CFO / Økonomidirektør

Holmgaard Management søger CFO

CFO til Daurehøj Erhvervsbyg A/S

Er du klar til en udfordrende og spændende stilling i en velkonsolideret byggevirksomhed?

Her får du en enestående mulighed for at opnå en stilling, hvor du personligt kommer til at påvirke virksomhedens udvikling og kan medvirke til at udløse dens store vækstpotentiale.

Vi lægger vægt på at du:

 • Er strategisk tænkende og stærk analytisk
 • Er målrettet, ambitiøs og drevet af vækst
 • Trives godt både med hands on- og værdiskabende arbejde
 • Har gennemslagskraft og er i stand til at motivere dine omgivelser
 • Har erfaring fra en lignende stilling
 • Har solid forretningsforståelse

Vi søger en udadvendt og særdeles ambitiøs person som via korte såvel som langsigtede strategier kan påvirke virksomhedens udvikling i tæt samarbejde med deres CEO og økonomiafdeling samt den øvrige ledelse. Det er essentielt, at du har den helt rigtige indstilling og personlighed, og du begår dig selvfølgelig godt kommunikativt med forskellige typer mennesker både i og uden for virksomheden.

Du er i alle henseender strategisk tænkende og trives med hands on-arbejde koblet med rollen i den værdiskabende del af forretningsledelsen. Du er endvidere resultatorienteret, beslutsom og samtidig motiverende for dine medarbejdere og kollegaer. Du tror på og står ved dig selv, og har den fornødne gennemslagskraft, når ledelsen og andre interessenter udfordrer dig.

Du operer med høj integritet og gennemslagskraft, og er en kulturbærer, der er kendetegnet ved kontinuerligt at implementere og forbedre nye processer og procedurer til at styre projekter og økonomiske forhold. Du formår at rense analyser, data og rapporter for støj og omsætte disse til brugbar og forståelig information og viden til fordel for Daurehøj Erhvervsbygs strategiske ledelse og bestyrelse.

Som leder har du gennemslagskraft og er skarp analytisk og motiverende. Du har erfaring med at drive forretningen, lægge strategier og udvikle KPI’er. Endvidere er du stærk i business intelligence og til at skabe overblik til direktionen og bestyrelsen via hurtig og indsigtsfuld sparring og rapportering på et solidt og transparent niveau.

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har ført tilsyn med de daglige finansielle operationer, og haft ansvaret for andre i virksomheden, der berører disse områder og operationer.  Du er i stand til at opbygge ensrettede processer samt en kultur blandt alle i virksomheden til løbende at udføre og rapportere værdiskabende projekt- og risikostyring. Du har endvidere erfaring med forretningsudvikling via BI værktøjer, analyser og stærk kommunikation.

Din personlighed

Du er en ekstrovert person, der besidder en god portion positiv autoritet og ikke mindst humor. Du er udfordrende, ligefrem, resultatorienteret og fleksibel. Du er igangsættende, planlæggende, kritisk styrende og kan udfordre det eksisterede med en strategisk og professionel indsigt. Du har gå på mod, er initiativrig, målrettet og ambitiøs, og i høj grad drevet af vækst og konsolidering

Faglige kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse f.eks. cand. merc. aud., statsautoriseret revisor eller en HD i regnskab koblet med erfaring med at lede en økonomifunktion. Herudover har du minimum 5 års erfaring som regnskabschef, CFO, økonomidirektør eller lignende gerne i branchen eller en beslægtet.

Du tilbydes

 • En meget attraktiv stilling, hvor du med fokus på vækst og konsolidering får du det ledelsesmæssige ansvar for økonomiafdelingen og det samlede og overordnede finansielle ansvar for virksomheden
 • Ansættelse i en velkonsolideret og succesfuld virksomhed med stort vækstpotentiale
 • Udfordrende og interessante opgaver herunder at strømline og strukturere processerne internt såvel som eksternt, samt at skabe overblik over værdikæder og væsentlige processer, og derved skabe gennemskuelighed og overskuelighed i økonomifunktionen med henblik på at understøtte og videreudvikle forretningen.
 • Et sundt og behageligt arbejdsmiljø med glade og motiverede kollegaer og medarbejdere, der arbejder med frihed under ansvar
 • Attraktiv gagepakke og vilkår som modsvarer dine kvalifikationer og erfaring

Læs mere om Daurehøj Erhvervsbyg A/S: www.d-byg.dk

Tiltrædelse

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning og yderligere oplysning

Matcher du ovennævnte og er klar til en udfordrende og spændende stilling – send venligst din ansøgning og cv på mail: CFO@holmgaardmanagement.dk

Eventuelle spørgsmål besvares gerne af Lars Holmgaard på T.: +45 70 26 61 44