Executive Outplacement

Med et målrettet personligt Outplacement forløb sætter vi fokus på dig og din karriere - bliv løftet til næste niveau

Vi løfter dig videre i din karriere

Det kan være både chokerende og fantastisk at blive opsagt fra en lederstilling. Uanset grunden, åbnes der nye døre og muligheder. Vores målrettede og strukturerede Outplacement forløb sikrer, at du finder den bedste vej videre i din karriere – og når målet. 89 % af vores kandidater, der ønsker en ny stilling, er i job igen efter endt forløb.

Vi tilbyder Executive Outplacement forløb til ledere og direktører - og vi hjælper dig igennem fra første dag til du står i nyt job. Vores målrettede, personlige og skræddersyede forløb giver dig indsigt i hvem du er, hvad du kan og hvad du vil.

Vi går personligt til opgaven

Vores forløb er dybdegående og personlige og baseret på grundige analyser og konstruktiv dialog. Din egen indsats er en del af processen, men understøttes af vores imødekommende og effektive sparring. Vi har et succeskriterie: forløbet skal gøre en forskel og løfte dig til næste niveau i din karriere.

Vi har omfattende erfaring med Executive Outplacement og arbejder med både SMV’er, C-25 firmaer og kapitalfonde. Samtidig tilbyder vi dig altid et uforpligtende, fortroligt og gratis formøde. På den måde sikrer du dig, at vores forløb er noget for dig, og at kemien er på plads.

Vores tre personlige forløb

Vi tilbyder tre dybdegående og skræddersyede forløb:

 • Executive Outplacement Exclusive, hvor du får adgang til ubegrænset rådgivning
 • Executive Outplacement på en såkaldt rammeaftale med din tidligere virksomhed
 • Executive Outplacement, hvor du har 10 sessioner/rådgivningstimer til rådighed

Vores Exclusive forløb er en ’open end’ proces, hvor vi med dig helt frem til din nye stilling. Forløbet er målrettet direktører, chefer og topledere.

Det får du i et rådgivningsforløb

 • Konkretisering, analyse og afklaring af personlige, sociale og faglige kompetencer – inkluderende evt. organisatoriske-, ledelsesmæssige- og strategiske kompetencer.
 • Tid, prioritering, motivation, valg, konsekvens og forandring – nye perspektiver.
 • Konkretisering af styrker, svagheder, værdier og succeshistorier.
 • Udarbejdelse af personprofil og executive summary (tilkøb).
 • Strategi og plan for fremtidig karriere og arbejdsliv.
 • Udarbejdelse af et professionelt og målrettet CV, samt LinkedIn profil.
 • Indsigt, konkret håndtering og kvalitativ brug af netværk og sociale medier - herunder specifikt LinkedIn.
 • Identificering af virksomheder og stillinger, hvis værdisæt og kultur stemmer overens med kandidatens.
 • Jobsøgningskanaler og jobsøgningsmarked, herunder rekrutteringsbureauer og headhuntere, jobportaler, netværk og jobagenter.
 • Personligt møde med udvalgt headhunter i Holmgaard Management.
 • Udvikling af målrettede og individuelle ansøgninger, som giver resultater - såvel opfordrede som uopfordrede og identificering af situationsbestemte stillinger og ansøgninger. Videoansøgninger og telefonisk kontakt.
 • Forberedelse af jobsamtalen, præsentationstræning, samtaleteknik og testparathed.
 • Øvelser, konkrete værktøjer og hjemmeopgaver.
 • Adgang til sparring mellem møderne.

Hvert forløb tilpasses den enkeltes behov, og vi veksler mellem coaching og rådgivning. Vi arbejder i dybden med den enkeltes drømme, muligheder og afklaring af kompetencer, og vi tilbyder professionel, erfaren sparring, udfordring og støtte i processen. Desuden arbejder vi struktureret, målrettet, handlings- og resultatorienteret uden at gå på kompromis med processen.

Er du klar til at løfte din karriere til næste niveau? Så kontakt os med det samme, så vi kan drøfte, hvordan vi kan sammensætte et individuelt karriereforløb for dig.

Hvad koster et Outplacement forløb?

Hvis du er blevet tilbudt Outplacement som led i din fratrædelsesaftale, giver det dig adgang til vores individuelle forløb. Du vælger fokus, og der findes ikke faste hold eller faste forløb.

Vil du indgå i et Outplacement forløb efter eget ønske, kan du benytte vores ’open end’ løsning eller købe vores klippekort, der giver dig 10 rådgivningssessioner. Kontakt os for priser – vi tilbyder gratis formøde, hvor vi afklarer forventninger og sikrer, at kemien er på plads.

Bemærk, at vores klippekort gælder i et år og ikke refunderes. Kommer du i job, inden du har opbrugt alle klip, kan du bruge de resterende klip til coaching, så du får den bedste start i din nye virksomhed.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Executive CV database for Interim og fastansættelse

Overvejer du rådgivning?

Book et gratis formøde for at se, om kemien passer – fysisk fremmøde, på telefon eller teams

Både faglighed og personlighed skal matche - vi stiller skarpt på kandidatens værdisæt og indstilling.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, grundighed og ordentlighed

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @