Karriererådgivning, lederudvikling og Outplacement

Få et målrettet og personligt forløb, der løfter dig til næste niveau i din karriere

Skal vi løfte dig til næste niveau?

Holmgaard Management hjælper dig, når du har brug for at afklare og udvikle dine karrieremuligheder. Vores målrettede, personlige og skræddersyede forløb giver dig indsigt i hvem du er, hvad du kan, og hvad du vil – og gør dig i stand til at nå næste niveau i din karriere.

Vi tilbyder:

Vi hjælper dig videre i dit professionelle liv og giver dig overblik over din fremtid - uanset om du er linjeleder eller topleder. Forløbene er dybdegående og tager udgangspunkt i dine aktuelle udfordringer, ønsker og drømme.

Om Holmgaard Management

Vi har omfattende erfaring med rekruttering af og karriererådgivning for ledere og direktører i hele norden. Vores tilgang er præget af detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring.

Vi kender menneskene – og vi kender markedet. Og vi ved, at udvikling kommer gennem det rette match mellem kandidat og virksomhed.

Vi tilbyder Human Ressource Management for ledere og direktører i hele norden med fokus på gensidig tilfredshed og succes for både kunder og kandidater.

Vores speciale er individuelle, detaljerede og målrettede forløb, baseret på grundige analyser, konstruktiv dialog og imødekommende sparring. Vores kunder kalder os engagerede, effektive, jordnære og lydhøre.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder i regi af ejerledet-, startup-, og kapitalfonde samt porteføljevirksomheder i Danmark og Norden.

Kontakt os

Mandag - fredag
kl. 8:00 - 17:00

Executive CV database for Interim og fastansættelse

Få hjælp til at få retning på din karriere
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer Skriv venligst kun tal i telefonnummer
Skriv venligst din email Skriv venligst en email Email skal indeholde et @