CEO – adm. direktør

Holmgaard Management søger CEO / adm. direktør

– for Skandinaviens største e-cigaretdistributør 

Virksomheden

Efuma er grundlagt i 2013 og er lige nu den største one-stop-shop distributør af elektroniske cigaretter og e-juice i Skandinavien.

Virksomheden arbejder B2B med kunder fra hele verden pt. i 23 forskellige lande, typisk specialbutikker, tankstationer, kiosker samt detail/dagligvarebutikker.

Som leverandør tilbyder Efuma et af de bredeste totalsortimenter i kategorien og er altid først med det nyeste. Efumas product range omfatter produkter fra alle de kendte og store brands, herunder Smok, Aspire, Eleaf, Innokin og Kangertech, og mere end 7000 forskellige tilbehørsprodukter.

Efuma er succesfuldt ledet af stiftere og nuværende ejere Kristian Svenningsen og Jimmy Mortensen, som fremadrettet fortrinsvis ønsker at fokusere på andre opgaver.

Derfor søges nu en erfaren og handlekraftig CEO, som vil få det overordnede ansvar for den daglige ledelse af virksomheden samt udvikling og opfølgning på alle elementer i virksomheden.

Stillingen

Fra kontoret i Kastrup får den nye CEO ledelsesansvaret for ca. 35 internationale medarbejdere, samt det samlede og overordnede kommercielle ansvar for Efuma med fokus på salg, ledelse og vækst. Du skal med stort engagement og ”fingeren på pulsen” målrettet drive og udvikle virksomhed i et ekspanderende marked world wide. Endvidere skal du via innovativ ledelse af organisationen være synlig og ’hands on’ i den daglige indsats.

Stillingen kræver en person, som har ”gå på mod”, er initiativrig og målrettet, som i høj grad finder motivation ved at fortsætte den positive vækst og konsolidering.

Kandidaten er ansvarlig for følgende hovedopgaver:

  • Strategisk forretningsudvikling og eksekvering
  • Særdeles synlig og motiverende leder, der både evner at og motiveres af at sætte fælles retning og gå forrest
  • Selvstændigt strukturere og professionalisere organisationens ”salgsstyrke”
  • Udfærdige klare performancebaserede mål og KPI’er for hver medarbejder/land/kunde
  • Samle og lede organisationen som Efumas ambassadør, og aktivt stå for branding af Efuma
  • Fortsat sikre leverancer af høj kvalitet til hver en tid
  • Fokus på hele forretningen, personale, salg, indkøb og lager

Kandidaten

Den nye CEO til Efuma har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling som CEO eller CSO / salgsdirektør og en dokumenterbar succesfuld track record og gode referencer.

Vedkommende skal være både involverende og grundlæggende et passioneret menneske med højt drive. Du brænder for ledelse og udøver bevidst leadership, og er samtidig en empatisk leder, der naturligt skaber følgeskab ved at udfordre dine medarbejdere og kollegaer. Du har personlig og kommunikativ gennemslagskraft og er en stærk forhandler.

Desuden har du:

  • Stor erfaring med strategieksekvering, salg, HR og ledelse af en salgsorganisation
  • Erfaring med lignende udfordringer og har leveret øget vækst på eksisterende, såvel som på nye kunder og markeder
  • International erfaring med at gennemføre forhandlinger og salg til og med de vigtigste key accounts

Sprog

Dansk og engelsk på et højt niveau er et krav.

Tiltrædelse

Snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Ansøgning og yderligere oplysning

Matcher du ovennævnte og har mod på denne unikke udfordring, send venligst din ansøgning og cv på mail: CEO@holmgaardmanagement.dk

Eventuelle spørgsmål besvares gerne af Lars Holmgaard på T.: +45 70 26 61 44