Rekruttering

Vores styrke er, at kende jeres forretning og værdier, samt det marked som I er en del af.

At finde det rette match af faglige kompetencer og personlige kvaliteter og værdier hos en ny medarbejder er en udfordring de fleste ledere kender til. Især fordi rekruttering af den rette kandidat er afgørende for din og din virksomheds succes og indtjening.

Derfor er det vigtigt at rekruttere på den måde, der passer bedst til jeres behov og til de kompetencer og personlige kvaliteter, I efterspørger. Og i den forbindelse er det ikke ligegyldigt, om det er en faglig specialist eller en ny direktør, I er på jagt efter.

Hos Holmgaard Management har vi med flere hundrede rekrutteringer den erfaring, den faglighed og store netværk, der skal til for at sikre dig de bedste nye medarbejdere. Vi har stærke forbindelser i vores netværk til kandidater og klienter. Med andre ord; vi kender markedet og det kender os. Og med et seriøst vel afprøvet koncept kan vi præsentere dig for de bedst egnede kandidater til den konkrete stilling - og det er uanset om det er en leder, erfaren specialist eller junior-medarbejder.

Gennem vores rekrutteringsproces yder vi en professionel vurdering og udvælgelse af relevante profiler. Med udgangspunkt heri præsenterer vi dig for et overbevisende udvalg af egnede kandidater til stillingen.

Skræddersyet rekruttering

Vi sammensætter gerne en skræddersyet rekrutteringsløsning, der passer til din virksomheds behov.

Det kan fx være en kombination af søgninger i vores kandidatdatabase, annoncering i relevante medier og evt. dedikeret headhunting. Det hele afhænger af jeres behov for rekruttering.

Men vores løbende konceptudvikling tilbyder vi hjælp til alle slags virksomheder - både hvis vi skal stå for hele processen, eller hvis I selv håndterer det meste. Vi tilbyder også rådgivning og sparring. Sammensætningen af rekrutteringsopgaven er helt op til jer.

Derfor søger vi blandt alle potentielle kandidater - og ikke kun blandt dem, der selv er jobsøgende. Vi kender markedet og de forskellige brancher - både det private og offentlige - og vi kender til kandidaterne og deres præferencer gennem mange års erfaring med professionel search og udvælgelse.

Vi ved, hvor vi finder de rigtige talenter

Det er altid en udfordring at finde den bedste nye medarbejder. Men nogle faggrupper er erfaringsmæssigt sværere at rekruttere end andre, og det er ofte her vi bliver kontaktet.

Det gælder fx specialister inden for ingeniør- og it-området. Ofte kræver en stilling helt specifikke tekniske kompetencer, og den rette kandidat er ikke nødvendigvis ledig på markedet.

Derfor søger vi blandt alle potentielle kandidater - og ikke kun blandt dem, der selv er jobsøgende. Vi kender markedet og de forskellige brancher - både det private og offentlige - og vi kender til kandidaterne og deres præferencer gennem mange års erfaring med professionel search og udvælgelse.

Rekruttering med tryghedsgaranti

I Holmgaard Management har vi fokus på succes for både klienter og kandidater. Derfor tilbyder vi i løbet af de første 12 måneder opfølgning med den nye medarbejders nærmeste leder samt coaching og mentoring af medarbejderen selv. Det sikrer gensidig tilfredshed.

Vi tilbyder 12 måneders garanti ved rekruttering af  ledere og direktører og 6 måneders garanti på alle andre rekrutteringsopgaver. Det betyder, at vi uden yderligere beregning finder en ny kandidat, hvis ikke kandidaten viser sig at passe ind.

Desuden sikrer vi med vores onboarding-program uden yderligere omkostninger en optimal integration af den nye medarbejder.

Prisen på rekruttering starter ved kr. 50.000,00

Hos os er det vigtigt at kende jeres præcise behov endsige forventninger til processen, kandidater, garanti etc., for at kunne oplyse en konkret pris. Her er det væsentligt at gøre opmærksom på vores fleksibilitet, idet vi gerne skræddersyr den proces, som passer til jeres konkrete opgave, ønsker og prisniveau.  

Som altid, er kemien mellem vores konsulent og jeres kontaktperson/ansættelsesudvalg afgørende for, at det videre forløb lykkes til alles tilfredshed. Derfor vil vi opfordre til, at vi tager et personligt møde over en kop kaffe, således at I har det allerbedste grundlag for at vælge den rette leverandør til at rekruttere jeres fremtidige, medarbejder, ledere eller direktører.

 • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer 

 • Fremragende performance
 • Stillinger vi er vant til at besætte med rekruttering

  • Konsulenter, sælgere, KAM´ere
  • Økonomimedarbejdere, bogholdere m.fl.
  • It- og SAP-medarbejdere
  • Specialister og ingeniører
  • Business kontrollers
  • Projektledere
  • Kontakt os