Database til interim og fastansættelse

Søg blandt mere end 5000 velkvalificeret ledere og specialister, eller ring og få del i vores interne database og netværk som er opbygget gennem mange år i branchen.

Søg efter ny CxO, leder eller specialist her - Klar til fastansættelse og interim.

Database for C-level | Søg topleder gratis

Det er bekendt at mere end 75 % af alle ledige stillinger aldrig bliver offentliggjort via annoncering, men besættes via headhunting og netværk eller databaser som denne.

80% er i beskæftigelse

Nedenfor finder du nogle af vores mange karrierekandidater til både faste og interim stillinger. De er alle anonyme, idet ca. 80 % er i beskæftigelse og nu parat til et karriereskift. Kandidaterne søger Interim (midlertidige) og/eller faste stillinger, samt bestyrelsesposter.

Søg på fx CEO

Du kan søge på fx CEO, CTO, CFO, COO, produktchef eller lign. Det er hurtigst at bruge søgefeltet.

Når du har fundet én eller flere kandidater, som jeres virksomhed finder interessante, så udfyld formularen under tabellen og husk at angive ID-nummer/ID-numre. Herefter kontakter vi dig for nærmere præsentation. Finder du ikke den kandidat du søger, har vi tillige en intern database og et betydeligt netværk såvel nationalt som internationalt.

No cure no pay

Det er gratis at screene, matche og kontakte kandidater via Holmgaard Management. Vælger I at fastansætte en kandidat fra databasen er prisen kun kr. 19.900,00. Vælger i interim ansættelse afregnes på time/dag/mdr. basis. Bemærk, at vi også har en intern database med flere tusinde kandidater, som dog ikke ønsker at være offentligt eksponeret.

Kontakt os på "Kontakt" eller 7026 6144 for yderligere dialog.

8. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Indkøbschef
Merkonom - regnskab
38
20
Indkøbschef, Strategisk indkøb

Solid, erfaren og dynamisk Indkøbschef med mere end 20 års erfaring indenfor ledelse af  indkøbsafdeling erhvervet ifm. jobs indenfor større internationale indkøbsorganisationer.

 

 • Ledelse af strategisk og taktisk indkøbsafdeling indenfor forskellige produktsegmenter
 • Ledelse af globale strategiske indkøbsprojekter indenfor teknisk og industriel indkøb
 • Udarbejdelse af RFQ og udbudsmateriale til leverandører på national og global plan
 • Forhandling, leverandørudvælgelse samt udformning af juridisk bindende kontrakter
 • Implementering af samhandelskontrakter med leverandører på national og global plan
 • Leverandørsegmentering og måling af leverandørperformance (Service Level Agreement)
 • Operationelt ”hands on” indkøb af materialer, tekniske produkter og serviceydelser
 • Outsourcing af ydelser og Facility Mangement opgaver på national og global plan (Asien)

 

Bred erfaring med løsningsorienteret indkøb, stakeholder management, kontraktforhandling, Supply Chain Management og efterfølgende implementering af kommercielle samhandels-aftaler på global plan for at udnytte koncernmæssige synergier.

 

En tillidsskabende Indkøber der evner at opbygge langvarige relationer både internt og eksternt. Med en stærk kommerciel baggrund og særdeles gode forhandlingsevner fokuserer jeg på at opnå mine mål, skabe resultater og værdi samt motivere mennesker omkring mig.

 

Jeg er en udpræget teamplayer og går forrest når det gælder og viser det gode eksempel. Jeg motiveres og inspireres af at omgive mig med dygtige mennesker.

 

Som en struktureret og empatisk Indkøbschef med fremragende evner til at kommunikere på alle niveauer formår jeg at samle organisationen og få andre kolleger med.  Jeg besidder et stærkt indkøbsgen og stortrives ved at arbejde med nye udfordringer, gerne i samarbejdeb med dygtige kolleger.

 

Jeg har baglandet på plads, hvilket betyder at jeg er fleksibel og omstillingsparat og er klar til at afprøve alle facetter indenfor indkøb og procurement.

 

Gennem min karriere har jeg været vant til en del rejseaktivitet.

7. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
cand.scient.soc
27
18
COO, CMO, CEO

Passioneret ildsjæl med +18års ledererfaring. Bred og dyb erfaring med Digitalisering og Marketing samt Product Management og design. Indgående branchekendskab fra Pharma (medical devices), Tele, Energi og Livsstilsprodukter.
Hos Coloplast, ansvarlig for strategi- og digital udvikling, samt implementering og it-governance af virksomhedens webplatform i 47 lande. Hos Ørsted (DONG Energy),  overordnet marketingansvarlig samt ansvarlig for udvikling og implementering af en digital  ”sales through service” strategi, inkl. back-end integration af CMS, CRM og ERP.

Desuden indgående erfaring fra TDC/YouSee, Republica og som selvstændig med design og product management samt advertising – herunder udvikling og lancering af Irma-strategien ”Hverdagspriser til byens livsnydere” samt en af TDC Mobils til dato mest succesfulde produktlanceringer (MobilTid).

6. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Revisor (5 års erfaring)
Regnskab og økonomi (stud.cand.merc.aud.)
5
2
Projektledelse, økonomi

Jeg er ikke den ”typiske” profil på en revisor. Jeg vil karakterisere mig selv, som en yderst udadvendt, hjælpsom og smilende pige, med en positiv og målrettet indstilling i alle mine beskæftigelser. Jeg er vant til at arbejde både med og omkring mennesker, selvstændigt og i teams. Jeg engagere mig i alt hvad jeg foretager mig og kan godt lide at være en del af fællesskabet.

Jeg er vant til at have ansvar og god til at holde hovedet koldt i pressede situationer, samt god til at have mange bolde i luften på samme tid. Jeg elsker at blive stillet over for nye udfordringer, samt arbejde i et miljø omgivet af mennesker. Jeg elsker at arbejde på nye projekter og sætter pris på en alsidig hverdag.

 

6. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Salgschef
Kandidat Life Science
30
8
Salgschef

Resultatskabende sælger og relationsskaber

Jeg åbner døre, lytter, identificerer behov og sælger koncepter og løsninger. Jeg er særdeles målbevidst og flittig i forhold til at nå resultater. Gennem empati, ansvarlighed og overholdelse af aftaler skaber jeg værdi.

Jeg har stor erfaring i opbygning og vedligehold af partnerkanaler.

Jeg har opbygget markeder og har solgt løsninger til store virksomheder som Tulip, Danfoss, Arla, Superfos samt offentlige institutioner og sygehuse.

I løbet af første halvår af 2018 lukkede jeg 25 ordrer med cloudbaserede løsninger til mindre virksomheder.

5. marts 2019
Fast stilling
Nej
CEO
Master
14
12
CEO, CSO, COO

Resultatsskabende CEO.

 

Mange taler om de unikke resultater de har skabt, men sandheden er, at kun få har den drivkraft, det eksekverende tempo og den metodiske tilgang jeg besidder.

 

Hvordan jeg det? Som Salgsdirektør i Telenor byggede jeg en ny salgskanal, der idag udgør 43% af virksomhedens omsætning, og som var ikke-eksisterende da jeg kom til. I SalesPartners har jeg på 4 år etableret virksomheden og bygget en organisation med 350 ansatte, der idag er Danmarks største call center.

 

5. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CFO
HD regnskabsvæsen og økonomistyring
37
33
CEO , CFO

Erfaren forretnings- og resultatorienteret CFO med dyb indsigt i hele værdikæden og fokus på eksekvering og digitalisering.

Økonomistyring på hele det økonomiske virkefelt herunder styring af internationale datterselskaber.

Lederkompetencer på højt niveau dokumenteret i mange sammenhænge med evner til at både at være kaptajn på broen med overblik og strategi, men også kan bidrag i dialog om detaljer i maskinrummet.

Jeg skaber resultater gennem tillidsbaseret ledelse på et fundament af stærke værdier med fokus på kommunikation.

4. marts 2019
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Selvstendig konsulent
Gymnasial
30
20
4. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Group finance Manager
Cand.merc.aud
19
12
CFO, Finance Director eller tilsvarende

Med en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.merc.aud har jeg gennem årene oparbejdet stærke kompetencer inden for regnskab og økonomi i internationale virksomheder, hvor jeg har varetaget en bred vifte af opgaver og løbende har haft fokus på at udvikle, implementere og optimere processer. Jeg har mangeårig erfaring som leder og også som specialist. Jeg har en udpræget forretningsforståelse er resultatorienteret og har drevet projekter, der har betydet effektive forretningsgange og besparelser.

 

Som leder er jeg inddragende, ligefrem og ser det som min vigtigste opgave at udvikle medarbejdere samt bidrage til at skabe et sjovt og spændende arbejdsklima.

4. marts 2019
Fast stilling
Ja
Partner
Bachelor som ingeniør og HD
25
15
CEO, CIO, COO

Jeg har gennem de seneste 25 år opbygget en solid og bred erfaring med ledende stillinger i store danske og internationale virksomheder. Mit fokus har gennemgående været på Ledelse, Salg, Consulting, Teknologi og Forretningsudvikling.

 Jeg har tidligere været del at en international organisation hos Siemens, Lucent Technologies, Telia, PA Consulting, Capgemini og Devoteam.

 Jeg har gennem årene haft omfattende aktivitet på opbygning af nye forretningsområder, etablering af virksomheder med dertil hørende rekruttering af nøglepersoner og udvikling af medarbejder kompetencer. Jeg har beskæftiget mig med salg, rådgivning, teknologi, forretningsudvikling, turn around, innovation, konceptudvikling, effektivisering, omkostningsreduktion, implementering af vækst strategier og virksomhedsopkøb.

1. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ceo
Diplom i ledelse
30
12
Ceo, cso, coo

Ansøgning
#disruptive#it#fintech#ledelse#strategi#operations#compliance#salg#digitalmarkedsføring#payments#
Jeg er en yngre og meget målrettet mand på 46 år der igennem en årrække arbejdet med ledelse indenfor fintech, hvilket har givet mig en stor indsigt på et kommercielt og teknisk niveau. De sidste 27 år har budt på job som selvstændig erhvervsdrivende, interim management, herunder procesledelse og strategi, til mindre IT-virksomheder med 15-20 ansatte, samt været ansat i større banker.
Jeg er som person lærenem, innovativ og meget målrettet i alt hvad jeg foretager mig. Jeg har altid prioriteret at være ”hands on” på alle processer, så jeg havde et konkret kendskab og forståelse af virksomhedens produkter og løsninger. Jeg tilegner mig hurtig viden på nye områder og har let ved at sætte mig i både kundens og virksomhedens sted. Jeg er loyal, troværdig og handledygtig i alt hvad jeg foretager mig.
Igennem min nuværende karrierer har jeg arbejdet og boet i Schweiz, været selvstændig og har arbejdet i større banker og IT-firmaer.
Min nuværende situation er at jeg er i gang med at afvikle min virksomhed og stopper i løbet af december måned, hvor virksomheden helt overdrages til en investor.
Min fritid deler jeg med min samlever og vores fælles børn. Jeg spiller golf, når arbejdet tillader det og er desuden aktiv i diverse netværksorgansationer herunder tidligere medlem Round Table i Herlev og nu medlem af Ex-Table DK. Jeg deltager ligeledes i andre erhvervsnetværk for at pleje mine personlige og professionelle relationer nationalt og internationalt.
Såfremt ovenstående ansøgning og kompetencer har vakt en interesse, vil jeg rigtig gerne uddybe min ansøgning på et møde i nær fremtid.
Ser frem til at modtage jeres feedback

28. februar 2019
Fast stilling
Nej
Markedschef
Mini MBA
19
6

Trænger til et nyt eventyr efter snart 10 år hos Discovery i DK.

 

28. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO, CPO
HD SCM og HR R
22
13
COO

Jeg er en kandidat, som er på vej til et nyt job indenfor ledelse af et større team eller en business unit med fokus på kundeservice, operationelle processer og effektivitet. Jeg kommer med en bred erfaring fra flere brancher (Transport, Hotel, Catering, Service, Ejendomsdrift og Assistance). Jeg har 13 års erfaring med ledelse af store operationelle teams (op til 250 medarbejdere) inklusiv ledelse af mellemledere og fjernledelse. Jeg er særdeles erfaren i et analysere og tilpasse operationelle og administrative processer og omkostninger. Specialist indenfor ledelse af teams med behov for effektivisering, procesoptimering, forandringer og organisationer med behov for at øge kundefokus. 

 

 

28. februar 2019
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
CEO/COO/CVO/CINO
Cand. Pæd. Psyk.
10
8
CINO, CVO, CEO, COO

Jeg er en ud-af boxen tænkende udvikler med speciale i optimeringsstrategier for det psykiske arbejdsmiljø med henblik for at øge trivsel og produktivitet. Jeg har både arbejdet med HR-udviklingsstrategiske opgaver såvel som topledelsesstrategisk coaching. Ydermere som procesfacilitator på medarbejderniveauet. Mit specialefelt er stress. Desuden er jeg certificeret Human Developers coach: http://www.humandevelopers.com/

En af mine største forcer er at jeg spotter muligheder for utraditionelle løsninger på tværs af organisationen. Desuden har jeg altid win-win-win outputs for øje.

Jeg er en præstationsorienteret empatisk og "IQ-ramt" ildsjæl.

28. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
Civil Ing. Mek/Prod
20
17
CEO COO

20 års erfaring i operations - primært produktion og Supply chain.

10 År i direktionen hos FOSS A/S med stor erfaring i strategiudvikling og -eksekvering, global- og distanceledelse, lean transformation, gennemsigtighed, medarbejder tilfredshed og stærke økonomiske resultater.

28. februar 2019
Fast stilling
Nej
VP
B.Sc., IT Engineering
18
9
COO, CSO, Director, VP

I am a proactive and strong commercial and people manager. My experience comes from all aspects of managing and selling successful IT consultancy services as well as standard software solutions within IT Security and API Management. I have established and grown these business areas with great financial results. This work has provided me with a thorough understanding of the mechanisms that regulate these highly competitive markets.

I have managed to create a department that is attractive to our consultants as well as to consultants from our closest partners. Thus, being able to maintain teams of experienced consultants, I have ensured stable deliveries in our consultancy business.

I have successfully implemented the sales and marketing strategy for consultancy services in Denmark and for standard software solutions internationally. The international activities were mainly focused on top 500 Europe and US companies.

My background as an IT Engineer and Software Developer enables me to engage in detailed dialogs with my clients. I understand their business and IT challenges which positions me as a trusted advisor and enables me to provide convincing Value Propositions.

My focus is on trust, quality and personal relationships. This applies to client relations as well as colleagues and partners.

My industry experience includes Financial Services, Life Sciences, Transportation and Public sector.

27. februar 2019
Fast stilling
Ja
SVP Sales, Marketing & Market Development
MBA
30
24
CEO, CCO, COO

International/Global SVP  med beviste resultater og evne til at udvikle og implementere strategiske planer.

Stor erfaring i at etablere og levere gennem high-performing teams paa tvaers af lande og regioner.

Konstante resultater paa at levere paa ambitioese, kommercielle og forretningsmaessige maal.

27. februar 2019
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
CEO
CEMS double master
10
5
COO og CEO

Jeg er resultat-drevet, samt i stand til at arbejde både meget selvstændigt og som en del af et team. God til at kommunikere på alle niveauer i en virksomhed.

Jeg har erfaring i flere forskellige industrier, hvilket har lært mig at tilegne mig ny viden effektivt.

26. februar 2019
Fast stilling
Nej
Fund Manager
Ejendomsmægler
35
15
Ejendomschef

Jeg har særlige kompetencer inden for:
• Ejendomsudvikling, herunder udvikling af lokalplaner sammen med arkitekter og kommuner,
• Projektledelse/koordinering af byggesager m.m. i samarbejde med byggeteknikere og andre interessenter,
• Erhvervslejekontrakter og entreprisekontrakter i Danmark og Sverige,
• Køb/salg/leje af erhvervsejendomme i Danmark og Sverige,
• Due Diligence i forbindelse med køb af ejendomme,
• Forurening,
• Planlov,
• Ejendomsvurdering,
• Økonomisk styring/regnskab indenfor ejendomsområdet,
• Processer fra vugge til grav indenfor ejendomsområdet.

26. februar 2019
Fast stilling
Nej
Key Account Manager
Handel & Kontor
30
6

VIL I LÆRE MIG AT KENDE....Så læs videre

Til daglig arbejder jeg som KAM indenfor bygge & anlæg. Blev udlært Kontorassistent i 90, og har i årene fra 01 til 13 primært været ansat i kontorstillinger indtil 2013 hvor jeg tog et brancheskift til kørende sælger. På trods af flere korte ansættelser, er jeg bestemt ikke nogen ”JOBLOPPE” – tværtimod er jeg en ”CHANCE RYTTER”, forstået på den måde at jeg har haft projekt ansættelser og mine stillinger er blevet nedlagt eller ændret. MEN det har åbnet mange nye døre.

Mine visioner for fremtiden, er en fast stilling fuldtidsstilling som kørende sælger indenfor bygge og anlæg (gerne relaterede brancher – dog ikke telemarketing)), da jeg brænder for salg og gode relationer. Alternativ kunne det også være en stilling som kundeservicemedarbejder, med ude kørende opgaver.

25. februar 2019
Fast stilling
Nej
Head of Shipping
Shipping & Logistics
8
4
Leadership within logistics, shipping, trade compliance, administration

My professional background focuses on taking on leadership within supply chain and logistics, export control & trade compliance as well as continuous improvement and process optimisation. I have international experience from working in a multinational company for +8 years and from being stationed in Shanghai for 2.5 years. I thrive in an international environment with constant changes, where I can contribute with structure and new ideas as well as strong leadership and interpersonal skills

25. februar 2019
Fast stilling
Nej
CHRO
eMBA
19
10

I have successfully architected, executed and delivered business and people strategies in domestic and international companies in more than 20 countries, since 2008.

Working mainly in growth environments, participating as an executive, operational manager or external consultant, I have documented results with:
• Effective strategy execution
• Build performance management frameworks
• Designing organizations for scale
• Performance management and incentivize behavior that secures execution on short and long-term business strategies
• Global talent acqusition strategies and execution
• Develop and run 360 degrees HR services
• Culture development and deployment
• Management and leadership
• Sales

25. februar 2019
Fast stilling
Nej
COO
MBA, MPO
33
15
CEO, COO

Erfaren supply chain direktør med god forretningsforståelse og et kommercielt mindset. Ledelseserfaring fra førende mærkevarevirksomheder indenfor FMCG industrier i nationale såvel som internationale stillinger. Skaber resultater gennem organisationsudvikling, værditilvækst og omkostningsfokus. Strategisk og analytisk med stærk fokus på eksekvering. Erfaring i turnarounds og organisationsudvikling gennem lederskab, engagement i mennesker og kulturændringer. Ansvar for hele forsyningskæden inklusive adskillige fabrikker gennem 10 år, heraf 5 som direktør i en kompleks matrixorganisation.

25. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Handel, Merkonom, Insead, IMD
30
25
CEO

Resultat skabende entreprenør, der er synlig kultur bærer på alle niveauer og steder i organisationen.

Motiverende og inspirerende problemløser, der både strategisk og operationel, får organisationen på den ønskede rejse.

Har en motiverende og involverende ledelses stil og kommunikerer åbent og synligt i hele organisationen.

Skaber resultaterne gennem en sammentømret organisation, med fokus på performance og høj medarbejder- og kunde tilfredshed.

Multi-channel, BtC og BtB erfaring i forskellige ejerskaber i de Nordiske lande.

24. februar 2019
Fast stilling
Ja
CEO, COO, Sales Director, Regional Sales Director
Bachelor (CCI)
17
8

As an expert in sales management and team leading, I lay emphasis on constant improvement and innovation. With the ability to detect optimization potentials to achieve excellent standards, I ensure an optimal process flow, utilizing my out-of-the-box-approach and outstanding decision making abilities. Possesses knowledge in building and maintaining good relations and clear communication channels between company, customers and external partners. I have strong business qualifications with an outstanding track record of more than 9 years of hands-on experience in sales, strategic planning, business development and customer service. Able to quickly adapt to new industries.

24. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Sales Manager, Salgschef, Head of Sales
Kommerciel
20
16
#CSO, #COO, #CEO, #Salgsdirektør, #Head of sales, #Management konsulent

Personligt er jeg en profil der er selvkørende, meget udadvendt, eksekverende, stædig, opfindsom, nysgerrig og nærværende for organisationen, stakeholders samt forretningspartnere.

Key takeaways:

• Har transformeret flere afdelinger til andet setup med stor succes uden at gå på kompromis med resultaterne samt medarbejdertrivsel.

• Ved min ansættelse i nuværende organisation har jeg transformeret 5 afdelinger hvor hovedfokus altid har været ændring af kultur, optimering af arbejdsgange, ’sætte holdet’ samt forøgelse af salget.

• Sammenlægning af forskellige afdelinger med forskellige identiteter.

• Stigning af arbejdsglæden på samtlige afdelinger

• XXX mio dkk i budget - og indfriet.

23. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
eMBA, Bestyrrelses uddannelse, pharma og medical devices
30
18
CEO, COO

Hvem er jeg

Jeg har en stærkt indre drivkraft til, at gøre tingene bedre, for at udvikle, finde løsninger, for at skabe resultater.

Dette gør jeg ved følgende erfaringer:

 • Ledelse fra både det offentlige og det private erhvervsliv
 • Har været budgetansvarlig i mere end 20 år som adm. direktør og været ansvarlig for rapportering i et internationalt børsnoteret selskab
 • Igennem min karriere har det været utrolig vigtig for både mig personligt og professionelt, at udvikle men specielt kvalitetssikre i alle forretningsprocesser
 • Mange års salgs- ledelses- og bestyrelseserfaring har givet en solid kompetence i formidling og forhandlingsteknik
 • Erfaring, resultater og interesse for samarbejde med politiske organer, organisationer nationalt og internationalt, ministerier og styrelser, politiske ordfører og EU-kommissionen
 • Stort fagligt og loyalt netværk inden for det sundhedsfaglige område, advokater, PR- og marketingbureauer, IT og UX, ingeniører, men også et netværk der består af personer fra mange forskellige brancher
 • Nytænkende, løsningsorienteret og innovativ.

De sidste par år har jeg, som selvstændig fordybet mig i innovation og nytænkning inden for primært det telemedicinske område, hvor jeg har udviklet og patenteret en løsning for patienter med en kronisk sygdom.

Interpersonelle forståelse, kundeorientering

Jeg forstår de uudtalte betydninger og motivationer for andre. Jeg sætter tid og kræfter af til, at identificere og imødekomme behovene hos de enkelte kunder, kundegrupper interne såvel som eksterne.

 

22. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Management Konsulent
Produktions Ingeniør/business
25
14
CEO, CCO, Sales Director/Manager, Business Unit Director/Manager, Regional Director/Manager, Large Project Management

Objective driven international B2B sales & leadership profile with a holistic view delivering on time.

Years of experience in commercial sales- and general leadership roles from large multinational and science-based companies within the chemicals, plastic & polymers, packaging, agronomy and the engineering industries - supplying a wide range of customers in numerous business segments cross borders.

Commercially and customer focused approach with a solid track record in driving top- and bottom-line growth, to both existing and well-known customer segments, as well as developing new customers and more emerging markets.

Strong analytical skills, strategy development and in tactical maneuvering with great focus on implementation and maintaining the organization on “right curse”.

I succeed in developing objective-driven high-performance teams, with a common purpose and with a “yes we can” attitude, by creating an atmosphere of collaboration, openness and motivation.

Further, I ensure an efficient performance management culture, where roles and expectations are clear and where feedback and acknowledgment come naturally, this in combination with my skills for developing and maintaining close relationships and my genuine interest in - and empathy for others.

Profound change agent - I like to challenge and improve the existing if better ways are possible. I am inventive and innovative and have a strong focus on smooth business procedures and aligned operations.

22. februar 2019
Fast stilling
Nej
Salgsdirektør
merconom Salg og IT
30
8
C
1. april 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
M.Sc -maskiningeniør
30
20
CEO, CCO, COO

Jeg har betydelig praktisk erfaring med ledelse, strategi, vækst, lønsomhed og internationalisering – og altid haft en stærk affinitet til Salg og overordnet kommercielt ansvar. Jeg er personligt rundet af mange års internationalt arbejde med forskellige typer af kunder, leverandører, partnere, agenter og andre interessenter – og færdes derfor hjemmevant i opbygningen af forretning gennem netværk og langsigtede relationer.

 

Som leder er jeg involverende og kommunikerende i min tilgang til arbejdet; en loyal holdspiller og effektiv sparringspartner, der tager udgangspunkt i opgaven. Jeg leder gennem andre, men er samtidig en robust, selvstændig og effektiv kollega, der gerne ”går foran”, når situationen kræver det. Jeg er strategisk tænkende og arbejder systematisk og struktureret. Jeg stiller krav til mig selv og mine omgivelser; er energisk, ambitiøs og drives i det daglige af at få ”holdet” til at levere konkrete resultater.

21. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Head of Marketing
Cand.Merc
18
12
CMO, Head of Marketing, Marketing Direktør, Marketingchef, Business Development

I am a business executive with 15+ years of experience within global sales and marketing of Premium Luxury brands. I have excellent commercial insights, great analytical and strategic skills together with a thorough understanding of A&P and P&L. I am a top-level managerial executive reporting to the CEO and Board of Directors.

 

20. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
MBA Supply Chain Management
28
25
CEO, COO

A self-motivated manager with many years of experience managing all levels of supply chain and operations, including hands-on implementation of ERP systems. Strong analytical skills and effective hands-on leadership abilities with a solid history of empowering teams to solve problems and improve productivity.

Furthermore responsible for creating sustainable innovation in all companies, through co-creation with suppliers and customers to encourage a green transformative shift and lift both in the textile and industrial business.

Able to influence top-level management and board members to try innovative new strategies. Proven track record of improving ROI and driving successful turnarounds.

19. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD Afsætningsøkonomi
28
10
CEO, COO, CCO, CDO, CMO, Senior Manager

Forretningsorienteret digital leder - mangeårig erfaring med at forstå både større og mindre organisationers kommercielle digitale behov og udfordringer.

Erfaren kommunikator med flair for at etablere relationer og ved hvad der skal til for at få ”ting” til at ske i organisationer med mange interessenter.

Min kernekompetence er hurtigt at analysere og forstå komplekse problemstillinger, etablere en strategi eller plan og sikre eksekvering.

Stærk på struktur og resultatfokus med blik for både det store billede og detaljen. Min tilgang i opgaveløsningen er kommerciel, holistisk og ofte baseret på data – altid med kunden i centrum.

19. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Communication and PR Manager
Cand.merc(kom.)
6
1
Manager, Senior Manager

Engageret og kompentent marketing- og kommunikationsprofil

Jeg har 6-års erfaring med marketing og kommunikation og har erfaring med alt fra udvikling og tilrettelæggelse af stragier til eksekvering af kampagner og marketingaktiviteter.

Jeg har senest arbejdet i en række tech startups, hvor jeg har hjulpet dem med at kickstarte deres kommunikation/marketingstrategi, været lead på lancering af et nyt produkt samt implementere og eksekvere på et væld af forskellige marketingaktiviteter.

Nu er jeg på udkig efter et nyt projekt og gerne en fastansættelse.

Jeg har arbejdet med en bred vifte af discipliner, herunder PR, event planning, influencer marketing, affiliate marketing, sociale medier, paid marketing channels, e-mail marketing og copywriting. Desuden har jeg også projektledererfaring.

Du er velkommen til at kontakte mig vedr. interessante jobmuligheder.

// Rit

4. april 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CSO
Cand. Merc.
33
31
CEO, COO, CSO

Resultatorienteret leder og forretningsudvikler som med positiv energi og forståelse udvikler mennesker, organisation og forretning i den ønskede retning.

Stor erfaring med ledelse, kommunikation, salg, samarbejde og resultatskabelse.

18. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Head of Development
Ledelse
24
18
Head of, CTO, COO

I understand that strong and visible human relationships create amazing teams and extraordinary results. I drive profitable growth and operational excellence in High-Tech, Digital and FinTech companies. I integrate products and services into solutions and apply the optimal business model.

 

I have an entrepreneurial personality with an optimistic and curious mind, as well as strategic zoom along the value chain which provides a clear understanding of the ‘big picture’ and operational details. I understand both the commercial and technology driven issues from various leadership positions in and around central and operational IT Technology, Product- Management and Development functions.

 

My managerial skills include the ability to execute and deliver results within larger IT-organizations, as well as energize, inspire and drive international multi-disciplinary teams. Change agent driving innovation and improvements across the organization and end-to-end processes (and customer journeys). Commitment and courage to show the way – both internally and externally. Frequent experience in taking over new leadership roles – both for existing teams and building new teams.

 

I thrive best in complex organizations where a management style with freedom and obligation where common and clearly defined goals are practiced. I prefer to create results in close collaboration with local management and relevant business units, as well as external partners and vendors (agile or traditional) - all in a good balance and trust.

 

I am a strong communicator who assigns great importance to clear, precise and timely communication. I am commercially oriented with a focus on great end-user experience. I'm enthusiastic about the digital journey and have a good eye for tomorrow.

18. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO/CFO
HD (R)
29
20
CFO - COO

www.linkedin.com/in/carsten-bach-87b8953

Resumé

Business drevet.

Analytisk i min tilgang af opgaver.

Strategisk tænkende.

Stor erfaring med økonomistyring, månedsregnsksber/Budgetter/årsregnskab/cashflow

Stor erfaring med ledelelse

Erfaring med opbygning og styring  af projekter.

Erfaring med klargøring af aktiviteter til salg.

Faglige kompetencer

Økonomistyring

Kendskab til Nasdaq børsregler og IPO

Business drevet

Ledelse

Strategi og bestyrelsesarbejde

International salgsansvar

Ansvarlig for kontakt til myndigheder

Brancher

Projektledelse

18. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand.merc.
30
30

Omfattende international strategi og forretningsudviklingserfaring erhvervet fra ledende stillinger inkl. adm. direktør med fuld værdikæde, P / L-ansvar inden for B2B og forskellige brancher.

Ledelseserfaringen spænder fra kriseledelse/turnarounds over driftsledelse til innovations- og udviklingsledelse. Det har indbefattet en række ansættelser, der afhængig af opgavens karakter og omfang, har haft varierende længde, men hvor der gennemgående er skabt markante resultater.

Besidder særlige kompetencer indenfor international ekspansion via indgåelse af strategiske partnerskaber og alliancer, etablering af egne datterselskaber eller salg gennem forhandlere og distributører, fusioner og opkøb m.v.

Bredden i brancheerfaringen gør at jeg kan se nye muligheder og overføre viden og ”Best Practice”. Desuden gør min viden inden for digitalisering mig i stand til at udvikle og implementere nye konkurrencedygtige forretningsmodeller.

Som person kendetegnes jeg ved stærke analytiske egenskaber, en sund kommerciel sans kombineret med en solid teknologisk forståelse, samt en evne til at skabe resultater gennem en åben, synlig og involverende lederstil.

15. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Global Head of Executive Development
M.A.
20
10
Executive Coach, Mentor, Head of Talent, Head of HR

Ambitious and innovative Senior HR Leader with over 15 years of global experience across the Middle East, Europe and the US. Demonstrated and proven sustainable HR solutions delivered & implemented across functions. Broad experience working in the Oil & Gas, Renewable Energy, Pharmaceutical, Transportation and Financial Services industries.

 

14. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
It- og Digitaliseringschef
Datalog/Cand. Comm.
25
10
CIO, CTO

Omfattende erfaring med digitalisering og it

14. februar 2019
Fast stilling
Ja
Senior Manager
MBA
13
5

I have recently finished working as a Senior Manager at EY Denmark Deals Advisory Operational Transaction Services IT practice on 31st Jan 2019. I have 13+ years of considerable experience in IT Consulting & Advisory Program delivery working across Europe, South America & South East Asia for Info, Deloitte (UK / Germany / India), KPMG UK and EY Denmark. My role involves active sales and business development and leading advisory program delivery work. I have a big client network across Europe.

 

I have immediate availability to join at the moment.

13. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
Bachelor og HD indenfor ledelse
15
10
COO, CCO

Erfaren leder med en solid track record indenfor telekommunikation. Med kompetencer indenfor ledelse, kundeservice, salg, coaching, organisationsændring og opstart. Særligt god til at få virksomheden med mig gennem inspirerende tale.

12. februar 2019
Fast stilling
Ja
COO
Diplomuddannelsen i ledelse
33
28
COO

Jeg er en beslutsom og energisk leder med en hands-on tilgang, der fungerer både på kontoret/i mødelokalet og på fabriksgulvet. Med en demokratisk (ikke konfliktsky) lederstil, samarbejder jeg godt med de fleste og skaber gode relationer. Jeg er helhedsorienteret og har en god kommerciel forretningsforståelse.

Jeg kan motivere mine ledere og medarbejdere så alle trækker i samme retning gennem involvering, uddelegering og god kommunikation.
Jeg kan udarbejde en strategi, organisere, systematisere, skabe flow og følge op på KPI’er, så målene nås og strategien følges.
Jeg kan gøre en forskel indenfor personaleledelse, produktionsstyring, procesoptimering, kvalitetsstyring og dokumentation, logistik og arbejdsmiljø.

Jeg vil skabe resultater ved at udvikle mine ledere og medarbejdere, samt skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, for derigennem at sikre at alle har lyst til og mulighed for at arbejde for fælles succes.

Jeg har siden februar 2018 været ansat i Tyskland i en nødlidende virksomhed med det formål at lave en turnaround. Det går i den rigtige retning og jeg er dermed i gang med at overflødiggøre mig selv.

Derfor søger jeg nye udfordringer. Jeg har en måneds opsigelse og kan dermed starte med kort varsel.

12. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CMO
Civiløkonom
25
25
CEO, COO, CCO, CMO

Successful at collaborating with Board of Directors and senior leadership teams to create new products, new markets, and new profitable business relationships.

Expertise in building, integrating, and leading high performance teams through a combination of visionary thinking, hard facts and compassion in an open, honest and fun working environment.

Strong and resourceful Leader offering 20+ years of experience translating commercial business initiatives to bottom-line results. Extensive experience in formulating pivotal revenue turnaround strategies and growing business through new commercial initiatives and digital transformation.

Proven achievements in leveraging sales through strategic sales management and lifting performance throughout the organization by developing and coaching skilled ambitious employees.

Comprehensive P&L responsibility and management with an ability to navigate among senior management in international environments.

12. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
MSc Chemical Engineering, E-MBA
30
24
CEO, COO

I have extensive Operational/Supply chain experience from lager international companies in senior management positions and are very comfortable to work with all aspects of an operation; Production, Purchasing, Logistics, S&OP and the management and improvements of it. Having been in sales and business management in the past I am very easy with dealing directly with customers and I consider my selves as “Commercial.”

11. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Regnskabschef
Statsautoriseret revisor
25
11
CFO, Økonomichef, regnskabschef

Jeg kan med mine mange års erfaring indenfor økonomi og ledelse bidrage positivt til en effektiv rapportering og controlling samt optimering af processer i og omkring økonomifunktionen.

 

Jeg har 11 års erfaring inden for ledelse af økonomifunktioner indenfor forskellige brancher og på forskellige niveauer, og jeg har opnået en bred vifte af kompetencer indenfor bla. følgende områder:

 • Intern og ekstern rapportering herunder konsolidering.
 • Budgettering og budgetopfølgning.
 • Bankforhold herunder bankskifte.
 • Finansiel og business controlling.
 • Deltagelse i it-projekter.

 

Som leder er jeg tilhænger af uddelegering og samarbejde. Jeg udstikker gerne retningen og hjælper mine medarbejdere og kollegaer med at nå virksomhedens mål gennem sparring og opfølgning.

 

Som person er struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst. Jeg er udadvendt og god til at opbygge relationer og trives bedst i miljøer med mangeartede opgaver, hvor man løfter i flok.

 

Jeg har 14 års erfaring som revisor, hvor jeg har fungeret som generalist-revisor med kunder indenfor mange forskellige brancher. Jeg har været revisor for mindre ejerdrevne virksomheder og store børsnoterede selskaber. Min tid som revisor har lært mig at kommunikere på alle niveauer i en organisation og vigtigheden af altid at fokusere på kunden og dennes behov.

11. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Logistik
Ledelse og Logistik
32
23
Lager/Logistikchef

En leder som udvikler sig gennem tiden og opgaverne. Har organisatorisk sans og et godt overblik. Jeg sætter fokus på at skulle samarbejde for at få ting til at lykkes og ser værdi i selvstyrende teams med større ansvar og arbejdsglæde som resultat samt med særlig vægt på at drive et lager med fokus på optimering af driften. Jeg er loyal og tro mod koncepter og de retningslinjer der bliver sat af ledelsen. Evner at få den daglige drift til at fungere samtidig med at implementere nye ting. Det er en selvfølgelighed at arbejde bevist med målsætninger og fleksibilitet for at nå disse. Forståelse for problemstillinger i logostikken, såvel interne lagre som eksterne lagre og dermed også transporten, er en naturlighed for mig.

 

Jeg er et udpræget positivt menneske, der altid ser løsninger frem for forhindringer.
Jeg bliver motiveret af lederskab. Udvikling af firma, personale og mig selv. Samarbejde både op og ned. Optimere Strategisk og i dagligdagen.

 

Jeg er 50 år og bor sammen med min kone, sammen har vi 4 børn, som alle er fløjet fra reden.
I fritiden hører vi musik, går ture og hygger med venner. Omgangskredsen siger at vi nyder livet.

11. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CFO
Statsautoriseret Revisor
22
19
CFO

I am a holistic CFO, driven by being able to play a key role in achieving the Company targets and in developing the Company in line with its mission and vision.

I view Finance, IT, HR and communication as key enablers for the Business - instrumental in connecting the dots across the Company and in ensuring effective change management in a rapidly evolving world.

I have extensive experience in working and leading in an international and cross-cultural context and I have successfully built multiple self-propelling teams.

I am skilled in translating the Big Picture into structural needs and execution plans. As part of this, I have worked extensively with structured Risk and Opportunity management as well as E2E process optimization.

11. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Marketing and Business Development Director
M.Sc Copenhagen Business School
25
18
Commercial Director, Business Unit Director, CEO/MD, Regional Director, Divisional Director, Country Director

Experienced Director with strong analytical and strategical skills. Management experience across the entire value chain, comprehensive international experience and P/L responsibility. Team player and acknowledged people manager with proven results within organisational and people development.

I have spent most of my professional life in industrial companies. Based on a strong business acumen, I have succesfully implemented system and solution selling, segmentation, strong value propositions, pricing models and thereby changed typical technical environments towards customer centricity.

I have throughout the last 15 years been part of Executive European management teams both representing a staff function as well as a line function and thereby gained solid experience in developing strategies balancing global vs. local plans.

My growth agenda has apart from above mentioned covered M&A's including developing the strategy leading to acquisitions as well as the integration of the acquired companies.

 

 

 

 

10. februar 2019
Fast stilling
Nej
Finance Manager Nordic
M.sc. in Business Adminstration and Auditing
18
5

I have a commercial mind-set and a proven record in accounting, controlling and finance. I have worked several years within logistics and life science industries.

My primary competences are as follows:

 • Financial management/processes from international companies with complex business models (+11 years experience)
 • Budget/forecasting (+7 years)
 • Business and financial controlling (+7 years)
 • Accounting (+9 years)
 • Tenders and investments (+1 years)
 • Financial projects and IT implementation (2 IT projects)
 • Skilled PC user with SAP experience

 

 

2. april 2019
Fast stilling
Nej
CIO
Cand Merc Styring og Ledelse
22
10
CEO, CFO, COO, CIO

Senior Executive Manager and member of the Executive board. Background within finance and project management. Proven track record of delivering world class results within IT, Supply Chain and process optimization. Inspirational leader with an innovative mindset balancing the human aspects and delivering results. Excellent communicator and experienced keynote speaker.

8. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Group Communication Manager
Cand mag - samfundsfag/forvaltning og kommunikation
29
10
Communication director/manager, brand director/manager, PR director/manager, Marketing director/manager

Jeg er en erfaren, driftssikker og udviklingsorienteret kommunikatør,
rådgiver og leder med stærke resultater indenfor branding, marketing, salg, kommunikation, PR, presse og relationer - både som ansat og som ekstern konsulent.

Mit speciale er at hjælpe virksomheder og organisationer i store forandringsprocesser med at ’åbne op’ overfor omverdenen og støtte deres forretning, mål,
profilering og interne processer gennem:

 • Klar, tilgængelig og effektiv kommunikation
 • Tæt dialog med kunder, medier og interessenter
 • PR, branding og storytelling
 • Employe engagement og forandringskommunikation
8. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand.merc.
25
20
CEO, COO, Salgsdirektør

Jeg er en ihærdig og kompetent leder med et ret tydeligt værdigrundlag, som gennem mere end 20 års ledererfaring har udviklet en solid forståelse for mennesket bag kunden, leverandøren og medarbejderen. Denne kompetence har sammen med en stærk sans for forretningsudvikling og innovation sat mig i stand til at skabe vækst og værdi for de organisationer, hvor jeg har været beskæftiget. Jeg har arbejdet bredt med overordnet ledelse gennem linjeledere. Været adm. direktør med det overordnede P/L ansvar, samt fungeret som salgsdirektør, hvor kommunikation og relation til ledelsen i andre virksomheder var den kritiske succes faktor. Gode kommunikative evner, gennemslagskraft og en ukuelig tro på at selv svære målsætninger kan opnås gennem fokusering på strategien og vedholdenhed, har støttet mig i min karriere.

8. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CMO
Cand. Merc. Int.
24
18
CMO, CCO, COO

I min karriere har jeg arbejdet med markedsføring og salg og haft ansvaret for fantastiske brands. Jeg har udviklet og implementeret digitale strategier inden for energi-, telekom-, finans-, service- og rejsebranchen på både B-t-B og B-t-C markedet.

Jeg har tung erfaring med udvikling og implementering af forretningsmodeller, salgskanalstrategier/omnichannel-strategi, business intelligence, innovationsprojekter, kontaktpunktstrategier og har et 360 graders syn på kunders møde med virksomheden.

Jeg er en robust og entusiastisk leder, der elsker udfordringer, og som med stor gennemslagskraft har vist evnen til at motivere, skabe retning og resultater på både top- og bundlinje. Nøgleordene for mig er at skabe relationer, innovation og konkurrence– drevet af en analytisk og ambitiøs tilgang til arbejdet.

7. februar 2019
Fast stilling
Ja
CEO
Folkeskole
28
16
CEO, Salgschef

Jeg er af natur en meget positiv og smilende person. Jeg er hårdtarbejdende, handlekraftig og resultatorienteret, men er samtidig meget velovervejet, har overblik og er omstillingsparat.

 

Som privatperson er jeg positivt indstillet, udadvendt og selvsikker. Jeg sætter pris på ærlighed og arbejdsomhed, samt en fri omgangstone og bidrager også selv til dette med min personlighed.

 

 

 

7. februar 2019
Fast stilling
Nej
Sekretariatschef
Cand. jur.
18
4
Sekretariatschef, kontorchef, enhedschef

Pt. ansat som sekretariatschef i en faglig organisation, hvor jeg servicerer formand og bestyrelse - samt diverse udvalg.
Opgavemæssigt handler det for mig om at få politiske tiltag, overenskomster og aftaler implementeret og få dem ud at leve hos medlemmerne. Fagområdet er komplekst og består af mange aktører. Det kræver, at man forstår at tænke på tværs - både internt i egen organisation - men i lige så stor udstrækning i forhold til de mange interessenter på området.
Ledelsesmæssigt er jeg meget optaget af nærværende personaleledelse for at kunne skabe retning og strategisk udvikling, ligesom mit fokus er på at drive mit sekretariat professionelt med resultatskabelse for øje.

7. februar 2019
Fast stilling
Ja
Group Senior Director
Eksportingeniør samt Executive Education fra Cranfield School of Management
15
3
Director, VP, CCO

Group Senior Director with international experience and with proven track record

I have a strong Commercial mindset and experience with: -

 • Building commercial organizations with international focus.
 • Leading Internatonal sales organizations- Sales & Marketing across different cultures & continents
 • Strategy Development & Execution
 • Stakeholder Management & . Recognized for being innovative, dedicated, international mindset,top-perfomer and creating value for the organization and its stakeholders.
6. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CSO
HD(A)
20
15
CCO, BUM, CSO

Jeg skaber holdbare løsninger baseret på analyser, inspirerer omgivelserne og fokuserer på strategi eksekvering. Jeg er passioneret og sørger for, at alle forstår meningen med det vi gør, gennem en troværdig og tillidsvækkende kommunikation.

 •  Jeg driver markedsudviklingen og forretningsudviklingen gennem effektive strategier og planer.
 • Forretningsplanen udvikles med understøttelse af værdikædeanalyse, procestilpasninger og optimering.
 • Operationalisering og strategi eksekvering med stor erfaring indenfor Commercial Excellence.
 • Transformation, Digitalisering til understøttelse af vækstplaner og effektivisering.
 • Jeg sikrer engagement og kulturelle ændringer gennem forandringsledelse, projektledelse, delegering og klare aftale om ”levering”.
 • Jeg er stærk til strategi, salg, marketing, forhandling, udvikling og implementering.

Jeg gør det komplicerede enkelt og kedelige spændende. Inddragelse af flere synsvinkler og sikring af andres input på løsninger, strategier, planer ser jeg som en naturlig del af ledelse og forandringsledelse.

6. februar 2019
Fast stilling
Nej
Customer Engagement Manager
Master (MSc) i International Marketing
22
8
CMO, Marketing Manager; Marketingchef; Marketingansvarlig

20+ års bred, omfattende marketing- og salgserfaring fra nationale og globale virksomheder, som f.eks.
DANFOSS, Bang & Olufsen, TV 2, Nørgård Mikkelsen Reklamebureau og Føtex.

Fuldt digitalt opdateret og håndterer hele marketing værktøjskassen effektivt indenfor BtB og BtC.

Mestrer ledelse, planlægning, udførelse og evaluering.

Speciel erfaring med:
• Udvikling og implementering af marketingstrategi.
• Projektledelse og rådgivning.
• Koncept- og produktudvikling.
• Brand management.
• Kunde og markedsanalyse.
• Kampagne- og media-planlægning (ATL, BTL, SoMe).
• Salg - global retail (DIY/Webshops/Detail).

Jeg har en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne og mine kolleger beskriver mig som udadvendt, positiv, teamorienteret, god til at håndtere mange aktiviteter og kontakter på én gang.

6. februar 2019
Interim Management (midlertidig ansættelse)
Ja
Head of department for QA,QC and RA
MSc in Medical chemistry, HD(O), Engineer in Chemistry
16
13
Vice predsident, Head of department, director

I have more than 15 years’ experience from the international pharmaceutical industry mostly as manager. I see my department in a holistic perspective as an important player in relation to add values to and gain the goals for the company. I reach my targets and create good results through strategic leadership of my employees, leaders, colleagues and internal and external stakeholders. I’m a manager who works a lot with the individual employees and set up frames that encourage my employees to do the best. I put a lot of effort building up relationships between departments and develop my employees’ professional skills or working with the company’s culture and values.

 

I reached good results with coaching the team leads and managers that referred to me to ensure that they understood my expectations and the way I’ll like the department to be managed and to collaborate internally in the department and externally with the rest of the company. I like to supervise my team leads and my colleges to help them building up teams or departments of satisfied and high-performing teams.

Communication is a tool that I use a lot to make sure that the people around me understand my expectations, what behaviour that is acceptable within the organisation and to ensure alignment within the department.

6. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Technology Sales Manager
B. Sc. Produktionsingeniør
38
15
Salg også internationalt

Jeg har meget stor og relevant erfaring som sælger i den store verden og har succesrigt berørt stort set alle salgets, især internationalt, mange facetter.

Jeg har altid fokus på kundens cost/benefit og har solgt kundetilpassede anlæg, produkter og systemer i alle verdensdele.

For at få succes med komplekst produkt- og systemsalg kræves betydelig proces og produkt forståelse, evne i formidling og kommunikation, et stort effektivt internt netværk og ikke mindst evne til at begå sig og møde kunden på en overbevisende og tillidsskabende måde.

Jeg har arbejdet intenst med strategiudvikling i stort set alle mine ansættelser; både firmaets egen, som kundens. Problemer og muligheder er allestedsværende; det er fascinerende at arbejde med løsningerne og at se dem lykkes.

6. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
VP Business Development
Civilingeniør
24
19
CEO, CCO, COO, CSO, VP Business Development

A results-driven professional with executive experience managing a diversity of multinational orgs. under complex conditions. Passionate about building teams, solving complex issues and designing high-performance systems.

• Leadership - motivating, trustfull and persistent.
• Business development - analyse, plan, EXECUTE, adapt
• Sales and Market development - identify and exploit opportunities, customer values and triggers
• Change management - large organisations, complex changes with multiple options
• High performance - release and develop talent, interest for details, delegate. Promote initiative.
• International experience and passion
• Energic, teamplayer, eyes on the target

The most effective leaders are sense-makers. They clarify and build confidence. They put in the effort required to develop exceptional “bandwidth.” They know how to prioritize and persuade.

Motto's:
“If you can't do great things, do small things in a great way.”
“A quitter never wins and a winner never quits.”
“The man who does more than he is paid for will soon be paid for more than he does.”

5. februar 2019
Fast stilling
Ja
Nordic Logistics Director
HDO og CBL
25
13
Director

Summary

I have more than 25 years of experience, working primarily in multinational corporations. This makes me a valuable employee in an environment demanding professionalism, understanding of politics and a diplomatic approach. In particular, I have a significant experience within the transport and logistics industry.

My management experiences cover a broad variety from Operational Management, Performance Management, Project Management, People Management, to Business Development and Sourcing. In order to underpin my abilities I have taken a Graduate Diploma in Organisation and Management and a Certificate in Business and Leadership.

Generic key skills

Change management; Successful change requires a very sharp focus on the reactions of people. Correspondingly, it is important to be honest and straightforward about the steps in the change upwards and downwards in the organization. I my current job as Director this is one of my most used key skills.

Systematisation and transparency: I am able to take a complex issue, structure it and make it understandable to others. One example is strategy creation and execution. My ability is presenting the strategy, and suggesting execution in a simple and straightforward way. This skill has been enforced in my position as Head of Sourcing, Transportation and as Nordic Director, Warehousing.

Business development; I have the ability to turn a business idea or high-level goal into reality. I start by sketching my ideas on paper, and then turn them into reality in the real world. I have developed this skill in my consulting job, and improved on it as Business Development Manager

Getting results through others; Motivation of staff or colleagues to get results with me is a great asset I have gained during my career. This was down to some of the key skills mentioned above, but also my personality, with empathy and balance being key.

5. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Purchase- & Project Manager
Speditør
26
14
Purchase Manager, Category Manager, COO, Logistic Manager

Entreprenant købmand. Proaktiv handlingsorienteret adfærd. Pragmatisk og analytisk tilgang. Motiveres af ansvar, frihed, udvikling og udfordringer.
Mange års erfaring både på btc og btb i forskellige brancher. Erfaren i handel med Kina. Har drevet selvstændig virksomhed i 8 år, som blev bygget op fra grunden med alle de opgaver og udfordringer der ligger i start-up, drift og vækst af virksomhed. Herunder bla. strategi, rekruttering, indkøb, salg, organisering etc. Har de seneste år arbejdet mere strategisk med Category- & vendor Management, proces optimering, strategisk indkøb etc.

5. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
HD (O)
24
21
CEO

CEO/ejerleder ønsker udfra egen erfaring at bidrage til virksomheder der tør lade sig udfordre strategisk og operationelt.

Jeg er oprindelig uddannet sygeplejerske men har siden været ejerleder i 3 virksomheder af vidt forskellig karakter: Convenience markedet, opstart af rekrutteringsbureau og senest opstart at eget ambitiøst madconcept.

Det at opsnappe ideer og eksekvere på det er nok min største force. Jeg giver et kærligt klap bagi og lader mig ikke begrænse.

5. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Director, CEO
MBA
25
20
Director, CEO, COO

Erfaren direktør med en positiv og tillidsbyggende profil, som er vant til et bredt og komplekst forretningsansvar. Er i hele den professionelle karriere vokset med ansvaret og haft mulighed for at udfylde mange forskellige roller og leveret med succes. De unikke resultater er på mange måder blevet skabt gennem og med andre mennesker ved at sikre fælles mål og kulturer og med en positiv, tillidsbyggende og respektfuld tilgang.

Efter en nøglerolle i frasalget af min tidligere arbejdsplads, har jeg nu efter 11 år chancen for at prøve nogle nye spændende udfordringer.

4. februar 2019
Fast stilling
Ja
CEO
Ingeniør
23
23
CEO, COO, General manager m.v.

CXO med stor international erfaring fra primært B2B i fremstillingsindustrien. Jeg analyserer virksomhedens situation, og igangsætter/gennemfører relevante tiltag der sikrer resultatopnåelsen. Dette sker i samarbejde med bestyrelse og medarbejdere.

 

4. februar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Teamleder
Cand.Merc
10
3
Alle
Jeg er netop kommet tilbage til Danmark efter at have arbejdet en årrække i udlandet og søger derfor nye muligheder i Københavnsområdet.
Jeg er Cand.Merc i business administration og marketing kombineret med 10 års erhvervserfaring.
7. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Vice President
Bachelor of Science in Chemical Engineering
34
25
VP, SVP, COO, CTO

Dedicated and ambitious executive leader with broad and international leadership experience.
Strategy & business development, implementation and execution. Full change management and supply chain management accountability and expertise in building highly scalable production and distribution systems.
Great results obtained through systematically reducing costs and increasing quality of materials and services provided through effective management while creating productive and enduring partnerships.
I am well-versed in providing transformational change, heading highly-skilled teams, formulating plans and programmes, analysing information systems, rationalising supply chain components, and devising strategies for consolidated operations.
I have strong communication skills combined with proven ability to build robust relationships and manage competing demands that resulted in achieving financial goals.
Well experienced along the entire value chain from product development, product supply, to marketing, and commercial operations. Intercultural skilled through multiple year assignments in China and USA.

1. februar 2019
Fast stilling
Nej
Key Account Manager
HA
19
9
Salgschef
31. januar 2019
Fast stilling
Ja
VP Global Sales & Marketing (CCO)
HD (A) og MBA
15
10
CEO, CCO, CSO, GM, VP, Country/Regional Director
Jeg har 10 års C-level ledererfaring i international sammenhæng med dokumenterede stærke resultater og overbevisende referencer fra førende consumer goods virksomheder.
Senest fra Rosendahl Design Group som VP Global Sales & Marketing (CCO) og medlem af direktionen med reference til ejer samt et direkte ansvar for alle globale salg, marketing og kundeservice aktiviter på tværs af markeder, kanaler, kunder og brands, fuldt P&L ansvar, personale ansvar for mere end 75 mennesker inkl. 8 ledere f.eks. Country Managers, Head of Export, Head of Marketing & E-commerce, Int. BTB Manager.
Mine erfaringer og resultater kombineret med et værdifuldt uddannelsesmæssigt fundament som HD(A) og senest i 2017 en Executive MBA gør, at min fremtidige retning er fokuseret på generel ledelse samt ledelse af kommercielle forretningsenheder. Gerne i en rolle som CEO i en mindre/mellemstor virksomhed, alternativt som CCO, VP, Country/Regional Director el. lign. i en større virksomhed.
Udfordringen i min nye rolle kunne være transformation, optimering (turn around), forretningsudvikling, vækst.  Som menneske og leder er jeg åben(transparent) og ærlig(tydelig) med et smittedende energiniveau, højt drive og ægte passion der skaber begejstring, følgeskab og vindende kulturer.  
31. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Looking for new challenges
Master of Science in Business Studies
21
18
CEO, CCO, Business Area Manager, Sales Director/Manager

Experienced Sales- and Marketing Director with a well demonstrated and successful history of working in the consumer industry. Eminent within leadership in general and sales in particular in combination with my ability to motivate, enthuse and develop my co-workers in an engaging way. Solid experience in leading operational businesses on both national as well as international levels.

31. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Ledig
Handel/Merkonom
35
30
CEO-Managing Director-Salgschef-KAM-Account Manager

Personlige oplysninger:

Innovativ, resultat- og forretningsorienteret, troværdig og flittig leder med speciale i strategisk og taktisk planlægning og operationel eksekvering, søger indholdsrigt job.

Præsentation af mig selv:

Ukompliceret, ærlig, ambitiøs,

 

Yderligere personlige egenskaber:

Flittig og engageret – langsigtet fokus og tålmodig hvis opgaverne kræver det– skaber lønsom vækst og solidt købmandskab – handlekraft, konsekvens og risikovillighed – åbenhed og omstillingsevne – ansvarlig og etisk korrekt adfærd

30. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO/Supply Chain
Akademiøkonom/Merkonom
32
20
CEO/COO

Jeg er en resultatorienteriet, robust og vedholdende person med både praktisk og strategisk tilgang til mine arbejdsopgaver. Jeg trives og funger særdeles godt i et miljø, hvor der er behov for at skabe bæredygtige resultater gennem forandringer af eksempelvis processer og kultur. Min tilgang til mennesker er baseret på empati, men med en klar forventning om high performance gennem coaching og motivation af den enkelte medarbejder og/eller gruppe. Jeg arbejder loyalt og er garant for sikring af transparens og optimering af processer i hele værdikæden.

30. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior PMO Manager
Master
21
18

I’m delivering cost-efficient solutions, by employing best practice in managing the Project Scope, Schedule, Risk, Budget, Quality, and Resources. I have been concurrently working in various industries (20+ years), and my skills and expertize enables projects to successfully stand-out in a competitive and dynamic market.

30. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand Merc
29
22
CEO

International leder med dokumenterede resultater indenfor post-merger integration, turnarounds og start-ups.

Værdiskaber med stor erfaring med værdikaede optimering og organisatorisk transformation til matching af virksomheds strategi.

Industri erfaring: Fødevarer og Life science

29. januar 2019
Fast stilling
Nej
Product Manager
Design
15
7
Designudvikling, Produktudvikling, International Produktion, Projektledelse.

Projektleder med stærke kompetencer i designstrategi og udvikling, produktmodning, international produktion og kvalitetssikring. Kompetencer, der er opnået ved at være i marken med hele processen i hænderne, have været selvstændig erhvervsdrivende og bosat i Asien i fire år.

29. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Civil Ingeniør
24
12
CEO, COO

Min motivation er at skabe resultater, der virker og gør en forskel. Jeg har en solid erfaring fra hele værdikæden, som jeg bringer i spil, når jeg arbejder med vækst, udvikling og transformation.

29. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Nej
Finance Operations Director/General/Operations Management
Officer + Executive MBA
25
25
COO/General Management

Senior manager with a broad experience from a wide-range of manager and “consultant” roles since 1993. I have operational experience from production/logistic, finance production, Business Process Outsourcing and customer service. As consultant I have worked with HR, talent training and teaching & education as well as I have experience from several staff functions.

The first many years from the Danish Defence and different manager roles at Post Danmark/PostNord and currently as Finance Operations Director at RSA Scandinavia.
Here optimizing of local financial processes and transforming a captive Nordic Shared Service with Nordic processes were the objectives. Latest, transforming the Nordic Finance Shared Service Center to a Global Center with strategic use of outsourcing has been the main focus.

I’m an agile and adaptable manager which has had great success combining leadership competences and experiences from the military with a good business understanding and thereby with my teams and colleagues performed outstanding results.

I strive for result based teamwork with great freedom and delegation for all. Stakeholder and employee involvement and dialogue is for me a key factor which have proven to furnish a positive financial trend, with a high customer satisfaction while still keeping the focus on an excellent work environment and high quality.

28. januar 2019
Fast stilling
Ja
COO
MBA og Cand Polit
25
20
COO

Looking for new opportunities.

Sharp and committed professional with cross functional experience and a global mindset. Solid experience in the space between business and technology. Continuous track record of delivering in fast-moving ambitious environments in leadership roles. Unusual combination of analytical mindset and emotional intelligence.

28. januar 2019
Fast stilling
Nej
CSO
Shipping
26
10
CSO, COO

Optimering af supply chains, med fokus på profitable løsninger for såvel kunde, som virksomhed. Ekspertise på last mile løsninger til privat & erhvervskunder.

Fungerer bedst i grænsen mellem det kommercielle og operationelle

28. januar 2019
Fast stilling
Nej
Head of Retail
MBA
20
20
Head of Sales, Retail Director, Sales Director
26. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
COO
Ingeniør, MBA
40
30
CEO, COO

Min karriere har været koncentreret om ledelse, teknisk salg, markedsføring, projekt salg og projektledelse. Ledelse har jeg arbejdet med både som specialist og generalist.

Brancheerfaring
Meget bredt kendskab til byggebranchen som entreprenør og maskin-/komponentleverandør.

Funktionserfaring
• Virksomhedsledelse
• Afdelingsledelse, herunder indsigt i præstationsfremmende lønsystemer
• Salg og tilbudsgivning
• Styring af montage og underleverandører
• Projektering
• Projektledelse
• Produktion
• Marketing

• Adm. Direktør
• Driftsdirektør, COO
• Afdelingschef
• Produktchef
• Marketingchef
• Salgschef
• Tilbudschef

Personlige egenskaber
• Åben, udadvendt og troværdig med gode analytiske og sproglige evner
• God til at involvere og motivere medarbejdere, bl.a. ved opsætning af klare mål
• Grundig og omhyggelig med godt overblik og fokus på kvalitet
• Kunde- og markedsorienteret med sans for strategi, kan gøre strategi operationel
• Meget selvmotiverende, ambitiøs, initiativrig, resultatorienteret og vil have indflydelse på de overordnede beslutninger
• Går foran med et godt eksempel
• Respekterer andre mennesker, kan derfor begå mig på alle niveauer
• Empatisk

Speciel erfaring
• Turn-around af virksomheder
• Fusion af virksomheder
• Strategi udarbejdelse og -implementering
• Projektledelse
• Meget bred erfaring med byggebranchen både direkte salg og gennem forhandlere
• Væsentlig erfaring med salg, marketing og logistik
• Personaleledelse / - motivering, coaching, udvikling, teambuilding
• Præstations- og samarbejdsfremmende lønsystemer for montører, sælgere, produktchefer og kundeservicemedarbejdere

25. januar 2019
Fast stilling
Ja
CEO
Cand. Merc. (IMM)
18
10
CEO, CCO, CMO og lign.

Jeg er en passioneret leder med en markant track record i at skabe vækst og levere fantastiske resultater.

Jeg har i flere medlems- og abonnementsbaserede virksomheder udviklet entusiastiske performance management kulturer med ambitiøse og udfordrende KPI’er og et klart fokus på ROI. I den forbindelse har jeg haft ansvaret for P&L, Marketing, Salg, Produkt, Loyalitet/CRM og Digital.

Min hovedkompetence er forretningsudvikling (el. turnaround) - dvs. at sikre markant vækst i en virksomhed, hvor der eksempelvis kan være behov for organisatoriske ændringer, en repositionering af et brand, produktudvikling (horisontal el. vertikal), udvikling af nye salgskanaler el. etablering af nye profitable samarbejder.

Min generelle tilgang er entreprenant og resultatfokuseret og jeg trives godt i et dynamisk og agilt forretningsmiljø, hvor det går stærkt og udfordringerne er mange.

Endelig er jeg struktureret, systematisk, analytisk, ærekær og en meget målrettet person, som motiveres af vanskelige mål.

25. januar 2019
Fast stilling
Ja
International Business Partner
HD Marketing Management
8
2
Sales Manager, Business Partner, Business Development

Kommerciel stærk salgsprofil og en top motiveret udvikler, med høj tværgående forretnings og personforståelse. En der får det bedste frem i mennesker og på et højt niveau kan eksekvere og sætte ting i systemer, samt præsentere skarpe løsninger, knuse store regne ark og lede forhandlinger på senior/director level.

25. januar 2019
Fast stilling
Ja
COO
Cand.merc
18
16
COO, CSO, call center direktør, produktionsdirektør, kundeservicedirektør

Mine kernekompetencer er opbygget indenfor salg, ledelse, kundeservice, kontaktcenterdrift, og HR, kombineret med en kandidatgrad i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus.

Jeg har arbejder med ledelse i 16 år, heraf de seneste 5 år har med divisions- og topledelsesansvar. Jeg har arbejdet indgående med salg og kundeservice og særligt opbygningen af salgs-, og kundeserviceenheder, for blandt andre ISS, Telia, G4S og TMPO A/S.

Omdrejningspunktet har været opbygning og overholdelse af KPI på salgsmål, kundeservice, winback, strategisk kundeudvikling og etablering af CRM systemer sideløbende med dokumentation af arbejdsprocesser og medarbejderinvolvering. Min ledelsesstil er synlig og kommunikerende.

Jeg er en resultatorienteret og kreativ individualist, der arbejder bedst sammen med og igennem mine omgivelser.

24. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Selvstændig konsulent
HH + SIMI
35
25
CEO, CTO, COO

Jeg er energisk, positiv, empatisk og udadvendt person, som er god til at skabe kontakt til andre mennesker. Jeg besidder et fremragende humør og har en veludviklet humoristiske sans. 

Jeg medbringer stor erfaring indenfor opbygning og drift af salget i en ekspanderende global organisation. Flydende i både dansk og engelsk (skriftligt som mundtligt) og med et stort internationalt netværk, kommer jeg med den nødvendige forståelse og indsigt i hvordan man opbygger en organisation skabt til global vækst. Jeg kender processerne og ved hvorledes medarbejdere og partnere håndteres fra forskellige kulturer. Ligeledes er jeg rejsevant og trives rigtig godt i en lufthavn eller på landevejen 🙂 Jeg har både arbejdet og boet i Sverige og Norge og haft bygget salget op på både det amerikanske og europæiske/afrikanske kontinent. 

Jeg er en en typisk igangsætter og entreprenør og do’er i min tilgang med både hjerte og sjæl.

24. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
MBA
25
20
CEO, CIO, CCO

Jeg har været direktionsmedlem og General Manager i hhv Maersk, IBM og HP

Som person er jeg oprindeligt officer af reserven, herefter shippinguddannet i Maersk hvor jeg var i 8 år (6 år i udlandet), 10 år i IBM (5 år i udlandet som Transport & Logistics Leader AsiaPacific), 2 år HP som Account GM for Maersk.

De sidste par år har jeg været management konsulent samt interim direktør.

23. januar 2019
Fast stilling
Ja
Country Manager
Akademiøkonom med speciale i salg
28
13
CEO, COO, Country Manager, kædechef, salgsdirektør
Organisator som trives med ledelse i et uformelt miljø.
Stor økonomisk forståelse og overblik.
Forhandlingsvant på højt niveau.
Stor erfaring med category management.
Dygtig til kommunikation på tværs af alle organisatoriske lag.
23. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Development Manager
Akademiøkonom Eksport & Marketing
40
25
CCO, COO, Business Development Manager

En erfaren og kompetent kommerciel profil, med tyngde i at etablere og udbygge Eksport. Både for Danske og udenlandske virksomheder. Business Development er nøgleordet for de mange opgaver som jeg har løst; salg, distribution, marketin, product management, produktion mfl.

Stor erfaring i opstarts- & entreprenør miljøer...på "godt og ondt".

God teknisk forståelse.

Analytisk, vedholdende, udholdende, pro aktiv.

Stor international rejseerfaring i professionelt regi, men også et dedikeret familie menneske.

 

14. marts 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CSO
Merkonom
35
30
CEO, CSO,CCO,COO

Erfaren salgs- og driftsprofil med stærkt udviklingsgen søger udfordringer i en vækstorienteret salgsorganisation. Bidrager selv med gejst, resultater og målstyring. Går forrest og skubber på, så det kan høres mærkes og ses, især på resultaterne.

Efter de sidste år, at haft succes som freelance konsulent, har jeg besluttet mig for igen at blive en del af noget større og selv tage en del af ansvaret.

• jeg motiveres bedst af at skabe resultater, i en etableret organisation med dygtige engagerede kolleger.

• jeg motiveres af mødet med teamet og kunderne, udvikle forretning og organisation, ”købmandsskab”

• ledelse, mennesker og resultater er det der tænder.

23. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Business Controller
Bach. of Science
28
25
CEO/COO/General Manager

Min klare og præcise ledelsesstil - krydret med empati og humor - motiverer og giver resultater. Jeg sikrer at forretningsstrategier og projekter føres ud i livet, og at driften skaber den forventede værdi.

Ved at opbygge en fælles kultur og et samlende værdisæt skaber jeg selvstyrende og handlekraftige organisationer.

Min passion, vedholdenhed og mit stærke forretningsmæssige gen er fundamentet i mit virke.

23. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Senior Managment consultant
CBA
22
12
CEO, COO, CBO, CBDO

Award Winning Senior  Manager, with a strong combination of knowledge, within Business development, Management, Strategy and Operations, and a strong technical understanding, analytical flair, and problem-solving skills. I work committed and pursue the Sustainable Solutions, and Long-Term higher goals.

22. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Projektdirektør
Akademiingeniør DTU, HD(O) CBS, CBL Henley
22
19
CEO
Jeg er uddannet akademiingeniør (bygning) og har mere end 20 års erfaring fra entreprenørbranchen. Min ingeniørmæssige baggrund er blevet suppleret med en CBL fra Henley Business School og en HD i Organisation og Ledelse fra CBS.

Den ledelsesmæssige erfaring starter som 20-årig sergent i hæren til linieledelse i entreprenørbranchen gennem 20 år, fra afdelingschef som 29-årig til regionsdirektør og medejer af et entreprenørfirma med 1 mia. kr. i omsætning og pt. projektdirektør.

22. januar 2019
Fast stilling
Nej
Headhunter & Recruitment Consultant
Master in leadership and organisational change
10
1
Business Management, team leader, Project manager

Dear Madame/Sir

I have spent the last five years working in different departments within HR. Mostly I have worked with growing businesses since most of my jobs has been in newly started companies or new departments. I have as well helped and developed my father’s business for many years, I grew up in a family business. I love challenges and solving problems and seeing the opportunities. I am a very fast learner and very committed. Today I work for Medtronic as a Headhunter & Recruitment consultant but I am hired by AMS. I am in charge of the recruitment process and the strategies for the Nordics, I handle as well the contracts and the market value. I have always been interested in working more as a consultant and as well more with strategies and business. I am ready for a challenge and to do something else, I am very motivated and passionated about anything I set me mind to.

I look forward to discussing how my qualifications may be of value to you, but as well hear more about you

Kind Regards,

Joanna Victoria Moldovan

 

22. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand Oecon
25
17
CSO, COO, Salgsdirektør etc
21. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
CEO
Cand. Merc.
25
20
CEO, CCO, CMO, COO, CFO

Stærk mand i Business Case – sådan skrev Dagbladet Børsen
Qua min systematiske tilgang kan jeg koble markedsbehov og -efterspørgsel sammen og omsætte det til enkle og målrettede processer og produkter. Det skaber forandring, udvikling og giver en virkningsfuld go-to-marked strategi.

Jeg har arbejdet med mennesker, projekter og virksomheder, herunder optimering af danske såvel som udenlandske sizes. Fællesnævneren har været struktur, udvikling og kommercialisering af tekniske processer, som har skabt en sund økonomi med høj grad af ejer-, kunde- og medarbejdertilfredshed.

21. januar 2019
Fast stilling
Ja
Sales Director
Merkonom i Operational Management samt Bager
30
20
CCO og CEO

Jeg er International da jeg har boet og arbejdet flere steder i udlandet og ikke mindst for udenlandske virksomheder. Dette giver mig en enorm værktøjkasse som kan og vil bruges i et nyt arbejde.

Jeg har arbejdet indenfor fødevare og er meget teknisk minded i forbindelse med innovation både hos internt og for kunden. Dette gælder ligeså Globalt

Jeg har arbejdet Globalt i mange år og er stærkt funderet med Blue chip kunder

Jeg ser frem til at kunne udvikle nye virksomheder da jeg har brugt en del energi med turnarounds

 

MVH, René

20. januar 2019
Fast stilling
Ja
CFO
HD
30
17
CFO

Jeg er en erfaren kommerciel CFO, der har arbejdet i flere forskellige typer af produktions virksomheder.

Jeg er vant til at arbejde med hele paletten indenfor CFO-området dvs. strategi, strategiopfølgning, finansiering, revision, regnskab, driftsøkonomi og IT.

Jeg har deltaget i M&A, hvor der er købt selskaber eller aktivitet. Derudover har jeg i en periode også arbejdet som COO, hvor vi blandt andet etablerede et produktionsselskab i et low-cost-country.

Jeg har tidligere arbejdet som IT konsulent, så jeg har et dybdegående kendskab til forretningsprocesser, hvilket jeg anvender i min dagligdag, når fokus er på at indrette KPI-nøgletal og opfølgning herpå.

Jeg er vant til at arbejde i et multinationalt setup af selskaber, både med udenlandske datterselskaber og rapportering til et udenlandsk moderselskab.

Jeg har i de sidste 5 år været beskæftiget i en virksomhed der har været igennem en succesfuld turnaround, hvor omsætningen i perioden er vokset med ca. 25% og der har været resultatfremgang hvert år.

19. januar 2019
Både Interim Management og/eller Fast stilling
Ja
Project Director (COO)
Maskinmester
16
9
Project Director, CEO, COO & CTO

Ambitiøs og faglig stærk Project Director

Project Director med mange års erfaring med store EPC projekter (Engineering, Procurement and Construction ) inden for energianlæg.

Primære kompetencer inden for ledelse, organisering, udvikling og design af energianlæg (biomasse, affaldsforbrænding og diesel).

Stærk ledelses-, kontrakt-, program- og projektledelsesprofil.

Kommunikativ kompetent på alle niveauer. Innovativ, handlekraftig og meget resultatorienteret med en lyttende og involverende ledelsesstil.

18. januar 2019
Fast stilling
Ja
coo
Lederkurser
30
22
ceo, coo

Jeg er først og fremmest en dynamisk og adaptiv Leder og Købmand. Mine forcer er at udvikle både medarbejdere/organisationen og forretningen. Jeg drives af at lave resultater uanset hvad det drejer sig om. Jeg går altid efter at opnå det bedste resultat og stiller mig aldrig bare tilfreds - jeg jagter altid potentialer og forbedringsmuligheder i alt hvad jeg foretager mig.

Jeg vil være med i de strategiske beslutninger og har brug for albuerum - så præsterer jeg bedst.