Lederudvikling for direktører og ledere

Med et målrettet personligt lederudviklingsforløb sætter vi fokus på dig og din karriere - bliv løftet til næste niveau

Hvorfor et forløb med lederudvikling?

At du står med en ledertitel, betyder ikke nødvendigvis, at du er en god leder. Du kan sagtens være en god medarbejder, men en mindre god leder. Virksomhedens bundlinje afhænger af lederne og evnerne til at lede medarbejderne mod målene for virksomheden. Derfor skal ledelse trænes og lederevnerne holdes ved lige.

Ledelse er et fag, som skal og kan læres - præcis som mange andre fag. Jo mere en leder træner, jo dygtigere bliver han eller hun. Vores lederudviklingsprogrammer tager udgangspunkt i individuelle mål og udfordringer i dagligdagen. Det gør de, fordi der ikke findes to ens ledelsessituationer.

Hos Holmgaard Management hjælper vi tre typer af ledere med lederudvikling.

Lederudvikling til den nyudnævnte leder

Den nyudnævnte leder har op til ca. 3 års erfaring med ledelse. Lederen er måske stadig i sit første lederjob. Her ønskes der en bedre indsigt i, hvordan lederen kan forbedre sit samspil med chef, medarbejdere og kolleger.

Lederudvikling til den erfarne leder

Den erfarne leder har mindst 5 års ledelseserfaring bag sig. Ud over det faglige omfatter lederfunktion også ledelse af mennesker, eventuelt ledelse af andre ledere. Den erfarne leder er godt tilpas som leder, og ønsker at udvikle på sin personlige ledelsesstil.

Lederudvikling til topledere

Toplederen arbejder på det øverste niveau inden for ledelse, er medlem af direktionen og måske den første bestyrelse eller refererer til denne. Toplederen har styr på sin lederstil, men vil alligevel gerne udvikle og styrke sin position som topleder.

Skræddersyede forløb - book et gratis formøde

Vores forløb er tilrettelagt for ledere, som har en travl hverdag. Derfor skræddersys indholdet efter behov og erfaringer.

Fra start til slut får lederen tilknyttet en personlig sparringspartner, som holder fokus på de områder, hvor man med held kan udvikle sig. Sparringspartneren sørger også for, at lederen hele tiden kommer til at arbejde med metoder, teknikker og teorier, som er anvendelige – og som samtidig er funderet i en stærk faglighed og forskning.

Undervejs i forløbet hjælper vi til at finde kernen i ledelsesopgaven og at fokusere på den konkrete ledelsesopgave – og det gælder, hvad enten det er nyudnævnte ledere eller topledere med mange års erfaring, som gennemgår vores forløb.

Lyder vores lederudviklingsforløb som noget for dig? Så kontakt os og få en snak om, hvordan vi kan lave et forløb 100 % målrettet dig. Vi tilbyder et gratis formøde, hvor vi afklarer behov, ønsker og forventninger.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Executive CV database for Interim og fastansættelse

Både faglighed og personlighed skal matche - vi stiller skarpt på kandidatens værdisæt og indstilling.

Overvejer du rådgivning?

Book et gratis formøde for at se, om kemien passer – fysisk fremmøde, på telefon eller teams

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @