Outplacement – Få et gratis formøde – Ring 70266144

Vores erfaring med at anvende konsulenter, som arbejder med rekruttering og outplacement, viser tydeligt, at kun ved at finde det rette match mellem virksomheden og den jobsøgende, når du vejen til et nyt og blivende job.

Det er altid hårdt at blive opsagt fra sin stilling - og det er ligegyldigt om det skyldes personlige forhold eller omstruktureringer i virksomheden. Men med et velfungerende outplacement-forløb hos Holmgaard Management får du hjælp til at finde den bedste vej videre.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi outplacement-forløb til dig, som har brug for at komme videre i karrieren og finde et nyt job. Vi tager altid udgangspunkt i dine kompetencer og behov, og vi går fokuseret og personligt til opgaven. Vores vigtigste succeskriterie er, at du er tilfreds, at du får noget ud af forløbet.

Læs mere om executive outplacement - for ledere

Skræddersyet outplacement-forløb

Vi skræddersyr et forløb med vægt på de områder, hvor du har særligt brug for sparring. Vi hjælper med at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer, og vi støtter dig i at finde uopdagede ressourcer. Det styrker din selvtillid og kan få dit cv til at skille sig ud på LinkedIn og i headhunternes søgedatabaser.

På den måde hjælper vi dig med at tegne et billede af dine færdigheder og værdinormer, som kan være værdifulde i din søgen efter næste skridt i karrieren.

Stort netværk og fingeren på pulsen

Da vi i Holmgaard Management hver eneste dag arbejder med rekruttering, headhunting og outplacement har vi de helt rette kompetencer og relationer til at hjælpe dig videre.

Vi har fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv, og vi ved,  hvordan det ideelle match mellem virksomhed og kandidat ser ud. Det er uanset, om du leder efter stillinger som menig medarbejder, som leder eller som direktør. Derfor matcher naturligvis vi dig også med de virksomheder i vores netværk, som vi finder relevante for dig.

Også coaching eller lederudvikling i det nye job

Når du - forhåbentligt hurtigt - finder dit nye job, tilbyder vi også coaching, så du kan komme i gang med den nye stilling på den mest optimale måde. Det styrker din selvtillid og din chance for succes i det næste job.

Med et outplacement-forløb får du

 • hjælp til at konkretisere dine personlige og faglige kompetencer og dine uopdagede ressourcer.
 • et billede af ”hvem er jeg”, dine færdigheder og værdier.
 • afdækket dine personlige succeser.
 • tilbud om e-kompetenceafklaring.
 • udarbejdet en strategi for din fremtidige karriere.
 • opbygget din Linkedin profil med topplacering, så du kan findes af headhuntere, rekrutterings- og HR-folk.
 • overblik over hvilke typer af virksomheder, stillinger og arbejdsliv, som dækker dine behov og ønsker.
 • udfærdiget et målrettet personligt CV, hjælp til ansøgninger samt struktur på din jobsøgning.
 • hjælp til jobsamtalen - samtaletræning, ubehagelige spørgsmål, fremtoning og video performance.
 • rådgivning, coaching og mentoring til afklaring, nytænkning og udvikling.

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os

Hvis du er interesseret i outplacement, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om dine muligheder. Vi starter med en samtale på telefonen eller her hos os, som vi bruger på at afklare dine behov og ønsker. Sammen afdækker vi dine behov. Vi taler om dine forventninger til forløbet, og tilpasser dit forløb individuelt. Vores outplacement er helt fleksibel, og du kan vælge præcist det, som du ønsker der skal holdes fokus på. Få 20% rabat på outplacement ved køb af klippekort med 10 sessions. Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

 

 • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer 

 • 85%

  af vores kandidater, som ønsker et nyt job, er i job igen efter endt forløb.

 •  Da styrelsen flyttede til Ribe valgte jeg Outplacement hos Holmgaard Management med Jan Für Andersen som min personlige rådgiver. Jan var igennem hele forløbet både særdeles konstruktiv og meget konkret og hjalp mig til at få et dækkende billede af mine kompetencer og min situation.

  Hvis du er på udkig efter ærlig og kompetent rådgivning uden omsvøb er det Jan, du skal tage kontakt til

  - Kandidat fra Trafikstyrelsen i outplacement-forløb hos Holmgaard Management

  • Kontakt os