Outplacement Odense & Karriererådgivning Odense

Lars H. Linnemann. Holmgaard ManagementAt blive opsagt fra sin stilling kan være hårdt. Og hvad enten det skyldes omstruktureringer eller et enkeltstående, konkret forhold skylder I medarbejderen at få den bedste vej videre. Det kan et outplacement-forløb hjælpe med til. Anvendelsen af outplacement sender et signal til kollegaer, fremtidige medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere om, at I drager omsorg for jeres ansatte fra start til slut, samtidig med at I styrker jeres CSR.

Vi har adgang til et ansvarligt beredskab bestående af professionelle rådgivere, stresscoaches, erhvervspsykologer, headhuntere, m.v. De kan hjælpe medarbejderen videre i karrieren og mod det næste job.

Holmgaard Management Odense er landsdækkende inden for Outplacement og Karriererådgivning i Danmark, og fra vores adresse i Odense, dækker vi Fyn med Rekruttering, headhunting og interim management tillige. Vi tilbyder outplacement-forløb der altid tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og behov. Ligegyldigt om I siger farvel til en enkelt medarbejder, eller I må afskedige flere, går vi altid fokuseret og personligt til opgaven. På den måde sikrer I, at jeres medarbejdere kommer trygt videre i karrieren. Dette til gavn for medarbejderen, for jer og for jeres brand.

Læs også mere om executive outplacement for ledere og direktører

Hvordan arbejder vi med outplacement i Odense

Med en outplacement- eller karriererådgivnings aftale hos Holmgaard Managment rådgiver og støtter vi før, under og efter opsigelsen – til gavn for både ledere, medarbejdere og virksomheden.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov og skræddersyr et forløb med vægt på de områder, hvor medarbejderen har særligt brug for sparring. Vi konkretiserer de personlige og faglige kompetencer og hjælper med at finde uopdagede ressourcer. Det styrker selvtilliden og får både cv’et og Linkedin profilen til at skille sig ud i headhunternes søgning.

På den måde hjælper vi med at tegne et billede af medarbejderens personlighed, færdigheder og værdinormer, som kan være værdifuldt i den videre færd.

Vi har et stort netværk og fingeren på pulsen lokalt

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og outplacement i Odense, har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dine medarbejdere videre.

Vi har fingeren på pulsen i både erhvervslivet og det offentlige, og vi ved, hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud. Det er uanset, om det er en menig medarbejder, en leder eller en direktør, der skal godt på vej mod nye mål.

Og vi matcher naturligvis relevante kandidater i outplacement-forløb med de kunder, som vi hjælper med rekruttering og headhunting.

Læs mere om konceptet i vores brochure

Holmgaard Management Outplacement Brochure

Læs også om vores andre ydelser:

Executive Search | Executive Outplacement

Rekruttering | Interim Management | Lederudvikling | Outplacement | Karriererådgivning

Etik & standarder

Holmgaard Management Odense baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning. Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:
ICC – International Coaching Community

EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggører vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og dermed levere exellence alle vores ydelser.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i – og et tilbud på –  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

89% af vores kandidater, som ønsker et nyt job, er i job igen efter endt Outplacementforløb.