overenskomster til strategiske aftaler med værdi på >200 mDKK. - Kendt som empatisk, kommunikerende, synlig og særdeles engageret leder. - Fokuseret på stærkt link mellem kunde- og medarbejdertilfredshed. - Dygtig people manager, der motiverer med engagement, talentudvikling og anerkendelse.

3. august 2018
Fast stilling
Ja
Salgsdirektør
bacheloruddannelse i salg - ledelse - regnskab og virksomhedsdrift
20
20
Salgs- og ledelse /Salgsdirektør-Salgschef

Salgs direktør/chef med stor erfaring:

Jeg har en bacheloruddannelse  i salg - ledelse – virksomheds økonomi. Samt en regnskabsuddannelse.
Jeg har i de sidste 18 år arbejdet som salgsdirektør i større virksomheder. Mine salgskompetencer ligger i udvikling af salget til eksisterende kunder – forhandler salg og nye kunder på ledelses niveau.

Min mange år med salg og ledelse, gør at jeg har høj kompetence til at forretningsudvikle en organisation. Jeg har en stærk kommerciel forståelse i forhold til strategisk planlægning samt eksekvering og kan forene ledelse og det økonomiske ansvar.

Jeg motiveres af forretningsudvikling, ledelse/salg og være operationel, hvilket gør, at jeg og forretningen er i konstant udvikling. Jeg har en stærk forretningsforståelse, strategisk planlægning og er god til at eksekvere den. Jeg er godt til at sammensætte det rigtige hold og skabe et grundlag for en virksomhed i udvikling.

Med min viden i hele værdikæden, er jeg i stand til at bygge en sund virksomhed, hvor alle er på samme hold og arbejder mod fælles mål.

Som leder går jeg for at være en iderig og god kulturbærer, der skaber hands on resultater sammen med organisationen, jeg er god til at håndtere de problemstillinger, udfordringer og konflikter der uvilkårligt opstår, når mennesker samarbejder om fælles strategi og målopfyldelse.

3. august 2018
Fast stilling
Nej
HR Manager & HR Business Partner
Bachelor HRM
20
15
HR Manager, HR Business Partner, rekruttering og udvikling, organisationsudvikling, change management

Har meget stor HR erfaring fra internationale selskaber inden for fremstillings- og mekanisk industri. Har arbejdet med både strategiske, taktiske og operationelle opgaver inden for ledelse, organisationsudvikling, talentudvikling, rekruttering, sparring og coaching af ledere, employer branding, forhandlinger på overenskomstområder (DI) samt strategisk sparring til ledere. Har desuden erfaring med HR udviklingsprojekter.

Folk beskriver mig som en engageret ildsjæl, energisk og handlekraftig med fokus på mit team og de fælles mål. Jeg har en struktureret og resultatorienteret tilgang til opgaverne.

Søger et HR job hvor jeg skal arbejde tæt sammen med en organisation. Direkte ledelsesansvar er ikke et must. Indirekte lederskab via f.eks. en HR Business Partner rolle er også en stor motivationsfaktor for mig.

Se gerne min LinkedIn profil på: www.linkedin.com/in/ulla-poulsen

3. august 2018
Fast stilling
Nej
Ledig før Logistikchef
Markedsføringsøkonom
-20
8
3. august 2018
Fast stilling
Ja
Area Sales Manager
HH
30
20
Sales & Export Manager

Jeg er en resultatskabende Sales Manager med mere end 10 års erfaring i salg B2B. Jeg er en dedikeret og hårdtarbejdende person der med stor ihærdighed har været i stand til at åbne mange døre og etablere gode og langsigtede kunderelationer. Jeg er vant til at arbejde med marginalen og søger at optimere alle processerne for at opnå det bedst mulige resultat. Jeg er en teamplayer, der er i stand til at operere på alle niveauer i organisationen med fokus på at løse eventuelle problemer gennem intern såvel som ekstern sparring. Jeg er visionær og strategisk og bygger mine salgsindsatser på analyser af mulighederne i markedet. Jeg er positiv og udadvendt som person og går gerne forrest og tager initiativ i et hektisk arbejdsmiljø. Jeg er selvkørende og tager ansvar for mit arbejde og de beslutninger jeg træffer.

3. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Senior Manager Operations & HR
HD(O) organisation og ledelse
30
15
Ledelse, HR

Jeg går glad på arbejde når jeg via min faglige nysgerrighed og viden er med til at gøre organisationer og mennesker endnu stærkere. Det gør jeg fordi, det har min store interesse og fordi tilbagemeldinger fortæller mig, at jeg også er god til det.

Det er med afsæt i ledelse på det strategiske- og taktiske plan, jeg arbejder med forretnings- og organisations udvikling for at styrke organisationen og medarbejdere til virksomhedens udvikling og vækst. Jeg har fokus på interne processer for at sikre de rigtige informationer er til rådighed, dermed undgå fejl, samt efterfølgende ekstraomkostninger. Jeg får det blandt andet til at lykkes fordi jeg sikrer kommunikationen på alle niveauer i virksomheden, det gøres med transparens og ordentlighed som fokus. Desuden sørger jeg for at medarbejdere inddrages i forandrings-processen for at sikre ejerskab og engagement.

Jeg er god til at fastholde og udvikle, og kan lide at se indsatsen forvandlet til stærke resultater. Resultater der giver gode tal på bundlinjen og medarbejdere der trives i jobbet og med deres udvikling.

Jeg søger job hvor jeg kan være med til at ”udvikle organisationen” og ”udvikle mennesker” det kan jeg gøre i et job, hvor jeg kan bruge mine lederevner og forretningsforståelse. Jeg søger mindre og mellemstore virksomheder i Midtjylland. Virksomheden må gerne være en produktionsvirksomhed eller anden type teknisk virksomhed, hvor min tekniske viden, viden fra forretningsudvikling og det strategiske niveau gør en forskel.

• Forretningsmæssig helhedsforståelse
• Resultatorienteret
• Gennemslagskraft og naturlig autoritet
• Initiativrig, entusiastisk

2. august 2018
Fast stilling
Nej
Strategic Buyer
markedsføringsøkonom
10
3
indkøb, sourcing, logistik, produkt udvikling, category management

Jeg arbejder som indkøber i dag og leder efter et lignende job.

Men vil gerne arbejde i en mindre virksomhed hvor jobtitler ikke er det vigtigste, men mere at få tingene løst og komme videre og skabe en fælles succes.

Så jobbet må gerne være en blanding af indkøb, logistik, produktudvikling og kundekontakt – jeg har arbejdet med alt dette tidligere.

Fødevare er min store interesse og jeg har viden fra både detailkæder (Flying Tiger og Coop) og fra producentleddet hos Castus/fredsted/Trope.

Jeg har kendskab til sourcing af råvare, pakkematerialer, logistik samt færdigvare fra både Europa og Kina.

Jeg er kendt for mit gode humør og for at tænke ud af boksen med fokus på at være løsningsorienteret.

 

Jeg håber at jeg har vant jeres interesse og kommer selvfølgelig forbi til en uforpligtende snak eller uddybning af mine kvalifikationer.

2. august 2018
Fast stilling
Nej
Export Consultant
Autodidakt
7
1
KAM eller lignende inden for FMCG

Moderne interessevaretagelse kræver en stærk forståelse for kundes problemstillinger, som binder det traditionelle salgs arbejde sammen med relations pleje og indsigt.

Jeg har erfaring med salg på tværs af kulturer og sprog og jeg har arbejdet meget med at udvikle og omsætte feedback til nye initiativer. Min store force er min evne til at etablere og opbygge vedvarende relationer, hvilket jeg gør ved at forstå all aspekter af kundes udfordringer og finde de løsninger som afhjælper dem bedst. Det har resulteret i vedholdende relationer, som også har bredt sig via word-of-mouth og resulteret i støt stigende salg.

En stor del af jobbet var også at kunne arbejde på tværs af kulturer og sprog da Londons HORECA scene har en stor diversitet, men stadig en lille stab af beslutningstager hvilket gjorde det vigtigt at man kunne skabe relationer, vedligeholde dem og gøre deres udfordringer til nye produkter samtidig med man skulle sælge ideerne til deres C-level.

 

Venlig Hilsen

Emil Nordstrøm

2. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesmedlem
Mini MBA, HD Regnskab
36
30
CFO, COO, Generel ledelse, Bestyrelse

Med udgangspunkt i mangeårig national og international erfaring indenfor forretningsledelse (CFO-, COO- og bestyrelsesposter) trives jeg med stærkt engagement og fokus på at udvikle og nå strategiske og operative mål.
Med analytisk tilgang, overblik og medarbejderledelse holder jeg fokus på høj kvalitet i alle processer, organisationsudvikling, medarbejdertilfredshed og nødvendige forandringer.

Jeg kan således særligt bidrage med erfaring og kompetencer indenfor:

 • Entreprise, service og produktsalgs ledelse
 • Økonomi-optimering og styring heraf
 • Forretningsudvikling, strategi, organisationsopbygning,markedsudvikling, indkøbsledelse og outsourcing
 • Ledelse af ledergrupper og funktionsledelse
 • International relationer, herunder internationale matrix organisationer
 • Forhandler- og Partner-setup
 • Privatejede og privatledede virksomheder
 • Iværksætterig og innovation
 • Virksomhedsoverdragelser
 • Turnaround, change management og projekt ledelse
 • Bank og finansielle relationer
 • Skattemæssige implikationer
 • Operationel "hands-on" på relevante opgaver
1. august 2018
Fast stilling
Nej
Distriktschef
Stx
22
13
Ledelse
1. august 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
Juridisk Kandidat
3
0
Advokatfuldmægtig

Jeg er en kvalitetsbevidst og forretningsorienteret cand.jur. med stort fokus på faglig og personlig udvikling samt erfaring som rettergangsfuldmægtig. Jeg har en alsidig og fagligt velfunderet profil med stærke kompetencer indenfor lejeret, entrepriseret og fast ejendom. Min tilgang til arbejdet er klient-, og resultatorienteret, da mødet med klienten for mig er mindst lige så vigtigt som et godt resultat.

Som person er jeg positiv, udadvendt og ambitiøs. Jeg værdsætter det sociale og gode kollegiale arbejdsmiljø og er kendt for at være hjælpsom og initiativrig. Jeg sætter også pris på gode sparringsmuligheder med mine kollegaer.

1. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
unemployed
MSc in Electrical and Electronics Engineering
0
0
R&D, Engineering
31. juli 2018
Fast stilling
Nej
Group Director Moving - Aspire Mobility
Bachelor
15
6
Management, Mobility, Logistics

Dutch energetic game changer who has experience in managing cross-cultural and cross-locational organizations.

Brings loyalty, common sense and a hands-on mentality to the workforce.

Leadership style based on the " Servant Leadership" principle.

Agile and connector between departments and people

Thrives in organizations that are open to change, and willing to make a difference.

 

28. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ingen
Markedsførings Merkonom
33
27
Salgsledelse "Salgschef, Salgsdirektør" Marketing ledelse, Generel ledelse.

Værdiskabende i salgs - og personaleledelse, udvikling af teams og optimering af driftsresultater.

Jeg skaber forskellen gennem salgsledelse og strategisk udvikling ved et højt drive og gennem-slagskraft som motiverende teamplayer.

Jeg er ambitiøs, kreativ, har god positiv energi og kan nemt begejstre og motivere mine omgivelser. Jeg er velstruktureret og som en god organisator, der er vant til at holde overblikket og kommunikere frit og ubesværet, trives jeg med at bistå og sparre med mine kolleger og sammen udvikle en arbejdsplads med fokus på arbejdsglæde og opnåelse af ambitiøse vækstmål og resultater.

Jeg har hos bla. Skovlyst, Miele, ”3” og D:E:R, udviklet nye forretningsområder og har med stor succes drevet både salget, teams og projekter til nye højder.

Med min erfaring som salgs- og personaleleder, kan jeg med synlig ledelse og værktøjerne fra mine erfaringer vise vejen, udvikle på forretningen og medarbejdere, samt sikre opfølgning og struktur, og indfri forventningerne til resultaterne.

23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
IT Projektleder
HD og Mini MBA
41
15
IT chef, IT ledelse, IT Rådgivning

Nogle af nøgleordene i mit hidtidige virke er IT program-, projekt- og personaleledelse, IT rådgivning, IT strategiudvikling, IT drift og forvaltning, IT organisationsudvikling, Leverandørstyring og IT anskaffelse. Jeg har således arbejdet med IT på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau.

Jeg har solid erfaring som både aftager (kunde/rådgiver) og leverandør af IT ydelser. Og har forhandlingskompetencer, inklusive aftale indgåelse (anskaffelse og vedligehold, samarbejde og SLA), fra begge sider. Jeg har arbejdet med mange brancher, men har især erfaring inden for finans- og sundheds IT.

Jeg har stor erfaring med projekt- og systemudviklingsmetoder og jeg har arbejdet med både traditionelle og agile metoder (Scrum og Kanban).

Jeg har suppleret min tekniske IT uddannelse med kommercielle HD og Mini MBA uddannelser. Ligesom jeg er Prince 2 certificeret.

Jeg har stærke analytiske evner, er handlings- og resultatorienteret og særdeles god til at kommunikere og samarbejde og skabe resultater gennem delegering af ansvar og positiv motivation af den enkelte medarbejder.

23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Director
Civiløkonom, HD(U)
40
35
Sales Director, General Manager, Sales Manager, Export Manager, Key Account Manager

Management/Sales:

 • ”Hands-on” experienced and competent General Manager / Sales Director with a proven track-/sales record from developing local distributors as well as direct technical sales, B2B, KAM, export, after sales, managing sales/service organizations and used to P&L responsibility.
 • International commercial background with a solid business and technical understanding.
 • Excellent analytical, communication, negotiation and leadership skills.
 • Proven organizer and an efficient administrator.
 • Adaptable and responds well to challenges and changing priorities.
 • Experienced user of IT and CRM systems with a quick adaptability to changes.
 • Strong executer – gets things done!

Personally:

 • Ambitious, committed and honest.
 • Able to handle heavy workloads with a healthy work-life balance.
 • Empathic and generally in a cheerful mood with a good sense of humour.
 • Now looking forward to leveraging the skills mentioned above in a position within general management, international sales, sales management, KAM and business development.
23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Interim Analyst at Bupa
MSc, London Business School
6
3

LBS Alumna and Management Consultant with experience in London, Boston and Athens. Throughout my career I have been involved in strategy consulting projects for a range of different organisations spanning from SMEs to start-ups and Blue Chip companies across a number of different industries: Healthcare, Consumer & Luxury Goods, Retail, Gaming & Gambling, Shipping, and others.

Successfully completed freelance consulting engagements for the Global Go-to-Market team at Coty, and for Bupa’s Corporate Centre Strategy Team in London, led by Bupa’s CSO.

23. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Business Consultant / Sales Executive
BA - Engelsk & Europæiske Studier
15
5
Ledelse, salg og konsulentarbejde

Mangler i en viljestærk salg- og marketingsprofil som er udstyret med stærke forretningsmæssige og menneskelige evner? Så læs endelig videre – for her præsenteres I for en kompetent medarbejder, der har mundtlig og skriftlig formidling som sine stærke sider.

 

Jeg er 37 år og har beskæftiget mig marketing, salg og service organisationer i snart femten år. I løbet af min karriere har jeg etableret mig som en af Københavns stærkeste salgsprofiler med baggrund fra telefonsalg, salgscoaching, salgsledelse og strategisk løsningssalg. De sidste syv år med primært fokus på Key Account Management og Business Consulting indenfor BtB og BtG markedet.

 

Efter at have arbejdet med operationel salgs- og serviceledelse i ca. syv år, valgte jeg at takke ja til et job i IT-branchen, hvor jeg kunne udvikle mig selv som sælger og ikke kun som leder. Begge karrierespor har givet mig en stærk forståelse for sammenhængen mellem virksomheders strategiske udfordringer og de forretningsmæssige arbejdsgange der nødvendigvis skal løse dem.

 

Udover min passion for sport er jeg meget interesseret i mennesker og hvordan vi kan optimere vores hverdag som individer og som en del af et team. Dette har jeg understøttet med flere kurser indenfor ledelse, coaching og rekruttering, samt i mit daglige virke som konsulterende sælger for mine mange kunder.

 

Sidste men ikke mindst har jeg i de seneste fem år været ansvarlig for mine arbejdsgiveres salgsindsatser i forbindelse med større eller mindre udbud i det private og offentlige marked.

 

Jeg betragter mig selv som et empatisk menneske, hvis gode humør og åbne sind - gør mig til en vellidt kollega - og jeg håber med denne ansøgning at høre mere fra jer.

 

De bedste hilsener

Kasper Kjærgaard

22. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Sprog, international relations, Jura
10
15
Administration, salg, kunde service

Efter en mangeårig karriere i udlandet valgte jeg for 5 år siden at flytte tilbage til Danmark. Jeg er nu meget bevidst og målrettet omkring hvilket arbejdsområde og hvilke af mine kompetencer der skal bringes i spil. Det er derfor et
bevidst valg jeg har truffet at min fremtid på jobmarkedet bliver i administration, salg og kundeservice retningen.

Jeg er en dynamisk og resultatskabende koordinator med mange års erfaring og succes med selvstændigt at styre opgaver, kunderelationer samt processer sikkert i mål.
Gennem min erfaring er jeg vant til at bevare overblikket og have mange opgaver kørende på samme tid, overholde deadlines og sikre at opgaven bliver udført professionelt fra start til slut. Jeg kan byde ind med en bred vifte af international viden og administrative kompetencer og jeg trives i et dynamisk miljø med varierende arbejdsopgaver.

Jeg har en passion for at yde hjælp til andre, er som person og udadvendt med et godt humør og smil på læben.

Min tilgang til livet er pragmatisk og målrettet. Jeg arbejder energisk for at skabe de bedste løsninger for alle parter.

22. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Markedschef Norge & Sverige (frem til d. 29. juni, 2018)
Cand.mag Turisme
8
5
Ledelse indenfor marketing og/eller udvikling. Gerne med et nordisk perspektiv. Branchemæssigt er jeg stærkest indenfor turismen og offentlig/private samarbejder, men prøver også gerne kræfter med andre brancher.

Som VisitDenmarks markedschef i Norge og Sverige har det frem til juli i år været min opgave at varetage destinationsmarkedsføringen og i store træk kommunikationen om Danmark på vores andet og tredje største turismemarked. Det har været mit ansvar at samle kræfterne i baglandet, skabe konsensus om den strategiske retning på tværs af det offentlig/private samarbejde, sikre en effektfuld eksekvering af vores DKK 16 mio. årlige fællesindsats og sørge for at alle aktører er velinformeret omkring hvilke forhold der findes på markederne.

Til at assistere mig har jeg haft et fast team på otte personer (personaleansvar for 6 personer). 2 Presse- og PR Manager, 2 Marketing Manager, 2 Pr- og Marketing Koordinatorer, 1 Content Manager og 1 studentermedhjælper.

Igennem mit samarbejde med danske, norske og svenske partnere står jeg i spidsen for en indsats der består af et bredt spektrum af købte off- og onlinemediekanaler, anvendelse af egne kanaler og optjente kanaler (presse & SoMe). Jeg er i den forbindelse vant til på daglig basis at stå på mål for den værdi vi skaber i markedet og for vores partnere.

19. juli 2018
Fast stilling
Nej
Operationsofficer på Fregatten PETER WILLEMOES
Officer i Søværnet
10
5
Jeg søger inden for ledelse, management, teammanagement og lignende

Jeg er 33 år og har efter færdiggjort uddannelse på Søværnets Officersskole arbejdet mig op fra vagtchef/navigatør til nu at bestride stillingen som Operationsofficer på Fregatten PETER WILLEMOES. Jeg er dermed divisionsofficer med direkte ledelse af 34 mænd og kvinder og ansvarlig for planlægning og gennemførelse af de øvelser og operationer fregatten udfører.

Jeg har det godt i min nuværende stilling og trives med en omskiftelig hverdag med mange udfordringer og lange arbejdsdage på søen. Jeg er dog interesseret i at kigge bredt og vil ikke afvise at min fremtid også kan ligge på det civile arbejdsmarked. Det tiltaler mig at teste mine kompetencer og prøve af, hvordan jeg kan bringe mig selv og mine kompetencer i spil på andre felter.

Jeg er en meget omgængelig person, der kommer godt ud af det med andre. Jeg formår at skabe resultater sammen med de mennesker omgiver mig med.

18. juli 2018
Fast stilling
Nej
Underdirektør Topdanmark
MBA
25
10
Topledelse - forsikring, bank, rådgivning, byggeri, ejendomme, indkøb

I am a result-driven leader and manager with 25 year experience within the building and insurance business with the area of procurement/analysis, claim handling, property underwriting and appraisals as an expertise.

I am a disciplined and innovative high-performer and process developer with supreme social and organizational skills with the ability to strategic thinking. Automation and digital is my passion.

I master insurance and building processes from A-Z and I am inspired by the results I create for internal and external clients. I have a deep knowledge, interest and empathy for people in all organisations. I belong to a special breed within the insurance business as I have a technical background combined with and organisation and management education.

 

Automation, digitalization, process, change management, ambition, commitment, people and passion for results constitute my driving force.

18. juli 2018
Fast stilling
Nej
Ledig
Handels Gymnasium
14
8
salg, detail, telekommunikation,
16. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business owner
Master's Degree in Politics & International Economics
25
20
CEO, VP Sales & Marketing; Business Development & Strategy

Som det ses af vedlagte CV - både i en short-version samt et længere uddybende CV - så har jeg en markant ledelsesmæssig og international "senior executive" profil erhvervet fra B2B industrisegmentet primært fra din internationale fødevareindustri. Har i denne ledelsesfunktion igennem de seneste 15 år i al væsentlighed haft strategi- og forretningsudvikling som hovedfokus, foruden det direkte ledelsesmæssige ansvar for en global salgsorganisation, herunder marketing, logistik, produktionsplanlægning, og teknisk service/applikation. I det sidste års tid har jeg drevet egen konsulentvirksomhed indenfor B2B fødevareingredienser. Nu er jeg dog klar til en ny udfordring i "the corporate business world igen".  Jeg vil gerne allerede her tilføje, at jeg er fleksibel ift lokation ligesom det er vigtigt for mig at understrege at jeg i mit fremtidige virke også er åben for et interessant brancheskifte, men også er interesseret i et mindre tungt "senior executive"-niveau job, som jeg har varetaget med stor dedikation og succes i de sidste godt 15 år. Kort fortalt ønsker jeg en mere ligevægtig work/life balance end jeg har oplevet det i de sidste godt 15 år på et markant topleder-niveau.
Jeg tænker dog, at jeg kan byde ind med en massiv international ledelseserfaring, herunder også forretningsstrategiudvikling og change management, cross-cultural management, bestyrelseserfaring samt ikke mindst daglig operationel ledelse af både tekniske specialister og salgsfolk både nær og fjern.

19. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Globals Sales
Ingeniør + HD
29
13
Salg, Business Development,
Resumé:
Forretnings
udvikling, innovation og konstant forbedring er mit DNA. Jeg kombinerer teknisk viden med forretningssans og lederskab, min karriere handler om ledelse, projektledelse, salg og forretningsudvikling inden for procesudstyr og procesanlæg til føde-og drikkevarer, energi, materialeteknologi og termiske processer.
Jeg motiveres af at forbedre min kundes drift og gøre det til forretning. Jeg tror, at gode kunderelationer er nøglen til succes, og jeg har salgserfaring, fra canvas til kontrakt og opfølgning. Ansvar for et budget 12 MEUR, med direkte kunder, KAM og salgskanaler i Kina, Japan, USA, Tyskland og Europa.
Salg: 
Udarbejdelse af salgs-og produktstrategier, markedsanalyse, forretningsplaner, marketingmateriale, præsentationer, messer og salgssupport. Omsætningsvækst 60% på 5 år.
Markedsintroduktion og-udvikling af et nyt produkt fra forsøg til accepteret produktionsteknologi og salg af mere end 300 systemer solgt.
Management: 
Jeg opbygger relationer, har stor troværdighed men hat ikke behov for at stå forrest. Jeg har erfaring med ledelse af teams og afdelinger, ledelse af ledere, ledelse over afstand og ledelse af mennesker fra forskellige kulturelle baggrunde i en matrixorganisation. Etablering af en ny afdeling og post-acquisition.
Jeg er god til at: 
 • Kombinere teknologi, salg og ledelse
 • Sætte mig ind i en problemstilling og analyserer mulige løsninger og få nye ideer.
 • Lede, udvikler og motiverer medarbejdere i retning af et givet mål
 • Opbygge tillid og relationer med mennesker fra forskellige kulturer og på alle niveauer.
 • At se tingene fra kundens perspektiv og dermed skabe den rette kommunikation.
 • Planlægge, tænke langsigtet og fastholde fokus
14. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Interim CMO i konsulenthus
Civilingeniør
20
15
CMO, CCO

KOMMERCIEL DIRKETØR MED DYB TEKNISK FORSTÅELSE OG SUCCES I MARKETING

Digital transformation står på agendaen i de fleste virksomheder. Og uanset om I står foran denne rejse eller er godt på vej, bliver jeres evne til at gennemføre transformation i en meget travl hverdag et altafgørende konkurrenceparameter. Det kræver mod, handlekraft og evnen til at prioritere.

I snart 10 år har jeg stået i spidsen for strategisk udvikling og gennemførelse af digitale transformationer i brancher som retail, pantsystem samt cybersecurity. Kimen til min succes har været evnen til hurtigt at tilegne mig kompleks viden om produkter, teknik, marked og organisation. Denne grundlæggende forretningsforståelse kombineret med et strategisk overblik og en solid ledererfaring, gør mig i stand til at udvikle nye digitale løsninger og gennemføre forandringerne i en organisation.

Jeg har en holistisk tilgang til virksomhedens drift og tænker i hele værdikæder. Ligesom min brancheerfaring er min viden inden for marketing, kundeservice og produktudvikling bred. Den er så krydret med solid erfaring og viden om, hvordan branding og digitale løsninger bliver til unikke konkurrencefordele.

13. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Maskinmeste - Diplom Brygmester
40
35
Projektledelse, Site Manager, produktionsledelse
11. juli 2018
Fast stilling
Ja
Ledig
Master of Business Administration
18
16

My professional experience consists of middle office and back office background in senior-level roles at multi-location, international, private equity funded, and public firms, most recently in Marine Terminals in the US. Before moving back to Europe, I was the GM for Host Terminals which was a startup facility where I was responsible for all day-to-day aspects of Finance & Administration, Operations, Environmental Health & Safety, Terminal Development and Commercial Integration activities.  Prior to that, I was the CFO and Treasurer of a $200M container terminal where I oversaw all Finance, IT and other support staff, encompassing business operations, decision-making, financial planning and analysis, ROI strategies, forecasting and performance measurements. I was the sparring partner with the CEO and responsible for Board material along with translating corporate financial objectives into operational goals. In addition, I have professional experience at Director-level and Managerial roles in financial technology companies, brokerage firms, healthcare providers and law firms. I hold multiple advanced degrees in Finance, International Business Management and Organizational Behavior along with a PMP from Stanford University.

11. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Manager
Højere Handelseksamen
30
10
Jeg søger job som projektleder, og mit område er commersielle projekter, som har fokus på forretningsudviking, marked, processer og ikke mindst værktøjer - og digitalt.

Jeg er en dedikeret og struktureret projekter, som har stor erfaring med projekter indenfor salg og marketing. Mit fokusområde er udvikling af det kommercielle område; forretnings- og markedsudvikling, procesudviking og -optimering, udvikling og implementering af værktøjer som CRM,  Partner Portal, Web-shop, Contract Management System, Markeds monitoring etc.

Jeg har været ansvarlig for hele projektprocessen; fra analyse og beskrivelse til scope, planlægning, udvikling, implementering og eksekvering.  Jeg har haft ansvaret for at beskrive projekt arbejdspakker samt senior stakeholder management med opdatering og rapportering. Min projekter har typiske krævet involvering af stakeholder på tværs i organsationen. Jeg er Prince 2 - Certificeret.

Jeg har ledelses erfaring af både eget team og internatinale projektteamsog har arbejdet tæt sammen med top management i en international virksomhed, hvor jeg har arbejdet fra både Hannover (HQ) og København i en international rolle.

Min baggrund er derudover marketing og kommunikation samt udvikling af intern kommunikation.

Som person motiveres jeg af at planlægge, skabe fremdrift og opnå resultater i forhold til strategi og aftale mål og indenfor deadline. Jeg brænder for at optimere den kommercielle indsats til fordel for forretningen, markedet og kunder.

Jeg er en netværker, som forstår at bygge relationer på tværs i organisationen med forskellige faggrupper og på alle niveauer.

8. juli 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Direktør
MBA
30
25
Økonomi og Produktion

Jeg er 49 år, bosiddende i Vestjylland.

Jeg har en bred erfaring fra autoindustrien indenfor ledelse og strategi - samt turnarounds. Mine erfaringer stammer fra både nationale og internationale positioner, hvor jeg gennemfører forandringer med situationsbestemt ledelse, og med så meget empati, som nu tidshorisonten tillader.

Det er primært indenfor økonomi at mine kompetencer viser sig bedst, hvor mit dybe kendskab til flere fagområder bistår mig i at levere holdbare løsninger, der bevæger organisationer sikker mod sine mål.

 

6. juli 2018
Fast stilling
Ja
Lektor
Cand.scient.soc.
14
5
ledelse, konsulent, udvikling, forandring, politisk, interessevaretagelse

Min velnok største force er at se muligheder og udarbejde løsninger i stort set alle situationer, at smøge ærmerne op og tage fat - uanset om det kræver en direkte hands-on løsning eller en mere strategisk tilgang. Jeg får tingene til at ske fra start til slut. Jeg er drevet af ønsket om konstant udvikling. Min nysgerrighed og min interesse for andre mennesker, gør motivation og inspiration til mine nøgleord og kernekompetencer. Mit strategiske og analytiske blik er i brug hver dag, men især som konsulent og leder, har netop disse kompetencer sikret mig stærke resultater. Jeg er altid garant for resultater. Relationer er centrale både når det handler om at skabe resultater med og for kunderne, men også når det kommer til medarbejdere, samarbejdspartnere og forhandlingspartnere. Netop forhandlinger trækker også på en anden kompetence - politisk tæft. Som TR i samarbejdsudvalg på de højeste niveauer i organisationen, er min politiske tæft helt afgørende for at skabe resultaterne. Flere år som leder og konsulent har givet mig et solidt grundlag for at arbejde med strategi, udvikling og relationer.

5. juli 2018
Fast stilling
Ja
Jobsøgende
Maskinsnedker med sølv
33
20
x- feltet mellem adm og produktion - produktionsledelse- administration

Med omfattende erfaring fra job i produktionsvirksomheder med eksport til EU, har jeg arbejdet intensivt med produktion, dokumentation, kommunikation og planlægning. Mine primære
arbejdsopgaver og ansvar var i samarbejde med administrationen, at produktionsplanlægge
og koordinere, samt ansvar for dokumentations- og dokumentstyring, ofte i samarbejde med kunde eller udenlandske leverandører.
Jeg har bred erfaring for frembringelse af data til, materiale, - anvendelse, - oprindelse, -leveringscertifikater, produktbeskrivelser samt frembringelse af data til CE-certificering på da/eng.
Jeg har med stor succes, medvirket til løbende optimering og videreudvikling af arbejdsprocesser, metoder og systemer samt produktionsteknisk udarbejdet interne instruktioner, som systematisk er udarbejdet i forhold til aktuel arbejdsopgave eller specifik enhed.
Særligt har jeg talent for det store overblik, hvor jeg står øverst på stigen og opfanger, de små ting som ofte får lov, til at hænge i en travl hverdag.
Jeg bidrager med faglig iver og interesse, byder gerne ind med nye ideer, møder de daglige udfordringer med højt humør.....også, en almindelig onsdag formiddag, hvor det har regnet konstant de sidste 5 dage.
Jeg er interesseret i nye udfordringer, hvor jeg kan gøre en forskel og levere en professionel service

5. juli 2018
Fast stilling
Ja
Kommunikationschef
Cand. Comm.
10
5
Kommunikationschef, public affairs, PR/CSR

Som global kommunikationschef for omfattende forretningsområde i stort nordisk firma, bruger jeg primært min tid i udlandet. Efter +7 år hvor de fleste arbejdsdage er blevet tilbragt i udlandet, søger jeg tilbage til dansk jord (primært - ikke udelukkende). Jeg har en særlig stærk profil inden for ekstern kommunikation, PR, CSR, mediehåndtering og Public Affairs, og jeg har siddet i ledelsen i de sidste 5 år. Jeg har stor erfaring med den europæiske fødevaresektor og jeg har et solidt netværk inden for nordiske policy makers. Jeg har et stort drive, holdt +100 forelæninger og key note præsentationer som repræsentant for virksomheder, og så er jeg særlig optaget af bæredygtige innovationer.

5. juli 2018
Fast stilling
Ja
MD Unilever Denmark
University of Amsterdam, MSc,
22
20
MD/CEO/CCO

L.s.,

 

Looking for MD/CEO and CCO roles of midsize to larger companies (country lead roles). Also interested to join Private Equity Ventures with personal participation opportunities. Focus on Consumer Goods industry.

5. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afdelingschef, Tværfaglig
AK installatør/tekniker
36
22
Ledelse, salg og udvikling

Ledelse, strategi, optimering, forretnings og teknisk forståelse.                           

Resumé:

Med min tekniske snilde og forretningsmæssige forståelse, har jeg flere gange arbejdet med strategi, optimering og med turnaround.

Jeg finder min passion ved at være lederen, der skaber ny energi og teamwork med fælles mål.

5. juli 2018
Fast stilling
Nej
Chief Marketing Officer
BA i International Handel og Markedsføring
10
3
digital markeføring

Digital marketing profil med solid international erfaring på B2B markedet

4. juli 2018
Fast stilling
Nej
Opsagde teamleder job for at skrive min MBA masteropgave
Finansiel uddannelse kombineret med Henley MBA
27
13
Forretningsudvikler, projektleder, senior relationship manager, teamleder

Projektleder der brænder for positive forandringer, der skaber resultater og gode kundeoplevelser - stærk på implementering rettet mod kundeleddet. Den røde tråd i min karriere er, at jeg tænker udefra og ind i en organisation, altid med fokus på at skabe effektive, lønsomme og gode kundeoplevelser. Min styrke er min mangeårige erfaring med kunder og forståelse af, hvad der skaber kundetilfredshed kombineret med en mangeårig erfaring med forretningsudvikling og projektledelse rettet mod kundeleddet. Min praktiske erfaring har jeg suppleret med en Executive MBA, hvilket har resulteret i en høj forretningsforståelse herunder forståelse for såvel de økonomiske og bløde værdiers indvirkning på resultatskabelse.

Jeg motiveres af at skabe positive forandringer og optimeringer, som bidrager til forbedring af forretningen og unikke kundeoplevelser.

Kommunikation er et af mine vigtige redskaber til at sætte retningen, motivere og skabe tætte relationer og jeg ser vigtigheden i at samarbejde på tværs af organisationen for sammen at sikre de bedste løsninger.

International erfaring, fusioner og erfaring fra forskellige organisationer, har bidraget til stor forståelse for kultur og dens indvirkning.

Udadvendt, handlingsorienteret og kvalitetsbevidst.

Jeg kan bidrage med et stort engagement, gode kommunikationsevner og en god evne til at forstå, analysere samt eksekvere og komme i mål med en opgave. Jeg har opnået stor succes og skab gode resultater gennem team samarbejde og en empatisk og tillidsvækkende adfærd.

4. juli 2018
Fast stilling
Nej
IT Chef
HTX Studentereksamen
17
11
IT Ledelse

Jeg er den moderne leder, der holder fingeren på den teknologiske puls, har erfaring så jeg kan snakke med på medarbejdernes niveau og være en medspiller og manager i et.

Har de sidste 11 år været IT-chef hos en af Europas største IT-distributører, EET Group.
Jeg har ført IT delen af forretningen igennem en rejse, hvor virksomheden er vokset fra 160 til 600 ansatte og til en omsætning tæt på 3 mia. kr.

Jeg brænder for det jeg laver og går gennem dagene med højt humør og en professionalisme som kan tage hånd om høj som lav.

Har god forståelse for forrretning og it processer herunder ITIL.

11. september 2018
Fast stilling
Nej
COO i en advokatvirksomhed
Mellemlang
18
10
It-chef, CIO, It-direktør

Leder på 40 år med solid erfaring inden for personaleledelse, projektledelse og service og support. Har en bred ledelsesmæssig erfaring, både på det strategiske og operationelt niveau. Specialist i at koble forretning og IT sammen, med henblik på at understøtte forretningen.

4. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Forsikringsrådgiver
Forsikringsrådgiver
40
0
Chefsekretær, sekretær

Jeg er hurtig til at sætte mig ind i nye ting. Har det godt med at overskue flere arbejdsopgaver på en gang. Er god til at ”holde orden i tingene”, sætter faktisk en ære i, at der er ordne i mine opgaver og i de ting, jeg afleverer.
Kan godt lide, at jeg selv har mulighed for at få indflydelse på mine arbejdsopgaver og går meget op i at yde en god og professionel kundeservice.

Jeg vil meget gerne være ”forsøgsperson” på nye ting. 🙂

Du får en medarbejder, der har erfaring med:

PERSONLIG ASSISTENT - der kan hjælpe dig igennem dagen, og sørge for at der er styr på tingene. ☺
✓ Skabe overblik over opgaver
✓ Filhåndtering og strukturering
✓ Kalenderstyring og møde-
booking
✓ Mødeindkaldelse og referater
✓ Projekt- og eventkoordinering
✓ Sparring
✓ HR opgaver i mindre omfang

KUNDEKONTAKT - jeg sørger for, at det altid er en god og konstruktiv kontakt. Det er både til fordel for dig og dine kunder. ☺
✓ Kundekorrespondance
✓ Kundeservice både personligt og telefonisk
✓ Bogføring i mindre grad - (debet, kredit og moms)

PROGRAMMER | VÆRKTØJ
✓ Office (Word, power point og excel)
✓ Outlook

Jeg har nemt ved at lære brugen af nye programmer, da jeg nok er lidt nysgerrig på "det IT".

2. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
EVP Global Supply Chain
Kemiingeniør, HD
30
20
Fabriksdirektør, Supply chain ledelse

Professionel og resultat orienteret leder med 15 års international leder erfaring inden for produktion og supply chain. Dokumenterede resultater bl.a. inden for fabriksudvidelser, besparelsesprogrammer og leveringssikkerhed.

Har i gennem årene arbejdet med produktion, engineering, vedligeholdelse, customer service, indkøb, planlægning, kvalitet og sikkerhed.

Har især arbejdet inden for fødevarer (FMCG), fødevare ingredienser og procesindustri.

Effektiv ledelsesstil baseret på analytisk tilgang og stærk i beslutninger. Udvikling af medarbejdere og organisationer. Åben person og god til kommunikation. Evner at arbejde både på det operationelle og strategiske niveau.

20. juli 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director of IT
Cand.Oecon
23
19

My name is Kim Jensen. I'm living with my wife and youngest daughter in Ørum close to Viborg. Personally I'm interested in running, enjoying nature, travel experiences and my family.

I am a highly qualified leader with 23 years of working experience in the IT Industry, among those 7 years of international experience. I have worked with most aspects of IT Solution support and delivery in complex Business contexts. An excellent company ambassador, with proven internal and external, communication and negotiating skills. I've been working with different customer types and in vastly different sectors handling deliveries in multicultural settings.

Over many years I've had the chance of leading departments/projects with large budgets and with many internal employees and external consultants working together in an highly outsourced environment. But most importantly I've been able to balance employee satisfaction with the high requirements for todays working environment. I have good and solid feedback on my leadership skills and emphatic way of leading - no matter the situation.

For some while now I have been contemplating starting up my own company within IT consultancy starting by rendering my services as Interim manager or program/project manager. If exiting very senior positions in small/medium sized companies are vacant this will also be looked at with interest.

29. juni 2018
Fast stilling
Ja
CFO
MBA
25
12
CFO
 • CFO stilling, eller den øverste regnskabsansvarlige, som skal sparre med en direktør
 • Virksomheden skal være mellemstor (100-300 ansatte), dog gerne en del af en større koncern, hvor der er et samarbejde med corporatefunktioner
 • Ledelse skal indgå i jobbet, da jeg er god til at motivere medarbejder og med dem skabe en proaktiv økonomifunktion, som understøtter forretningen
 • Jeg har fokus på digitalisering og systemer der understøtter processerne
 • Det er vigtigt for mig at økonomifunktionen ikke er et kostcenter, men et profitcenter der skaber værdi til virksomheden
 • Jeg har erfaring inden for mediebranchen, som jeg fortsat er interesseret i at arbejde for, eller andre steder inden for underholdning, forbrugsgoder eller innovation og digitalisering og gerne med fokus på den endelige forbruger.
29. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Praktikant hos Bach Gruppen
Bygningskonstruktør
1
1
Bygningskonstruktør

I am a proactive, youg and flexible person. Searching for a job where I can grow my skillset and carrier. Currently, I am intern in Bach Gruppen in project "Bryggens Bastion" as Project managers assistant.

27. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CIO
Elektronikingeniør (B.Sc.Elec.Eng)
24
17
IT ledelse og topledelse

Jeg er en ekstrovert meget kommunikerende leder, der er snublet ind i IT verdenen i slutningen af 90'erne. Siden har jeg arbejdet som intern SAP konsulent, projektleder, porteføljeleder, projektchef, leder af Business Engagement og de seneste 4 år som CIO.

Jeg er energisk, positiv (ikke altid let i IT branchen), hårdfør og en god leder. Jeg skaber resultater og har gjort det igennem mange år gennem mine medarbejdere. Jeg er god til at lede både opad og nedad.

Igennem de seneste to år har jeg arbejdet med strategi, strategi eksekvering samt outsourcing og carve-out projekter iforb. med salget af vores virksomhed.

Jeg er nu nået til et sted i min karriere, hvor jeg rigtig gerne vil prøve kræfter et nyt sted - og udnytte det, jeg har tillært mig på den hårde måde.

27. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Chef og PA for CEO
Cand.jur. og MBA, General Management
18
10
Titel kan være: Forretningsudvikler, Organisationsudvikler, Direktionsassistent, CEO Support, PA, Konsulent, HR Manager, Manager

Som Forretnings- og organisationsudvikler/Direktionsassistent/Leder implementerer jeg forretningsstrategien gennem projekter, initiativer og handlinger – med fokus på forandring, optimering og tilpasning – ønskevirksomheden er mellemstor (100-600 medarbejdere) og i vækst, forandring eller transition.

Min juridiske baggrund sætter mig i stand til at skelne væsentligt fra uvæsentligt og til at forstå og omsætte komplicerede sammenhænge til brugbare løsninger, mens MBA’en giver mig forståelse for de organisatoriske detaljer, helheder og sammenhænge. Kombineret med erfaring fra dynamiske virksomheder i forskellige brancher gør det mig til en alsidig ”indsatsstyrke” for en virksomhed med ambitioner om Mere.

Mine kernekompetencer er projektledelse, ledelse, optimering, forandrings-ledelse, forhandling, organisationsudvikling, kommunikation og kultur. Appendix (side 3) giver eksempler på mine kompetencer omsat til praksis.

Som person er jeg kvalitetsorienteret, engageret, resultat-skabende, i besiddelse af en ”ja-vi-kan-attitude” og et smittende godt humør. Jeg begår mig sikkert og positivt på alle organisatoriske niveauer og skaber tillid og gode relationer som grundlag for samarbejde, udvikling og succes.

Jeg har et ”godt hoved” og opnår hurtigt forståelse af og overblik over nye ting og sammenhænge – og over den betydning, disse måtte have for at opnå succes med et projekt, en forandring eller nye tiltag.

Værdier som Nysgerrighed, Ordentlighed, Kvalitet, Respekt og Positivitet er vigtige for mig – og det er vigtigt, at der er et godt værdimæssigt match mellem mig og min kommende arbejdsgiver. Det er også vigtigt for mig, at mit arbejde giver mening og har betydning – det skal gøre den berømte forskel. Når dette ”why” er opfyldt, tilfører jeg betydelig værdi – for virksomheden, medarbejderne - og for mig selv.

Geografi: Østjylland (Inden for ”trekanten” mellem Vejle, Silkeborg og Randers). Kan være 2 dage om ugen i ØstDanmark – eller udenlands.

Opstart: Kan starte fra uge 33, 2018 (12. august) og derefter.

27. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Fri
MBA og PhD
22
12
VP/Director R&D

During my career I have led cutting edge technology development, managed a startup that revolutionized patient access to health information, helped clients with digitalization strategies, setup and led venture capital firms, led the development of complex hardware/software/biotech products in a corporate environment, and led projects to develop branding strategies, perform due diligence for M&A, analyze the failure of new products at a corporate, develop new product development processes.

All of this was strategic to the parent that I was working with. And I was the driver of the activity.

My next venture could be to:
– R&D management – Leveraging my experience in leading and structuring development activities both within pure software as well as in mixed technology environments (hardware/software/biotechnology)
– Managing director for a technology focused SME – End to end responsibility, strategy, growth management, organization development, restructuring/turn-around.
– Lead special projects in a corporate environment – The buzz word these days is digitalization. But it could be development of a new business area, integration of acquisitions, restructuring of a business unit, a corporate spin-out, corporate venturing.

2. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Client executive
Cand.merc.fir
12
1
Salgchef, Finans, IT

Jeg er en ambitiøs kommercielt tænkende mand med evnen til at skabe nye veje og gode resultater. Dem, der kender mig og har arbejdet sammen med mig ved, at jeg kan drive projekter fra start til slut. For mig er glaset altid halv fyldt og jeg elsker at se fremdriften, holde stakeholderne informeret og optimere processen undervejs. Jeg er en hårdtarbejdende holdspiller, som kan drive komplekse projekter på en motiverende måde. Jeg har altid mange bolde i luften og mit humør er godt og smittende. Jeg er ansvarlig, selvstændig og kan bevare overblikket i krævende situationer. Slutteligt har jeg været vant til meget lange arbejdsdage, da bl.a. rejser har været en del af hverdagen. Til trods for det er jeg godt gift på 13. år med Line og har 3 børn Valdemar, Karla og Frida på hhv. 4, 10 og 13 år og bor i udkanten af København. Jeg håber, dette giver Jer lyst til at mødes, så I kan lære mig bedre at kende.

Mvh

Martin

26. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
ledig
Maskin ingeniør, teknologileder
30
10
Procesleder, analytikker, kvalitetsledelse, BPM leder, Proceskonsulent

Jeg er uddannede maskiningeniør, med 30 års erfaring indenfor effektivisering, kvalitetsledelse og optimering af forretningsprocesser. Jeg har gennem min karrier arbejdet med Proces og Kvalitetsledelse og med ny metoder, til bedre udnyttelse af ressource og performance.
Jeg har indført forskellige redskaber og systemer til at kunne optimere processer hvor der er behov for forandringer og effektiviseringer. Jeg har arbejdet meget med ISO certificering i forskellige industrier, samt digitalisering a varierende forretningsprocesses
Jeg har arbejdet både med produktionen, Kvalitet og Supply Chain, for at dokumentere og forbedre forretningsaktiviteterne og tilføre værdi til virksomheden.
Jeg er meget målrettet og arbejder fokuseret på at opnå den optimale løsning for organisationen. Jeg har led effektiviserings projekter og brugt Lean og Six-Sigma til at forbedre forretningsgangen.
De seneste år har jeg arbejdet med at optimere processerne og sikkerhed i Supply Chain for at sikre bedre work flow ved at indføre digitale løsninger til bla. dokumentation, kommunikation, Sikkerhed og antikorruption samt beslutning og databehandling.

Jeg har arbejdet i tværfaglige projekt grupper for at sikre den optimale integrerede løsningsmodel.

Min personlige målsætning er at skabe den optimale løsning ved at forbedre processer.
Jeg trives godt med udfordringer og innovative løsninger er det der driver mig mod målrettet løsninger

PROFESSIONELLE FÆRDIGHEDER
Statistiske analyser, resultatorienteret Problemløser.
Jeg arbejder struktureret og er meget målrettet.
Jeg trives godt med udfordringer og søger alternativer metoder til forbedringer.
Erfaren trainer og kommunikator med gode lederevner.

Jeg har en professionel erfaring fra forskellige industrier og arbejdet med mange forskellige kulture fra min tid i udlandet.

Har siddet i bestyrelsen for IDA Proces i mange år

26. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand Scient Geologi
23
15
COO, CEO

Gennem mere end 15 år har jeg opnået solid erfaring med strategisk ledelse, personaleledelse, forretningsledelse, forandringsledelse og distanceledelse i den offentlige og private sektor. Dokumenterbare resultater med strategiudvikling, drifts-, mål- og resultatstyring, risiko- og økonomistyring, administration, HR samt forhandling på højt niveau. Været ansvarlig for to storskala transitioner i større offentlige organisationer med komplekse sagsområder samt hovedansvarlig ved to turn arounds i private virksomheder.

 

Ledelse – strategi, forretningsudvikling, transition, finance og interessenthåndtering

 • +15 års erfaring med overordnet strategiudvikling og implementering, forretningsudvikling, udvikling af styringsparadigmer, governancemodeller, mål- og resultatstyring, handleplaner samt kompleks interessenthåndtering.
 • +15 års erfaring med økonomistyring, finansiel registrering og planlægning, rapportering til bestyrelse, budgetter, opfølgninger mv.
 • +15 års erfaring med ledelse, ledelse af ledere, personaleledelse samt transitions- og forandringsledelse.
26. juni 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Sevstændig
Kontorassistent
18
16
Regnskabschef
26. juni 2018
Fast stilling
Ja
Markedschef
HD og Bygningskonstruktør
15
10
Ledelse, Direktion, Bestyrelse

Med udgangspunkt i en opvækst i en entreprenørfamilie, har jeg taget den lange, udfordrende og spændende
vej fra selv at stå på byggepladserne, over arbejde som både projektleder, rådgiver og projektchef af over 300
projekter, til ledelse af rådgivningsteams og mellemledere. Alt imens det har været mit ansvar at opbygge og
vedligeholde de altafgørende relationer for at sikre virksomheders vækst, samt sørge for at projekterne når i hus
til kundens forventninger og med den rette bundlinje. Erfaringsmæssigt tilbyder jeg en, omend utraditionel, men meget alsidig profil for en topleder. Den
håndværksmæssige baggrund er suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Denne kombination
var yderst effektiv som projektleder, hvor det skabte en bred procesforståelse. Med DNA’et fra en familie af
selvstændige, er jeg gået videre med en fuld HD. Dette for at styrke mine forretningsmæssige værktøjskasse,
som over en årrække var udviklet via erfaring og selvstudier.

25. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
3d Printing engineer and toy designer
Master's Degree in Design and Product Development
2
0
Design, Product Development, Mechanical Engineering

As a product designer and mechanical engineer, I consider that design is necessary to have a broad knowledge of the full process involved in the creation of a product, from the original idea to the final production, and I could fit adequately in your company values. At my age, I am interested in going abroad (especially Denmark, where I was living and studying for one year during my Erasmus program) and I found that you are looking for a profile quite similar to mine. I am looking for new opportunities that challenge me and give all the best I have to offer.

During the last two years I have gathered an interesting experience in some important companies in Spain related to product design -technical development of luminaire products, graphic design of packaging and websites, market studies…- including my current job as freelance toy designer, and I am ready for taking a step further and offer my skills and effort beyond. Additionally to this experience, I am working as 3D printing researcher too, what gives me an overall vision of how our designs can be taken to reality, converting them into something tangible and opening a world of new ideas, procedures and processes that can support the different stages of design in a really important way.

Moreover, I am an easygoing and sympathetic person, always willing to help everyone else and get their objectives fulfilled in any situation. In addition, I have worked with several teams of different departments, always trying to optimize our work and get the job done in the minimum possible time, which have given me an idea of the importance of each of the small details that each coworker offers with their work.

Furthermore, as you may see, I have enough experience in a wide range of tools, including Adobe Creative Cloud (Illustrator, Indesign and Photoshop), 3D design with SolidWorks, Autocad or 3dsMAX, Inventor and more, thanks in part to several courses and certifications I have accomplished during the last years: Professional Graphic Design by Granada Art School, SolidWorks Associate and SolidWorks Professional Surfaces certifications, Design - Creation of Artifacts in Society by University of Pennsylvania... Making the lives of others easier both fascinates and motivates me and I am ready for this big challenge.

 

25. juni 2018
Fast stilling
Ja
Marketing Manager
cand.merc.MCM
12
3
Marketing Manager

Jeg er en professionel og ambitiøs cand.merc med massiv erfaring indenfor marketing og ledelse som altid formår at eksekvere kreative marketingskampagner som er effektive og løfter salget og kundeoplevelsen.

Jeg trives i et dynamisk og internationalt miljø og er vant til at arbejde med et kommercielt mind-set og i tæt samarbejde med Salg. Jeg er opfattet som en person som kommunikerer godt med alle stakeholders - både internt og eksternt.

Som person er jeg udadvendt, resultat- og kvalitetsorienteret og i høj grad en teamplayer. Jeg arbejder velstruktureret og anser det som min største kompetence at udforme nye idéer og udfordre eksisterende antagelser. Samtidig er empati og intuition i forhold til andre mennesker stærke karakteristika hos mig

 

 

 

 

13. august 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Civilingeniør
31
30
CEO i fremstillingsvirksomheder

Jeg har der før de sidste 20 år arbejdet som CEO, COO, CTO i virksomhederne Brüel Systems, Desmi, Grundfos og Logstor. Stillingerne har alle været stærk internationale og jeg har haft ansvaret op til 2000 medarbejdere

Jeg har arbejdet med de fleste kendte optimeringsværktøjer (heri blandt andet Lean Leadership, Simplimize og Six Sigma) og har skabt en gode resultater.

Jeg har arbejdet med Policy Deployment, Balance Score Card, Operationel/Business Excellence, outsourcing aktiviteter, Kunden i centrum aktiviteter og Business Proces Reenineering

Jeg har igennem årerne stået for markante forbedringer af Kunde leveringsperformance, forbedret lageromsætningshastigheder, markante årlige produktivitetsstigninger, flyttet meget produktion til lavtlønsområder, outsourcet og optimeret de administrative processer.

Som person, er jeg analytisk og god til at skabe overblik. Jeg stiller krav og har et højt drive mht. forandringer. Jeg trives bedst med involvering og har selv en motiverende ledelsesstil, og det siges, at jeg er dynamisk, robust og resultatorienteret

Jeg er målrettet og god til at uddelegere og skabe rammer for ledere/medarbejderne. Jeg er god til at skabe struktur/flow og er meget strategisk helhedsorienteret, herunder meget kundeorienteret.

Jeg har gennem årerne siddet i bestyrelser for både salgs -og produktionsselskaber i hhv. Danmark, Sverige, Polen, Tyskland, Kina og Schweiz

25. juni 2018
Fast stilling
Nej
Teamleder
Håndværksuddannelse
21
14
Teamleder, fagkoordinator, supervisor, lageransvarlig

Jeg er en dedikeret, loyal og imødekommende person, som gennem en årrække med ledelses- og driftsansvar af lagerfunktioner, har oparbejdet en bred viden indenfor lagerstyring, indkøb, økonomistyring, personaleadministration, kundeservice m.m.

Løsningen af mine arbejdsopgaver er sket på det strategiske, såvel som på det operationelle plan, og jeg har solide færdigheder og forståelse her.

Min arbejdsindsats er præget af fokus på effektivisering, samt resultatorienterede og besparende løsninger, med forståelse for helheden.

Jeg trives i et travlt miljø, og ser mig selv som arbejdsom og omhyggelig, og stræber altid efter, at levere den rigtige kvalitet, til den aftalte tid.

10. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Cand. merc EMF - Økonomisk Markedsføring
10
0
Projektledelse, Produktchef, Marketing stillinger

Kompetenceområder: Marketing, projektledelse, produktudvikling, eksekvering, SAP og budgetter.

Ledelseskompetencer: PRINCE2 Foundation certificering – samt projektledelseserfaring indenfor produktudvikling og flytning af et større marketing lager til ny udbyder.

Med mig som medarbejder får I en person som er meget proaktiv med adskillige års erfaring indenfor marketing, produktudvikling og projektledelse fra nogle af verdens mest anerkendte brands. Desuden er jeg også lærenem indenfor systemer og  på kort tid blev jeg udvalgt som underviser i SAP på nordisk plan.  Jeg arbejder meget struktureret og er skarp  mht. planlægning, eksekvering og problemløsning. Jeg kan lide at arbejde på tværs af organisationen og er vant til at arbejde i internationale miljøer, og også i virksomheder under forandring, hvor man selv skal få processerne på plads. Som person er jeg meget udadvent, hvilket gør at jeg hurtigt opbygger gode relationer både internt og eksternt.  Kan tiltræde ASAP.

Link til en kort video præsentation af mig: http://llk.dk/4asiel

22. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesformand
Økonomi og forsikring. Har en Master of Science in Business Administration, Boston University + en forsikringsuddannelse fra Chartered Insurance Institute, London
40
30
Ledelse, primært i den finansiellesektor

Som baggrund har jeg 30 års ledelseserfaring inden for den finansielle sektor, med en Master of Science in Business Administration, Boston University og forsikringsuddannelse fra the Chartered Insurance Institute, London. I løbet af min karriere har jeg opnået stor erfaring og indsigt, i de problemer og udfordringer virksomheder står over for i dagligdagen.

Mit ekspertiseområde består af generel ledelse, strategisk planlægning, finansiering, salg, marketing og HR. Det falder mig naturligt at lave forretningsaftaler, og gennem det netværk, som jeg har oparbejdet i årenes løb, har jeg været i stand til at gøre mange gode forretninger.

At udvikle virksomheder og se dem vokse, både hvad angår organisation og markedsstilling, er særligt motiverende for mig. Det er min overbevisning og erfaring at en virksomhed styres mest effektivt med en åben, engageret og personlig tilgang, bl.a. gennem ansvarsuddelegerings og med åben kommunikationsstil.

Gennem hele min karriere har jeg rejst meget, herunder har jeg været bosat i London, Hong Kong og Bangkok. Dette har givet mig kompetencer til at forstå og handle hensigtsmæssigt på tværs af forskellige kulturer. Jeg er en erfaren forhandler med lang erfaring i at opbygge relationer med forankring i gensidig tillid. Af natur er jeg resultatorienteret med fokus på at skabe langsigtede resultater. Jeg kommunikerer ærligt og præcist til alle lige fra værkstedsgulvet til bestyrelseslokalet. Mit stærkeste personlige varemærke er troværdighed.

 

22. juni 2018
Fast stilling
Nej
Project Manager Business development / Senior Manager
Bygningskonstruktør
12
3
management, business development, ejendomsudvikling

!0+ års erfaring inden for Retail inden for:

 •  koncept udruling,
 • Teamledelse for den markedsudviklings supporterende function (store design and Planning) inkl. inhouse tegnestue.
 • Fixture sourcing
 • Business development: udruling af It applicationer (fra forretningssiden)
 • Stake holder management
 • Change management
 • process optimering
 • international erfaring fra et globalt C20 firma med 65+ markeder/lande
 • Brand alignement.

Personlig:

 • Beslutningstager og løsningsorienteret
 • strategisk tænkende med en bred forretningsforståelse og et godt overblik
 • stærke sociale kompetencer - god til at skabe følgeskab og de rigtige rammer for succesfulde tværfaglige samarbejder.
 • Positiv og energisk.
21. juni 2018
Fast stilling
Ja
Vice President
MBA og cand.jur.
20
15

Vice President med solid track record

Jeg skaber profitabel vækst og transformation gennem datadrevne og solidt forankrede strategier, løbende optimering, inkrementiel og radikal innovation baseret på business modelling og digitalisering. Jeg skaber vedblivende resultater, fordi jeg anerkender interessenthåndtering (fra C-suite til operations) og kultur som afgørende forudsætninger for succesfuld strategiimplementering og transformation. Jeg udvikler forretning, organisationer og mennesker.

Jeg har mere end 15 års ledelseserfaring fra et globalt professional service firm (B2B) og den offentlige sektor. Jeg er en autentisk leder, som skaber følgeskab via empowerment, entusiasme og drive.

 

20. juni 2018
Fast stilling
Ja
Senior Specialist in Design and User Experience / Episerver Platform Owner
Cand. Merc, Communication and Design
18
1
Head of Online, Digital eller innovation

Jeg er 45 år og Cand. merc. i Design & Communication Management fra Copenhagen Business School med specialefokus på e-branding.

I min 18 årige karriere har jeg prøvet kræfter med web og produkt udvikling, marketing og sociale medier som et forretningsværktøj. De mange forskelligartede områder, har givet mig en bred forretningsforståelse og en evne til at omsætte idéer til handling. De seneste år har mine arbejdesopgaver været koncenteret omkring digital udvikling, hvor jeg godt kan lide at udfordre de gængse processer og rutiner.

Jeg kan tilbyde følgende kvaliteter:

 • Social Media erfaring
 • Social Media / Web / E-business strategi og udvikling.
 • Webmaster og CMS erfaring
 • Identifikation og udnyttelse af nye digitale medier og muligheder
 • E-commerce / SEO
 • IT- og web projektledelse
19. juni 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef/"højre hånd"
Bankassistent
36
22
ledelse, strategi, forretningsudvikling, salg

Jeg er nysgerrig, proaktiv, innovativ og ”verdens bedste chef”. Jeg elsker hurtige beslutninger og gerne i en virksomhed, hvor jeg indgår som en del af en ledergruppe og dermed være med til at præge strategi og udvikling.

Jeg er fit for fight, og har nemt ved at forstå nye forretningsområder. Jeg er udadvendt og udstråler positivitet og naturlig respekt.

Det er naturligt for mig at være "på" 24 timer i døgnet, ikke at jeg arbejder dem alle, men dermed opnår både virksomheden og jeg den bedste fleksibilitet.

Jeg er holdspiller, men kan også sagtens arbejde som den ensomme ulv.

19. juni 2018
Fast stilling
Ja
Adm Direktør
HD-R
37
32
Direktør, generel ledelse, økonomi/finans - på Fyn og i Trekantsområdet

Experienced Chief Executive Officer with more than 31 years of management experience with a proven record of growth and value adding.
Skilled in Business strategy and -development, Sales and Key account Management - project sales, Contract negotiations at a high level, Economic and financial management, Product strategy, -development and -marketing, Technology transformation, Aquisitions and mergers
A top motivated, engaged, energetic, persevering, professional leader

23. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Chief Procurement Officer
Cand Merc
16
8
Leder af eller i indkøbsafdelinger
17. juni 2018
Fast stilling
Ja
Kreativ direktør
Ledelse + design
30
23
Produktionchef - ejerledede virksomheder

Jeg har sort bælte i at agere wingman for ejerledere og levere konstruktivt modspil til deres ideer såvel som rygdækning på de projekter, de søsætter. Og min favoritposition er netop rollen som strategisk tænkende og udviklingsorienteret produktionsansvarlig med direkte og indirekte personaleansvar. I de roller har jeg i al beskedenhed haft markant succes – både målt på økonomi og vækst og på medarbejdertilfredshed og -loyalitet.

17. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Økonomichef
HD(R)
23
10
Regnskabschef Økonomichef

Mine kompetencer spænder fra klassiske controlleropgaver, udarbejdelse og revision af regnskaber til optimering og ledelse.

Jeg har erfaring fra flere forskellige virksomheder, både nationalt og internationalt orienterede, indenfor brancherne revision, handel/detail, IT og Facility Management.

Som person er jeg nysgerrig. Jeg har en pragmatisk tilgang til mange ting, og så ser jeg altid frem til nye udfordringer. Jeg er stærk analytisk, og jeg er ikke bange for at tage en beslutning og det heraf medfølgende ansvar.

Af personlige kompetencer vil jeg fremhæve følgende:

 • Evnen til at eksekvere, jeg får tingene til at ske
 • Nytænkende, jeg er motiveres og begejstres af ny teknologi
 • Coachende, jeg udfordrer, supporterer og sparrer gerne
15. juni 2018
Fast stilling
Nej
Nyuddannet
Cand.merc.EMF
4
0
Marketing & Strategi
14. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selfemployed consultant
HD(R), CEDEP
30
16
CEO, CFO, Board of Directors

Since 1993, I have strong financial experience in supporting businesses through reconstruction and turn-around phases, growth scenarios, working with subsidiaries, joint ventures and partnerships. I have substantial experience in leadership of different support functions (Finance, HR, IT, Legal, Communications and Facility Management) and in a large number of M&A’s; both as seller and buyer.

I am highly business oriented and have great implementation and execution power. I like structure and goals. I excellence in processing data to create transparency, optimize existing and develop new business processes. I strive for the supports functions to be pro-active and not re-active, I have a high level of professionalism and pride in securing the business’ profitability. My strengths include a strategic and visionary mind, an analytic and factual approach, an urge to achieve results through people engagement and an ability to execute decisions.

As a person, I am committed, energetic, empathetic, independent and with a good dose of common sense. I very much appreciate a positive attitude in life and am known to infect others with my good mood. I also enjoy an active life and appreciate my family and friends very much.

13. juni 2018
Fast stilling
Ja
Landechef
Kommunikation
23
15
Kundeservice Leder, Afdelings leder, Team Leder.

Jeg er en motiverende, udviklingsorienteret og kommunikativ leder.

Som menneske går jeg forrest og viser hvad jeg vil have, Lead by excample.

Glade medarbejdere yder bedre, mere effektivt og arbejder som et team.

https://www.linkedin.com/in/nicolai-roesgaard-b8091731/

 

 

13. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO/Partner
Cand. Polit/MBA
23
15
Økonomi ledelse & COO

Bred CXX profil med hovedinteresse- og kompetence i at være integrator mellem operations, IT og økonomi. Med udgangspunkt i dyb tal- og forretningsforståelse, driver jeg implementering af økonomi- og driftsoverblik i form af Dashboards, KPI'er og til tider ændringer af underliggende operative systemer.

Jeg har gode erfaringer med anvendelse af SaaS/Cloud værktøjer til at automatisere flows og processer med høj kvalitet og implementeringshastighed.

Jeg søger roller CEO/COO/CFO hvor hovedopgaven er at skabe overblik og få styr på operations, IT og økonomi. Opgaven er vigtigere end virksomhedens størrelse.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Executive MBA / Cand.merc.dat
27
22
CEO, CFO, CIO, COO | Consumer Goods, FMCG, IT/Tech, Services etc.

I refocus the business model and strategy, execute business transformation and/or turn-around, optimize operating model, ensure right structure, organization & people and thus generate growth, sustainable value and a revitalized organization.

Professional attributes:
• Consumer Goods, FMCG, Services, Advisory & IT/Tech
• Experience working with large international brands
• Agile b2b business models, customer centric & service delivery models
• Commercial excellence and sales management
• Strategy development and implementation, incl. corporate identity
• IT centric transformation programs - bridging business and IT
• Lead of large scale strategy programs and transformation efforts
• Data and fact driven analysis, incl. ABC programs
• Finance Management; Use of information to drive performance measures
• Performance culture, value creation and sustainable profitability
• Turn-around execution, restructuring & refocus
• Leadership, management and team building
• Category knowhow; Food, Confectionery, Spirits, Beverages, Household & Cleaning, Personal Health Care, Cosmetic, Fashion & Accessories
• Sales channel knowhow; Grocery Retail (Nordic & DK), Food Service, On-premise, Travel Retail, Drugstores & Pharmacies
• International with Nordic core focus
• CEO, CFO, CIO, COO, Executive experience
• Executive MBA

Personal attributes:
• High level of integrity and transparency
• Strong communicator
• Conceptual, structured and analytical
• Result oriented and ambitious
• Process and data focused
• Impatient

12. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afsluttet interim stilling som adm. direktør
HD(O)
30
20
CEO, COO, ledelse, Sitemanager, Divisionsdirektør, generel udvikling og vækst, turnaround, produktionseksekvering

Leder der kan sætte retning og eksekvere

Fællestrækket for min karriere har været at udvikle virksomheder til at være mere indtjenende, yde bedre
kundeservice, skabe højere kapacitet og kapabilitet, således at skabe en fremadrettet retning og sikre eksekvering for
at nå dertil. Jeg har en teknisk, økonomisk og ledelsesmæssig baggrund, hvor mit speciale er udvikling og
forandringsledelse.
Jeg kan bidrage med strategiudvikling og vigtigst af alt - eksekvering af besluttede planer. Jeg har primært ageret i
større og mindre virksomheder i udviklings- og vækstscenarier og i større og mindre projekter. Det er her jeg har
udviklet min evne til få en organisation med og få den med i en stærk, involveret og engageret version.
Jeg skaber gode samarbejdsrelationer med såvel kunder, ejere/bestyrelse som internt i organisationen ved min åbne
tilgang, samt min respekt og ydmyghed overfor andres kompetencer. Jeg kan ofte bidrage ved at se muligheder og
skabe plads for løsninger.
Jeg byder ind med viden omkring udvikling processer og systemer i samarbejde med medarbejderne. Med en målrettet
og proaktiv arbejdsindsats, god social kompetence og hands-on, er det altid lykkedes mig både at engagere og
præstere. Min kompetence er bl.a. at skabe udvikling via involvering og teamorientering, samt ved at sætte viden i spil.

 

 

14. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Executive MBA
34
33
Topledelse, rejser, hotel, underholdning.

Jeg har 30 aars erfaring fra en verdens mest konkurrencepraegede brancher - rejsebranchen. Desuden har jeg erfaring som CEO i Skandinaviens mest eksponererede fodboldklub. Jeg har vaeret med til at vende negativ udvikling til positiv ditto i adskillige virksomheder. Jeg er en staerk leder og dygtig kommunikator med et kraftigt, entreprenant gen. Jeg har omfattende erfaring med udvikling og implementering af koncepter.

11. juni 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
selvstændig management konsulent
Bestyrelsesuddannelse- Innovation Management -HRM
26
23
CX, Salg & Service, Business Development

Leder med solid erfaring fra kunde og call centre, og med at skabe effektivitet og loyalitet.

Jeg er et humoristisk og stærkt menneske, der med hjertet på rette sted oftest går forrest i bestræbelserne på at skabe en velfungerende, effektiv og attraktiv arbejdsplads med glade, tilfredse kunder og medarbejdere. Jeg tror på, der er noget, vi altid kan gøre bedre.

Skyder energi i teamet og inspirerer med engagement og autenticitet. Medarbejdernes indre potentiale anerkendes og udnyttes, så de på bedste vis kan tage del i implementeringen og selv skabe resultaterne.

Lytter til interessenters behov, meninger og oplevelser, kombinerer med data, sikrer teamet og dets kompetencer er på plads, involverer dream teamet og sammen tager vi action. Kunderejse og processer optimeres, vi ensarter og differentierer, og sammen skaber vi resultater.