Outplacement – Få et gratis formøde – Ring 70266144

Vores erfaring med at anvende konsulenter, som arbejder med rekruttering og outplacement viser tydeligt, at kun når vi finder det rette værdibaseret match mellem virksomhed og kandidat, er det vejen til et nyt og blivende job.

At blive opsagt fra sin stilling kan være hårdt. Og hvad enten det skyldes omstruktureringer eller et enkeltstående, konkret forhold skylder I medarbejderen at få den bedste vej videre. Det kan et outplacement-forløb hjælpe med til. Anvendelsen af outplacement sender et signal til kollegaer, fremtidige medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere om, at I drager omsorg for jeres ansatte fra start til slut, samtidig med at I styrker jeres CSR.

Vi har adgang til et ansvarligt beredskab bestående af professionelle rådgivere, stresscoaches, erhvervspsykologer, headhuntere, m.v. De kan hjælpe medarbejderen videre i karrieren og mod det næste job.

Hos Holmgaard Management er vi førende inden for individuel Outplacement i Danmark. Vi tilbyder outplacement-forløb, der altid tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og behov. Ligegyldigt om I siger farvel til en enkelt medarbejder, eller I må afskedige flere, går vi altid fokuseret og personligt til opgaven.

På den måde sikrer I, at jeres medarbejder kommer videre i karrieren så godt og hurtigt som muligt. Det er til gavn for medarbejderen, for jer og for jeres brand.

Læs også mere om executive outplacement for ledere og direktører

Hvordan arbejder vi med outplacement

Med en outplacement-aftale hos Holmgaard Managment rådgiver og støtter vi før, under og efter opsigelsen – til gavn for både ledere, medarbejdere og virksomheden.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkeltes behov og skræddersyr et forløb med vægt på de områder, hvor medarbejderen har særligt brug for sparring. Vi konkretiserer de personlige og faglige kompetencer og hjælper med at finde uopdagede ressourcer. Det styrker selvtilliden og kan få cv’et til at skille sig ud på LinkedIn og i headhunternes søgedatabaser.

På den måde hjælper vi med at tegne et billede af medarbejderens personlighed, færdigheder og værdinormer, som kan være værdifuldt i den videre færd.

Vi har et stort netværk og fingeren på pulsen

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dine medarbejdere videre.

Vi har fingeren på pulsen i både erhvervslivet og det offentlige, og vi ved, hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud. Det er uanset, om det er en menig medarbejder, en leder eller en direktør, der skal godt på vej mod nye mål.

Og vi matcher naturligvis relevante kandidater i outplacement-forløb med de kunder, som vi hjælper med rekruttering og headhunting.

Pris på outplacement

Vores outplacement er individuelt og fleksibelt, og du vælge præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på outplacement, ved køb af klippekort med 10 sessions. Klippekortet kan frit anvendes og deles blandt flere medarbejdere.

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Læs mere om konceptet i vores brochure

Holmgaard Management_outplacement brochure

Læs også om vores andre ydelser:

Executive Search| Executive Outplacement

Rekruttering | Interim Management | Lederudvikling | Outplacement | Karriererådgivning

Etik & standarder

Holmgaard Management baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning. Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:
ICC – International Coaching Community

EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggører vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og dermed levere exellence alle vores ydelser.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig

 • Fremragende performance
 • 89%

  af vores kandidater, som ønsker et nyt job, er i job igen efter endt outplacementforløb.

   Da styrelsen flyttede til Ribe valgte jeg Outplacement hos Holmgaard Management med Jan Für Andersen som min personlige rådgiver. Jan var igennem hele forløbet både særdeles konstruktiv og meget konkret og hjalp mig til at få et dækkende billede af mine kompetencer og min situation.

  Hvis du er på udkig efter ærlig og kompetent rådgivning uden omsvøb er det Jan, du skal tage kontakt til

  - Kandidat fra Trafikstyrelsen i outplacement-forløb hos Holmgaard Management

 • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer