Database til interim og fastansættelse

For direktører, ledere og specialister - Er du klar til interim og/eller fastansættelse

Hvis du ønsker at være en del af Holmgaard Managements omfattende topleder og specialist database til interim og/eller fastansættelse, så opret en profil nedenfor. Du vælger selv, om visse af dine oplysninger - helt anonymt - skal kunne eksponeres offentligt her på sitet, eller om det kun skal være Holmgaard Managements medarbejdere, der har adgang til dem.

Interesserede virksomheder, bestyrelser, headhuntere m.fl. kan søge efter cv'er i vores offentlige database, og vi bruger databasen aktivt, når vi hjælper virksomheder med at finde de bedste direktører, ledere,  medarbejdere og specialister.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt

Når du som kandidat oplyser og registrerer dit cv og dine data via vores onlinedatabase for topledere og ledere, vælger du, med eget password og login, aktivt samtykke til opbevaring af data.

Dit cv og dine oplysninger i øvrigt behandles naturligvis med stor respekt og fortrolighed, og vil aldrig blive videregivet uden din skriftlige accept. Når du sender dit cv, giver du Holmgaard Management samtykke til at vi opbevarer dine personlige data i overensstemmelse med Datatilsynets retningslinjer og Persondataloven. Du kan således til enhver tid selv logge ind med eget password og redigere, rette og slette i dine oplysninger.

Vores mål er altid at tilbyde dig den bedste kundeoplevelse baseret på dine behov og at kommunikere med dig ud fra dine interesser. Derfor behandler vi dine persondata ved at opsamle information om din aktivitet i vores e-mails og på vores hjemmesider, som beskrevet her.

Link til Datatilsynet:

https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/Ny-skabelon-skal-hjlpe-virksomheder-og-myndigheder-med-at-blive-klar-til-databeskyttelsesforordning/

Login

Allerede registreret? Login her - se og rediger dine oplysninger.

Opret og upload dit cv her: