Database til interim og fastansættelse

Søg blandt mere end 5000 velkvalificeret ledere og specialister, eller ring og få del i vores interne database og netværk som er opbygget gennem mange år i branchen.

Søg efter ny CxO, leder eller specialist her - Klar til fastansættelse og interim.

Database for C-level | Søg topleder gratis

Det er bekendt at mere end 75 % af alle ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80% er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater til både faste og interim stillinger. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interim (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO, produktchef eller lign. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

No cure no pay

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at fastansætte en kandidat fra databasen er prisen kun kr. 19.900,00. Vælger i interim ansættelse afregnes på time/dag/mdr. basis. Bemærk, at vi også har en intern database med flere tusinde kandidater, som dog ikke ønsker at være offentligt eksponeret.

Kontakt os på "Kontakt" eller 7026 6144 for yderligere dialog.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Finans
15
5

Jeg er en bankuddannet mand på 35 år, af indisk afstamning, med en solid erhvervserfaring på ledelse, rådgivning samt økonomi jf. vedlagte CV.

Det sidste halvandet år har jeg været ansat som Teamleder hos Autisme Center Vestsjælland (ACV) i Slagelse. Hos de respektive arbejdsgivere har jeg varetaget analyser og strategiudvikling såvel som økonomisk sparring.

Jeg har siddet som formand samt bestyrelsesmedlem i en del foreninger. Disse har været med til at give mig indsigt og viden om business networking, personale- og ledelsesansvar mv. Her i blandt Dansk Indisk Forening, der referer direkte til den Indiske Ambassade.

Jeg har spillet basket på eliteplan i Danmark, og har deraf en høj arbejdsmoral, og får tingene til at ske. Jeg har handlekraft og engagement, er ordholdende, en loyal kollega med godt humør og en positiv indstilling.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD-O med speciale i innovation og forandringsledelse.
32
28

Jeg er en 49-årig pragmatisk tænkende og formålsbestemt leder (civiløkonom) med speciale i eksekverende ledelse gennem faglige mellem- og projektledere.

Jeg har omfattende viden om og mange års solid erfaring i ledelse af såvel ufaglærte medarbejdere som teknikere og akademiske medarbejdere samt tillige i ledelse gennem ledere.

Jeg har gennem hele min karriere bedrevet resultatorienteret ledelse i teknisk orienterede organisationer, hvor ingeniørteknisk og driftsteknisk faglighed har været i højsædet. Min stærkeste kompetence består i at kunne bevare dagens sikre drift samtidig med at morgendagens strategi og udvikling eksekveres.

Jeg kan bidrage til at styrke organisationen ved: 1) at udøve målrettet og nærværende formålsbestemt ledelse, 2) at frigøre organisationens innovations- og udviklingspotentiale, 3) at tilføre social kapital

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Salgsassistent
17
12

Jeg er dedikeret og fokuseret på det, jeg kan påvirke/gøres noget ved. Jeg brænder for udvikling og nytænkning. Jeg har en analytisk tilgang og arbejder målrettet. Arbejde er en stor del af mit liv og jeg elsker at gøre en forskel. Jeg stiller store krav til mig selv og andre. Jeg går op i ledelse og udvikling af mine medarbejdere.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Lean Six Sigma Master Black Belt
25
20

Jeg er datadrevet og målstyret, samtidig med at jeg formår at få kolleger og medarbejders potentiale i spil ved hjælp af kommunikation af "det store hvorfor".

Jeg har netop frasolgt min andel i konsulentvirksomhed og søger ny karrierevej.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Elinstallatør, HD(O)
24
12

Jeg er brænder for ledelse. Dette gælder både for ledelse af mennesker og udvikle samt forny forretningsområder. Jeg ønsker at arbejde med strategisk ledelse og være ansvarlig for en større organisation.

Selvom jeg er stærk indenfor service og byggeri, så er jeg villig til at skifte branche.

Mine kerner kompetencer er som følger:

- Finans: Jeg følger godt op på økonomien og ser styrker samt svagheder i tallene.

- Relationer: Jeg er stærk til at skabe relationer. Dette gælder både for kunder, medarbejdere, kollegaer og leverandører.

- Ansvar: Jeg tager mit lederskab alvorligt og agerer herefter.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Mvh.

Simon

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Datalog fra Aarhus universitet
31
15

Jeg er analytisk, proaktiv og idérig. Mine styrker er indenfor IT, processer, analyse, projektledelse, forretningsudvikling, salg, nye teknologier, kommunikation, strategi og ledelse.

I organisationen befinder jeg mig godt på alle niveauer hvor sparring, kommunikation, overblik og ledelse falder mig naturligt.

Jeg er god til at formidle forretnings-mæssige behov ind til udviklings- og driftsorganisationen i et sprog der forstås.

2012 - present, Stibo Systems A/S

Senior Consultant

• Teknisk IT Project Manager

• Product Information Management

• Master Data Management

2002–2012, Stibo Catalog, ITX

Business Development Director, Asia and Scandinavia

1994–2003, The Stibo Group

Development Manager, Key Accounts

1986-1994, Stibo Datagrafik

IT Development Manager

1978–present, HM Queens Artillery Regiment

Artillery Chief, Major-R

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
M. Sc. Kemi / DTU
30
24

Jeg er 56 år, civilingeniør (kemi). I 2000 købte jeg min jeg min egen software/teknologivirksomhed, 7-Technologies, via et management buy-out. Jeg udviklede virksomheden fra at være en lidt nørdet butik til en internationalt anerkendt softwarevirksomhed, som jeg i 2011 solgte til industrigiganten Schneider Electric.

Jeg har arbejdet som direktør i SE frem til nu, men er nu klar til igen at igen at udvikle og drive min egen virksomhed. Mine spidskompetencer ligger i kommercialisering og internationalisering af virksomheder.

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
MBA, HD, El-Ingeniør
30
25

Jeg er 52 år og har en bred forretningsmæssig forståelse kombineret med ledelseserfaring på mange niveauer - de sidste 20 år på topledelsesniveau.

Brancheerfaring. Har erfaring indenfor energi, installation, rådgivning, forsyning, investering i vedvarende energiprojekter samt produktion og salg af belysning og designede byrumsprodukter.

Bestyrelseserfaring. Har 10 års bestyrelseserfaring som bestyrelsesformand for en lang række selskaber samt deltager som bestyrelsesmedlem i flere delejede selskaber.

Strategisk analytisk. Arbejder med strategisk ledelse og –planlægning, som et væsentligst arbejdsgrundlag for forretningens udvikling og styring. Jeg har erfaring i gennemførelse af strategisk planlægning af mindre, mellemstore og store forretningsområder med fokus på vækst og forretningsudvikling.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Lederuddannelse forsvaret
30
15

Jeg er 47 år, lykkelig gift og far til 3 børn. Jeg besidder en god portion humor, og mener at humor er et vigtigt parameter i hverdagen i en salgsorganisation. Jeg har overblik i pressede situationer og arbejder meget struktureret. Jeg er energisk og handlekraftig, og med en stærk vindermentalitet - en chef der får tingene til at ske, og aldrig er bange for at gå forrest. Jeg er drevet af nye udfordringer og mål, og jeg nyder et miljø hvor aggressiv vækst er på agendaen. Som menneske er jeg empatisk, afbalanceret, åben, ærlig, målrettet og energisk. Egenskaber der flere gange er blevet dokumenteret ved 360 graders undersøgelser og tests.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand.Merc
25
25

Jeg en forretningsorienteret og energisk leder med solide kompetencer indenfor ledelse og økonomi. Som person er jeg ligefrem, ordentlig, hold-spiller og med en positiv livsindstilling.

• +20 års erfaring i generel virksomhedsledelse

• Solid erfaring med Økonomistyring og kompetencer indenfor: Budget, Finans, Regnskab, Rapportering, Controlling og Cash Flow

• Stor erfaring med management rapportering i internationale selskaber

• Dokumenterede resultater fra flere turn-arounds, organisationstilpasninger, resultatforbedringer og Cash Flow optimeringer

• Gennemført +30 virksomhedsopkøb/salg med tilhørende fusioner og synergieffekter

• Erfaring med indførelse af nye IT-systemer

• Strategiarbejde, forretningsudvikling, procesoptimering

• Bred HR-erfaring fra "mandskabstunge" brancher

• Ledelse af udenlandske selskaber/medarbejdere

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. merc - international markedsføring
13
0

Jeg elsker mit fag og at prøve kræfter med nye udfordringer indenfor forskellige brancher - det er det der har været gennemgående for hele min karriere - jeg har prøvet forskellige aspekter af faget og er nu klar til at prøve noget nyt. Branchen for mit næste job er ikke fast, men det skal være indenfor BtC.

Hvis I vælger mig får I en faglig stærk profil, en god kommunikator og en effektiv projektleder.

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Merconom, -Proceskonsulent -bestyrelsesuddannelse INSEAD
39
36

Jeg driver et rådgivningsfirma indenfor strategi og lederudvikling.

jeg har arbejdet som professionel bestyrelsesmedlem siden 2002

Arbejder pt. i 12 bestyrelser og Advisory Boards

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
MSc Mech Eng, PhD Materials
25
15

Jeg brænder for ledelse og at arbejde med mennesker i ledelsesopgaven. Og at skabe resultater igennem god ledelse.

I mine lederroller er jeg blevet anerkendt for en autentisk og empatisk stil. Jeg tror på, at fælles tillid og respekt skaber grundlaget for motivation og et positivt teammiljø, som også leverer gode resultater. Jeg kan bevare roen selv i et hektisk arbejdsmiljø og under pres. Jeg er desuden et åbent menneske, som nyder interaktionen med andre mennesker. Jeg er nysgerrig og åben overfor nye ideer, diversitet og forandring.

Jeg har stor erfaring med opbygning, udvikling og forandring af teams inden for især produktudviklings- og teknologiorganisationer.

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
HD(A) Maskiningeniør
29
25

Jeg brænder at skabe vækst og udvikling i danske projekt og produktionsvirksomheder. Vækst og udvikling på top og bundlinje, hos de medarbejdere der i virksomheden og en strategisk udvikling der sikrer virksomhedens fremtid.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand.merc.aud
12
8

Jeg betragter mig selv som en inspirerende og passioneret leder, med en stærk social profil. Jeg er resultatorienteret, ambitiøs og tror på at de bedste resultater opnås ved at have et tæt lederskab af sine ansatte, og give dem rammer for udfoldelse både fagligt og personligt. Jeg har den ledelsesfilosofi, at virksomheder kun får det bedste ud af deres medarbejdere, hvis de er glade på deres arbejdsplads og synes det er skægt, motiverende og spændende at gå på arbejde. Jeg tilstræber at skabe disse rammer via arbejdsforhold hvor der er plads til forskellighed og humor, og hvor alt foregår med udvikling som underliggende motivation. Jeg har et stærkt vindergen, og tilstræber altid at gå forrest selv, både på det sociale, samt på det faglige plan. Jeg tror indædt på ubetinget åbenhed, ærlighed samt management by example.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Merc.
25
15

Jeg befinder mig godt spændingsfeltet mellem forretning og leveringsplatform, hvor jeg også har meget erfaring. Derfor mener jeg, at mine stærke sider/primære kompetencer er en evne til at

• indfange og forstå forretningsmæssige problemstillinger via research og dialog med brugerne

• formulere af problemstillingerne så relevante interessenter kan forstå det (ledelse, udviklere, brugere)

• sikre implementering via relevante specialister eller egen indsats

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Merkonom Organisation/Marketing
45
40

Jeg arbejder godt i spændingsfeltet mellem teknologi og mennesker, har en unik kompetence til at formulere behov og ønsker, at kunne omsætte fordele og udbytter til løsninger for kunderne, jeg sætter en ære i at levere et højt service niveau.

SoMe Management, In- & Out- bound marketing, Salgsledelse og Salg, Kundeservice samt kommunikation er de områder, som jeg gerne vil arbejde med.

Jeg er god til at motivere og engagere, er præsentabel og troværdig.

Betydelig ledelseserfaring fra Nordiske og Internationale selskaber.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Gymnasium (igang med en Master)
14
7

IT leder med international erfaring og stor fokus på sikkerhed. Cyber security og data protection er mere relevant end nogensinde og områder jeg har fokuseret meget på og hvor jeg kan gøre en forskel. Et drømmejob vil være indenfor cyber security, f.eks. DPO (data protection officer) i forbindelse med den nye EU datalovgivning eller CISO (chief information security officer) som mere generel sikkerhedsansvarlig.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CMA
20
10

International seasoned visionary Director of Finance, with extensive ”hands on” leadership experience within finance, accounting, operational management and with big 4 external auditing experience. 15 years of experience from about 35 countries including a solid understanding of a diverse range of industries. Robust track record of value creation through change management and development of new business opportunities in addition to cost optimization. Effective “problem solver and resolute decision maker” with strong communicative skills and cross-cultural awareness. I am leading by example - coaching, empowering and feedback is a part of the daily routine.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Svagstrømsingeniør, HD-A, HD-O
32
30

International lederprofil med teknisk/kommerciel baggrund • Generel ledelse • Stor indsigt langs hele værdikæden

Strategisk og holistisk tænkende • Projekt- og løsningssalg • Key Account Management • Forretningsudvikling • Markedsorienteret teknologi- og produktudvikling • Brugerdrevet innovation • Projekt- og programledelse • Integreret produktudvikling • Lean Engineering • Standardisering og modularisering • Forandringsledelse • Sourcing og out-sourcing • People Management • Konsulent • HR-processer • Kompetenceudvikling og træning • Proces-, metode- og strategiudvikling • Agile Metoder • Serviceledelse

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD(U) , Merkonom , EG(E)
29
18

International executive with strong commercial results and business acumen. Experience as Nordic regional director, managing director Denmark, country manager Denmark & Sweden and sales manager with profound results in the Life Science as well as in the Food Industry.

Extensive experience with:

- Company turn-around (Bizerba & Cegedim)

- Organisation restructuring processes for integration and optimization of the businesses in IMS Health (Nordic) Cegedim (twice domestic and Nordic) and Bizerba (Denmark) incl. lawyer & trade union negotiations in all the Nordic countries

+ 25 years of international experience of sales & consulting to the Industry - managing both local, regional & global accounts building long-term relations

Interested in long term management positions and interim positions where above qualifications are leveraged

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Niels Brock, Eksport
30
5

International Eksportchef med bred erfaring med salg via distributører, datterselskaber og cross- border sales. Mit fokus har altid været at optimere salget ved at yde den bedste støtte til distributørerne. Ved at opbygge en gensidig tillid er det muligt at gennemføre langsigtede salgs strategier. Jeg er i bund og grund en købmand. En aktivitet har været at finde de bedste nye forhandlere og træne dem op til at kunne yde det optimale med et bredt og komplekst produktsortiment.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Merc
27
22

INTERNATIONAL COMMERCIAL SENIOR EXECUTIVE – EXECUTION AND GROWTH

I am a commercial executive (CEO/SVP) experienced in B2B and B2C business within machine equipment for various industries in Europe, US and China.

Positions have included leadership of Global responsibility of EUR 50 million revenue and organizations of 150+ employees, management of full value chain as well as management of countries (sales/service organizations).

Having headed 3 successful turn-arounds, I am known to be a man of execution and passion for sustainable results. I have a particular flair for Market strategy and tactics, for Operations and for managing the diversity of operating globally in a complex environment.

My keys to success: setting strategy and directions, customer relations, motivational leadership, cross-functional mind-set, analytical

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Handel og kontor
25
5

International baggrund med stor teknisk indsigt. Empatisk og kan lukke et salg. Omstillingsparat.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Ingeniør
7
0

Ingeniør indenfor planlægning, innovation og ledelse, med stærke kompetencer og erfaringer indenfor forandringsledelse.

Certificeret projektleder med erfaring fra store IT projekter.

Ansvarlig for udarbejdelse af forretningsplaner og implementering af ny operating model i et af nordens største finansieringsselskaber.

Min næste arbejdsgiver kan forvente en engageret og ambitiøs medarbejder, som trives ved højt ansvar og komplicerede opgaver. Jeg er god til at sætte en god uformel tone på kontoret og jeg er til tider sjov.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master's in Economics and business administration (cand.soc)
2
2

Im recently graduated of Master's in Economics and Business administration, therefore Im looking for employment in Business development, project management or other positions wherein my profile would be relevant. At the moment, I am able to work up to 8 weeks as an intern (later combining with løntilskuld).

5. september 2017
Fast stilling
Ja
cand.jur
10
2

Igennem mine 10 års erhvervserfaring har jeg beskæftiget mig med selskabsskat, transfer pricing og selskabsret, kombineret med deltagelse i en række erhvervsbestyrelser. Min motivation for at søge en stilling beror på et ønske om at bygge videre på min erfaring som koncernskatteansvarlig eller holdspiller i en større virksomhed.

Jeg er 39 år og er som Head of Tax hos Trustpilot koncernskatteansvarlig for vores selskabsskat og transfer pricing globalt. Jeg har udarbejdet vores transfer strategi samt konciperet dokumentation (local/master file) m.v. efter de nyeste BEPS-regler og draget omsorg for udarbejdelse af benchmarks og koncerninterne aftaler. Desuden beskæftiger jeg mig daglig med M&A (tax due dilligence) for koncernen og yder i den forbindelse rådgivning til vores topledelse.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master degree in Business
22
0

I’m an ambitious, enthusiastic and dedicated leader, who motivates people to take responsibility, and ownership in what they do, in order to perform above their targets. Sales & Marketing leadership, Execution Product Development and Communication are my core competencies. I enjoy growing the business together by exceeding set targets together with my team and to make a difference for the organization. During the past 15 years in the international Life Science and diagnostic industry, working with Pharmaceutical products, Molecular Diagnostic compounds, Diagnostic Instruments and Software, I’ve been involved in both national and international sales & marketing roles with the objective of developing the business, generate revenue growth and improve profitability.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Produktionsingeniør
16
15

I’m a technology leader with a background in the auto industry, trained production engineer, followed by a leadership education in the Danish defence.

I have more than 15 years of management experience in large GDP/GMP organizations where the primary focus is customer satisfaction, and continuous improvement of quality at a lower expense ratio. I have experience in managing organizations of up to 350 employees, cost budgets of more than DKK 150 million, inventories of several billion and the trade turnover of DKK 4-5 billion annually.

I create results by ensuring that everyone in my organization knows the strategy, the 5 main goals, and I break down the goals so everyone can see their role in the whole. To ensure constant focus and development I use weekly whiteboard meetings and weekly 1:1 meetings.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Merkonom i Driftledelse og bager
20
15

I’m a passionate person, I love the food industry and have worked within it for many years and in previous roles I had the pleasure to follow some of the biggest actors Globally. I especially like to work with people, peers as customers, it’s a great joy for me to find and support customers project, can I support the team to solve it, it’s a great joy even to solve my own projects, I will use the organization in order to solve the projects meaning I’m a great networker. I work equally well with people at factory floor as with executive level.

Expat experience from different countries which has giving me a broad cultural understanding/respect. I’m self-motivated, Strong decision maker, Positive, Creative, Systematic, Pragmatic (when needed), Result-oriented and hate to lose.

My next job should be more focused managerial

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master of Science
0
0

I've worked about 5 years in Software Developing. I well familiar with many languages such as C++, java and python and so on. I did some project for windows os and android.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand Merc.SOL
13
13

I samarbejde med dygtige kollegaer og samarbejdspartnere leverer jeg på virksomhedens strategier. Jeg sigter altid mod de bedste resultater i en proces, hvor jeg bidrager med handlekraft, indblik og udsyn, professionalisme og godt humør. Sammen gør vi det rigtige – rigtigt.

Jeg er nysgerrig af natur, hvorfor det er naturligt for mig at udfordre status quo, med det formål at gøre det vi gjorde i dag bedre i morgen. Derfor er digitale processer og produkter også en af mine spidskompetencer.

Jeg er en stærk og robust profil, der har over 10 års erfaring med forretningsudvikling, ledelse og salg fra forsikrings- og healthcare branchen. Jeg trives i feltet hvor interessenter mødes – det er her vi kan realisere de bedste og mest ambitiøse løsninger.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Smed
30
15

I mine job har jeg skulle overholde tidsplaner og deadlines på alle tider af døgnet. Deltage i de daglige opgaver, hvor jeg gerne går forrest og sørger for en smidig og effektiv arbejdsgang gennem en synlig og dialogbaseret lederstil. Jeg værdsætter at der er orden og styr på sagerne.

Overordnet vil jeg kunne tilbyde:

• Engagement med stor ansvarlighed

• Struktureret

• En god teamplayer

• Personaleplanlægning/koordinering

• Logistik løsninger

• Effektivisering af arbejdsgange samt processer

• Altid i smittende godt humør med et glimt i øjet

Jeg ser mig selv som en stærk person der er i stand til at forholde sig til andre, såvel kollegaer som ledere. Jeg er en god formidler som har veludviklede verbale egenskaber, og er samtidig en god lytter.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Certificate in Business Administration
32
25

I kort resume kan jeg informere om at jeg søger stillinger indenfor teknik, helst lederstillinger (generel-, salg-, indkøbsledelse) hvor der er ønske om en tydelig, handlekraftig og innovativ ledelsesstil.

Som person er jeg troværdig, vedholdende, optimistisk og realistisk. Jeg er meget løsningsorienteret, og elsker et arbejdsmiljø med innovation, strategi og godt Team Work.

Jeg har i mange år stået for det overordnede ansvar for større og mindre internationalt orienterede virksomheder, altid med fokus på salg, innovation og vækst.

Har desuden bestridt flere tillidshverv for Dansk Industri og Væksthusene.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
cand merc. HRM
13
2

I have worked progressively and professionally with strategy, change- and knowledge management, training and organisational development past 12 years. I have extended experience on how create and manage stakeholders, transformation and behavioral change processes with regards to implementations that create measurable results as well as identifying and analyzing the needs of specific business units.

As a person I am proactive, results-oriented, curious and creative. I thrive with dynamic environments and challenges and I am analytical, good at adapting and a strong communicator with strong social skills.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Management of information systems
7
3

I have studied Computer software engineering 1994-1999 and worked as Technical project controller & Developer. In 2003 I went to Sweden, continued my study in management level. I passed MBA courses and got my MSc in Management of information systems. After years of working in international environment, I came to Denmark in 2015 as my dreamland of childhood.

A decade of living, studying in Sweden and Denmark and working with Nokia, made me mature with the Scandinavian culture.

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Master of Science - Copenhagen University
31
25

I have shown to be very strong facilitator and people manager optimizing ownership and team spirit in organizations. My various colleague managers say I display a high degree of social competance, having an excellent colleague rapport througout all layers and branches of a company.

Through the years I have been working in multi-cultural environments leading and facilitating projects from Public over Banking to Shipping and involving most of Europe.

Companies that I've worked in include SDC, A.P.Møller - Maersk A/S (APMM) and IBM. As side note include one year I was given a Honors of Reward:"Excellent Leadership." (IBM)

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
M.Sc. in Information Systems
3
2

I have over 3 years of Software Quality Assurance and Development experience with a solid understanding of the software development process as well as various testing methodologies. Extensive experience in analyzing business, technical, and functional requirements to develop test plans, test cases, test scripts and test strategies.

I have completed M. Sc. in Information Systems from Lund University, Sweden. Here I obtained deeper understanding of the links between information design and management. I have completed my B.Sc. in Computer Engineering.

I am well organized, proactive, process and result oriented. My hard work and sincerity coupled with my knowledge of the latest and the most advanced technologies, I would like to make a concrete contribution towards the fascinating field of IT.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Gymnasium
27
21

I have more than 20 years of strong general management experience with successful and proven skills and track records within managing of business development within sales and production, business transformation and turnarounds at International companies.

Developing and execution of business plans.

TOP and BOTTOM development through product portfolio focus, establishing new business areas, departments and business units, strengthen customer focus, acquisitions and mergers of departments, digitalization and sales optimization within various sales channels.

Mature experience from business optimization through various types of processes, as shared services across Nordic departments, internal process optimization, digitalization of manual processes and outsourcing to third party in less expensive countries.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.Polit
20
9

I have held middle & senior management and teaching & research positions since completing the degree (1993) from the University of Bergen, Norway and gained work experience from various countries, including Denmark, Norway, Australia etc.

I started at Niels Brock as a visiting lecturer and signed a permanent contract within a year. I earned twice special salary awards. My contributions appreciated at the board meetings of DMU, UK, as well. In my previous work, I successfully negotiated attractive contracts (consultancy and buying) with the companies.

I have published research in the academic journals. My current research project is ‘Gestalt Communication and its implications on the mutual relationship in organizations’.

I accept challenges and open to take a position in a firm, which is facing efficiency and effectiveness problems

5. september 2017
Fast stilling
Ja
M.Sc. in international marketing and management
18
14

I have extensive commercial and leadership experience from national, regional & global positions within Life Science.

My leadership approach is founded on trust, open dialogue and a collaborative approach to mutual success. When it comes to sales & marketing I am told that I have a strong commercial focus combined with a clear sight for strategy development and execution.

I have a track record of creating solid results and have been describe as a motivating communicator capable of making significant impact on internal & external stakeholders. When it comes to business decisions they are always taken on the basis of customer insight, objective analysis of the facts at hand and a clear focus on driving the overall performance of the company more than individual or team performance.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master of Management
25
20

I have excessive leadership experience that includes international assignments working in an multicultural context. I am seriously looking for a new potentially international opportunity.

The attached cover letter pronounce my skills and motivation in a further context.

Best regards

Lars Bruun / +45 30310093

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Videregående uddannelse kandidat
15
11

I får en medarbejder der er:

Motiveret af at skabe udvikling og muligheder for andre mennesker

Udadvendt og tænder på hurtigt at omsætte fra idéer til handling

Evigt opmærksom på potentialer og behov for strategisk udvikling

Trænet i at lytte aktivt, som motiverer andre og er nysgerrig på verden

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
HD Afsætning
20
15

I de sidste 20 år har jeg arbejdet med stærke brands og salgsstyring. Først hos Coca-Cola, hvor jeg som distriktschef og siden hen Channel Manager arbejdede som salgs- og marketingansvarlig for kædekunder detail- og cateringsektoren. Senere som direktør for et amerikansk fast food koncept (Domino’s Pizza), hvor jeg som direktør for Danmark havde ansvar for 8 butikker og 245 ansatte. Ligeledes som salgsdirektør hos Lyreco - Europas største udbyder af kontorartikler med ansvaret for 90 sælgere / salgschefer og som Skandinavisk Salgs og Marketing direktør hos MyPlanet. I dag er jeg medejer af et marketing bureau (MediaGroup Worldwide) der sælger marketing ydelser i 64 lande. Vi har ligeledes startet Panvision360 - et Google certificeret bureau der håndterer Google Business View.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Kemiingeniør, Engineering Business Adm
29
15

I believe that my profile could provide the ‘new’ corporate management with progressive input using the background I have as ‘project-developer’ with a strong business acumen and as strategy stakeholder. My roles have brought me we around as lead contracts negotiator on complex commercial and technical solutions with several partners and investors and on the internal lines handling the full value chain of licensing, engineering execution and production, after sales services, R&D sponsorship, M&A activities and not at least comprehensive corporate strategy work in a global organization, as well as leading a smaller organization as CEO. The segments I have worked with are multiple, ie. oil & gas, renewables, agro segment, high tech consultancy and services and other types (chemical, metal, mining, etc) of production industries.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master degree
7
7

I am looking for an opportunity to contribute with my skills and my competencies in the field ofSales and Marketing. I have an extensive theoretical knowledge in the fieldof business administration and I am looking forward to use my theoretical knowledge in practice to help organizations to reach their goals.Furthermore, I havea great amount of experience with customer relations in a multi-cultural environment from the service industry. Thus, I am used to communicate with all kind of individuals with ease and professionalism. I am very analytical person and I have great skills in problem solving on a personal and professional level.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
PhD Geophysics
25
10

I am born and educated in Germany and USA and have worked and lived in the USA, New Zealand, Australia and Singapore for 25 years. I am an experienced project manager and have worked in the energy industry for 18 years combining technical and managerial roles. I have managed multidisciplinary teams, complex operational projects, and run company sections in a cost efficient way without compromising technical and commercial targets. I am highly organized, driven and combine attention to detail with long term strategic planning and implementation. Work in different company environments and different countries around the world has provided me with the ability to quickly assess projects and procedures and identify improvement opportunities.I have a can do attitude, strong communication and interpersonal skills, and am very success driven.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
PhD Geophysics
20
10

I am an experienced project manager and have worked in the energy industry in the USA, and APAC region for 18 years combining technical and managerial roles. I have managed multidisciplinary teams, complex operational projects, and run company sections in a cost efficient way without compromising technical and commercial targets. The energy industry is a very dynamic and complex environment and as a result I was heavily involved in change management identification and implementation in order to reduce cost and maximize profit. I personally identified and implemented project and process optimization including project tracking and financial tracking systems to monitor success.

I am highly organized, driven and combine attention to detail with long term strategic planning and implementation.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
MBA, Ingeniør
19
15

I am an experienced and passionate senior executive, CEO, COO and Board Member with highly developed strategic, execution, communication and negotiation skills. Customer focused and performance driven in growth, stable and turnaround environments with a proven track record of remarkable results in performance and practice.

I am a team player developing high performing teams as well as creating relations and commitments with business stakeholders.

I am leader for business change, growth and performance improvement, and used to do business globally across various cultures – manly in business-to-business sectors but also public sectors as well.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bachelors of Science in Mechanical Engineering
2
1

I am an energetic and ambitious 24 years old Mechanical Engineer. I have gained experience in the following engineering areas:

- 3D modelling of complex geometries in Solidworks and Creo. Familiar with Auto-desk Inventor.

- Stress and thermal analysis of engineering parts in ANSYS or Abqus FEA.

- Engine overhauling of large CAT engines with technicians.

- Design calculations of Wind turbines.

- Considerable knowledge of IC engines, turbo-machinery and Hydro/Gas power plants.

- HVAC calculations and consultation about capacity of HVAC equipment required.

- Research and experimentation on super-hydrophobic condensation in a Heat transfer Lab.

- Process management and improvement of a large manufacturing plant to optimize production.

- Excellent user of MS Office suite for documentation and report writing.

- Basic C++ programmin

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bachelor Degree in Electronics and Telecommunication Engineering
20
12

I am a thorough digital telecom professional with 20 years of extensive International experience in mobile telecom operators,equipment suppliers across India,Indonesia and Denmark. Professional expertise in, analysis and correlation of user experience and pain points ,to ideate new products and implementing them in global deployments. I have quite a large spectrum of project , product and innovation management experience in Telecom Service Providers and technology supplier. Versatile work experience in Telecom network rollout,Operation, Processess,Organisation Turnaround, Digital transformation,New technology deployment, Merger and Acquisition.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HHX
22
14

I am a senior manager with hands on experience and digital cross-channel disruption experience from large global manufacturers such as GN Netcom, Kaspersky Lab, Bestseller and Vestas.

My background as a employed senior manager, management consultant and Interim director positions have given me an extensive experience in change management from a digital commercial and marketing perspective in both DtC and DtB which will benefit many manufacturers that is embarking on a digital transformation journey.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bachlor - Afsætning
32
23

I am a result-oriented and forward thinking executive with a strong drive to make a positive impact. I am powered by achieving measurable results, and care deeply for all elements of the business.

I have solid international c-level management experience, and can combine this with profound digital knowledge.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Masters of EMBA
13
2

I am a production engineer,and also I have master degree in EMBA. I am specialist in some areas like business controlling, Project control and planning, Production Planning, Performance management and interpersonal skills with +11 years'​ experience in different fields of the holding companies which specialized in manufacturing, energy, trade and Investment business areas.I am a strategic and visionary thinker with a diverse range of experiences that enables me to communicate effectively across all levels of an organization.

Specialties :

- Compilation and deployment strategy and business plans

- Evaluate and control the performance of organization units

- Planning and controlling projects and preparing progress reports

- Budgeting and analyzing of performance indicators

- Monitoring and informing management on KPI indexes

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. Merc. International Marketing and Management
15
9

I am a marketing specialist and a commercial generalist.

As leader I believe strongly in freedom under responsibility.

Fulfilling consumers needs and creating business results through teamwork is highly satisfying.

I am motivated by the challenge and the chance to improve my skills and make a difference.

My core skills:

FMCG and BtC Marketing Strategy and Management.

Cross Cultural Leadership of departments up to 12 people.

P&L responsibility - Marketing budget up to 50+ million DKK.

Leading leaders and member of the Leadership team.

International and domestic Sales Management.

Global Business Development in matrix organisations.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD-2. del, Marketing Managment in International Business, SDU Kolding
23
12

I am a highly experienced and ambitious commercial marketing leader with sales experience and acumen. I am strategic thinking with an action oriented execution approach and have with proven results been leading and participating in complex business strategies, plans and projects within the FMCG and IT industry. I’ve worked 18 years within FMCG (Food) and 5 years within the IT industry.

As a leader I inspire, challenge and motivate. I am experienced in high performance team management and development. Personally I am open minded, energetic, creative and well-organized. I appreciate to collaborate across cultures and functions.

My native language is Danish. Advanced in English and high level in German. Good understanding of Norwegian and Swedish.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD/R
25
20

I am a high performing and Experienced Finance Executive with business acumen from larger leading and listed companies. I have a solid track record of delivering strategies to drive sustainable profitability and improve operational performance with tight business control. I have experience across Scandinavia, Europe and the USA having worked abroad for 7 years. I have strong knowledge from multiple sectors: Oil & Gas; Engineering; Construction; Manufacturing; IT & Business Services.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD/R
25
20

I am a high performing and Experienced Finance Executive with business acumen from larger leading and listed companies. I have a solid track record of delivering strategies to drive sustainable profitability and improve operational performance with tight business control. I have experience across Scandinavia, Europe and the USA having worked abroad for 7 years. I have strong knowledge from multiple sectors: Oil & Gas; Engineering; Construction; Manufacturing; IT & Business Services.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.polit
10
10

I am a Danish / German executive with strong communication and leadership skills with experience from various areas of business and various executive positions primarily CFO positions.

I grasp assignments 100% from the first day, analyzing the settings, seeing through processes and issues and proposing forwardgoing if possible simple solutions to help your company reach its goals. Further I believe a modern executive/consultant should see the full picture and have a close partnership with the CEO – be the personal advisor of the CEO.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
PhD, MBA
25
20

I am a business-oriented manager and leader with more than 20 years of experience with management, business development, education management, sales management and revenue growth. My value proposition is that I can offer organizations and companies a determined can-do attitude combined with a clear focus on customers, colleagues and the bottom line.

Five of my core competences are: Business Development, Digital Innovation, Business Model Generation, Revenue Growth and people-focused Leadership Experience.

I am looking for new challenges in managerial positions with people and P&L responsibility within for example life science, patient organizations, industry associations and the educational industry.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master Educational Development
32
12

I alt 12 års ledererfaring. Som adm. dir. har jeg gennemført en gennemgribende forandringsproces og herunder vist at skabelse af økonomisk værdi kan gå hånd i hånd med høj social kapital og arbejdsglæde. Den viden og erfaring vil jeg gerne bringe i spil i andre ledelsessammenhænge.

Jeg kan bidrage på alle niveauer af ledelse, og har særlig erfaring med personaleledelse, strategisk ledelse, forandringsledelse og projektledelse. Min styrker er overblik, systematik og abstrakt, kreativ helhedstænkning samt evne til formidling og tillidsfulde relationer. Jeg kan vedligeholde el. nytænke: med fokus på forretning, økonomi og kunder/interessenter; med sans for effektivisering med trivselsgevinst; med flair for kundeservicering, formidling og motivering af medarbejdere; og med øje for læring, udvikling af produkter, medarbejdere og organisation.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. Scient. Soc - historie, udviklingsstudier
12
2

Hårdtarbejdende, proaktiv, strategisk ledelsesprofil. Lang erfaring fra klima- og energiområdet, stor indsigt i EU-anliggender. Stærke kommunikations- og public affairs-kompetencer. Erfaring med personaleledelse i multikulturel kontekst.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HHX, Akademiuddannelse
18
11

Hårdarbejdende, loyal og kommercielt tænkende relationsskaber med erfaring fra små og mellemstore virksomheder indenfor:

- Opbygning af organisationer.

- Salgsledelse.

- Virksomhedsledelse.

- Bestyrelsesarbejde.

Min erfaring har primært været inden for Bygge & anlæg, Transport & Logistik samt IT. Mine kunder indenfor salg, har været i alle brancher og størrelser. Derudover har jeg erfaring med til Kommuner og offentlige instanser.

I kan forvente en medarbejder som:

- Taler i øjenhøjde, uanset hvorhenne i hierarkiet vi befinder os.

- Er meget målrettet og ambitiøs.

- Sætter virksomhedens mål og fokus i første række.

- Er empatisk og meget social.

I skal dog også være klar på en medarbejder som:

- Ikke er bange for at "udfordre".

- Stiller krav til kvaliteten i virksomhedens arbejde.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
MBA
17
5

Højt motiveret og engageret kommerciel chef med mere end 16 års erfaring fra kommercielle områder som salg, marketing og produktudvikling, og med ledelseserfaring fra både hovedkontor og filialer. Jeg har stor erfaring indenfor både udvikling og drift indenfor alle kommercielle områder i virksomheden og har arbejdet med alle kundergrupper, herunder forbrugere (BtC), virksomheder, det offentlige og BtBtC. Mine styrker dækker både strategiudvikling og eksekvering, planlægning og drift, og også ledelsesværktøjer som budgettering, opgaveprioritering, forandringer og personaleudvikling og afvikling. Jeg er en ledertype, som gerne går forrest i både hverdagen og i forandringsprocesser. Jeg er proaktiv, nysgerrig og kvalitetsbevidst. Energisk selv-starter med gode analytiske og organisatoriske kreative evner.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Transport/Logistik
40
30

Hvor jeg har en baggrund i transport/logistik, er jeg meget tiltrukket af idéen om et sporskifte til et andet virke som ”CxO” i et andet forretningsområde/mindre virksomhed, det være sig i produktions-, handels- eller i serviceindustrien. Min motivation for at søge en mindre virksomhed er et ønske om at have så godt et overblik som muligt over hele virksomhedens forretningsgang, idet jeg så vidt muligt gerne ville mobilisere min fulde spændvidde.

Jeg søger således en stilling, hvor min profil, min internationale baggrund og mine kvalifikationer kunne danne grundlag for et strategisk retningsskift, for et turnaround eller for en optimering af arbejdsgange. Der kunne også være tale om en Interim Management stilling med det mål, at overlevere forretningen til dens fremtidige ledelse.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD-R
27
21

Hvad tilfører jeg:

• Dokumenteret kvalitativ styring selv under stærk vækst.

• Hands on viden indenfor regnskab, skat, moms, jura, logistik og ledelse generelt.

• Forretnings orienteret information og sparring med direktion, bestyrelse og medarbejdere på alle niveauer i dagligdagen og i reviews.

• Optimering/effektivisering med fokus på alle områder, interne som eksterne.

• Ledelse og motivation af medarbejdere med fokus på udvikling, trivsel og resultater.

• Økonomisk transparens.

Hvad søger jeg:

• Vækst orienteret virksomhed.

• En mellemstor/større virksomhed, hvor CFO stillingen rangerer højt og generel sparring med CEO/Bestyrelse er en selvfølge.

• En turnaround virksomhed med behov for at bygge et fundament for ny vækst.

Hvor søger jeg:

• Storkøbenhavn

• Sjælland (Nordsjælland undtaget)

• Fyn

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Civilingeniør (miljæ)
8
0

Hvad I kan forvente af mig:

• En ingeniør, der er alsidig.

• En person, der ikke er bange for at løse opgaver udenfor sit kerneområde.

• En person, der har kendskab til myndighedsarbejde.

• En person som ikke er bange for at tage en beslutning.

Det som driver mig.

• At se at det arbejde som jeg udføre gør en forskel, i et hold, i et projekt eller i et samfund.

• At jeg i slutningen af en dag kan sige at jeg har været min løn værd.

• At jeg lære noget nyt hver dag, om mig selv, og nye metoder, og om nye teknologier.

Mine styrker.

• Hurtig til at lærer ny viden.

• God til at se det element, eller de elementer, der ikke passer ind i det store billede.

• God til at koble viden fra forskellige kilder, til brugbare viden.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. Merc. SCM
10
5

Historik:

Direktør i Codan Forsikring, B2B salgsleder, bestyrelsesmedlem, ejer af onlinevirksomheden DinArv.

Ledelse:

Jeg leder medarbejdere gennem motivation og klar kommunikation af organisatorisk retning.

Mine medarbejdere følger mig og stoler på mig, bl.a. fordi planer er gennemarbejdet og kulturbærere kontinuerligt involveres i udvalgte beslutningsprocesser. Hertil kommer mit store drive og energi samt min "Can Do" attitude, der smitter af på medarbejderne. Alt kan lade sig gøre, vi skal bare finde vejen.

Personlighed:

Struktureret og effektivt arbejdende med stærkt fokus på opnåelse af målbare resultater. Leverancer kommer til tiden, i en forventningsafstemt kvalitet.

Venlig Hilsen

Jørgen Koch

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand Oecon
28
24

Historik:

- Generel ledelse med forretningsfokus

- Lifescience og IT

- Administrerende Direktør, Business Unit Director, Sales Manager, CFO

Forvent:

- Fokus på forretning og resultater

- Forandringsledelse, opstart, turn-around

- Analytisk, struktureret og faktadrevet tilgang

- Opbygning af teams, udvikling af teams og individer

- Skabe læringsbaseret vinderkultur

- Værktøjer fra salg, marketing, finance, admin, IT, HR

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Master of Science in Engineering
16
12

Highly accomplishment within international business management. Excellent business acumen skills and a proven ability to lead multicultural organisations through turnaround, expansion and realignment situations. Consistent track record of delivering impressive results in growth, revenue, operational performance, and profitability.

My career has provided me with a broad experience with strategy development, implementation as well as business development, across the value chain of a company, in the drivers which makes companies profitable.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ingeniør
30
26

Highly accomplished sales director with executive experience. Proven ability to produce complete vision and strategy plans for future business development, develop the licensees’ market, and negotiate large size contracts. Business-savvy proactive leader with comprehensive skills in monitoring emerging markets, increasing sales and market share, P&L management, and business operations. Outstanding motivation and communications skills.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Ingeniør
30
25

Highly accomplished sales director with executive experience of over 25 years in sales and promotion in the energy and maritime sectors. Proven ability to produce complete vision and strategy plans for future business development, develop the licensees’ market, and negotiate large size contracts. Business-savvy proactive leader with comprehensive skills in monitoring emerging markets, increasing sales and market share, P&L management, and business operations. Outstanding motivation and communications skills. Multi-lingual, with Danish as mother language, fluent in English and Swedish, and conversational in German.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Technical and Buisness
18
12

Hi

My name is Philip Island. Husband to Katinka and father of 3 children. I am a very driven person who lives my life with the mission that this is my chance to make sure that it is a happy, exciting and fulfilling life, both for me and the people around me. Ridiculously interested in football.

Professionally I have always been competitive and that has driven me to constantly challenge and improve myself.

I have consistently delivered positive results in all my positions. The last 4 years working with own P&L with successful results on EBITDA level.

Sales processes, sales strategy and business development is key factors for me for creating a successful culture. Change Management and seeing opportunities is where I have been able to create my success from.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
cand. merc
27
25

Hermed fremsendes CV idet jeg søger nye professionelle udfordringer.

Jeg søger en stilling som adm. direktør for mindre dansk virksomhed med internationale ambitioner. Alternativt COO eller divisionsdirektør i større dansk international orienteret virksomhed, eller Managing director i International virksomhed med dansk selskab (eller ønske om etablering i Danmark).

Jeg har ingen geografiske præferencer.

Jeg har præference for stilling i teknologisk orienteret virksomhed, men jeg har erfaringer fra en bred vifte af brancher, og har som udgangspunkt ikke fravalgt nogle specifikke brancher. Det er den specifikke forretningsmæssige udfordring der driver mig.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Miljøkemiker
30
15

Helhedsorienteret, fokuseret, arbejder bedst med flad struktur. Er lydhør og ikke bange for at afprøve ting. Hurtigopfattende og gennemskuer hurtigt komplekse situationer eller udfordringer.

Har arbejdet som Country Manager/Administrerende Direktør de sidste 13 år, været bestyrelsesmedlem i et polsk selskab i 6 år.

Været selvstændig og er pligtopfyldende.

Positiv, har humor og bruger den i min ledelse både i forhold til ansatte men også kunder og leverandører.

Har haft frivillig orlov for at udleve nogle drømme og mål, og er nu klar til nye udfordringer.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Markedsførringsøkonom
10
3

Hej

Jeg er en aktiv ung mand på snart 27 som dyrker styrketræning spiller og dømmer fodbold, samt er meget udadvendt som person.

Den kommende virksomhed kan forvente en mand med en nysgerrig tilgang til nye ting. En proaktiv adfærd, som er med til at skabe gode kunderelationer, men samtidig også bidrager meget til det sociale på arbejdspladsen.

Jeg fylder meget i et rum, og mit gode humør smitter af på andre.

Det jeg kan bidrage med til jeres virksomhed er:

* Proaktiv adfærd.

* Opsøgende og tager ikke et nej for et nej.

* Social og meget udadvendt anlagt.

* God til at sætte sig i kunden sted.

* Erfaring med intern og eksternt salg.

* Dygtig kommunikator både skriftligt og mundtligt.

Ser frem til jeres henvendelse.

Mvh Sebastian Petersen

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Detail og mini MBA
0
0

Hej Holmgaard Management,

jeg ønsker at gå til NeXT Level indenfor Detail og Retail. Jobbet jeg er på udkig efter er Salgschef, Regionschef, Head of Retail eller lignende.

Brancherne kan være Skønhed, tøj, sko, dagligvare, isenkram, sport, eller andet der peger i den retning.

Jeg vil også kunne være mobil til et job i Norge eller Sverige.

Det er vigtigt, at jobbet indeholder områder som drift, HR eller ledelse af mange medarbejdere. Ikke nødvendigvis alle tre, men det er disse områder jeg er stærk til og helst vil arbejde med.

Jeg glæder mig til at høre fra Jer.

Jan C.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. Merc.
13
4

Head of the commercial parking business unit in Copenhagen Airport since 2012. I have a strong analytical background, that combined with sharp business acumen and deep customer understanding enables me to quickly execute on decisions and ensure that products and business areas are profit successes. I quickly understand complex situations and manage to balance the level of analysis and gut feeling to quickly take decisions and execute upon them. I am an outgoing manager who develops loyal employees through empowerment, delegation and clear KPI’s, My employees’ delivers results evident on both top and bottom line and has a high job satisfaction scorer. I am use to manage employees in an dynamic environment with ambitious targets and high demands and always thrive to utilize on the teams synergy to ensure the best results,

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Merkonom Markedsføring
40
5

Har som KAM arbejdet med B2B salg og salgsledelse for flere internationale virksomheder indenfor Packaging og Chemicals. Har overtaget flere nødlidende ansvarsområder, som jeg har udviklet til gode resultater med nogle af de største aktører på det nordiske marked som kunder.

Har endvidere haft ledelsesansvar for mindre lokale afdelinger, herunder overordnet ansvar for lagerstyring og indkøb.

Har deltaget i strategiarbejde på koncern niveau.

Skaber profitable langsigtede relationer internt og eksternt.

Har både analytiske og empatiske evner samt en veludviklet humoristisk sans, der gør mig respekteret af kunder, kollegaer, ledelse og samarbejdspartnere i øvrigt.

Min næste virksomhed kan forvente en loyal, troværdig og hårdt arbejdende medarbejder, der har fokus på resultatopnåelse i samarbejde med gode kollegaer.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Civilingeniør (K)
30
23

Har solid ledelseserfaring indenfor pharma/biotech "operations" samt generel ledelse. Ser virksomhedens drift I et forretningsmæssigt perspektiv.

Har god erfaring på tværs af lande og kulturer, personligt og ledelsesmæssigt, - indgår meget gerne i international sammenhæng.

Tilbyder ledelseserfaring, herunder forandrings-processer, fra kvalitetskrævende branche. Uddelegerende, motiverende, og troværdig med gode evner for kontakt på tværs af organisations niveauer.

Åbenhed og forståelse for kulturforskelle.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Civilingeniør - Materialeteknologi
14
8

Har i gennem de seneste 10 år været på samme arbejdsplads hvor jeg har beskæftiget mig indenfor salg og rådgivning af tekniske produkter. Både som salgsingeniør og som afdelingsleder.

Søger nye udfordringer hvor jeg fortsat kan udvikle mig som leder. Gerne indenfor teknikområdet men er åben for andre udfordringer.

Som person sætter jeg pris på udfordringer og drives af succes. Jeg er handlekraftig og resultatorienteret og har en analytisk tilgang til opgaverne og kan holde mange bolde i luften.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. merc. i afsætning
37
20

Har i adskillige år beskæftiget mig med marketing, kommunikation og ledelse. Senest også salg og kundeservice. Har flere gange opbygget og organiseret marketing og kommunikationsafdelinger og lykkedes godt med at motivere teams og skabe resultater. Den analytiske, datatunge og strategiske del favner jeg men også den pragmatiske dagligdag. Jeg drives af at indfri ambitiøse mål og skabe sammenhæng på tværs og stræber efter at levere gennemtænkte løsninger baseret på stor faglighed og kvalitet. Min næste virksomhed kan forvente en dedikeret ildsjæl. En samvittighedsfuld, resultatorienteret og arbejdsom person, der trives med store forventninger og tillidsbaseret samarbejde. Jeg forstår at sætte retningen men er samtidig nærværende og inddrager andre og deres bidrag i udviklings- og beslutningsprocesser.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.merc. International Business
10
3

Har de seneste 8 år ydet rådgivning til danske virksomheder omkring eksport og internationalisering, primært med sparring til ejerledere og CEO's. Har hjulpet flere hundrede virksomheder med deres internationale strategi og eksekvering på mange forskelligartede markeder over hele verden. Virksomheder vil i mig få en dedikeret ressource med øje for både det strategiske og det operationelle i forretningsudvikling. Mit kendskab til og respekt for fremmede kulturer gør mig til en oplagt døråbner og netværker der kan bane vejen for international succes.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
HD-O
20
15

Har bevidst truffet karrierevej, hvor jeg har dyrket de kommercielle fagområder (salg, marketing, indkøb, produktudvikling) og været eksponeret imod mange lande i verden og virksomheder af forskellig type og størrelse. Dette har jeg gjort, fordi jeg nyder kompleksitet og trives i internationale sammenhænge. Jeg er motiveret at ansvaret for helheder. Jeg er en god personaleleder, der formår at skabe fremdrift ved at sætte en retning og engagere medarbejderne. Drømmen er en karriere som CEO. Og nu er jeg moden til mit første CEO job i en mindre virksomhed fra eksempelvis textil branchen/living/FMCG. Som kandidat til mit første CEO job konkurrerer jeg også på "pris". Alternativt søger jeg en bred kommerciel rolle i en mellemstor/stor virksomhed. I begge tilfælde en virksomhed med mulighed for bopæl i KBH.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Master in international technology management
6
4

har arbejdet med forandringsledelse i strategi, forretnings udvikling og forandrings processer projekter. generelt i store internationale virksomheder.

vil gerne udvikle mine ledelses egenskaber og/eller blive konsulent. kunne godt tænke mig at arbejde i nogle lidt mindre/mellem virksomheder, eller hvor organisations strukturen og kulturen er mere til den flade side

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Erhvervsfaglig - Kontor
29
17

Handlekraftig, innovativ og empatisk leder med en bred erfaring inden for daglig drift, samt strategisk og taktisk ledelse. 17 års erfaring som leder, heraf de seneste 12 år som leder for ledere. Resultatorienteret og stærk indenfor forandringsledelse. Visionær og holistisk tilgang og bred erfaring i udvikling af strategier, forretningsplaner og målstyringsredskaber. Stort fokus på kundetilfredshed, reduktion af omkostninger, proces optimering, samt samarbejde på tværs af organisationer. Entusiastisk, positiv, værdibaseret og involverende personaleleder. Har igennem mange år, med succes, forestået rekruttering af egne nye medarbejdere, herunder søgning, screening, udvælgelse, test og onbording. Har de seneste to år coachet og trænet nye ledere i diverse ledelsesværktøjer.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand.merc.
19
6

Goddag

Jeg tillader mig hermed at fremsende mit dansk- og engelsksprogede cv til jeres kandidatdatabase. I min videre karriere er jeg på udkig efter en Head of Marketing eller Chief Marketing Officer-stilling.

Som person er jeg drevet af kreativ forretningsudvikling, digital transformation og high performance-ledelse.

Med venlig hilsen

Holger Wilcks

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledelse
30
25

Gennem årene har jeg fået stor erfaring med mange områder, men mine væsentligste styrker ligger inden for :

• Ledelse ikke mindst forandringsledelse

• Organisationsudvikling herunder etablering og drift af organisationer med udgangspunkt i kunder/brugernes behov, selvbærende team, målstyring, definere og have (service)kultur i organisationen, fokus på medarbejdertilfredshed m.v.

• Strategiarbejde

• Etablering og drift af administrative enheder/Shared Service Centre herunder arbejde med at have én fælles kultur, benchmarking, optimering af processer ved at anvende lean og IT-understøttelse

• HR-administration og udvikling

• Kommunikation

• Projektledelse og

• Arbejdsmiljø.

I mit ledelsesarbejde ligger jeg meget vægt på

• dialog/kommunikation

• involvering og

• medarbejdere og chefers trivsel.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Scient. Pol
20
10

Gennem otte år har jeg som selvstændig leveret ydelser inden for telesalgsledelse og telemarketing aktiviteter. Som person er jeg resultatorienteret og vedholdende. Jeg er selvmotiverende, har gå-på-mod og lader mig ikke slå ud af modgang. Jeg arbejder systematisk og struktureret og har skabt gode resultater gennem målrettet og handlingsorienteret indsats med fokus på både kort- og langsigtede mål.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HD(O) - Strategisk ledelse og virksomhedsudvikling samt Finansøkonom
21
10

Gennem flere år har jeg arbejdet som udviklings konsulent og projektleder på mange forskelligartede projekter. Både erhvervsmæssigt og i fritiden gennem diverse foreninger. Jeg har primært beskæftiget mig med analyse, strategi og udvikling, men også i et vist omfang med optimering og effektivisering af arbejdsgange og processer, også digitalt.

Jeg har haft muligheden for at arbejde med store og komplekse internationale projekter. Mit mål er, at finde et arbejde, hvor jeg kan bidrage med mine erfaringer i en virksomhed, der er visionær, under udvikling og faglig ambitiøs. Jeg har tidligere haft en del projektansættelser, men det er mit mål, at mit næste job skal indeholde mere langsigtede karriere muligheder. Min hustru og jeg er i øvrigt mobile, idet vi ikke har børn at tage hensyn til.

Specifikt vil jeg gerne arbejde med strategi

5. september 2017
Søger Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Produktionsingeniør
10
0

Gennem flere år har jeg arbejdet som international projektleder med fokus på forandringsledelse og organisations modenhed. Derudover har jeg arbejdet med strategi og været ansvarlig for ledelsestræning indenfor globale teams. Jeg har været udstationeret i Sverige, samt arbejdet i hele Norden. Jeg har startet Operational exellence op i Lithauen. Jeg har altid præsteret i toppen af mine piers, både på projekterne, forandringen samt resultaterne, altid med fokus på forankring og forståelse, for at sikre bedst mulige resultat på den lange bane.

I kan forvente at jeg har fokus på helheden af værdikæden, for at sikre bedst muligt resultat. Mit fokus ligger altid på at ledere og medarbejdere sammen er nøglen til succes. Hvis de forstår og er aktive i udviklingen/forandringen er det også langt mere sandsynligt at de tager ejerskab.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
HF
29
22

Fra 1983 til 2017 har jeg bl.a. som CFO og afdelingschef, arbejdet i vækstvirksomheder, hvor jeg har været medansvarlig for udformning af vision og mission, samt den konkrete vækststrategi for virksomhederne. I dette regi har jeg haft fokus på ledelse, forretningsudvikling, økonomi, personaleledelse og administration, samt IT – med et særligt øje for digitalisering af processer.

Som leder er jeg synlig, anerkendende, og går gerne forrest og viser vejen. Jeg tænker innovativt, og arbejder altid henimod at medinddrage mine medarbejdere, således at de gerne selv finder løsninger, og dermed oplever at blive hørt og gjort medansvarlige.

I mit fremtidige virke ønsker jeg at hjælpe virksomheder med at skabe en effektiv organisation via strategi og forretningsudvikling med fokus på processer og ledelse – branchen er jeg åben overfor.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Cand. Merc.
13
11

Foruden almen drift har jeg i min karriere i høj grad beskæftiget mig med organisatoriske og strukturelle turnarounds samt opnåelse af ambitiøse vækstmål, og har gode referencer med mig fra alle niveauer af de virksomheder, jeg har arbejdet for, samt fra kunder og leverandører.

Jeg har erfaring fra FMCG, Consumer Goods og Luxury segmentet, men føler mig ikke umiddelbart begrænset til disse.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. merc. aud.
31
22

Forretnings- og udviklingsorienteret CFO med brede kompetencer indenfor strategisk udvikling, organisatorisk udvikling/Change management/turn around, økonomistyring/controlling, rapportering, afregning BTC, projektstyring, IT drift/udvikling, lager/logistik, Facility management, salgslededelse og Human Ressource Management.

Jeg er samarbejdsorienteret, delegerende og motiverende som ledertype. Jeg anvender både min naturlige nysgerrighed, forretningssans og fakta fra tallene for at optimere driften, udfordre driften og sikre kontinuerlig udvikling.

Min næste virksomhed får en stærk helhedsorienteret medspiller, som vil være med til at sætte dagsorden.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Flersproglig-strategisk kommunikation
0
0

Flersproglig-strategisk kommunikation er i mit DNA. Jeg er en stærk kommunikatør med international erfaring i koordinering, projektstyring, tværfaglig kommunikation, marketing, salgsstrategier, kundeservice og kundetilvækst. Jeg har arbejdet i forskellige brancher. Det har gjort mig til en alsidig, fleksibel medarbejder og givet mig en god virksomhedsforståelse. Som person er jeg en dynamisk problemløser, som ikke mister overblikket under pres. Jeg søger ansættelse der, hvor mine kompetencer bringes i spil og samarbejdet mellem kollegaer skaber resultater.

Min arbejdsgiver og kollegaer kan forvente af mig, at jeg lægger vægt på samarbejde, struktur, effektivitet, målrettet opgaveløsning og fleksibilitet

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
HA/Civil Økonom
24
20

Experienced, national/international FMCG/CPG executive, leading as SVP, VP, CEO, MD, GM, Business Group or Unit responsibility, board positions, available for new opportunities and challenges. Authentic, communicative, transparent leadership and commercial drive. Behaviour:

Getting the job done, also as a team player

Take the lead and walk the talk

”Attention to detail” based on true interest

Strong, authentic personal drive

Open door policy and strong communicator

Find it easy to “use” the organisation and get them to work for me (stakeholder creation)

Find it easy to create trust, and make strong use of networking, political contacts

Strong adaption to the situation and adapt to different cultures

5. september 2017
Fast stilling
Ja
Datalog
20
18

Experienced IT entrepreneur and CTO that has successfully grown two software companies from a handful of people into professional and profitable software vendors targeting a global market and having offices all over the globe.

I am passionate about building great companies based on great software, contributing directly and proactively by recruiting and training the best people, architecting a scalable and secure platform capable of sustaining future growth, improving developer productivity by tailoring and implementing best practices in software development, teaming up with the best partners and customers, and working hands-on with top management to solve most-urgent business needs.

5. september 2017
Fast stilling
Ja
KEMIINGENIØR
20
15

Experienced Director/Manager with full P&L responsibility and a demonstrated history of working in the pharmaceuticals, food supplement, feed and agriculture industry. Strong project management professional with a holistic approach. Skilled management and senior advisor competences within GMP, QA/QC, Regulatory Affairs, Portfolio, BD, IP rights, amongst others.

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Cand. Merc Strategi/Afsætning
25
21

Experienced CEO/SVP with a passion for sustainable growth and Leadership

5. september 2017
Søger både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Bsc Engineering
30
25

Experience from medium and large Danish and international production/service companies as responsible for production and supply chain. Implemented several outsourcing projects in Europe and Far East. Worked more than a year as interim in a large international company. Fast in understanding new organizations and challenges and used to navigate in different cultures and create good results fast.