Executive Search Odense

Rekruttering og Headhunting Odense og Fyn

Rekruttering af Projektledere, Afdelingsledere, Topledere og Direktører

Odense og Fyn er et af Holmgaard Managements vigtigste områder indenfor Executive Search og Headhunting. Vi har vores kontorer på Fyn i Odense, på Sjælland og Jylland og har dygtige medarbejdere til at løse selv de mest udfordrende rekrutteringsopgaver.

Er der forskel på Executive Search og Headhunting?

Umiddelbart dækker begreberne det samme. Det drejer sig om at finde og rekruttere de rigtige kandidater til, og som oftest, lederstillinger i virksomheder. Dog skelner vi i Holmgaard Management mellem Executiv Search | Headhunting således, at Headhunting er en rekrutterings-metode, hvor vi rekrutterer alle typer stillinger, ledere såvel som ikke ledere og specialister, men uden at lave stillingsopslag. Hvor Executive Search er en særlig Headhunting-metode som anvendes udelukkende til rekruttering efter topledere og direktører.

Er der tale om en rekrutteringsopgave, hvor der kun anvendes stillingsopslag på diverse jobportaler, kalder vi der for Rekruttering ved anvendelse af Selection.

Executive Search | Headhunting vs. Rekruttering

I modsætning til Executive Search | Headhunting indebærer Rekruttering typisk opslag om en givet stilling for en virksomhed på diverse jobportaler. Mange kandidater vil tillige være tilmeldt jobbanke, som f.eks. i Holmgaard Managements unikke database med mange tusinde lederemner.

Det er ikke usædvanligt, at der sideløbende med opslag af stillinger foregår en Executive Search | Headhunting efter egnede kandidater. Det kan især gøre sig gældende for offentlige virksomheder hvor stillinger skal opslås.

Rekruttering med proaktiv Headhunting…

Hos Holmgaard Management er enhver rekruttering i øvrigt altid koblet med proaktiv headhunting – dette uanset om det er rekruttering efter en specialist, leder eller direktør.
Det er vores erfaring, at der blandt de højst kvalificerede medarbejdere er det mindst 75% der ikke er aktivt jobsøgende. Når vi høfligt og diskret kontakter dem, er de som regel modtagelige for at høre nærmere.

Læs mere om Rekruttering >>

Hvornår vælge Executive Search | Headhunting?

Ofte er den mest egnede kandidat allerede i en stilling. Så det er Holmgaard Managements opgave, gennem vores unikke database og netværk, at indkredse den eller de kandidater, inklusive de der ikke er aktivt jobsøgende. Dernæst at få dem til at flytte, hvis match og muligheder går op i en højere enhed.

Læs mere om Executive Search >>

Holmgaard Managements samarbejde med kunden

Executive Search | Headhunting er er en ressourcekrævende rekrutteringsproces.
Vi medvirker til, via omfattende analyse, sammen med kunden til at sikre, at der er en grundig forståelse af hvilken rolle kandidaten skal udfylde, hvilke færdigheder der er brug for og hvordan og hvilken personlighed kandidaten skal være som menneske. Kemi er vigtigt, både for at passe ind i organisation og for at kunne medvirke i udvikling af organisationen.
Vi opsætter en plan og rådgiver mange af vores kunder på bestyrelsesniveau.

Når Holmgaard Management går ind i opgaver for at besætte strategisk vigtige jobs…

Holmgaard Mangement store netværk accelererer søgningsprocessen. Dette sammenholdt med en imponerende database for lederemner, giver os unikke muligheder for at præsentere virksomheder for emner der matcher de kompetencer der måtte være behov for i et givent job.
Det er Executive Search | Headhunting på højeste plan, som er en af grundene til, at Holmgaard Management i Supanas analyse for performance, blandt 127 Headhunting firmaer, placerede sig som nr. 1 med en score på 9,3 ud af 10 mulige.

Op til 24 mdrs. ubetinget tryghedsgaranti

Da vi er grundigere end standarden, forankres den gode Executive Search | Headhunting med 24 måneders genansættelses garanti. Det betyder, at passer kandidaten alligevel ikke ind eller siger op – sørger vi for at finde en ny uden yderligere honorar.

Læs mere om vores garanti>>

Executive Search Odense | Headhunting Odense | Fyn – for jeres virksomhed!

Undgå fejlansættelser Lars H. Linnemann

 

Du er altid velkommen til at kontakte os eller lægge en besked, så ringer vi dig op.

Ring på tlf.: 7026 6144 eller skriv til os >> – så vender vi hurtigt tilbage.