Administrerende direktør G9

Adm. direktør til spændende leverandør af inventar til park og byrum

Har du erfaring og kompetencer inden for ledelse, salg og har du en ”hands on” inspirerende og motiverende stil? Evner du at udfordre status quo og dermed præge en virksomhed med kvalitetsprodukter?

Markant påvirkning af virksomhedens udvikling og resultater

Du får det overordnede ansvar for virksomhedens resultat og fortsatte strategiske udvikling gennem et operationelt tæt samarbejde med den øvrige organisation og bestyrelsen. Som et samlingspunkt for hele virksomheden er målet at bevare en stærk position på markedet og ligeledes udvikle virksomhedens produktsortiment og organisation med fokus på både top- og bundlinje.

Du bliver en del af en virksomhed med en solid ejer, og som indeholder hele spektret fra produktudvikling og konstruktion, indkøb og produktion, salg- og kundeservice samt administration/økonomi.

I overskrifter forventes du at have fokus på:
  • den daglige drift, herunder ”hands-on” arbejde, specielt i forhold til kunder og markeder
  • en formalisering og løbende justering af virksomhedens forretnings- og strategiplaner
  • kontinuerlig optimering af processer fra indkøb til leverance og opfølgning herpå
  • udvikling af virksomheden, hvor bl.a. områder som produktudvikling, kalkuler og projektopfølgning er centrale
  • opfølgning og opnåelse af opsatte økonomiske og strategiske mål
  • udvikling af virksomhedens medarbejdere, hvor medarbejdertrivsel og en klar og åben kommunikation er prioriteret

Visionær leder der præsterer og opnår respekt

Du har forventelig en videregående kommerciel og/eller økonomisk uddannelse og solid erfaring som leder i en markedsorienteret virksomhed, hvor salg har været omfattet af dit ansvar. Du skal beherske økonomisk styring, opfølgning og rapportering, og det kræver, at du er analytisk og har strategiske kompetencer. Du er visionær, kreativ og samtidig konkret i din arbejdsfacon. Du ser muligheder og løsninger og kommunikerer klart og præcist med alle interessenter både internt og eksternt.

Du taler engelsk og kan begå dig på svensk og norsk. Du rapporterer til virksomhedens bestyrelse.

Ansøgning og yderligere oplysning

Tiltrædelse: Vi afholder løbende samtaler i takt med, at vi modtager potentielle ansøgninger.

Matcher du ovennævnte Send os venligst dit cv og gerne et følgebrev om hvorfor du er den helt rette til denne stilling på: “KLIK HER OG UDFYLD FORMULAREN

For yderligere oplysninger er alle interesserede, der overvejer at ansøge, velkommen til at kontakte managing partner Lars H Linnemann v/Holmgaard Management, tlf. 70 26 61 44.

Samtaler vil blive afholdt på vores kontor i Odense.

Alle henvendelser og personlige oplysninger behandles med stor respekt og fortrolighed.

 

For G9 handler god design om balance mellem praktisk anvendelighed, komfort og kvalitet. Gennem sine innovative designs, udvikling, produktion og salg af højkvalitetsinventar for park & byrum har G9 således opnået en stærk markedsposition. Med fokus på bæredygtighed og med speciale i genbrugsplast har G9 desuden en fremtrædende position inden for produkter og løsninger til landskabsarkitektur.

Virksomheden er også anerkendt for sine højkvalitetsløsninger til sikring af det offentlige og private rum med automatiske hæve-sænke pullerter, hvor G9 repræsenterer verdens førerende producent af fuldautomatiske pullerter.

G9 har pt. ca. 13 ansatte og foruden egen afdeling i Sverige er G9 repræsenteret med forhandlere i Tyskland og Norge.

G9 indgår i Lagercrantz Group, som er en værdiskabende teknikkoncern. Koncernen, som består af mere end 50 selskaber, tilbyder egne produkter og produkter fra førende leverandører. Koncernens selskaber fokuserer på at tilbyde specifik teknik til specifikke kundesegmenter.

Lagercrantz Group er noteret på OMX Nasdaq i Stockholm, og koncernens ca. 1450 medarbejdere skaber en omsætning på ca. 4.000 MSEK.