Executive Search – 24 mdrs. ubetinget garanti

Headhunting af top-ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer fra ind- og udland.

Executive search & headhunting

Når du vælger Holmgaard Management som din rekrutteringspartner, starter vi altid med en grundig analyse af jeres virksomhed, kultur, stillingen og kandidaten, samt endelig behovsafdækning hos jer til kandidatudvælgelse - og efterfølgende opfølgning og onboarding af medarbejderen og nærmeste leder.

Vores mange års erfaring kommer primært fra executive search, headhunting og alm. rekruttering til mindre og mellemstore virksomheder i ind- og udland samt den offentlige sektor i hele Danmark.

15 års solid erfaring i rekruttering og executive search

- og "Bedst i ny brancheanalyse"

Executive search med 24 mdrs. garanti

Kort & Godt om os:

 • Strategisk partner med gyldige og pålidelige metoder
 • Har solid forretningsforståelse, som sikrer en professionelle sparring
 • Holmgaard Management er medlem af EMCC for at sikre et højeste niveau af etik og standarder
 • Har en etisk tilgang og et videnskabeligt grundlag i vores metoder
 • Netværket er betydeligt og går langt ud over de danske og europæriske grænser
 • Individuelle løsninger som passer til kundens behov og budget - Ikke to virksomheder er ens
 • Har fokus på og hjælper aktivt med en holdbar onboarding
 • Kendt for at være uhøjtidelig, og samtidig opretholder en professionel diskurs, herunder ”employer branding”
 • Vi leverer kun top motiverede kandidater som ved hvad de går ind til
 • Headhunting & executive search på abonnement - med fast lav mdr. ydelse
 • Er behovet at vi sætter hurtigt i gang, starter vi processen inden for 8 dage

Sådan finder vi den rette leder

 • Sammen afdækker vi i detaljer jeres nye medarbejders ansvarsområde og organisatoriske placering, opgaver og ansættelsesvilkår.
 • Sammen definerer vi de krav der stilles til uddannelse, brancheerfaring, professionel erfaring, samt sprogkundskaber, og ikke mindst personlighed hos den ideelle kandidat for at passe ind i jeres organisationen.
 • Vi udarbejder en grundig og objektiv profil af henholdsvis jers virksomhed, stillinger og kandidaten.
 • Efter jeres godkendelse anvendes disse profiler, som udgangspunkt i vores søgning og til identifikation og vurdering af ideelle kandidater.

Interviews, tests og personlighedsanalyser

Kandidatens personlighed, værdisæt og indstilling er afgørende for, om vedkommende er den rette til jobbet. Derfor sikrer vi os et indgående kendskab til kandidaten via en grundig analyse, tests, referencer og dybdegående interviews.

Vi samarbejder med verdens førende udbyder inden for personlighedstest og profilanalyser. Resultaterne bruger vi til at rådgive jer om, hvilken kandidat, der er det bedste match.

Holdbar onboarding

Vores arbejde stopper ikke, når vi har fundet den rette kandidat. Vi hjælper jer gerne med at sikrer, at kandidaten får den bedste start.

Onboarding er den proces, som sikrer, at jeres nye kollega bliver godt taget imod og ført sikkert ind i stillingen. Planlægning af onboarding sikrer, at både den ny leder og kollegaerne får tid til at forventningsafstemme fra start. Det giver en mere stabil ansættelse for alle, og er derfor en naturlig del af vores service.

Efter aftale tilbyder vi desuden executive coaching eller mentoring af den nye medarbejder. Gennem de første 12 måneders ansættelse kan kandidaten således indgå i et mentorforløb, lige som vi tilbyder løbende opfølgning.

24 mdrs. ubetinget genansættelsesgaranti

Vi forankre den gode executive search- og headhuntingproces med 24 måneders genansættelsesgaranti. Det betyder, at passer kandidaten ikke ind eller siger op - sørger vi for at finde en ny uden yderligere honorar.

Interim Headhunting - giver arbejdsro til rekruttering af den rette

Interim Management kan også bruges i forbindelse med Executice search, headhunting og ledelsesrekruttering.

Ved at indsætte en midlertidig leder sikrer I overlevering fra den fratrædende leder/medarbejder samtidig med, at I skaber ro i organisationen og omkring rekrutteringen af den rette nye kandidat.

Sideløbende med at interim manageren løser konkrete opgaver i en begrænset periode, finder vi den helt rigtige kandidat, som både fagligt og socialt kan indfri jeres virksomheds strategiplaner og blive en naturlig del af virksomhedens DNA på længere sigt.

På den måde, bliver jeres virksomhed både løftet her og nu og i fremtiden.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til at mødes her hos os på Esplanaden eller hos dig i din virksomhed.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig

 • Fremragende performance
 • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer 

  • Kontakt os