Rådgivning for virksomheder

Rekruttering, Interim Management og Outplacement af ledere og direktører - vi matcher fremtidens ledere til jeres strategi

For virksomheder

Hos Holmgaard Management tilbyder vi rekruttering, Interim Management og Outplacement for virksomheder. Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder samt kapitalfonde og større koncerner, som skal ansætte i Danmark eller Norden. Det gør vi bl.a. med nedenstående ydelser.

Executive Search

Vi har tilbudt Executive Search af direktører og ledere i mere end 15 år. Vi tror på, at topkvalificerede kandidater er den mest indflydelsesrige kilde til at udvikle og vækste dit firma. Vi hjælper dig med at finde den nye direktør eller leder til din virksomhed.

Rekruttering

Vores erfaring, netværk og faglighed sikrer dig de rette medarbejdere. Vi udvælger relevante profiler, og kan altid præsentere dig for et godt udvalg af de bedste kandidater. Vi hjælper med andre ord din virksomhed til optimal rekruttering.

Interim Management

Mangler din virksomhed en ekstra hånd i en begrænset periode? Interim Management er det rette valg, når virksomheden mangler fx en leder eller specialist. Vi finder en kvalificeret medarbejder til en midlertidig periode.

Outplacement

Er du nødt til at afskedige en leder eller direktør? Vi hjælper afskedigede medarbejdere i ledende positioner videre til den rette stilling.

Lederudvikling

Med vores skræddersyede program til lederudvikling, sikrer vi, at dine ledere leverer de bedste resultater.

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed!

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @