Lederudvikling til topledere

Holmgaard Management tilbyder et personligt lederudviklingsforløb til erfarne ledere.

Ledelse kræver mere end nogensinde stor menneskelig, strategisk og organisatorisk indsigt - ikke mindst indsigt i sig selv. Lederudvikling er vigtig for din selverkendelse i ledelsessituationen - og den form for Fremragened performanceindsigt kan bringe dig langt, også som topleder.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi forskellige individuelle og personlige programmer inden for lederudvikling, ledercoaching og executive coaching. Hver især understøtter forløbene dine aktuelle ledelsesudfordringer, dit personlige lederskab og din videre karriere i ledelse.

I vores personlige lederudviklingsprogram får du stort udbytte ift. tidsforbruget og bliver klædt på til at spille en nøglerolle i virksomhedens udvikling.

Undervejs modtager du personlig coaching sparring og rådgivning i forhold til dine individuelle ledelses- og forretningsmæssige udfordringer.  

Plads til lederudvikling i en travl hverdag

Vores forløb er tilrettelagt for ledere med en travl hverdag. Derfor fokuserer vi på at skabe konkrete værktøjer og anvendelig viden, der kan styrke både din performance og dine ledelseskompetencer her og nu. Det gør vi ved at kombinere teori og praksis, relevante cases, øvelser og dialog, hvilket giver god mulighed for at integrere forløbet i din daglige ledelse.

Forløbet indeholder op til 10 personlige en-til-en sessions, hvor du er i centrum hos din personlige konsulent over en periode på 3–5 måneder.

Indhold og antal sessioner skræddersyes til dit aktuelle behov og erfaring som leder.

Hvem er du?

Du arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne. Du har styr på din lederstil, men alligevel ønsker du at styrke og udvikle din position som topleder.

Du ønsker at

 • fokusere på virksomheders vækst og ønsker selv at udvikle ledelseskvaliteten og forretningsforståelsen blandt dine ledere.
 • styrke kulturen på arbejdspladsen. Få indblik i, hvordan virksomhedskultur kan optimere eller hæmme fremdrift. Du ønsker at arbejde med at afdække og udvikle en stærk virksomhedskultur gennem bevidste og systematiske ledelsesinitiativer
 • opnå ambitiøse forretningsresultater og styrke dit personlige lederskab.
 • udvikle ledergruppen og dine medarbejdere.
 • se større sammenhæng mellem strategi og forretningsudvikling.
 • arbejde med metoder til at afdække din enheds vækstpotentiale og præcisere de strategiske nødvendige indsatsområder, så du kan formidle, omsætte og handle på dem med det samme.
 • blive en nøgleperson, som gerne vil tage et større medansvar for udvikling og strategieksekvering.
 • fokusere på strategisk kompetenceudvikling og udvikling af virksomhedskultur.
 • udvikle dit samarbejde med bestyrelsen og især bestyrelsesformanden.
 • udfordre din forretningsforståelse ved valg af forretningsmodeller i forhold til konkrete strategiske udfordringer.
 • at få sparring i eksekvering af forretningsmodeller og strategiske tiltag.

Vi tilbyder

 • coaching, sparring og rådgivning fra konsulenterne under og efter forløbet ud fra selvvalgte temaer og aktuelle problemstillinger.
 • forståelse for egne personlige kompetencer bindes sammen med en certificeret, personlighedsanalyse, som sætter skarpt fokus på dine egne behov og din rolle.
 • en personlig handlingsplan for din egen udvikling og de indsatsområder, du skal eksekvere på. Konkrete erfaringer og udvikling, som du kan tage med i din videre karriere.
 • mulighed for at deltage i vores lederudviklingsnetværk
 • mulighed for selvindsigt og feedback fra konsulenter og din organisation gennem en 360 graders analyse.

Hvad kræver det af dig?

Der vil der være øvelser mellem sessionerne. Du skal forvente at investere 1-2 timer i hjemmeopgaver pr. session, og forløbet tager udgangspunkt i, at du arbejder med udfordringer fra din egen hverdag.

20% rabat

Få 20% rabat på klippekort ved køb af 10 sessions.

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig


Tag et uforpligtende møde - helt gratis

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. Her får du et indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig i din lederudvikling.

Læs også om

Nyudnævnt leder

Har op til ca. 3 års ledelseserfaring eller er stadig i sin første lederstilling. I ønsker en dybere indsigt i samspillet mellem lederen og dennes medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

Læs mere om lederudvikling til nyudnævnte ledere

Den erfarne Leder

Har minimum 5 års ledelseserfaring, og måske refererer vedkommende allerede til den øverste direktør eller direktion. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Lederen holder af at være leder og ønsker at videreudvikle sin personlige ledelsesstil.

Læs mere om lederudvikling til erfarne ledere

 • Bliv ringet op

  Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer