Executive outplacement – kom videre som leder

Er du blevet opsagt fra en direktør- eller en lederstilling? Så få hjælp til at komme videre i karrieren med et executive outplacement-forløb hos Holmgaard Management.

Det kan være chokerende og traumatiserende for dig at blive opsagt fra en lederstilling - uanset grunden til det. Men med et velfungerende outplacement-forløb får du hjælp til at finde den bedste vej videre.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi outplacement-forløb til ledere og direktører, som har brug for at komme videre i karrieren. Vi tager altid udgangspunkt i dine kompetencer og behov, og vi går fokuseret og personligt til opgaven. Vores vigtigste succeskriterie er, at du er tilfreds, og at du får noget ud af forløbet.

Hvordan vi arbejder med executive outplacement

I Holmgaard Management er specialister i og førende indenfor outplacement i Danmark. Vores outplacement-forløb tager altid udgangspunkt i dine behov. Dermed sikrer vi din videre færd i karrieren så godt og hurtigt som muligt.

Vi rådgiver og støtter dig. Det gør vi med  udgangspunkt i dig. Vi laver et specialdesignet forløb med vægt på de områder, hvor du har særligt brug for sparring. Vi ser på dine personlige og faglige kompetencer, konkretiserer dem og hjælper dig med at finde uopdagede ressourcer. Det styrker din selvtillid og kan få dit cv til at skille sig ud

Fingeren på pulsen

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dig videre.

Vi har fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og vi ved, hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud. Derfor matcher naturligvis vi dig også med de virksomheder i vores netværk, som vi finder relevante for dig.

Vi tilbyder også coaching og lederudvikling i det nye job

Når du - forhåbentligt hurtigt - finder dit nye job, tilbyder vi også coaching, så du kan komme i gang med den nye stilling på den mest optimale måde. Det styrker din selvtillid og din chance for succes i det næste job.

Læs mere om executive coaching

Læs mere om outplacement generelt

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os 

 

Hvis du er interesseret i executive outplacement, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om dine muligheder. Vi starter med en samtale på telefonen eller her hos os, som vi bruger på at afklare dine behov og ønsker. Sammen afdækker vi dine behov. Vi taler om dine forventninger til forløbet, og tilpasser vores rådgivning individuelt. Vores forløb er nemlig helt fleksibel, og du kan vælge præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på executive outplacement, ved køb af klippekort med 10 sessions.

 

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

  • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer 

    • Kontakt os