Executive outplacement – hjælper ledere videre

Investering i outplacement til en opsagt direktør eller leder udviser ansvar og omsorg - og vi er med hele vejen. På den måde sikrer I både et godt forhold til tidligere ledere og sender et godt signal til de ansatte.

Executive Outplacement til Executives

En fyring kan være yderst chokerende for en leder - uanset om det skyldes en omstrukturering i virksomheden eller mere personlige grunde. Med et executive outplacement-forløb kan I drage omsorg for de ledere, I bliver nødt til at sende videre i karrieren.

Med et professionelt og velstruktureret executive outplacementforløb tager I jer både godt hånd af jeres tidligere medarbejder og sender samtidig et vigtigt signal til omverdenen - for håndterer man en afskedigelse forkert og uden hensyn til den enkelte, kan det nemt forplante sig negativt til samarbejdspartnere og kunder.

Hos Holmgaard Management yder vi executive outplacement forløb med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer, behov og ikke mindst "hvem er jeg", "hvad kan jeg" og "hvad vil jeg"  Som kandidat skal man være forberedt på, at vi går fokuseret og personligt til opgaven, og egen indsats er en del af processen mellem sessionerne. Vores vigtigste succeskriterie er, at jeres opsagte medarbejder er tilfreds, og får noget ud af forløbet. På den måde kommer jeres leder godt videre i karrieren med det samme.

Vælg mellem:

  • Executive Outplacemet Exclusive med ubegrænset antal sessioner/rådgivningstimer
  • Executive outplacement med 5 eller 10 sessioner/rådgivningstimer

Executive Outplacement Exclusive

Executive Outplacemet Exclusive, er for direktører, topledere og chefer. Exclusive er en "open end" proces med ubegrænset antalt timer. Det betyder for jer, at vi rådgiver/hjælper jeres kandidat frem til næste karrierestilling.

Hvordan vi arbejder med executive outplacement

I Holmgaard Management er specialister i og førende indenfor executive outplacement og executive search i Danmark og Norden. Vores executive outplacement-forløb tager altid udgangspunkt i den enkelte person, og med fokus på "hvem jeg er", "hvad jeg kan" og "hvad jeg vil". Dermed sikrer I jeres leders  videre færd karrieren så godt og hurtigt som muligt. Det er til gavn for de enkelte, for jer og for jeres brand.

Vi laver et specialdesignet endividuelle forløb med vægt på de områder, hvor der er  særligt brug for sparring. Vi ser på de personlige og faglige kompetencer, konkretiserer dem og hjælper med at finde uopdagede ressourcer. Det styrker selvtillid og får både cv’et og Linkedin profilen til at skille sig ud. Dermed hjælper vi med at skabe et billede af lederen færdigheder, personlig og værdinormer. Og det kan være meget værd værdifuldt i den videre færd - og for jer. Vi rådgiver og støtter før, under og efter opsigelse.

Læs mere om outplacement generelt

 

Etik & standarder

Holmgaard Management baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning. Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:
ICC – International Coaching Community

EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggører vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og dermed levere exellence alle vores ydelser.

Få et gratis formøde

Hvis du er interesseret i vores executive outplacement, så ring og aftal et uforpligtende og gratis møde, hvor du kan få et hurtigt indblik i hvorledes vi arbejder og har hjulpet mange andre igennem de sidste 11 år.

Få 20% rabat på outplacement, ved køb af klippekort med 10 sessions. Klippekortet kan frit anvendes og deles blandt flere medarbejdere.

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Læs mere om konceptet i vores brochure

Holmgaard Management_outplacement brochure

Læs også om vores andre ydelser:

Executive SearchRekruttering | Interim management

Lederudvikling | Karriererådgivning dag!

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig

  • Fremragende performance
  • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer