Executive karriererådgivning

Med et målrettet personligt rådgivningsforløb sætter vi fokus på dig og din karriere - bliv løftet til næste niveau

Hvad er karriererådgivning?

Har du brug for karriererådgivning på vejen til drømmejobbet? Måske er du ikke klar over, hvor du vil hen? Måske er du i en stilling, som ikke udfordrer dig længere? Vi tilbyder dig et gratis formøde, og vi rådgiver dig ærligt til en direkte afklaring.

Vore karriereforløb er strukturerede, og de tager udgangspunkt i både dine faglige og personlige kompetencer, forventninger og ønsker. Det gør dig i stand til at identificere din drømmestilling og din drømmevirksomhed.

Vores Executive forløb tilbyder dig en "open end" proces, hvor vi rådgiver og hjælper dig, indtil du står med dit drømmejob - uanset forløbets varighed.

20% rabat ved køb af klippekort på ti sessioner

Karriererådgivning med dig i fokus

Vores karriererådgiver hjælper dig med at afklare og identificere hvilke stillinger, der passer til dine behov, kompetencer og ønsker. Vi arbejder ud fra dine mål, dine drømme og din verden. Vores karrieresamtaler giver dig værdifulde redskaber, du kan bruge til at få indsigt i, hvem du er samt hvad du kan og vil.

Det er vigtigt for os at se muligheder i stedet for begrænsninger. Derfor fokuserer vi på at udnytte alle dine stærke sider. Vi bygger din professionelle selvtillid op, så du kan klare de nye udfordringer. Herefter matcher vi dig med stillinger fra vores netværk.

Det får du i et rådgivningsforløb

 • Konkretisering, analyse og afklaring af personlige, sociale og faglige kompetencer – inkluderende evt. organisatoriske-, ledelsesmæssige- og strategiske kompetencer.
 • Tid, prioritering, motivation, valg, konsekvens og forandring – nye perspektiver.
 • Konkretisering af styrker, svagheder, værdier og succeshistorier.
 • Udarbejdelse af personprofil og executive summary (tilkøb).
 • Strategi og plan for fremtidig karriere og arbejdsliv.
 • Udarbejdelse af et professionelt og målrettet CV, samt LinkedIn profil.
 • Indsigt, konkret håndtering og kvalitativ brug af netværk og sociale medier - herunder specifikt LinkedIn.
 • Identificering af virksomheder og stillinger, hvis værdisæt og kultur stemmer overens med kandidatens.
 • Jobsøgningskanaler og jobsøgningsmarked, herunder rekrutteringsbureauer og headhuntere, jobportaler, netværk og jobagenter.
 • Personligt møde med udvalgt headhunter i Holmgaard Management.
 • Udvikling af målrettede og individuelle ansøgninger, som giver resultater - såvel opfordrede som uopfordrede og identificering af situationsbestemte stillinger og ansøgninger. Videoansøgninger og telefonisk kontakt.
 • Forberedelse af jobsamtalen, præsentationstræning, samtaleteknik og testparathed.
 • Øvelser, konkrete værktøjer og hjemmeopgaver.
 • Adgang til sparring mellem møderne.

Hvert forløb tilpasses den enkeltes behov, og vi veksler mellem coaching og rådgivning. Vi arbejder i dybden med den enkeltes drømme, muligheder og afklaring af kompetencer, og vi tilbyder professionel, erfaren sparring, udfordring og støtte i processen. Desuden arbejder vi struktureret, målrettet, handlings- og resultatorienteret uden at gå på kompromis med processen.

Er du klar til at komme videre i din karriere? Så kontakt os med det samme, så vi kan få en snak om, hvordan vi kan lave et individuelt karriereforløb for dig.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Executive CV database for Interim og fastansættelse

Overvejer du rådgivning?

Book et gratis formøde for at se, om kemien passer – fysisk fremmøde, på telefon eller teams

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @