Executive Business Coaching

Få et målrettet og personligt coaching forløb, der løfter dig til næste niveau i din karriere

Udvid din værktøjskasse og styrk dine ledelseskompetencer

Vil du gerne levere bedre resultater som leder? Med Executive Business Coaching får du støtte og udvikler dig i din ønskede retning. Det giver dig mulighed for at præstere bedre - og det styrker din personlige handlekraft. Bliv en bedre direktør eller leder overfor både kolleger og bestyrelse.

Vores Executive Business Coaching forløb giver dig en klar retning i din karriere, og vores forløb er rettet mod netop mellemledere og topchefer, som ønsker at få mere ud af deres professionelle liv. Holmgaard Management coacher, rådgiver, motiverer og støtter dig igennem hele dit forløb, så du når i mål med dine strategier.

Executive Business Coaching med fokus på din aktuelle situation

Vores forløb tager udgangspunkt i dine nuværende udfordringer. De udfordringer du står med lige nu og her - samt de udfordringer, du får på den lange bane. De valg du træffer i dag, har også betydning på langt sigt. Derfor får du svar på og hjælp til at træffe de rigtige valg lige nu og her.

Vi coacher, rådgiver og vejleder især direktører og ledere, og gennem vores målrettede samtaler hjælper vi med at styrke din virksomhed, dine lederkompetencer, personlige kompetencer og dit overblik over muligheder og retninger i fremtiden.

Vores Executive Business Coaching kan også fås som en del af et forløb for ledere og medarbejdere. Coaching og strategisk rådgivning er en del af vores forløb inden for både lederudvikling, Outplacement og karriererådgivning.

Et skræddersyet forløb

Vores forløb er typisk tilrettelagt, så de forløber over 5-10 gange. Her ligger fokus på din personlige udvikling samt virksomhedens udvikling. Når forløbet starter, sætter vi os grundigt ind i din personlige situation. Du er aktivt med til at finde indsatsområderne.

Udbyttet af forløbet kan fx være en plan for dine kommende 100 dage. Alle vores kandidater er forskellige, og derfor er ikke to forløb helt ens. Én ting er dog sikkert: dine evner som leder, din synlighed og personlige mål kommer i spil.

Vi tilbyder executive search, interim ansættelse, outplacement og karriererådgivning til virksomheder, ledere og direktører i Danmark og norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Det er vores erfaring at blandt de højt kvalificeret ansøgere er det tæt på 75% der ikke er aktivt jobsøgende - men hvis man kan finde dem, er de modtagelige for at høre nærmere.

Vores kunder er typisk SMVér i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Executive CV database for Interim og fastansættelse

Overvejer du rådgivning?

Book et gratis formøde for at se, om kemien passer – fysisk fremmøde, på telefon eller teams

Udfyld venligst formularen og vi kontakter dig inden for 24 timer
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @