Executive Outplacement

Med målrettede personlige Outplacement forløb hjælper vi ledere og direktører videre i karrieren

Hvorfor skal du hjælpe din tidligere leder videre?

Det kan være chokerende at stå overfor en opsigelse. Det er ligegyldigt, om det er en omstrukturering i virksomheden eller personlige årsager, som er skyld i opsigelsen. Med Executive Outplacement kan din virksomhed aktivt hjælpe ledere og direktører videre i karrieren.

Vores Executive Outplacement forløb tager hånd om dine tidligere ledere og sender et centralt signal til omverdenen. Håndterer din virksomhed en afskedigelse forkert, kan det nemlig sætte negative spor hos både den afskedigede og kolleger, kunder samt samarbejdspartnere.

Hvilke personlige forløb tilbyder vi?

Executive Outplacement foregår ikke kun på én måde - vi tilbyder hele tre typer af personlige Outplacement forløb:

 • Executive Outplacement med rådgivning af 10 sessioner/timer
 • Executive Outplacement baseret på en rammeaftale
 • Executive Outplacement Exclusive, hvor vi følger din kandidat helt frem til en ny stilling

Executive Outplacement Exclusive er forbeholdt direktører, topledere og chefer. Det er en "open end" proces, hvor der tilbydes et ubegrænset antal timer. Hermed bliver kandidater rådgivet og hjulpet helt indtil den næste karrierestilling.

Vores erfaringer med Executive Outplacement kommer fra opgaver med alt fra SMV’er, kapitalfonde og C-25 virksomheder. Vi har erfaringer inden for den offentlige sektor i Danmark - samt national såvel som international erfaring.

Sådan arbejder vi med Executive Outplacement

Vi er både specialister og førende inden for Executive Search og Executive Outplacement i Danmark og Norden. Det er vi, fordi vores forløb tager udgangspunkt i den enkelte kandidat.

Her fokuserer vi hovedsageligt på tre spørgsmål:

 • Hvem er jeg?
 • Hvad kan jeg?
 • Hvad vil jeg?

Med hjælp fra Holmgaard Management giver du dine tidligere ledere de bedste forudsætninger for at komme videre i deres karriere. Det er ikke kun til gavn for den enkelte kandidat, men også til stor gavn for din virksomhed og jeres brand.

Det får du i et rådgivningsforløb

 • Konkretisering, analyse og afklaring af personlige, sociale og faglige kompetencer – inkluderende evt. organisatoriske-, ledelsesmæssige- og strategiske kompetencer.
 • Tid, prioritering, motivation, valg, konsekvens og forandring – nye perspektiver.
 • Konkretisering af styrker, svagheder, værdier og succeshistorier.
 • Udarbejdelse af personprofil og executive summary (tilkøb).
 • Strategi og plan for fremtidig karriere og arbejdsliv.
 • Udarbejdelse af et professionelt og målrettet CV, samt LinkedIn profil.
 • Indsigt, konkret håndtering og kvalitativ brug af netværk og sociale medier - herunder specifikt LinkedIn.
 • Identificering af virksomheder og stillinger, hvis værdisæt og kultur stemmer overens med kandidatens.
 • Jobsøgningskanaler og jobsøgningsmarked, herunder rekrutteringsbureauer og headhuntere, jobportaler, netværk og jobagenter.
 • Personligt møde med udvalgt headhunter i Holmgaard Management.
 • Udvikling af målrettede og individuelle ansøgninger, som giver resultater - såvel opfordrede som uopfordrede og identificering af situationsbestemte stillinger og ansøgninger. Videoansøgninger og telefonisk kontakt.
 • Forberedelse af jobsamtalen, præsentationstræning, samtaleteknik og testparathed.
 • Øvelser, konkrete værktøjer og hjemmeopgaver.
 • Adgang til sparring mellem møderne.

Hvert forløb tilpasses den enkeltes behov, og vi veksler mellem coaching og rådgivning. Vi arbejder i dybden med den enkeltes drømme, muligheder og afklaring af kompetencer, og vi tilbyder professionel, erfaren sparring, udfordring og støtte i processen. Desuden arbejder vi struktureret, målrettet, handlings- og resultatorienteret uden at gå på kompromis med processen.

Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi kan lave en aftale, der giver dig og dine tidligere ledere de bedste betingelser for at komme godt videre.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Overvejer du rådgivning?

Book et gratis formøde for at se, om kemien passer – fysisk fremmøde, på telefon eller teams

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @