Executive outplacement – kom videre som leder

Er du opsagt fra en direktør- eller lederstilling? Og er det tiden til nye og mere effektive tiltag. Så få hjælp til at komme videre i karrieren med et executive outplacement-forløb.
Bestil et gratis og uforpligtende formøde.

Outplacement - kun for ledere

Det kan være både chokerende og fantastisk, og samtidig åbne op for nye muligheder, at blive opsagt fra en lederstilling - uanset grunden til det. Men med et velfungerende og struktureret executive outplacement-forløb får du hjælp til at finde den bedste vej videre - og det bliver aldrig for sent.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi executive outplacement-forløb til direktører ledere og chefer, som har brug for at komme videre i karrieren - og vi følger dig hele vejen. Vi tager altid udgangspunkt i dine kompetencer og behov og med afsæt i "hvem er jeg", "hvad kan jeg" og "hvad vil jeg"  Du skal være forberedt på, at vi går fokuseret og personligt til opgaven, og egen indsats er en del af processen mellem sessionerne. Vores vigtigste succeskriterie er, at du er tilfreds, og at du får noget ud af forløbet.

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende formøde

Vælg mellem:

  • Executive Outplacemet Exclusive med ubegrænset antal sessioner/rådgivningstimer
  • Executive Outplacement med 5 eller 10 sessioner/rådgivningstimer

Hvordan vi arbejder med Executive Outplacement

Holmgaard Management er specialister i og førende indenfor executive outplacement og search. Vores executive outplacement-forløb tager altid udgangspunkt i dine behov. Dermed sikrer vi din videre færd i karrieren så godt og hurtigt som muligt.

Vi rådgiver og støtter dig. Det gør vi med  udgangspunkt i dig. Vi laver et specialdesignet forløb med vægt på de områder, hvor du har særligt brug for sparring. Vi ser på dine personlige og faglige kompetencer, konkretiserer dem og hjælper dig med at finde uopdagede ressourcer. Det styrker din selvtillid og får dit cv til at skille sig ud.

Executive Outplacement Exclusive

Executive Outplacemet Exclusive, er for direktører, topledere og chefer. Exclusive er en "open end" proces med ubegrænset antalt timer. Det betyder for dig, at vi rådgiver/hjælper dig frem til næste karrierestilling.

Vi kender markedet – vi kender menneskene

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og executive outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dig videre.

Vi har fingeren på pulsen i det danske og nordiske erhvervsliv, og vi ved, hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud. Derfor matcher naturligvis vi dig også med de virksomheder i vores netværk, som vi finder relevante for dig.

Vi er bl.a. kendt fra Altinget, Børsen, DR m. fl. - se under "presseomtale"

Læs mere om executive coaching

Læs mere om outplacement generelt

Etik & standarder

Holmgaard Management baserer sit virke på to udvalgte brancheorganisationer, der hver især og sammen arbejder for en fælles målsætning. Vores berettigelse som coaches til at træde ind i et andet menneskes liv kræver nemlig en høj grad af standard og etik.

Begge internationale organisationer har defineret retningslinjerne for standard og etik:
ICC – International Coaching Community

EMCC – European Mentoring and Coaching Council

Ved at håndhæve etik og standarder fra disse organisationer, synliggører vi fælles ansvar, gensidig respekt og faglig stolthed og dermed levere exellence alle vores ydelser.

Pris på outplacement

Er du leder og interesseret i executive outplacement. Vores forløb er både indiduelt og fleksiblt, og du vælge præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på executive outplacement, ved køb af klippekort med 10 sessions.

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Læs mere om konceptet i vores brochure

Holmgaard Management_outplacement brochure

Læs også om vores andre ydelser:

Executive SearchRekruttering | Interim management

Lederudvikling | Karriererådgivning dag!

Bestil et gratis og uforpligtende formøde

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig


  • Bliv ringet op

    Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer 

  • Fremragende performance