Interim Management

Effektiv tilførsel af ledelsesressourcer - vi finder den rette Interim Manager inden for 2 uger

Hyr en interim leder eller direktør

Interim Management af specialister, ledere og direktører er for mange virksomheder langt den bedste løsning, når der er brug for at styrke virksomheden eller organisationen med en dokumenteret stærk faglig og kompetent medarbejder i en begrænset periode. Der kan være behov for at styrke driften, tilføre nye strategiske kræfter eller løfte virksomheden op til næste niveau eller i en helt ny retning. Det kan Holmgaard Management hjælpe dig med. Vores proces er hurtig og effektiv, og vi finder den rette Interim Manager inden for 2 uger.

Uanset om der er tale om en specialist, en leder eller en direktør, så kan en Interim Manager hurtigt og effektivt startes op og tilføre virksomheden de nødvendige ressourcer og kompetencer. Den individuelle løsning kan udspringe af flere forskellige situationer og forhold, men fælles for dem alle er, at de aktuelle behov skal afdækkes med unikke kompetencer.

Hvornår er Interim Management af ledere og direktører relevant?

Er du i tvivl om Interim management af ledere eller direktører er relevant for din virksomhed? Herunder ser du fem situationer, hvor interim ledelse er relevant - måske du finder din egen situation under et af punkterne:

  • Akut mangel på vigtige kompetencer (fx ved opsigelser, sygdom eller spidsbelastning)
  • Forudsigelig mangel på kompetencer (fx ved barsel, kontinuitet efter afgang eller orlov)
  • Organisationsændringer (fx ved fusion, turn-a-round, køb eller frasalg)
  • Strategiske udfordringer (fx ved et nyt projekt, marked, produkt eller forretningsenhed)
  • Under en analyse eller Executive Search efter ny direktør eller leder

Vores tilgang til Interim Management

Hos Holmgaard Management har vi lang erfaring med rekruttering og Executive Search. Vi tilbyder et stort netværk af ledere, direktører og specialister - alle med præcis de kvalifikationer, som din virksomhed leder efter. Vores netværk og erfaring sikrer en effektiv proces, hvor vi kan finde den rette kandidat til din virksomhed inden for 14 dage.

Ofte oplever vi, at vores kunder gerne vil fastansætte en af vores interim specialister. Det sker ofte efter 6-12 måneders samarbejde. Derfor har vi en tilgang til Interim Management for ledere og direktører, som vi kalder "Try before you hire".

"Try before you hire"

Den fleksible løsning er en blanding af et traditionelt Interim Management koncept og Executive Search. Det giver din virksomhed og vores Interim Manager mulighed for at indgå en aftale om fastansættelse efter en vis periode. Begge parter kan uden forpligtelse og opsigelsesvarsel stoppe aftalen.

Du kan forvente, at vi gør mere ud af opstarten af alle Interim Management aftaler end standarden er i branchen. Vi analyserer din virksomhed og dit behov - og vi garanterer, at managerens personlighed passer ind fra dag ét.

Interim Management er en populær midlertidig løsning. Den er omkostningseffektiv til kortsigtede løsninger. Samtidig kan den anvendes i strategisk planlagte situationer, hvor virksomheden har brug for yderligere kompetencer.

Kontakt os og få en snak om din situation og hvordan vi kan hjælpe dig med Interim Management.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @