Lederudvikling med den enkelte i fokus

Målrettede personlige lederudviklingsforløb, der løfter lederen til det næste niveau

Finpuds lederkompetencerne med et individuelt forløb

Det er ikke alle, som er en god leder fra dag ét i jobbet. Vi mener hos Holmgaard Management, at selv den bedste leder kan forbedre sine leadership eller management kompetencer. Derfor tilbyder vi lederudvikling i form af et lederudviklingsforløb, som hjælper både din virksomhed og dine ledere personligt.

Hos Holmgaard Management rådgiver vi alt fra den daglige linjeleder til toplederen. Det betyder, at et lederudviklingsprogram hos os er interessant for alle med et praktisk og konkret behov for at finpudse lederkompetencerne.

Hvilke forløb tilbyder vi?

Inden for lederudvikling tilbyder vi personlige og individuelle forløb inden for:

  • Lederudvikling
  • Ledercoaching
  • Executive Coaching

Få personlig sparring hos Holmgaard Management

Grundstenen i vores lederudviklingsforløb er den personlige sparring. Det er vigtigt, at den personlige sparringspartner støtter lederen, så han eller hun kan holde fokus på områder, hvor vedkommende med sikkerhed kan udvikle sig. Sparringspartneren er garanten for, at der konstant arbejdes med teknikker, metoder og teorier, som lederen kan anvende i sin dagligdag. Vores metoder tager udgangspunkt i forskning og faglighed.

Et forløb i lederudvikling hjælper den enkelte leder til at finde frem til det vigtigste og mest værdifulde i hans eller hendes ledelsesstil. Det gør, at vedkommende kan fokusere på det at lede - uanset om der er tale om den nyudnævnte leder eller toplederen med mange års erfaring. Vi hjælper ledere på 3 niveauer:

Den nyudnævnte leder

Er måske stadig i sin første lederstilling og har op til ca. 3 års ledelseserfaring. Vi hjælper jer med at få dybere indsigt i samspillet mellem lederen og dennes medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

Den erfarne leder

Har minimum 5 års ledelseserfaring, og måske refererer vedkommende allerede til den øverste direktør eller direktion. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Lederen holder af at være leder og ønsker at videreudvikle sin personlige ledelsesstil.

Toplederen

Arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem af direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne. Har styr på sin lederstil, men ønsker alligevel at styrke og udvikle positionen som topleder.

Hvorfor skal du vælge Holmgaard Management?

Hos Holmgaard Management er vi grundige. Det betyder, at alle får et grundigt ledelsesforløb, hvor man er sikker på at udvikle sig. Samtidig fokuserer vi på ordentlighed og ærlighed. Vi siger nej til en opgave, hvis den ikke lever op til vores værdigrundlag eller vi ikke kan etabelere et ordentligt samarbejde med kunden.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Overvejer du rådgivning?

Book et gratis formøde for at se, om kemien passer – fysisk fremmøde, på telefon eller teams

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @