Ledige stillinger

Find din næste drømmestilling gennem Holmgaard Management

Vejen til de ikke-offentliggjorte stillinger

Er du klar over, at de fleste ledige stillinger, hverken faste eller interime, ikke offentliggøres? Holmgaard Management står klar til at lede dig mod de stillinger, som er fortrolige og dermed ikke offentligt annonceret.

Vil du være kandidat til stillingerne, så opret dig i vores Executive Talent CV database. Her kan du registrere dig og angive dine interesser og typer af stillinger, du er interesseret i.

Du kan bl.a. angive, at du er interesseret i både bestyrelsesposter, interime stillinger eller faste stillinger. Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Få hjælp til Outplacement eller karriererådgivning

Vi har stor erfaring med Executive Outplacement forløb og karriererådgivning. Er du klar til at tage næste skridt i din karriere, så se mere om hvad vi tilbyder her:

Executive Outplacement

Karriererådgivning

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @