Executive outplacement – hjælp ledere videre

Investering i outplacement til en opsagt direktør eller leder udviser ansvar og omsorg. På den måde sikrer I både et godt forhold til tidligere ledere i virksomheden og sender et signal om, at I også tager tidligere ansatte alvorligt.

En fyring kan være yderst chokerende og traumatiserende for en leder - uanset om det skyldes en omstrukturering i virksomheden eller mere personlige grunde. Men med et outplacement-forløb kan I drage omsorg for de ledere, I bliver nødt til at sende videre i karrieren.

Med et godt outplacementforløb tager I jer både godt af jeres tidligere medarbejder og sender samtidig et vigtigt signal til omverdenen - for håndterer man en afskedigelse forkert og uden hensyn til den enkelte, kan det nemt forplante sig negativt til samarbejdspartnere og kunder.

Hos Holmgaard Management laver vi Outplacement forløb med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og behov. På den måde kommer jeres leder godt videre i karrieren med det samme.

Hvordan vi arbejder med executive outplacement

I Holmgaard Management er specialister i og førende indenfor outplacement i Danmark. Vores  outplacement-forløb tager altid udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og behov. Dermed sikrer I jeres leders  videre færd karrieren så godt og hurtigt som muligt. Det er til gavn for de enkelte, for jer og for jeres brand.

Vi rådgiver og støtter før, under og efter opsigelse. Det gør vi med  udgangspunkt i den enkeltes behov. Vi laver et specialdesignet forløb med vægt på de områder, hvor der er  særligt brug for sparring. Vi ser på de personlige og faglige kompetencer, konkretiserer dem og hjælper med at finde uopdagede ressourcer. Det styrker selvtillid og kan få cv’et til at skille sig ud

Dermed hjælper vi med at skabe et billede af lederen færdigheder, personlig og værdinormer. Og det kan være meget værd værdifuldt i den videre færd - og for jer.

Læs mere om outplacement generelt

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os 

Hvis du er interesseret i vores executive outplacement, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om de muligheder vi tilbyder. Vi starter med en samtale på telefonen, her hos os eller hos dig, som vi bruger på at afklare behov og ønsker. Vi taler om dine forventninger til forløbet, og tilpasser vores executive outplacement individuelt. Vores outplacement er helt fleksibel, og du kan vælge præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på outplacement, ved køb af klippekort med 10 sessions. Klippekortet kan frit anvendes og deles blandt flere medarbejdere.

 

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

  • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer 

    • Kontakt os