• Executive karriererådgivning for ambitiøse ledere

  Med et målrettet personligt rådgivningsforløb sætter vi fokus på dig og din karriere – bliv løftet til næste niveau

  Telefon: 7026 6144Skriv til os

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Karriererådgivning for ledere og direktører

Skræddersyet vejledning for ledere og direktører

Står du over for en karriereovergang, søger nye udfordringer eller ønsker at finde ny retning i din professionelle rejse? Holmgaard Management tilbyder specialiseret karriererådgivning designet specifikt for ledere og direktører som dig. Vores mål er at hjælpe dig med at navigere i karrierelandskabet med selvtillid og klarhed, uanset din nuværende situation eller baggrund.

Hvad kan du forvente?

 • Gratis indledende møde: Start rejsen med et uforpligtende møde på Teams, i telefonen eller ved fysisk fremmøde, hvor vi sammen afdækker dine behov og mål.
 • Personlig og ærlig vejledning: Vores karriererådgivere tilbyder direkte og personlig rådgivning for at bringe klarhed over dine næste skridt, inspirere til nytænkning og fremme personlig udvikling og nye mål.
 • Tilpasset karriereplanlægning: Få hjælp til at strukturere dit karriereforløb, identificere de rigtige stillinger og virksomheder, der matcher dine ambitioner, kompetencer og værdier.

Vores ekspertiseområder omfatter:

 • Karriererådgivning for ledere og direktører i overgangsfaser, mellem jobs eller i uafklarede positioner.
 • Støtte til ledere, der står over for professionelle udfordringer eller ønsker ekstern vejledning.
 • Omfattende markedskendskab gennem daglig involvering i executive search og headhunting, hvilket sikrer relevante og værdiskabende forbindelser.

Karriererådgivning med dig i fokus

Et forløb designet til dig:

 • Fra dybdegående kompetenceafklaring og personlig branding til effektiv jobsøgning og forberedelse til jobsamtaler, vi tilpasser hvert skridt til dine individuelle behov.
 • Vores forløb inkluderer alt fra strategisk planlægning af din fremtidige karriere til udarbejdelse af målrettede ansøgninger og optimering af din LinkedIn-profil.

Tag skridtet videre nu mod din næste karrieresucces:

Med Holmgaard Management ved din side er du aldrig alene på din karriererejse. Kontakt os i dag for at aftale et gratis indledende møde og begynde at forme din fremtid med klarhed, målrettethed og selvsikkerhed.

Vores forpligtelse til etik og standarder:

Holmgaard Management er stolt over at følge de højeste etiske standarder i vores coaching- og rådgivningsprocesser, som er i overensstemmelse med principperne fra ICC (International Coaching Community) og EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Dette sikrer et professionelt og respektfuldt samarbejde baseret på gensidig tillid og faglig integritet.

Lad os sammen skabe din næste karrieresucces.

Er du klar til at løfte din karriere til næste niveau?
Så kontakt os med det samme, så vi kan drøfte, hvordan vi kan sammensætte et individuelt karriereforløb for dig.

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG

Testimonials

Bedre feedback og flere samtaler

Efter mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg nu blevet mere bevidst og målrettet i mit CV, har fået bedre feedback og flere samtaler.

★★★★★

Direkte feedback

Igennem mit executive karrieresparringsforløb med partner Britta Borch Egevang fra Holmgaard Management er jeg blevet skarpere på hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg gerne vil i mit arbejdsliv. Udover det har jeg fået nogle gode værktøjer til at blive skarpere på at definere mig selv.
Tak for at være direkte i din feedback. Det er når man får den at man kan flytte sig.

★★★★★

Kompetente og engagerede

Dygtige og kompetente medarbejdere. Altid engagerede og hurtige til at levere deres ydelser. Kan kun anbefale Holmgaard Management


Holmgaard Management reagerede lynhurtigt

På ingen tid forstod de, hvad det var for en udfordring, vi stod med, og hvad vores behov var

★★★★★

Successful coaching and guidance

Many thanks to Jan and Holmgaard Management for great guidance and support during my recent job search. I had not applied for a job in 20 years and really needed help with clarifying and presenting my skills and value for the next employer.

★★★★★

Seriøs rådgivning

Har benyttet Holmgaard Management i forbindelse med rekruttering af en adm. direktør. Jeg havde en virkelig god sparring og dialog med Lars fra Holmgaard Management, som førte mig igennem de ting som skulle til, før vi kom frem til en profil for en ny adm. direktør.

★★★★★

Holmgaard Management has a practical, and successful approach

Jan and Holmgaard Management has a practical approach which I enjoyed a lot – generating several necessary and very helpful “documents” including CV, Success Stories, Application, LinkedIn profile and Network Posting. I have already recommended Jan and Holmgaard Management to friend in a similar position to me and will continue to do so.

★★★★★

Fokuseret på sparring

Holmgaard Management er meget fokuseret på sparring. De er åbne, lyttende og direkte i deres kommunikation.
Efter første session kom Covid19. Det gav et lukket jobmarked. Så en ny strategi. Skarp profil. Flere jobsamtaler! Og inden min sidste session ultimo maj havde jeg nyt job som CFO! Og ny bestyrelsespost!. I Covid19 perioden. Det er stærkt.

★★★★★

Rådgivning til forfremmelse

En tak til Holmgaard Management for et rigtig godt rådgivningsforløb.
Jobmæssigt fik jeg den forfremmelse, jeg ønskede – jeg blev anerkendt formelt, fik ny kontrakt og en fed lønforhøjelse :-) Samtidig fandt jeg også en ny vej, som jeg trængte til at forfølge, den mere menneskelige. – ét af de forløb jeg har haft absolut mest udbytte af, har været det forløb, jeg havde hos dig.

★★★★★

JA TAK, HOLMGAARD MANAGEMENT MÅ GERNE KONTAKTE MIG