Rekruttering – også på abonnement med lav mdr. ydelse

Rekruttering med 100% ubegrænset genansættelsesgaranti - sikkerhed for rette kandidat 1. gang.

Rekruttering i hele Danmark

Vi tilbyder rekruttering af jeres nye medarbejder - nu også på abonnement -  et unikt og transparent rekrutteringskoncept.

 • Ingen binding
 • Fast lav månedlig rate
 • Slut med store omkostninger på rekruttering / headhunting
 • Altid 100% ubegrænset genansættelsesgaranti
 • Holmgaard Management tager det fulde ansvar
 • Rekrutteringsprocessen er den samme kvalitet som altid - nu også på abonnement

Vi garanterer med dette koncept, at I altid har de rette kompetencer til enhver opgave og til enhver tid. Vores grundighed, ekspertise og store netværk er således jeres sikring i fremtiden. Er rekruttering på abonnement interessant for dig og din virksomhed - Ring og aftal tid for et uforpligtende møde på 70266144 eller brug vores kontaktformular.

Sikkerhed for rette match

At finde det rette match af faglige kompetencer og personlige kvaliteter og værdier hos en ny medarbejder er en udfordring de fleste ledere kender til. Især fordi rekruttering af den rette kandidat er afgørende for dig og din virksomheds succes og indtjening. Vi finder det derfor vigtigt at rekruttere på den måde, der passer bedst til jeres behov og til de kompetencer og personlige kvaliteter, I efterspørger. Og i den forbindelse er det ikke ligegyldigt, om det er en faglig specialist eller en ny direktør, I er på jagt efter. Hos Holmgaard Management har vi med flere hundrede rekrutteringer den erfaring, den faglighed og store netværk, der skal til for at sikre dig de bedste nye medarbejdere. Vi har stærke forbindelser i vores netværk til kandidater og klienter. Med andre ord; vi kender markedet og de kender os. Og med et seriøst vel afprøvet koncept kan vi præsentere dig for de bedst egnede kandidater til den konkrete stilling - og det er uanset om det er en leder, erfaren specialist eller junior-medarbejder. Gennem vores rekrutteringsproces yder vi en professionel vurdering og udvælgelse af relevante profiler. Med udgangspunkt heri præsenterer vi dig for et overbevisende udvalg af egnede kandidater til stillingen.

Hvordan differientierer vi os? 

 • Solid forretningsforståelse som sikrer en professionelle tilgang og det rigtige match mellem virksomhed og kandidat
 • Din konsulent følger opgaven hele vejen fra start til slut
 • Du får sparring med afsæt i vores store erhvervserfaring
 • Vores netværk er betydeligt og går ud over de danske grænser
 • Mere end 15 år med unik træfsikkerhed
 • Vi har fokus på og hjælper aktivt med optimal onboarding
 • Opretholder en professionel diskurs, herunder ”employer branding”
 • Vi er måske Danmarks grundigste Rekrutterings- og rådgivningsvirksomhed

Tilpasset processer fra kr. 50.000,00

Om du vælger en kort og effektivt rekrutteringsproces eller en proces, hvor vi har tid til en mere professionel tilgang, sammensætter gerne en rekrutteringsløsning, der passer til din virksomheds behov og budget. Det kan fx være en kombination af søgninger i vores kandidatdatabase, annoncering i relevante medier og evt. dedikeret headhunting. Uanset proces, søger vi blandt alle potentielle kandidater - og ikke kun blandt dem, der selv er jobsøgende. Vi kender markedet og de forskellige brancher - både det private og offentlige - og vi kender til kandidaterne og deres præferencer gennem 15 års erfaring med professionel rekruttering og udvælgelse.

Vi ved, hvor vi finder de rigtige talenter

Det er altid en udfordring at finde den helt rigtige nye medarbejder, derfor søger vi også blandt dem som er i job. Nogle faggrupper er erfaringsmæssigt sværere at rekruttere end andre, og det er ofte her vi bliver kontaktet. Det gælder fx specialister inden for ingeniør- og it-området. Ofte kræver en stilling helt specifikke tekniske kompetencer, og den rette kandidat er ikke nødvendigvis ledig på markedet.

Rekruttering med tryghedsgaranti der sikrer gensidig tilfredshed

I Holmgaard Management har vi fokus på succes for både klienter og kandidater. Derfor kan vi tilbyde 12 mdrs. ubetinget garanti. I garantiperionden tilbyder vi som de eneste i Danamrk coaching/mentoring af jeres nye medarbejderenog opfølgning af jeres nye medarbejders nærmeste leder. Vi tilbyder også ubegrænset garanti på rekruttering. Det betyder, at vi uden yderligere beregning finder en ny kandidat, hvis kandidaten viser sig ikke at passe ind.

Læs også om vores andre ydelser:

Executive Search | Interim Management Lederudvikling | Outplacement | Karriererådgivning

Lad os aftale et møde

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til at mødes her hos os på Esplanaden eller hos dig i din virksomhed.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

 • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer 

 • Fremragende performance
  • Kontakt os