Lederudvikling til den nyudnævnte leder

Holmgaard Management tilbyder et personligt lederudviklingsforløb til nyudnævnte ledere.

I vores personlige lederudviklingsprogrammer får du stort udbytte bliver klædt på til at spille en nøglerolle i virksomhedens udvikling.Fremragened performance

Undervejs modtager du personlig coaching, sparring og rådgivning i forhold til dine individuelle ledelses- og forretningsmæssige udfordringer.

Hvem er du?

Du har op til ca. 3 års ledelseserfaring eller er stadig i din første lederstilling. Ud over det faglige område omfatter din lederfunktion også ledelse af mennesker. Du ønsker en dybere indsigt i samspillet mellem dig og dine medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

Plads til lederudvikling i en travl hverdag

Vores forløb er tilrettelagt for ledere med en travl hverdag. Derfor fokuserer vi på at skabe konkrete værktøjer og anvendelig viden, der kan styrke både din performance og dine ledelseskompetencer her og nu. Det gør vi ved at kombinere teori og praksis, relevante cases, øvelser og dialog, hvilket giver god mulighed for at integrere forløbet i din daglige ledelse.

Forløbet indeholder op til 10 personlige en-til-en sessions, hvor du er i centrum hos din personlige konsulent over en periode på 3–5 måneder.

Indhold og antal sessioner skræddersyes til dit aktuelle behov og erfaring som leder.

Du ønsker

 • inspiration til at videreudvikle dine ledelsesmæssige kompetencer og resultater i nuværende lederstilling.
 • mere fokus på, at ledelse er ”at skabe resultater gennem - og sammen med - andre”.
 • konkrete værktøjer og viden, som du kan anvende med det samme.
 • udviklet en større bevidstgørelse og selvindsigt af dine ledelsesressourcer, så du bliver mere fleksibel og opnår flere handlemuligheder i din ledelse.
 • mulighed for at udvikle dit personlige lederskab og styrke din egen karriereudvikling.
  øget din forståelse af menneskers reaktionsmåder, forskellighed og motivation.
 • udviklet dit team, f.eks. med resultatskabelse og styring af forandringer.
 • udviklet evnen til at skabe engagement og klarhed hos dine medarbejdere og kolleger.
 • udviklet en mere sammenhængende strategisk forståelse.
 • styrket dine lederevner både fagligt og personligt.
 • fokuseret på din personlig styrke, gennemslagskraft og relationer.
 • arbejdet med fokus og nærvær i din personlige ledelse.
 • omsat strategi, planer og idéer til handling - du lærer at at eksekvere for at opnå resultater.
 • fokus på, hvordan du får gennemført nødvendige tiltag som leder.
 • arbejdet med metoder til at afdække teamets barrierer for at opnå fælles resultater, og hvordan du målrettet kan sætte ind på de områder, gruppen har brug for at udvikle.
 • arbejdet med input til at lede bedre opad, forandringsledelse og psykologien i, hvorfor mennesker reagerer, som de gør.

Vi tilbyder

 • coaching, sparring og rådgivning fra konsulenterne under og efter forløbet ud fra selvvalgte temaer og aktuelle problemstillinger.
 • forståelse for egne personlige kompetencer bindes sammen med en certificeret, personlighedsanalyse, som sætter skarpt fokus på dine egne behov og din rolle.
 • en personlig handlingsplan for din egen udvikling og de indsatsområder, du skal eksekvere på. Konkrete erfaringer og udvikling, som du kan tage med i din videre karriere.
 • mulighed for at deltage i vores lederudviklingsnetværk
 • mulighed for selvindsigt og feedback fra konsulenter og din organisation gennem en 360 graders analyse.

Hvad kræver det af dig?

Der vil der være øvelser mellem sessionerne. Du skal forvente at investere 1-2 timer i hjemmeopgaver pr. session, og forløbet tager udgangspunkt i, at du arbejder med udfordringer fra din egen hverdag.

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os 

Hvis du er interesseret i lederudvikling, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om de muligheder vi tilbyder. Vi starter med en samtale på telefonen, her hos os eller hos dig, som vi bruger på at afklare behov og ønsker. Vi taler om dine forventninger og mål for forløbet, og tilpasser dit forløb individuelt. Vores forløb er helt fleksibel, og du vælger præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på klippekort ved køb af 10 sessions. 

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig


Tag et uforpligtende møde - helt gratis

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. Her får du et indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig i din lederudvikling.

Læs også om

Den erfarne Leder

Har minimum 5 års ledelseserfaring, og måske refererer vedkommende allerede til den øverste direktør eller direktion. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Lederen holder af at være leder og ønsker at videreudvikle sin personlige ledelsesstil.

Læs mere om lederudvikling til erfarne ledere

Topleder

Arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne.  Har styr på sin lederstil, men ønsker alligevel at styrke og udvikle positionen som topleder.

Læs mere om lederudvikling til topledere

 • Bliv ringet op

  Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer