Lederudvikling til den erfarne Leder

Holmgaard Management tilbyder et personligt lederudviklingsforløb til erfarne ledere.

Ledelse kræver mere end nogensinde stor menneskelig, strategisk og organisatorisk indsigt - ikke mindst indsigt i sig selv. Lederudvikling er vigtig for din selverkendelse i ledelsessituationen - og den form for Fremragened performanceindsigt kan bringe dig langt.

Hos Holmgaard Management tilbyder vi forskellige individuelle og personlige programmer inden for lederudvikling, ledercoaching og executive coaching. Hver især understøtter forløbene dine aktuelle ledelsesudfordringer, dit personlige lederskab og din videre karriere i ledelse.

I vores personlige lederudviklingsprogram får du stort udbytte ift. tidsforbruget og bliver klædt på til at spille en nøglerolle i virksomhedens udvikling.

Undervejs modtager du personlig coaching sparring og rådgivning i forhold til dine individuelle ledelses- og forretningsmæssige udfordringer.  

Plads til lederudvikling i en travl hverdag

Vores forløb er tilrettelagt for ledere med en travl hverdag. Derfor fokuserer vi på at skabe konkrete værktøjer og anvendelig viden, der kan styrke både din performance og dine ledelseskompetencer her og nu. Det gør vi ved at kombinere teori og praksis, relevante cases, øvelser og dialog, hvilket giver god mulighed for at integrere forløbet i din daglige ledelse.

Forløbet indeholder op til 10 personlige en-til-en sessions, hvor du er i centrum hos din personlige konsulent over en periode på 3–5 måneder.

Indhold og antal sessioner skræddersyes til dit aktuelle behov og erfaring som leder.

Hvem er du?

Du har minimum 5 års ledelseserfaring - måske referer du allerede til den øverste direktør eller en direktion. Ud over det faglige omfatter din lederfunktion også ledelse af mennesker - eventuelt også ledelse af andre ledere. Du holder af at være leder og ønsker at videreudvikle din personlige ledelsesstil,

Du ønsker at

 • fokusere på ledelse som selvstændig disciplin.
 • få øjnene op for nye muligheder, som gør dig i stand til at bringe dit fulde potentiale til udfoldelse.
 • at balancere dit lederskab med personlig autoritet - at gøre dit lederskab personlig, så det giver følgeskab og tillid.
 • udvikle et kompetent lederskab i forhold til andre, når du er rollemodel og går foran som leder.
 • arbejde med motivation, din gennemslagskraft og metoder til strategisk kompetenceudvikling af din enhed.
 • finde vejen til forretningsudvikling, lederskab og vækst.
 • fokusere på strategisk forståelse, handlekraft og gode relationer som vejen til at skabe vækst - også når forandringer er et grundvilkår.
 • udvikle og fastholdelde gode relationer blandt medarbejdere og i ledergruppen - også når du leder opad.
 • udvikle din enhed strategisk.
 • udvikle dit eget lederskab, så det styrker din ledelseskarriere.
 • indsigt i hvordan du videreudvikler dine personlige styrker i din fremtidige lederrolle
 • udvikle evnen til at skabe engagement og klarhed hos dine medarbejdere, ledergruppen, kolleger og eksterne relationer.
 • styrke og udvikle en endnu mere sammenhængende strategisk forståelse.
 • blive skarp på dit potentiale til et større ledelsesmæssigt ansvar.

Vi tilbyder

 • coaching, sparring og rådgivning fra konsulenterne under og efter forløbet ud fra selvvalgte temaer og aktuelle problemstillinger.
 • forståelse for egne personlige kompetencer bindes sammen med en certificeret, personlighedsanalyse, som sætter skarpt fokus på dine egne behov og din rolle.
 • en personlig handlingsplan for din egen udvikling og de indsatsområder, du skal eksekvere på. Konkrete erfaringer og udvikling, som du kan tage med i din videre karriere.
 • mulighed for at deltage i vores lederudviklingsnetværk
 • mulighed for selvindsigt og feedback fra konsulenter og din organisation gennem en 360 graders analyse.

Hvad kræver det af dig?

Der vil der være øvelser mellem sessionerne. Du skal forvente at investere 1-2 timer i hjemmeopgaver pr. session, og forløbet tager udgangspunkt i, at du arbejder med udfordringer fra din egen hverdag.

20% rabat

Få 20% rabat på klippekort ved køb af 10 sessions.

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed.

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig

Tag et uforpligtende møde - helt gratis

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. Her får du et indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig i din lederudvikling.

Læs også om:

Nyudnævnt leder

Har op til ca. 3 års ledelseserfaring eller er stadig i sin første lederstilling. I ønsker en dybere indsigt i samspillet mellem lederen og dennes medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

Læs mere om lederudvikling til nyudnævnte ledere

Topleder

Arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne.  Har styr på sin lederstil, men ønsker alligevel at styrke og udvikle positionen som topleder.

Læs mere om lederudvikling til topledere

 • Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for 24 timer