Lej en freelance specialist

Mangler din virksomhed en dygtig ingeniør, it-specialist eller leder? Vi sikrer effektiv tilførsel af spidskompetencer

Hvorfor leje en specialist?

Spidskompetencer er altafgørende for en virksomhed. Hvis virksomheden pludselig står og mangler kompetencer, kan det betyde et fald i omsætningen. For at undgå det, tilbyder Holmgaard Management udlejning af specialister, fx en ingeniør eller it-specialist, i en begrænset periode. Vores specialister er selvstændige og strategisk tænkende og kan alle træde til inden for kort tid.

Hos os kalder vi konceptet for "Lej en specialist". Vi sikrer dig, at du ikke mangler spidskompetencer ved fx sygdom, afskedigelse eller omstrukturering.

Hvilke specialister tilbyder vi?

Holmgaard Management er klar til at hjælpe dig, når din virksomhed står med et akut behov for specielle kompetencer. Herunder kan du se, hvilke profiler vi kan hjælpe dig med at finde:

  • En strateg
  • En HR-chef
  • En projektleder
  • En IT-konsulent
  • En økonom
  • En kommunikationschef
  • En direktør eller leder
  • En headhunter eller rekrutteringskonsulent fra Holmgaard Management

Vores løsning bygger på Interim Management, og vi har et stort netværk at trække på. Derfor kan vi finde netop den kandidat, som dækker jeres behov. Der er et minimum af formaliteter forbundet med ansættelsen, og vi følger op på samarbejdet løbende.

Grundig headhunting giver det bedste match

For at opnå de bedste resultater er enhver god rekruttering af specialister altid koblet med grundig headhunting. Det er vores erfaring, at blandt de højst kvalificeret medarbejdere, er det mindst 75% der ikke er aktivt jobsøgende. Men når vi høfligt og diskret kontakter dem via Headhunting, er de modtagelige for at høre nærmere.

Hvis I skal bruge en ny dygtig medarbejder eller specialist, tilbyder vi at stå for jeres rekruttering; fra grundig behovsafdækning/analyse hos jer til kandidatudvælgelse – altid efterfulgt af struktureret opfølgning og efter behov performance onboarding, coaching eller mentoring, således at vi sammen får hjulpet den nye medarbejder godt fra start.

Det behøver ikke koste en formue – vi sammensætter en rekrutteringsløsning, der passer til din virksomheds behov og budget.

Skal vi sende en specialist til din virksomhed?

Lyder ovenstående som en løsning for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og har som sagt specialister inden for mange forskellige områder, som kan træde til med meget kort varsel.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @