Fremragened performance
Holmgaard Management

Fokus på succes for både kandidat og klient

Som kunde får du hos os adgang til en erfaren og veluddannet organisation, samlet i et HR-konsulenthus. Vi har i mere end ti år specialiseret os i værdibaseret skræddersyede og anderledes løsninger til både med den private og den offentlige sektor i Danmark og de øvrige nordiske lande. Du får med andre ord adgang til konsulenter der er specialister i at finde kandidater til virksomheder - og virksomheder til kandidater! 90 % af vores kunder har handlet hos os mere end en gang - det er vel den bedste anbefaling vi kan få.
For virksomheder
 • Vi finder de rigtige kandidater og hjælper din virksomhed til bedre rekruttering - uanset behov og størrelse.

  Hos Holmgaard Management har  erfaring,  faglighed og  netværk, der kan sikre dig de bedste nye medarbejdere.  Vi tilbyder professionel vurdering og udvælgelse af relevante profiler, og vi altid et  overbevisende udvalg af egnede kandidater.

  Rekruttering

   

   

 • Brug for en topkvalificeret medarbejder i en midlertidig periode? Det hjælper vi med.

  Hvis I mangler ekstra kræfter i en periode - fx en leder eller en specialist - så er interim management en oplagt mulighed. Hos Holmgaard Management har vi qua vores netværk og store erfaring de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige interim manager til din virksomhed.

  Interim Management

 • Hjælp medarbejdere, ledere og direktører videre efter opsigelsen.

  Er din virksomhed nødt til at afskedige en eller flere medarbejdere? Så hjælp dem videre med et outplacement-forløb. Investering i outplacement til en opsagt medarbejder sender et sundt signal til kolleger, fremtidige medarbejdere, kunder i omverdenen og til øvrige samarbejdspartnere om, at I drager omsorg for jeres ansatte fra start til slut. Vi skræddersyr individuelle outplacement-forløb, der altid tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer, behov og tager gerne hånd om det psykiske aspekt ved en opsigelse .

  Outplacement

 • Få de bedste og mest knivskarpe leder

  Med et skræddersyet, personligt lederudviklingsprogram sørger du for, at dine ledere performer bedst muligt.

  Lederudvikling

 • Er du på jagt efter en ny medarbejder? Så søg efter kandidater i vores cv-database.

  I databasen har hundredvis af potentielle kandidater lagt deres cv'er op. Søg efter kandidater, der er relevante for netop den type af stilling, du tilbyder.

  Søg kandidater

For kandidater
 • "Start på en frisk" - Få hjælp til at komme videre.

  85 procent af vores kandidater, der ønsker nyt job, er i job igen efter endt forløb. Vi arbejder hver dag med rekruttering og outplacement og har fingeren på pulsen i dansk erhvervsliv - Vi kender markedet og ved hvor mulighederne er og hvordan den ideelle match mellem virksomhed og kandidater ser ud.

 • Få overblik over din fremtid med karriererådgivning hos Holmgaard Management.

  Søger du nyt job - eller overvejer du det? Vil du gerne vide mere om, hvilke muligheder og retninger, din fremtid kan byde på? Hos Holmgaard Management tilbyder vi karriererådgivning til alle, som overvejer et nyt job.

 • Bliv knivskarp som leder i et personligt, skræddersyet lederudviklingsprogram.

  Forløbet er individuelt og tager udgangspunkt i dine aktuelle ledelsesudfordringer. Vi tilbyder lederudvikling til både nye og meget erfarne ledere.

 • Med god professionel coaching får du overblik over din retning og dine muligheder i karrieren.

  Hos Holmgaard Management tilbyder vi internationalt certificeret coaching, som støtter og hjælper ledere i at få afklaring og retning på dit professionelle liv. Vores coaching retter sig især mod topchefer, der gerne vil have det bedste ud af karrieren og arbejdslivet.

 • Er du interesseret i en ny stilling?

  Kig på vores LinkedIn-side og bliv eventuelt optaget i vores cv-database.

 • Vil du være en del af vores cv-database?

  Hvis du ønsker at være en del af Holmgaard Managements omfattende cv-database, så opret en profil. 

Vores lederteam

Om os som står bag Holmgaard Management

Vores lederteam har solid ledererfaring og stor forretningsforståelse, der sikrer en professionel tilgang i enhver opgave.
 • Testimonial

  Lars Holmgaard

  Headhunter, partner & CEO

  " Vores kunders succes bygger på evnen til at få fat i og holde på de rigtige medarbejdere - Det er det vi hjælper med."

  Lars har mange års erfaring med salg, ledelse, interim management, headhunting- og rekrutteringsopgaver af højtkvalificerede og veluddannede medarbejdere på alle niveauer inden for mange forskellige brancher.

  Tlf: +45 70 26 61 44

  Kontakt Lars Holmgaard

 • Testimonial

  Jørgen Sparre

  Headhunter og partner

  "Jeg finder den kandidat – som skaber værdi for din virksomhed"

  Jørgen har bred erfaring fra FMCG-branchen i virksomheder med international afsætning. Gennem positioner  CXO, CEO og bestyrelsesmedlem i virksomheden med store vækstrater har han opnået solid ledelseserfaring.

  Tlf: +45 70 26 61 44

  Kontakt Jørgen Sparre

 • Testimonial

  Jan Für Andersen

  Chefrådgiver og partner

  "Gu’ er karriere indviklet, men det giver udvikling! - det eneste du behøver er os."

  Jan beskæftiger sig primært med rådgivning og udvikling i ledelse, HR, personvurdering og karrierestrategi. Desuden sidder han i flere professionelle Advisory Boards, bla. for Nemt Fundament ApS.  Han er desuden frivillig business mentor i Scion DTUs mentorteams på Danmarks Tekniske Universitet.

  Tlf: +45 70 26 61 44

  Kontakt Jan Für Andersen

 • Testimonial

  Jan Fritzbøger

  Headhunter og partner

  "Værdien af den succesfulde ansættelse bør aldrig undervurderes."

  Jan Fritzbøger har mange års erfaring fra life science, både som rådgiver og fra stillinger i lægemiddelvirksomheder i Danmark og udlandet. Han kender lægemiddelvirksomhedernes udfordringer og de krav, samfundet stiller både før og efter lancering af et lægemiddel.

  Holmgaard Management styrker kompetencerne inden for life science

  Tlf: +45 70 26 61 44

  Kontakt Jan Fritzbøger

   

Kontakt os

Skriv eller ring endelig

Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre, hvad dine behov er. Hvad enten du er arbejdsgiver eller selv på udkig efter nye udfordringer står vi klar.

Tlf: +45 70 26 61 44

Sjælland

Skindergade 43
1159 København K

Tlf.: +45 7026 6144

Jylland

Storegade 31
9560 Hadsund

Tlf.: +45 7026 6144

Fyn

Magnoliavej 10
5250 Odense SV

Tlf.: +45 7026 6144

 • Kontakt os