Database for C-level (CxO) – søg gratis

Søg blandt mere end 2000 kandidater og 5-10 nye hver dag.

Søg efter ny CxO, leder eller topleder her – nemt, hurtigt og billigt!

 

Det er bekendt at mere end 75 % af ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80 % er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interime (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO etc. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

Gratis at søge

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at ansætte en C- level kandidat fra vores database er prisen kun kr. 11000,00. Bemærk, at vi også har en intern C-level database.

Kontakt os på “Kontakt” eller 7026 6144 for yderligere dialog.

 

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Certificate in Business Administration
32
25

Direktør med handels/faglig uddannelse med stor erfaring nationalt og internationalt der skal udfordres på præstation, iværksætterånd og vækstvirksomhed tilbydes nu. Teamplayer, moderne leder, vækstgenerator, blæksprutte fra håndværk over teknisk/kommercielt salg og opstart/turnaround og generel vedligelsholdelse af virksomheder. Karakterfast og målsat.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD Regnskab, Master i strategi
30
20

Direktør med en stærk analytisk og økonomisk tilgang og der kan se muligheder og potentiale for virksomheder. Kan dokumenter succes med at udvikle virksomheder som har fået forbedret markedsposition og P/L.

Har lang erfaring med Retail i Norden, både i form af kapital, franchise og frivillige kæder. Jeg har udviklet en analytisk værktøjskasse, som jeg bruger til at definere strategier og gennemføre de forandringer der skal til for at skabe udvikling og økonomisk vækst. Både gennem innovation og optimering af processerne i virksomheder.

Min leder form, er empatisk, motiverende og med en inkluderede form, idet jeg betragter organisationens medarbejder, som det vigtigste aktiv for at holde fokus på mål og skabe økonomisk resultatet både på top og bundlinje.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.merc fra CBS
26
26

Direktør med 26 års ledelseserfaring fra både små og store virksomheder i henholdsvis offentlige og private erhvervsliv.

Ledelsesopgaverne har jeg løst i partnerejet, fondsejet og børsnoterede virksomheder. Fælles for mine ansættelser er, at jeg primært har været leder for fagprofessionelle og/eller kreative medarbejdere.

Mine arbejdsområder spænder fra strategisk udvikling, implementering af strategi. Digitaltransformation af forretninger, krisestyring, turnaround og cash management, køb og salg af virksomhed har jeg også erfaring med.

Jeg trives i selskaber, hvor forretningen er under pres. Hvor der skal udvikles en ny strategi og sidst men ikke implementering af strategien. Opdyrkning af nye markeder og strategiske kundeporteføljer sætter jeg stor pris på. Min ledelsesstil er åben og kommunikerende. Humor er livgivende for mig.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD & MPA
30
25

Direktør fra brancheforening tilbyder bl.a. erfaringer med:

- Nationalt og internationalt bestyrelsesarbejde, herunder: Strategisk udvikling og bestyrelsen indre liv (f.eks. vedtægter og forretningsorden).

- IT, herunder: Såvel udvikling som drift af branchesystemer (både klientbaserede og lokalt implementerede); opbygning og vedligehold af informationsdatabaser og websystemer; salg og support af hardware og software; samt intern IT.

- Regnskab/administration, herunder: Årsregnskab, driftsregnskab, budget, fakturerings- og debitorrutiner samt medlemsadministration.

- Statistik og markedsanalyser.

- Interessevaretagelse, PR og lobbyaktiviteter fra brancheniveau til Christiansborg og EU.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
cand.merc international marketing
20
15

Digital marketing manager within global organisations.

Setting/adjusting strategy and executing tactical in all steps of the customer journey. From SML, SoMe, SEO/SEM, Marketing Automation, shop, loyalty programs.

Strong team leader of digital execution teams within marketing/sales.

Strong stakeholder manager, from local markets, over C-suite to IT.

Help move organisations on the digital maturity level from e.g. 40% to 90%. Experience with scoping the needed organisation within sales/marketing.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD og Masteruddannelse
14
8

Det, jeg virkelig brænder for, er, at gøre en forskel og skabe værdi på den økonomisk bundlinje, min organisation og vores kunder. Jeg brænder for ledelse, primært i den finansielle sektor, og ved hvordan et finansielt institut skal ledes. Min ledelse kommer indefra hvor jeg altid har mig selv med, og er den jeg er.

Jeg har altid gået forrest med energi, men samtidig sikrer at alle omkring mig er med - stor ære og værdi i at være udvalgt til leder og ikke kun chef af navn. I mit DNA lægger evnen til at tjene penge, hvor de ansatte er drivkraften bag en sund økonomi. I det sidste år har jeg som direktør – selvom det er krisetider – skabt en egenkapitalsforrentning på over 15%, vækst i kapitalforhold, med en bedre basisindtjening pr. omkostningskrone - dette med neutral udlånsbalance.

Med andre ord: En leder der tør give og tage ansvar

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Administration / Growth
30
20

Det meste står i vedlagte 2-siders CV. Jeg har også et udvidet "resume" som går lidt mere i detaljer.

Der mangler IT og digitaliseringskompetencer i ledelsen mange steder - i mange virksomheder. Desuden kommer jeg med en omfattende ekspertise i både ledelse, vækst og forretningsunderstøtte-systemer indenfor både Finans, CRM, BI, Analytics, HR, infrastruktur m.m.

Jeg er interesseret i roller på VP/C-level niveau - gerne med territorialt ansvar, og bestyrelsesposter.

Mvh,

Niels E. Anqvist

+45 23 262 131

niels@anqvist.com

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.Scient.Pol
8
2

Det jeg har med i rygsækken er en hel del erfaring med strategi, HR og det at skabe resultater sammen med og gennem andre. Dette både fra min tid som managementkonsulent i en partnerdrevet konsulentvirksomhed, men også fra tiden i det offentlige som ledelseskonsulent i staten, Region Hovedstaden og en midtsjællandsk kommune. Et udsnit af de opgaveområder jeg har haft: projektledelse, lederudviklingsprogrammer, HR- og ledelsesrådgivning, HR processer/HR strategi/HR årshjul, coaching, digitalisering, performance management, ledelsesevaluering, strategiudvikling forretningsudvikling, kompetenceudvikling, MUS og LUS, samt trivselsmålinger og opfølgning herpå. Jeg er certificeret i Hermanns HBDI profil + CFL decicion making

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
HR (R)
30
30

Den røde tråd i min karriere er økonomisk- og administrativ ledelse på højt niveau, med særlig interesse for strategi og forandringsledelse.

Efter syv år som økonomichef i en dansk vækstvirksomhed, og før det 12 år i udlandet, er jeg netop startet som selvstændig virksomhedskonsulent.

Mit fokus er på at vækste virksomheder og forøge indtjeningsgraden, herunder effektivisere administrationen ved maksimal brug af IT.

Jeg har indgåebde kendskab til flere forskellige brancher, multikulturelt, med bred indsigt i effektiv virksomhedsledelse, og det har gjort mig til en dreven forhandler med god forståelse for politik og forskellige discipliner, herunder IT, salg, indkøb, logistik, HR og jura i almindelighed. Jeg læser situationer hurtigt, kommunikerer scenevant ved bestyrelsesmøder og jeg er stærk i god og sund personaleledelse.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.Merc.DAT
20
15

Den røde tråd i min erhvervs karrierer har været at deltage i og være sparringspartner og facilitator omkring udvikling, optimering, supportering og vedligeholdelse af IT-løsninger for at opnå effektivisering af processer og arbejdsgange og skabe mulighed for forretningsmæssig udvikling.

Drivkraften får jeg i at deltage i projekter hvor udvikling, optimering og implementering af IT-løsninger er agendaen. Jeg elsker komplekse problemstillinger og at deltage i at finde løsninger der tilgodeser virksomheden – både økonomisk og menneskeligt.

Samtidig med at være drivkraften i de projekter jeg deltager i, har jeg altid fokus på at agere proaktivt, ærligt, diplomatisk, vedholdende og inspirerende som sparringspartner, projektleder og leder for det Team jeg har ansvar for – både for at sikre kvalitet og naturligvis også for at sikre resultat

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Handelsuddannet
30
9

Dedikeret, resultat- og relationsskabende person som gennem hele karrieren, har arbejdet med gode mærkevarer. Arbejder struktureret og med stort engagement.

De sidste 17 år har jeg beskæftiget mig på Key Account/Salgschef niveau, hvor salget har ligget lige fra enkeltstående forhandlere til indkøbsforeninger, kædeforretninger, FMCG sektoren samt salg og rådgivning til storkøkkengrossister af komplekse løsninger med kontakt til den offentlige sektor.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
BCS(hons) Computer sciences
8
5

Dear Sir/Madam,

I am certified Cisco/HP Network Professional with Bachelor’s (Hons) Degree in computer Sciences with the more than 8 years of experience in IP Network Infrastructure Design and Integration for large Enterprises and hospitality clients.

My professional experience includes:

• Create LLD Design including implementation, commissioning and 3rd party integration, testing of Wireless and Data networks for enterprise and hospitality projects.

• Design, implementation & optimization of various Routing protocols from Layer2 domain to Layer3.

•I also developed and planned Data/Wireless networks of multiple vendors technologies such Cisco/HP-Aruba, Meraki, Ruckus and designed enhancements for same and assisted the sales teams in pre and post sales and ensured the quality of services for same.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master degree
0
0

Dear recruiter,

I ​am ​send​ing​ you a very good resume in "Algorithmic trading".

I am looking to find a team who needs somebody with my skills.

If you can link my CV with the right job opening, I am ready to

relocate myself anywhere for a fair job that matches my profile.

Thank you for you time!

Kind regards,

Cristian Pauna

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
BSc Chemical Engineering
16
7

Dear Lars,

I am looking for job opportunities to apply my experience and skills to help companies to create value in order to overcome the challenges the world of business is currently facing.

In this context, I want to work and live in Denmark for a long term and based on my college coursework and professional experience, I know I would be an asset to Danish companies.

I have a proficiency experience in modern business solutions and I have achieved a Cost Reduction + Cost Avoidance over 20%, in the last years.

I deliver strong ROI by, because I am a strong and assertive negotiator and I can collaborate to the company to achieve the best possible outcome, quicker, compliant and sustainable way.

I have a proficient Procurement know-how in vast range of products and services categories, direct and indirect.

Best Regards

5. september 2017
Fast stilling
Ja
HD Regnksab og Økonomistyring
10
1

De sidste 10 år har jeg arbejdet for DONG Energy som senior finansiel controller og senior business consultant, hvilket har givet mig yderligere stor indsigt i og forståelse for alle dele af en økonomifunktion. I denne periode har jeg arbejdet med alle opgaver i kreditor bogholderi fra modtagelse af faktura til behandling via fakturaflow, bogføring og betaling.

Af natur er jeg udadvendt, initiativrig og målorienteret og ser altid nye tiltag/udfordringer som et positivt løft i dagligdagens mere rutineprægede opgaver. Jeg arbejder struktureret, har et godt overblik og er yderst lærenem hvorfor en eventuelt ny branche blot vil være en spændende udfordring.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. merc. Regnskab og Finansiering
24
20

De seneste to år har jeg været Adm. direktør for PMC Hydraulics A/S. Tidligere har jeg som hhv. Økonomidirektør/Økonomichef haft ansvaret for økonomi, HR og administration.

I forbindelse med, at koncernens nye ejere har indført en ny nordisk organisation under svensk ledelse, er mit job som adm. direktør i Danmark nedlagt og jeg sidder dermed i opsagt stilling.

Som person og leder har jeg et positivt livssyn og er meget løsningsorienteret i min ageren. Jeg trives med en travl og aktiv hverdag og med at samarbejde med andre mennesker i og omkring virksomheden. Som leder er jeg involverende og uddelegerende samtidig med, at jeg giver den støtte, som jeg føler medarbejderne har behov for, så de kan præstere gode resultater og udvikle sig selv og virksomheden. Jeg arbejder struktureret og er stærk analytisk.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
HA, HD
30
10

De seneste 18 måneder har jeg arbejdet som selvstændig konsulent, tilknyttet Basico CFO Services, på kundeopgaver hos bl.a. Flügger og Arriva.

Jeg har fra 2011 til 2016 været ansat som CFO hos først Capernow Tele Management Systems A/S og senest som Nordisk CFO hos E-Boks A/S, hvor jeg har haft ansvar for alle opgaver i finansfunktionen i koncerners nordiske selskaber

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
MBA
26
17

De seneste 17 år her jeg arbejdet med ledelse, optimering og strategi. Jeg har været en central del af ledelsen både på funktionsniveau såvel som på virksomhedsniveau.

I mit næste job ser jeg mig selv som funktionsleder i en international koncern eller som en del af et lederteam i en mindre eller mellemstor dansk virksomhed, hvor medejerskab kunne være en mulighed.

Jeg brænder for at bruge min store erfaring til at professionalisere kulturen indenfor indkøb/supply chain, så virksomheden bliver mere effektiv i at servicere sine kunder samtidig med at virksomheden bliver mere lønsom. Strategisk udvikling med efterfølgende eksekvering gennem operationelle aktiviteter er en af mine stærke kompetencer. Min eksekvering følges tæt gennem målstyring og via synlig ledelse i dagligdagen.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD International Handel
15
10

Currently looking for new challenges within Commercial Management, preferable in an international environment with multicultural touch points and a lot of balls in the air. Challenges are a must!

Key strengths:

* Strong people skills, trust inspiring, relationship builder

* Skilled negotiator with eyes on the ball.

* Ability to conclude short term deals without losing track of long term target

Sales, Management, Supply Chain, Coaching, Project Management

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ingeniør
30
25

Comprehensive experience and knowledge in project management in corporate enviroment as well as public business.

Extensive knowledge in general management, project management, design management, B2B-sales & marketing incl. internationalization of trade.

Keywords:

Business strategy and development, change management

Organisational design and development

Project and portfolio facilitation and management

Business and process excellence

Innovation and entrepreneurship

Business in Germany

Investments in Denmark

Plastics technology specialist

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Merc. AUD
30
20

CFO der leverer resultater. Jeg har solid ledelseserfaring herunder international distanceledelse. Aktiv omkring strategiarbejdet og forretningsudvikling og har erfaring med ERP implementering og optimering af procedurer. Stærk i de fleste økonomidiscipliner: Budgettering, rapportering, projektøkonomi, økonomistyring mv.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.Merc.
20
8

CEO med fokus på forandring, der går forrest og er resultatorienteret. Jeg har fokus på tallene, kan styrer likviditeten og er en god leder.

Jeg har struktur erfaring fra store danske fødevarer virksomheder, og kan konvertere denne struktur til mindre virksomheder med succes. Jeg kan rydde op i omkostningerne og sikre vækst.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Internationalt Salg og Markedsføring
30
15

CEO - CSO - CCO

Med en baggrund indenfor LIFESTYLE har jeg i snart 30 år arbejdet begejstret og målrettet som ”International Brand Builder”.

De seneste 10 år på direktionsniveau, hvor jeg arbejder såvel med strategiske, taktiske samt operationelle opgaver med fokus på ledelse, udvikling af international vækst, markedsføring samt med en generel professionalisering og organisering af virksomheden. Jeg er således vant til at sætte retning og skabe opbakning til fælles målsætninger.

Jeg brænder for at skabe ekstraordinære resultater gennem ærlige og åbne samarbejder med passionerede teams og på baggrund af en struktureret, professionel og vedholdende indsats se produkter udvikle sig til mærkevarer og brands på det internationale marked.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
cand.merc IMM
12
3

Cand.merc med 12 års international erfaring indenfor salg og marketing suppleret med ledelse og coaching. Fransk og japansk.

Jeg bidrager med:

 Fokus på effektiv kommunikation

 Solid erfaring med international marketing og tekniske produkter

 Flair for kvalitet, æstetik og detaljen

 Planlægning og eksekvering af salgsfremmende aktiviteter

 Vant til at arbejde på tværs af organisationer og teams

 Ledelse og coaching i organisationer

 Højt drive, kreativ og planlæggende

Jeg betragter mig selv som en autentisk, positiv og inspirerende samarbejdspartner til kunder, kolleger og forretningspartnere. Jeg er karakteriseret som en ildsjæl og er resultatorienteret samt team-orienteret, da dette har været måden jeg har arbejdet på. Jeg trives i et dynamisk arbejdsmiljø i en org. med en opgave- og resultatorienteret kultur.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Bygningskonstruktør
29
17

Bygningskonstruktør med mange års ledelseserfaring indenfor den almene boligsektor.

Solid byggeteknisk erfaring både med nybygning, renovering og almen vedligeholdelse. Erfaring med boligsociale- og landsbyggefonds projekter. Indgående kendskab til økonomistyring og budgettering.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand Merc
22
17

Business-oriented CFO with extensive international experience from larger production, technology and industrial companies.

PROFILE:

Solid experience with high level strategic management.

Experienced board member and company secretary.

I am a proven business partner, financial expert and people manager.

I create value through prioritisation and action planning working through-out the entire value chain.

Extensive experience in reporting including optimization of processes/systems and management of finance teams in various locations/countries.

I am experienced in international business and trade, including the successful establishment of companies ensuring legal and financial compliance.

My colleagues and business relations consider me as professional, trustworthy, sociable, robust, persistent and solution-oriented.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CBA
28
25

Bredt og Stærkt Catering & Retail CV med ledelses ansvar for: Procurement, Category Management, Produktion, Logistic, Warehousing, Supply chain, Marketing, Salg, Business Development, CRM, Customer Experience, Crewing/Manning.

Jeg trives bedst med at blive kastet for ulvene og påtager mig helst "håbløse" opgaver der kræver maksimalt af lederen.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
HD Økonomi
20
14

Bred ledelsesmæssig erfaring - national som international. Forandringsprocesser og turnarounds har været en fast del af arbejdsområdet.

Funderet i en strategisk og analytisk tilgang til udfordringer og muligheder. Erfaring tæller revisionsbranchen, telebranchen, produktionsbranchen med salg til det offentlige, designbranchen samt transport- og logistikbranchen.

Drivkraften er blandt andet forandringer, implementeringer og resultater. Særdeles rejsevant og velfunderet indenfor samarbejde på tværs af landegrænser og kulturforskelle. Jeg har erfaring med både kapitalejede og familieejede virksomheder.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Merkonom
25
15

BAGGRUND

Fundamentet for min nuværende erfaring er mere end 15 års arbejde i danske samt internationale virksomheder, med salg og salgsledelse i mellemstore og store salgsorganisationer, hvor jeg har opnået uvurderlige erfaringer på både strategisk og operationelt niveau, bl.a. fra min tid som Salgschef og Account Manager.

HVORDAN GØR JEG EN FORSKEL

Mit ledelsesfokus er at kontinuerligt, at kapitaliserer på salgsteamets fælles indsatser, så vi med lethed kan inspirerer hinanden og opnå optimale salgsresultater og kunde-/service/oplevelser.

Med baggrund i gennemførsel af flere succesfulde salgsstrategier sikre jeg, at den kommercielle strategi underbygges og effektueres, med kunden i centrum. Min erfaring for planlægning og implementering af markedsføringskoncepter for kendte industrielle brands sikre, at virksomhedens markedsførings

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Ph.D.
7
2

As Restaurant owner and as manager for three Restaurants from 1994-1999, I learned management and leading skills. As Ph.D. and researcher, I learned to analyze patients’ laboratory data and their clinical manifestation in comparison to the healthy persons. I enjoy both working as part of a high performance team as well as working as a lead. I am very persistent and stick to the job until it is finished. Through my work at Statens Serum Institute and at Herlev hospital I learned to manage the stressful situation by prioritize/ handle the tasks and finish it without any stress at the given time. I am passionate about my work and love to perform it in the excellent way as possible.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Akademi merkonom
26
22

Analytisk ung mand på 45 år med orden i privaten.

En stor del af mine forskellige jobs, har handlet om turn around, at skabe et forretningsmæssigt stabilt grundlag for virksomheden samt udvikling af medarbejdere. Min erfaring og dedikation bruger jeg ofte til at få succes samt en god potion humor og med respekt for alle parter.

Jeg er åben og ærlig, hvilke jeg også forventer at mine omgivelser er.!

Jeg er kendt for at trives bedst, når barren er højt sat. Når tonen er direkte, menneskelig og uhøjtidelig. Når professionalisme kendetegner måden vi samarbejder på, og når dét vi er indadtil, også er dét vi er kendt for udadtil

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD Regnskab, Master i strategi
30
22

Analytisk & innovativ forretningsorienteret kædechef /direktør.

Med en stærk analytisk og økonomisk tilgang, udvikler muligheder og potentiale for virksomheder. Kan dokumenter succes med at udvikle virksomheder til forbedret markedsposition og P/L.

Har lang erfaring med detailkæder i Norden, både i form af kapital, franchise og frivillige kæder. Har udviklet stærk analytisk værktøjskasse, som bruges til at definere strategier og gennemføre forandringer der skal til for at skabe udvikling og økonomisk vækst. Både gennem innovation og optimering af processerne i virksomheder.

Aktiv i bestyrelseskarriere med 9 års bestyrelses erfaring, både som bestyrelses leder og medlem.

Lederstil er empatisk, motiverende og betragter organisationens medarbejder, som det vigtigste aktiv for at holde fokus på mål og skabe økonomisk resultater på P/L.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Scient. Techn. Operation and Innovation Management
7
4

Ambitiøs, videnbegærlig Cand. Scient. Techn. med speciale i udvikling og innovation på operationelt niveau, leder efter spændende udfordringer.

Tidligere erfaring med salg, såvel B2B som B2C og som mellemleder i detailhandlen.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand Merc SCM
10
9

Ambitious and strategic profile with extensive experience from both the private and public sectors. Experience with design and implementing of large strategies, and produced extraordinary results. Strong management skills working from the philosophy that results are created through teamwork and delegation of mandate.

Motivated by a dynamic environment and thrive when facing complex and challenging issues. Characterized by being goal-oriented, involving and trustful, plus focus on contributing to a fun and positive work atmosphere.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bachelor
10
3

Ambitious and highly engaged candidate with global business acumen, managerial profile and strategic mind-set and + 10 years’ experience in a strategic and operational technical sales, Key Account management, market/business development, with proven track-record of delivered results, within leading heavy-engineering, international, matrix companies in the Maritime, Cement & Minerals, Agriculture Industries and Energy Sector.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.merc.dat / Executive MBA
20
16

Alsidig erfaring indenfor IT service virksomheder og konsulentvirksomheder. Speciale indenfor personale og strategisk ledelse af SMB virksomheder. Har været ansvarlig for flere professionaliseringer af mindre virksomheder - lige fra produktsammensæt og markedstilgang til re-organisering af virksomheder til transitionsfasen fra opstart til "rigtig" virksomhed.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.merc.dat / Executive MBA
20
15

Aktiv person, som gennem mange år har arbejdet med IT, strategiudvikling, ledelse i tæt kontakt både internt både blandt brugere og udviklere men specielt i tæt samarbejde med kunder og eksterne samarbejdspartnere.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Civil ingeniør med speciale i Virksomhedssystemer, HD-O
23
21

Aiming to work in an international and challenging Executive position, where ambitions are high, and preferably where a turnaround or building new structures are needed.

In my 20 years as manager I have gained experience from different international organizations and within different work areas. My main expertise’s are optimizing, re-structuring, controlling and management of Supply Chains, multi-sites in international companies, production, operations, or procurement.

What motivates me are both building up new structures/function and continuously improving existing ones. I am a strong communicator and enjoys coaching and setting the direction to my employees.

I am an ambitious, dedicated, structured and inspiring leader that succeed in professionalizing and innovating the company, leading it to a higher level.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
HH
22
17

After returning back to Denmark after 17 years in Turkey i am seeking a position where i am able to have use of my experience within the logistic markets.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD
30
20

After a number of years working in a smaller team and close to finish my assigned task, to transform Men in Blue from selling only SAP technical consultants by the hour to a Microsoft based app Development Company, I am looking for a new CEO position in a small/medium sized organization or a head of sales position in a larger organization. My core competency is to create successful organizations trough people, leadership, transformation and Technology. My experience comes from more than 20 years as CEO/VP with full P&L responsibility, Managing the entire value chain from product innovation to sales, service and support. Technology, Software development, digital services, knowledge and business services has formed the basis of my Portfolio within the sectors IT/High Tech, management, business consultancy and marketing information services.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. merc. udenrigshandel og marketing
30
10

➢ Robust, stabil og omstillingsparat leder

➢ Strategisk indsigt med taktisk og operationel handlekraft

➢ Alsidig erfaring fra danske og internationale organisationer

➢ Nytænkende, nysgerrig og åben

Gennem karrieren har jeg deltaget i ledergrupper, lagt strategiplaner, introduceret og implementeret ideer og visioner, samarbejdet med eksperter og netværk samt udviklet og vedligeholdt dialoger med brugere, samarbejdspartnere og influenter.

Min faglige base er solid viden om national og international marketing, kommunikation og forretningsudvikling på business-to-business markedet. Min erfaring er bygget op dels som konsulent for førende B-t-B organisationer, dels 10 år som kommunikations- og marketingchef.

Det har givet en bred vifte af erfaringer og indblik i mange brancher, markeder, forretningsmodeller og organisationer.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Kemiingeniør, DTU
21
8

>20 års erfaring indenfor salg, marketing og forretningsudvikling. Nysgerrig og extrovert person, som altid ser muligheder og som kan snakke med alle.

Min grundlærdom om forretning fik jeg hos Borealis, hvor jeg solgte plastgranulater. Herefter skiftede jeg til Novozymes, hvor jeg blev dybt engageret i bioethanol og alternativ energi. Dette banede vejen for mit skifte til opstartvirksomheden SCF, hvor jeg skulle stå for kommercialiseringen. Herefter vendte jeg tilbage til Novozymes, hvor jeg har haft ansvar for Unilever globalt og derefter salget i CWE.

Mine stærke side er:

• Solid kommerciel erfaring

• Min evne til at omsætte R&D til kommercielle løsninger

• Min analytiske tilgang til ting, hvor jeg tænker langsigtet og strategisk

• Min evne til at lede og motivere folk

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Management INSEAD
29
24

• En dygtig international leder med gode menneskekundskaber

• Er struktureret og har gode analytiske evner

• Kan demonstrere dokumenterede resultater fra større detailkæder indenfor design- & livsstils brands

• Kendt for at optimere salg og indtjening

• Teft for økonomisk og forretningsmæssig forståelse og arbejde nemt med rapportering og analyse

• Ambitiøs, energisk, udadvendt, høj arbejdshastighed med en positiv udstråling

• God til at skabe relationer internt og eksternt og internationalt

• Gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk

• Erfaringer med at skabe en stærk organisation og evnen til at udvikle en god kultur

• INSEAD uddannelse

• Lægger passion, integritet og sjæl i min stræben efter perfektion

Arbejdssted:Ingen geografiske begrænsninger

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Dipl. Ing. HD(O) EMP
30
25

”With HL we face a strong analytical person with a good professional and good education twice. HL is both results-oriented and process-led. His personal span of this field is large. HL sets a high standard both for himself and for his surroundings. HL likes to see things being done and likes to see results. HL is very business-focused yet able to create good relationships and get people with it, as he has, and also shows great respect for the individual. HL is visible in his leadership style, clearly communicating at all levels. HL is hardworking, a team player and proven highly responsible. HL is assessed to be highly qualified as an executive in any company.”

International, recruitment consultants, 2008

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
cand.techn.soc, MBA
11
5

- Miljø- og arbejdsmiljøchef i ISS Facility Service

- CSR og klima senior konsulent i Deloitte

- Miljøkoordinator Danske Bank Group

- Miljø- og arbejdsmiljøchef i forsvaret

Sustaianbility MBA

Bestyrelsesmedlem i Fonden Settlementet

Er engageret og drives af spændende opgaver i en hektisk hverdag. Stor faglighed og professionalisme.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
CBP Copenhagen HD (U)
25
10

- Kvalitet, innovation, sustainability er mind-set.

- Samarbejde i et godt miljø

- Engagement og drive

- Stå for hvad du siger

Sektoren er Pharma eller Nutrition

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Ingen relevant
31
25

51 årig stærk leder med force inden for produktionsoptimering og forandrings ledelse. Med min empatiske og coachende ledelsesstil er jeg sikker på at min kommende virksomhed oplever en betydelig værditilgang.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand Polit
20
14

48-årig cand. polit. med massiv erfaring fra arbejdsgiverorganisationer og uddannelsesinstitutioner. Ekspert i uddannelsespolitik, interessevaretagelse og institutionsledelse. Dygtig og afholdt leder med fokus på strategiimple-mentering, resultater og organisationens værdier.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Markedsøkonom + MBA fag
19
17

44 år gammel, har boet og arbejdet i udlandet i en årrække. Primære kompentencer: Opbygning af nye markeder og kanaler i MEA/APAC. Ekspert i Opstarts- og projekt relaterede forandringsopgaver samt opbygning af internationalt salg indenfor større infrastruktursprojekter. Har HEM sikkerhedsgodkendelse og arbejdet intensivt med etablering af fysiske sikkerhedsnetværk (Public Safety). Stærk til internationale kontraktsforhandlinger.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Handelsskole og Mini MBA Probana
23
17

43 år, Gift, 2 børn 14 og 11 år.

Har nået mine salgsmål de sidste 8 år ved god forberedelse og planlægning og ikke mindst eksekvering.

Salgs og Kundeorienteret, Tillidsfuld, Troværdig, Kommunikativ og Vedholdende

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
E-MBA, Maskiningeniør & Klejnsmed
11
5

41 år single og bosat i København S. Har solide uddannelser og solid erfaring fra C20 virksomhed.

Søger en stilling som mellemleder eller lign.

Seriøs, empatisk. Har god forståelse for teknik og bred forretningsforståelse.

Er god til at kommunikere med mennesker på forkellige niveauer.

Får tingene færdige til tiden.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Niels Brock og Grafonom
35
25

35 years accumulated experience in The Nordic Graphic Industry with focus on, Sales Management, Turn Around and Production.

Have worked in small and large printing companies , Advertising Agencies, in Denmark, Sweden, Norway and Finland.

CEO and Nordic Manager at InterMail for the past 14 years.

Present Sales Manager at GSB Clinical Services.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Merkonom
35
30

30 års ledelseserfaring fra store nationale og internationale virksomheder

- BtB løsningssalg nationalt og internationalt

- Fokus på resultater og stor vækst i salg og omsætning

- Stærk synlig lederskab og kommunikation på alle niveauer

- Teammotivator

- Stabilitet og kontinuitet

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD niveau, løbende INSEAD/IMD kurser
36
30

30+ års international B2B erfaring. Asien, Afrika, Australien, USA. Lande og regional chef. 30-1400 medarbejdere og Euro 10m-700m omsætning. Salg og service af høj teknologi/løsninger/maskiner; direkte med stor kunder/kapital fonde og igennem forhandler netværk. Turn-around/change management. Team builder/player. Ansvarlig, troværdig, skaber fokus/buy-in fra medarbejdere og dermed resultater. Stærk personlig/markeds kommunikation. Can do attitude. Tidligere honorær generalkonsul.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Forskellige erhvervsuddannelser
30
25

25 års ledelseserfaring indenfor salg, produktion og forretningsudvikling. De mange forskelligartede opgaver gør mig i stand til at operere på både strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Min næste ledelsesudfordring må gerne være med bestemmende indflydelse i en mindre eller mellemstor virksomhed – eller som områdeansvarlig i et større firma, hvor følgende indgår:

• Ledelsesansvar - rekruttering, udvikling og afvikling - change- og performance management

• Økonomisk ansvar - ikke nødvendigvis et fuldt P/L-ansvar, men et defineret "råderum"

• Forretningsmæssigt ansvar - kunder og leverandører

Jeg er også interesseret i interim opgaver.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Designer/HA Mat/HD Afsætning
25
23

25 års erfaring med indkøb og produktion af FMCG. Jeg er analytisk, har et godt overblik og fokus på de fastsatte mål og er en hurtig problemløser. Jeg har erfaring og kompetencer indenfor ledelse, indkøb, forhandling, sourcing, produktudvikling, design, logistik og miljø/bæredygtighed.

Jeg arbejder meget med assertiv kommunikation og ledelse, hvor man møder andre mennesker i øjenhøjde, bringer det bedste frem i kolleger/medarbejdere, kunder og leverandører, hvorved man udvikler både sig selv og samarbejdsrelationerne.

Mit nye job kan måske findes hos virksomheder i vækst eller ved turn-around, der har brug for input til strategi og struktur for at imødekomme fremtidens udfordringer, og hvor motivation af medarbejdere og best practice på tværs af organisationen er afgørende for succesen.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bsc Eng.
22
18

20 years’ experience as an international versatile and result oriented hands on Supply Chain leader, board member and consultant with academic education.A Strong leadership from Transport, FMCG, regulated and engineering industries who has successfully and consistently established high performing Supply chain teams, delivered significant global organizational change management programs and driven design and transition of automation, optimization and outsourcing of Supply chain disciplines, and enabling cultures of continuous improvement

An excellent motivator and coach who consistently delivers exceptional corporate results in complex matrix organization. Recognized as a proven leader who Formulate and translate strategic visions into objectives, plans and business results.

Passionate to Make it happen & drive real change

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
MBA
20
13

20+ års erfaring indenfor marketing/salg – og tænker udvikling igennem hele værdikæden. 13 års ledelseserfaring med op til 8 personer. Min ledelsesform er åben, delegerende og dialogbaseret.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand Merc Mat
17
13

17 års erfaring med salg og marketing indenfor FMCG. Har de senest 5 år øget toplinien hvert år. Vant til at arbejde internationalt. Motiveres af at leder og udvikle mit team til at performe bedre og se dem udvikle sig. Motiveres af at sætte årlige mål, nedbryde dem og nå dem.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. jur.
33
16

16 års erfaring med ledelse af store enheder i statslige institutioner. Effektfuld driftsledelse, kapacitetsstyring og erfaringer med implementering af LEAN-processer. Resultatskabelse gennem samarbejde samt fokuseret mål- og resultatstyring. Sikker navigering på områder med politisk og pressemæssig bevågenhed. Erfaringer med succesfuld opbygning og samling af organisationer. Jeg er en leder som sætter en ære i at sætte retning og skabe mening for den enkelte chef og medarbejder.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
M.Sc.E.E. - 1986
30
15

+15 års ledelseserfaring fra direktionen i Oticon, Brüel&Kjær og GN Netcom. Energisk, mål-opfyldende, troværdig med gode evner for kommunikation på alle niveauer lige fra fabriksgulvet til bestyrelsen. Bred ledelseserfaring med basis i det tekniske.

Jeg skal arbejde med virksomheder som er i forandring og/eller har store udfordringer at tackle. Jeg sætter høje mål, optimerer, kommunikerer og får folk med på selv de vanskeligste rejser.

Jeg er team-player, sætter altid teamet over individet og ved af erfaring, at verden er blevet for kompleks til at én person kan klare alt alene.

Med mig i leder-teamet vil der blive taget store skridt, altid på en baggrund af data og indsigt, og altid med det klare formål at udløse nyt potentiale.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Merc. Finansiering og Regnskabvæsen (FIR)
15
10

15+ års strategisk og operationel erfaring med økonomistyring og performance management. Betydelige færdigheder i økonomifunktionens discipliner fra HQ, regionale- og datterselskaber. Resultatskabende i etablering og udvikling af økonomifunktioner med fokus rettet mod forretningssupport og værdiskabelse. Stærk international profil.

Resultater opnået via effektfulde lederevner, stærk forretningsforståelse og konstruktiv involvering af organisationen. Jeg er ambitiøs og engageret, hvilket driver mig til at forfølge effektivitet og procesoptimering. Jeg leverer på mine løfter og sikrer at mine teams opnår resultater af høj kvalitet gennem stærke kommunikationsevner, uddelegering, coaching og en klar ansvarsfordeling. Som person er jeg ligetil med godt humør og empatisk tilgang til mennesker. Besidder høj personlig og faglig integritet.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Master Business Economics - UvA
13
7

13 years’ work experience in one of the leading global FMCG companies. Developed strong leadership, stewardship, collaboration-& communication skills. Highly motivated and result driven, capable to work successfully within a team and independently.

Regarded as an open and transparent colleague/ manager to work with through my clear communication style and straightforward solutions.

Given the variety of positions within P&G I have a broad based knowledge in the areas of Product Supply, Business management, Sales Management, Strategic Planning, Project Management.