Lederudvikling – Leadership

Bliv knivskarp som leder med udgangspunkt i dine aktuelle ledelsesudfordringer. Om du har brug for en time eller et længere forløb - afdækker vi på 1. møde som er gratis.

Leadership eller management

Ikke alle ledere er gode ledere. Og selv den bedste leder kan blive endnu bedre. Derfor kan et skræddersyet lederudviklingsforløb hjælpe både dig og din virksomhed.

Hos Holmgaard Management arbejder vi med hele ledelseslaget - fra topledere til daglige linjeledere. Derfor er vores lederudviklingsprogrammer er interessant for alle, som har et konkret og praktisk behov for at blive endnu bedre ledere. Vi tilbyder forskellige individuelle og personlige forløb indenfor lederudvikling, ledercoaching og executive coaching.

Ledelse skal trænes - derfor lederudvikling

Fordi du har en ledertitel er det ikke ensbetydende med, at du er en god leder. Din autoritet er knyttet til din stilling, men dine og virksomhedens resultater er afhængige af, hvor god du er til at bruge dine ledelseskompetencer. Derfor er det i sidste ende din ledelse og dine evner til at lede andre mod at nå virksomhedens mål, der bestemmer, hvor succesfuld du reelt er som leder.

Derfor er ledelse et fag, der skal læres - ligesom alle andre fag. Og ligesom med andre fag bliver du dygtigere, jo mere du træner, og jo mere du bruger dine evner i praksis.

Samtidig er ikke to lederes situationer ens. Og derfor tager alle vores  lederudviklingsprogrammer udgangspunkt i dine mål, dine udfordringer og din hverdag.

Personlig sparring hele vejen igennem

Fra start til slut får du tilknyttet en personlig sparringspartner, som støtter dig med at holde fokus på de områder, hvor du med held kan udvikle dig. Din sparringspartner sørger også for, at du hele tiden kommer til at arbejde med metoder, teknikker og teorier, som er anvendelige for dig - og som samtidig er funderet i en stærk faglighed og forskning.

Undervejs i forløbet får du hjælp til at finde kernen i din ledelse og at fokusere på din ledelsesopgave – og det gælder, hvad enten du er nyudnævnt leder eller topleder med mange års erfaring.

Få et gratis formøde – Ring eller skriv til os

Hvis du er interesseret i lederudvikling, så ring og få en uforpligtende gratis samtale om de muligheder vi tilbyder. Vi starter med en samtale på telefonen, her hos os eller hos dig, som vi bruger på at afklare behov og ønsker. Vi taler om dine forventninger og mål for forløbet, og tilpasser dit forløb individuelt. Vores forløb er helt fleksibel, og du vælger præcist det, der skal holdes fokus på.

Få 20% rabat på klippekort ved køb af 10 sessions. 

Bemærk: Klippekort er gældende i et år og refunderes ikke. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan de resterende klip frit anvendes til coaching, således at du får den optimale start i din nye virksomhed. 

Ring direkte til os: 7026 6144

Som altid, er kemien og gensidig forståelse afgørende for et frugtbart samarbejde. Derfor opfordre vi til, at mødes over en kop kaffe her hos os på Esplanaden.

Der er både uforpligtende og gratis!

Og så får du samtidig et hurtigt indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig.

Skriv til os og vi kontakter dig


Tag et uforpligtende møde - helt gratis

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende møde. Her får du et indblik i - og et tilbud på -  hvad vi konkret kan tilbyde dig i din lederudvikling.

Hvem er du?

Nyudnævnt leder

Har op til ca. 3 års ledelseserfaring eller er stadig i sin første lederstilling. I ønsker en dybere indsigt i samspillet mellem lederen og dennes medarbejdere, kolleger, chef og eksterne relationer.

Læs mere om lederudvikling til nyudnævnte ledere

Den erfarne Leder

Har minimum 5 års ledelseserfaring, og måske refererer vedkommende allerede til den øverste direktør eller direktion. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Lederen holder af at være leder og ønsker at videreudvikle sin personlige ledelsesstil.

Læs mere om lederudvikling til erfarne ledere

Topleder

Arbejder på øverste ledelsesniveau, er medlem direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne.  Har styr på sin lederstil, men ønsker alligevel at styrke og udvikle positionen som topleder.

Læs mere om lederudvikling til topledere

  • Bliv ringet op

    Har du brug for at vide mere, så ring gerne allerede nu på 70 26 61 44 eller brug "kontakt os" og vi kontakter dig inden for få timer 

  • Fremragende performance