Database for C-level (CxO) – søg gratis

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny CxO, leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

 

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80 % er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO etc. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Gratis at søge

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at ansætte en C- level kandidat fra vores database er prisen kun kr. 11000,00. Bemærk, at vi også har en intern C-level database.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

1. november 2018
Fast stilling
Ja
Manager for Digital Marketing
Multimediedesigner
11
2
Mit næste naturlige karrieretræk vil være som marketingchef, digital marketingchef, head of digital - kært barn har mange navne. Det afgørende for mig er ikke titlen, men ansvaret og muligheden for at gøre en reel forskel - gerne med eget budget og

Gennem en lang årrække med ansvar i marketingafdelinger på både kunde- og bureausiden, har jeg oparbejdet en bred erfaring med digital markedsføring, forretningsoptimerende arbejde og branding.

Herunder både i arbejdet med Digitale Strategier, Marketing Automation, Lead Generering, konverteringsoptimering på tværs af kanaler og lande - samt underliggende marketingdiscipliner.

På baggrund af min +10 års erfaring, og helst med udgangspunkt i data, tager jeg beslutninger indenfor digital markedsføring. Beslutninger der skal understøtte forretningens øvrige strategi og direkte understøtte væksten (gennem målbare aktiviteter).

31. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Manager
Produktions ingeniør
24
15
Head of Innovation, R&D Manager, Project Manager, Country Manager, Product Manager

Erfaren Head of Innovation og Business manager med baggrund i international virksomhed – uddannet produktionsingeniør

Det at være pioner i opbygning af nye organisationer og processer samt nøgleord som facilitering, disruption og optimering er for mig grundlæggende for hvordan jeg driver projekter og ledelse.

Nytænkende og motiverende leder, med mere end 20 års erfaring inden for den mekaniske industri med et vælg af forskellige produkter og materialer.

Jeg inspireres af at arbejde med mennesker og bringe dem sammen, og jeg finder min motivation i at få ting til at ske. Jeg arbejder dedikeret og loyalt og har et stærkt fokus på virksomheden.

31. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Senior Account Executive Financial Services, SAS Institute Nordic
Bachelor of Commerce
30
12
Lederstilling indenfor salg eller marketing. Eller tung account manager stilling (account executive, Director stilling)

Jeg har arbejdet med salg og marketing gennem mere end 30 år. Jeg har 12 års erfaring indenfor salgsledelse og generel ledelse. Jeg har haft ansvaret for afdelinger med op til 40 ansatte med P&L ansvar for hele værdikæden.

 • Bred kommerciel erfaring med en årelang indsigt i komplekse løsningssalg.
 • Indgående erfaring og succes med ledelse og udvikling af medarbejder
 • Dokumenteret resultater med forandringsledelse, adfærdsændringer og situationsbestemt ledelse
 • Relations skaber med et særdeles bredt netværk i både den offentlige og private sektor
 • Diplomatisk flair for at få samarbejder på tværs til at fungere både intern og ekstern
 • Fingeren på pulsen i forhold til nye trends på markedet og samfundet

Mit digitale DNA er opdyrket i IT og softwarebranchen, hvor jeg pt. har min gang og beskæftiger mig med Analytics, IoT, BI, Artificial Intelligence, Augmented Reality og mange andre interessante områder der kommer til at ændre den måde vi arbejder, bygger, lever og samarbejder på.

Ud over det faglige, er jeg et videbegærligt og udadvendt menneske med interesse for mine omgivelser og med en evne til at få det optimale ud af de mennesker jeg omgås. Jeg er opmærksom på værdien i anerkendelse og har fokus på hvad der motiverer den enkelte.

30. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Process Development manager
Civil Ingeniør Proces og materiale teknik
30
20
Business and strategy development, Innovation, Global project Management, Technology Development

Since 1998 I, as Director and International Manager have been in charge for developing and building new companies working with innovative high-technology processes. My experience has taught me to handle and lead complex projects from the development phase to the final establishment of a technology or a company.

I have worked 4 years in Germany for a global organization with successful implementation of a new innovative technology.

In my recent job as Manager of DanSpray A/S, I once again have been responsible for a company, strategy development and business development which has resulted in following:

 • More than 10 new major Customer Relationships in USA and Europe.
 • Turnover increase from 0-12 mill. dkk within the first 2 years.
 • Created a value growth to the Group of 20%.

My ability to formulate and implement successful strategy and business development, as well as knowing the realistic implementation time, is thus positively reflected in both the business operations and the established value set in the Group. This is due, inter alia, to My ability not only to act as the Managing Director, but also as a visible and acknowledging leader, showing the way forward and creating new contacts.

I am passionate about innovation and commercial business development, and therefore, in my future work, I want to help companies whose goal is to create value through new strategy, business and technology development of new products and processes. Also, to be used as a product specialist/advisor in collaboration with a sales organization and drafting new strategies.

30. oktober 2018
Fast stilling
Ja
CEO / COO
3 x MBA
20
15
CxO

Jeg er nysgerrighed af natur, og tre gange er jeg dykket ned i en MBA (2011, 2015 og 2018) for at blive klogere på mig selv, og ikke mindst klogere på, hvordan organisationer skaber high performance. Lige nu nørder jeg i Corporate Entreprenuership, med fokus på at udvikle nye forretningskritiske kompetencer, udvikle evnen til at praktisere ledelse af mennesker i et turbulent forretningsmiljø.

Ønsker til fremtidigt jobindhold

 1. Strategi / forandring / udvikling
  Som leder tændes jeg af at forstå en forretning, sætte ord på visionen, konkretisere det i missionen og sikre, at alle medarbejdere er med, for igennem high commitment skabes high performance, der er det ypperste, en organisation kan levere. Det gør ikke noget, at vi skal noget andet i morgen, end det, vi troede vi skulle.
 2. Ledelse

Jeg er hardcore i strategi, men undrede mig ofte over, hvor svært det var at kommunikere til medarbejdere og samarbejdspartnere, hvad det var, vi som ledelse havde besluttet i en given situation. Denne forundring gjorde, at jeg ville lære at forstå den anden side. Psykologien. Hvorfor jeg i 2015 dykkede ned i Business Psychology.

 1. Størrelse

Jeg har været EMEA salgsdirektør i en af verdens største IT virksomheder, og været COO / CEO i virksomheder med 15-50 ansatte, samt været selvstændig. Jeg vil gerne skalere, vækste og være sammen med bestyrelse eller ledergruppe, der ikke er bange for at tænke nyt. Det kan være som ansat eller som medejer.

 1. Branche

Jeg har erfaring fra IT (PIM, PLM, ERP, POS, BTB, B2C, SFA) – både projektsalg og projektstyring. Senest fra handels- produktion og lagerførende virksomheder. Jeg nyder tilgangen som ikke værende branche-blind, hvilket har skabt rigtig store resultater. Senest hos Nordic Game Supply GmbH.

 1. Internationalt udsyn

Jeg taler engelsk flydende, og har været Geschäftsführer i Tyskland siden 2017. Mit talte spanske er stort set forsvundet. Jeg er vant til at rejse og havde i 2005-2006 bopæl i Danmark, men kontor i New York, hvor jeg rejste ud mandag morgen og hjem torsdag aften. Kultur, politik og sprog interesserer mig.

Og nu formuleret i en sætning:

Jeg drømmer som leder om at fokusere på udviklingen af det professionelle lederskab, der fører organisationen ud af den vante kultur og de vante arbejdsprocesser – sætte en kurs, hvor medarbejdere får ansvar og bliver nysgerrige.

Så kommer resten af sig selv.

30. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
R&D Manager Specsavers
Audiologist
34
22
CEO, VP, Director, manager

Chef / adm. direktør med solid erfaring i ledelse af virksomheder med fokus på service og kundeoplevelser indenfor det sundhedsfaglige område. Jeg er resultatorienteret og har qua min baggrund i detailverdenen en dyb forståelse for finans- og økonomi. Jeg har solid erfaring med organisk vækst og M&A. Ligeledes med turn around af virksomheder. Trives vældig godt i ”kaos” og har en stor tilfredshed med at bringe orden og struktur i organisationer.

Jeg betragter medarbejdere som et vigtigt aktiv og vurderer, at jeg er god til at skabe et miljø hvor professionalisme og kommerciel forståelse går hånd i hånd med at skabe en arbejdsplads og et miljø, hvor medarbejderne trives og udvikler sig og hvor de tør tænke det utænkelige og gøre det umulige. Jeg er på ingen måder bange for at gå forrest og vise vejen - tværtimod.

8. november 2018
Fast stilling
Ja
CCO
erasmus university + IMD
30
20
CEO, CCO

Efter 12 år i udlandet, ønsker jeg nu at vende hjem til Danmark og ideelt set arbejde for en dansk virksomhed med internationalt snit. Mit drømmejob er at tage en virksomhed og vækste den til salg.
Gennem de seneste 5 år, har jeg drevet et internationalt board som divisionschef med 10.000 medarbejdere i 62 lande. Jeg er commercielt fokuseret og fokuseret på bundlinie resultater.

29. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Junior Assistant / Studerende
Cand.Soc Politisk Kommunikation & Ledelse
4
0
Deltid, Fuldtid - Kommunikation / Marketing

Stud.cand. Politisk Kommunikation & Ledelse (PKL) ved CBS. Jeg har, trods jeg er studerende, allerede over 4 års erfaring med kommunikation og marketing fra forskellige brancher. Jeg har arbejdet i konsulentbranchen, telco-branchen, medicoindustrien, i en politisk organisation og nu for verdens største erhvervsejendomsrådgiver

29. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Group CEO & Founding Partner
Cand. Merc. Int. afsætning
20
13
Direktør / Director

Fratræder efter eget ønske min stilling som øverste ansvarlige i et nordisk digital marketing bureau, som jeg de seneste 10 år har bygget fra 1 til knap 70 medarbejdere.
Tidligere har jeg 9 års Salg / Marketing erfaring fra Carlsberg.

27. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Partner Program Manager
MSc EBA - Innovation and Business Development
3
3
27. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Direktør
HD og Bachlor i psky
32
25
HR og ledelse

Bor i København med min mand i gennem 30 år og vores 3 børn, som alle er voksne. Jeg er 53 år. I min fritid er jeg aktiv med venner og sport, som golf, yoga, tennis, fitness m.m.  Jeg har arbejdet i SAS, Sika og Canon alle store internationale virksomheder. Har alle tre steder været HR ansvarlig og været  ansvarlig for HR strategien og dens samspil  med forretningen. Har med stor succes opbygget HR teams, som alle steder har været meget velfungerende. Har været ansvarlig for eller dybt involveret i store transformationer i alle tre virksomheder som omstrukturering, virksomhedssammenlægning, og udflytning af produktion til udlandet. Har fast stilling i Canon, men  søger nye udfordringer.

15. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Leder / Manager
B.Sc, HD(O)
23
11
Interim Manager, Leder / Manager, Projectleader inden for lægemiddel-, fødevare eller teknologibranchen

Som uddannet ingeniør og HD(O) har jeg beskæftiget mig med mange alsidige aspekter af industrien, både som support/produktions teamleder hos Novo Nordisk A/S, teknisk afdelingsleder i Chr. Hansen A/S, samt i tekniske stillinger som projektleder samt udviklingsingeniør.

Med denne erfaring kan jeg hurtig indgå som leder i et team/afdeling og sætte mig ind i eksisterende problemstillinger og skabe god værdi for området.

Som leder har jeg stor erfaring i at sætte rammerne for, at afdelingen/teamet sammen med nøgleinteressenterne fastlægger og når motiverende og værdifulde mål. Som del af dette understøtter jeg eksisterende værdifulde strukturer og opbygger nye, hvor det er nødvendigt. Min største passion er at få mennesker til effektivt og med god holdånd at spille sammen og blive en succes for forretningen.

Ledelsesmæssige nøglespecialer / erfaring
Involvering, motivation, roller og ansvar, ændringsprocesser, ansvarlighed, visuel ledelse, synlig prioritering, struktur, LEAN, ’SMARTE’ mål, visuelle KPI’er, resultatorienteret, cost/benfit vurderinger, forretningsforståelse, Insourcing, outsourcing, tværorganisatorisk vidensdeling, projektledelse, root cause analyser, innovation, leverandøraftaler, pharma/GMP, food/HACCP.

25. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Sales manager
Teknisk salg / diplom i ledelse
18
8
Sales manager/director, business development ect. B2B salg

Insisterende tålmodighed, diplomatisk gennemslagskraft, direkte kommunikation samt dialog i øjenhøjde er kendetegn i min profil. Jeg er modig uden at være dumdristig, har en stor grad af robusthed og formår at bevare mine gode menneskelige egenskaber under pres. Som menneske hviler jeg i mig selv, og trives med udfordringen der ligger i det lange seje træk, som sikrer succes. Jeg formår at omsætte og kommunikere strategi så den bliver en klar, målbar værdi og retning for alle. Mange års erfaring fra både eksternt og internt salg samt ledelse heraf, sikrer god forståelse for hele salgsprocessen, således vi hele tiden bruger vores kompetencer rigtigt.

I samarbejdssituationer tilfører jeg konstruktiv energi baseret på min evne til at tænke nyt, lytte, analysere og beslutte. Jeg besidder stor grad af velovervejet handlekraft. Stærk relations skaber, og jeg begår mig ubesværet på alle niveauer hos både kunder og i egen organisation. Jeg kommunikerer tydeligt og formår at samle mit hold omkring mig, hvilket giver mig muligheden for at udvikle både marked og organisation. Jeg arbejder altid med helheden.

Begge ben solidt plantet på jorden, oprigtig interesse, troværdighed og en tilpas portion ydmyghed er med til at skabe en åben og positive kultur. En kultur som skal være medvirkende til, at vi sammen når vores målsætninger.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Head of Technical Service & Academies
B.Sc. Mechanical Engineer / EMBA
12
5
Senior Manager, indenfor R&D, Engineering, Technical Service

I am a dedicated Senior Manager with a strong background within management, service, mechanical design and process development. My competence set is founded on a professional craftsman background, supported by several high level educations within mechanics, business administration and general management.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Operation Manager
MBA
29
15
Supply Chain Manager ell. lignende

Clear and concise communication
Calm, confident and trustworthy.
High delivery capability. Strong drive and result-oriented.
Able to influence others and gain influence.
Team-oriented leadership with ambition to involve all stakeholders
Long-term and strategic thinking
Very good learning ability.

I have quite a systematic approach and a good overview which ensure that we obtain review of the total workflow.

Good experience in change management and I have a clear theoretical understanding of the parameters that should be used to create a transformation over time.

My patience will ensure that we get everyone on board and my many years of management experience contributes in the transition phase which for many is a difficult time.
I have success because I just love my job and the people in it.

Typically I make the best results in a company with a desire to be "best in class". A company with a fighter spirit and a company that is on some kind of a missions with a high level of ambition. preferably a larger company with international contacts. The more complex the better.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Udviklingskonsulent
Cand.mag. dansk og virksomhedskommunikation
13
0
Konsulentstillinger, ledelsessupport, teamledelse, udviklingsarbejde, projektarbejde og tværsektorielle projekter

Stærk kommunikations- og udviklingsprofil, der altid har blik for optimering og effektivisering ud fra et blødt synspunkt: kommunikation og evnen til at forklare projektretning, incitamenter og behovet for forandring. Jeg vinder hurtigt folks fortrolighed og ser folks kompetencer i lyset af, hvordan de bedst sættes i anvendelse og udnyttes til fordel for organisation og medarbejder. Har en meget stor båndbredde - dygtig til at eksekvere og lytter indgående til andres faglighed og kvalificerer løsningen udfra de input. Kan bedst med konkrete ambitioner og mål og ærligheden omkring, hvordan man lykkes bedst som tværfagligt samarbejde. Humoristisk, konstruktiv og ærlig - får mange ideer, men vil kun søsætte dem, som andre bakker mig op i.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Team Leader
Danske Bank Akademi
30
15
Ledelse, Salgsledelse, konsulent

Det at medvirke til at skabe gode og solide resultater, baseret på udvikling og partnerskab, er præcis det jeg trives i og motiveres af. Jeg er dygtig til selv at skabe og udbygge relationer ligesom jeg er i stand til at skabe inspirerende rammer for andre at gøre det i. Den dynamik der ligger i menneskers dygtiggørelse og udvikling og den udvikling der følger for et team, en organisation eller en virksomhed er fantastisk at være en del af.

23. oktober 2018
Fast stilling
Ja
KAM
civiløkonom
24
8
sales-, marketing-, business development manager, country manager, account manager

Salgs- og marketingansvarlig leder/specialist med flere års erfaring indenfor pharma og life science IVD diagnostik og rfaring med en række terapiområder.

Solid baggrund indenfor produkt- og marketingstrategi og eksekvering af produktlanceringer, market access, kommunikation og business intelligence. LIF (Medicademy) certificeret. Uformel leder og vant til at møde interessenter på alle niveauer. KAM erfaring, samt markedskendskab til BtC, BtB, via distributør, BtG.
Dedikeret og fleksibel person, energisk og med en entusiastisk tilgang til opgaven. Systematisk tilgang til målgrupper gennem screening, opbygning og segmentering. Erfaring med optimering af salgs- og digitale markedsføringsprocesser, herunder udvikling og implementering af strategi og udførelse. Praktisk erfaring med implementering af CRM-systemer.

Solid baggrund og erfaring med udbud, forhandlinger og kontrakter. Altid med et åbent kundefokus for at vedligeholde og udvikle forretningsforbindelser til langvarige relationer.
Strategisk input til planlægning og implementering gennem markedsanalyse. Change management, agil i nye markedssituationer, herunder konkurrence og ændrede markedsforhold. Stærke kommunikations-færdigheder, søger altid en værdibaseret løsning. Erfaring på de nordiske markeder med internationalt baseret netværk. Ledelse og coaching.

Jeg gør mit allerbedste i positive, åbne og kreative omgivelser, hvor alle respekteres for deres forskellighed.

23. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Area Sales Director TCAA DK
Den Danske Eksportskole
35
10
Tysktalende eksportmarkeder - speciale i industrielt projektsalg

Sammenfattende har jeg i mit virke, som eksportsælger løst opgaver spændende fra rent opsøgende karakter til decideret Key Account Management (KAM).

Sprogligt kommunikerer jeg flydende på engelsk, tysk i såvel skrift som tale.

PERSONLIG PROFIL:

Personlige værdier inkluderer vedholdenhed, proaktiv indstilling, struktur, vilje, afslutter, engagement, samarbejde.

Som person har jeg den nødvendige nysgerrighed og respekt for vigtigheden i at kunne tilegne mig ny teknisk viden.

Jeg er 53 år gammel, og fyldt med masser af godt humør samt gå-på-mod.

Baggrunden for mine hidtil opnåede resultater ser jeg, som en blanding af en altid struktureret og systematisk arbejdsgang krydret med en relationaskabende samt åben og ærlig fremtoning.

22. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Marketing Manager
HD (A)
25
10
Marketing Director, Marketing Manager, Projektleder, Digital

Jeg er en ambitiøs og resultatorienteret leder med mere end 15 års erfaring indenfor marketing, branding, projektledelse og strategi. Jeg arbejder på strategisk, taktisk og operationel niveau og anvender alle parametrene indenfor markedsføring. Jeg er dygtig til at budgettere, udarbejde marketingplaner og strategier samt at eksekvere på dem. Jeg har bl.a. erfaring med at arbejde indenfor høreapparater, biludlejning og turisme og har bred erfaring med at arbejde med stærke brands.

22. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Leder
cand.jur
22
14
Ledelse, personalejura, forhandling
22. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Koordinerende konsulent
Akademi i beskæftigelse
15
4
Mellemleder, salg og HR

I mine tidligere ansættelser har jeg høstet positiv feddback for min strukturerede arbejdsform, min positive energi og naturlig glade personlighed. Jeg er meget imødekommende, er fantastisk god til at holde fokus, og tage ansvar for igangsværende og nye opgaver.

Min håndtering af opgaver er meget grundig, men samtidig den hjælpsomme kollega/leder der positivt servicerer alle brugergrupper, kunder mv., uden at gå på kompromis med kvalitet, fælles mål og aftalte deadlines.

Min kommunikation er let, velformuleret og i øjenhøjde med personer på alle niveauer.

Jeg formår at danne mig selv og organisationen et "helikopter" perspektiv i hverdagen, zoome ud og skabe det nødvendige overblik, hvilket er essentielt for at have styr på detaljen og mindske fejl.

Jeg multitasker med et smil!

19. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Channel Manager
Merkonom
33
7
Afdelingsleder, Service Delivery Management, Services salg

Jeg har tilbragt det meste af min karriere i IBM, hvor jeg har haft mange forskellige roller gennem årene. Jeg har derfor en meget bred IT erfaring primært fra spændingsfeltet mellem IT og forretning. Denne erfaring vil jeg rigtig gerne bringe i spil, og meget gerne i en ny konstellation.

Jeg er selvstarter,arbejder struktureret, er god til at løse udfordringer, og skaber varige relationer til mine kunder og kolleger.

Jeg er kendt for at skabe dynamik omkring mig, og har masser af energi/drive.

17. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Kommunikationsrådgiver
cand. mag.
31
25
Kommunikation og PR

Jeg er en erfaren kommunikator, der er uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet. Jeg arbejder som selvstændig kommunikationsrådgiver. Afsættet hertil har været, at jeg gennem 20 år har været ansvarlig for kommunikation i store danske og internationale virksomheder og organisationer. De fleste år som kommunikationschef. Jeg dækker hele kommunikationspaletten: Strategisk planlægning, rådgivning af ledelse og medarbejdere, presseindsats, sociale medier, events og udarbejdelse af alle former for tekster.

Det er min overbevisning og erfaring, at virksomheder, der kommunikerer klart, til tiden og i de rette kanaler, lykkes bedre med deres forretning.

17. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Architect
Architecture
12
6
Architecture

I am writing to apply for the position of < Architect >

I have been an Architect for 12 years and I believe I would fit well into company's team, I would appreciate if i get the opportunity to introduce my Portfolio and myself in person as i am in Copenhagen for a short time until 2nd November.

17. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Projekt assistent
Environmental Engineering
1
0
Miljö, hållbarhet

Jag är civilingenjör inom ekosystemteknik (environmental engineering) och söker nu miljörelaterade jobb. Jag är ambitiös och engagerad. Under min utbildning studerade jag utomlands i Kanada och Japan. Jag har jobbar inom flera olika sektorer, bl.a. på ett laboratorium och inom service. Jag har även arbetat som koordinator för en sommarskola och drivit projekt.

15. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketing Manager
Bachelor
18
3
Head of Marketing, Marketing/Brand/Product Manager,

I am a professional and result-oriented marketer and branding specialist with 15+ years’ experience within Marketing, Branding and PR, highly experienced in Sales supportive and Branding activities directed towards channel partners, trade and/or end-users. Always with the same goal, increase and optimize the awareness, benefitting the sales.

Additionally, I have a large network due to long-standing cooperation with the media, as well as solid experience in promotions / cooperation with FMCG, Electronics, Mobile, Toys, Auto etc.

With a highly evolved adaptability, and a very social mindset, I’m able to commit myself at all levels in most industries and are highly experienced in optimization of process and, not least costs.

With experience and know-how, acquired from major national and international companies, skills and career goals, and not least a solid experience in working with high profiled, desirable products, I see good opportunities to bring new, decisive input to any company and its’ products and services.

23. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO, Seniorkonsulent/Interim
Cand.Merc. Strategi, Organisation og Ledelse
20
8
CEO, Direktør, COO, CCO, Afdelingschef

Jeg besidder et skarpt blik for at skabe samarbejde og resultater på tværs af fagligheder, holdninger og organisatoriske enheder. Min inddragende lederstil samt strategiske og forretningsmæssige forståelse sikre den rigtige balance mellem drift og udvikling samt resultater på kort og lang sigt. På den baggrund har jeg skabt solide resultater i politisk styret organisationer.

 

Med spidskompetence indenfor forretningsudvikling, forandringsledelse og drift i organisationer med komplekse problemstillinger og politisk styring, kan jeg gennem strategisk ledelse og fokus på drift udvikle og tilpasse organisationen til de krav og forandringer, der kommer fra kunder, medlemmer, interessenter mm.

20. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør
Cand. scient. pol., INSEAD, OFF-R
25
30
CEO, CCO, COO - Retail-, salgs- og service branchen

Jeg drives af at skabe det bedste kundemøde strategisk såvel som taktisk, herunder ikke mindst at kombinere det analoge og digitale salg.

Jeg er en stærk og tydelig leder og har altid lykkes med at skabe involvering og ejerskab i min organisation. Jeg trives med at skabe god ledelse og udvikle medarbejdere der kan skabe store resultater og indfri ambitiøse mål.

Prisvindende konceptudvikling og implementering. Kategori- og sortimentsudvikling. Ejendomsudvikling og etablering.

14. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Freelance consultent , for det CCO
EFG
27
20
CCO, Creative Director, CEO, Retail / Brand Director, Buying Director

Leveraging over 25 years of experience at the strategic, commercial and creative aspect of retail, as a Senior Retail Executive I have influenced the direction and performance of Private label, Design, Buying, Merchandising and Brand strategy across the EMEA.  Delivering within all product categories from Mens, Womens, Kids Fashion to Furniture / Home products. From FMCG through to luxury, I have adapted my approaches to achieve optimised customer and market penetration.  Deeply connected to transformational change as a tool to advance performance, I have redefined strategy, process and teams and established a strong track record of consistently turning business to commercial prosperity. 

Highly creative and innovative, I have a unique connection to markets and trends and have leveraged my ability to swiftly transform strategic delivery to adapt to customer and market changes.  Employing a hands-on approach from within, I have influenced growth from the strategic directorate level down to store strategies in unique market locations.  Often defined as a Brand Champion, I hold my teams to high standards and define challenging targets to maximise the use of their talent to achieve commercial and market objectives.  

Throughout my career, I have established a reputation as a transformational leader who is driven by challenge, undeterred by obstacles, and committed to furthering standards of excellence. My expertise encompasses all aspects of Product / Design / Brand . Business development, and administration, from controlling costs, building key supplier relationships, and maximising revenues to harnessing team strengths to improve companywide performance. Further, my ability to build consensus among executive teams and stakeholders to promote transparency and influence positive change has been repeatedly proven.

13. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Varehuschef Elgiganten
Salgsass. med profil detail
25
20
varehuschef, distriktschef, regionschef, kørende sælger.

Vindermentalitet er det ord der bedst kendetegner mig. Der er mange forskellige måder at vinde på, men den der giver mig mest, er når jeg vinder gennem og sammen med andre mennesker. Det kan både være som chef eller som medspiller. De sidste 20 år har det primært været som chef. Med fokus på trivsel, sparring, målsætninger og opfølgning har jeg skabt mine største resultater.

 

12. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Administrationschef
cand.soc. erhvervsøkonomi og psykologi
9
4
CFO, økonomichef, regnskabschef, administrationschef, kontorchef

Jeg er uddannet indenfor regnskab og virksomhedsledelse, og har solid erfaring med ledelse samt flere års praktisk erfaring med regnskabsmæssige discipliner.

Som person jeg selvkørende og trives i en stilling med mulighed for selv at tilrettelægge mit arbejde, samtidigt med at jeg sætter stor pris på sparring og samarbejde med kollegerne i det daglige. Jeg er et positivt og omgængeligt menneske med godt humør.

Jeg mener, det er vigtigt at være serviceminded, lydhør og imødekommende – og at have en god dialog. Ved at lytte og udfordre er jeg god til at opbygge tillid og skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af organisatoriske og faglige skel. Jeg er vant til at en rolle som daglig sparringspartner for forretningen og til at bidrage med relevante analyser og rapportering.

28. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of AOP & NCC
Eksportingeniør med lederuddannelse
18
14
Director/manager indenfor forretningsudvikling/optimering med et kommercielt- og kundefokus

+15 års fra IT og telekommunikation med ledelseserfaring spændende fra specialist teams til styring af store forandringsprojekter i forskellige forretningsenheder.

Forretningsudvikling, operationel excellence og forandringsledelse med fokus på digitalisering og kundeoplevelsen har været dominerende i min karriere. Jeg er specialiseret i ledelsesprocessen fra strategiudvikling til eksekvering til resultatet.

Jeg har ledt mange typer projekter og forandringer fra in-og outsourcing til organisationsudvikling til kundeoplevelsen, kunderejsen og transformation, som er blevet implementeret på tværs af organisationen.

Jeg har et stærkt kommercielt fokus og procesforståelse. Min hovedinteresse er at flytte forretningen til nye niveauer på et operationelt, taktisk og strategisk niveau. Min ledelsesstil er gennem åben, direkte og tillidsfuld kommunikation.

Jeg tilbyder et positivt outlook og attitude og en særlig evne til at skabe relationer og tydeligt se synergier og forstå kundens verden.

12. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bestyrelsesmedlem
MBA Corporate Communication, CBS
22
7
Kommunikation & Markedsføring

BRANDING – MARKEDSFØRING – 1-1 KOMMUNIKATION
Jeg arbejder med branding og markedsføring, der skaber resultater. Jeg har arbejdet med kampagner, digital markedsføring, direct marketing, loyalitet, branding, kommerciel udvikling, PR, sponsorater og salgsfremmende mekanikker til BtC og BtB. Sideløbende har jeg specialiseret mig i etablering af loyalitets-programmer (fx abonnementsalg & medlemsklubber), CRM, CEM og dialogmarkedsføring. Jeg har erfaring med oplevelsesøkonomi fra kulturorganisationer; billetsalg, markedsføring, sponsorater, CEM og service-koncepter. Og med fundraising hos interesse- og udviklingsorganisationer, ved at bruge markedsføring, CRM og branding som værktøjer.

7. december 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Handelsassistent
20
15
Salgschef, salgskonsulent, Sælger, Afdelingsleder, Area Sales Manager, Account manager, Sales manager, Export Manager

STÆRK SALGSPROFIL MED EKSPORT-, OG LEDELSESERFARING
Med mere end 15 års erfaring inden for teknisk salg, ledelse og eksport i brancher som auto-, maskin-, lager- og logistik har jeg opbygget en solid viden omkring hvordan man skaber resultater og positive relationer i en organisation og på et marked.

Min karriere har givet mig en stor viden omkring de operationelle strukturer og de processer der er inden for ledelse og salg, dette kombineret med min praktiske mentalitet, personlige kompetencer og min evne til at forstå kunder og medarbejders potentiale og behov har gjort at jeg har opnået gode resultater i min karriere.

Jeg er udadvendt som person, har en strategisk, taktisk og kommerciel orienteret tankegang samt forstår at udarbejde en strategi og omsætte den til en operationel handling på en sådan måde at både kunder og organisationen tager ejerskab og specielt her, har mine gode kommunikative og personlige kompetencer været med til at udvikle, igangsætte og implementere og nå komplicerede mål på tværorganisatorisk niveau hvor flere afdelinger har samarbejdet omkring at nå et fælles mål.

11. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD (A)
35
35
CEO, bestyrelse

Særdeles erfaren topleder, både på CEO- og på bestyrelsesniveau.

Stor erfaring med strategiskifte og i særdeleshed turn around.

Praktisk erfaring fra BtB og BtC.

8. november 2018
Fast stilling
Nej
Kvalitetschef
Automekaniker
37
16
Jeg ser som jobsøgende gerne, at mine nye udfordringer bliver indenfor et eller flere af disse områder: sikkerhed, arbejdsmiljø, miljø & kvalitet, men er samtidigt åben for andre muligheder og kombinationer. Jeg kører gerne 1 time eller mere for

Jeg har arbejdet med HSEQ – Arbejdsmiljø, Sikkerhed, Miljø & Kvalitet de sidste 21 år og opnået stærke kompetencer både teoretisk og praktisk og med væsentlige resultater skabt for både virksomhederne og medarbejderne.
Senest har jeg arbejdet som Kvalitetschef i en international virksomhed og i perioden 2006 til 2017 som HSEQ leder i 2 internationalt orienterede virksomheder.

Tidligere har jeg arbejdet som projektkoordinator /-leder, kvalitetstekniker og værkfører. Oprindelig er jeg uddannet automekaniker.

Kvalitet, præcision, struktur og altid med målet for øje er en del af mit DNA og grundlagt i min tid i forsvaret som befalingsmand, efterfølgende udbygget med en lederuddannelse.

Jeg tager ansvar og har let ved at sætte mig ind i tingene, og derved forstå en virksomheds arbejdsgange og processer.

Jeg brænder for at sikre sammenhæng med strategi og mål samt etablering, implementering og vedligehold af nødvendige processer herfor.

Jeg søger pt. nye udfordringer og tilbyder en medarbejder der er:
• Engageret / Fyldt med energi
• Fokuseret / Organiseret og alligevel fleksibel
• Samarbejdsvillig / Loyal overfor trufne beslutninger og virksomheden
• Selvstændig, vant til at træffe beslutninger / Siger sin mening / Ærlig
• Ser muligheder / Er positiv / Humoristisk
• Stabil / Sund og rask (20+ år med kun 2 dages sygefravær)

Jeg kører gerne 1 time eller mere for det næste spændende job. Det kunne være en stilling som chef, specialist eller rådgiver.

#HSSEQ / #HSEQ / #HSE / #QHSE / #QSE / #QEHS / #QE / #QA / #EHS / #SHEQ / #CSR
#Kvalitets- og Miljøchef / #Kvalitetschef / #Miljøchef / #Sikkerheds chef / #Overensstemmelseschef / #Proces chef

11. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Global Business Support Manager
Merkonom, Eksport & Markedsføring, samt Sprog ENG/FRA Handelshøjskole
36
28
Teamleder, Internt Salg, Kundesupport

Jeg har i min tilgang til arbejdet stor fokus på opgaveløsningen.

Som person er jeg seriøs og loyal og har/er

 • Overblik
 • Høj stresstærskel
 • Beslutningskompetent
 • God analytisk sans
 • Serviceminded

og der skal være ordentlighed i den måde som opgaver, kolleger, kunder og samarbejdspartnere behandles på.

2. november 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CCO
CBA
25
25
Head of Retail, Regional Retail Manager, Salgchef, Salg Direktør, CEO i mindre virksomhed

Jeg arbejder i dag som CCO hos Ltp Group, men vælger at søge nye udfordringer allerede nu, da potentialet i jobbet ikke er til stede. Jeg ønsker, at udnytte mine købmandsevner og internationale erfaringer fra mine tidligere jobs.

Kort om mine tidligere erfaringer:

 • Jeg har arbejdet hos Georg Jensen, ECCO, Carl Hansen & Søn som ansvarlig for International Salg (Wholesale og Retail) og E-commers.
 • Jeg har haft ansvaret for datterselskaber, arbejdet med agenten, lavet aftaler med agenten distributører, Master franchisee og JV
 • Jeg har igennem tiden arbejdet med følgneden markeder Norge, Sverige, Kina, US, Sydøst Asien, Øst Europa, Australien og Mellemøsten.
 • Jeg har udviklet koncepter, kontrakter og forhandlet aftaler. Jeg har gennemført forhandlinger mellem leverandører og partnere.
 • Jeg har drevet og implementeret Retail-, Franchise- og salgskoncepter for disse brands. Som del af chefgruppen har en af mine primære opgaver været at samle salgsstyrken omkring den fælles strategi og vision. Dette er primært gjort via løbende opfølgning, butiks- og kundebesøg, sparring og reviews.
 • Jeg har haft ansvaret for servicestandarder, som sikrer at kunden oplever den rigtige atmosfære, og at kunden har fået en oplevelse udover det forventede.
 • Jeg har lavet analyser af markedet og lavet eller tilrettet ”go-to-market”-strategier. Jeg har ligeledes sikret, at de koncepter jeg har arbejdet med konstant er fulgt med udviklingen.
 • Jeg har været primus motor på afholdelse af ”kick off” og konferencer, hvor man præsenterede nye ideer, kommende produkter og kampagner. Dette har givet en fælles forståelse for fremtidens mål, og været med til at sikre at medarbejdere er opdaterede og motiverede for opgaven.
 • Jeg har deltaget i planlægning af marketingindsatser og arbejdet tæt sammen med bureau og marketingafdeling.
 • Jeg har udviklet uddannelsesstrategi med tilhørende implementeringsplan.

En af mine styrker er, at jeg har både været i frontlinen og på hovedkontoret, hvilket gør at jeg hurtigt kan sætte mig ind i forskellige problematikker. Jeg er også i stand til at analysere problemstillingerne set fra oven. Intet mål nås uden samarbejde og opfølgning, derfor sætter jeg en stor ære i, at få mange forskellige afdelinger til at arbejde sammen om det samme mål. Jeg har 25 års ledelseserfaring og kender detailmarkedet rigtig godt – både nationalt og internationalt.

Mit job har igennem tiden betydet en del rejseaktivitet, hvilket stiller krav til planlægning og struktur omkring arbejdsopgaverne. Det er vigtigt for mig, at organisationen er gearet til forandring, hvad enten ideen kommer fra toppen eller bunden. Jeg motiveres af ledelse, nye ideer og forretningsmuligheder og drives af at få folk til at arbejde sammen og opnå større synergi.

 

11. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketing Director
Cand.merc.
18
5
Marketing Director, CMO, VP Marketing, Marketingchef, Head of Portfolio, Head of Marketing, Marketingdirektør

Senior business professional with product portfolio management & international marketing experience on Global level from consumer electronics, FMCG and shipping, industries.

 

With a proven track record of successfully leading the development and management of portfolio and go-to-market strategies, I have driven market positioning and market shares for some of the world’s leading brands in companies like Maersk Line, Nokia, Doro, Colgate-Palmolive & Kraft Foods/Mondeléz. My focus is to help organisations embrace customer centricity and digitilisation.

 

My results are driven by my passion for people and technology. “Human technology” that makes sense and helps people live and enjoy their life’s as they want to, as well as helps business’ achieve their vision and goals. I lead by putting people (users, customers, my team, etc.) in the “spotlight” to understand and leverage their needs and potentials and hereby drive business transformation with customer focus.

Specialties:

 • Global business and marketing strategy - formulation and execution
 • Segmentation, customer understanding and market research
 • Product innovation and product concepts (insights driven)
 • Go-to-Market strategy
 • International marketing planning and communication (omni-channel)
 • Change management - drive customer focus and digitisation in organisations
 • People management - Cross-cultural and functional leadership
 • Stakeholder management (internal and external)
11. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Vice President Sales & Strategic Alliances
Kandidat, HD & Executive Education
20
18
Salg, Partnerskab, Forretningsudvikling. Brancher: IT, telecom, FinTech, VR. Markeder: Specialist i Latin Amerika og Afrika

I’m a seasoned digital media expert with +18 years of working within mobile technology. I have a strong strategic understanding and insights for the business development and growth opportunities existing in especially emerging markets.

I have a total of +18 years of managing international sales and marketing teams all over the world and with large P&L responsibilities. As such, I am a very experience leader with a profound intercultural understanding of what it takes to build and develop great talents and business cases around the world.

I’ve lived outside Denmark since 2002, yet looking to return to Denmark, if the right opportunity opens. I’m fluent in Danish, Spanish and English.

11. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Business Unit Director
HD (U)
26
15
Direktør, Business Unit Director

Jeg har mere end 20 års erfaring med salg og ledelse primært inden for IT sektoren både i internationale og danske virksomheder samt en HD i udenrigshandel. I de sidste 5 år har jeg ledet en division med fuldt P/L ansvar for salg, teknik, udvikling og logistik.

10. oktober 2018
Fast stilling
Nej
søger arbejde
Master
13
0
Danmark
10. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Cand. mag i pædagogik & uddannelsestudier og sundhedsfremme & sundhedsstrategier
0
0
HR-Medarbejderudvikling, konsulent

Jeg  hedder Iben og er 40 år gammel. Jeg bor med min søn på 9 år i Holbæk.

Jeg brænder innovation og finder mennesker og deres udvikling enormt spændende. Samtidig vil jeg gerne være med til at have en finger på pulsen og har et godt overblik.

Jeg er god til at kommunikere på flere planer og har stor erfaring i at støtte, vejlede og rådgive.

Ligeledes er jeg god til at organisere og fastholde struktur og have mange bolde i luften.

Jeg har god erfaring med at styre, lede og guide grupper og enkelte borgere i en given retning der er hensigtsmæssig for udviklingen for den enkelte, gruppen og organisationen.

Jeg er vant til at arbejde meget selvstændigt men er samtidig en meget stor teamplayer.

Jeg er glad og positiv af natur, hvilket også gør at jeg har et godt sammenspil med de fleste mennesker, hvilket jeg ser som en fordel i arbejdet.

Jeg er lærenem og har altid haft gode tekniske evner, jeg skaber hurtigt en forståelse for hvordan de forskellige systemer fungerer.

Sidst er jeg autentisk hvilket medfører at jeg ikke er bange for at sige min mening, jeg er reel og fungerer bedst når der er rene linjer.

Typemæssigt er jeg ud fra Belbin’s test Idémager og Afslutter

10. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Merconom i Salg-og markedsføring
36
16
Salgschef, Sales Manager

Solid brancheerfaring fra byggebranchen i Skandinavien med både start-ups og salg via grossistleddet til BtB segmentet primært i DK. Kan også indsættes interim som salgschef eller motivator for et team

10. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Vice President Global Sales & Marketing
MBA
28
16
Salgsdirektør, VP Sales, Teknologi, IT

Jeg er en erfaren salgsleder med passion for at drive profitabel vækst. Jeg har mangeårig erfaring med internationale markeder og fjernledelse af teams og individer. Jeg har stærke resultater indenfor forandringsledelse og turnarounds i salgs- og marketingorganisationer.

Jeg har en baggrund indenfor IT-sektoren, men vil kunne løfte salgsledelse indenfor alle teknologiområder. Jeg har endvidere en god grundlæggende forretningsforståelse og har med succes medvirket i tværfaglige teams.

Jeg er på udkig efter et ledelsesjob indenfor globalt / internationalt teknologisalg og -markedsføring, ideelt i en større virksomhed. Alternativt et CEO-job i en startup med brug for kommercialisering.

9. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Key Account Manager
Kort videregående
26
10
Salgschef, Key Account Manager

Vækst og resultater kommer ikke af tilfældigheder, men skabes af dygtige medarbejdere. Jeg trives og motiveres af at udvikle dygtige medarbejdere. Jeg baserer dette på målrettede månedlige One-2-One samtaler med hver enkelt medarbejder, hvor fokus er på den fortsatte udvikling af de kompetencer hver enkelt sælger har i forhold til den individuelle profil.

Med mere end 25 års erfaring med salg til egne BtB kunder, nationale såvel som internationale, samt ledelse af teams, har jeg en solid ballast, som gør, at jeg kan sætte retningen for et team i forhold til virksomhedens strategi og vækstplaner.

En af mine styrker, er min evne til at opbygge relationer internt såvel som eksternt, hvilket ofte har ført til øget samhandel med eksisterende såvel som nye kunder, der stiller krav til professionalisme og sans for innovative og pragmatiske løsninger.

14. december 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO/Executive Partner
HD/Master Sales & Marketing CBS
40
33
FMCG, salg til Detail.Commerciel ansvarlig, CEO, etablering, turn around

Omfattende FMCG  erfaring i etablering og udvikling som Country Manager fra international global topkoncern samt etablering og udvikling af eget selskab. Begge med 3 cifrede omsætninger til følge. Stor organisatorisk ledelseserfaring. Ses i branchen som visionær . Strategisk stærk og brænder for at udvikle og eksekvere. Min passion er stadig intakt og søger platform hvor jeg kan få en rolle helt eller delvist.

6. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Commercial Control Lead
Cand.Merc.Aud / Statsaut. revisor
24
10
Økonomichef/regnskabschef

Struktureret og analytisk økonomichef, med erfaring fra såvel revisionsbranchen som produktions og salgsvirksomhed.

Hands on i forhold til økonomifunktionens processer, og med erfaring i såvel ERP integration, som BI-løsninger og data analyse.

Ledelseserfaring i forhold til shared service afdeling, såvel som koncern økonomifunktion omfattende business controlling og finansiel controlling.

 

5. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ved at finde ud af next step
HD i regnskab og økonomistyring/lederuddannelse fra Center for Ledelse
23
8
Administrationschef/økonomichef/COO

Jeg er ansvarsfuld, struktureret, postitiv, handlekraftig og organisatorisk stærk administration/økonomichef. Der har stor erfaringen inden for udvikling og drift af partner/ejerdrevet virksomheder.

Jeg kan håndtere flere bolde i luften på en gang inden for foreskellige fagområder, så som HR, økonomi, administration og it.

Jeg har gennemført 3 fusioner samt en nedlukning af et kontor. Herudover har jeg været ansvarlig for firmaet flytninger både i Aarhus og København til nye lokationer.

Er ansvarlig for udarbejdelse helt klar til revisor, og uden efterfølgende bemærkninger eller rettelser fra revisor både i forhold til årsregnskab, skatteregnskab samt klientkontoerklæringer. Ansvarlig for kreditor/debitorstyring, likviditetsbudget m.v.

Har udarbejdet firmaets personalehåndbog. Været ansvarlig for on/off bordning, udviklings/mussamtaler og lønsamtaler

5. oktober 2018
Fast stilling
Nej
account manager
Handel
35
0
Key account eller salgschef inden for salg

Jeg er en stabil og loyal medarbejder der altid arbejde i firmaets interesse.

Jeg er god til at bibeholde fokus, og arbejde selvstændigt, med henblik på mine klare mål, og de strategier som skal nås.

Som person er jeg åben, og imødekommende. Jeg besidder en god portion humor, og danner hurtigt relationer i form af min personlighed og verbale imødekommenhed.

Jeg har de sidste ca. 2 år, arbejde med at opbygge en kunde base til KitchenAid hvidevare, hvor jeg har stået for ind salg og præsentation til kæder, ind salg til butikkerne og oplæring af butikspersonale

5. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Project Manager Dynamics D365O
Økonom
22
20
Project Management, Business Development, Supply Chain

Jeg har solid erfaring med Dynamics AX, generelt ERP og perifere systemer fra internationale virksomheder.

 

 • Har solid erfaring med analyse og udvikling af processer på tværs af alle afdelinger.
 • Robust og vedholdende og vant til politiske og organisatoriske udfordringer.
 • Jeg har stor erfaring med ledelse og har en empatisk og involverende ledelsesstil.
 • Jeg har stor erfaring med change management og prioritering.
 • Struktureret og er god til opfølgning.
 • Har stor erfaring inden for projektledelse og forretningsudvikling.
 • Har gode engelsk, svensk og tyskkundskaber.
4. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director
Diplomleder
30
20
Senior IT ledelse

Jeg er en erfaren international IT leder med en passion for den impact IT kan have på vores virksomheders konkurrenceevne.

Igennem årene har jeg arbejdet en i række forskellige roller indenfor IT-ledelse, rangerende fra konsulentydelser over IT chef til senest Director for  en europæisk IT Shared Service organisation i et FTSE100 selskab.

Rollerne har været i brancher som IT leverandører, produktion og retail / wholsesale, og geografisk har mit ansvar været dansk, nordisk og internationalt, hvorved jeg har stiftet bekendskab med mange forskellige kulturer såvel som komplekse beslutnings- og governancestrukturer.

Jeg har senest opbygget en stor erfaring med forandringsledelse og organisationsudvikling i forbindelse med definering og opbygning af IT Shared Service ydelser til forretningen i et internationalt setup. Herunder cloud, sourcing og outsourcing.

Fremadrettet ser jeg mig selv bidrage med erfaring og kompetancer indenfor bl.a.:

International IT Ledelse, strategi udvikling, afstemning imellem IT og forretningen, Sourcing / outsourcing, forandringsledelse, organisationsudvikling, IT transformation / digitalisering, portfolio management, stakeholder management og effektivisering / optimering.

Geografisk er jeg åben overfor en rolle i hele DK og i udlandet.

4. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig konsulent
Civilingeniør M.Sc.E.E
32
23
Teknisk Direktør, CTO, Bestyrelsesformand

Med en hovedkarriere som Teknisk Direktør hos 7 forskellige Teleoperatører med netværk i 15 lande, har jeg gennemgået mange transformationer af forretnings modeller, organisationer og og komplekse tekniske IT og Teleløsninger. Mit ansvar har dækket aktiver ofr 3 cifrene milliarder i danske kroner.

Med ansvar for de store investeringer, har jeg været fast deltager i bestyrelser hos selskaberne. Samtidig har teknisk været en vigtig grundsten for markeds strategier og taktiske løsninger, og dermed har jeg ud over IT og Tele teknik haft vigtige opgave med HR, marked og økonomi.

Efter at være vendt hjem til Danmark, har jeg investeret i forskellige selskaber, hvilket har givet mig indsigt i virksomhedsledelse fra startup firmaer i Telesektoren til store investerings virksomheder i el sektoren.

Jeg påtager mig som konsulent opgaver med strategiplanlægning, strategisk projektledelse, og operationel projektledelse af IT projekter og Tele projekter.

3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
HD
10
3
Key Account Manager, Salgschef,
3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Key Account Manager
HH / Digital Marketing
30
4
Salg / Marketing

Jeg elsker nye udfordringer og arbejder engageret, målrettet, loyalt og ansvarsfuldt for både virksomhed og kunder. Jeg udfordres på kreative løsninger på tværs af alle platforme, digitale, mobile og off-line. Jeg skaber resultater med min erfaring, og rådgiver kunder ud fra deres behov og målsætninger. Jeg omdanner markedsindsigt og analysedata til konkrete strategiske planer og driver projekter sikkert gennem alle faser. Forhandlingsvant og beslutningsdygtig.

 

3. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Salgschef
Mellemleder
40
30
Salgschef, Dritsleder, Projektleder
 • Autodidakt
 • Innovativ
 • Kreativ
 • Systematisk
 • Analytisk
 • Grundig
 • Beslutningsdygtig
 • Selvstændig
 • Humor
 • Empatisk
 • Ærekær

Jeg er resultatsøgende og når mine mål ved en proaktiv og holistisk tilgang til mine opgaver. Hvor andre ser begrænsninger, ser jeg oftest nye muligheder - som jeg gerne argumenterer for.   Jeg er god til at etablere længevarende relationer, hvilket specielt er en fordel indenfor  salg - men en også en stor fordel i drifts- eller projektledelse

3. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Leder hos Aller Media A/S
Cand. Merc
18
10
Direktør, Manager, leder indenfor Marketing, kommunikation og salg

I have worked in the industry for more than 15 years and has experience from sponsor, media, digital and advertising, brand activation/event agencies. The past 10 years with agencies of which I have been in management positions at director to Partner level with staffing and budget / P & L responsibilities.

Primary focus is on: Strategic communications, Branding, Marketing and Business Management, Business Development, Newbizz, Acquisition, Digital Strategy, Strategic Media Planning, Media Buying, Digital Media, Social Media, Mobile, International Media Planning, Account Management, events and experimental marketing.

Specialties: Planning, execution and roll-out of digital platforms, digital programs and campaigns. Brand identity and activation/events. Business and market development experience across a wide range of marketing-driven categories like Automotive, Financial Services, FMCG and Travel.

When I am “off duty” I enjoy spending time with my family (wife and 2 kids aged 8 and 12) and friends, dinners, going to concerts and festivals, doing sports and travelling. Sports: Squash at a competitive level, golf (hcp. 16,9), tennis and mountainbiking.

3. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Chief Commercial Officer for et boersnoteret selskab med omsaeting paa ca. DKK15 milliarder
MBA fra Kellogg Northwestern og Hong Kong University of Science & Technology
20
13
VP, SVP, CCO, CEO, og lignende.

Til rette vedkommende,

Efter 8 år i KAZ Minerals plc (tidligere Kazakhmys), en børsnoteret global FTSE250-naturressourcegruppe, trådte jeg tilbage i august og forlod min stilling som Chief Commercial Officer ansvarlig for salg, marketing og logistik og forretningsudvikling (M & A og Corp Fin) med et årlig salgsbudget på US$2 mia. og en M&A pipeline på US$3 mia. Jeg har været medlem af Executive Committee i 5 år og regelmæssige samspil med bestyrelsen.

Med 12 år i virksomhedsledelse i børsnoterede og private virksomheder i Asien, Europa og Mellemøsten, med stor erfaring inden for rådgivning og strategi, ser jeg mig selv i en af ​​to retninger 1) En rådgivende karriere (Management Consulting eller Private Equity), eller 2) fortsætte af den vej jeg allerede er på som corporate c-suite executive.

Parallelt med min rolle hos KAZ Minerals har bestyrelses og advisory board erfaring fra aviation, finance, private equity, consumer goods og tech, hvor jeg rådgiver i strategi, marketing og salg, go-to-market, forretningsudvikling og transformation .

Jeg bor i London sammen med min familie og min 5-årige søn, og med 136 rejsedage sidste år er jeg vant til at rejse meget forretningsmæssigt. Og som sådan er jeg fleksibel med hensyn til mit næste job og min base.

Check venligst min LinkedIn for yderligere info, samt sender jeg gerne et CV.

Ser frem til at høre fra jer

.

3. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Handel
28
8
Sælger, KAM, Salgschef - alt indenfor salg

Jeg har over 20 års erfaring indenfor salg og mere end 10 års ledererfaring som partner og medejer.

Efter over 10 år som medejer og partner solgte jeg i 2017 virksomheden, og alle ejere og medejere blev ansat i en 1 årig periode for at videregive forretningen til de nye ejere. Denne periode sluttede d. 1/6-2018, derefter valgte jeg at tage nogle måneder fri for at puste ud, få ro på og nu er jeg nu klar til nye udfordringer indenfor salg og/eller salgsledelse.

 

 

3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Country Manager
Civilingeniør
30
10
Forrretningsuvikling, teknisk salg, projektchef, afdelingsleder, country manager, product management

With my commercial mindset and engineering background, I can convert market demands and/or requirements into technology and with high credibility, I can market advanced technology. I am particularly strong in communicating advanced technology to engineers.

 

Being solution oriented and a problem solver, I can convert ideas and market needs into products with real customer value.

 

I can and will take the decisions necessary during the process to ensure that a result is achieved.

 

To thrive I need to be an organization that delegate responsibilities and enables quick decision-making processes.

 

As a Manager, I am trustworthy, open and consistent in my dealings with co-workers and subordinates. My target is establish an environment that supports an open dialogue and interdepartmental collaboration.

 

As a person I am open and communicating - I establish teams with low hierarchies and try to get on even level with colleagues.

 

3. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Salgscehf
Handel
29
7

Jeg brænder for salget, jagten efter kunden, både hvad angår projekt eller løsningsorienteret salg samt få muligheden for at udvikle kunden via sparring/ rådgivningen.

Begejstre kunden ved at løse udfordringer som for kunden ikke havde forventet, samt sikre at blive den foretrukne sparringspartner/ leverandør til kunden

Jeg ser mig selv som ambitiøs, energisk, udadvendt og positiv person, med en solid værktøjskasse inden for salg, dog med forventninger om løbende at styrke mine salgsværktøjer, da jeg tror på, at man kun kommer i den gule førertrøje ved løbende træning.

Jeg forventer naturligvis en opbakning fra baglandet hvor det bliver nødvendigt at løfte i flok/ som team.

29 års joberfaring, 7 års ledererfaring.

3. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Postgraduate
Cand. Merc. International business
3
0
Strategy, Forretningsudvikling og eksport

My name is Nicolaj S. Christensen, I’m 26 years old postgraduate master student in International Business at

Aarhus University, School of Business and Social Science. As a human, I love to take advantage of life –

professional by inspiring, assembling and lead people – private by maximizing the outcome of the everyday

life by attending sports activities, travel in the holidays and discovering new personalities through direct

contact. Professionally, I hold a high analytical and inquisitive work style with a keen attention to detail. In

December, 2017 I signed up with Danske Bank Talentbox and started my thesis

Primo February, where I am looking on a cross-boarder payment infrastructure proposal within Mobilepay

with the use of the Blockchain Technology seen from a business perspective.

3. oktober 2018
Fast stilling
Ja
Vendor & Sourcing Manager
M.Sc. Purchasing & Supply Chain Management
7
0
Jeg søger min næste udfordring i form af en stilling indenfor strategisk indkøb. Gerne som leder, eller med mulighed for en udvikling til leder.

Jeg er en professionel indkøbsprofil med mange års erfaring indenfor strategisk indkøb.

Jeg søger en senior stilling i en virksomhed med fokus på indkøbsprocessen.

På sigt ønsker jeg at bevæge mig ind i en lederstilling indenfor indkøb.

2. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Retail&Marketing Director
Ha/Kanditat afsætning
28
27
• Leder af mindre/mellemstor virksomhed eller nystartet firma/afdeling • Funktionsdirektør i organisation med fokus på forretningsudvikling, salg og marketing • Interim opgaver og/eller konsulentopgaver

Jeg er en dygtig leder med mangeårig erfaring indenfor følgende kerneområder:

 • Generel ledelse – herunder stor indsigt i finans
 • Strategisk forretningsudvikling
 • Salgsledelse og bred erfaring med Internationalt salg
 • Markedsføring og positionering af stærke globale brands
 • 27 års ledererfaring

Som leder er jeg vant til hurtige omstillinger – drevet af ændringer i marked og  globale økonomiske forhold

Jeg er hands on på  ”min forretning”, men giver samtidig medarbejdere ”empowerment” til selv at træffe beslutninger.

Jeg når mine mål, som fx salgs mål, overholder omkostninger og optimerer indtjening

Jeg opbygger lange og tillidsfulde relationer – kunder, leverandører, medarbejdere og kollegaer

2. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Speditør
17
7
Supply chain manager, indkøbschef

Jeg har primært arbejdet med indkøb, logistik og supply chain de sidste 15 år.

Jeg har været vant til at skabe kommunikation mellem meget alsidige stakeholders og opnå optimering, besparelser og resultater gennem mit lederskab.

 

Jeg befinder mig bedst i en projektledende rolle, hvor jeg skal tænke kreativt og kæmpe hårdt for at nå målet.

 

Jeg har altid mod på at lære nyt, og jeg nyder at tage del i det praktiske. Jeg forholder mig kritisk, men nysgerrigt og konstruktivt til arbejdsopgaver og udfordringer.

 

Jeg er god til at skabe stærke relationer - både på tværs af organisationen – men i høj grad også til eksterne samarbejdspartnere.

 

Kort sagt: Jeg inspireres af det umulige, og jeg elsker at vinde!

2. oktober 2018
Fast stilling
Nej
Låse Konsulent/ sales / Pre-sales/ projekt
Låsesmed
7
1
Salg/projektering/ teknisk salg

Jeg ønsker en hverdag med flere udfordringer, muligheder for at udvikle mig selv, Jeg ønsker at arbejde i et spændende miljø, med nye udfordringer hvilket jeg er sikker på at Comwell kan bidrage med!
Jeg er fleksibel, i den forstand at hverken arbejdstiden eller fast plads har den store betydning, jeg har i min tid hos Hoist har jeg bla. Arbejdet med opsøgende salg af nye installationer samt Mer salg af div. Produkter til hoteller og konferencesteder.

I mit nuværende job som konsulent består mit job i at finde de rigtige løsninger og skabe tillidsvækkende og længere varige relationer.

Jeg er en glad og åben person, med masser af gåpåmod og nysgerrighed.
Jeg fungerer med mange forskellige typer mennesker og er god til at tilpasse mig miljøet.
Jeg er lærenem og hurtig til at forstå og operere i nye opgaver og systemer.

1. oktober 2018
Fast stilling
Ja
CEO/direktør
Merconom samt Aros 1. årig MBA
25
20
Alt hvor forretningsudvikling bliver nøgleordet
 • Skaber ny udvikling via innovation og forretningsudvikling
 • Garantere en driftssikker og nytænkende dialog med samarbejdspartnere og medarbejdere
 • Udvise engagement og erfaring med respekt for de givne rammer samt nuværende DNA
 • Motiveres ved selvstændigt ansvar
 • Optimere serviceoplevelsen og skabe værdi for kunder og samarbejdspartnere
 • Bidrage med erfaring omkring samarbejdet mellem offentlige og private aktører
 • Stor erfaring omkring salg & marketing både via BtB og agentled
1. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
MBA, HD-O, Udvidet maskinmester
31
30
Strategi, forretningsudvikling,
1. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ekstern Lektor CBS / Jobsøgende
HD Organisation / Bankuddannet
27
17
COO / Administrationschef / Ledelse / Eksekvering / Kommerciel succes / Digitalisering / Service- og rådgivningsvirksomheder / SMV / Ejerledede

Som direktør / COO / Administrationschef, har jeg i mere end 10 år, arbejdet med virksomheders strategi, ledelse og eksekvering. Gennem anerkendende ledelse, dygtige medarbejdere og sigtekornet rettet på kundernes tilfredshed, skaber jeg ekstraordinære resultater.

Min baggrund på mere end 17 år i bankverdenen, som chef for digital strategi og direktør, gør at jeg ser alle vinkler af en virksomheds økonomi.

Jeg har et særligt øje for at udvikle det eksisterende, med det resultat at virksomheden udnytter sit fulde potentiale, på såvel på ledelses- som medarbejderniveau med stor fokus på engagement, arbejdsglæde, og i særdeleshed at fremstå som en god rollemodel.

Min tilgang er en konkret bearbejdelse af virksomhedens værdikæde via analyse, involvering af ejer, kunder, samarbejdspartnere og medarbejderne. Via forståelig, positiv kommunikation og en synlig ledelsesstil udarbejder jeg en klar retning, formidler den ideelle forretnings- og kundestrategi, transformerer og implementerer den.

Mit speciale er transformationer af virksomheder, som følgende resultater bevidner:

✓ 70% vækst på 3 år i top- og bundlinje
✓ Medarbejdertilfredshed på 88%
✓ Succesfulde virksomhedsfusioner
✓ Eksekvering af kundeloyalitets- og kundestrategier der har vækst og øger DB
✓ Digitalisering og brug af IT til at forbedre drift og effektivitet
✓ Transformation af virksomhedskulturer til samarbejde, videndeling og unik kundeservice
✓ ”MUS er uambitiøst” - koncept for medarbejderudvikling med fokus på videndeling og samarbejde

Min ambition er fortsat, at eksekvere virksomheders potentiale og udvikle medarbejdernes og kundernes tilfredshed med det slutmål, at virksomheden - naturligvis - er den bedste i sin branche!

28. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
It-chef (CIO)
Cand. Scient.
25
20
CIO, It-chef, It-manager, It-projektleder, SDM

Jeg har mere end 25 års erfaring som leder af og konsulent i en IT afdeling. Som leder er jeg eminent til at
udvikle, motivere og fastholde IT-medarbejdere og bygge stærke relationer til forretningen. Jeg kan
dokumentere solide resultater fra en bred portefølje af IT og forretningsprojekter.
Med bred IT faglig viden og stor forretningsmæssig forståelse er jeg en værdsat sparringspartner for ledelse
og medarbejdere. Jeg omtales som en faglig dygtig, troværdig og handlekraftig leder, der samtidigt sikrer høj trivsel blandt medarbejdere.
Min passion er IT, og jeg brænder for at skabe resultater. Jeg drives af lysten til at bringe IT i praksis og
glæden ved et effektivt og vellykket resultat.
Medlem af DANSK IT. Foreningen af IT Ledere i Danmark, Stort netværk på LinkedIn (+1.400).
Specialer: IT Chef (CIO), IT Projektledelse (PRINCE2), IT Service Mgmt. (ITIL), IT Sikkerhed og NLP (Pract.).

27. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Direktør
Erhvervssproglig korrespondent
30
20
CEO/direktør, funktionsdirektør

Værdiskabende Executive - implementerer strategi via samarbejde og eksekvering

Jeg er en målrettet og resultatorienteret forretningsudvikler med 30 års erfaring, heraf 20 år som leder, fra danske og internationale organisationer i både produktions- og handelsvirksomheder i forskellige brancher, blandt andet energi og forsyning, teknik og anlæg samt fødevarer/FMCG.

Jeg omsætter strategi til handling ved at definere tydelige mål, følge op, sætte fælles retning og gå foran. Jeg evner at identificere udfordringer og muligheder, og med afsæt heri sikrer jeg gennemførelse af de nødvendige forandringer, både hvad angår forretningsgrundlag, organisering og processer.

Jeg er igangsætter og har et stort drive, er fleksibel og forandringsparat, og jeg trives med usikkerhed. Jeg er en stærk kommunikator og forhandler, besidder implementeringskraft, og så har jeg modet til at træffe de nødvendige beslutninger. Egenskaber, jeg succesfuldt har anvendt til at foretage opkøb og frasalg, til at gennemføre store organisationsændringer, bl.a. sammenlægninger, opsplitninger og outsourcing, til at gennemføre en omfattende turn-around af en kriseramt forretning samt til at opbygge strategiske HR-forretninger.

25. september 2018
Fast stilling
Ja
Konsulent i eget firma
Den Danske Eksportskole salg/marketing
35
6
salgschef / salgsdirektør

Jeg er en ambitiøs, engageret og værdibaseret menneske der kan dokumentere en track record for konsekvent at skabe resultater, med værdi for både kunder og virksomheden.

Jeg tror på ledelse gennem et stærkt engagement og en power og betragter mig selv som en stratetisk tænker der er god til at vurderer og løse komplekse problemstillinger.

Jeg er en talstærk person der også kan tænke kreativt for at nå et mål - giver aldrig op det findes ikke.

Jeg er professionel og ambitiøs, innovativ orienteret - jeg har en humoristisk sans. Jeg er hårdt arbejdende og søger altid at levere over målet. Jeg drives af at opnå resultater både direkte og via andre personer. Jeg motiveres af et åbent og ærligt sind som giver et godt arbejdsmiljø. Det er altid nemmere når der er plads til et smil og der arbejdes fokuseret på at nå de opstillede mål.

25. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Salgs-, medlems-, og rådgivningsdirektør
Cand.Oecon
25
25
CXO

Eksekverende direktør med mere end 20 års bred og solid erfaring fra danske, og internationale virksomheder, både B2C og B2B. Stræk track-record med start-up, forandringsledelse og vækst/turn-around gennem medarbejderengagement samt målrettet fokusering og levering på væsentlige forretningsprioriteter. Meget resultatdrevet leder med mange års erfaring med forbedring af konkurrenceevnen gennem optimering af værdikædens processer og har gennemført talrige succesfulde projekter og turn-arounds med troværdig og nærværende ledelsesstil.

Stærke kommunikations- og præsentationskompetencer – erfaren forhandler på alle niveauer.

Seneste roller :

FDM:                                                                           Medlems- og Rådgivningsdirektør
Deichmann Gruppen/Bungalow Systems:          Adm. direktør
GreenCredit:                                                              Adm. direktør
GE Money Bank:                                                       CRM Direktør
3:                                                                                  Kundedirektør
Falck:                                                                           Privatdirektør

24. september 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Nej
Ejer/chefkonsulent
Ingeniør, Kemi
24
10
Forretningsudvikling, markedsudvikling, salgsledelse og- udvikling,

Karsten Nielsen har mere end 24 års erhvervserfaring. Gennem sine job i danske og internationale konsulent- og ingeniørvirksomheder, herunder DHI Water and Environment, Atkins, NNE samt ALECTIA (nu NIRAS), har Karsten opnået en dyb praktisk erfaring som leder af forretningsenheder og teams, herunder med særligt fokus på innovation, forretningsudvikling, salg og projektledelse.

Med fokus på bæredygtig forretningsudvikling har Karsten Nielsen stor erhvervserfaring inden for både den private industri og den offentlige sektor. Karsten Nielsens arbejde og projektopgaver omfatter erfaring og kompetencer indenfor flere forskellige sektorer såsom: Føde og drikkevarer, pharma og biotech, vand og energi, byggeri og hospitaler, i Danmark,  Sydøstasien og Afrika.

Karsten er en erfaren intrapreneur, og har således stor erfaring med at lede innovations- og forretningsudviklingsprocesser med henblik på at skabe ny og bedre forretning, samt at udvikle virksomheden i eksisterende og nye markeder.

Styrker - fagligt:
Meget stor erfaring med B2B salg og markedsføring af konsulent- og ingeniørvirksomheder

Gode intuitive evner til at se trends og nye teknologier på markedet og med at udvikle nye og bedre forretningsmodeller

Stor erfaring med at opdyrke netværk med kunder og forretningspartnere

Stor erfaring  med at lede og designe innovationsprocesser

Meget erfaren projektleder

International projekterfaring

Meget stærk faglig kompetence indenfor industrielle vand- og miljøteknologier

Styrker - ledelse:
P/L  ansvar for forretningsenheder

Stor erfaring med at lede og udvikle teams

Meget erfaren i forhold til  projektledelse - mennesker, scope og økonomi

24. september 2018
Fast stilling
Nej
Salgschef
Produktionsingeniør
30
15
Forretningsudvikling og salg

Ambitiøs og vedholdende hunterprofil der har arbejdet med ledelse, forretningsudvikling og salg af missionskritiske IT-løsninger siden 1995. Jeg er god til at se muligheder og motiveres af, at finde og aktivere løsninger der er effektive og giver udvikling og vækst. Jeg har en god forretningsforståelse og har arbejdet med praktisk talt alle forretningsprocesser i mange forskellige brancher.

24. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Project Manager
Korrespondent
27
3
Stillinger: projektleder el.lign. Områder: alle.

Udpluk fra tests:

Pålidelig, velovervejet, ihærdig, en god lytter, selvsikker, nysgerrig, reserveret, reflekterende og søgende.

· En oprigtig og loyal person.
· Kræver høje standarder af sig selv og andre.
· Har en logisk og faktuel tankegang.
· Er i stand til at konkurrere og udfordre indenfor sit specialistprægede kompetenceområde.
· Har en beroligende og stabiliserende indflydelse på andre.
· En god faktuel problemløser.
· Følger regler  og procedurer.

Jeg er i stand til at bidrage til organisationen med mange forskellige værdier. Først og fremmest påtager jeg mig gerne et ansvar og vil også gerne identificere og acceptere udfordrende projekter og opgaver. Særlig god til at omsætte strategier til handleplaner og få opgaverne i mål.

Det er typisk for mig at være tålmodig, beroligende og forsikrende overfor f.eks. utilfredse kunder og kolleger, og samtidigt stiller jeg høje krav til standarder og adfærd.

Det er vigtigt for mig at min chef er et analytisk og stabilt menneske med sunde værdier. Det er også vigtigt for mig at ord og handling går hånd i hånd.

24. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
ledig
Ingeniør + HD
25
3
projektledelse

I was Senior Project Manager in DONG E&P working on an oil and gas development project in the North Sea. Dong E&P were sold to Ineos E&P and the new owner put the project on hold due to low oil prices.

The red thread in my working life is energy and engineering projects. Problems and solving those together with competent people motivates me.

I am a dedicated project manager experienced in creating plans and budgets. Human, innovative and collaborative skills are my main personal skills and my communication is clear about goals and responsibilities.

I am good at establishing relations.

I have successfully handled cross cultural and international projects, up to 5-10m US$, and have participated in big capital projects as project manager, interface manager, logistic manager and  liaison officer.

25. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Supply Chain medarbejder
cand.merc.int
22
0
Intercultural marketing og management, salg, kunde support, administration, tolk.

Cand. merc.int fra CBS. Taler dansk, engelsk og russisk.

Erfaring indenfor intercultural marketing, salg, projektkoorditation, administation, SAP, tolk.

24. september 2018
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Projektleder
Cand.mag i militærstrategi
11
5
Projektleder projektchef programleder
24. september 2018
Fast stilling
Ja
direktør
kaospilot
10
6
direktør, COO, projektchef

Som leder og medarbejder er jeg energisk, resultatorienteret og struktureret med fokus på målet. Jeg er god til at skabe overblik, sammenhæng og befinder mig godt med at have mange bolde i luften, også i pressede situationer. Jeg er strategisk stærk og god til at genere og udvikle forretnings- og projektideer og identificere og etablere frugtbare partnerskaber. Jeg er tydelig i min kommunikation, og jeg har en god evne til at skabe involvering og få eksekveret en strategi eller plan. Jeg har en positiv og optimistisk tilgang til mine arbejdsopgaver og til livet generelt.

Mad og gastronomi begejstrer mig og har været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv i snart 10 år, hvorfor jeg også har et stort netværk i branchen samt en veludviklet kvalitetsforståelse.Jeg er socialt anlagt, nysgerrig på livet, elsker at møde nye mennesker og opleve verden. Jeg er vinterbader, elsker sport, løb, kortspil og konkurrencer i alle afskygninger, og så sætter jeg enormt stor pris på at læse en god bog, når tiden en sjælden gang byder sig. Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores to børn i et lille familiekollektiv, som vi deler med min søster og hendes familie. Fællesskab er centralt for mig både privat og på mit arbejde.

 

21. september 2018
Fast stilling
Nej
Jobsøgende (sagt managerstilling op)
Cand.scient.techn. (Mikrobiologi)
8
5
Senior Management - Pharma, Biotech, Medical Device

Integrity and transparency are key elements in my work. I believe in setting an example, honesty and thoroughness. I expect no less from my colleagues. That being said I am an easy going and fun-loving individual who thinks that having a good laugh should be an everyday occurrence. I am very focused on being a good communicator since I am convinced that respectful communication is the key to successful collaboration. My experience includes leadership in pharmaceutical companies, subject matter expert in aseptic production, project management and scientific work within the field of microbiology/biotechnology. My hope for the future is to use my professional experience in an ambitious and responsible company.

21. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Senior Commercial Manager
HDIM
20
0
Kommercielt lead, Forretningsudvikling, Online/digital, Projektledelse

Jeg motiveres af vekslende arbejdsopgaver, der giver daglige udfordringer. Jeg arbejder målrettet for synlige resultater af egen indsats, der samtidig bidrager med værdi til forretningen.

Jeg følger mine projekter fra start til post-lancering, og er arbejdsopgaverne ikke veldefinerede, sikre jeg at det sker i tæt samarbejde med andre involverede kollegaer. Jeg har en hands-on tilgang til opgaverne og solid erfaring i at udvikle, drive og eksekvere produkter og go-to-market spor med høj succesrate.

Som person bruger jeg gerne mig selv i et dynamisk samspil med mine kollegaer, så vi trækker i samme retning. Jeg er selvkørende, tager ansvar, er målrettet, jeg har et godt drive, og forsøger altid at lykkes med det bedst mulige resultat.

Mine kolleger kender mig som en ansvarsbevidst person med god gennemslagskraft, der arbejder struktureret og formår at levere som aftalt. Jeg er proaktiv, passioneret, visionær og er god til at takle nye udfordringer og arbejde i innovative miljøer.

Om mig i stikord:

 • Selvstarter med drive
 • Analytisk, kreativ og idérig
 • Håndtering af mange forskellig stakholders
 • Iværksætter med go-get mentalitet
 • Stærke kommunikations- og netværkskompetencer
 • Teamlead af produktudviklingsteams
21. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
BA Hotelledelse
27
12
Type:Teamledelse, områder: fleksibel

Med mere end 10 års erfaring indenfor ledelse i Danmark og i USA, har jeg et solidt kendskab til kvalitetskrav og håndtering samt forandringsledelse. Dette er suppleret op med 10 år indenfor miljøbranchen hvor samarbejde med faggrupper har givet indsigt i mennesket bag medarbejderen. Heraf har jeg ligeledes erfaring med sparring og netværk med offentlige og private instancer.

Med en BA indenfor hotel ledelse fra Schweiz og England og en igangværende HD (O) på SDU, kan jeg bidrage med løsningen af opgaver der kræver et større overblik i et tværfagligt felt, men hvor helhedsoplevelsen ikke bliver tilsidesat. Jeg er den struktureret, målrettede og vedholdende kandidat med fokus på sammenskabelsen af identitet og kultur der forener privatliv og arbejdsliv. Jeg vil bidrage med ledelseserfaring, der skaber den sammenhørighed der vedholder konceptet ”værdiskabelse”.

20. september 2018
Fast stilling
Nej
salgschef
cand oecon
25
23
salgsledelse inden for IT-branchen

B2B-salg og ledelse i it-branchen. Farming & hunting.
Forhandlingsvant på alle niveauer
Solide økonomiske kompetencer.
Budgettering, rapportering og performance management.
Udvikling af salgsstrategier og -planer med fokus på eksekvering.

20. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HR Business Partner
cand.negot.
20
10
Lederstillinger indenfor markedsføring, HR eller forretningsudvikling

Stærk lederprofil - Forretningsudvikling, HR og Markedsføring

Efter tre et halvt dejlige år som selvstændig rådgiver, har jeg pr 1. august valgt at lukke min konsulentvirksomhed.

Jeg har de sidst fem år nydt at hjælpe virksomheder med rekruttering, udvælgelse og on- boarding af dygtige ledere og specialister og ikke mindst har jeg nydt at få lov til at byde ind, når organisationer skulle forandres, teams optimeres og ledere guides og motiveres.

Alligevel er jeg nået til den erkendelse, at det er, når jeg selv er leder, at jeg gør den største forskel. Det er her jeg trives, og det er her, jeg opnår de største resultater for den organisation, som jeg er en del af.

Jeg er derfor nu aktivt søgende ifht næste skridt i min karriere. Om det er indenfor HR, Marketing eller noget helt tredje er ikke det vigtigste, når blot det er i en rolle, hvor jeg sammen med ambitiøse kolleger kan være med til at udvikle forretningen og gøre en forskel på top- og bundlinje.

Det kan som leder af en (større) marketingafdeling eller som HR Partner/Manager i en stilling, hvor jeg kan være med til at sikre en velfungerende, forretningsorienteret HR- funktion. Som leder er min spidskompetence ledelse af specialister, og fremadrettet ser jeg også gerne mig selv i en position, hvor ledelse af ledere er en del af opgaven.

Jeg har voksne børn og er fuldt mobil både inden- og udenfor landets grænser.

Kontakt mig meget gerne for yderligere informationer, eller inviter mig forbi til en kop kaffe og en snak.

Det vil glæde mig at høre fra jer.

20. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
CFO / økonomichef
Cand. Merc. CBS
23
12
CFO, økonomichef, kontorchef

Forretnings- og resultatorienteret CFO med entreprenant DNA

 • + 10 års loyal ledelse i en større kommerciel og kompleks organisation
 • + 10 års personaleledelse af mellemledere og medarbejdere
 • Effektiv og fremsynet økonomistyring med dokumenteret resultatopfyldelse
 • Etablering af smidige processer og digital transformation
 • Genopretning og optimering af back-end systemer
 • God medarbejder tilfredshed med fokus på medarbejderudvikling
 • Etablering af vedkommende struktureret målstyring
 • Strategi og forretningsudvikling af en forretning i forandring
 • Succesfuld implementering af strategiske projekter

47 år, gift med Lene i 16 år, 3 børn på 17, 15, 13

21. november 2018
Fast stilling
Nej
Sales Unit Manager
Merkonom i Organisation & Strategi
33
16
Country Manager, Sales Manager eller Sales Director

I dag sidder jeg i uopsagt stilling som Sales Unit Manager i en International virksomhed (Antalis A/S), hvor jeg ansvarlig for Sektor Office (Office produkter, herunder kontorartikler, forbrugsstoffer og papir), såvel salgs som produkt ansvar.

Jeg er en resultatorienteret mand med international erfaring. Jeg er struktureret og kan holde fokus på opgaverne og få dem i mål. Med afsæt i mine salgs- og ledelseserfaringer, kan jeg tilbyde en bred vifte af kompetencer indenfor salg samt ledelse af sælgere.

Jeg arbejder selvstændigt og kan være med til at sætte rammerne for den fremtidige udvikling af organisationen. Jeg arbejder på både strategisk, taktisk og operationelt niveau og kan derfor deltage i, og rådgive på disse niveauer.

Min styrke er at jeg har kendskab til næsten alle dele af organisationen, og kan derfor indgå i samarbejde og dialog på de fleste områder.

Via min fritidsinteresse som dykkerinstruktør har jeg fået indblik i menneskers mere personlige grænser og kan positivt påvirke folk til at rykke deres egne grænser for at nå de mål der er sat op.

19. september 2018
Fast stilling
Nej
Procurement Manager
HH
15
15
Head of Procurement, Procurement Manager, Purchasing Manager

Summary

I find challenges motivating and enjoy taking responsibility. I add creativity and imagination to my role as leader and bring about change. I pay attention to what motivates others and encourage them to act. I orient towards the big picture and see opportunities and connections not necessarily obvious to others.

I communicate directly, thinks strategically and persistently pursue goals.

 Strengths

 • Empathic listener
 • Supporting individual and team to be a value-adding partner
 • Solid experience from working in political organizations
 • Business-oriented mindset combined with an analytical approach
 • Making robust solutions focusing on employees, customers and results
18. september 2018
Fast stilling
Ja
CEO
Produktionsingeniør
24
23
CEO, COO, Administrerende direktør, Teknisk direktør

Baggrund
Jeg har de seneste 10 år arbejdet som øverste ledelse i de virksomheder, hvor jeg har været beskæftiget og har 23 års erfaring som leder.

De seneste godt 7 år har jeg været CEO i Stila a/s, der leverer indvendig og udvendig solafskærmning fremstillet på mål til danske og svenske forhandlere. Efter en succesfuld outsourcing af vores produktion, solgte vi i 2015 virksomheden til en hollandsk koncern indenfor branchen.

Da Stila er beliggende ved Ballerup, og jeg selv bor i Galten mellem Aarhus og Silkeborg, er tiden nu kommet til, at jeg vil arbejde tættere på vores bopæl.

Hvem er jeg?
Som person er jeg naturlig tillidsvækkende, fordi jeg holder ord og sætter en ære i at opretholde høj integritet. I udgangspunktet lytter og tænker jeg, før end jeg taler og handler, men jeg besidder samtidig en naturlig intuition og har flair for god forretning. Det gør at jeg også er i stand til at træffe hurtige og rigtige beslutninger.

Jeg er god til at sætte mig i kundernes sted, og jeg formår at tage afsæt i deres behov og forventninger, når kursen for forretningen sættes. Med min vedholdenhed samt flair for IT og mennesker er jeg i stand til at opbygge robuste forretningsprocesser og sætte det rigtige hold.

Jeg trives i en uformel organisationskultur, og jeg motiveres af at få tingene til at ske. Jeg arbejder helst med produkter eller services af teknisk karakter og / eller, hvor design og æstetik spiller en betydelig rolle.

 

18. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Adm. Direktør og Bestyrelsesmedlem
HD A + MFBI (Mini MBA)
39
25
Generel ledelse. CEO,Salgsdirektør

Extrovert generalist med lang generel ledelseserfaring.

Stærk analytisk og kompetent strategi og forretningsudvikler

Salgs orienteret med fine evner til at skabe langvarende relationer med diverse stakeholders

Kan lede både blue som white collar medarbejdere

Er forandringsparat og kan drive forandringsprocesser

FMCG ekspert

Kan drive virksomheder i flere kulturer

Holdspiller

Hurtig til at sætte sig ind i nye og komplicerede problemstillinger

Kan påbegynde nyt job inden for et par uger

17. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Ledig
Kontorassistent i administration
30
2
administration, rekrutering, bogholderi

Til Holmgaard Management

Hvem er jeg?

Jeg er en fleksibel, stabil og udviklingsorienteret person med interesse for administration inden for regnskab. For mig er det vigtigt løbende at udvikle min viden og kunne dygtiggøre mig. Jeg har afsluttet et længerevarende kursusforløb inden for bogholderi og regnskab og efter en veloverstået eksamen som kontorassistent i administration vil det glæde mig at blive en del af Holmgaard og bidrage til den fortsatte udvikling indenfor rekruttering og administration. Da jeg blev kontorassistent skrev jeg fagprøve om udsøgning og screening af ledige på et jobcenter.

Det jeg kan bidrage med er udsøgning og screening (rekruttering), bogføring, projektkoordinering og forskellige administrative opgaver. Derudover er min styrke, at jeg kan tale med alle typer mennesker og er god til at læse kundes behov. Et eksempel er at få vendt en kundes dårlig oplevelse til at blive en tilfreds kunde.

I mit tidligere job var jeg med til at præge kulturen og arbejdsmiljøet i en positiv retning og jeg er kendt som en hjælpsom og respekteret kollega med øje for trivsel.

Jeg kommer med gå på mod og stor lyst til at give, hvad jeg kan hos Holmgaard og være med til at gøre hverdagen til en god oplevelse for såvel kolleger som kunder. Derfor tiltaler det mig at søge et uopfordret job hos Holmgaard Managerment.

 

Jeg ser frem til at høre fra jer og kommer gerne til en personlig samtale.

 

8. oktober 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Driftsdirektør
HH
31
26
CEO mindre virksomhed / COO

Erfaren og robust leder, der har erfaring med genopbygning og sammenlægning af virksomheder og afdelinger. Åben personlighed, med drive og energi. Dygtig coach og motivator, der kan omsætte strategi til mål og billeder, folk kan se sig selv i.

17. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Kontorsmedarbejder
Humanistisk Basis Uddannelse
8
0
Kunderådgiver, Resarcher- headhunter, kunderådgiver, adminitratør, projektmedarbejder

Skandinavisk talende akademiker med erfaring inden for Salg, Analyse og kommunikation. 

Jeg er uddannet i Europa Studier ved Malmø Universitet og Roskilde Universitet og var klar i 2007.  Har siden arbejdet med Salg, kundeservice, sagsbehandler og Analysemedarbejder før virksomheder i både Malmø og København. Jeg er svensk men har boet i København siden flere år tilbage og taler næsten flydende dansk.

Sagsbehandler- Arbejdede et år som sagsbehandler på Arbejdsformidlingen i Malmø og fik erfaring med: avanceret administration, borgerrådgivning, leverandørs kontakt, screening rekruttering, matching av jobsøgende.

Kundeservice- Har en bred erfaring med :kundeservice -mersalg, klager, track and trace før virksomheder som Postnord, Elgiganten og Politikens Hus.

Analysemedarbejder- Har arbejdet 2 år på Gallup med dybtgående lange interviews av privatpersoner.

Salg- Jeg har arbejdet som mødebooker siden skoletiden før virksomheder som : Skandia , Acta og Erik Olsson samt har en del erfaring med B2B salg.

Humanistisk Basis Uddannelse- Som akademiker er jeg god til research, analysering af processer, statistikbearbejdning og akademisk engelsk.

Som person er jeg ambitiøs, struktureret, fleksibel og går altid in før at levere gode resultater.

16. september 2018
Fast stilling
Nej
Technology sales manager
Msc Chemical Engineering
8
0
Sales manager, liceinsing manager, key account manager, sourcing manager, contract specialist
16. september 2018
Fast stilling
Nej
Salgs Konsulent
Salg
27
0
Salg og team ledelse

Jeg er i dag i uopsagt stilling som konsulent for Bent Brandt hvor jeg sælger udstyr til diverse toneangivende restauranter og hoteller i København og Nordsjælland

 

Jeg leder efter en stilling som konsulent /teamleder i en virksomhed som sælger udstyr eller ydelser til denne branche. Jeg ønsker et udekørende job med mulighed for kontor hjemme. Jeg arbejder bedst i et kreativt miljø med rammer som er aftalte.

 

Jeg er kendt som en glad, arbejdsom og kreativ medarbejder som sætter stor pris på en sprudlende hverdag.

 

 

Med venlig hilsen

 

Pia Moreau

26. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Markedschef
Bachelor - Økonomi
-30
10
Business Unit Manager, Senior KAM, AKM, Kategorichef, Indkøber indenfor FMCG.

30 års erfaring med FMCG i dansk detailhandel. Kommerciel med styrker indenfor SALG & MARKETING, LEDELSE samt INDKØB. En dreven person ud i FORHANDLING på alle niveauer. Analytisk stærk og BESLUTNINGSDYGTIG med baggrund i fact-baseret viden (Big Data).

Har siddet på ”begge sider af bordet”. Bl.a. som Kategorigruppechef  over KAM roller og senere som Business Unit Manager og Salgsdirektør i store mærkevarer virksomheder

15. september 2018
Fast stilling
Nej
Funktionschef
Cand.mag.
22
7
Change Management, Brand Management, Kultur, Turisme, Oplevelsesøkonomi

Jeg tænker kunst, kultur og forretning sammen og kommunikerer om det fra morgen til aften. Jeg skaber nysgerrighed hos vores gæster og indfrier deres forventning ved at holde, hvad jeg lover – og lidt til. Jeg arbejder strategisk, engagerende og tværorganisatorisk med oplevelser, services og processer. Jeg klæder vores medarbejdere på til værtsrollen og jeg klæder direktøren på til bestyrelsesmødet. Jeg holder åbningstalen, faciliterer visions-workshoppen, forvalter kommunale aftaler, slår budgettet, skriver strategioplægget og implementerer resultatet. Jeg har et bredt netværk og skaber kontakt og synergi mellem mellem kommercielle, kulturelle og kunstneriske aktører.

https://dk.linkedin.com/in/anneliisberg

 

 

14. september 2018
Fast stilling
Ja
Director R&D
M. Sc. Mechanical Engineer
22
14
R&D. Director, VP, Senior Manager, Board member

Since 1996 I have been working as a R&D Specialist, Senior Chief engineer, Project manager and Director Research & Development within mechanics of compressors. An important element has been corporation with other cultures inside the company and also external partners. Focus areas has been strategic and business development, development of new products starting from idea generation, research and development of new products from start up to implementation of production equipment in the factories. Example of results are 21 patents and applications, management of 3 Government financed projects, development of products with higher contribution rate, products which are world class on performance and rebuild of a R&D organisation.

14. september 2018
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Afdelingschef
Ehrvervsfaglig uddannelse
20
10
Ledelse

Jeg har mere end 10 års erfaring som leder inden for køle og ventilationsområdet og har gennem de år arbejdet intensivt med drifts- og ressourceoptimering.

Særligt har jeg talent for at komme op med nye idéer og samle de idéer op, der hurtigt kan implementeres, således at vi kan gøre mere med mindre.

Jeg sætter pris på en hverdag med stor kontaktflade såvel internt som eksternt. Min ledelsesstil er anerkendende og delegerende.

Jeg kender værdien af højt motiverede medarbejdere og ved, hvad der kræves af en moderne leder for at nå det mål, jeg selv eller andre har sat for mig.

Jeg er købmand til fingerspidserne og har næse for forretning. Jeg arbejder rationelt og systematisk, men er i stand til at træffe en hurtig beslutning, når det kræves.