Call Us Free: +45 70 26 61 44

Om Holmgaard Management & vores executive team

Om Holmgaard Management

Nøglemedarbejdere hos Holmgaard Management består af et professionelt team af headhuntere og leder- og karriererådgivere, som alle har forskelligartede erhvervsmæssige baggrunde – hvilket gør, at vi løser opgaver inden for forskellige brancher og stillinger.

Succes i Holmgaard Management

Vores mantra “Fokus på succes for både klient og kandidat” er helligt for os, og derigennem hjælper vi virksomheder med at finde den helt rigtige medarbejder og medarbejdere med at finde den helt rigtige stilling og virksomhed.

Klik her og læs mere om vores rekruttering og headhunting

Klik her og læs mere om vore interim management

Holmgaard Management samarbejder med både små og store virksomheder, private såvel som offentlige. Vores grundlag er grundighed.

Vi har store ambitioner for os selv og vores kunder, og vi har en ufravigelig tro på, at faglig stolthed, grundighed, troværdighed og mange års kendskab til arbejdsmarkedet – samt overholdelse af aftaler – stadigvæk er tungen på vægtskålen, når der vælges samarbejdspartnere eller inden for rekruttering og outplacement.

Vores kunder kommer tilbage og sparer både tid og penge! 90 procent af vores kunder har handlet med os mere end en gang. De sparer således både tid og penge ved at lave en rammeaftale med os.

Klik her og læs mere om vores karriererådgivning

Klik her og læs mere om vores outplacement

 

 

Jørgen Sparre

headhunter & partner

 

Jørgen Sparre har bred erfaring fra FMCG branchen i virksomheder med international afsætning. Ledelseserfaringen er opnået i positioner som CXO og CEO samt bestyrelsesmedlem i virksomheden med store vækstrater.

Nøgleord: HR / Headhunting / Rekruttering / Interim Management / Ledelse

Kontakt Jørgen Sparre

T: +45 70 26 61 44

Jørgen Sparre på LinkedIn

 

 

 

Lars Holmgaard, CEO
headhunter & partner

 

Lars Holmgaard har en baggrund inden for salg, ledelse og markedsføring og har således mange års erfaring med  gennemførslen af headhunting- og rekrutteringsopgaver på alle niveauer fra direktører til sælgere for såvel smv som store koncerner i ind- og udland inden for vidt forskellige brancher. Brugt som rådgiver for af bl.a. Radio 24/7, Jyllandsposten, Politiken, Berlingske Tidende, BT, Se&Hør m.fl.

Nøgleord: Som person et roligt væsen / Bygger sine mange relationer på fairness / Professionel / Forretningsorienteret / Grundig / Målrettet / Analyserende.

Kontakt Lars Holmgaard

T: +45 70 26 61 44

HR / Headhunting / Rekruttering / Interim Management / Outplacement / Ledelse

Lars Holmgaard på Linkedin

Lars Holmgaard på Linkedin

 

 

Jan Für Andersen

chefkonsulent & partner

Jan beskæftiger sig primært med rådgivning og udvikling i Ledelse, HR, Personvurdering og Karrierevalg. Desuden sidder han I flere professionelle Advisory Boards bla. for Nemt Fundament ApS, SOSU Sjælland m.fl. og han er frivillig Business Mentor i Scion DTUs Mentorteams på Danmarks Tekniske Universitet.

Nøgleord: Executive Outplacement / Executive karriererådgivning / Executive coaching / Interim Management.

Kontakt Jan Für Andersen

T: +45 70 26 61 44

Helle Holmgaard på Linkedin

Jan Für Andersen på LinkedIn

 

Jan Fritzbøger
headhunter & partner

Jan Fritzbøger har mange års erfaring fra life science, både som rådgiver og fra stillinger i lægemiddelvirksomheder i Danmark og udlandet. Han kender lægemiddelvirksomhedernes udfordringer og de krav samfundet stiller både før og efter lancering af et lægemiddel.

Nøgleord: Dedikeret / Mange relationer / Professionel / Flittig / Grundig / Målrettet / Analyserende.

Kontakt Jan Fritzbøger

T: +45 70 26 61 44

HR / Headhunting / Rekruttering / Interim Management / Outplacement / Ledelse

Jan Fritzbøger på Linkedin

Jan Fritzbøger på Linkedin

 

Helle Holmgaard
executive career adviser & partner

Helle Holmgaard er partner i Holmgaard Management, hvor hun er den ansvarshavende inden for Outplacement, Karriererådgivning og Erhvervscoaching.

Nøgleord: Kommunikativ / Professionel / Skarp / Ekstrovert / Positiv / Imødekommende / Samarbejdsorienteret / Løsningsorienteret / Kreativ tænkende

Kontakt Helle Holmgaard

T: +45 70 26 61 44

Helle Holmgaard på Linkedin

Helle Holmgaard på LinkedIn

 

 

 

majken2

Majken Thykier
associeret partner/chefkonsulent

Majken Thykier arbejder med og har lang erfaring med human ressource området i bred forstand, idet hun arbejder med såvel coaching som karriererådgivning og outplacement.

Kontakt Majken Thykier

T: +45 70 26 61 44

Har du brug for at tale med en specialist inden for rekruttering / headhunting / interim management / outplacement / karriererådgivning?

 

[/one_half_last]

Find os på de sociale medier:

Mød Holmgaard Management på LinkedInMød Holmgaard Management på Facebook